Sa aprindem lumina adevarului!

by - miercuri, aprilie 02, 2014

~~ articol preluat de pe site-ul mamicii Gianelloni ~~

Aprilie este Luna de Constientizare a Autismului.
Si azi, 2 aprilie, este Ziua 
de Constientizare a Autismului!
Nu ma pot gandi la o metoda mai buna de a “sarbatori” aceasta zi decat de a va ajuta sa constientizati ce se intampla cu adevarat in spatele acestor campanii de “constientizare”.
Saptamana trecuta au fost publicate ultimele statistici despre autism: 1 din 68Suntem cu totii CONSTIENTI.Si nu e nimic de sarbatorit aici.

Foarte interesant este ca aceeasi organizatie care "sarbatoreste" Ziua de Constientizare a Autismului prin campania lor foarte sonora si ademenitoare "Sa aprindem lumina albastra" (Light It Up Blue) este exact aceeasi organizatie care neaga cauzele autismului. Aceasta organizatie se numeste Autism Speaks si mai toate familiile pe care le cunosc si care au copii autisti nu sustin absolut deloc aceasta organizatie.
Astazi, aceste familii  nu vor "aprinde nicio lumina albastra" pentru copilul lor.  
Nu am intalnit niciun parinte de copil autist care sa nu dispretuiasca aceasta organizatie multimilionara aparent dedicata autismului.
De ce?
“Este o lipitoare in comunitatea autista, care suge resurse si energie de la familiile nevoiase care se lupta cu autismul. Daca aceasta campanie de "constientizare" ar avea vreo valoare, atunci scopul a fost atins; Autism Speaks nu mai are niciun motiv sa existe. Este o organizatie care taraganeaza progresul, deturnand atentia de la adevar. Sarcina lor, ca a oricarei afaceri (sau tumori), este sa creasca.”
–Dan Olmstead, reporter, jurnalist si editor la Age of Autism
Autism Speaks a irosit 27,4 milioane de dolari pe 127 studii de genetica din 2006 incoace si nu s-au apropiat nici cu pasi de furnica de gasirea cauzei autismului…

Detaliile din spatele scenei in ce priveste fundatia Autism Speaks sunt infioratoare.
Iata versiunea scurta:
Katie Wright este fiica fondatorilor organizatiei Autism Speaks si mamica baietelului care a fost catalizatorul crearii organizatiei. Katie a fost foarte activa in a relata ceea ce a vazut la fiul ei: regresia postvaccinala a copilului pana la o forma de autism grav
Katie se afla acum in comitetele de conducere ale altor organizatii pentru ca nu sustine organizatia creata special in onoarea propriului ei copil.Ganditi-va bine ce inseamna asta!
Iata comentariile lui Katie Wright apropo de unul din multele studii facute de Autism Speaks pentru a "demonta" cauzalitatea dintre vaccinuri si autism:  ”Aici vedem DIN NOU cum Autism Speaks face jocul guvernului si companiilor farmaceutice!! Continua sa publice studii finantate de guvern prin organizatii care sunt PLATITE de cele mai mari companii farmaceutice $$$”
Propria fiica a fondatorilor organizatiei Autism Speaks.  Mai trist de atat nu se poate.
“M-am saturat de atata prefacatorie in cercetarea despre vaccinuri. Dati-mi cercetare REALA. Dati-le americanilor [si nu numai - n.m.] o cercetare reala. Incetati sa va mai jucati de-a stiinta si sa risipiti bani care ar trebui investiti in studii autentice” -Dr. Sears

Pentru mine este foarte trist ca astazi lumea va "aprinde o lumina albastra" pentru o organizatie care inghite un miliard de dolari  si nu face absolut nimic pentru a ajuta comunitatea autista. Ba dimpotriva, aceasta organizatie finanteaza si este complice la realizarea studiilor care "dovedesc" ca vaccinurile nu cauzeaza autism.
Daca vreti sa sustineti cu adevarat lupta cu autismul, ajutati The Thinking Mom’s Revolution.
Parinti adevarati care isi salveaza copiii adevarati de la adevarata cauza a autismului.

Astazi, haideti sa aprindem lumina adevarului!
Daca vi se cere sa donati pentru Autism Speaks, refuzati.
Mergeti mai bine si informati-va despre TEAM TMR’s 501c3 Not-For-Profit Organization creata de fondatorii de la 
The Thinking Moms’ Revolution.
100% din banii donati vor contribui cu adevarat la recuperarea si poate chiar vindecarea unui copil autist! 

Donati chiar AZI! 


You May Also Like

0 comments