Ingredientele vaccinurilor (I): Tesuturile de fetusi avortati

by - duminică, iulie 20, 2014

Am mentionat cate ceva despre asta si intr-un articol mai vechi, dar acum vreau sa dezvolt putin.

Sa nu uitam ca prin vaccinuri sunt injectate direct in organismul unui bebelus urmatoarele substante:
  • "virusuri" vii sau "amortite" (adica proteine contaminate genetic cu DNA strain!), amestecate cu 
  • aldehida formica (substanta care abia in 2011 a fost introdusa de Departamentul de Sanatate American pe lista substantelor cancerigene), 
  • hidroxid de aluminiu, 
  • sulfat si fosfat de aluminium, 
  • mercur, 
  • sulfat de amoniu, 
  • fenoxyetanol (antigel!), 
  • cloroform, 
  • monofosfat si difosfat de potasiu, 
  • gelatina, 
  • polisorbat, 
  • sorbitol, 
  • acetona, solvent, decapant,
  • tributilfosfat, 
  • glycerol, 
  • neomicina, sulfat de neomicina, 
  • monosodiumglutamat (de asemenea cancerigen!),
  • hidroliza de caseina din pancreas de porc, 
  • fermenti modificati genetic,  
  • fenol (acid carbolic), 
  • borax, 
  • metanol, 
  • coloranti, 
  • resturi de proteine MRC5, 
  • antibiotice,  
  • endotoxine bacteriene, 
  • fungi modificati genetic, 
  • latex,  
  • culturi de celule embrionale de pui, 
  • resturi din culturi animale si umane (da, celule de fetusi umani, de iepuri, de soareci etc.!!), 
  • proteine straine cu celula mare, crescute pe rinichi de maimuta ETC. 
Va place lista? Nota bene: aceste componente ale vaccinurilor sunt doar cele pe care le gasiti in diversele prospecte fiindca producatorii sunt obligati sa le puna, dar ei nu sunt obligati sa le puna pe toate, ci doar anumite componente dintr-o anumita parte a procesului de productie!! Restul este considerat secret industrial.



Cu alte cuvinte, niste substante pe care le-ati evita ca pe Necuratul daca le-ati gasi pe eticheta vreunui produs alimentar si nu ati vrea sa le consumati pe cale orala sunt injectate in organismul unui bebelus la cateva luni de viata! Hellooooo, anybody home??
Adica, ma scuzati, doar un singur exemplu: aldehida formica din vaccinuri, cancerigena (si asta se stia de mult, dar doar de cativa ani a fost admis public!!!), este care va sa zica interzisa in industria de fabricare a mobilei (nu cumva sa va apucati sa va lingeti sifonierele!), DAR este permisa pentru a fi INJECTATA in organismul unui bebelus de 2 luni???????

M-am oprit si la alte doua defecte de logica in caruselul vaccinarii, pe care le-am descoperit de curand (2013). Avand in vedere ca toate compozitiile vaccinurilor sunt cunoscute doar de producatorul respectiv (fiind considerate secrete industriale!), atunci haideti sa ne punem urmatoarele intrebari:
1) CINE cunoaste exact TOATE INGREDIENTELE secrete ale vaccinurilor si in ce mod misterios actioneaza ele EXACT in acea combinatie in "preventia" bolilor? 
2) Care este oare reteta universala prin care vaccinurile cu compozitii diferite ar actiona fix la fel in prevenirea aceleiasi boli???

M-a interesat sa aflu cat mai multe despre compozitia exacta a vaccinurilor, asa ca am gasit un site unde ele sunt cat de cat organizate intr-o lista. Am spus mai sus ca producatorii de vaccinuri nu sunt obligati sa publice toate ingredientele din vaccinuri, ele fiind considerate secret industrial! Astfel, ce cunoastem noi este doar varful aisbergului!

Ei, in aceste conditii eu imi pun simpla intrebare: DE UNDE stiu toti producatorii de vaccinuri (care isi pastreaza la greu secretele industriale) CE ingrediente trebuie folosite in vaccinuri, din moment ce fiecare firma foloseste alte ingrediente???

Cine da pana la urma "reteta" unui vaccin si de ce exista atat de multe versiuni si de ce, io-te coincidenta, toate in diversitatea lor se pretind "eficiente si sigure si eficace" in combaterea aceleiasi boli? Cine controleaza "ciulamaua" finala, din moment ce -de ex. in Germania- autoritatile care permit punerea pe piata a vaccinurilor nu cunosc nici ele compozitia exacta a vaccinurilor tocmai din cauza pretextului cu secretul industrial? Intelegeti dilema mea? ;-)

Sa va dau cateva exemple (din lista de mai sus). Restul le puteti controla si singuri, e chiar interesant.

  • Vaccinul DTaP produs de North American Vaccine, Inc. contine printre altele Ammonium sulfate, Aluminum hydroxide, Formaldehyde, Thimerosal, Pertussis toxin, Diphtheria toxoid, Tetanus toxoid, Bovine (cow) serum, Fetuin.
  • Vaccinul DTaP produs de Sanofi Pasteur contine printre altele Formaldehyde, Glutaraldehyde, Latex, 2 - Phenoxyethanol, Pertussis toxin, Pertactin, Aluminum phosphate, Diphtheria toxoid, Tetanus toxoid.
  • Infanrix (DtaP) produs de GlaxoSmithKline contine printre altele Aluminum hydroxide, Formaldehyde, Latex, 2 - Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Pertussis toxin, Filamentous hemagglutinin (FHA), Pertactin, Sodium chloride, Diphtheria toxoid, Tetanus toxoid.
  • Hexavac-ul produs de Aventis Pasteur MSD contine printre altele Aluminum hydroxide, Formaldehyde, Sucrose, Pertussis toxin, Filamentous hemagglutinin (FHA), Diphtheria toxoid, Tetanus toxoid, Bovine (cow) serum, Sodium hydroxide, Virus: Hepatitis B, Medium 199, Haemophilus influenzae B, Acetic acid, Trometamol, Sodium hydrogen carbonate, Potassium dihydrogen phosphate, Disodium phosphate dehydrate.
  • Infanrix Hexa produs de GlaxoSmithKline contine printre altele Aluminum hydroxide, 2 - Phenoxyethanol, Pertussis toxin, Filamentous hemagglutinin (FHA), Pertactin, Sodium chloride, Aluminum phosphate, Diphtheria toxoid, Tetanus toxoid, Virus: Hepatitis B, Medium 199, Virus: polio, Haemophilus influenzae B, Lactose.
  • Vaccinul HepB produs de Bio-Technology General (Israel) Ltd. contine printre altele Aluminum hydroxide, Virus: Hepatitis B, Chinese hamster ovary cells, Protein contaminants.
  • Vaccinul HepB Comvax produs de Merck contine printre altele Aluminum hydroxide, Formaldehyde, Yeast, Virus: Hepatitis B, Haemophilus influenzae B, Sodium Borate, Amino acids, Dextrose, Neisseria meningitides OMPC, Mineral salts, Nicotinamide adenine dinucleotide, Hemin chloride, Soy peptone.
  • Vaccinul Energix-B Recombinant (tot HepB) produs de GlaxoSmithKline contine printre altele Aluminum hydroxide, Thimerosal, Yeast, Sodium chloride, Virus: Hepatitis B, Disodium phosphate dehydrate, Sodium dihydrogen phosphate dehydrate.

Acum la partea actuala. De curand m-am contrazis cu o mamica intr-o grupa de Facebook. Ea sustinea: "de ex. am citit (nu mai caut site-ul) ca unul sau mai multe vaccinuri au ca ingrediente celule din fetusi avortati (si alte tampenii modificarea ADN din cauza aceasta, etc)....o saptamana am citit apoi ingrozita de aceasta; nu este adevarat vaccinul nu contine nici o asemenea celula scrie in prospect (pt. cine stie sa citeasca), doar a fost cultivat pe aceste celule ...ar trebui sa explice un biolog/biochimist cum se fabrica, etc."

Avand in vedere ca stiu sa citesc, m-am decis sa fac un pic de research (pe situri oficiale) ca sa-i arat mamicii unde si de ce se inseala.



In 1966, cercetatorii au extras tesut pulmonar de la un fat de 14 saptamani, avortat, si au dezvoltat o tulpina de celule cunoscuta ca MRC-5, care este utilizata in multe vaccinuri.

Alte celule de fat avortat mai sunt listate ca: fibroblasti pulmonari umani diploizi (WI-38).


Cele doua grupe de celule fetale avortate, WI-38 si MRC-5, au fost cultivate in conditii de laborator, incepand cu anii 1960.

Pe situl guvernului american (cea mai inalta autoritate ref. la vaccinuri) exista un tabel cu ingredientele vaccinurilor, unde scrie clar "Vaccinurile........ CONTIN celule MRC5 si WI-38".

Deci este evident ca aceste celule sunt INGREDIENTE, impreuna cu celelalte componente ale vaccinurilor! Doar nu-si imagineaza cineva ca se pot creste proteinele respective pe celule fetale, iar la final ar exista posibilitatea sa fie eliminate toate informatiile genetice din celulele-gazda! 


Acum, iata unde devine si mai interesant studiul individual, daca vrem sa fim informati pe deplin.

Voi folosi doar un exemplu, dar el poate fi demonstrat pe mult mai multe vaccinuri.
 

In prospectul romanesc al vaccinului ROR se pomeneste de aceste ingrediente, DAR lipseste o fraza cruciala, care este prezenta in schimb in "rezumatul caracteristicilor produsului" (document oficial de pe situl Agentiei Europene pt. Medicamente, pe care -atentie!!- il primesc doar medicii si farmacistii, nu si parintii!!!).

Iata fraza: "Vaccinul poate conţine cantităţi infime de albumină umană recombinantă (AUr)."
 

Pe langa ca omiterea acestei fraze in prospect mi se pare o frauda fata de parintii care au dreptul sa stie EXACT ce anume accepta sa li se injecteze copiilor lor, cred ca nu mai e nevoie sa explic ce inseamna cuvantul RECOMBINANT si de ce vaccinurile sunt o ruleta ruseasca extrem de periculoasa pentru structura ADN-ului bebelusilor.

Puteti citi mai multe si AICI.


Mamica respectiva, ingrozita fireste, a opus rezistenta: "Va rog puteti sa-mi explicati cum "rescrie" genetica ADN-ului celulele de fetusi avortati din vaccin, chiar daca ar exista in compozite? Daca exista publicat ceva? Stiu ca experientele in vivo sunt diferite de cele in vitro, corpul uman fiind foarte complex asa cum toti stim, stiinta nu a descifrat toate procesele. Totusi eu nu am inteles cum se face rescrierea aceasta, nu sunt biolog si nici avocat...doar o mama ingrijorata. Nu va suparati dar nu cred ca puteti sa-mi explicati intr-un mod credibil; de asta am zis ca ar trebui impinsi specialistii sa publice in articole partile negative si pozitive si sa le explice in massmedia pe intelesul nespecialistilor."

Ei bine, vedeti inca o data cum papusarii propagandei de frica au reusit sa determine f. multi oameni sa-si piarda cea mai elementara logica! Ce vreau sa spun este ca daca pe mine, ca parinte constient si responsabil, teoria vaccinarii nu ma convinge si mai exista posibilitatea -fie ea si "infima"- de contaminare a ADN-ului copilului meu cu ADN strain obtinut din celule fetale avortate, NU este obligatia mea sa dovedesc acea posibilitate. In realitate, cei care fac aceste experimente biologice cu bebelusii nostri sunt cei care ar trebui sa explice in mod credibil ca o contaminare genetica nu este posibila. Si ei nu pot explica in mod credibil si nici nu pot exclude o astfel de contaminare genetica. QED.

Povara dovezilor (Beweislast) se afla deci in terenul producatorilor de vaccinuri. Atata timp cat stiinta nu a descifrat toate procesele si nu mi se poate dovedi stiintific ca acea albumina RECOMBINANTA si acele resturi de ADN de fetus avortat combinate cu substante cancerigene nu influenteaza zestrea genetica a copilului meu, eu de ce as juca ruleta ruseasca?

O experta care studiaza vaccinarea de vreo 13-14 ani explica pentru nespecialisti cam asa: "Buba principala este faptul ca vaccinarea "rescrie" biblioteca proprie organismului, biblioteca in care se regasesc informatiile de genul "asta este proteina X specifica organismului, lucreaza asa si asa, locul ei este aici si aici". Componentele biologice ale vaccinurilor "sterg" aceste informatii si le rescriu de genul "proteina X este straina, trebuie anihilata". Si cand se "altereaza" biblioteca ... apar conflictele ce genereaza bolile auto-imune".

Cu alte cuvinte, avand in vedere ca unele "virusuri" vaccinale (in fapt proteine cu informatii genetice, produse in laborator) au peste 90% componente comune -alienate insa chimic- cu corpul nostru, vezi studiile Kanduc despre suprapunerea proteomului viral cu cel uman, apoi mai socotim si ce provine de la ADN strain, mai socotim si vaccinurile cu inginerie genetica, cum sa nu intelegi ca "rescrierea" genetica este masiva?

Cat despre impins specialistii sa ne spuna adevarul, haideti sa vedem ceva interesant. Am aflat de la o sursa din interiorul ProTV ca pentru emisiunea "Vaccinul - Mit si adevar" din vara trecuta (SINGURA echilibrata din intregul peisaj TV romanesc) un numar mare de medici au fost rugati sa vina la emisiune sau sa spuna macar cateva cuvinte: ei bine, mai toti au spus ca STIU adevarul despre cat de periculoase sunt vaccinurile, i-au felicitat pe realizatori pt. curajul de a face emisiunea (!!!), DAR toti au refuzat sa iasa in fata, de teama!! Doar dr. Adrian Cacovean (un chirurg si un OM extraordinar) a avut curajul sa reprezinte vertical tagma medicala in acea emisiune!

Revenind la rescrierea bibliotecii genetice prin vaccinare, dr. Rebecca Carley explica si ea f. clar in articolul "Inocularile: adevaratele arme de distrugere in masa": 
"[...] Asadar, intrucat virusurile injectate nu pot fi eliminate din organism (motiv pt. care inocularea lor nu duce la exantemul tipic pt. bolile copilariei facute natural!), persoana vaccinata este de fapt infectata cronic [...], nu protejata, cum sustine superstitia vaccinarii. In realitate, prin vaccinurile pe baza de ADN se injecteaza plasmide, adica inele inchise de ADN recombinant care patrund in nucleul celulei si ii comanda acesteia sa sintetizeze proteine "antigenice" codificate, deci aceste vaccinuri vor modifica structura genetica a persoanei vaccinate."
Concluzie: cititi prospectele si rezumatul caracteristicilor produselor, informati-va corect si dupa aceea luati decizia!

Sanatate si intelepciune va doresc!

You May Also Like

5 comments

  1. Ar trebui facute pliante si imprastiate la mamici in special !

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiti cumva daca celulele sunt recoltate de la fetusii avortati la cerere sau avortati "spontan" (pe motiv medical)? In ambele cazuri este rau, doar ca eram curioasa sa stiu daca vaccinul are bonus si informatii dintr-un ADN defect, asa cum vaccinul polio a avut bonus SIDA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu exact, DAR stiu ca circula pe net multe anunturi ale firmelor farmaceutice care CUMPARA tesuturi de fetusi avortati... probabil spitalele care fac avorturi fac si bani frumosi de pe urma acestor vanzari.

      Ștergere
  3. AI TOT RESPECTUL MEU PENTRU ACEST EXCEPTIONAL ARTICOL! TE FELICIT PENTRU STUDIUL AMANUNTIT SI MAI ALES PENTRU REFERINTELE EXCELENTE PE CARE LE-AI DAT. DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS SA ITI DEA SANATATE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dovada e clara! Cine vrea contaminarea genetica?

    RăspundețiȘtergere