Sanatatea nu vine din seringa - Documentar despre vaccinarea antigripala

by - miercuri, noiembrie 05, 2014



Motto:
"Adevarul?
Ce este adevarul?
Trei saptamani munca de presa si toata lumea cunoaste adevarul;
motivele acestuia raman irefutabile
atata vreme cat exista bani pentru a le repeta neintrerupt.
"
-
Oswald Spengler ("Declinul Occidentului") -

Ne aflam in plin sezon de propaganda agresiva la vaccinarea antigripala! 

An de an, suntem indemnati tot mai insistent sa ne vaccinam antigripal pentru a fi “protejati” de gripa. An de an "virusul jucaus", cum il numeste o doctorita-marioneta a cartelului pharma, cica ar face acrobatii de mutatie si apare cu diverse infatisari si masti: A si B, din care A ar avea 18 subtipuri diferite de hemaglutinina si 11 subtipuri diferite de neuraminidase, in timp ce B nu are subtipuri, dar are tulpini: Yamagata, Victoria, Denver, Taiwan etc. An de an, expertii de la OMS jongleaza cu statisticile lor masluite pentru a anticipa ce tulpina va fi mai "virulenta" in anul urmator. 

Evident, "virusul" originar de influenza nu a fost niciodata izolat, secventiat, caracterizat biochimic sau fotografiat in tesut uman.  


Biologul Stefan Lanka explica: "În cazurile virusurilor de Influenza, Ebola, herpes şi gripă deseori este prezentată doar o “bucăţică” din presupusul virus, despre care nimeni nu susţine că ar fi o particulă izolată. Aceste particule sunt componente celulare, respectiv artefacte, deci structuri apărute spontan în urma operaţiilor de extragere, fixare şi uscare a probelor în vederea studierii acestora cu microscopul electronic."

Va intrebati ce mai contin vaccinurile antigripale?


Vaccinurile antigripale contin asa-zise „tulpini de influenza” (in realitate este vorba de ADN si proteine extrase anual din sangele diversilor bolnavi), alterate genetic si cultivate pe oua sau celule embrionale de pui sau rinichi de caine; aceste celule, care nu sunt niciodata purificate 100% (lucru admis si de producatori), sunt apoi asezonate cu mercur, formaldehida, nanoparticule de squalen (MF59), polisorbat 80, glutamat, gelatina porcina hidrolizata, antibiotice, hidrocortizon, detergenti, spermicide si multe altele, pentru a produce ... cocktailul sanatatii dumneavoastra. Cheers! 


Tragic este ca mai nou, masina de propaganda a luat-o razna si vaccinul antigripal se recomanda deja nu numai femeilor insarcinate si persoanelor peste 65 de ani, dar si pentru bebelusii de 6 (sase) luni, desi a fost demonstrat ca este total ineficient!! Nenorocitii nu mai stiu cum sa otraveasca tot mai multi oameni!

Cum scad vanzarile la vaccinuri, tot mai multi experti „ingrijorati” masiv de sanatatea noastra si platiti sub diferite forme de catre industria farmaceutica, ne flutura pe la nas drobul de sare al gripei de parca ar fi vorba de ciuma bubonica. Frica si virusul fictiv sunt instrumentele de propaganda numarul 1!


“Totul este virus. Cu 2000 de ani in urma, un doctor pe nume Aulus Publius Celsus a incadrat toate cauzele necunoscute ale bolilor in categoria virus (=otrava, lat.). Virus era conform acestei definitii tot ceea ce ne vatameaza, ceea ce ne face rau. Pe vremea romanilor existau trei cauze de deces mari si late: sabia dusmanului, otrava soacrei sau a rivalului/rivalei (pe asta o identificau imediat ca otrava), iar toate celelalte erau virus, adica tot o otrava, dar neidentificata. Iar aceasta idee fixa -dar profitabila- s-a prelungit pana azi. Abia din 1940 avem la dispozitie microscopul de electroni, cu care putem observa elemente celulare pe care le numim virus, dar care in realitate sunt cu totul altceva, caci ceea ce azi se numeste virus este in realitate ceva produs de insusi organismul nostru (de aceea se vorbeste si de virusi endogeni), este ceva care face parte din comunicarea celulara si din procesul de vindecare generat de organism, care provoaca de ex. intr-un proces comun febra, transpiratia si aparitia bacteriilor care ajuta la eliminarea tesutului bolnav sau vatamat etc. Totul este comandat de creier pentru a ne ajuta la restabilirea sanatatii."
"Asadar virusul este arma propagandistica numarul unu, o notiune demonizata pana la extrema. In mass-media gasim afirmatii paradoxale: "Virusul este uneori inofensiv, alteori este rau." Inofensiv este de exemplu cand virologii incep sa sune alarma la gripa de vara; pai normal ca gripa de vara este inofensiva. Gripa/Raceala este o boala care are de-a face cu frigul, cu hipotermia si cu racitul, cu punct culminant intre sfarsitul lui ianuarie pana la jumatatea lui februarie, asta e de sute de ani asa si nu se va schimba niciodata, indiferent ce nume ii dam si ce cauze ii atribuim. Dupa aceea mai auzim, tot pe ton amenintator, "Virusurile sunt supuse mutatiilor" - aceasta este o realitate banala, virusul nu poate exista de unul singur, ca intr-o camera goala; un virus nu are metabolism propriu, el comunica permanent cu elementele celulare ale mediului in care se afla, isi schimba forma si proprietatile, este intr-o mutatie permanenta. De aceea nici nu exista nici pana in ziua de azi o metoda precisa pentru izolarea totala a unui virus, nemaivorbind ca nici macar in cazul in care ar exista o astfel de metoda, nu exista dovada ca virusurile ar cauza vreo imbolnavire.
Gripa nu este altceva decat o consecinta a hipotermiei! De aia se si chema influenza di freddo! Este o boala bazata pur si simplu pe raceala si nu are nimic de-a face cu molipsitul. Daca vreti sa raciti sau sa faceti gripa, dvs. sau copiii dvs., faceti efort sustinut seara, dupa aceea stati mult timp in cada cu apa fierbinte, apoi stati putin in frig, sa va scada brusc temperatura, iar a doua zi - daca organismul este slabit (de ex. pe fond de stres sau nesomn etc.) - ati si facut una din multele forme de gripa, cu dureri musculare, cu dureri in gat sau in urechi, cu febra, cu tuse, eventual si cu pneumonie etc. Pe vremuri se spunea "gripa de cap" (Kopfgrippe), "gripa de burta" (Bauchgrippe), azi nu mai exista decat gripa de virus (Virusgrippe). Medicii germani Hahnemann si Kneipp recomandau inca de acum cateva secole prevenirea gripei astfel: imbracaminte adecvata (atentie, nu infofolire!!), aerisit bine dormitorul, miscare zilnica la aer curat, alimentatie sanatoasa etc. Ei, pentru partizanii vaccinarii lucrurile stau cu totul altfel. Pentru ei gripa nu este nicicum consecinta hipotermiei, combinata cu un mod de viata stresant si gresit (pentru ca asta ar insemna ca oamenii sa isi asume raspunderea pentru propriile actiuni!), pentru inventatorii si producatorii de vaccinuri gripa este consecinta unica a unor infectii intamplatoare cu virusuri de influenza, care ataca organismul uman prin “molipsire”.

Aici nu mai avem voie sa ne intrebam de la cine porneste de fapt molipsirea!! Nu mai avem voie sa ne intrebam de ce doar unii oameni se imbolnavesc si altii nu. Nu mai avem voie sa ne intrebam de ce acele virusuri se inmultesc si devin agresive taman pe vreme friguroasa. De asemenea, este inutil sa ne intrebam cum de reuseste un virus sa provoace atatea forme diferite de gripa, de influenza, de ILI (influenza-like illness) etc. Ah, evident, aici ramane posibilitatea ca ulterior, in functie de stadiul cercetarilor, sa mai introducem niste categorii de virusuri sau sa-i punem sa execute mutatii in fiecare an. In felul acesta intreaga teorie capata iz stiintific si deschide drumul catre dezvoltarea in fiecare an a unui nou vaccin "specific" pentru o "noua gripa". Posibilitatile sunt nelimitate, piata de desfacere abia asteapta.

Virusul este un simplu purtator de informatie genetica in cadrul organismului, care declanseaza diverse programe biologice, imunologice, cum ar fi febra. Boala este in esenta un proces de vindecare. Organismul nostru este construit de asa natura, incat reactionam de ex. prin febra, prin frisoane etc. Ce este de fapt febra? Cresterea energiei, a temperaturii, afluxul sangelui acolo unde este nevoie, pentru ca ceea ce este vatamat si bolnav in corp sa poata fi "ars" si apoi indepartat, eliminat. Respiratie plina de oxigen... Detoxifiere... Dezintoxicare... Procese imunologice efective... Toate acestea se intampla odata cu febra. Cand febra si-a indeplinit misiunea, da inapoi. Tusea, ce este tusea? Tusea nu este altceva decat o forma de eliminare. In urma racelii sufera plamanii, ei sunt motoarele prin care se efectueaza schimbul de caldura in organism; la o raceala, din cauza hipotermiei si umezelii, sunt vatamate milioane de celule ale plamanilor; ei bine, acele celule trebuie eliminate prin tuse! “Tusea convulsiva” nu este decat o eliminare foarte puternica de celule vatamate ale plamanilor. Fiecare inflamare este rezultatul unei vatamari anterioare (hipotermie, raceala, intoxicare, trauma etc.) si duce in mod natural la vindecare, daca nu se intervine cu medicamente si chimicale pentru astuparea simptomelor.”

Doar un om neinformat se poate astepta la vreo „protectie” prin injectarea unor agenti care contamineaza sangele: proteine si ADN strain, bacterii, neurotoxine, conservanti si disruptori de ADN. Vaccinurile strapung granitele naturale de aparare oferite de piele, ficat, rinichi, colon si sistemul limfatic, deversand substante toxice direct in circuitul sanguin, iar adjuvantii ataca neuronii si declanseaza boli autoimune. 

Iata ce informatii primesc suplimentar DOAR medicii si personalul medical despre vaccinurile antigripale.


Corpul uman nu poate metaboliza mercur, formaldehida, detergenti si diverse artefacte celulare contaminate. Unii oameni intra in soc anafilactic imediat dupa vaccinare. Altii sunt afectati iremediabil in timp, dezvoltand paralizii, ataxie cerebrala, mielita transversa, encefalita, fibromialgie, scleroza multipla indusa chimic, Parkinson, Alzheimer etc.

Informati-va bine despre riscurile grave ale vaccinului antigripal inainte de a accepta recomandarile nu intotdeauna dezinteresate ale medicilor!

Noi suntem un grup de parinti indignati de propaganda mincinoasa platita care se face in mass media romaneasca la vaccinurile antigripale. Dorim sa va oferim o informare completa despre tema controversata a vaccinarii si va invitam sa urmariti documentarul nostru:



Sanatatea vine intotdeauna din interior.
Suntem sanatosi cand traim in armonie cu noi insine.
“Imunitatea” nu exista, natura nu duce razboi cu noi.
“Imunitatea” nu se poate creste.
Tot ce putem face este sa intretinem sanatatea.

Pentru bebelusi, cea mai buna „imunizare antigripala” este si ramane ALAPTAREA!


Sfaturi Utile pt. Pastrarea Sanatatii:

- echilibru interior
- bucurie de viata
- alimentatie sanatoasa (fructe, legume)
- multa miscare in aer liber
- somn suficient si odihnitor
- cel putin 1,5 litri de apa zilnic
- evitati hipotermia
- aerisiti bine casa
- profitati de orice raza de soare
- evitati stresul
- consumati multa vitamina C
- nu fumati si nu consumati alcool



* * * * *

Surse de informare despre gripa si pericolele vaccinarii antigripale:

In lb. romana:


In lb. engleza:
http://www.safeminds.org/blog/2014/09/24/physicians-assessment-flu-vaccines-pregnancy/
http://healthimpactnews.com/2014/flu-vaccine-is-the-most-dangerous-vaccine-in-the-united-states-based-on-settled-cases-for-injuries/
http://summaries.cochrane.org/CD001269/ARI_vaccines-to-prevent-influenza-in-healthy-adults
http://www.vaclib.org/basic/fluindex.htm
http://www.naturalnews.com/045418_flu_shots_influenza_vaccines_mercury.html
http://emedicine.medscape.com/article/1175560-overview
http://www.greatergoodmovie.org/news-views/doctors-and-scientists-with-concerns-about-vaccines/
http://healthimpactnews.com/2014/vaccine-scandals-and-criminal-cases-increase-in-2014/
http://www.bewellbuzz.com/general/10-reasons-flu-shots-dangerous-flu/
http://www.youtube.com/watch?v=BtFsy0rQsak
http://www.bmj.com/content/346/bmj.f3037
http://www.livingwhole.org/forget-the-flu-shot/
http://www.youtube.com/watch?v=3EK4ZE-SPIc&sns=fb
http://www.bmj.com/press-releases/2013/05/16/expert-questions-us-public-health-agency-advice-influenza-vaccines
http://vactruth.com/2012/11/23/flu-shot-spikes-fetal-death/
http://www.chroniclewatch.com/tag/adjuvant-mf59/
http://het.sagepub.com/content/early/2012/09/12/0960327112455067.abstract?rss=1
http://www.pakalertpress.com/2014/09/16/one-third-of-nurses-are-leaving-their-jobs-and-losing-faith-in-vaccines/
http://www.realfarmacy.com/johns-hopkins-scientist-reveals-shocking-report-flu-vaccines/
http://www.theguardian.com/uk/2004/jan/12/health.military
http://sharylattkisson.com/govt-researchers-flu-shots-not-effective-in-elderly-after-all
http://spktruth2power.wordpress.com/2009/07/11/the-1918-influenza-epidemic-was-a-vaccine-caused-disease/
http://www.whale.to/vaccine/sf1.html


In lb. germana:

You May Also Like

5 comments

  1. Feli, din nou si din nou multumesc si sa-ti dea dumnezeu sanatate! Azi am adus-o pe mama la mine sa ii arat documentarul. A inteles in sfirsit ce e cu antigripalele si a spus ca ii da cu geanta in cap medicului daca mai vine cu propuneri de vaccinare. Iti multumesc, va multumesc!
    Cu drag si ginduri bune, Corina T.

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi descopar si eu uimita acest blog,mi-a dat nepotul sa citesc despre vaccinarea de gripa! doamne pazeste si apara! Va multumesc,doamna draga, toata familia suntem acum impotriva.
    Cu stima,Mioara

    RăspundețiȘtergere
  3. ”Dacă accepţi durerea de cap şi nu te mai plângi de ea, dacă nu îi mai opui rezistenţă, energia din interiorul tău se reunifică. Prăpastia este umplută. Absenţa conflictului interior conduce la eliberarea unei cantităţi uriaşe de energie, care devine astfel o energie vindecătoare. De data aceasta, vindecarea nu vine din afară. De altfel, nici un remediu exterior nu poate face altceva decât să trezească forţa vindecătoare interioară a organismului. Tot ce poate face un medic este să te ajute să îţi descoperi singur această forţă vindecătoare. Starea de sănătate nu poate fi impusă niciodată din afară; ea reprezintă o înflorire a propriei tale energii”. http://www.minunemica.eu/accepta-realitatea-asa-cum-este-ea/

    RăspundețiȘtergere