Dragi parinti, sunteti mintiti!

by - luni, aprilie 14, 2014

De curand am avut o conversatie foarte intensa si incarcata emotional cu o mamica foarte speriata de reactiile postvaccinale grave pe care le-a avut fetita ei dupa vaccinurile de 4 luni (Pentaxim).

Reactiile au fost cam asa: tipete TREI ORE aproape fara intrerupere si priviri disperate spre mama (strigate de ajutor!), la urgenta s-a spus ca a fost "reactie post vaccin" (fiind la cateva ore dupa vaccin, nu au avut ce sa inventeze ca sa musamalizeze legatura cauzala, cum fac de obicei!), apoi au urmat in zilele urmatoare colici, pierderea apetitului, tremurul manutelor, capul tinut in pozitii nefiresti, aparitia dermatitei, stiti voi, tot programul cand corpusorul unui bebelus a suferit un atac biologic si se lupta sa se dez-intoxice!

 

Mamica respectiva mi-a mai scris: "aaa, si la 12 zile de la vaccin a avut niste momente in care nu putea sa respire, i se oprea respiratia :-( in 5 min cam de 4 ori s-a intamplat, de am pus copilul in patura si am fugit la spital, tot noaptea era, pe la 11.... doctorita la urgenta zicea ca e de la rosu in gat..... si ne-a dat antibiotice.... dar nu i-am dat", continuand cu "iar la 1 luna jumate, fata avea un fel de gajait, si doctorul de familie (pediatru) a zis ca are otita si ne-a dat o multime de medicamente. Am apucat sa-i dam ibuprofen (doar 0,5 ml a ingerat din 2,5 ml cat ne-a dat!!) si dupa ce a plecat doctorul putin, fetita si-a pierdut cunostinta!"

Din motive de confidentialitate, acestea sunt doar o parte din detaliile pe care vi le pot furniza (Ibuprofen prescris la un bebelus de 1 luna si jumatate ar trebui sa fie motiv de bagat la inchisoare!!), dar cred ca sunt de ajuns ca sa va faceti o imagine despre suferinta ingrozitoare pe care vaccinurile au cauzat-o acestei fetite. Si nu uitati ca asta este unul din cazurile bagatelizate drept "anecdote nesemnificative"!!  



Ma bucur ca am avut posibilitatea de a o pune rapid pe mamica speriata in contact cu alte mamici din localitatea ei, mamici care si-au facut bine temele despre vaccinare si o vor ajuta si sustine in continuare pe aceasta mamica la fata locului. De asemenea, intrucat nu a fost informata corespunzator despre riscurile vaccinurilor de catre medicul care a vaccinat copilul pe banda rulanta, aceasta mamica nici nu avea idee ca efectele adverse trebuie raportate conform legii, asa ca i-am trimis fisa RAPI ca sa mearga la medicul de familie si sa-l puna frumos sa completeze si sa trimita la DSP (sa nu se musamalizeze, cum se face de obicei).[Update 25 aprilie: Nu s-a facut niciun raport, medicul a aburit-o pe mamica afirmand autosuficient ca toate reactiile au fost "normale", ca "majoritatea copiilor reactioneaza la fel la vaccinuri" (!!!) si apoi a impins-o elegant afara din cabinet!!]


Vaccinul DPT si modificarea respiratiei prin inducere de stres
(observati zilele de dinainte si de dupa administrarea vaccinului!)


Sa ne informam mai bine si despre alte cazuri care nu intra la statistici nici macar pe post de "complicatie postvaccinala", deoarece parintii pur si simplu se tem sa reclame!!

Colega unei prietene (27 de ani) voia sa plece in februarie cu rucsacul in Tailanda 3 saptamani.
S-a dus la Institutul de Boli Tropicale ca sa se vaccineze.
Prietena mea a avertizat-o sa se informeze despre pericolele vaccinarii.
Degeaba.
Tanara a fost vaccinata cu vaccinurile: tetanic, hepatita A si B, gripa japoneza si ROR.
Dupa vaccinare s-a dus la servici.
Dupa nici 3 ore i s-a facut rau: frisoane, convulsii, cadere de tensiune, durere de cap si a inceput sa vomite.
Prietena mea a dus-o imediat la Institutul unde fusese vaccinata, acolo li s-a spus ca e vorba de o reactie normala (!!), ca nu e grav si ca intr-o zi sau doua ii va trece. [cui ii suna cunoscut textul asta, sa ridice mana!]
Tinerei i s-au prescris medicamente (!) si a fost trimisa acasa.
Seara prietena mea a primit telefon de la mama tinerei. Era deja la urgenta, la terapie intensiva.
Intre timp intervenisera tulburari cardiace si probleme respiratorii.
Nimeni nu stia ce are. [pe buneee??]
Prietena mea i-a spus ca este EVIDENT ca totul vine de la cocktailul de vaccinuri din ziua respectiva!
Mama colegei a sustinut la fel, dar medicii au declarat ca "ei nu vad nicio legatura logica" [pe buneeee?]
Nimeni nu stia ce are, dar toti stiau ca nu e de la vaccinuri [pe buneee?]
Intre timp tanara a fost in coma 2 saptamani si acum invata din nou sa mearga si sa manance singura.
Acest caz nu a fost raportat nicaieri, deoarece medicii au refuzat, iar parintii bietei fete aveau alte griji decat sa puna presiune taman pe medicii care se "ocupau" cu atata "dedicatie" de ea.

Inca va mai intrebati de ce efectele adverse apar in statistici atat de rar si noi suntem facuti sa credem ca vaccinurile ar fi sigure si inofensive?

Iata cum se musamalizeaza de obicei reactiile postvaccinale:
  1. Parintii -speriati de schimbarile bruste si grave ale copilului lor perfect sanatos inainte de injectare- de obicei sunt trimisi acasa cu bagatelizari de genul "astea sunt reactii normale", ei nemaiindraznind apoi sa faca vreo reclamatie la medicul care a vaccinat, de teama ca medicul ii va lua in suturi (am auzit zeci de asemenea relatari!!);
  2. Medicii nu identifica efectele adverse ca atare pentru ca nu fac o anamneza completa (ce interes ar avea?) si diagnosticheaza la bebelusi otite sau "rosu in gat" ("rosu in gat" este deja "boala" de sine statatoare, noua ciuma bubonica de care fug disperati toti parintii), medicii dau antibiotice cu caruta, cand copilul are in realitate atacuri de insuficienta respiratorie sau wheezing care in mod clar sunt efectele adverse ale vaccinurilor... 
  3. Majoritatea parintilor nu stiu ca un medic este obligat prin lege sa raporteze reactiile postvaccinale! Asa se pot musamaliza si chiar se musamalizeaza efectele adverse!
  4. Majoritatea medicilor refuza sa completeze fisele respective pentru raportarea si inregistrarea efectelor adverse; unii devin chiar agresivi fata de parintii care vin cu "reclamatii" (cunosc cazuri), deci iata inca o metoda prin care se musamalizeaza efectele adverse!
  5. In cazurile cele mai grave, parintii sunt bagati in puscarie sub pretextul ca si-ar fi abuzat bebelusii, cand de fapt acestia dezvolta scorbut (sindrom Kawasaki) in urma vaccinarii!!
CUM vrem sa se intocmeasca niste statistici corecte?
Daca statisticile medicale ar fi realizate de statisticieni care nu au absolut niciun interes referitor la rezultate, industria farmaceutica s-ar narui.” – Robert Catalano

Asa ca eu zic sa va mai ganditi daca puneti botul la propaganda oficiala si va sfatuiesc sa va informati mai bine despre cum se falsifica statisticile si cat de minunate si superbe sunt vaccinurile.

Dupa discutia cu mamica fetitei vatamate de vaccinuri, avand in vedere ca in aprilie vine iar isteria cu saptamana europeana a vaccinarii, am petrecut vreo 3 nopti scriind aceasta postare mai ampla (inspirata dintr-un articol al unei experte in biologie care a trait propria ei tragedie ingrozitoare cu baietelul ei), pentru a va oferi cat mai multe surse de studiu independent.
 

Dragi parinti, sunteti mintiti!


Vi se spune ca vaccinurile ar fi cea mai mare cucerire medicala, cand se stie deja de peste un secol ca ele in realitate sunt una din cele mai mari fraude!

Vi se spune ca rata mortalitatii ar fi scazut din cauza vaccinurilor, ceea ce este o alta minciuna sfruntata!

Dragi parinti, nu puneti botul la minciuna clasica despre cum au "eradicat" vaccinurile bolile din trecut. Un medic roman a explicat minunat pe Facebook:
"Studiile demonstrand prin vaccinare nu sunt de fapt studii. Sunt sofisme facute pe statistici retrospective. De exemplu mortalitatea prin meningita pneumococica (aia declarata 10X ca sa sperie lumea de care vorbeam mai sus) e analizata in niste pseudo-studii stiintifice care arata asa: luam cazuistica pe 10 ani, analizam mortalitatea. Vedeti, a scazut mortalitatea. SIGUR e din cauza campaniilor de vaccinare. Siiigur ca da. Nu e din cauza imbunatatirii serviciilor, nici de la antibioticele mai bune, nici de la terapia intensiva aplicata mai precoce, nici de la awareness privind riscul bolii si instituire de masuri precoce. Trebuie sa fie de la vaccin. Altfel nu e stiintific. Concluzia asta are valoarea a frazei: datorita discursurilor lui Ceausescu in Romania a scazut mortalitatea prin TBC. ce vreti sa spuneti, ca nu a tinut discursuri si in timpul acesta nu a scazut mortalitatea?"
Acelasi medic a mai furnizat cateva informatii pretioase:
"Vaccinul dtp cauzeaza moarte subita la copiii mici. Grijulii, niste autori au exclus din studiu copiii cu "cauze favorizante ale mortii subite" ca sa le iasa cifre mai mici. Tot au iesit mai mari. Viciul mic-mititel: niciun copil cu cauze favorizante ale mortii subite depistate in maternitati nu e exclus de la vaccinarea dtp. Doctorii care au efectuat un studiu la comanda pentru a demonstra ca au fost prinsi ca au inclus in lot copii... de fapt nevaccinati, pentru a micsora frecventa mortalitatii. Stiintific, cu peer review, cu toate alea. Problema: un neurolog emisese un studiu dovedind conexiunea intre vaccin si moartea subita infantila. Trebuia sa i se puna dop. Asa zisul studiu demonstrand ca vaccinul DTP ar fi inofensiv a fost citat ani de zile de guvern si big pharma pana s-a vazut chichita: DTP e inofensiv la copii... doar cand nu e administrat!"

Dragi parinti, vi se mai spune ca suntem inconjurati de tot felul de microorganisme, care de care mai periculoase si mai patogene, cand in realitate se stie de secole ca teoria infectiei este o frauda colosala!

Oamenii care pretind ca vaccinarea ar fi in interesul copiilor vostri nu fac altceva decat sa riste viata si sanatatea copiilor vostri din ignoranta sau sete de profit, sacrificandu-i pe altarul unei dogme periculoase despre care unii din ei nu s-au informat suficient, iar altii cunosc problemele dar sunt corupti, deci -intrucat painea lor depinde de asta- toti vor refuza sa admita numarul enorm de vatamari cauzate de vaccinuri!

Programul american de compensare a vatamarilor cauzate de vaccinuri plateste anual 100 de milioane de dolari daune parintilor cu copii vatamati, o suma care este doar o picatura minuscula in oceanul de copii care raman cu sechele de pe urma vaccinurilor. In Romania nici macar nu exista un asemenea program, desi copii vatamati sunt cu zecile de mii, iar medicii si spitalele se spala pe maini de orice raspundere!

Vi se spune ca vaccinurile sunt efective in preventia bolilor, dar in realitate productia de anticorpi este -inclusiv din sursele oficiale- doar un parametru surogat si nu spune decat jumatate din povestea despre imunitate. In plus, la teoria vaccinarii ni se vinde gogoasa ca anticorpii in numar mare ar fi dovada ca suntem "protejati", dar in cazul escrocheriei cu SIDA e invers, anticorpii in numar mare ar fi dovada ca suntem "bolnavi" si ca ne asteapta moartea dupa colt, desi nu exista nici macar dovada stiintifica a izolarii virusului HIV.

Vi se mai spune ca vaccinarea ar fi "exercitiul" ideal pentru organism ca acesta sa fie pregatit sa "lupte" cu "agentii patogeni", dar in realitate chiar si FDA admite ca aluminiul atat de laudat ca adjuvant pentru proprietatile lui de "a accentua raspunsul imunitar" nu poate produce imunitate celulara, care este -chiar si in paradigma alopata- singura baza pentru ipoteza "imunitatii de turma". Ca atare, nici macar sub globul lor mincinos nu se potrivesc ipotezele intre ele!



Vi se spune ca vaccinurile sunt o descoperire a medicinei moderne, un progres stiintific care salveaza vieti. Iata un pasaj din Wikipedia, imi spuneti voi cat de stiintific il gasiti, da?

Și în Țările Române se practicau diferite metode preventive împotriva variolei. În Transilvania și Valahia se practica un procedeu numit ultuire (var. altuire, oltuire): se scăldau copiii nou-născuți în lapte provenit de la vacile bolnave de variola vacilor, care aveau pe uger pustule de variolă. În Banat se practica o metodă de variolizare care a fost descrisă de italianul Francesco Griselini, în lucrarea sa din anul 1780Încercare de istorie politică și naturală a Banatului Timișoarei:
Acolo unde se știe că în sat ori în vecinătate un copil ar avea vărsatul cel bun, numit de români „bubat ăl mare” sau erupția cea mare, se cumpără de la mamă, potrivit vechiului obicei, substanța secretată - de un creițar pentru un singur copil, de doi sau trei creițari dacă trebuie inoculați mai mulți copii. Mai întâi se cercetează dacă bubele sunt de natură bună ori rea, numite de români „bubat ăl mic”, adică erupția cea mică. Dacă se constată că sunt de natură bună, o astfel de pustulă este spartă cu un ac, iar substanța se stoarce într-o cutiuță de lemn tare, anume confecționată în acest scop. Grăbind acasă cu această secreție, ea este administrată în mai multe feluri: fie că se toarnă pe partea cea mai cărnoasă a brațului copilului care urmează a fi inoculat, frecându-se cu o bucată de pânză spartă, atâta vreme până ce porțiunea se înroșește și se inflamează, fie că se produce o mică rană în același loc și se varsă o picătură din otrava de bubat, legându-se apoi rana cu o bucată de pânză veche. Cu asta totul s-a terminat.
Chiar ca s-a terminat, m-a terminat de ras :-)

Mitul cu imunitatea turmei

Dragi parinti, mucenicii sanatatii infipte cu seringa va spun ca tusea convulsiva revine in forta din cauza ca scade imunitatea turmei, cand in realitate (sursa guvernamentala americana!!) cazurile de pertussis sunt ciclice prin insasi natura lor, imunitatea nu poate fi definita cu precizie, iar cercetatorii de la Johns Hopkins stiau deja in urma cu 20 de ani ca o imunitate a turmei la tuse convulsiva (fie si aia fictiva, mult laudata de medicina alopata) nu poate fi obtinuta prin vaccinare.

Colportorii de epidemii inventate flutura ad nauseam sintagma cu "imunitatea turmei" ca si cum ar fi vorba de o notiune demonstrata stiintific (nu este!!). Imunitatea turmei este un mit. Da, este o arma de marketing puternica si de dezbinare a parintilor, dar e doar un mit!



Unul din cliseele vehiculate ca biletele de papagal despre imunitatea de turma este ca -daca noi am accepta sa fie injectati copiii nostri cu substante cancerigene vandute cu eticheta de "protectie"- asta i-ar proteja si pe copiii "imunocompromisi". Mai, ce-mi place expresia asta, care apeleaza atat de subtil la mustrarile de constiinta pe care ar trebui sa le avem... Dar iata, cum intram pe pagina CDC si cautam recomandarile oficiale pt. vaccinarea persoanelor imunocompromise, gasim urmatorul text:
"Vaccinurile inactivate sau "moarte" nu reprezinta un pericol pentru persoanele imunocompromise si in general ar trebui administrate in acelasi mod in care sunt recomandate persoanelor sanatoase. Pentru situatiile imunocompromitatoare specifice, [...] vaccinuri suplimentare, [...] sunt recomandate […] si pot fi necesare doze mai mari sau rapeluri mai frecvente [...]."
Deci sa ma lamureasca si pe mine un expert, va rog! Ni se spune ca ai nostri copii nevaccinati ar fi un risc pentru "imunocompromisi" cand CDC-ul declara ca vaccinurile inactivate NU reprezinta niciun pericol si deci imunocompromisii trebuie sa se vaccineze chiar cu doze mai mari sau mai des decat restul populatiei?? Pai atunci sa se vaccineze!

OK, dar cum ramane cu DTaP/TDaP, vaccinurile antigripale, pneumococicele, HepB, meningococicele si celelalte?
"Copiii care sunt imunocompromisi in mod sever sau care sunt infectati cu HIV, vaccinul DTP este indicat conform aceleiasi scheme si in aceleasi doze ca si pentru copiii imunocompetenti.[...]."
"Intrucat gripa poate provoca imbolnaviri grave si complicatii pentru persoanele imunocompromise, se recomanda vaccinarea[...]."
"Vaccinarea de rutina cu vaccinul meningococic cvadrivalent este recomandata pentru anumite grupuri de risc inalt[...].
"Alte vaccinuri care contin antigeni atenuati [...] nu reprezinta niciun risc pentru persoanele imunocompromise si trebuie administrate dupa aceleasi indicatii ca si la persoanele normale dpdv imunologic.



OK, deci cu asta am clarificat ca nevaccinatii NU trebuie vaccinati ca sa-i "protejeze" pe imunocompromisi (deoarece acestia pot fi vaccinati ei insisi cu tot tacamul de vaccinuri!), haideti sa vedem cum stau lucrurile si cu vaccinurile vii sau persoanele cu HIV?
"Vaccinul ROR este recomandat pentru toti copiii si adultii cand este indicat, indiferent de statutul HIV."
De ajuns, cred ca v-ati lamurit si cum e cu minciunica asta cu "imunocompromisii", da? Sa se vaccineze cine doreste, dragi parinti, eu nu stau in calea fericirii sau "imunizarii" nimanui. Dar nu acceptati sa fiti agresati pentru a pune in pericol sanatatea copiilor vostri pe baza basmelor de marketing create de big pharma.

Ciripitorii profesionisti va mai spun ca vaccinurile ar fi sigure, dar criteriul de baza pentru aceasta afirmatie este testul luarii in greutate la cobai (adica testul de toxicitate la vaccinul pertussis: li se injecteaza in stomac bietilor soricei vaccinul DPT, de ex., si daca ei continua sa ia in greutate se extrapoleaza ca vaccinul este "sigur" si pentru bebelusi!!), nu mai conteaza faptul ca in ziua de astazi 1 copil din 6 are o boala cronica sau tulburari neurologice in tarile noastre suprasaturate de vaccinuri.

Vi se mai spune ca prin vaccinare va protejati copiii si vi se ascunde faptul ca exista studii care demonstreaza ca bebelusii care au primit cele mai multe vaccinuri tind sa aiba rate mai inalte de spitalizare si deces!

Dragi parinti, se drapeleaza in draci baubaul pojarului, dar ceea nu vi se mai spune este ca majoritatea asa-ziselor epidemii de pojar apar la copiii vaccinati!

In SUA, expertul care zbiara cel mai tare de ani de zile oda vaccinurilor a incasat 36 de milioane de dolari pentru portia lui de 20% a patentului unui vaccin anti"rotavirus" aparut dupa ce primul vaccin de acest gen (impotriva diareei), votat de acelasi expert, fusese retras de pe piata pentru ca provoca prea multe efecte adverse. Da, daca cititi raportul celui de-al 8-lea Simpozion International al Rotavirusului, veti afla si cum, la cateva luni dupa introducerea primului vaccin RotaShield®, unii copii au dezvoltat "intussusception", o "obstructie intestinala rara si periculoasa", care a determinat firma producatoare a vaccinului, Wyeth, sa retraga repejor vaccinul de pe piata.

Iata-l pe nenea expertul in pediatrie, expertul in autism care nu are niciun pacient, fiind prea ocupat cu scrisul cartilor si cu prelegerile pro vaccinare! Iata-l pe nenea care s-a umplut de milioane pe spinarea sanatatii copilasilor vostri si care sustine ca "un bebelus poate suporta fara probleme si 100.000 de vaccinuri concomitent"!!!! Cand a fost abordat public si rugat sa-si injecteze el "doar" 100 de doze de Gardasil intr-un brat si 100 de doze de H1N1 in celalalt brat, nu a raspuns nimic.



Expertii platiti sa faca propaganda agresiva pentru vaccinuri nu sunt in stare nici macar sa diagnosticheze sau sa trateze pojarul, dar va tot ameninta ca pojarul ar fi o boala fatala, ceea ce este o minciuna sfruntata. Vi se spune ca vaccinul ROR este efectiv, dar in realitate se stie ca "epidemiile" de pojar apar in populatiile cu rata de vaccinare de 99,7%. In plus, nimeni nu vrea ca voi sa va informati despre importanta bolilor copilariei printre altele in preventia alergiilor sau chiar a cancerului, dintre care pojarul este de departe cel mai benefic.

Vi se flutura pe la nas gogoritele cu noi epidemii de polio si, ca intotdeauna, masinaria de marketing farma isi arunca sagetile otravite spre parintii cu copii nevaccinati. Daca va faceti temele cu privire la frauda "eradicarii" poliomielitei, veti realiza ca diagnosticul de polio are cu totul alte cauze decat un virus, atunci o sa va vina si voua sa radeti in hohote cand veti auzi intrebari transparente de genul "Vaaai, dar iti poti permite sa-ti expui copilul la riscul de a face polio?" 

"Expertii" vor sa va vaccinati copiii si impotriva varicelei sub pretextul ca ar fi un disconfort prea mare sa stati acasa cateva zile cu copilul bolnav. V-ati gandit insa vreodata ca un copil bolnav nu are nevoie de fapt decat de odihna si de prezenta binefacatoare a parintilor, calmi si iubitori, pentru a se insanatosi?

Mercenarii vaccinurilor falsifica statisticile combinand numarul diagnosticelor de gripa cu cele de pneumonie, care sunt relevante cel mult pentru persoanele foarte in varsta, in timp ce mass media platita de industrie baga titluri de-o schioapa despre "decesele din cauza gripei" la copiii care de fapt aveau in acelasi timp alte infectii, mult mai serioase.

Va mai aduceti aminte de frauda gripei porcine?? Ati pus botul la manipularea din presa de atunci? V-ati calcat in picioare ca sa va vaccinati la gurile de metrou? V-ati lamurit intre timp ca totul a fost o inselatorie sinistra?



Vi se mai picura in urechi minciuna ca vaccinul v-ar proteja copilul de ah, atat de temuta tuse convulsiva. Dar nu este asa. Conform datelor oficiale, incidenta tusei convulsive era in descrestere masiva inca dinainte de brevetarea vaccinului in 1949. Dupa aceea, incidenta tusei convulsive a crescut chiar, apoi s-a stabilizat si a atins un varf istoric in 2013. Ei, iar acum hopa, CDC-ul admite ca au descoperit tulpini de pertussis rezistente la vaccin, iar copiii vaccinati pot deveni "purtatori asimptomatici" si ca atare pot "infecta" la randul lor alte persoane. Na, dixtractie! Pai adica cum? Deci in realitate vaccinurile sunt de vina pentru "epidemiile" care tot apar in populatiile vaccinate? Wow, sunt socata. OK, recunosc ca nu sunt socata.

Dragi parinti, voi puneti botul la toate minciunile din mass media despre asa-zisele "epidemii"? Nu ati invatat lectia dupa circul cu gripa porcina?

Sa luam un exemplu: CDC descopera o pseudo-epidemie de tuse convulsiva.

1. Pacientii au primit diagnostice de pertussis in urma unor probe contaminate.
2. Probele fusesera contaminate cu ADN cu pertussis din vaccinuri.
3. Au fost testati mult mai multi pacienti decat indicat, aceasta ducand la si mai multe diagnostice gresite.
4. Majoritatea celor etichetati ca "infectati" erau vaccinati.
5. Se recomanda in continuare vaccinul. Haha!


Va mai propun un exercitiu de gandire. Comunitatea medicala evalueaza "eficacitatea" vaccinurilor monitorizand anual numarul de copii care se imbolnavesc (si cei care nu se imbolnavesc) de bolile asa-numit "prevenibile" prin vaccinare. In cazul tusei convulsive, SE STIE ca foarte multi copii vaccinati se imbolnavesc totusi de tuse convulsiva, dar autoritatile continua cu mantra ca vaccinurile protejeaza copiii in proportie mare deoarece multi din copiii vaccinati nu se imbolnavesc. Intrebarea mea este urmatoarea: pe baza carui criteriu stiintific se determina ca vaccinul i-a protejat pe cei care nu s-au imbolnavit? Ne uitam in globul mamei Omida? Pentru ca altfel cei care nu se imbolnavesc poate ca au mancat si mamaliga cu branza, la fel de bine putem afirma ca mamaliga cu branza i-a protejat de tuse convulsiva (vezi explicatia cu sofismul de mai sus).

Se stie ca in orice "epidemie" de gripa doar o minoritate se imbolnaveste (fie ca sunt vaccinati, fie ca nu), la orice "epidemie" de tuse convulsiva sau varicela sau pojar doar o minoritate se imbolnaveste etc. Adica daca o familie nevaccinata si o familie vaccinata este "expusa" la varicela si nu se imbolnaveste niciun membru al acestor familii, oare putem considera ca acest fapt ar fi meritul vaccinului? Haida-de, pai atunci nevaccinatii de ce nu s-au imbolnavit? Ia cautati voi dovezile stiintifice si studiile care sa sustina ipoteza "protectiei" vaccinale luand in calcul si aceste aspecte, sa vedeti ca nu gasiti nimic credibil!

Megafoanele corupte ale industriei farmaceutice vor sa va convinga ca producatorii de vaccinuri ar fi niste binefacatori sfinti si dezinteresati care isi supun produsele unor reguli de fier inainte de a fi scoase pe piata si ca aceste produse ar fi sigure si eficiente. Ei bine, informati-va si veti vedea ca nu este asa!! Firmele farmaceutice isi verifica singure produsele (Institutul Paul Ehrlich sustine dealtfel ca nu se pot verifica altfel medicamentele fara a prejudicia "secretele industriale" ale concernelor farma!!), iar de indata ce expira un patent pt. vreo substanta aflata deja pe piata, se patenteaza aceeasi substanta cu modificari minime (2-3 molecule) si din nou doar firmele fac studiile pentru punerea pe piata!! Pentru a "dovedi" ca noua substanta este "efectiva", se fac atatea studii cat e nevoie si se publica doar cele cu rezultate pozitive. Pana si papagalul Ben Goldacre, care in rest canta apologia vaccinurilor, a descris in cartea "Bad Pharma" cum se falsifica la greu studiile pentru punerea pe piata a medicamentelor.

La Prozac, cand a expirat patentul, s-a modificat nitelus compozitia si apoi s-a inceput reclama agresiva pentru a prescrie "noul" medicament nu la depresii, ci la nou-inventata "tulburare disforica premenstruala"... dupa motto-ul: "Cum am creat medicamentul, trebuie inventata si boala"... Vai de bietele femei care au pus botul la aceasta inselaciune!

Vi se mai spune ca efectele adverse ale vaccinarii ar fi banale, cand in realitate (vezi mai sus) statisticile sunt incomplete si falsificate, iar singurele reactii postvaccinale acceptate cauzal de medici sunt celebrele "inrosiri la locul injectiei" si "putina febra".

Papagalii sistemului nu va mai spun insa ca s-ar putea ca la 4 luni dupa vaccin copilul vostru sa dezvolte o alergie fatala la alune. In realitate, exista un munte intreg de cercetare stiintifica despre pericolele injectarii de aluminiu - de la productia de anticorpi IgE in cazurile de astm si alergii, pana la modul in care aluminiul ataca invelisul de mielina al neuronilor, ceea ce duce la enorm de multe cazuri de sindrom de demielinizare inflamatorie post-vaccinala, la autism, la comportamente diagnosticate ca ADHS (ca sa poate fi prescrise si alte chimicale otravitoare!) si la Alzheimer.


Sa vorbim despre studii platite si statistici falsificate. Coruptia si violarea eticii stiintifice au ajuns la dimensiuni endemice in sistemul medical mainstream. Companiile farmaceutice sunt frecvent prinse cu diverse infractiuni, isi scriu practic propriile studii sau platesc cercetatori "independenti" ca sa se produca rezultatele dorite si sa se suprime rezultatele nefavorabile produselor lor. Revistele medicale primesc -prin reclame- fonduri semnificative de la industria farmaceutica. Intr-un interviu cu Los Angeles Times din 2004, Marcia Angell (fost redactor la New England Journal of Medicine!!) a explicat:
"Cercetarea este influentata in favoarea medicamentelor si a producatorilor de medicamente. Industria farmaceutica cheltuie sume imense pentru a influenta expertii din medicina academica si asociatiile medicale profesionale. Ei se asigura ca aproape toate persoanele importante din medicina academica ce au tangenta cat de mica cu medicamentele sunt angajati ca si consultanti, conferentiari, consilieri -- si primesc sume considerabile de bani. Conflictele de interes capata dimensiuni scandaloase. Cand a fost publicat in NEJM un studiu despre antidepresive, nu a fost loc pe pagina pentru a imprima toata lista de conflicte de interes ale autorului. S-a pus un link catre pagina de web a revistei. Eu am scris un editorial cu titlul "Este medicina academica de vanzare?". Un comentariu al unui cititor a furnizat cel mai bun raspuns: "Nu, medicina academica nu este de vanzare. Actualul proprietar este foarte multumit de ea." QED."
Voi de ce credeti ca autoritatile refuza cu obstinatie de zeci de ani sa faca un studiu corect dpdv stiintific despre sanatatea nevaccinatilor in comparatie cu a vaccinatilor?




Impostorii care vand "sanatatea" la seringa, la fel ca si lobby-istii platiti cu milioane de dolari, insista in retorica lor agresiva ca un vaccin nu cauzeaza autism, dar in acelasi timp cercetatorii creeaza in laborator cobai cu autism injectand in mamele lor gravide substante chimice care sa imite infectii virale (reproducand exact ipoteza vaccinarii!).

Contrar oricarei logici de bun simt, lingaii sistemului fac spume ca sa va convinga ca voi, mamicile, sunteti niste idioate care nu va cunoasteti copiii, ca autismul regresiv ar aparea oricum de la sine la 12, 15, 18 sau 24 de luni, iar suprapunerea temporala cu vaccinurile ar fi o simpla coincidenta, in ciuda faptului ca nu au gasit nicio explicatie credibila pentru aceasta teorie si evident nu exista niciun studiu dublu-orb controlat care sa confirme minciunile lor. Ba dimpotriva, de ani de zile dumnealor se eschiveaza de la efectuarea unor asemenea studii, desi pana si congresul american i-a pus la zid!!

Ratele de autism cresc astronomic si voi oricum nu vedeti decat varful aisbergului!! In 2007, in SUA se anuntase ca 1 copil din 150 ar fi fost diagnosticat cu autism.Ce uitase CDC-ul sa precizeze era ca acele date fusesere compilate prin 2002! De fapt, cifrele dovedeau ca deja de atunci 1 copil din 88 era autist!! Acum, jurnalistii independenti au calculat ca de fapt 1 copil din 29 este autist!



Fosta directoare de la CDC, Julie Gerberding, a explicat legatura clara dintre vaccinuri si autism vorbind despre cazul Hannah Poling: "Din cate am inteles, acest copil are o disfunctie mitocondriala si cand un copil sufera de asa ceva, orice ar produce un stres suplimentar creeaza o situatie in care celulele nu pot crea suficienta energie pentru ca creierul sa poata continua sa functioneze normal. Stim cu totii ca vaccinurile pot provoca uneori febra la copii, deci daca copilul a fost imunizat, a facut febra, a facut alte complicatii de la vaccinuri, atunci - daca esti predispus cu o disfunctie mitocondriala - asta vatameaza, iar unele simptome pot fi simptome care au caracteristicile autismului". Of, ce frumos incearca s-o dea cotita, dar dincolo de cuvintele intoarse din condei, formula ramane valabila:

Disfunctie mitocondriala
+
Febra indusa de vaccinuri (sau "alte complicatii")
=
Simptome de natura autistica = Autism

In ciuda acestor explicatii oficiale datand din 2008, bebelusii nu sunt niciodata testati pentru "disfunctii mitocondriale" inainte de a fi injectati cu coktailurile de chimicale din vaccinuri, nu-i asa?

Pe langa faptul ca majoritatea vaccinurilor provoaca ele insele bolile impotriva carora ar "proteja", autoritatile ne spala pe creier sa intram in panica si in hiperventilatii la o "epidemie" de pojar de cateva zeci de cazuri (cine stie cate or fi fals diagnosticate!!), in timp ce doar in SUA exista peste UN MILION de copii diagnosticati cu autism!!!



Si sa nu uitam ca vaccinurile sunt pura otrava celulara!!

Vi se mai spune ca mercurul nu cauzeaza autism, chiar daca in 1991 firma Merck a admis ca prin vaccinurile lor i-au expus pe copii la doze de mercur (injectate!) de 87 de ori mai mari decat limitele maxime de mercur permis pt. a fi ingerat prin consumul de peste zilnic, iar cei de la FDA nu au intervenit timp de zece ani! Se vehiculeaza retragerea mercurului ca un fel de dovada ca ROR-ul nu ar avea de-a face cu declansarea autismului, desi ROR-ul oricum nu a continut niciodata mercur.



Tot despre mercur, autism si agenda de vaccinare globala iata niste informatii sintetizate de dl. dr. Mircea Puscasu (multumim mult!!), cu invitatia de a viziona neaparat conferinta originala!!
"O conferinta care demonstreaza la rece conexiunea intre mercur, autism si agenda mondiala de vaccinare promovata de GAVI si legatura cu National Security Study Memorandum 200 for population control. Cine e cinstit cu sine insusi va urmari adevarul si nu scuzele neputintelor si intereselor proprii.

O conferinţa cu dovezi clare despre:

  • existenţa unor cantităţi enorme de mercur în vaccinuri, cantitate declarată de înşişi producătorii, exprimată în unităţi de măsură improprii pentru a părea cantitate neglijabilă (0,01% zic ei, când ar trebui să exprime mercurul în “parts per billion” (ppb), unitate în care concentraţia maximă admisă este de 2 ppb în apa potabilă, iar într-o doză de vaccin este în cantitate de 50.000 ppb (echivalentul lui 0,01%));
  • efectele clinice ale intoxicaţiilor cronice cu mercur, efectul cumulativ al administrării mercurului prin vaccinuri;
  • corelaţii statistice între mercurul din vaccinuri şi incidenţa autismului (*primul caz de autism este descris în 1932, mercurul s-a introdus în vaccinuri în 1931; *după introducerea pe scară largă în anii 60-70 incidenţă autismului a crescut de la un caz la sută de mii de oameni, la un caz la 150 de oameni în 2005; *comunităţile ce au refuzat vaccinarea nu au nici un caz de îmbolnăvire de autism(în 20.000 de Amish nevaccinaţi, nu există autism);
  • dovezi medicale (biochimice şi clinice) ce arată că autismul este o formă de reacţie la mercur ce apare la foarte mulţi copii expuşi la mercurul vaccinal;
  • tratamentul cu chelatori de mercur (EDTA, Zeolit) arată scăderea mercurului intratisular, creşterea excreţiei de mercur, îmbunătăţiri spectaculoase ale condiţiei neuro-psihice ale pacientului (un caz menţionat: după tratamentul de 6 luni cu chelatori de mercur copilul a început să vorbească);
  • cine implementează la scară mondială vaccinuri, ce interese au?
  • legătura între campania mondială de vaccinare şi mişcarea mondială de control al populaţiei, prin sterilizări făţise şi ascunse, debilizari fizice şi psihice, controlul naşterilor, promovarea distribuirii gratuite a anticonceptionalelor, vaccinurile anti-sarcină, promovarea ideilor malthusiene în mass-media, educaţie, instituţii publice.
  • multe alte date, statistici, informaţii oficiale, studii clinice, biochimice.
O conferinţa impresionantă, merită urmărită, pentru multitudinea datelor puse la un loc şi pentru imaginea de ansamblu creionată astfel. Un rezumat la îndemâna oricui."
Intalnirea de la Simpsonwood (CDC + concerne farma)
Dr. Weil, pag. 207:
"Relatiile vaccin-autism in functie de dozele administrate sunt liniare
si semnificative statistic. Puteti sa va jucati cu cifrele cat vreti.
Ele sunt liniare. Sunt semnificative statistic... nu puteti accepta
ca asa ceva este iesit din comun. Nu este iesit din comun."
Dr. Bernier, pag. 198:
"rezultatele negative trebuie stabilite si publicate"


Dragi parinti, va mai sugerez sa va uitati si la un film realizat la Universitatea din Calgary, care arata in detaliu cum degenereaza si mor neuronii cand sunt expusi la mercur. Este aceeasi neurotoxina pe care o gasim in vaccinuri si care a facut sa creasca in mod vertiginos numarul suferinzilor de autism si alte boli neurologice, cei mai multi dintre ei fiind copii. Exista o legatura clara intre vaccinare, encefalopatie si autism! Nu va trebuie cursuri de "imunologie" pentru a intelege cat de ucigator este efectul acestei neurotoxine asupra creierului unui bebelus, iar un imunolog care nu admite acest fapt este clar un escroc!

Prozelitii industriei farmaceutice va vor mai distrage atentia de la esential, batand campii despre cum scoarta pamantului sau laptele matern mustesc de aluminiu, vrand sa va faca sa credeti ca a bea lapte matern este acelasi lucru cu a primi o injectie cu aluminiu; ca si cum faptul tragic ca aluminiul a ajuns pana si in laptele matern ar fi motiv de sarbatoare si de exonerare a vaccinurilor! Ei spera ca nu veti afla de nicaieri ca acea cantitate de aluminiu injectata bebelusilor vostri la 2 luni depaseste de 20 de ori cantitatea-limita permisa. Pretextul mincinos pe care vi-l servesc este "hei, la vaccin injectia are loc subcutan, nu intravenos", ca si cum capilarele nu transporta tot in sange substantele injectate!


Sursa foto : http://goo.gl/jy3BYB


Apropo de acest gen de argumente, poate nu stiati ca intr-un studiu-pilot a fost demonstrata si prezenta erbicidului Glyphosate in laptele matern!! Vom fi oare sfatuite sa le dam copiilor si alimente modificate genetic si stropite cu toate pesticidele de la Monsanto, ca doar acum au ajuns toate si in laptele matern, nu-i asa?

Dr. Sheri Tenpenny se pronunta categoric impotriva vaccinului Gardasil (controversatul vaccin impotriva unei tulpini a asa-zisului HPV, care ar cauza cancer la femei). Dr. Bernard Dalbergue, care a lucrat la firma Merck (producatorul vaccinului Gardasil), a confirmat ca acest vaccin este "inutil, costisitor si toate autoritatile stiu asta". El adauga: "[...] Gardasil va deveni cel mai mare scandal medical al tuturor timpurilor, deoarece la un moment dat se vor aduna prea multe dovezi care vor demonstra ca acest vaccin nu are **absolut niciun efect** asupra cancerului cervical si ca toate acele numeroase efecte adverse care distrug vieti si chiar ucid, nu servesc **niciunui alt scop** decat generarii de profituri pentru producator". De asemenea, el adauga ca deja exista interese financiare prea mari pentru ca acest vaccin sa mai fie retras de pe piata.

In plus, cercetatorul principal in cazul vaccinurilor Gardasil si Cervarix - dr. Diane Harper - admite deschis astfel incat ”sa poata dormi noaptea”: Gardasil si Cervarix sunt ineficiente, periculoase si nu au fost suficient testate.

Aluminiul - micutul secret murdar al imunologilor
In primul rand, o intrebare care tine de logica: daca efectul "protector" al vaccinului se calculeaza doar in functie de aparitia anticorpilor, atunci cum se face ca a) "agentul patogen" fara adjuvanti NU declanseaza nicio productie de anticorpi (adica pe organism il doare fix in cur de "agentul patogen", care da cel mult o diaree) si b) anticorpii sunt doar un parametru-surogat care nu spun absolut nimic despre cat suntem de "protejati" dupa vaccin?
Intelegeti dilema mea? Adica se stabilesc vezi Doamne titerii de anticorpi ca sa ne dam seama daca copilul Adisor este protejat. Dar anticorpii, care nici macar nu sunt suficient de specifici, nu au pana la urma nici in clin nici in maneca cu garantia vreunei protectii si in plus fara aluminiu NU APAR ANTICORPII la test! Ce ne facem cu logica asta defecta?
In 2002, a avut loc un workshop organizat de FDA (autoritatea suprema in SUA in materie de scos pe piata vaccinuri) despre "Evaluarea non-clinica a sigurantei vaccinurilor preventive: Progrese recente si aprecieri regulatorii".

La pagina 220 gasiti citatul relevant. Madame Garçon, PhD, reprezentanta GlaxoSmithKline, spune cu gurita dumneaei:
DR. GARCON: De fapt, adjuvantul, singurul autorizat pentru uz uman, e cel mai empiric! Nimeni nu stie cum functioneaza, nimeni nu ii cunoaste biodistributia... adica nu se prea stie nimic despre acesta.
.......
De fapt, cred ca daca aluminiul ar aparea acum, el nu ar fi acceptat.
Say whaaaat?? Deci inca o metoda experimentala, nedovedita stiintific, a fost aplicata pt. a introduce in vaccinuri niste aditivi neurotoxici a caror biodistributie este total necunoscuta pana in ziua de azi???

Well, sper ca v-ati lamurit. Cine doreste in continuare sa-si puna la dispozitie copilul pe post de cobai, be my guest. Dar sa nu spuneti ca nu v-am prevenit!

Printre diversionistii epidemiilor de frica mai exista, in mod tragic, si niste parinti pe atat de disperati si inconstienti pe atat de agresivi in a-si apara propriile decizii gresite de a-si fi vaccinat copiii, astfel incat nici cand ii confrunti cu faptul ca au acasa DOI copii mici, vaccinati si paravaccinati si bolnavi de boli autoimune si "tratati" cu Prednison (??!!), ei tot nu au curajul de a-si asuma raspunderea si de a-si admite greselile macar in ceasul al doisprezecelea, pentru a-si ajuta copiii sa iasa din cercul vicios al bolilor cronice!

Va dau un exemplu relevant. Am avut un dialog pe un forum cu un astfel de tata, care mai intai s-a eschivat sa spuna ce diagnostic primisera copiii lui (!!), apoi a scaldat-o ca nu e relevant (cum sa nu fie relevant cand ai doi copii vaccinati si amandoi au boli autoimune si exista studii conform carora vaccinurile pot oricand declansa boli autoimune???). Am insistat sa spuna ce diagnostic au primit copiii lui de li se prescrie Prednison (un medicament cu o caruta de efecte adverse, care se da in principiu la o gramada de boli autoimune gen lupus, alergii, astm, plus fibromialgii, inflamatii constante, anemii, chiar si leucemii, deci este un medicament care echivaleaza cu o bomba atomica aruncata in organism si se da la copii doar in circumstante absolut exceptionale, deoarece sunt riscuri enorme de dereglare a cresterii!!). El tot schimba subiectul, punea linkuri peste linkuri, pana cand i-am scris din nou "Povesteste-ne mai bine ce diagnostic au primit copiii tai, cu ce boala/boli va luptati de au nevoie de un medicament atat de puternic si plin de efecte adverse cum e Prednisonul. Tu cam cat timp ai petrecut pe net informandu-te intens despre boala/bolile respective? Ai gasit cumva pe undeva ipoteza vreunei legaturi intre vaccinare si boala/bolile respective? Oare de aceea nu vrei sa spui aici despre ce boala/boli este vorba? Oare de aceea sustii cu atata disperare ca vaccinarea e buna, ca sa nu te confrunti cu posibilitatea cat de mica de a fi avut tu insuti o responsabilitate in declansarea bolii/bolilor copiilor tai? Hai sa discutam cazurile noastre personale, nu din linkuri de pe net, ok? Uite, dinspre partea mea lucrurile se vad asa: decat un copil vaccinat, dar care ajunge (cu sanatatea in pioneze) sa ia antibiotice si PREDNISON, mai bine un copil nevaccinat care este sanatos tun si nu a luat in viata lui medicamente cu exceptia unei jumatati de lingurita de Nurofen si a catorva bilute homeopatice. Eu personal, din cat imi prezinti mai agresiv "beneficiile" vaccinarii, din aia simt ca nu as dori cu nici un chip sa fiu in situatia ta, cu copiii vaccinati si in acelasi timp bolnavi de boli posibil cronice, caci Prednisonul ti-e clar ca "trateaza" (adica inhiba!!) doar simptomele, de vindecat nu se vindeca nimic cu astfel de medicamente." El s-a eschivat iar: "Hai sa lasam deoparte subiectul cu posibilile boli cronice ale copiilor mei. Ei sunt sanatosi tun." (!?!?!?) In aceeasi perioada acelasi tatic comenta pe un blog ca ai lui copii fac cate 2-3 otite pe an (si i se parea normal, probabil ca in mintea lui incetosata un copil nevaccinat ar face 6 otite pe an!). Spuneti si voi: cum sa discuti cu niste indivizi spalati pe creier in asa hal? Asemenea parinti inconstienti chiar ar fi demni de mila, daca copiii lor nu ar fi aici adevaratele victime!

Despre spalarea creierelor, unul din autorii mei preferati, Aldous Huxley, a scris deja cu multe decenii in urma adevarul: "In urmatoarea generatie va exista o metoda farmacologica de a-i determina pe oameni sa-si iubeasca servitudinea si de a produce dictaturi fara lacrimi, ca sa spunem asa. Se va produce un fel de lagar de concentrare nedureros pentru intregi societati, astfel incat oamenilor li se vor lua libertatile, dar lor le va place asta, deoarece li se va distrage atentia de la orice dorinta de rebeliune prin propaganda sau spalare de creier sau spalare de creier accentuata prin metode farmacologice. Si aceasta pare sa fie revolutia finala."


In acest context trist al spalarii de creier, trebuie sa mai stiti ca cei mai multi dintre cei care se autoeticheteaza pompos ca "sceptici" sunt de fapt niste marionete. In realitate, un adevarat sceptic este o persoana care refuza sa traga concluzii si sa actioneze bazandu-se pe dovezi neconcludente. Cu alte cuvinte, parintii care au studiat indelung controversa vaccinarii si au luat decizia sa nu vaccineze deoarece dovezile "beneficiilor" vaccinarii sunt neconcludente sunt de fapt cei care pot fi definiti ca sceptici. In stiinta, obligatia de a furniza dovezi este exclusiv a celui care vrea sa impuna o teorie, nu a celui care subliniaza ca teoria nu a fost dovedita concludent. Deci daca propovaduitorii vaccinarii nu au reusit nici pana in ziua de azi sa demonstreze fara fraude eficacitatea si siguranta vaccinurilor, trebuie sa fim sceptici si sa admitem ca dovezile sunt neconcludente. Ca atare, cei care stau cu picioarele infipte in mlastina dogmatismului (si de acolo ii ataca pe parintii care refuza incolonarea in turma) nu fac decat sa-si halucineze in mod patologic un statut imaginar de sceptici, desi ei sunt in realitate niste amarati de pseudosceptici.
Sigur, la nivel empatic (adica daca actiunile lor ar fi inofensive) ar trebui sa ne fie mila de acesti indivizi disfunctionali si deraiati ideologic, care -dupa cum am citit intr-un studiu- "au fost vatamati la un nivel atat de profund, pana intr-acolo incat ceea ce ei crezusera ca este o filozofie valabila de viata, in care se implicasera extrem de mult, s-a dovedit a fi gaunoasa si inutila, ba chiar periculoasa, in ochii lor." Astfel ei ajung sa "graviteze spre ceea ce li se pare a fi filozofia ultimativa a lipsei de credinta: stiinta" . In acest studiu foarte interesant intitulat "Patologia scepticismului organizat", se explica mai departe:
"Din nefericire, in timp ce isi proclama galagios virtutile, bazate pe aderarea la »stiinta adevarata« [...], ei fac acest lucru avand ceva ce niciun cercetator adevarat nu isi poate permite sa posede: o minte inchisa. In loc de a adopta o perspectiva stiintifica, ei devin de fapt apostoli ai scientismului, un sistem de credinte in care stiinta si doar stiinta are raspunsul la orice."

Ei bine, pseudoscepticii astia cu circumvolutiunile netezite care se inchina la dogma alopata va vor spune ca reactiile postvaccinale raportate de parinti in baza de date VAERS nu trebuie luate in serios, ca si cum ar putea sti cineva mai bine decat voi, parintii, cum se schimba un copil de pe o zi pe alta in urma vaccinarii (vezi mamica de la inceputul articolului). Propaganda pro vaccin bagatelizeaza dealtfel toate reactiile postvaccinale, desi chiar si FDA-ul admite ca doar max. 10-20% din reactiile postvaccinale ajung sa fie raportate!!! Va dati seama cati copii distrusi de vaccinuri exista in realitate in total??

Dragi parinti inteligenti, hai pe bune, chiar nu vi se face mila de industria farmaceutica atunci cand vi se tot spune ca ei nu prea castiga nimic din vaccinuri?? Mai ca le-ar oferi pe gratis, ca traficantii de droguri care dau probe gratuite ca sa te prinda in dependenta!

Vi se ofera o comparatie care la prima vedere are sens: vaccinurile sunt ieftine, adevaratele costuri apar din cauza tratamentelor bolilor in spital. Totusi, realitatea este ca tot copiii vaccinati ajung mai frecvent in spitale cu diverse simptome care mai de care mai grave, iar parintii care nu vaccineaza -pe langa ca au copii mult mai sanatosi- isi trateaza naturist copiii si au incredere in capacitatea de autovindecare. Asta una.

A doua, asa "ieftine" cum sunt ele, vaccinurile sunt biletul de intrare in iadul bolilor autoimune, care inseamna nu 5 zile de spitalizare, ci clienti pe viata, adica 30 de ani de medicatie antiastmatica sau antidiabetica. Ei, ce ziceti, va inscrieti? Graficul de mai jos explica f. clar:

Modelul farma machiavelic
Boala => tratamentul initial => tratamentul efectelor adverse
Boala - cost: +/- $
Tratamentul initial - profit: $$$
Tratamentul efectelor adverse - profit: $$$$$$$$$



Si stati sa vedeti acum, cand incepe saptamana europeana a vaccinarii, ce se va porni masinaria de propaganda a concernelor farmaceutice, avand in vedere ca Revista Farmacistilor din Germania ne anunta ca baietii de la GlaxoSmithKline au inceput anul 2014 cu pierderi de 10% in SUA, iar per total castigurile lor in acest prim trimestru din 2014 au fost cu o treime mai mici decat in 2013!!! WOOW, deci munca de informare da rezultate, parintii se trezesc tot mai mult la realitate si frecventeaza tot mai putin farmaciile si accepta tot mai putine vaccinuri otravitoare pentru copiii lor! 

Va mai invit sa cititi si o lucrare prezentata la Prima Conferinta Nationala a Asociatiei Medicilor de Familie din 2005 despre vaccinare, mutatiile genetice si oncogeneza la om.

Dragi parinti, sunteti trimisi cu linkuri la "comunitatea stiintifica" de asa-zisi "sceptici" care sa va convinga cat de "delicios" este mercurul injectat in organismul unui bebelus si ca ar fi mai periculos sa mananci o para bio decat sa-ti injectezi aldehida formica in circulatia sangvina, sunteti trimisi la "experti" care neaga vehement orice legatura dintre vaccinuri si autism. Totusi, ceea ce uita pseudoscepticii sa va spuna este ca un asemenea specimen de "sceptic insolent" a fost de pilda deja demascat ca fiind platit big time de catre big pharma. Si nu e singurul, vezi dr. Profit!

Foto: shutterstock
Cei care fac apologia "sanatatii" infipte cu seringa vor sa va convinga ca toti medicii care nu sustin vaccinarea ar fi brusc "pseudomedici", escroci samd. Poate ca acest argument ar fi avut cat de cat greutate daca doar 4-5 medici din lume s-ar fi pronuntat impotriva vaccinarii. Dar in ziua de azi sunt deja atat de multi medici impotriva vaccinarii, incat deja este penibil si transparent modul cum acestia sunt discreditati unul cate unul. Sorry, dragii mei raspandaci, dar toti acesti medici au terminat aceleasi studii, in aceleasi universitati, au aceleasi titluri universitare, iar daca ei au studiat istoria vaccinarii si au ajuns la alte concluzii si au si curajul s-o spuna cu voce tare, asta se cheama ca brusc titlul de doctori nu le mai ofera credibilitate?

In ce priveste autismul si legatura cu vaccinarea, dragi parinti, desi exista studii care demonstreaza ca parintii cu studii superioare refuza in numar mai mare vaccinarea, tot sunteti considerati atat de naivi si ignoranti incat sa puneti botul direct la robinetul cu elucubratii, aka la dovezile "stiintifice" ale unei NON-ASOCIERI! Cu alte cuvinte, daca industria farmaceutica da comanda la niste studii, in care evident (dupa criteriile aranjate tot de stabilimentul medical alopat, se intelege) nu se gaseste nicio legatura cauzala intre vaccinuri si autism, atunci o non-asociere e musai sa va tina loc de adevar stiintific! Adica "nuuu, noi n-am gasit cauza autismului, da' stim sigur ca nu e de la vaccinuri! Hai, lasati discutiile si suflecati manecuta!!"  Iar intre timp, tribunalele acorda tot mai multe despagubiri copiilor cu sanatatea distrusa de vaccinuri, stabilind fara dubiu legatura dintre autism si vaccinuri.

Indoctrinatii cu ochelari de cal va tuteleaza si va dicteaza sa aveti incredere in doctori si in vaccinurile lor, oferind ca argumente cate o "epidemie" de 20 de persoane, cand in realitate doar in SUA medicii sunt a treia cauza in statisticile de mortalitate, greselile medicilor au pe constiinta 225.000 de oameni morti in fiecare an!! Ce epidemii, ce pandemii... alea sunt floare la ureche... Cititi si informati-va mai mult despre moartea prin alopatie, despre cauzele iatrogenice care ucid mai multi oameni decat toate epidemiile dintr-un secol! Cititi si despre cum sa supravietuiti internarii in spitale!!

Dragi parinti, spre disperarea "umanistilor" extrem de "dezinteresati" de la UNICEF care au facut si un studiu despre mentalitatea antivaccinare in retelele de socializare de pe net, tot internetul este locul unde sunteti informati cel mai obiectiv si corect, fara mita sau coruptie, despre sanatate si despre frauda vaccinarii!  In blogosfera avem multi medici curajosi care ne spun adevarul despre vaccinuri, exista mai ales in SUA foarte multi specialisti independenti care furnizeaza informatii nefalsificate, avem destui pediatri cu coloana vertebrala, avem acum datorita internetului enorm de multe surse de informare independenta: avem multe bloguri de mamici reale cu familii frumoase, mamici cu copii nevaccinati si sanatosi, avem mamici curajoase si informate, putem citi si ce scriu unii jurnalisti cu coloana vertebrala, mai avem si alte mamici bine informate, va puteti informa si de la alte mamici extraordinare, gasim pe net si alte mamici inteligente si documentate, mai avem inca si alte mamici care ajuta total dezinteresat in domeniul vaccinarii, apoi mai puteti afla si de pe diverse forumuri experiente personale ale parintilor despre cata suferinta indura copiii vatamati de vaccinuri!

Raspandacii pseudosceptici colcaie in schimb precum cartitele in bezna anonimatului, pe insule cu motani bipezi, cu bloguri incognito, unde fac apologia desantata a otravirii celulare cu informatii preluate copy-paste din brosurile producatorilor de vaccinuri. Ei se ascund dupa pseudonime (unii posteaza cu cate 3 pseudonime diferite!!), dar va solicita voua sa lasati sanatatea copiilor vostri pe mana lor, sa aveti incredere totala in lozincile propagate de ei in numele papusarilor care castiga miliarde cu vaccinurile si cu bolile autoimune cauzate de vaccinuri!  

Vi se mai spune ca schema de vaccinare este sigura, dar in realitate nu exista niciun singur studiu randomizat dublu-orb (cu grup de control cu placebo) al acestei scheme de vaccinare. Iar oamenii care va povestesc cat de sigura este schema de vaccinare actuala nu au fost nici pe departe vaccinati conform unei asemenea scheme. Noi am fost vaccinati in copilarie cu cel mult 12 vaccinuri in primii 6 ani de viata. Acum baietelul meu ar fi avut 36 de vaccinuri injectate in organism, daca as fi respectat schema STIKO (asta fiind autoritatea germana care recomanda vaccinurile si ai carei membri sunt in proportie de 70% consilieri la firme farmaceutice!!).

Masinaria de incetosat creierii contra cost mai cumpara uneori si cate o vedeta pe care apoi o pune sa danseze pe post de formator de opinie despre vaccinare. Sa ne intelegem bine, cand Jenny McCarthy vorbeste despre legatura dintre vaccinuri si autism deoarece copilul ei a fost victima vaccinarii, suntem sfatuiti s-o ignoram, ca "e doar o actrita". Ei, dar cand vreo zana magica de pe sticla face reclama la vaccinurile pneumococice, pseudoscepticii intra in delir colectiv!

In discutiile despre dreptul fiecarui parinte de a decide daca doreste sau nu sa-si vaccineze copilul, lefegiii camuflati ai concernelor farmaceutice arunca iar petarda defecta cu imunitatea turmei si vocifereaza revoltati ca ei de fapt ar vrea doar sa-i protejeze pe copiii imunocompromisi care "nu pot fi vaccinati" (haida-de, adica ei -de sub masca anonimatului- vor binele copiilor nostri mai ceva ca noi insine!!), cand in realitate tocmai acei copii nu au voie sa mai primeasca ALTE vaccinuri, deoarece vaccinurile anterioare le-au produs sau declansat simptomele autoimune!! In plus, niciodata nu se fac bebelusilor inainte de vaccinare teste pentru a vedea daca unii sunt predispusi la alergii, se vaccineaza in continuare pe banda rulanta! Ba mai mult, din lac in put, CDC-ul a eliminat mai nou orice contraindicatie pentru vaccinare, astfel incat doar eventual "socul anafilactic facut cand seringa este inca infipta" ar mai putea ramane in picioare ca motiv de a obtine multdorita scutire de vaccinuri care in SUA este atat de necesara parintilor care nu doresc sa-si otraveasca bebelusii. Mai nou, pana si copiii cu cancer trebuie sa fie cu schema de vaccinare la zi, dupa parerea autoritatilor, mai putin vaccinurile cu virusuri vii (ROR+V).

Cine este interesat de studiile despre reactivitatea incrucisata si posibilitatea extrem de mare ca bolile autoimune sa apara si la ani buni de la vaccinare, avand in vedere gradul mare de suprapunere dintre proteomul uman si cel viral (prasit in laborator, pe creier de soarece sau rinichi de maimuta), aveti aici LISTA DE STUDII.

Mai departe, spalatorii profesionisti de creiere sustin ca in Africa ar fi tot mai mare nevoie de vaccinuri in loc de apa curata si alimente, cand in Africa in realitate are loc cel mai mare genocid prin vaccinare! Puteti citi si va puteti informa de la sursa ca sa aflati adevarul despre sanatatea copiilor africani.


Ascultati-l cu atentie si pe Kihura Nkuba (un om integru, care a supravietuit mai multor atentate la viata lui!) si apoi nu veti mai pune botul la "generozitatea" industriei farmaceutice care terorizeaza populatia Africii cu vaccinurile aducatoare de moarte!

Inca mai credeti in teoria germenilor??

Iata faptele:

Afirmatiile lui Pasteur (teoria germenilor):
  1. Bolile sunt cauzate de microorganisme exterioare. [nota bene, el sustinea ca organismul uman este STERIL si ASEPTIC in lipsa acestor microorganisme, cand azi se stie ca avem in corp mai multe bacterii decat celule proprii!!!!]
  2. Trebuie sa ne ferim de microorganisme.
  3. Functia microorganismelor este constanta. [nota bene: azi se stie ca fiecare celula a corpului nostru este un univers de sine statator, care este intr-o continua schimbare, lucru care se aplica si la microorganisme si la orice proces vital creat de natura!]
  4. Formele si culorile microorganismelor sunt constante. [alta aberatie!!]
  5. Fiecare boala este asociata cu un microorganism specific. [alta aberatie!!]
  6. Microorganismele sunt principalii agenti etiologici ai bolilor. [alta aberatie, nedovedita vreodata!!]
  7. Boala poate lovi pe oricine [daaa, iar noi suntem doar victimute fara vina!!]
  8. Pentru a ne feri de boala, trebuie sa ne construim ziduri si sisteme de aparare. [nasol doar ca natura nu functioneaza in mod beligerant, ca oamenii cu orgoliu mare si capacitati marunte!]

Afirmatiile profesorului Béchamp (teoria celulara):
  1. Boala (simptomul) apare prin intermediul microorganismelor din interiorul corpului.
    Aceste microorganisme intracelulare functioneaza in mod normal pentru sustinerea proceselor metabolice ale organismului.
  2. Functia acestor microorganisme este de a asista in procesele catabolice (de dezintegrare) din corpul nostru atunci cand organismul este vatamat sau distrus in urma unei actiuni chimice sau mecanice.
  3. Microorganismele isi modifica forma si culoarea pentru a reflecta mediul inconjurator [vezi epigenetica profesorului Bruce Lipton!!]
  4. Fiecare boala este asociata cu o anumita stare a sanatatii, cu un anumit tip de afectiune.
  5. Microorganismele devin "patogene" (de fapt se transforma in masini de salubritate pt. tesuturile vatamate) abia cand starea generala de sanatate a organismului se deterioreaza. Ca atare, starea de sanatate a organismului nostru este cauza principala a tuturor imbolnavirilor!!
  6. Boala apare cand conditiile de trai sunt daunatoare starii normale de sanatate.
  7. Pentru a preveni bolile/simptomele, trebuie sa cream sanatate, sa avem grija de sanatate.

Dragi parinti, mai sunteti dezinformati si manipulati sa credeti si ca in Romania vaccinurile ar fi conditia sine qua non pt. ca toti copiii sa fie primiti in colectivitati (gradinita, scoala). Ei bine, nu este asa. Nu va lasati manipulati si sicanati si nu puneti botul la abuzul autoritatilor!! Ministerul Educatiei a dat o declaratie oficiala ca vaccinurile NU sunt obligatorii pentru inscrierea copiilor la scoli si gradinite!! La nevoie, trebuie sa va aparati drepturile si sa actionati in justitie autoritatile care fac abuz de putere pentru a implementa in mod ilegal politica de vaccinare.

De ce sunteti mintiti, dragi parinti? Din mai multe motive:

Suntem mintiti in primul rand pentru ca permitem sa fim mintiti!! Dna dr. Crina Veres spune : "Am fost invatati sa externalizam controlul asupra vietilor noastre, sa-l dam medicilor, iar noi nu mai gandim! [...] Cum poate medicul sa stie ce gandesc eu, ce simt eu, cum percep eu ceea ce mi se intampla? Cum poate medicul sa ma trateze cand eu sunt o entitate cu totul diferita si de el, si de alti pacienti? Da, medicul spune ca exista un protocol, iar el aplica protocolul ". Se uita - VOI uitati in primul rand - ca fiecare om este altfel, ca fiecare celula din corpul nostru este un univers de sine statator, care nu se lasa "tratat" cu protocoale!!

Multi din cei care sustin vaccinarea nu sunt bine informati si au ramas cu teoria invatata pe de rost din facultatile de profil medicale, unde de exemplu nici nutritia nu ocupa un loc important. Stiu de exemplu de la un insider ca anul trecut, cand a fost transmisa emisiunea "Romania, te iubesc - Vaccinul, mit si adevar", reprezentantii farma au fost terorizati nu atat pt. ca vedeau parintii emisiunea, ci pentru ca o vedeau MEDICII!!!!

Apoi, sa nu uitam ca statul nu mai are bani sa sponsorizeze institutii medicale si de cercetare independente, asa incat acestea primesc tot mai mult fonduri importante de la firmele farmaceutice si atunci manualele sunt structurate si sponsorizate in conformitate, statisticile sunt coafate la fel, dupa interesele celui care plateste; altfel se inchide sandramaua. Nu se invata in facultati nimic despre sanatate, dar totul despre boala, boli, denumiri savante, ipoteze care mai de care mai fanteziste despre cauza bolilor (unde ei inca bajbaie in intuneric), se invata protocoale, prescrierea de antibiotice, tot mai multe antibiotice, pana cand sunt distruse toate bacteriile din tractul gastrointestinal (bacterii care ne sunt benefice!!), iar solutia expertilor acum este transplantul de fecale pentru refacerea acelei microbiote distruse tot de ei!!! Ne vindeti cacat, domnilor experti?

Se pare ca da, multi experti chiar cred in minciunile pe care le repeta pacientilor. Au invatat 6-8-10 ani ipotezele alopate, au o patalama la mana cum ca au regurgitat la examene toata teoria memorata fara discernamant propriu ("Virusurile sunt infectioase si potential patogene" etc.), deci cum sa-si dea foc la valiza si sa intoarca brusc spatele unui proiect de viata pentru care si-au sacrificat atatia ani si care le va asigura painea pana la pensie? Ce sa faca daca isi taie singuri craca de sub fund? Acestia sunt medicii lasi si usor coruptibili, care refuza sa se confrunte cu tema controversata a vaccinurilor si prefera sa ramana incremeniti in proiectul in care se simt cel mai bine, in zona lor de confort (existential si financiar).

Lumea are destul pentru nevoile tuturor, dar nu pentru lacomia tuturor.
~~Mahatma Gandhi~~

Sa va povestesc si despre studentii care au intrat la facultatea de Medicina cu media 4 sau cu o "concurenta" de 3 pe un loc? Doar asa, de comparatie, pe vremea cand am dat eu admiterea la facultate fusesem 25 pe un loc!! Sa va povestesc de medicii incompetenti care ies la absolvire pe banda rulanta? Sa va povestesc cum medicii insisi admit ca tot ce au invatat in facultate despre vaccinuri este cum sa scuture fiola si sa pregateasca injectia? Medicina nu este o stiinta ca matematica. Medicina este o "stiinta" experimentala, un domeniu permanent in schimbare, care ar fi in si mai multa schimbare daca dogma ar fi mai putin rigida si mai putin aducatoare de profit. La facultate se preda din manuale scrise tot de oameni din sistem (unele au ajuns chiar sa fie sponsorizate de firme farmaceutice!!), orice om inteligent, cu o pregatire intelectuala medie sau superioara, este capabil sa citeasca si sa inteleaga un manual de medicina - sau va faceti cumva iluzia ca studentii medicinisti au fost filtrati cumva pentru niste calitati de maretie supranaturala care sa-i ridice din gloata profanilor fiindca sunt ei asa, mai speciali? Nu, si ei sunt oameni ca toti oamenii...

In plus, ce s-a invatat acum 100 de ani nu s-a mai invatat acum 50 de ani si ce s-a invatat acum 50 de ani nu se mai invata acum, totul se schimba, singurul fir rosu care ramane constant este coruptia si setea de profit alimentate generos de industria farmaceutica, aceasta caracatita care-i tine strans in brate pe majoritatea medicilor. Sa avem incredere in majoritatea medicala ca si cum medicina ar fi o democratie si nu o stiinta? Iar asta in conditiile in care nici stiinta nu este infailibila? Nu, multumesc, nu-mi place consensul ala corupt unde o mana spala pe alta si amandoua baga suticile la buzunar, prefer minoritatea integra, cu argumente de calitate. Despre restul, a se reciti textul de mai sus despre pseudosceptici.



Nu va spun nimic nou prin faptul ca prea multi medici sunt victimele unor complexe care-i fac sa se simta Dumnezei si sa creada ca pacientii ar fi niste oite analfabete medical care trebuie sa vina la cabinet musai cu privirea in pamant si cu manecuta suflecata si sa nu cumva sa aiba indrazneala sa puna vreo intrebare despre dogma vaccinarii. De asemenea, nu cumva sa se trezeasca vreo "gospodina" sa solicite la cabinet si un tratament adevarat in loc de retete pentru chimicale, ca majoritatea acestor doctori cu complexe de Dumnezeu imediat iau foc pana-n tavan! Acestia sunt medicii care nu au respect pentru oamenii educati, medicii care si-au ales aceasta profesie fiindca "vor respect si bani" - deci nu din vreo chemare umanista, cum poate sunteti tentati sa credeti!

Nu mai vorbim de cazurile cand mai iese la suprafata cam cata spaga se incaseaza prin facultatile de medicina romanesti sau se  cat de corecti sunt medicii cand e vorba de profit!!

Dragi medici competenti, integri, empatici si cu coloana vertebrala, nu la voi ma refer! Voi stiti prea bine ca respectul este o "two-way street" si nu aveti nicio problema in a va respecta pacientii si a-i trata ca pe niste adulti responsabili pentru viata lor. Dar ce ne facem cu restul, cu lichelele care va fac si pe voi de ras?

Apoi, majoritatea doctorilor - chiar daca ar dori sa fie altfel - sunt prinsi in sistemele de sanatate care sunt corupte pana in maduva in murdariile lor de autofinantare, iar in plus mai sunt si agresati de anumiti pacienti ignoranti si narcisisti care nu suporta ideea de a pleca dintr-un cabinet fara zece retete in portofel! Da, narcisisti, explica bine dna dr. Crina Veres cum e cu unii oameni care simt nevoia de diagnostice severe, de medicatie la greu, pentru a se intoarce acasa si a continua sa se autovictimizeze "ia uite ce bolnav sunt"! Nu cunoasteti cate o mamica sau o soacra din asta?

Specialistii care inca nu au fost corupti in intregime s-au lamurit, pe de alta parte, ca medicii curajosi care au inceput sa vorbeasca public despre pericolele vaccinarii sunt discreditati si risca sa devina victimele vanatorii de vrajitoare sponsorizate din umbra de industria farmaceutica. Vorba aia: sa avem incredere oarba in toti medicii, pana incepe vreunul sa spuna ca imparatul vaccinurilor e gol, atunci ii retragem orice credibilitate, ca s-a tampit peste noapte!

Voi nu va dati seama ca daca medicii vor admite adevarul despre frauda vaccinarii, asta ar insemna sa admita ca au fost complici la frauda atata timp?? Daca asteptam ca acesti medici sa-si asume raspunderea e ca si cum am avea pretentia ca ultimii nazisti sa se intoarca din exil si sa se predea de bunavoie justitiei, cerand sa li se faca procesul pentru crime impotriva umanitatii.

In orice caz, dragi parinti, daca va hotarati totusi sa mergeti cu turma si sa sacrificati sanatatea copilului vostru pe altarul convingerilor dogmei alopate, nu uitati sa cititi prospectul oricarui vaccin (inclusiv prospectele unde autismul este trecut ca posibil efect advers!!) si -inainte de administrarea vaccinurilor- sa solicitati medicului sa semneze si declaratia prin care isi asuma raspunderea pentru consecintele vaccinarii.

In final, cel mai bun sfat pe care vi-l pot da:

Dragi parinti, informati-va!! 

In timp ce mercenarii vaccinurilor incearca sa va puna sub tutela ca sa renuntati la sursele libere si necenzurate de pe internet si sa cititi doar sursele sponsorizate de industria farmaceutica si lipitorile lor, eu va sugerez sa cititi, de exemplu, ceea ce va spune acea comunitate stiintifica ce nu are niciun profit in urma vaccinurilor! Faceti-va temele si invatati si ca nu exista un sistem imunitar asa cum il prezinta medicina alopata. Cititi despre istoria si originea vaccinurilor pentru a va putea face o imagine de ansamblu a tuturor factorilor implicati in aceasta frauda. Invatati despre boala ca proces de vindecare si adevarata sanatate. Cititi despre virusuri si bacterii si schimbarea paradigmei alopate. Iesiti din hipnoza colectiva si informati-va si despre Noua Medicina Germanica, pentru a invata sa va gestionati conflictele si sa (re)deveniti stapani asupra propriei stari de sanatate.

Profitati de accesul la informatie si cititi -daca vreti- toate studiile care au examinat in mod explicit daca autismul poate fi cauzat de vaccinuri si care au concluzionat ca... da, exista o legatura clara intre vaccinuri si autism! Si daca tot ati ajuns pana aici, ganditi-va putin si ce inseamna faptul ca s-au cheltuit peste 27 de milioane de dolari pe 127 de studii "genetice" din 2006 pana in prezent si nu s-a gasit nicio explicatie genetica pentru autism! Eu personal am mai mare incredere in mamicile de copii autisti cu temele facute despre legatura dintre vaccinare si autism decat in studiile facute de infractori cautati de FBI sau studiile frauduloase comandate si cumparate de cei care nu vor sa scape din dinti ciolanul miliardelor.

Daca sunteti dintre cei care au nevoie musai de studii ca sa ia o decizie, nu uitati sa cititi si mai multe studii despre legatura dintre vaccinuri si autism sau alte boli autoimune. Da, sunt acum peste 80 de studii care confirma legatura dintre vaccinuri si autism!! Si DA, dragi parinti, sunteti capabili sa va puneti mintea la contributie si sa cititi si studii, si medical papers, si de a trece totul prin filtrul propriului discernamant! Nu va subestimati!

Cititi ca sa aflati adevarul (din afara presei corupte) si despre Andrew Wakefield si cum lucrarea lui (da, raspandacii pro vaccin care redau papagaliceste parolele big pharma nici macar asta nu stiu, ca omul nu a facut niciun "studiu", ci doar o lucrare stiintifica, un paper) a demonstrat ca exista o legatura potentiala intre vaccinurile copilariei, inflamarile intestinale si vatamarile neurologice! Informati-va despre faptul ca cercetarile lui Wakefield au fost reproduse stiintific de mai multe ori si profesorul John Walker Smith a fost complet exonerat de orice fel de acuzatii, acest lucru demonstrand ca acuzatiile de frauda impotriva doctorului Wakefield fusesera absolut nefondate, in ciuda vanatoarei de vrajitoare si discreditarii acestuia.

Dragi mamici, sigur ca trebuie sa ne bazam deciziile pe informatiile cele mai valoroase la care avem acces, insa nu e necesar sa luam deciziile in conformitate cu "cele mai recente recomandari ale expertilor". Amintiti-va cum aceiasi "experti" recomandau candva laptele praf in defavoarea alaptarii, aceiasi "experti" recomandau mamicilor Contergan (in urma carora s-au nascut bebelusii fara maini si fara picioare!!), aceiasi "experti" sunt "consilieri" pt. industria farmaceutica sau conferentiari care fac munca de marketing pentru vanzarea de vaccinuri si medicamente.

Dragi parinti,de cand am inceput aceasta munca de informare despre pericolele vaccinarii, v-am tot spus sa treceti toate informatiile prin filtrul propriului discernamant si al propriei gandiri, v-am tot sfatuit sa va faceti temele si apoi sa aveti incredere in propria voastra intuitie. Nu-i lasati pe "specialistii" scoliti la universitatile sponsorizate de industria farmaceutica sa va trateze cu aroganta si nu va ignorati acest instrument de decizie extraordinar de puternic cu care sunteti dotati: INTUITIA!!

Dragi parinti, aveti deja instrumentul de baza pentru a lua decizii corecte pentru copilul vostru! Cititi si constientizati cat sunteti de puternici! Nu lasati pe nimeni sa va ia aceasta putere! Informati-va si AVETI INCREDERE DOAR IN INTUITIA VOASTRA, ea va duce intotdeauna direct la esenta si adevarul lucrurilor!!! 
"INTUITIE, intuitii, s. f. 1. Capacitatea constiintei de a descoperi, pe cale rationala (in mod spontan), esenta, sensul unei probleme, al unui obiect. ♦ Principiu didactic conform caruia procesul predarii si insusirii cunostintelor trebuie sa porneasca de la reflectarea senzoriala nemijlocita a obiectelor si fenomenelor studiate. 2. Descoperire brusca, neasteptata, a unui adevar, a unei solutii etc. ♦ Inspiratie, presentiment. ♦ Patrundere instinctiva in esenta unui lucru."(Dex Online)

Dragi parinti, binele nu se impune cu forta!!

Dragi mamici, nu va lasati spalate pe creier sa credeti ca altcineva vrea binele copilului vostru mai mult decat il vrem noi!! Nu va lasati manipulate sa credeti ca rolul nostru se reduce la a alapta, a legana, a pupa si a hrani sau imbraca un copil. Suntem capabile de mult mai mult! Asa cum nu ne trebuie diplome universitare pompoase pentru a ne creste si a ne educa copiii astfel incat sa devina adulti fericiti, nu ne trebuie nimic mai mult decat inteligenta si discernamant pentru a lua deciziile corecte si pentru sanatatea copiilor nostri.

NU suntem oi, nu traim in turme, avem propriul nostru creier cu care putem gandi si nu trebuie sa ne inoculeze autoritatile ce sa gandim! Cine va spune ca medicii trebuie sa decida, va transmite de fapt ca ati fi prea tampite pentru a va cunoaste propriii copii si a intelege ce inseamna sanatatea. Sunt convinsa ca dati din cap ingrozite cand unii pediatri va sfatuiesc sa incepeti diversificarea la 3 luni sau sa fierbeti laptele praf (!!), sa dati Ibuprofen la un bebelus de 6 saptamani, sa dati cortizon la bebelusi de 2 luni etc. Ei bine, ia folositi-va de aceeasi perspicacitate si cand vi se ofera tampeniile despre "protectia" care vine din seringa. E simplu. Lasati frica la o parte si veti vedea adevarul.

Dragi parinti, nu va temeti sa deveniti disidenti bine informati, mai ales cand sistemul medical totalitar nu are niciun fel de scrupule sa serveasca interesele industriei farmaceutice in detrimentul sanatatii copiilor vostri! In acest articol am "ascuns" in text peste 130 de linkuri care va invita la un studiu individual aprofundat. Acum chiar ca nu mai aveti scuza ca nu ati stiut.  

Da, trebuie sa va asumati conflictul deciziei, trebuie sa va faceti temele cat mai temeinic, trebuie sa cititi foarte mult si va pot confirma ca este un efort enorm sa va informati temeinic si obiectiv despre vaccinare, dincolo de ceata propagandei. Tactica de teroare a mass media va poate intimida. Pseudoscepticii spalati pe creier sau platiti va pot intimida. Dar nu uitati niciodata ca VOI sunteti expertii in ce-i priveste pe copiii vostri si oricine poate invata -daca vrea- sa deosebeasca adevarul de propaganda. Le sunteti datori copiilor vostri si voua insiva sa investigati in intregime toate aspectele vaccinarii, pentru a lua decizii informate cu care sa puteti trai fara frica!

Inchei ca intotdeauna dorindu-va sanatate si intelepciune!

* * * * *

Va rog sa faceti comentarii la obiect, civilizate si bine argumentate! Comentariile provaccinare (inclusiv linkuri la articole provaccinare) nu vor fi publicate. Nu pot oferi pe acest spatiu o platforma suplimentara pentru minciunile propagandistice. Multumesc pt. intelegere!

You May Also Like

65 comments

  1. Tocmai am terminat Inferno de Dan Brown. Mi s-a facut rau. Ce e mai rau e ca ideile lui cel mai probabil nu sunt fictiune ci se bazeaza pe ce cercetari se fac acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.centrulnatura.ro/vaccinarea/

    asta apropo de simptomele descrise la inceputul articolului si cum doctorii de peste tot refuza sa 'connect the dots'...
    A.P.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pentru eforturile de a lumina cat mai multi parinti! Articolul asta e o sursa extraordinara de informatii! Sper sa se trezeasca la realitate si mai multi medici, caci au de invatat destule de pe blogul asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bun articolul!
    Ce frumos ar fi sa il citeasca cat mai multa lume!Este foarte adevarat paragraful in care se spune despre felul in care se face la noi medicina azi!Multa teorie veche...medici care nu mai vad nici in dreapta nici in stanga exceptand ce invata in facultate...multi nu stiu sa faca o injectie dupa ce termina facultatea...stiu toate astea pt ca sunt medic dentist si am vazut multe....am 2 copii nevaccinati...dar decizia de a nu vaccina nu am luat-o pt ca in facultate as fi auzit variante contra vaccin(nici macar de efecte adverse nu se pomeneste) :) ci datorita informarii mele de pe unde sa putut de o parte si alta a baricadei!Este vb de interesul fiecaruia pt sanatatea lui si a familiei!Din pacate multi isi ofera intreaga incredere medicilor si nu ar trebui, pana la urma sunt oameni si sunt supusi greselilor cu intenetie sau fara!
    Daca populatia se trezeste incet,incet(si refuza orice plan de tratament pe care ei nu-l considera benefic pt sanatatea lor) vor incepe si medici sa se informeze mai mult pe aceasta ramura!
    Asa ca informati-va! Informatia inseamna putere si sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! In luna iulie voi deveni mamica unei fetite! Am 22 de ani si nu sunt prea bine informata despre vaccinuri, insa am citit cate ceva pe net. Eu am un frate cu epilepsie, o sora cu tiroida hashimoto dar si un verisor cu autism si nu as vrea sa ii fac fetei nici un vaccin. Stau in italia si nu stiu cum as putea sa refuz vaccinurile obligatorii. E cineva care nu a facut nici un vaccin copilului? Va multumesc! Sper sa reusesc sa nu le facem....si sa nu fie adevarata chestia cu "nu il primim la gradi, la scoala"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inteles ca se poate evita si in Italia vaccinarea. In caz extrem se plateste amenda. Trebuie stabilite prioritatile! Multa bafta! Nastere usoara si un bebelus sanatos sa ai!

      Ștergere
    2. Am sa ma interesez mai bine cum e cu refuzul vaccinului si in ce consta amenda. Va multumesc! Foarte bune articolele!!!!

      Ștergere
  6. Drăguța, Prednison se mai dă și la laringite, știi, ca să nu moară noaptea din cauza inflamării laringelui. Dar e greu cu medicina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident. Continua sa-ti spui asta de 289,43 ori pe zi, poate candva ai sa crezi.

      Ștergere
    2. Am intrat si eu pe situl Sfatul Medicului.ro (cred ca nu e esoteric sau ceva, da?) ca sa vad indicatiile pt. acest Prednison.
      Si citesc (si imediat ma ingrozesc!):
      Boli reumatismale si colagenoze: poliartrita reumatoida, cardita reumatismala, lupus eritematos diseminat, dermatomiozita, sclerodermie, periartrita nodoasa; boli alergice: astm bronsic, alergie alimentara, alergie medicamentoasa, alergie la polen, boala serului, edem angioneurotic, anafilaxie etc.; necroza hepatica subacuta, hepatita cronica activa, hepatita alcoolica acuta, boala Crohn, colita ulceroasa si ulcerohemoragica, glomerulonefrita acuta cu oligurie marcata sau anurie, nefroza, sarcoidoza, fibroza pulmonara, anemie hemolitica dobandita, purpura trombopenica idiopatica, leucemie limfatica, limfosarcom; stari infectioase si toxice grave; boli de piele: dermite alergice si eczeme, eritrodermie exfoliativa, pemfigus, psoriazis etc.; boli de ochi: episclerite, sclerite, keratite, irite, iridociclite si alte afectiuni cu caracter inflamator sau alergic.

      Pt. domnul de mai sus care se autocaracterizeaza cu atata "modestie": Daca e greu cu medicina, cred ca pt. unii e si mai greu cu adevarul. Vai de copiii cu asemenea parinti si "SuperTati"! Doamne fereste!
      Diana B.

      Ștergere
    3. Diana, multumesc pt. interventie, stiam astea, tocmai de aceea am mentionat si in articol ca omul este atat de spalat pe creier incat nici daca-i face copilul soc anafilactic la 45 de secunde dupa un vaccin el nu poate sa vada vreo cauzalitate... asa ca nu e de mirare nici ca el sustine in continuare ca Prednisonul e tic-tac din ala care "se da" si la laringite, copiii lui nu au boli cronice, negrul este alb etc. Nu are rost sa mai dialogam, ca nu mai e nimic de facut... dar vorba ta, vai de copii...

      Ștergere
    4. Prednison la Laringita...cunosc! Baiatului meu de 2 ani i- a prescris doctora Prednison pt o laringita...diagnostic gresit cu tot cu consult.... pentru ca in urmatoarea noapte, cu febra 39+, sa ajungem la spital cu inceput de pneumonie si nici urma de afectiune la laringe.
      Excelent articolul si punctul de vedere! Macar sa fie impartasit in comunitatea mamicilor constiente, daca in cea medicala nu exista ecouri pozitive.
      Toate cele bune!

      Ștergere
    5. Ioana, la comunitatea medicala lucrurile se cam stiu in proportie de 85%, dar am spus deja: cine vrea sa-si taie singur craca de sub fund? :-(
      Tot in noi, mamicile, e speranta!! Ne organizam si fii pe faza, ca urmeaza o surpriza!

      Ștergere
  7. Multumim pt articol ..foarte interesant sper sa fie citit de cat mai multi parinti!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Stie cineva remedii naturale pentru eliminarea din corpul celor mici a metalelor grele si a altor componente toxice din vaccinuri? De la ce varsta se pot da?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. zeolit (eu iau cate o lingurita dimineata); nu stiu insa de la ce varsta se poate da...

      Ștergere
    2. Georgiana, din fericire pentru mine si copilul meu eu nu am avut nevoie de asa ceva, deci nu am aprofundat tema. M-as axa insa pe curatarea sistemului limfatic! Multa sanatate!

      Ștergere
    3. ei ii dau ceai de coriandru la copil are acelasi efect cu Zeolit. cred ca are adhd din cauza blestemului de vaccin penta rahat.

      Ștergere
  9. Bun de tot articolul! Se vede pasiunea si cunoasterea de care ai dat dovada. Anul trecut ne-am confruntat si noi cu un asemenea episod la scoala.Era vorba de o vaccinare antipolio. Eu am ramas ingrozita de decizia pe care urma sa o iau. Mai ales ca ne stabilisem de putin timp in Romania nu stiam de ce in programul spaniol de vaccinari nu apare acest vaccin de la 7 ani. Stiam ca daca am sa vorbesc cu medicul o sa imi faca capul mare dar am facut-o si am ramas placut surprinsa ca doamana pediatru a fost de accord cu mine. Adica sa nu il vaccinez. E adevarat, Feli ca oamenii actioneaza ca o turma drept dovada ca din clasa fiului meu numai o singura mama si cu mine am refuzat vaccinul.
    Motivul meu adevarat era ca nu am incredere in "ai nostri alesi acolo sus" nici picata cu ceara. Nici macar nu stiu cu cine ma puteam lupta in cazul cind fiul meu ar fi avut o reactive adversa.
    Nu se facuse nicio campanie, nu fusesem informata din timp, nu cunosteam nimic despre schema de vaccinuri din Romania. Citisem sufficient sa stiu ca acest virus provine din conditii improprii de trai ceea ce nu cred ca mai este vorba in secolul nostru. AAA si sa nu uit, doamna pediatru, o femeie in pragul pensionarii mi-a spus raspicat ca ea nu a auzit in 40 de ani de pediatrie ca la 7 ani sa se vaccineze niste copii atit de mici.
    M-ai linistit, te rog sa ma crezi, mi-ai confirmat parerea ca am luat o decizie buna.
    Mult success si multumesc pentru articol. Munca ta de o noapte nu a fost in zadar!

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc mult pt. munca de informare pe care o depui pentru noi, parintii. Sa speram ca se mai trezesc si altii.

    Eu am avut noroc ca am vazut indirect ca si pe propria piele ce e cu vaccinurile... Nepotica mea, vaccinata de o doctorita dementa (ca nu-i pot zice altfel), care i-a injectat DPT, ROR si antivaricela la o singura sedinta!!! Dupa aceea mititica a facut febra mare o saptamana intreaga, dupa aceea au inceput sa iasa puroaie din ea (ochi, urechi), de ne speriase pe toti... apoi devenise apatica, ii cadea capul in piept sau pe spate cand se juca, pur si simplu vedeai cum se stingea o lumina in interiorul ei... groaznic pt. noi, sa ne uitam la ea si s-o vedem asa... 'Acum are "diagnostic" de tulburari de spectru autist, la scoala merge cu insotitor, tratamentele si terapia au costat o avere, bineinteles nu s-a facut atunci nicio reclamatie, unor parinti loviti in asemenea hal nici ca le mai arde sa reclame ceva... iti dai seama...
    Eu am invatat lectia si nu mi-am vaccinat copilul. In august face 4 ani si ... nu a pus gurita niciodata pe vreun medicament de sinteza. QED.
    Toate bune tie si familiei!!
    Cu afectiune, Andra G.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andra, imi pare tare rau sa citesc despre nepotica ta... alt caz iesit din statistica, sa dea bine la cifre pt. parintii naivi... Of... saracuta de ea...
      Felicitari pt. ca ai invatat lectia (altii au acasa copiii bolnavi de boli autoimune si tot se agata de iluzia vaccinarii), ma bucur mult sa citesc despre copilasul tau sanatos!!

      Ștergere
  11. Draga mea, de-a lungul vremurilor, multi oameni au incercat sa deschida mintea semenilor lor. Multi au propavaduit informatie de calitate si multi o fac in zilele noastre dar din pacate unul singur a fost recunoscut drept mare sfant si chiar si informatia aia deformata si denaturata brutal. Stiu ca intelegi la ce ma refer, la fel ca toti cititorii tai. Vreau doar sa stii ca sunt foarte multi oameni care iti sunt recunoscatori pentru ceea ce le oferi prin munca ta de documentare si retransmitere, chiar daca multi nu iti transmit asta direct. Fii binecuvantata si continua ceea ce faci atat de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc pt. cuvintele frumoase si gandurile bune!
      "One child at a time... for as long as it takes..."

      Ștergere
  12. Ati vazut ca se face propaganda puternica pe la stiri ca vine,vineee epidemie de poliomielita(parca) pt ca parintii din Ro nu-si vaccineaza copiii :).Traiasca OMS-ul!


    Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua, am un bebe de 6 sapt si nu vreau sa il mai vaccinez, le are pe cele 2 din maternitate si imi pare rau. Cand m am dus sa nasc in sala de travaliu mi s a adus de catre moasa niste hartii sa le semnez si am intrebat pt ce sunt, nu cred ca aveam cum sa citesc cu apa rupta si dilatatii ce si. cum si asa ai incredere in "omul cu uniforma" mi a zis ca daca semnez sunt de acord cu ce se v a intampla pe perioada nasterii si cu vaccinarea celui mic, atunci am intrebat "daca nu sunt de acord? " apucasem sa citesc ceva deslre vaccin dar nu prea multe, mi a raspuns " atunci pleci acasa" :( Nu vreau sa ii fac vaccin, de ce ? Nu am apucat sa citesc tot, dar toata viata am facut ce mi a dictat inima, acum imi spune sa nu fac asta!!! Sora mea a aphcat sa le faca pe toate, bebelina are 8 luni acum si a facut otita, din ce am citit mai sunt mamici care au patit la bebei de 2 luni sa faca otita dupa vaccin :( Nu il primeste la gradi ? Fac parintii gura ca ei si au facut schema obligatorie si daca le da copilul meu ceva ? Pai ma gandesc asa...la fel de bine poate face gura un parinte care ii face si ce e gratuit si ce nu e, asta ar i semna din ce am vazut vaccin la 2,3,4,5,6luni si cate mai sunt, unui parinte care a facut schema gratuita, de unde stie ca cel cu schema gratuita nu esre un "pericol" pentru copilul lui ??? Copilul unei cunostinte care este vaccinat este mereu racit, probabil sistemul lui imunitar este atat de slabit incat o raceala il "oboseste" si mai mult :( Mai bine ar ajuta tarile unde sunt focare de infectie in anul 2014, unde cei din Kenya beau apa dintr un iaz jegoas si acolo inde stau le trece canalizarea prin casa...e inadmisibil ca in secolul nostru sa existe asemnea focare de infectie unde oamenii locuiesc. Va multumesc pentru articol, toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc pentru comentariul pertinent! Toate bune si ramaneti consecventa cu decizia de a nu otravi copilul cu vaccinuri! Veti vedea cat de sanatos va fi in comparatie cu copiii vaccinati.

      Ștergere
  14. Dacă aş fi părinte ( şi al unui unic copil pe deasupra ) şi ar păţi copilul meu asta, acel medic ar ajunge urgent în mormânt !... Mai bine el în cimitir şi eu în puşcăire decât să mai facă aşa ceva ! Şi cred eu că cine nu înţelge asta înseamnă că nu-i normal la cap !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, impulsul de a da cu capul de pereti un astfel de medic este de inteles. Totusi, e de preferat calea legala, mai ales ca NOI, parintii, suntem raspunzatori si responsabili din toate punctele de vedere. Mamica respectiva a fost curajoasa, si-a asumat raspunderea si a gasit in final o solutie (nu ideala, dar ok pentru copilul ei); nu am inca permisiunea ei sa relatez detalii.

      Ștergere
  15. Ff interesant articolul si blogg ul de altfel. Sunt insarcinata si vorbind cu o prietena despre vaccinuri mi a recomandat cateva pagini (printre care si asta) sa incerc sa ma informez inainte de a lua decizia de a mi vaccina copilul. Am ramas destul de socata despre reactiile vaccinurilor pt ca recunosc, pana acum aceasta tema nu m a intrresat deloc. Multummim pt toata informatia facilitata si eu una deja incep sa am maaaari dubii in privinta vaccinarii la copii.

    RăspundețiȘtergere
  16. Respect dumneavoastră.sunt mămică unei fetițe de 1 an si 6 luni si trecem printr-o perioada dificila.Copilul meu nu a dormit nici o noapte întreaga de cand s-a născut,evoluează f lent in greutate,are o stare generală de nervozitate.Si ,in urma păreri mele de rău târzii,are făcute vaccinurile obligatorii.Desi ii repetam testele de urina,de paraziti,de sânge,nimeni nu ne da un diagnostic. Deși sunt privita ca fiind ridicole eu ca mama imi dau seama ca are probleme cu sistemul digestiv-balonare si flatulenta excesiva si cu sistemul nervos-își atinge f des
    Capul.In disperare am fost si la o ședința de biorezonanta la o persoana neavizata si mi-a spus ca are deficit de mielina si probleme foarte mari cu sistemul digestiv.va rog,am nevoie de sfaturi!refuz sa ii fac copilului ecografii,ph-metrii,refuz tratamentele diverse care ni se tot dau,nu stiu ce soluție sa mai găsesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu as vrea sa va speriati inutil, dar cred ca acum stiti prea bine ca neurotoxinele din vaccinuri ataca acea teaca de mielina a neuronilor, care la bebelusi nu este formata complet. De asemenea, exista multe studii care confirma ca vaccinurile provoaca si tulburari ale sistemului digestiv, tulburari de dezvoltare. Tabloul se potriveste, din pacate.
      Personal as refuza orice "tratament" alopat (adica si mai multe chimicale, care sa distruga si mai mult echilibrul celular).
      Daca sunteti pe Facebook, mai scrieti un mesaj (nu-l voi publica) si lasati-mi profilul de Facebook, am o grupa de mamici extraordinare unde putem sa cerem ajutor si recomandari!
      Numai bine va doresc, dvs. si fetitei!

      Ștergere
    2. Sunt chiar impresionata de munca pe care o depune detinatoarea blogului. Felicitari din toata inima! Am mai posta si eu aseara, la un alt articol,ceva despre experienta cumplita a fiicei mele cu vaccinul antipolio. Cand vad ce probleme au alti copii, ma cutremur si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am ramas cu asemenea sechele. Eu si sotul meu am optat pentru copiii nostri, ca sa eliminam metalele grele ingerate la administrarea vaccinurilor pe care apucasem sa le facem fetitelor, la o detoxifiere pana la nivel celular cu ajutorul plantei Aloe Vera. Pe langa sucuri de legume si fructe, ceaiuri si vitamine naturale. Am fost foarte multumiti. Si in ziua de azi,desi sunt mari fetele(18 si 22 de ani), folosim periodic aceste cure de detoxifiere. Poate va ajuta informatia... Dumnezeu sa va indrume spre cea mai buna solutie pentru fetita dvs.!

      Ștergere
    3. Felicia, te-am gasit pe FB si ti-am trimis mesaj, dar nu stiu daca l-ai citit, probabil il gasesti la Others!
      Maria, imi pare rau sa citesc -mereu si mereu- de experiente tragice cu vaccinurile, si culmea: cunosc SUTE de asemenea tragedii individuale care NU AJUNG IN STATISTICI!
      Multumesc pt. informatiile ref. la Aloe Vera, pregatesc un articol (de fapt o traducere) despre detoxifierea post-vaccinala, o sa mentionez si informatiile de la dvs.!
      Toate bune!

      Ștergere
  17. Foarte interesant ceea ce am citit . Am auzit de problele aparute dupa vaccinul de 1 an care nu e in schema nationala nu stiu cum se numeste dar ca di reactie adversa, acei copii asa de odata nu au mai vorbit Am un baietel
    de 3 luni jumate si pana acum i am facut
    vaccinul din maternitate si vaccinul de la 2
    luni. In urma vaccinului de la 2 luni bebe a
    facut febra 39.3, toata ziua respectiva a fost
    molatec si somnoros el fiind un copil vioi si cam certat cu somnul in timpul zilei iar seara
    a facut febra.
    La indicatiile medicului i-am bagat "preventiv"
    imediat dupa vaccin paracetamol supozitor si tot preventiv a facut bebe febra ceea ce m-a
    speriat f tare. I-am spus d-nei dr ce reactie a
    avut si tot ce a putut sa zica a fost ca si
    baiatul ei a facut febra. Peste 2 saptamani ar
    trebui sa faca vaccinul de 4 luni pe care nu o
    sa il mai fac. Ceea ce i -am facut pana acum in necunostinta de cauza este suficient.
    Alt lucru ciudat a fost faptul ca nu mi-a dat prospectul vaccinului sa-l citesc ceea ce ma facut sa caut informatii despre aceste vaccinuri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari pentru trezire si bine-ai venit in club!!!! Sa-ti traiasca baietelul si sa nu mai serveasca de cobai industriei farma!! Vorba ta, este suficient!

      Ștergere
    2. Intre timp am aflat ca acel vaccin de la 1an se numeste Ror si ca si efecte adverse este autismul unul din ele. Am fost la medicul de familie si i-am comunicat decizia noastra de a nu-i mai face nici un vaccin iar spre marea mea surprindere dr s-a luminat la fata fiind f bucuroasa de aceasta decizie spunand ca ea nu recomanda vaccinurile dar nu poate spune parintilor sa NU le faca dar daca parinti vin cu ideea dna dr ii sustine doarece baietelul ei a avut rectie f urata de la vaccinul de 2 ani jumate. Va multumim ca ne faceti sa ne deschidem ochii. Recomand mamelor si tatilor sa citeasca cartea: " Vaccinurile : preventie sau boala de dr.Christa Todea-Gross"

      Ștergere
  18. Mulțumim pentru articol ...foarte interesant sper sa fie citit de cat mai multi părinți!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cel mai bun articol despre vaccinare. Multumesc pt lectura edificatoare.

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc mult pentru informatiile transmise si felicitari pentru munca de documentare si timpul petrecut pentru informarea celor interesati. Sper sa fim cat mai multi! In curand voi avea un baietel si intuitia mea imi spunea sa refuz orice forma de vaccinare, insa din cand in cand aveam indoieli, nu eram sigura ca e bine cum vreau sa procedez. Articolul m-a ajutat enorm sa ma lamuresc, sa depasesc indoielile/frica si sa-mi asum 100% responsabilitatea de a spune NU vaccinarilor. Multumesc din suflet pentru ajutor!

    RăspundețiȘtergere

  21. Am o mare problema, va rog a ma indruma . Traiesc in Belgia( din cate am inteles polio este obligatoriu din 1966 printr- un decret " regal" . Am un baietel de 4 luni, care in noiembrie a primit DTP, plus Rotavirus oral. A facut convulsii, febra, plans incontinuu 3 ore ,a dezvoltat reflux puternic timp de o luna dupa vaccinare. Am inceput sa n sub semnul intrebarii vaccinarile ,dar problema este ca Se Impune prin Lege a se Face Polio ! Este inuman,am nevoie de o indrumare catre o Organizatie Anti Vaccin aici in Belgia. Am tot cautat pe internet dar nu exista asa ceva.
    Va multumesc din suflet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Oana, iti inteleg temerile si imi pare foarte rau sa citesc de tragedia voastra. Pacat ca nu ai avut norocul de a te informa inainte de vaccinare.
      Vino te rog pe grupul de Facebook Vaccinuri? - Nu, multumim!, acolo te putem indruma.
      Cu drag!

      Ștergere
    2. Daca indeplinesti regulile grupului, te primim cu mare drag!

      Ștergere
  22. Acum da demonstrat că virusul rujeolei există. Dr. Lanka a pierdut procesul. Cum e acum cu teoria virusilor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu s-a demonstrat nimic.
      Cititi aici: http://piersicuta.blogspot.de/2015/03/pe-pariu-ca-pretinsul-virus-de-pojar-nu.html

      Ștergere
    2. P.S. Iata de ce nu s-a demonstrat si nu are cum sa se demonstreze ca exista "ceva" ce nu a fost niciodata izolat:
      http://piersicuta.blogspot.de/2016/01/ce-este-un-fapt-stiintific-un-mic.html

      Ștergere
  23. o intrebare, stie cineva un caz de copil nevaccinat care sa dezvolte autism?

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna ziua,foarte interesant articolulul si foarte bine documentat.Felicitari!! Sunt o mamica a unui baietel de 1 an si 3 luni chemati la vaccinul ROR. Intrucat suntem nedumeriti am cerut opinia medicului pediatru care ne a zis sa ne gandim efectele devastatoare ale rujeolei care nu sunt de neluat in seama la un copil nevaccinat care poate sa si moara sau sa raman paralizat.Ce parere aveti? Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  25. Felicitari pt articol...Ieri am facut vaccinul de doua luni bebelusei si nu va imaginati ce regret...M_i s-a spus ca e posibil sa faca un pic de febra in rest toate bune si frumoase...Si azi a plans o zi intreaga,nici nu stiu ce o doare,nu stiu ce sa-i fac...off si cine stie ce mai urmeaza...E bine macar ca m.am trezit intr-un final si nu o sa.i mai fac nici un vaccin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of... Ce sa zic... Imi pare rau din tot sufletul sa citesc despre suferinta fetitei... Poate asta a fost pretul pentru ca mamica ei sa-si invete lectia... Daca ai ajuns la acest articol, acum esti informata si stii ce ai de facut de acum inainte!
      Tine-o in brate, vorbeste cu ea, cere-ti iertare, da-i asigurari ca nu vei mai accepta niciodata sa i se faca rau!!
      Aplica metoda descrisa aici:
      http://sanatate.findtalk.biz/t3170-metoda-terapeutica-pentru-rezolvarea-conflictelor-suferite-de-copii

      Ștergere
  26. "Mama colegei a sustinut la fel, dar medicii au declarat ca "ei nu vad nicio legatura logica" [pe buneeee?]"
    Yepp! Si partea proasta e ca avem hartie. Puteti voi ca pacienti sa faceti ORICE - sunteti in afara legii. Ei, asta cum vi se pare? Tot mai credeti ca exista drepturile omului? Sau ca s-a abolit sclavia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, ai dreptate!! Nu demult, la TV in Romania, cand o mama disperata de suferinta baietelului ei a povestit tragedia lor, un nemernic de reprezentant al vaccinistilor a atacat-o cu "cine a pus diagnosticul de vatamare postvaccinala?" - pai STIU leprele ca doctorii se acopera intre ei si aproape nimeni nu admite ca vaccinurile distrug copilasii!!
      Cu alte cuvinte, DUPA FIECARE VACCIN copilul facea zeci de diarei, stomatite aftoase cu sange in gura, intra in soc anafilactic dupa ce punea gura pe lapte, DAR nemernicul vandut corporatiilor farma neaga cu tupeu orice legatura.
      Nu-i nimic, parintii care au trecut si ei prin ce a trecut acea mamica VOR STI sa faca legaturile si VOR STI cum sa clasifice raspunsul arogant al acelui nemernic. In final, s-a autodemascat!

      Ștergere
    2. Buna Feli. Am vazut si eu la TV reportajul respective. Era o cioara nesoimtita cu functie mare care spunea ca daca 1000 de copii nu patesc nimic nu mai avem drept la replica daca copilul nostrum e distrus. Imi venea sa ii bag pe gat statisticile ei mincinoase de care ma doare exact in fund dupa ce mi-ar distruge singurul copil, si in plus daca eram si eu in emisiune pe cuvant ca o vaccinam cu toate dozele pe care le recomanda , acolo de fata cu toti. Nu scapa sa plece acasa nevaccinata, daca nu reuseam ;o vaccinam cand iesea din casa diminetile in fiecare zi cu dozele respective sa vedem cate vaccine suporta o cioara pana isi da ultimul croncanit spre Iad.

      Ștergere
    3. Pai toti vandutii se dau tare in cioc, stiind ca au autoritatile de partea lor, totul e cumparat, iar doctorii de frica nu vor misca in front, nu va avea niciunul curajul sa puna diagnostic de vatamare postvaccinala, nici daca face copilul soc anafilactic cu seringa infipta in picior.

      Ștergere
  27. De ce nu e bine sa dai ibuprofen la bebelus?

    RăspundețiȘtergere
  28. Felicitari pentru articol, foarte bine realizat. Eu am facut toate vaccinurile copilui pana la ROR-ul de la varsta de un anisor si dupa acest vaccin am ajuns la terapie intensiva cu 5 diagnostice in acelasi timp :(...nu pot sa-mi iert ca nu m-am informat suficient atunci cand a trebuit si mi-am supus copilul unor chinuri groaznice...ii bagau 500 ml de antibiotic in decursul a 45min si in timp ce i-l faceau i se ardeau venele si el mititelul urla de durere pana se invinetea...nu mai vrau sa-mi amintesc...important este ca acum este bine... :((...INFORMATI_VA!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult pt ca ne aduceti la cunostinta ceva ce trebuiau sa faca autoritatile.....pt bani am fost vanduti.....

      Ștergere
  29. Aiurea rau de tot. In ce lume traim? Cat de orbi putem fi? Citesc mult despre miscarile de stopare a cresterii masive a populatiei, despre minciuni si prostirea poporului dar cand te trezesti si faci un pas lateral si vezi sirul in care erai si tu, care ducea la abator parca te simti mult jignit si inversunat pe sistem. Am o fiica ce s-a nascut cu rinita alergica (diagnostic pus inca din primele minute inainte de a fi vaccinata). La toate vaccinurile a facut febra mare, la cel de la 6 luni chiar o laringita puternica ce a trebuit sa fie tratata cu antibiotic injectabil. Inca de la diversificare am observat ca ea nu poate manca orice lucru, iese greu la toaleta, urat, o irita orice acidulat si cateodata nu poate digera o leguma mai grea. Asadar are tulburari gastro-intestinale. Habar n-am avut ca asta putea fi de la vaccinare. As dori si eu sa stiu mai multe detalii despre cura de detoxifiere si ce as putea sa fac ca sa scapam de aceste tulburari. Va multumesc si Doamne ajuta copilasii nostrii! O singura intrebare as avea: Daca am facut vaccinurile pana la 2 ani nu facem mai mult rau decat bine daca le intrerupem? Astept cu interes un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, te rog cauta aici pe blog la categoria detoxifiere.
      Despre intrerupere, ce e mai bine: sa continui otravirea sau sa intrerupi?
      Reciteste articolul, daca e nevoie: vaccinurile sunt si periculoase si inutile!
      Sanatate!

      Ștergere
  30. Doamne,cate cazuri si inca se vaccineaza,inca se crede in afurisitul ala de vaccin...am o fetita de 14 luni,e langa mine ,doarme ,azi toata ziua m-am jucat cu ea,am mancat impreuna mancarea ei preferata(peste cu legume la cuptor :) ),am iesit afara ,e bine,sanatoasa si vreau sa ma bucur de asta ...nu as putea trai cu vina ca de maine copilul meu nu ar mai putea fi asa,Doamne fereste!!! Sunt tanara ,am 22 ani eu am fost vaccinata si nu m-am gandit prea mult daca o sa ii fac vaccinurile sau nu...ei bine am nascut prin cezariana ,un bebe de 3,230gr,sanatoasa...a doua zi a facut icter care a continuat pana la 3,4saptamani atunci cand a facut si o penomonie,ne-am internat,din cauza stresului am pierdut laptele si cand am ajuns acasa deja manca biberon(nu am fost informata cat de importanta este alaptarea si nu am insistat)...a fost cam bolnavicioasa in sensul ca daca nu ma duceam in fiecare saptamana cu ea la doctor la doua saptamani sigur mergeam,deci am reusit sa facem vaccinul de 2 luni pe la 3 si ceva imediat dupa asta cam o luna a avut apetit foarte scazut in sensul ca refuza biberonul(manca doar semiadormita si atunci destul de putin)la recomandarea pediatrei am schimbat laptele...am mers bine un timp apoi iar l-am schimbat(am plans si inca plang ca am fost o fraiera si nu m-am tinut de alaptare)...au mai fost cateva vizite la medic suspectand-o de raceala/pneomonie...si cand am prins-o sanatoasa am facut vaccinul de 4 luni pe la 5 luni si ceva...cam la o saptamana a facut a doua pneomonie ,era in ultimul hal...nici nu vreau sa imi amintesc....apoi dupa ce m-am gandit mai bine am zis ca doar Vaccinul e de vina si uite asa am ajuns pana acum fara sa mai racim asa grav (doar mucisori) cu vaccinul de 11 si 12 luni lipsa...presata de cei din jur ca nu fac bine caut informatii si uite ca mi- se confirma faptul ca vaccinurile nu aduc nimic bun, ci dimpotriva...Multumesc!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu multumesc pentru relatare, imi confirma ceea ce stiu de vreo 9 ani... Vaccinurile fac prapad :-(
      Sanatate si stati departe de chimicale!

      Ștergere
  31. Multumesc pentru articol! Aceleasi reactii la bebelusul nostru dupa vacinul hexavalent de la 4 luni. Urlete neincetate ore intregi, dermatita atopica, hipotonie musculara, recuperata cat de cat in 6 luni de kinetoterapie, refuzul total de a mai bea orice fel de lapte praf. Evident, medicul nu a raportat reactiile si a recomandat tratamentul cu Nurofen... A fost momentul trezirii noastre!

    RăspundețiȘtergere
  32. Cumplita experienta! Ce pacat ca a fost nevoie de atata suferinta!
    Toate bune de aici incolo!

    RăspundețiȘtergere
  33. Este ceva oribil, Dumnezeu este acolo sus si vede; in clipa in care faci astfel de lucruri care afecteaza sanatatea a milioane de COPII va fi vai si amar...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i vada pe cei care OTRAVESC copilasii, da... Si eu ma rog pentru asta. Sau sa le trezeasca o farama de constiinta.

      Ștergere