Pojarul - simptome, cauze posibile, stiinta si propaganda

by - vineri, martie 14, 2014

Va amintiti ca am mai scris despre pojar.

In acest articol am sa preiau niste idei din cateva articole in germana (sursa la final) si am sa le completez cu ganduri ale mele.

Anticamera medicilor - bomba temporizata


Am o intrebare la modul cel mai serios: mai tineti minte cu cine ati stat in anticamera doctorilor acum cinci ani? Daca nu, trebuie neaparat pe viitor sa documentati cu precizie totul, notand eventual si datele de pe buletin ale pacientilor cu care ati impartit anticamera, precum si diagnosticul si simptomele lor din acea zi. Trebuie sa stiti ca anticamera medicilor poate fi o sursa diabolica de "agenti patogeni" si de aceea e bine sa documentati cu exactitate care agent patogen a fost imprastiat si de catre cine. 

Backgroundul acestui articol este o poveste care de prin 2005 a tot fost mestecata si scuipata si apoi reluata si mestecata de enspe ori in presa germana cu acelasi motto si acelasi personaj: Michael, numit si Micha, un baiat care a murit la varsta de 14 ani. Sa ne intelegem bine, moartea oricarui copil este o tragedie de neimaginat. Modul cum destinul tragic al acestui copil a fost si este folosit in mod abuziv an de an pentru a face propaganda descreierata pentru vaccinare este insa o crima.


Deci a murit un baiat de 14 ani. Povestea oficiala este ca facuse la 5 ani o "meningita rujeolica cronica". Conform relatarilor din mass media, baiatul "se contaminase cu pojar la varsta de 5 luni in anticamera unui pediatru" (!!). De vina erau evident parintii "iresponsabili" ai unui alt baiat care pe vremea aceea, acum 14 ani, statea si el in anticamera aceluiasi pediatru. Acei parinti "iresponsabili" refuzasera vaccinul ROR pentru copilul lor.
Se sustine ca a mai murit si o fetita din cauza consecintelor actiunilor acelorasi parinti. De-aia spun sa documentati tot ce se intampla in sala de asteptare la medicii unde mergeti, fiindca daca parintii acelui copil nevaccinat ar fi avut inspiratia sa filmeze de exemplu cum copilul lor nu le-a tusit in nas celorlalti copii si nici nu i-a sarutat pe gura 5 minute, atunci ar fi avut posibilitatea sa demonstreze -chiar si dupa criteriile alopate- ca sunt nevinovati. Nu mai spun cat de "credibil" este ca un copil nevaccinat, cu simptome de pojar, ar fi fost lasat sa astepte in anticamera unui pediatru ... se vede oricum clar ca povestea e cusuta cu ata alba.

Haideti sa ne gandim putin, inainte de a inghiti pe nemestecate "gogoasa fierbinte" servita de raspandaci.

1. Cum decurg lucrurile intr-o anticamera de medic pediatru? Pacientii intra direct in anticamera si incep sa stranute si sa tuseasca si sa scuipe pe obiectele de acolo fara sa se prezinte la receptie??

2. Copiii sanatosi si copiii bolnavi sunt bagati la gramada in aceeasi anticamera??

3. Daca se cunoaste din cronologia cazului anticamera si pediatrul, ce s-a intamplat cu acel pediatru? In mod normal el trebuia actionat in justitie, conform § 13 al Codului Penal German (Comiterea unei infractiuni prin omisiune). In Romania s-ar aplica Legea 286/2009: 


"Art. 17 - Săvârşirea infracţiunii comisive prin omisiune
Infracţiunea comisivă care presupune producerea unui rezultat se consideră săvârşită şi prin omisiune, când:
a) există o obligaţie legală sau contractuală de a acţiona;
b) autorul omisiunii, printr-o acţiune sau inacţiune anterioară, a creat pentru valoarea socială protejată o stare de pericol care a înlesnit producerea rezultatului.
Ca atare, medicii pediatri ar trebui preveniti  ca sunt pasibili de pedeapsa in cazuri de "contagiune", iar parintii atat de grijulii care se tem ca nu cumva odorul lor sa se molipseasca de la vreun copil nevaccinat ar trebui sa insiste ca anticamerele sa fie separate, iar pediatrul sa separe cu multa atentie copiii pe care urmeaza sa-i controleze. Asta ar fi o atitudine responsabila din partea celor care cred in bolile contagioase care ne asteapta la fiecare colt :-)

4. Unde este dovada cu acte medicale, cu cronologia bolii etc., cum ca tocmai acel copil nevaccinat l-a "infectat" pe Micha? De ce trebuie sa credem pe cuvant niste afirmatii fara acoperire?



Molipsire in anticamera pediatrului?
Unde sunt DOVEZILE??
[...] «Daca baiatul acela ar fi fost vaccinat, Natalie si Michael ar mai trai si astazi», a completat dr. Terhardt de la Asociatia Profesionala a Pediatrilor. [...]
Revista Medicala Germana ofera explicatii si informatii suplimentare, dupa cum urmeaza mai jos.
Cronologia si cauzele conflictuale
Ca atare ni se spune ca un baietel de 5 luni a facut pojar. Dupa Noua Medicina Germanica simptomele corespund unui conflict de separare rezolvat.
5 ani mai tarziu baiatul a inceput sa aiba tulburari neurologice si motorice; nu mai putea sa mearga sau sa vorbeasca si in final a intrat intr-o stare stuporoasa. Dupa Noua Medicina Germanica, simptomele corespund unui conflict motoric de tip "nu pot sa fug, nu am scapare", legat de un conflict de "spaima foarte puternica ce duce la amutire".
Acest copil a avut deci la 5 ani o experienta ingrozitoare, o situatie din care nu a putut sa scape, o situatie care l-a facut sa amuteasca; de ex. un abuz.
Diagnosticul alopat a fost insa de panencefalita sclerozanta subacuta (PESS).
[...]«Stim deja ca mai ales bebelusii care se infecteaza cu pojar au un risc marit de a dezvolta PESS», a afirmat dr. Martin Terhardt. [...]

Conform datelor de pe DocCheck, se sustine ca panencefalita sclerozanta subacuta apare in proportie de 1 caz la 10.000 de cazuri de pojar. Si la aceste cifre, dupa 5 ani, dr. Martin Terhardt nu se jeneaza nicio clipa sa afirme o legatura directa!

Ati observat la inceputul articolului si manipularea verbala, da? Peste PESS (panencefalita subacuta sclerozanta), un diagnostic (general) de inflamare a creierului, se pune rapid eticheta de "meningita rujeolica", sa sune mai amenintator, doar-doar o intra frica in toti parintii si s-or alinia toti cuminti la vaccinarea bebelusilor lor.   
 

Pojarul si PESS din perspectiva stiintifica

Din perspectiva stiintifica nu exista absolut nicio dovada a izolarii asa-zisului virus de pojar. De patogenitatea lui nici nu mai vorbim.

Deci, nedemonstratul virus de pojar trebuie mai intai sa sara de la un om la altul = ipoteza nr. 1 (nu exista nicio dovada stiintifica a teoriei infectiei, lasand la o parte ca nu ni se explica niciodata unde s-a infectat pacientul zero).

Ah, sa nu uitam in acest context, dupa cum ne sfatuieste dr. Loibner in prelegerea lui despre originea si istoria vaccinurilor, cum "calatoreste" virusul pojarului conform unui manual pentru medici din anul 1971 (Boli ale copilariei, autori: Lust, Pfaundler und Husler, ed. Urban si Schwarzenberg, München, Berlin, Viena, 1971; Krankheiten des Kindesalters, Lust, Pfaundler und Husler, Urban und Schwarzenberg Verlag, München, Berlin, Wien, 1971):
"Virusul zboara

Virusul pojarului zboara din camera in camera,
se cunosc deja anumite directii;
el zboara in camera de vizavi si in camera de vizavi-stanga sau vizavi-dreapta,
in camera de deasupra, dar niciodata in camera alaturata.
"
 
Da, asa se preda medicina pe vremea cand nu exista internetul si nimeni nu indraznea sa clatine piedestalul pe care erau asezati zeii in alb. 

Mai departe. Acest virus, niciodata demonstrat stiintific, ajuns la a doua persoana, trebuie sa mai treaca si de bariera hemato-encefalica, a carei existenta (dovedita!) impiedica patrunderea substantelor toxice in creier (ipoteza nr. 2).
Dupa aceea,  virusul ar trebui sa stea cuminte niste ani de zile (perioada de incubatie = ipoteza nr. 3), pentru ca intr-o buna zi brusc sa-i vina piticii pe cap (pun intended) si sa-si inceapa activitatea raufacatoare (ipoteza nr. 4). Adica da, acest virus de o rapiditate  si "virulenta" extrema cand e vorba sa zboare ca sa dea pojar, devine dintr-o data un virus lent, care se cacaie ani de zile sa faca ... ceva nedovedit inca. 
Iar daca (in optica medicinei alopate) la 10.000 de cazuri de pojar se poate ajunge la un caz de PESS (ipoteza nr. 5), atunci este clar ca deja nu mai vorbim de stiinta, ci mai degraba de loterie.
Cui bono?  

Dr. Terhardt, maestru in manipulare, are deci neobrazarea sa sustina ca parintii care nu-si vaccinasera copilul i-ar avea pe ceilalti doi copii pe constiinta. Iar fundamentul acestei calomnii este dat de 5 ipoteze medicale, una mai neverosimila ca cealalta.

Dar sa nu uitam ca dr. Martin Terhardt, membru al Asociatiei Profesionale a Pediatrilor (Comitetul de Preventie!), este de asemenea membru al Comisiei Permanente de Vaccinare (STIKO) a Institutului Robert Koch.

Nu mai e demult un secret ca Asociatia Profesionala a Pediatrilor primeste sponsorizari de la firmele producatoare de vaccinuri.

pharmasponsoring 

De asemenea, Institutul Robert Koch este celebru pentru faptul ca unge bine masinaria vaccinarii fara a avea dovezile stiintifice necesare si analizele risc-beneficiu pt. vaccinuri. 

* * * * *

Virusul sau vaccinul - care este posibila cauza a PESS?

In alta ordine de idei, ni se sugereaza hipnotic ca PESS (panencefalita sclerozanta subacuta) este o posibila consecinta a unei imbolnaviri de pojar si este exclusiv legata de virusul salbatic de pojar.

Dar oare asa stau lucrurile in realitate? Exista dovezi pentru aceste afirmatii?

NU!

Iata pasaje din doua specificatii pentru medici/farmacisti ("SMPC" = summary of medicinal product characteristics) redactate de EMA (European Medicines Agency). Atentie, aceste specificatii pentru medici nu sunt prospectele vaccinurilor pe care le pot citi pacientii, ci sunt documentele pe care le primesc doar medicii si farmacistii!  

M-M-RVAXPRO (ROR)

ProQuad (ROR+varicela)

Descrierea anumitor efecte adverse
Panencefalita sclerozanta subacuta
"Nu exista nicio dovada ca substantele din vaccinul ROR ar putea cauza PESS. Au fost raportate cazuri de PESS la copii care conform anamnezei nu se infectasera cu virusul salbatic de pojar, dar care fusesera vaccinati cu vaccinul ROR. Unele din aceste cazuri ar putea fi explicate printr-o infectie neidentificata cu virusul de pojar in primul an de viata sau de asemenea prin administrarea vaccinului ROR. Un studiu controlat retrospectiv al CDC a indicat ca vaccinul ROR ofera mai degraba protectie impotriva PESS, fiindca impiedica imbolnavirea de pojar si prin aceasta reduce riscul unei PESS."

Sa analizam fraza cu fraza:

1. Nu exista nicio dovada ca substantele din vaccinul ROR ar putea cauza PESS.

- Rezulta ca nu exista vreo dovada nici ca substantele din vaccinul ROR NU ar putea cauza PESS, mai ales ca se stie ce vatamari neurologice grave cauzeaza vaccinurile prin faptul ca ataca terminatiile nervoase inca nemielinizate complet ale creierului bebelusilor.

2. S-au raportat cazuri de PESS la copii care conform anamnezei nu se infectasera cu virusul salbatic de pojar, dar care fusesera vaccinati cu vaccinul ROR.

- Deci punctul 1 este deja contrazis!





3. Unele din aceste cazuri ar putea fi explicate printr-o infectie neidentificata cu virusul de pojar in primul an de viata sau de asemenea prin administrarea vaccinului ROR.

- Fraza asta vorbeste de la sine. Nu se poate exclude rolul vaccinarii in declansarea simptomelor de PESS!

- In plus, probabilitatea ca o imbolnavire de pojar sa ramana "neidentificata" este mai mult decat minuscula.

Extras din Manualul de Boli Infectioase Pediatrice (Infektionen bei Kindern und Jugendlichen, von Deutsche Gesellschaft für pädiatrische Infektiologie) (III):
[...]«Pojarul atipic aproape ca a disparut cu desavarsire in ziua de astazi. El apare mai mult la adultii care au fost vaccinati in urma cu 30 de ani cu vaccinul inactivat si care ulterior s-au confruntat cu virusul salbatic. Caracteristicile sunt exantemul macular, care incepe distal la extremitati si progreseaza centripetal, plus o pneumonie extrem de rezistenta la terapii.» [...]
4. Un studiu controlat retrospectiv al CDC a indicat ca vaccinul ROR ofera mai degraba protectie impotriva PESS, fiindca impiedica imbolnavirea de pojar si prin aceasta reduce riscul unei PESS
- Unii medici au alta parere.

Dr. med. Dipl.-Biol. Heinrich Ratz (Medic generalist si specialist in boli infectioase):

[...]«Lista efectelor adverse raportate in urma vaccinului ROR aminteste de cuprinsul unui manual de neurologie. Si acolo ne intalnim cu panencefalita sclerozanta subacuta, fiind unul din multele efecte adverse ale vaccinului ROR.»[...]
[...]«Cazurile de PESS ca si complicatie a pojarului natural sunt intr-o continua scadere din 1970 incoace; cazurile de PESS dupa vaccinare s-au inmultit (Dyken et. al. 1989: Changing character of subacute sclerosising panencephalitis in the United States. Pediatric Neurology 1989; 5: 339-341). In limbaj popular, se scapa de dracu' si se da de ta-su»
Dr. med. Christoph Tautz (pediatru, oncolog pediatric):
«In ce priveste inmultirea cazurilor de PESS, se pune intrebarea daca nu cumva exista o legatura directa sau indirecta cu strategia recomandata de vaccinare,[...] fiindca in raport cu cresterea numarului de doze de vaccin administrate cifra complicatiilor si deci a cazurilor de PESS ar trebui sa scada si nu sa creasca.»     

Ni se spune ca vaccinul ROR ar oferi protectie la PESS, dar acest lucru nu este absolut deloc dovedit, cu atat mai mult cu cat exista destule cazuri de PESS la care NU s-a gasit virusul salbatic de pojar! 

De asemenea, sper ca de acum inainte nu mai puneti botul la propaganda vaccinalistilor cum ca PESS ar fi o consecinta a pojarului datorata infectiei cu virusul salbatic, ati vazut deja ca in specificatiile medicale se precizeaza cu totul altceva.

In articolul citat la inceput se mai sustine:

[...]«Conform statisticilor Oficiului Federal de Statistica German, in Germania mor anual 1-2 oameni din cauza complicatiilor legate de pojar.»[...]
Lasam la o parte ca deja diagnosticul "complicatii legate de pojar" este foarte evaziv si manipulativ (mai ales ca se stie ca cele mai multe complicatii apar la pojar din cauza tratamentului gresit prin care se scade febra!). Chiar daca aceste decese de la "complicatii" puse cu fantezie in carca statisticii de pojar ar corespunde adevarului, tot nu ar exista nici cel mai mic motiv sa se vaccineze cineva impotriva pojarului. 

* * * * *

Pojarul si Noua Medicina Germanica

Pentru ca isteria cu pojarul inca persista in mass media, sa mai explicam cate ceva despre pojar din perspectiva programelor biologice speciale.

Simptomele pojarului

Cand reusim sa aprofundam noua medicina germanica, putem analiza simptomele si prin ele ajungem la tesuturile afectate, respectiv la straturile embrionare. De acolo putem descoperi conflictele care stau la baza bolilor.

Haideti sa ne uitam acum la lista de simptome ale pojarului. Veti constata ca exista atatea variante diferite incat este pur si simplu iresponsabil sa fie puse toate sub "umbrela" diagnosticului de pojar.

Conform teoriei alopate, la pojar  

  • poate fi afectata mucoasa faringiana,
  • pot fi afectate bronhiile,
  • se poate face conjunctivita,
  • poata aparea febra pana la 41°,
  • pot aparea dureri de gat,
  • pot aparea dureri de cap,
  • pot aparea petele albe pe mucoasa obrazului (semnul Koplik)
  • pot aparea otite,
  • poate aparea o stare de moleseala generalizata,
  • pot aparea rinite, curge nasul mult,
  • pot aparea pneumonii.
De asemenea
  • poate aparea starea de greata,
  • poata aparea o bronsiolita,
  • poate aparea eruptia cutanata (exantem),
  • boala poate sa decurga si fara eruptie ("pojar alb"),
  • poate aparea o inflamare a ganglionilor limfatici,
  • pot aparea diareea si durerile abdominale,
  • poate aparea laringita
si alte asemenea "probleme" pot intra toate in spectrul de diagnosticare a pojarului.

Pojarul din perspectiva alopata

La Wikipedia gasim definitia urmatoare:
[...] Rujeola (Pojar; morbilli; rujeola de 9 zile; measles sau rubeola după terminologia anglosaxonă veche) este o infecție virală acută, extrem de contagioasă, caracterizată prin febră, tuse, rinoree, conjunctivită, exantem (semnul Koplik) pe mucoasele bucală sau labială și o erupție cutanată maculopapulară generalizată..[...]
Ati retinut deja ca nu exista nicio publicatie medicala in care sa se fi demonstrat dupa criterii stiintifice ca "infectia cu virusul pojarului" ar fi cauza "pojarului".

Dar hai, de dragul jocului cu ipotezele, sa ne punem urmatoarea intrebare: daca lucrurile stau asa cum pretinde medicina alopata, de ce virusul pojarului cauzeaza atatea manifestari atat de diferite ale bolii?

Pentru mine personal nu este de inteles cum anume poate un singur "agent patogen" sa declanseze atatea simptome in atatea combinatii diferite, astfel incat "boala" sa poata purta o singura eticheta, cea de pojar.

De exemplu, se sustine ca bronsita este in mod tipic declansata de virusuri de influenza, parainfluenza, rinovirusuri sau adenovirusuri. In mod normal, bronsita cica are perioada de incubatie de 2-3 zile. Ah, dar ca "bronsita rujeolica" eticheta spune ca e cauzata de virusul pojarului si atunci perioada de incubatie se prelungeste la 7-10 zile? Ca la perioadele de solduri de la magazin? Inca o saptamana ca sa luam pojar la pret redus sau cum?

Diareea se sustine ca ar fi provocata de rotavirus sau norovirus; trebuie sa sustii asta daca vrei sa-ti vinzi vaccinurile de rotavirus, nu? Ei bine, la pojar insa se sustine ca virusul pojarului ar fi infractorul care cauzeaza diareea.

La otita ni se tot repeta mantra ca ar fi cauzata de pneumococi, streptococul pyogenes, haemophilus influenzae, moraxella catarrhalis si stafilococi, ni se spune ca si multe virusuri pot provoca otite. Conform medicinei alopate, otita nu are perioada de incubatie. In cazul de fata insa, ca "otita de pojar", are brusc si perioada de incubatie la unison cu pojarul, fiindca este etichetata ca facand parte din umbrela de simptome rujeolice. Mai sa fie! 

Si tot asa...
   

Nu exista diagnostic clinic fara echivoc pt. pojar

Inca un exemplu impresionant (sau inspaimantator) pentru frauda cu pojarul: asa-numitele pete Koplik din mucoasa obrazului exista doar la pojar. Da, in sfarsit o afirmatie categorica.

Dar... iata o surpriza! Tocmai acest simptom de baza (petele Koplik) apare foarte rar!!!  
[...] Petele Koplik care apar pe mucoasa obrazului numai la pojar se constata relativ rar si unii autori le considera semne atipice ale unei infectii rujeolice.[...] Sursa: Wikipedia in lb. germana
Exantemul, de asemenea considerat tipic pentru pojar, nu este nici el un criteriu fara echivoc, deoarece ni se spune ca exista si asa numitul "pojar alb", cel fara eruptie cutanata si cu simptome mai slabe ale bolii.

Nu stiu altii cum sunt, dar eu ma simt din nou luata in bataie de joc de catre medicina alopata!

Deci simptomul unic si tipic pentru pojar apare rar, iar alte simptome sunt luate la gramada fara vreo dovada stiintifica despre apartenenta lor la puzzle-ul care primeste eticheta de "pojar". Asta inseamna ... surpriza?? ... ca orice medic poate intocmi o lista din simptomele insirate mai sus, pentru a pune un diagnostic de pojar. Cand il aranjeaza. Cand copilul nu a fost vaccinat cu ROR. Si mai vorbim aici de stiinta?
  

Pojarul din perspectiva Noii Medicine Germanice

In Noua Medicina Germanica, care se bazeaza pe cele 5 legi biologice ale naturii, este foarte important sa examinam tesuturile afectate, pentru ca prin aceasta sa constientizam ce fel de conflict biologic a fost declansat, a carui vindecare vine cu simptomele descrise. Asa ajungem destul de rapid la conflictele majore: "imbucatura", "atac"/"frica de moarte", "devalorizare", "separare" sau "de teritoriu".

Simptomele la nivel de epiderma ale pojarului reprezinta un conflict de separare rezolvat. Acest conflict se manifesta in mod "normal" numai in anumite zone ale corpului. La copii (si la oamenii batrani), conflictele sunt traite adesea in mod generalizat, de aceea simptomele (in acest caz eruptia cutanata) apar aproape pe tot corpul.

Daca se pune eticheta de "pojar alb", inseamna ca nu a existat un conflict de separare  si diagnosticul oricum e gresit.

Daca avem un simptom de conjunctivita, conflictul rezolvat este de separare vizuala (cineva fusese "pierdut din vedere"). 

Daca mai avem o rinita la care curge nasul, inseamna ca tocmai s-a rezolvat un conflict de "adulmecare", ceva care "ne putea", ceva pe care nu-l puteam "mirosi"... Cand caile respiratorii sunt inflamate masiv, aici reactioneaza si tubii colectori renali (conflictul fiind descris ca "sentiment de abandon total", "senzatie de copil fara mama"), astfel se ajunge in faza activa a conflictului la resorbtia masiva a apei in tesutul adipos, care duce la edeme diverse, pentru ca in faza de rezolvare sa se elimine lichidul pe toate caile posibile.

Daca apare o bronsita ca simptom, a fost vorba de un conflict teritorial sau un soc conflictual, o sperietura mare.

Pentru cine este familiarizat cu decodificarea simptomelor in functie de medicina germanica, este clar ca perceptiile individuale sunt atat de diferite, incat aceleasi situatii pot fi receptionate emotional complet diferit, ceea ce duce la simptomatica variata. De aceea trebuie privit intotdeauna cazul individual.      

Pojarul si vaccinul
Noua Medicina Germanica explica foarte bine de ce este nevoie de ciuperci, bacterii si virusuri in faza de rezolvare a conflictului, pentru optimizarea proceselor din organism. Din articolul pe care l-am linkuit la fraza precedenta stim deja ca toate asa-numitele "boli infectioase" sunt de fapt faza vagotona a unui eveniment conflictual bifazic. Cand vedem ca in organismul nostru au loc manifestari bacteriene sau "virale" care dau simptome, este clar ca inainte de aparitia simptomelor a existat intotdeauna o faza activa de conflict. 

Nu exista faza a doua (vagotona, cu simptome) daca nu a existat inainte faza de conflict activ. Daca am avut o faza de conflict activ, asta inseamna ca ea a fost declansata de un soc conflictual (DHS = sindromul Dirk Hamer), un soc biologic (sau o recidiva/un circuit al unui soc mai vechi nerezolvat). Un criteriu de baza este ca intotdeauna conflictul apare pe neasteptate, ne loveste brusc. Acel conflict neasteptat este cauza tuturor asa-ziselor infectii ulterioare care se manifesta prin aceleasi simptome. 

Putem sa ne vaccinam impotriva socurilor conflictuale? Nu. Putem sa ne vaccinam impotriva reactiilor emotionale pe care le avem in viata la diferite evenimente care ne iau prin surprindere? Nu. Cand rezolvam conflictul, intram automat in faza vagotona, in care microbii sunt absolut necesari, uneori chiar de o importanta vitala. De ce am incerca sa punem bete in roate naturii si sa impiedicam procesele de reparare pe care le ruleaza organismul nostru? Este complet lipsit de sens. 

Asa se explica dealtfel si de ce persoanele vaccinate fac de multe ori exact "boala" impotriva carora s-au vaccinat, fiindca programul lor biologic special are sens si va fi rulat in ciuda "imunizarii".

Nu uitati: cel mai mare PARAZIT de care trebuie sa va feriti in viata este FRICA!!  Voiam sa scriu un articol pe tema asta, dar Livia Bonarov mi-a luat-o inainte si a redactat o capodopera de articol despre frica, pe care vi-l recomand din toata inima!! Cititi-l mereu si mereu!

Va doresc ca intotdeauna sanatate si intelepciune! 

* * * * *  

You May Also Like

1 comments

  1. Feli, iti multumesc din suflet pt. toate eforturile tale de a ajuta parintii sa se maturizeze emotional si sa nu se mai lase manipulati de "autoritatile" de tot felul, in mana carora am fost cu totii invatati sa ne punem viata, sa nu cumva sa ne asumam prea multa raspundere... e greu, dar si eu am reusit sa ma trezesc si de curand chiar am adus la realitate pe o ruda de la care nu mai aveam sperante, m-a surprins extraordinar transformarea cuiva care s-a dovedit capabil sa VADA.
    Iti multumesc, fii binecuvantata!
    Gina

    RăspundețiȘtergere