Genocid legalizat prin citostatice

by - duminică, noiembrie 17, 2013

Nu mai suport apelurile disperate pentru copii grav bolnavi, apeluri prin care se incearca strangerea de bani pentru "tratament". Nu mai suport reclamele la "reteaua citostaticelor". Nu mai suport sa tac, stiind ce inseamna cu adevarat acel "tratament" care pe cei mai multi (in special pe cei slabiti) ii ucide mai repede decat orice forma de cancer!!

Numai ce am citit zilele trecute despre inca o poveste tragica, a unei femei frumoase si sanatoase care ajunsese ca un cadavru ambulant si a fost bagata in mormant de "tratamentul" cu chimioterapie dupa o tortura inimaginabila si al carei sot s-a lasat in asa hal spalat pe creier de minciunile marca big pharma incat a fondat o organizatie non-profit, cu intentia buna de a ajuta femeile in lupta lor cu cancerul, dar cu rezultatul sinistru ca banii stransi in acest mod ajung sa intre tot in buzunarele firmelor producatoare de aceste OTRAVURI numite chimio"terapie", cu care majoritatea celor diagnosticati cu cancer sunt pur si simplu distrusi cu buna stiinta!!

 
Nu mai suport sa vad cum chimioterapia, departe de a "salva" pe cineva (traieste doar cine are zile si e puternic!), te transforma din om in neant :-(

by Angelo Merendino
by Angelo Merendino
by Angelo Merendino
by Angelo Merendino
by Angelo Merendino
by Angelo Merendino

Este strigator la cer cum se lasa pacaliti atatia oameni sa creada ca chimioterapia ar fi un "tratament", desi VAD CU OCHII LOR chinul si suferinta prin care trec cei diagnosticati cu cancer cand se supun unei asemenea torturi legalizate, VAD CU OCHII LOR cum cei dragi chelesc, isi vomita intestinele si se sting picatura cu picatura, otraviti si bombardati cu substante toxice pe al caror ambalaj sunt desenate capete de mort!! Nu mai suport atata minciuna, atata inselaciune si atata nedreptate!!

Mai nou, criminalii acestia nu se dau inapoi de la nimic, mergand pana intr-acolo incat in SUA -cu sustinerea infocata a altor criminali din politica- acorda "custodie medicala" (ce termen!!) autoritatilor care vor sa "trateze" cu forta copiii bolnavi. Fetita din acest articol, Sarah, s-a refacut cu tratament natural (diagnostic verificat de trei ori) si totusi caracatita alopata nu vrea s-o scape din tentacule! Se pare ca e vorba printre altele de niste sute de mii de dolari pe care spitalul respectiv i-ar pierde daca fetita iese din studiul experimental in care fusese incadrata fara aprobarea parintilor (si stati sa vedeti ce urmeaza dupa ce se implementeaza Obamacare!!!), e vorba de agresivitatea cartelului farma care ii are in mana pe medici si pe sefii spitalelor, e vorba de calcarea in picioare a drepturilor parintilor de a lua decizii informate si responsabile pentru sanatatea copiilor lor!

Mai am inca un exemplu absolut incredibil de abuz al autoritatilor medicale din SUA: cazul Parker Jensen. Parker avea 12 ani cand a primit diagnosticul de cancer, iar in clipa cand parintii lui au facut alte si alte analize (bravo lor!!) care au iesit negative toate, si au spus PAS la "tratamentul" cu chimio, au fost terorizati dpdv legal, amenintati ca li se ia copilul, s-au ruinat financiar ca sa poata lupta impotriva sistemului corupt!! Am toata admiratia si tot respectul pentru acesti parinti, care nu s-au lasat pacaliti si inselati si care au luptat pentru copilul lor. In cazul lui Parker, criminalii din sistemul medical au mers atat de departe incat -nereusind sa manipuleze rezultatele analizelor dupa cum aveau ei nevoie- au sustinut la un moment dat ca ar fi vorba de un "cancer invizibil"; orice doar ca sa-l prinda la chimio pe bietul baiat, e ceva absolut incredibil!! Uitati-va la filmulet daca nu ma credeti, va veti ingrozi!! 

* * * * *

Si acum sa intram in subiectul propriu-zis, ca sa vedeti ce inseamna cu adevarat chimioterapia.

Va avertizez ca acest articol are surse oficiale, autorizate, medicale, nu e nimic ezoteric aici!
Asta ca sa-i satisfacem si pe cei care se ofuscheaza ca parintii nu s-ar informa din surse oficiale!

Genocid prin citostatice

Autor: S. Sauerland, laboranta farma
~~Articol tradus si adaptat de AICI~~

Introducere
Acest subiect, care ma framanta de multi ani de zile in meseria mea de asistenta farmaceutica, dar mai ales imi macina sufletul, este atat de complex si de monstruos incat o prezentare scurta nu este posibila. Informatiile pe care le veti citi in continuare nu sunt doar din reviste de specialitate, carti sau pagini de internet, ci sunt traite si experimentate de mine personal, atat in viata privata cat mai ales in cea profesionala.
De curand s-a anuntat din nou in mass-media ca numarul de imbolnaviri de cancer a crescut iar in mod dramatic: in Germania mor, ca si in SUA, aprox. 25% din oameni in urma bolilor de natura canceroasa. Aceasta stire, care programeaza deja mintea pe placa "diagnostic cancer, gata, voi muri!" are un efect enorm prin panica pe care o declanseaza. Intrucat oamenii, in vulnerabilitatea lor, pot fi cel mai bine manipulati prin frica, din clipa diagnosticului omul intra deja in spirala criminala a industriei farmaceutice si a medicinei corupte.

Asadar, cand primim cel mai cumplit diagnostic posibil, cuprinsi de frica ne adresam unui oncolog; suntem paralizati de panica, incapabili sa mai gandim clar si sa luam o decizie corecta pentru noi insine. In prezent, cancerul este prezentat ca un verdict la moarte si majoritatea oamenilor sunt convinsi de aceasta eroare fatala.

Experienta mea de asistenta farmaceutica de laborator si informatiile pe care am sa vi le relatez in acest articol sunt menite sa ii ajute pe cei care se confrunta cu asemenea situatii, pentru ca -dupa primul soc al diagnosticului si prinsi de panica pentru ce-i asteapta in viitor- sa nu faca greseala de a se lasa pe mana medicinei clasice.

Terapiile de cancer care nu sunt costisitoare sau sunt chiar gratuite si deci nu pot fi patentate nu au nici cea mai mica sansa politica sa fie implementate. Ele sunt musamalizate, suprimate, ridiculizate sau denigrate. Milioane si milioane de oameni diagnosticati cu cancer mor in chinuri din cauza setei de profit a industriei farmaceutice. Este vorba de genocid cu permisiunea statului. Radiatiile si chimio"terapia"distrug celule sanatoase, vatameaza iremediabil sistemul imunitar [autoarea vorbeste despre "sistemul imunitar" conform cu conceptia medicinei alopate - n.m.] si sunt ele insele puternic cancerigene! "Tratamentul" alopat este cauza principala a inmultirii ratei de deces in urma diagnosticului de cancer, caci pacientii nu mai mor de cancer, ci din cauza consecintelor chimioterapiei, care face organele sa cedeze.




Ciopartirea inutila (operatiile), arderea (radiatiile) si otravirea (chimioterapia), care sunt etichetate cinic drept medicina, reprezinta de fapt o tortura si o crima legalizata -sub masca "stiintei"- pentru asigurarea si maximizarea profiturilor industriei farmaceutice mondiale si a lobby-ului criminal al acesteia.

Un "bloc" de chimioterapie costa [in Germania - n.m.] in jur de 40.000 de euro. Chiar de la inceput trebuie sa te intrebi de ce -aproape fara exceptie- toate chimioterapeuticele sunt atat de costisitoare, fara vreo baza stiintifica, in timp ce antiinflamatoarele sau hormonii de tiroida, de ex., costa sub 10 euro. Pacientii sunt nevoiti -daca rezista!!- sa "absolve" cate 10 blocuri de chimio. In Germania in fiecare an exista 400.000 de pacienti diagnosticati cu cancer, asta insemnand 16 miliarde de euro pe an pentru big pharma - numai pentru chimioterapie!!

Asta plateste "asiguratul". Sau sa spunem mai bine "victima care se topeste pe picioare"? Veniturile industriei medicale, in continua crestere de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, au fost in anul 2002 de aprox. 320 de miliarde de euro - cam 12,5% din produsul social brut in Germania! Acesta este singurul motiv pentru care cheltuielile pentru sectorul public de "sanatate" in Germania au crescut insutit din 1950 incoace, situatie care este invers proportionala cu starea catastrofala a sanatatii populatiei.

Ce "medicamente" sunt folosite la chimioterapie?

Cand oncologii vorbesc de "chimioterapie", se refera la o "terapie" cu medicamente care mai sunt cunoscute si sub numele de citostatice. Citostaticele sunt substante extrem de otravitoare, care distrug in special celulele care se inmultesc rapid, cum ar fi cele din sange, din maduva, din mucoase si par. Din acest motiv, pacientii supusi la chimio sufera de stari de slabiciune, arsuri ale pielii, stari de voma si pierderea parului, pentru a numi doar cateva din efectele secundare oribile.

Otravirea nemiloasa a intregului organism, deci otravirea propriului corp, este explicata prin faptul ca citostaticele pot distruge celulele tumorale care se dezvolta rapid. [Lasam la o parte ca in realitate citostaticele promoveaza cresterea tumorilor!! - n.m.] Rata mortalitatii la pacientii chimio"terapizati" este de 98%. Oficial ei mor de cancer (sau de complicatiile din urma citostaticelor, de ex. pneumonie). Cine nu moare direct din cauza consecintelor chimio"terapiei", dezvolta cu probabilitate de aproape 100% in urmatorii 5 ani un alt cancer, cauzat de cele mai cancerigene substante care exista: chimioterapicele!

Ce sunt de fapt citostaticele?

Citostaticele sunt substante pure lichide sau sub forma de pulbere, care se dilueaza in flacoane standard cu infuzii saline, cum sunt ele cunoscute in spitale. Exista o multime de citostatice diferite, in functie de tipul de cancer diagnosticat. Unele din cele mai frecvente substante folosite sunt Epirubicin, Paclitaxel, Cisplatin, Gemcitabin etc. Solutiile lichide sunt trase din fiola cu o seringa, cele sub forma de pulbere se dilueaza mai intai (de obicei in apa distilata, glucoza, ser fiziologic etc.), apoi sunt injectate in perfuzoare. Pacientul primeste apoi perfuzia: solutia este administrata prin  injectare strict intravenoasa  (de ex. pt  Vincristin,1   ml. intr-un minut) sau in perfuzia lenta aflata in curs, in  tubul perfuzorului, a doua versiune dureaza cam patru ore.

Foto: Simelco

Cine are voie sa pregateasca si sa administreze citostaticele?

Perfuziile de citostatice pot fi pregatite si administrate doar de persoane cu specializare specifica, deci cineva care a absolvit un curs special de instruire si formare profesionala si care a trecut cu brio niste "analize preventive" specifice, prevazute de medicina muncii, asa-numitele analize G40: "Substante periculoase, cancerigene si potential genotoxice" [asa se cheama in Germania - n.m.]. Daca la aceste analize se constata "potentiale probleme de sanatate" (de ex. f. multe alunite) sau cand exista un risc stabilit prin consens medical ca acele alunite sa devina maligne, persoanei respective nu i se acorda permisiunea de a absolvi cursul respectiv. De asemenea, persoanele cu cazuri de cancer in familie sunt de cele mai multe ori excluse de la acest curs. Se exclud de facto toate persoanele care pot face parte -din perspectiva alopata- dintr-o grupa de risc. Mai pe romaneste: cand o persoana cu specializare medicala are rude cu cancer, aceasta persoana nu are voie sa pregateasca/administreze aceste "substante impotriva cancerului", adica nu are voie sa vina in contact cu ele.

Surse:
http://publikationen.dguv.de/dguv/pdf/10002/i-504-40h.pdf
 http://www.drjoachim-selle.de/g-40-krebser-stoffe.html
http://www.deinehaut-bg.de/html/sich_ges/av/gebuehren/g40.pdf

Masuri de protectie pentru contactul cu citostaticele

Exista instructiuni foarte stricte pentru manevrarea citostaticelor, datorita toxicitatii enorme a acestor substante. Ele sunt administrate ca perfuzii care sunt pregatite de personalul medical instruit special, totul petrecandu-se cu respectarea unor masuri de protectie stricte.

Citostaticele se prepara in incaperi speciale, cu filtre speciale de aerisire. Persoana care lucreaza cu citostaticele trebuie sa poarte halat special, masca de protectie si manusi speciale, confectionate dintr-un material extrem de gros. In fotografii acele persoane arata de parca ar lucra in laboratoare secrete, cu "virusuri mutante", din filmele de groaza... Perfuziile de citostatice trebuie transportate in recipiente speciale, incasabile si perfect sigilabile; pe drumul de la laborator pana la cabinetul medicului, recipientele trebuie sa ramana perfect curate si sa fie prevazute cu etichete speciale (cam ca la transportul de materiale radioactive).

Pentru zona de lucru este prevazuta prelevarea constanta de probe, adica suprafata de lucru din laborator trebuie analizata pentru a nu ramane absolut niciun fel de reziduuri ale citostaticelor, pentru a elimina orice pericol pentru personalul medical. Daca are loc vreun accident in timpul prepararii citostaticelor, de ex. se sparge o fiola, trebuie scris un protocol precis. Se iau apoi de la operator probe de sange si urina, pentru a verifica daca substantele nu cumva au patruns in celulele omului respectiv, in cazul unui contact direct. Pentru incaperea unde a avut loc accidentul se utilizeaza afise cu textul "Atentie - Accident cu citostatice - Nu intrati!"

Persoana care a avut contact cu citostaticele din greseala are dreptul sa-l dea in judecata pe producator pe o perioada de zece ani, daca in acest timp primeste vreun diagnostic de boala canceroasa. Asistentele din cabinetele oncologice, care administreaza perfuziile, poarta manusi de protectie.

  1. Citostaticele sunt cancerigene, genotoxice si produc sterilitate prin toxicitatea lor si prezinta grade inalte de hazard datorita proprietatilor mutagenice.
  2. Citostaticele pot fi preparate doar in laboratoare de protectie. Manusile speciale trebuie schimbate la fiecare 30 de minute, pentru a evita patrunderea substantelor otravitoare.
  3. Pentru curatarea incaperilor de laborator, regula este: se utilizeaza doar obiecte de unica folosinta, halate de protectie impermeabile, manusi de protectie adecvate, ochelari de protectie, masca de fata speciala (masca chirurgicala nu este suficienta!).
  4. Secretiile corporale ale pacientilor pot fi privite ca substante toxice, deoarece ele pot contine pana la 0,1% citostatice!
[Si in Romania exista, evident, Manualul Normelor de Siguranta si Sanatate in Spitale, pe care vi-l recomand cu caldura, ca sa vedeti toate masurile de precautie pe care personalul medical trebuie sa le ia atunci cand opereaza cu substantele care se presupune ca "trateaza" cancerul - n.m.]



Nota mea: Daca doriti sa vi se plimbe moartea pe vene, acceptati citostatice.

Sau poate va informati mai intai.

Pacientii sunt "tratati" cu citostatice, iar personalul medical trebuie PROTEJAT de CONTAMINAREA cu aceste SUBSTANTE CARCINOGENICE!!

Citat din brosura de "Protectie a asistentilor medicali din oncologie":

 




[De asemenea, va recomand sa cititi si reclamele la: Echipamente STERILE de protectie impotriva substantelor citostatice si biologice. Veti vedea ca, paradoxal, ceea ce se sustine ca "trateaza" cancerul este ceva de care alti oameni (sanatosi) trebuie protejati dupa niste reguli extrem de stricte! - n.m.]

Reguli de distrugere a materialului contaminat

Deseurile citotoxice (seringi, fiole etc.) trebuie depozitate si evacuate in containere speciale, etichetate special. Acest "gunoi" este preluat de firme speciale si incinerat (vezi directivele LAGA pentru eliminarea deseurilor rezultate din activitati medicale).

Un scurt rezumat din directivele respective:
Reziduurile de citostatice (fiole originale negolite in totalitate, substante expirate, solutii nefolosite in totalitate (sub 20ml) etc.) intra in categoria deseurilor care trebuie supravegheate in mod special (AS 180108, EAK), trebuie evacuate in recipiente de unica folosinta speciale, incasabile si perfect sigilabile, trebuie etichetate special si transportate la institute de incinerare speciale autorizate special pentru a incinera deseuri medicale toxice.


Materialele contaminate fie si minimal cu citostatice [adica ati inteles: materialele sunt contaminate, pacientii sunt "tratati" - n.m.] intra in categoria AS 180104 EAK - deseuri a caror colectare si eliminare poate fi facuta fara masuri deosebite de protectie impotriva infectiilor, dar care trebuie supravegheate in procesul eliminarii. Ele trebuie colectate in containere impermeabile, sigilabile etc. etc. si incinerate la fel ca si deseurile de citostatice.   

Surse:http://www.onkologie2013.de/zytostatikahandhabung/zytostatika_entsorgung.htm
http://www.esop.li/downloads/national/de/quapos-2003-de.pdf (pag. 204ff)
http://www.rki.de/DE/Content/Infekt/Krankenhaushygiene/Kommission/Downloads/LAGA-Rili.pdf
http://www.umwelt-online.de/recht/abfall/laga/krkh2.htm



Pericolele pentru apartinatorii pacientilor chimio"terapizati"

Cand pacientii vin la cabinetele de oncologie pentru "chimio" ambulanta, ei stau in "camerele de terapie" si acolo li se pun perfuziile. In acel timp, ei citesc, asculta muzica etc., dupa care pleaca acasa. Cei mai multi sunt recunoscatori ca nu e nevoie sa mearga zile intregi sa faca chimio in spital. Insa oare apartinatorii acestor pacienti sunt avertizati despre pericolele citostaticelor?!? Evident ca nu, desi transpiratia, urina, saliva, voma acestor pacienti reprezinta surse acute de contaminare! Pacientii au contact strans cu apartinatorii lor, fiind ingrijiti de acestia. Nimeni nu ii informeaza insa pe acesti apartinatori despre masurile de siguranta pentru a nu se contamina cu aceste substante extrem de toxice si cancerigene

Dealtfel, cuvantul "contaminare" exista doar in legatura cu substantele extrem de toxice si periculoase! Cand sute de mii de oameni sunt "tratati" anual cu astfel de "terapii", ce inseamna asta pentru contaminarea apei potabile si in general pentru mediul nostru inconjurator? Toti acesti pacienti "tratati" cu substante toxice si cancerigene contamineaza toaletele si elimina otravuri. Nu se colecteaza nimic de la ei, desi si "deseurile" lor ar trebui eliminate la fel ca si celelalte deseuri toxice.

Cat de utile sunt analizele de "preventie" a cancerului?

Asa-zisa diagnosticare pentru identificarea timpurie a cancerului este tot mai rafinata si perfectionata, astfel incat sa se poata inregistra tot mai multe cazuri de cancer. Astfel se pot "trata" tot mai multi "pacienti" cu chimio si asigurarile medicale platesc totul, chiar si cazurile cand "pacientii" recrutati nici macar nu sunt pacienti [vezi exemplul de mai sus cu baietelul de 12 ani - n.m.]. De ce nu li se spune oamenilor ca fiecare dintre noi are de mai multe ori in viata tumori in corp, care sunt insa eliminate de organism in mod natural? Doar in cele mai rare cazuri -cand organismul este slabit atat de mult incat nu mai poate "dizolva" tumoarea- se ajunge la imbolnaviri grave si fatale. Fiecare din noi trece in viata prin multe faze "canceroase" si nici macar nu stim, fiindca daca ne rezolvam conflictele [vezi Noua Medicina Germanica - n.m.] organismul rezolva si tumoarea fiindca nu mai are nevoie de ea. Dar de ce ni s-ar spune asta, cand exista interese atat de mari ca toate tumorile sa fie inregistrate si "tratate" cu otravurile numite citostatice?

Cine pune sub semnul intrebarii citostaticele?

Conform consensului medical actual, cancerul se "trateaza" cu chimioterapie si radiatii si aproape nimeni nu chestioneaza aceste metode barbare!! Oare cand ne vom trezi si vom realiza ca toate simptomele noastre au o cauza pe care medicina alopata nu este capabila s-o identifice? Ne-am obisnuit ca atunci cand ne doare capul sa inghitim o pilula... si data urmatoare la fel... Nimeni nu (se) mai intreaba DE CE ne doare capul? Medicul cu atat mai putin, caci el nu pentru asta e platit. Nu, el trebuie sa prescrie ceea ce e stabilit in protocoalele aranjate cu producatorii farma. In sistemul de "sanatate" nu se practica insanatosirea pacientilor, ci se cauta ca ei sa devina dependenti de medicamente.

Nota mea: Aici vreau sa fac un mic excurs si sa va traduc cateva pasaje dintr-o carte extraordinara cu titlul "Toxemia Explained", scrisa de medicul generalist J.H. Tilden prin 1925 si pe care v-o recomand din toata inima.

Valoarea simptomatologiei
Sir James MacKenzie (f. probabil cel mai mare medic al timpurilor sale) nu a reusit totusi sa iasa din superstitia medicala ca boala ar fi o entitate separata si ca singura modalitate de a gasi boala ar fi sa urmarim simptomele pana la sursa. Dar daca urmarim simptomul pana la sursa, ce facem acolo? O durere e urmarita pana la sursa si realizam ca vine de la cap. Capul nu cauzeaza durerea. Apoi gasim simptome de hiperemie (acumulare excesiva de sange in cap); presiunea de la surplusul de sange in cap cauzeaza durerea. Atunci, oare presiunea este boala? Nu. Atunci, hiperemia este boala? Nu. Hiperemia este si ea o cauza a durerilor, dar ce anume cauzeaza congestia? Durerea este doar un simptom. Presiunea cauzeaza durerea; presiunea este si ea tot un simptom. Hiperemia este tot un simptom. Durerea, presiunea, hiperemia sunt toate simptome. In timp, peretii vaselor de sange sunt slabiti si presiunea cauzeaza o ruptura a unui asemenea vas de sange. O astfel de hemoragie cauzeaza decesul prin apoplexie. Atunci, vasul rupt este boala? Nu, este doar un simptom. Este moartea prin hemoragie boala? Nu.
Daca hemoragia nu este suficient de severa ca sa cauzeze moartea, dar produce un fel de paralizie - si exista multe forme de paralizie - atunci paralizia este boala? Nu ne-am plimbat printr-o serie intreaga de simptome, de la durere de cap la paralizie? Nu am gasit nimic care sa fie indicat de catre aceste simptome ca si boala. [...] Aici avem un lant intreg de simptome, incepand cu durere, sfarsind cu hemoragie, paralizie sau moarte, care nu ne dau nici cea mai mica indicatie despre cauza bolii.[...]
Primul simptom pe care il avem, dintr-un lant de simptome, este disconfortul sau durerea. De fiecare data cand suntem deranjati la stomac, avem durere, agravata mai mult sau mai putin de mancare. Urmeaza (sau apare inca dinainte) un catar - sau ceea ce numim inflamatie sau gastrita. Gastrita continua, cu ingrosarea mucoasei stomacale. Apoi, cu timpul, apare ulceratia. Aceasta va fi etichetata ca boala, ca "ulcer stomacal"; de fapt, este doar continuarea primelor simptome de durere si catar. Ulcerul este "reparat", dar simptomele de durere si inflamatie continua, dupa care urmeaza alte ulcere. Se ajunge apoi la solidificarea/intarirea orificiului piloric. Cand se intampla acest lucru, apare si stenoza pilorica, iar -la o examinare atenta- este constatat cancerul.
Daca analizam simptomele de la prima durere si catarul din stomac, mergem pe lantul simptomelor. Primul simptom observabil este durerea. La examinare, iese la iveala inflamatia/gastrita, care la randul ei nu este boala, ci doar un alt simptom. Inflamatia continua, cu ulceratie, care de asemenea nu este boala, ci doar continuarea simptomelor. Toate simptomele continua pana la solidificarea orificiului piloric, dupa care se pune diagnosticul de cancer. Si cu toate acestea, de la inceput pana la sfarsit nu am descoperit decat simptome!
Daca se opereaza cancerul, nu s-a raspuns inca la intrebarea CARE ESTE BOALA. Cancerul fiind simptomul final, el nu poate fi cauza primului simptom!
Orice alta boala poate fi analizata la fel. Durerea si inflamatia sunt primele simptome, de regula, iar ele nu sunt boala. Cand este gasita cauza durerii, si aceasta va fi tot un simptom si nu boala. Asa se aplica regula pana la sfarsit...
Nu e de mirare deci ca diagnosticienii sunt complet depasiti in cautarea bolilor, din moment ce ei confunda simptomele cu boala. In realitate este imposibil sa arati cu degetul pe elementul final al lantului de simptome si sa spui "Asta e boala". [...]   
Acum continuam cu articolul laborantei.

O terapie adevarata reprezinta cautarea si indepartarea cauzei bolii, nu suprimarea simptomelor. Cancerul este doar un simptom. Discernamantul nostru ar trebui sa ne spuna ca in clipa cand otravim un corp slabit, care are simptome puternice, acesta se va prabusi definitiv; in loc de a-i intari si stabiliza organismul, acesta primeste de cele mai multe ori lovitura de gratie. Iar ca totul sa mearga brici pentru industria farma, bietul pacient mai este tinut si luni intregi prin spitale, pe hrana artificiala si este impiedicat sa moara cu demnitate; deh, este inca o sursa financiara profitabila.

Un alt aspect macabru al fraudei: statisticile cancerului

Vindecarea, adica "being cancer-free", a fost redefinita in stil alopat la modul "traieste inca 5 ani dupa diagnostic". Acest lucru inseamna ca pacientul poate continua sa fie bolnav de cancer in toti acesti cinci ani, dar daca moare abia dupa trecerea celor cinci ani, el intra in statistica pe post de "vindecat" [ce fain si-au potrivit baietii din big pharma si de data asta toate bucatelele de puzzle, nu-i asa? - n.m.]. Anumite grupe de oameni nici nu apar in statistici; anumite categorii de cancer de asemenea. Pacientii care sufera de incidente canceroase usoare care de cele mai multe ori dispar de la sine sau pacientii cu structuri sanatoase care supravietuiesc in ciuda otravirii cu chimio intra evident in statistici. Pacientii care mor prea devreme sunt eliminati din datele studiilor pentru "tratarea" cancerului. Laureatul premiului Nobel, Linus Pauling, sustinea ca cea mai mare parte a cercetarii medicale despre cancer se bazeaza pe frauda, iar cele mai importante organizatii pentru cercetarea cancerului sunt manevrate de cei care le sustin financiar [ghici ciuperca cine sa fie acestia? - n.m.]

[...]

Intre timp, toate informatiile ne-alopate despre vindecare si de fapt AUTOVINDECARE sunt denigrate, indepartate, bagatelizate, pentru a se prelungi iadul dependentei, iar noi si noi victime sa fie prinse in plasa otravirii vandute sub numele de "terapie". Se stie ca rata de supravietuire a pacientilor care nu fac chimio creste considerabil, in timp ce rata de supravietuire a celor care trec prin chimio si/sau radiatii scade permanent. Oare cand vom constientiza cu totii ca sistemul ne vrea bolnavi pe termen lung si ca "tratamentele" impotriva cancerului nu fac decat sa ne otraveasca? Trebuie sa ne trezim, sa constientizam ce se intampla, sa punem intrebari. Sanatatea noastra este exclusiv raspunderea noastra, supravietuirea noastra depinde doar de noi.

Concluzii

Este o crima sa supui un om slabit (si de simptomele, dar si de diagnosticul cancerului) la un asa-zis "tratament" cu cele mai toxice otravuri, pentru gestionarea carora exista reguli stricte de urmat de catre personalul medical ca sa se evite "contaminarea". Justificarea crimei este ca prin chimio s-ar prelungi viata pacientului, prin micsorarea sau stoparea cresterii tumorii. Ca atare, decesul in urmatorii ani de dupa diagnostic se ia automat si oficial in calcul. Din fiecare "bolnav" se face prin chimio un "grav bolnav", caruia nu i se da nicio sansa la insanatosire. Pentru radiatii se aplica aceeasi regula, si ele sunt puternic cancerigene. Cine mai doreste sa se bazeze pe medicina alopata? E viata noastra si trebuie sa ne asumam raspunderea pentru ea, nu sa pasam responsabilitatea unor persoane care sunt platite sa ne ofere tot mai multe si mai costisitoare "tratamente". Noi suntem cei care suportam consecintele, deci noi trebuie sa ne asumam raspunderea.

S. Sauerland
(Laboranta farma) 

* * * * *

Se spune ca pe omul care se ineaca nu mai ai cum sa-l inveti sa inoate. Tocmai de aceea trebuie sa va informati cat sunteti sanatosi si sa-i informati si pe cei dragi voua!

Sa ne informam in continuare tot din surse oficiale, dupa cum insista permanent autoritatile!

In filmul "Burzynski - Cancerul este o afacere serioasa", la un moment dat se arata cum -incercand sa fure patentul doctorului Burzynski pt. antineoplastoni (dupa ce au incercat fara succes sa-l discrediteze, dupa ce l-au tarat ani de zile FARA SUCCES prin toate tribunalele americane, e interesant de urmarit toata odiseea!!!)- FDA-ul (Federal Drug Administration) si USA Department of Health, mana in mana cu o mare firma farmaceutica (élan) si cu o escroaca de "cercetatoare" (fosta colaboratoare a lui Burzynski) care s-a dat drept inventatoarea metodei (ca e lumea plina de oameni fara constiinta), au depus intr-un final 11 (unsprezece!!!) cereri de patent pentru metoda lui Burzynski (metoda care ERA DEJA patentata sub numele lui Burzynski!!!). Si guess what - au primit patentul!!

Foarte interesant este ca pe cererea de patent scrie ca metoda trateaza cu succes neuroblastoma, leucemia, glioma, cancerul de prostata si de san, mielodisplazia, melanoma etc. etc. etc., subliniind ca antineoplastonii pot fi utilizati si in prevenirea cancerului. Evident ca erau interesati sa obtina cat mai repede patentul, citat: "in interesul guvernului"!!

Si acum vine declaratia oficiala, de la autoritatile medicale numite mai sus, ca in realitate chimioterapia si radiatiile de fapt STIMULEAZA cancerul, nicidecum nu il vindeca.


Iata textul mot-à-mot din cererea de patent a acestor AUTORITATI MEDICALE:

"Current approaches to combat cancer rely primarily on the use of chemicals and radiation, which are themselves carcinogenic and may promote recurrences and the development of metastatic disease"!
Trad.: "Metodele folosite in prezent pentru combaterea cancerului se bazeaza in primul rand pe utilizarea chimicalelor si a radiatiilor, care sunt ele insele carcinogene si pot promova reaparitii ale cancerului precum si dezvoltarea metastazelor"!
Asta e declaratia FDA-ului si a Departamentului de Sanatate, deci a guvernului american, despre "tratamentele" alopate impotriva cancerului.



Deci nu e nicio surpriza ca autoritatile STIU prea bine ca intreaga chimio"terapie" este de fapt o otravire constienta si o imbolnavire si mai grava a bietilor pacienti, ca citostaticele ajuta cel mult la micsorarea nesemnificativa a tumorilor, insa in acelasi proces se otraveste si se arde organismul de dinauntru, se distruge aproape intreg corpul uman, iar omul respectiv de cele mai multe ori fie dezvolta cancerul din nou, fie il dezvolta in alta parte sau eventual moare de epuizare sau fiindca ii cedeaza alte organe distruse de citostatice!

Daca va intereseaza o perspectiva ne-alopata foarte interesanta asupra cancerului (cauze si rezolvare, respectiv autovindecare), daca vreti sa va dispara frica de boli, de "agenti patogeni", va invit cu drag sa cititi despre Noua Medicina Germanica.

De asemenea, va invit sa vizionati toate emisiunile cu dr. Crina Veres pe TVR Cluj, la Stiinta si Cunoastere: cea mai importanta si compacta este cea despre originea cancerului, apoi mergeti la urmatoarea serie de emisiuni, incepeti cu Episodul 1 si apoi continuati cu urmatoarele 8 si uitati-va la toate emisiunile si inregistrarile cu ea, este un timp pe care-l investiti in propria voastra sanatate, pe care aveti posibilitatea s-o gestionati cu totul altfel daca reusiti sa va schimbati perspectiva si sa iesiti din paradigma alopata.

Neaparat de vazut: filmul "Pilula sau perceptie"!!

Ascultati-l si pe prof. dr. Teofil Lung vorbind printre altele despre efectele fatale ale chimioterapiei.

Foarte interesant este si filmul "Healing cancer from inside out".

De pe site-ul suntsanatos.ro am preluat o lista cu alte materiale informative pe care vi le recomand din tot sufletul:



Multa sanatate si intelepciune va doresc! Traiti constient si cat mai simplu, alimentati-va sanatos, aveti grija de echilibrul vostru sufletesc, fiti buni si empatici, traiti autentic si in armonie cu adevarata voastra fiinta!

__________________________________________

Alte linkuri informative (pentru vorbitorii de germana):

http://gnm-wissen.de/nicht-chemo-hilft-der-koerper-heilt-sich-selbst/ 
http://derhonigmannsagt.wordpress.com/2011/11/16/krebs-durch-chemotherapie/
http://www.kanzlerdaemmerung.de/335-0-Pharma-Mafia.html
http://www.zentrum-der-gesundheit.de/krebs-statistiken-ia.html
http://andreas-werner.org/pages/alternative-medizin/krebs-heilung.php
Fise tehnice de siguranta:
http://www.uni-erlangen.de/einrichtungen/arbeitssicherheit/gefahrstoffe/umgang/zytostatika_stmgev.pdf
http://www.gaa-m.bayern.de/imperia/md/content/regob/gaa/downloads/gaed/zytostatika_2009.pdf
http://www.medac.de/data/sicherheitsdatenblaetter/medoxa.pdf
http://publikationen.dguv.de/dguv/pdf/10002/i-8533.pdf
http://www.onkologie2013.de/zytostatikahandhabung/zytostatika_entsorgung.htm
http://publikationen.dguv.de/dguv/pdf/10002/i-504-40h.pdf
http://www.drjoachim-selle.de/g-40-krebser-stoffe.html
http://www.medizinische-abkuerzungen.de/sonderzeichen/G-Ziffern.pdf
http://www.deinehaut-bg.de/html/sich_ges/av/gebuehren/g40.pdf
http://www.medac.de/data/downloads/urologie/mitoBasisdokumentation-web.pdf
http://www.esop.li/downloads/national/de/quapos-2003-de.pdf
http://www.laga-online.de/servlet/is/23874/M18_VH_Abfaelle_aus_Gesundheitsdienst.pdf?command=downloadContent&filename=M18_VH_Abfaelle_aus_Gesundheitsdienst.pdf
http://www.mufv.rlp.de/fileadmin/mufv/img/inhalte/abfall/Info_MedizinAbfall1.pdf
http://www.umwelt-online.de/recht/abfall/laga/krkh2.htm
Link bestial:http://dragaonordestino.net/Drachenwut_Blog_DragaoNordestino/WHO/WHO.php
Mai departe:http://www.europnews.org/2012-01-12-uber-die-lugen-und-mythen-der-konventionellen-krebstherapien.html
http://www.diebewegung.com/?p=1731
http://www.krebsinfos.de/brustkrebsklinik.html → f. bun !!!

You May Also Like

50 comments

  1. detaliat, cu pasiune, cu iubire, cu daruire! felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit cu foarte mare interes articolul tău, multe lucruri sunt noi pentru mine.
    Încerc să înțeleg o notă explicativă de a ta la traducere.

    Spui

    „Radiatiile si chimioterapie distrug celule sanatoase, vatameaza iremediabil sistemul imunitar [asa cum exista acesta in conceptia medicinei alopate - n.m.] si sunt ele insele puternic cancerigene!”

    Ce nu înțeleg de aici este ce ai vrut să spui cu distrugerea sistemului imunitar așa cum există el în concepția medicinei alopate? Vrei să spui că nu există? Ca dacă nu, înseamnă că citostaticele nu distrug nimic, deci nimic rău pe partea asta.., rămân celelelate.
    Îmi pare rău dacă am pierdut ceva, încerc să înțeleg..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi dau seama ca e destul de greu de acceptat ca lucrurile astea pot sta altfel decat le "stim" de cand lumea doar fiindca asa am fost indoctrinati sa credem. Dar daca apare cel mai mic semn de intrebare, inseamna ca usa e deja deschisa pentru schimbarea de perspectiva :-)
      Din punct de vedere ale celor 5 legi biologice asa cum au fost ele formulate de Hamer, nu exista un "sistem imunitar" cum e el definit de medicina alopata (la asta se refera laboranta care a scris articolul original). In rest, este clar ca citostaticele distrug organismul.
      Mai multe detalii despre inexistenta unui "sistem imunitar" aici: http://piersicuta.blogspot.com/2013/09/boala-ca-proces-de-vindecare-si.html

      Ștergere
    2. Și atunci ce sens mai are să spunem că citostaticele distrug ceva ce nu există?

      Ștergere
    3. Sistemul imunitar nu exista in conceptia alopata, ca un fel de "armata" care sa ne apere de "agentii patogeni". Nu exista niciun razboi dus de microorganisme impotriva noastra, astfel incat nu se poate vorbi de un sistem imunitar care sa ne "apere", intrucat nu suntem atacati de nimic :-)
      "Bolile" sunt in realitate programe biologice cu sens pe care organismul nostru le ruleaza la nevoie pt. restabilirea unui echilibru. Citeste articolul pe care ti l-am pus mai sus.
      Citostaticele distrug practic intreg organismul nostru. E mai clar acum?

      Ștergere
    4. Am citit articolul și am înțeles ideile formulate despre boală.
      Cu toate astea în articol se afirmă că citostaticile distrug acel sistem imunitar, iar tu adaugi „așa cum există în concepția alopată.”
      Din ce ai afirmat acum și din ce am citit în celălalt articol sistemul imunitar de fapt nu există (evident nici în întregul organism).
      Întrebarea e: de ce ai mai menționa că citostaticile distrug sistemul imunitar?

      Ștergere
    5. Feli, biologul Stefan Lanka spune clar ca teoria infectiei se bazeaza pe antica si depasita doctrina a umorilor corporale (pe fondul careia aparuse si vaccinarea dealtfel): se credea ca bolile apar dintr-un dezechilibru umoral, ca apare o otrava care ne imbolnaveste, iar prin introducerea profilactica de otravuri in corp in cantitati mici (vezi vaccinarea, vezi practicile lui Napoleon sau Rasputin de a lua regulat otravuri diverse, in cantitati infime, pt. a fi aparati la un eventual atac), se credea ca organismul produce antidotul si gata, suntem "aparati" ;-) Asta era pe atunci ideea de sistem imunitar, deci care imunizeaza... Numai ca ulterior s-a putut constata ca la nicio boala nu erau de gasit otravuri... si asta e pana in ziua de azi la fel... Saracii de ei, dac-ar fi stiut ca dintr-o greseala se va naste ditamai industria frauduloasa...

      Ștergere
    6. Anonim, da, multumesc pt. precizare, asta am retinut si eu dintr-o prelegere a lui Lanka pe youtube, dar uitasem ... cand o sa-mi fac timp, trebuie sa traduc si prelegerea aia, poate ne ajuta cineva sa faca subtitrarea si s-o putem circula...

      ST, inca o data, eu am tradus ce a scris autoarea articolului, care se pare ca inca este la nivelul de a crede in existenta sistemului imunitar fiindca asa a invatat la scoala. Noi pe acest blog suntem un pic mai departe cu intelegerea mecanismelor "imunologice", da?

      Ștergere
    7. OK, am înțeles, înseamnă că nu îmbrățișezi ceea ce spune ea despre răul pe care îl fac citostaticile sistemului imunitar.
      Mai sunt și alte idei din articolul original cu care nu ești de acord?

      Ștergere
    8. Mersi, arată altfel acum, nu se mai înțelege că, într-un fel, ai fi de acord cu ea privind sistemul imunitar, doar pentru că e o victimă a ciostaticelor.
      Mersi pentru lămuriri!

      Ștergere
  3. Buna Feli, am citit tot, dintr-o rasuflare. Sunt multe aspecte care ma depasesc, nefiind in domeniul medical, iar, de citi, asa ca pura literatura, am inceput de putin timp. Indrazanesc sa te intreb, tu ce masuri ai adopta daca ai afla ai acest nefericit CANCER? te intreb, mai mult pentru mine, pentru a-ma convinge ca intr-adevar, dincolo de enumerarile stiintifice, suntem capabili sa aplicam si pe noi aceste lucruri? Adica, TU ai face citostatice? cum te-ai trata? cum ai trata cu copil? Sper sa nu fie deplasata intrebarea. Intreb, pentru ca sunt absolut oripilata de cat de multe cazuri de cancer / leucemii sunt in jururl meu. Si toate, parca fara rezolvare. Simt ca innebunesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, ce anume simti ca te depaseste? De ce crezi ca trebuie sa fii in domeniul medical ca sa nu te depaseasca ceea ce am scris mai sus?
      Se spune ca omul care se ineaca nu mai are cum sa invete sa inoate. Ei bine, eu incerc cu acest articol sa ofer lectii de "inot", astfel incat fiecare om sa stie dinainte ce inseamna "tratamentul" alopat pt. cancer. Si mai incerc sa ajut oamenii sa iasa din paradigma fricii, aia care paralizeaza ratiunea.
      De aceea cred ca se intelege de la sine ca, in cazul in care eu sau oricine apropiat mie am fi diagnosticati cu cancer (caci, stii, e o mare diferenta intre a avea si a fi diagnosticat, si aici trebuie clarificare masiva!), in niciun caz nu as apela la otravirea organismului prin citostatice.

      Da, unele cazuri sunt fara rezolvare, deoarece din pacate gradul de autodistrugere si de dezechilibru atins de anumiti oameni nu mai este reversibil, gradul in care ei s-au indepartat de adevarata lor natura ii apropie mai mult de moarte decat de viata. Este extraordinar de trist, insa, inca o data, asta nu inseamna ca citostaticele ar "trata" ceva, deci incearca sa nu confunzi planurile.
      Toate cele bune!

      Ștergere
  4. Am facut anul trecut o singura serie de citostatice. Fiind internata in spital am vazut cu ochii mei ce se intampla cu pacientii, in ce hal ajung dupa curele repetate de chimioterapie. Desi urma sa continuu tratamentul, am renuntat si am adoptat un regim naturist. Am renuntat la carne, zahar, lactate. Ma hranesc cu proteine vegetale in loc de proteine animale si folosesc mierea in loc de zahar. Fac tratament cu Biostem si Zeolit. NU as recomanda nimanui tratamentul cu citostatice care nu face altceva decat otraveste organismul si il distruge. Manifestarile otravirii cu citostatice sunt cumplite (caderea parului, stari de voma, ameteli, stari de rau, slabiciune extrema, pana la caderea totala la pat) iar varianta naturista mi s-a parut mult mai acceptabila. Cu orice risc, am acceptat-o si nu imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa aud de diagnostic (a fost verificat de mai multi specialisti independenti?), felicitari pt. decizia de a refuza otravirea prin citostatice (nici nu se poate numi tratament!).
      Nu uita ca intotdeauna mintea comanda corpului.
      Te-ai informat si despre Noua Medicina Germanica si despre epigenetica lui Bruce Lipton?
      Sanatate multa!!

      Ștergere
  5. Mama mea are cancer si a urmat protocolul medical pentru aceasta boala. Chimio, Operatie, chimio si urmeaza radio. As vrea, daca ai cunostinta, sa imi expui persoane care s-au vindecat de cancer fara chimio. Persoane care vindecate, au trecut de cei 5 ani critici si nu au nici metastaze.
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru raspuns. Am salvat link-urile si am inceput sa le urmaresc. Ma intereseaza persoane pentru ca intr-un fel vreau sa ma conving ca se poate si fara acea otrava. Pentru ca stiu si eu ca este o otrava si asa i-am si expus mamei cand a inceput sa faca chimio. O otrava care ii distruge toate celulele, inclusiv cele canceroase ( asa gandam atunci insa materialul cu Crina Veres m-a pus pe ganduri). Din fericire, mama si-a schimbat si stilul de viata dupa ce a descoperit boala. Asta dupa multe insistente ale mele. Dupa chimio are cateva zile in care se simte rau in rest e ok. Nu vreau sa ma gandesc la sistemul ei imunitar, la cum a ajuns corpul ei. in paralel ia si niste fiole cu Ganoderma.
    Eu nu am putut sa ii spun sa renunte la chimio. Nu imi pot asuma acest lucru si nici nu cred ca m-ar fi ascultat. I-am trimis si ei link-urile si sper sa aiba rabdare sa le asculte si sa le inteleaga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Culmea este ca si Crina Veres, pana sa deschida ochii si sa realizeze ce se intampla cu adevarat si sa-si invete propriile lectii, credea tot ce invatase la facultatea de medicina, ca operatiile, "protocoalele" de chimio, radiatiile sunt singurele optiuni, dealtfel a si povestit undeva cum ea l-a convins pe tatal ei sa faca chimio ("Pai daca tu nu ai incredere in ce am invatat eu la facultate, eu cum sa mai profesez ca medic?") si in felul asta e constienta ca l-a "ajutat" sa ajunga si mai repede in mormant :-(
      Si eu am o prietena de suflet, care -dupa ce a fost diagnosticata in 2012 cu ceva "tratabil" cu chimio si dupa ce am bombardat-o cu materiale despre pericolele citostaticelor- a luat distanta de mine. Eu nu numai ca i-am spus, dar am implorat-o sa nu faca chimio. Nu stiu cum as fi putut sa ma abtin, sincer am incercat, dar nu am putut. Eram constienta ca e o femeie matura, inteligenta, ca se va simti "tutelata", eram constienta ca risc prietenia, dar am avut constrangerea interioara de a-i oferi toate informatiile gasite de mine. Asta e pt. mine definitia unei prietenii, asta e ceea ce eu mi-as dori de la o prietena adevarata, de aceea am simtit nevoia sa fac asta.
      Din pacate, frica si-a spus cuvantul si ea a ales alt drum.

      Ștergere
  7. Multumim si apreciem munca dvs.

    O mica sugestie: Nu mai suport sa vad apelurile disperate pentru copii grav bolnavi, apeluri prin care se incearca strangerea de bani pentru "tratament".

    Dupa ce ati citit NMG, cum este posibil sa va programati afectiuni ale vederii cu "nu mai suport sa vad"?

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari pentru articol. Am avut candva o verisoara de cativa anisori diagnosticata cu leucemie care a urmat tratamentul cu citostatice in spital si a murit. In momentul de fata sunt absolut convinsa ca daca nu i-ar fi fost administrat "tratamentul" cel mai probabil ar fi trait si in ziua de azi.

    RăspundețiȘtergere
  9. de ce totusi se permite daca nu e in folosul bolnavilor ?

    RăspundețiȘtergere
  10. pentru ca pe acest blog sunt si oameni care au cazuri de boala in famile, este bine de stiut si se studiat despre efectele miraculoase ale lamaiei dar despre care nimeni nu vorbeste. efectele lamaiei sunt tinute ascunse chiar si de doctori. putini sunt aceia care recomanda <> chiar in diagnosticul de cancer. am lucrat 30 ani in spital, sunt asistent de farmacie si am vazut foarte multe in acesti ani. in urma cu ceva timp am avut un mic accident casul in urma caruia mi-au aparut doi noduli la san. am fost disperata. m-am prezentat la un consult la un dr. ginecolog din acelasi spital si i-am povestit ce s-a intamplat. acest doctor (dar pe care as putea , fara sa gresesc, sa-l numesc un bun prieten) . stiti ce mi-a zis prima data? MULTA LAMAIE ! asta a fost raspunsul lui care nu il voi uita niciodata. Dumnezeu sa-l ajute !da, oameni buni, nu dati lamaia pe citostatice. in ce ma priveste, spre norocul meu, a fost vorba de o tumora benigna pe care am si operat-o la cluj. FELI , bravo pentru articol !a fost o munca enorma. sper sa fie si de folos multora si chiar sa creada ca citostaticele sunt otravuri lente dar sigure.multa sanatate tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu toate ca sunt asistenta medicala nu sunt pro citostatice, insa ma gandesc ce alte alternative au persoanele cu tumori maligne. Studii amanuntite cu privirile la efectele plantelor/legumelor nu s-au facut pentru a afla in ce masura distrug tumorile maligne si apoi acestea trebuie sa fie biologice pentru a avea vreun efect. Se discuta mult insa nimeni nu infiinteaza un institut si un spital in care bolnavii de cancer sa fie tratati cu hrana macrobiotica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea mai buna alternativa la otravire este neotravirea :-)
      Pt. situatiile disperate si acute, exista samburii amari de caise (vit. B17, Laetril); exista multe surse de informare despre efectele benefice asupra tumorilor.
      Pt. o informare la rece despre adevaratele cauze ale cancerului, recomand Noua Medicina Germanica. E bine sa fim informati din timp, deoarece pe omul care se ineaca nu prea mai putem sa-l invatam sa inoate.

      Ștergere
    2. Studiez de mai mult timp practica socanta a companiilor farma si sunt cu totul de acord. Am gasit documentatia studiilor de acum 100 de ani cu privire la amigdalina (laetril) - si, din punct de vedere chimic, este in mod clar un remediu perfect pentru cancer si ca preventie dar si ca tratament.
      De curand, seful clinicii de chirurgie plastica faciala din Cluj Napoca - a lansat un apel la medicii din toata tara sa inceteze practica chimioterapeutica spunand ca in 40 de ani de practica medicala nu a vazut nici macar UNUL vindecat de cnacer. Dati cautare pe google si veti urmari videoclipul cu mesajul lui.
      Ce este cel mai complicat este sa ii convingem pe cei bolnavi de cancer ca solutia nu este chimioterapia. Se tem sa renunte la ceea ce cred ca este ultima speranta - desi nu este nici o speranta. Chiar acum ma confrunt cu un apropiat caruia i-am facut rost de laetril si nu vrea sa-l incerce - prefera citostaticile. Bombardamentul mediac este atat de puternic incat oamenii nu pot sa creada ca poate sa fie si altfel. Cat despre mine si ai mei - avem in fiecare zi portie de samburi de amari de caise sau migdale - sunt asa de ieftini... Fructele sa fie mancate cu samburi cu tot - merele, perele, gutuile... Daca cineva vrea mai multe informatii - flucello@yahoo.com

      Ștergere
  12. Multumim pt. munca de informare si toate sursele pretioase! ce bine ar fi sa avem DOCTORI si nu doar aplicatori de protocoale otravitoare!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumum frumos Feli. Sa va spun si povestea amicului meu (devenit fin in momentul de fata) care la o varsta frageda de 8 ani a fost diagnosticat cu leucemie. A urmat tratamente cu citostatice de 2 ori la rand (imi povestea ca a fost groaznic) apoi spuneau medicii ca nu mai au ce-i face ca nu mai au efect si ca nu va mai avea mult de trait. Au incercat leacuri băbești(nu-si mai aduce aminte ce anume) si omul este sănătos, are 35 ani in momentul de față. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Tot respectul pentru o munca de cercetare titanica.

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari pt articol. De unde se poate procura laetril? Cand vorbiti de samburi amari de caise va referiti la caisele gasite pe piata, pe care le stie toata lumea? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunt la a patra sedinta de chimioterapie, fac una la 2 saptamani in total 8 sedinte. E adevarat ca ma simt ingrozitor, am slabit cateva kg, parul s-a dus, gura inflamata si multe alte neplaceri.
    Cum voi putea continua acest tratament dupa cele citite aici?
    Mentionez ca am avut un nodul mamar canceros de 2 cm care mi-a fost scos impreuna cu 16 ganglioni limfatici de la subbrat. Analizele au spus ca ganglionii nu erau invadati dar imunohistochimia a stabilit ca celula existenta in nodul este f agresiva, risc mare de reaparitie si este necesara chimioterapia.
    Si acum, ce pot face?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau sa citesc de suferinta dvs. provocata de chimioterapie.
      Si eu ma intreb acelasi lucru: CUM ati mai putea continua sa va otraviti?

      Va doresc din suflet sa puteti schimba macazul si sa iesiti din capcana fricii!!

      Daca vreti sa cititi despre adevaratele cauze ale "cancerului", va astept pe grupa de Facebook Noua Medicina Germana.
      De asemenea, puteti citi aici:
      http://piersicuta.blogspot.de/2015/01/johannes-jurgenson-noua-medicina.html
      Si aici:
      http://piersicuta.blogspot.de/2014/06/dr-crina-veres-cele-10-greseli-ce-duc.html

      Toate buna va doresc, din suflet!

      Ștergere
  17. Felicitari pentru articol ! NMG are rolul ei, dar se opreste la nivelul de baza, al cauzelor emotionale din aceasta viata, despre cauzele cancerului care vin din neam de la stramosi sau din karma vietilor anterioare nu spune nimic...evident, in toate aceste cauze posibile, chimioterapia nu poate avea nici un efect bun...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, ba da, daca aprofundezi si legi NMG cu alte cunostinte ai sa vezi ca se explica inclusiv cancerele in utero...

      Ștergere
  18. Sint tare bucuroasa ca v-am gasit blogul. Locuiesc de multi ani in SUA si m-am vindecat de "cancer" la sin, mi se spusese ca am si metastaze la ficat - baza vindecarii a fost la mine noua medicina germana, care mi-a salvat viata cind am inteles mecanismele biologiei noastre. Multumesc. Doresc tuturor iluminare!
    Adriana G.

    RăspundețiȘtergere
  19. Bună seara. Am un bebelus de 3 luni diagnosticat cu neuroblastom , la o luna a fost operat iar acum aștept rezultatul de la n myc și în funcție de rezultat vom face chimioterapie sau nu...Ce tratament ar fi pt bebe? :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Cum a fost diagnosticat cu neuroblastom? Si ce este n myc?

      Ștergere
  20. Va rog di suflet să mă ajutati. Sunt disperata si nu stiu ce sa fac .cred ca toți care trec prin acest Chin al Cancerului mă înțeleg .este vorba despre Mama,Este operata la vezica din august (tumora maligna grad 2.i să recomandat citostatice instalați în vezica,1saptaminal timp de 6saptamini,dar la a4 instilatie a început să singereze si le_am oprit.la control în octombrie ni sa spus că este ok,dar în februarie a recidivat at.si i_să recomandat din nou instilatii mai exact Doxorubicin.Iar Dna oncolog îi spune mamei că nu îi recomandă citostaticul din nou pt ca exista riscul de a singera iar si ca mai bine îi extirpa vezica.asta se întîmpla în februarie ac.Va rog din suflet cei care stiu vreun remediu să îmi spuneți,nu stiu ce cale să aleg.orice sfat mar ajuta va multumesc! Si scuze daca am întristat pe cineva dar chiar sunt disperata :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pt răspuns!da am citit publicația dvs de mai sus, și o voi reciti din nou pt a o înțelege perfect.Ați zis bine frica si panica pune stăpânire peste gindurile noastre și deacea nu mai putem gîndi lucid.va spun că luni mergem la control,deși avem doi medici urologi,nici unul nu știe de existenta celuilalt .Primul operatorul ia prescris mamei "tratamentul",iar cel de al doilea ia spus să nu facă nici un tratament.A. uitat să precizez la al doilea mmedic am fost după toate cele întâmplate mai sus menționate și care am înțeles că este foarte bun. Deci cel de al doilea medic ia spus mamei să nu facă " tratamentul".deci se leagă ff mult cu ce spuneți dvs în prezentare. De acea am să mă informez la tot ce mi_ați recomandat.mulțumesc mult Doamna Feli!se observa că sunteți o femeie luptătoare si foarte curajoasă,de oameni ca dvs are nevoie sistemul nostru medical bolnav si cred ca iremediabil. Dumnezeu să vă dea înțelepciune multă si putere de munca va pup cu drag !

      Ștergere
    2. As merge pe mana celui de-al doilea, mai ales fara frica, pe cat se poate... Cel mai important lucru acum este sa scape de frica! Frica face ravagii mult mai mult decat orice alt proces biologic care are loc acum in organism.
      Organismul intotdeauna urmeaza comenzile date de perceptiile noastre.
      Deci sa mearga mai degraba pe mana acelui medic care NU ii face frica si care o trateaza holistic, ca pe un OM, nu ca pe un set de analize de laborator!!
      Din pacate 95% din oncologi in ziua de azi nu mai fac anamneze, nu mai intreaba CINE este pacientul, ce viata are pacientul, daca pacientul este fericit, multumit, cum se alimenteaza etc., nu, ii intereseaza doar cifrele de la laborator dupa analizele de sange sau dupa biopsii sau mai stiu eu ce, dupa care calculatorul le scuipa pe hartie protocolul cu otravurile citostatice...
      Deci ati vazut: preparatorii trebuie sa-si schimbe manusile din 30 in 30 de minute, ca sa nu se CONTAMINEZE, dar pacientilor li se spune ca este ok sa li se injecteze asa ceva in organism!!!
      Mare grija!
      Bafta cu un medic OM in primul rand!!

      Ștergere
  21. Laetril sau vitamina B17 care se gaseste in samburii amari de caise este bun si in cazurile de cancer malign cu multiple metastaze ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este "bun" in sensul ca s-a demonstrat ca ajuta la reducerea masei conflictuale (adica tesuturile excedentare). In cazuri foarte avansate, trebuie folosite orice metode neinvazive si nevatamatoare pentru a-i lua omului frica, pentru a vedea macar un "succes" cat de mic, care sa-l incurajeze sufleteste si sa-i ridice moralul.
      Dorinta de a trai si bucuria de viata sunt factorii decisivi pentru a supravietui!

      In NMG nu mai vorbim de "cancer", ci de programe biologice speciale, nu exista nicio "malignitate" si nici "metastaze", acestea sunt concepte fictive, vehiculate de medicina alopata pentru care toata biologia este o "lupta", un "razboi", ceva "malign" care "ne mananca pe dinauntru" si care trebuie "combatut" etc.
      Aceasta mentalitate este paguboasa.
      "Metastazele" sunt conflicte secundare, care se manifesta la nivelul altor organe DAR au legatura cu conflictul initial si de cele mai multe ori sunt declansate de diagnosticul medical.

      Laetrilul ajuta la nivel organic, desigur, DAR paralel trebuie lucrat mult la nivel psihic, pentru rezolvarea conflictului initial, altfel pe de o parte se actioneaza spre scaderea masei conflictuale, dar creierul da comanda in continuare la organ sa produca si mai multa masa celulara. Trebuie iesit din cercul vicios al mentalitatii care a declansat primul conflict, trebuie schimbat ceva real in viata persoanei!
      Vizionati de mai multe ori documentarul "Cele 5 legi biologice ale naturii":
      https://www.youtube.com/watch?v=24c5XWtxiKM
      Multa sanatate!

      Ștergere
  22. Feli,sunt o mama vinovata care si.a pierdut copilul facand o singura eroare dar capitala ,avand increde mai mult in sfatul unui medic ,decat in intuitia si dorinta fiului meu aceia de a nu face chemio. Eu care stiam toate astea am fost pacalita, si medicina mi.a ucis copilul. E cumplit sa traiesti cu aceasta culpa. Am Trait 3 ani de cosmar in lupta cu sistemul care a facut tot sa.l ucida si a reusit. Voi face ceva in acest sens ca o misiune de viata dedicata celor neinformati. As vrea sa.ti povestesc si poate ma ajuti cu sugestii. Eu traiesc in Italia, si as vrea sa pornesc un tip de serviciu de informare pentru sanatate care sa explice in limbaj simplu cum sa ramai sanatos, sau ce inseamna ceia ce stim noi deja a face chimioterapie sau care ar alternativele,iti explic mai mult daca poti sa.mi lasi in privat un contact al tau . Multumesc, vad ca esti mama si tu ai inteles misiunea ta Noi car edam viata trebuie sa o si protejam.Iti las aici o adresa de e.mail promedstudio@yahoo.com Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu am retinut un singur lucru si mi-a fost suficient. Persoanele cu rude bolnave de cancer nu au voie sa manevreze substantele nu pacientii , substantele inseamna ca sunt producatoare de cancer, asta inseamna ca medicii si asistentele s-au imbolnavit de cancer, frumos.

    RăspundețiȘtergere
  24. Exista in articol, pentru care iti multumesc, niste nuante pe care cititorii am impresia ca nu le prind. D-l doctor are zeci de ani de experienta. A avut timp sa testeze cat din tumora poate fi extirpat (este o adevarata arta). La inceput tumorile au recidivat nestiind cat sa tai, acum 40 de ani nici nu exista protocol pentru asa ceva, d-l doctor si-a creat propriul protocol din aproape in aproape, vazand si facand si banuiesc ca sansele de reusita sunt de 90% daca bolnavul vine cand tumorile sunt mici dar. Bolnavii sunt trimisi la chimio inainte de sansa chirurgiei care le-ar fi redat sanatatea. Asta-i buba, ca tumora evolueaza, progreseaza ii place chimioterapia. Primele chimioterapii s-au facut acum cca 40 dr ani, n-am vazut nicio statistica nicaieri, cati mor cati traiesc? Daca sunt ascunse inseamna ca ceva nu este in regula si trebuia stopata metoda, dar pentru ca au investit mult si se castiga si mai mult, nu conteaza ca mor oameni.Probabil ca cei din matile concerne medicale stiu metode de eradicare a cancerului, sunt convinsa, dat nu sunt pentru oamenii de rand care sunt doar platitori. Concluzie: direct la chirurgie, stati de vorba cu chirurgul care musai trebuie sa aiba experienta (asta stie ce a facut in operatie si an de an isi perfectioneaza metoda), cca 50-60 ani. Dupa operatie renuntati la efort prelungit. Adoptati regim alimentar fara zahar fara miere (toata mierea de pe piata este contrafacuta, pana si albinele mananca zahar iarna si dv mancati concentrat de zahar) aveti nevoie de proteine pentru aport energetic (surse bune), fara tigari cafea condimente grasimi alcool. Feriti-va de surse de infecyie, raceli, apa contaminata (fierbeti pana si pe cea de la magazin, fara ceaiuri (contin tanin), fara sex oral anal si alte surse de microbi. Nu mergeti in case unde sunt oameni bolnavi contagiosi, autobuze tramvai (macar o petioada) nu faceti sex cu persoane suspecte a fi bolnave, spalati tacamuri lenjerie mai des daca cineva este bolnav in casa. Nu frecventati casele sau persoanele care au facut chimio, acestia elimina prin aer substante nocive (chimice), nu va epilati la coafor cu ceara de la zeci de persoane. Nu folositi metode de distrugere a florei vaginale gen absorbante, verificati-le din ce surse provin, multe provin din tari care n-au nicoo legatura cu sterilizarea. Nu folositi jucarii sexuale, mijloc de infectare pentru un organism debilitat. Nu luati vitamine, mancati totul fiert fara cruditati care scad capacitatea organismului de refacere rapida (acidificarea sangelui, candida, etc), aveti boli genitale ovariene nu le tratati medicamentos ca nu trec, mai ales candida, bolile genitale sunt intretinute de o proasta digestie care se repara prin regim alimentar. Orice metoda invaziva aplicata corpului are repercursiuni, protejati-va pentru ca respectand ce am scris va vor disparea si bolile cplatetsle. Sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc lui Dzeu ca zilnic îmi arată cât ne iubește, și sunt tot mai convinsă ca am luat decizia cea mai buna de a nu accepta aceste citostatice pentru mama mea. Ne-am documentat f mult, ii citesc zilnic despre cât de nocive sunt și câți oameni mor din cauza lor, urmează protocolul Dr Mărgineanu, ne uitam la noua medicina germanică, își înțelege conflictul și ne luptam sa îl depășească, și sincer mama de 2 luni de când a început tratamentul se simte ffff bine, sânul care la început era f inflamat și roșu acum își revine ffff bine iar ea este tot mai fericita ca nu am lăsat-o sa facă citostatice care zice ea ca ar fi omorât-o! Abia astept pana mâine dimineața sa ii citesc acest articol!!! Va multumesc mult pt tot ce ați citit, și eu una voi încerca sa deschid ochii cât mai multor persoane! Sunt f suparata pe cei care cedează așa de ușor in urma exagerării doctorilor!!! Va urez multă sănătate tuturor și sper ca tot mai multă lume sa ia decizia cea mai corecta! Doamne ajuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna seara, va scriu cu tristete in suflet pentru ca am pierdut pe cineva drag din cauza acestor tratamente "clasice". Cu toate ca am simtit de la bun inceput ca ceva nu este deloc ok in legatura cu ele, doctorii si restul persoanelor autorizate au castig de cauza pentru ca lumea inca are incredere oarba in aceste doctori, preoti si general orice functie publica( ca si cand acestia ar fi Dumnezeu).Primul indiciu este costul exorbitant pe care le au citostaticele in jur de 25000 ron o sedinta si modul in care te transforma(sigur au efect si asupra creierului pentru ca un bolnav de cancer se schimba radical in gandire si perceptie). Recomand celor in cauza sa nu accepte aceste tratamente clasice si sa adopte un stil vegetarian si homeopat asa cum zic si doctorii Calin Marginean si Alin Scarlat cu lucrarea Cum prevenim cancerul + apropierea de Dumnezeu(cea mai importanta dintre toate).

    RăspundețiȘtergere
  27. Radio "terapia" este la fel de rea?

    RăspundețiȘtergere
  28. „A vinde chimioterpia ca 'terapie'
    este, probabil,
    cea mai mare înșelăciune din istoria medicinei!
    Cine a creat această chimio-tortură,
    merită un monument în iad!”
    - Dr. Ryke Geerd Hamer, MD
    https://drive.google.com/file/d/1Y_2Z-B-nLky8fXu2-tYapnV6IGxi75eo/view?usp=sharing

    RăspundețiȘtergere