PORCaria de gripa si manipularea prin frica

by - vineri, august 28, 2009


I
Totul se reduce la gradul in care ne lasam manipulati prin frica. Am citit pe un forum cum o mamica i-a dat fetitei ei de 2 ani Tamiflu numai fiindca fetita stranutase. Nu e gluma, este ceea ce face omul de frica :-(

"Pandemia" de gripa porcina este o noua veriga in lantul atacurilor de panica (aici in alt sens decat cel psihologic) pe care le-am tot primit din partea mass media in ultimii ani: a fost gripa aviara, inainte a fost SARS (pneumonia chinezeasca). Chiar daca eu nu cred in teoria conspiratiei, e clar ca exista in randul mai multor organizatii/firme etc. un interes enorm in raspandirea panicii in randurile populatiei, este cea mai buna metoda de a-i face pe oameni mai supusi si mai usor de manipulat. Metoda a fost folosita de biserica catolica, de pilda, de a-i speria pe copii de sexualitate si consecintele acesteia intr-o masura care sa-i faca supusi o viata intreaga, de a le crea mustrari de constiinta si sentimente de vinovatie care sa-i faca usor de manipulat. Metoda a avut succes.

Interesele actuale de creare a panicii sunt partial si ale industriei farmaceutice, care are enorm de profitat din asta, dupa cum se poate vedea de exemplu in cazul medicamentului Tamiflu. Am citit ca la admiterea pe piata a medicamentului, unul din angajatii comisiei de admitere a spus ca ar fi un placebo cu efecte secundare puternice. Intre timp, omul a fost demult inlocuit cu altul, iar medicamentul cu pricina a devenit un mare succes, desi nu exista nici un studiu care sa confirme fara dubiu efectele pozitive, iar efectele secundare s-au vazut in mod tragic de mai multe ori (a nu se uita scandalul din Japonia, unde mai multi adolescenti care luasera Tamiflu au dezvoltat tendinte suicidale si unii chiar s-au sinucis!). Tamiflu nu ajuta la nimic, mai bine spus ii ajuta doar pe producatori sa inregistreze profituri incredibile!

Acelasi lucru se intampla si cu valul de vaccinari obligatorii despre care se tot zvoneste. Terapeuta mea (care este medic) a primit scrisoare de la autoritati cu rugamintea sa se puna la dispozitie pentru a vaccina oamenii cand se va porni actiunea, iar ea le-a raspuns ca nu le sta la dispozitie pentru experimente in masa. Era zguduita si ea de dimensiunile de necrezut pe care le-a luat toata povestea asta, spunea ca pana si scrisoarea era formulata de asa fel incat riscai sa cazi in capcana de a crede in buna credinta a autorilor, ceea ce este si mai tragic :-(

De fapt am putea sa mai invatam cu totii cate ceva din epidemiologia asta... Atunci am realiza de exemplu ca gripa aviara a fost o inselatorie masiva, o tampenie pur si simplu, care nu sta in picioare nici din punct de vedere medical: gripa aviara nu era transmisibila la oameni, ar fi trebuit ca oamenii sa aiba eventual sex cu vreo gaina sau vreo lebada "infectata" ca sa se imbolnaveasca de acea gripa. Cu toate acestea, mass media n-a avut nici o ezitare in a crea o panica de zile mari, la unison, in randul populatiei lumii, de ai fi crezut ca ne vom imbolnavi cu totii, fara exceptie...

Cu gripa porcina se spune ca virusul poate fi transmis de la om la om, cifrele par sa creasca, insa daca privim lucrurile mai atent vedem ca nu exista absolut nici un motiv pentru toata panica asta! Panica oricum duce intotdeauna intr-o directie nociva, deci nu are niciodata vreun motiv bun de a exista, asta e alta mancare de peste... Panica blocheaza si streseaza sistemul imunitar si ii slabeste pe oameni in fata bolilor. Astazi stim ca socurile emotionale pot darama pur si simplu sistemul imunitar al omului, ceea ce adesea duce la aparitia cancerului. Panica este deci intotdeauna atitudinea gresita!

Orice om rational trebuie sa se intrebe care este scopul acestei panici care se practica acum peste tot. Daca ne uitam la cifre, atat in Europa cat si in SUA numarul de morti din cauza "gripei porcine" este cu mult mai mic decat s-a murit de gripa normala in alti ani. In plus, "gripa porcina" este o forma extrem de blanda de gripa. In Germania, de exemplu, mor anual cam 5000 de oameni din cauza gripei. In perioade extrem de virulente, s-a ajuns si pana la 15000 de decesuri. De ce atunci nu s-a declansat nici o pandemie?? De "gripa porcina" inca nu a murit nimeni in Germania. De ce avem pandemie??

S-a depasit cu bine perioada SARS, gripa aviara oricum n-a fost niciodata vreun pericol, iar asta n-a avut nimic de-a face cu Tamiflu sau alte actiuni medicale idioate. Acum avem zvonuri ca vor incepe vaccinarile obligatorii. Nu pot decat sa sper din tot sufletul ca exista mai multi medici ca terapeuta mea, care vor ramane integri si vor respecta dorinta oamenilor de a nu se vaccina sau chiar care vor refuza sa vaccineze din principiu, chiar si pe cei mai slabi de inger care vor veni de bunavoie sa-si primeasca portia de otrava pe care o considera salvatoare...

Totusi, nu-mi vine sa cred ca se va introduce obligativitatea vaccinarii, astfel incalcandu-se democratia intr-o asemenea masura doar de dragul profitului (desi asigurarile medicale abia asteapta sa-si mareasca si ele ratele lunare pe chestia asta!). Cel mai rau este ca prea multi oameni se lasa tarati in vartejul asta de panica si isterie care nu duce la nimic bun... prea multi oameni nu pot sa vada ca toata panica asta este doar o politica de interese.

Ma gandesc totusi ca in Germania sunt insa prea multi oameni treziti la realitate, iar daca Doamne fereste se va ajunge totusi la vaccinari in masa, tot ce avem de facut este sa solicitam medicilor respectivi o declaratie oficiala cum ca sunt absolut siguri ca vaccinul nu are efecte secundare si ca nu va dauna cu nimic sanatatii. Nici un medic nu poate da o astfel de declaratie, deci problema ar fi rezolvata. Dar eu sper sa nu se ajunga pana intr-acolo.


II
Aveti o masca? Un regat pentru o masca!


III
Iar ma enervez cu vaccinurile si tampenia care sta in spatele "logicii" lor: Prin vaccinare se injecteaza un virus pentru a evita astfel (!) o boala declansata tot de acel virus, boala pe care persoana nici nu o are! Asta in cazul cand vaccinurile ar avea vreun efect si nu ar fi inselatoria secolului!

Pana sa apuc sa public postarea, am citit un articol despre gripa porcina care incepea cu urmatoarea poza:

© AFP

Mai, mai, mai, dupa poza asta ai zice ca toata lumea tre' sa-si faca testamentul! Ce asteroizi, ce explozii solare, nimic nu e mai efectiv ca Pharmageddonul, cum am mai scris intr-un alt articol! Pai in Germania au murit de gripa porcina exact ... ZERO oameni! Deci intreb din nou, de ce panica asta? Cui prodest?

Titlul articolului este "Expertii se asteapta la un al doilea val de epidemii de gripa porcina". EXCUSE ME?? Dar primul val unde este??

Ah, si ce ma enerveaza asocierea asta porc-gripa-om. Nu s-a dovedit ca gripa vine de la porci, mai oameni buni!! S-a dovedit doar ca atat porcii cat si oamenii s-au imbolnavit de ceva asemanator!!

Ah, si stiati ca vaccinurile produse acum in mare graba impotriva gripei porcine contin controversatul Thimerosal??? Stiati ca organismul uman nu este capabil sa elimine mercurul odata ce acesta ajunge in sange?? Va duceti acum repede sa va lasati rand la intepatura??

In articol se precizeaza ca vaccinul nu a fost testat pe gravide. Trei fraze mai departe, "expertul" de la Institutul Robert Koch spune ca vaccinul este si pentru gravide, care fac parte din categoria de risc de gripa porcina (!). Gata, au testat cateva sute de oameni si sunt pregatiti sa dea drumul la vaccinarea in masa??? Si pe gravide???

Pai si Conterganul la vremea lui a fost testat clinic (nu pe gravide!) si considerat un medicament-minune si absolut sigur, iar consecintele le puteti vedea aici:



Stiati ca anul asta parlamentul UE a "subtiat" premisele pe baza carora se declara pandemiile?? Stiati ca in comisia respectiva se aflau intamplator si doi reprezentanti ai concernelor care produc acum vaccinurile??

Vaaai, ce rea sunt cu concernele farmaceutice... Cand de fapt isi cauta si ele saracutele drumul de iesire din criza financiara... si fiindca ele nu primesc fluvii de bani de la stat precum bancile falimentare, trebuie sa se ocupe singure-singurele de toata afacerea... si cum nu pot folosi aceleasi pretexte ca si bancile, trebuie sa dovedeasca ceva mai multa creativitate, nu?

Gripa aviara este out, traiasca si sa infloreasca de-a pururea tovarasa gripa porcina!

You May Also Like

0 comments