Profilul unui parinte care refuza vaccinurile

by - miercuri, februarie 11, 2015

Daca nu ne cunoastem inca: incantata de cunostinta, draga cititorule, eu sunt un parinte care refuza sa-si vaccineze copilul :-)




Copilul meu are acum 6 ani si 8 luni, se bucura de o stare de sanatate minunata, nu a luat niciodata medicamente alopate (si nici nu va lua atata timp cat ma ocup eu de el).
UPDATE aprilie 2017: copilul meu are acum 8 ani si 10 luni si tot nu a luat niciodata medicamente alopate :-)
UPDATE august 2020: copilul meu are acum 12 ani si 2 luni si tot nu a luat niciodata medicamente alopate :-)

Copilul meu este necunoscut in cabinetele pediatrice, iar medicul de familie il cunoaste doar ca insotitor la vizitele mele pentru concedii medicale, copilul meu raceste de maximum 2 ori pe an si in 4 zile e ca nou, copilul meu este iubit, fericit, echilibrat, vital, plin de bucurie de viata, bine hranit si bine ingrijit din toate punctele de vedere.

Nu, nu il tinem sub clopot de sticla, a mers la gradinita la 3 ani si jumatate si nici acolo nu s-a imbolnavit (treceau pe langa el cate 4 valuri de scarlatina pe an, dar el nu a avut niciodata nimic), s-a jucat cu f. multi copii, am fost si inainte de gradinita in multe grupe de joaca, am facut vacante la tara la ferma cu animale, s-a jucat cu iepuri si porci si capre prin grajduri, s-a plimbat pe ponei... si nu a patit niciodata absolut nimic cu exceptia micilor accidente care li se mai intampla copiilor mici.  Da, s-a mai zgariat, s-a mai taiat, s-a mai ars la degetel, a cazut odata cu nasul intr-o baltoaca plina de noroi, dar nici asta nu a fost vreo problema, l-am curatat si am asteptat sa se vindece. Pentru ca asta face organismul uman cel mai bine, el stie cel mai bine cum sa-si recastige starea de sanatate, fara interventii chimice din afara.

Pe scurt, rezultatul deciziei de a nu vaccina il vad zilnic in ochii copilului meu si va asigur ca este un sentiment spectaculos!  

Dar cine este parintele care refuza sa vaccineze?

Dupa ce campaniile de propagare a fricii cu epidemii fictive, orchestrate mai bine sau mai prost de presa, nu mai dau randament ca pe vremuri si deja s-a anuntat oficial ca au scazut ratele de vaccinare pana la 75% (o cifra foarte imbucuratoare, desi eu cred ca cifra reala e si mai mare, avand in vedere ca nu exista vaccinuri pe piata nici macar pentru cei care ar vrea sa vaccineze!!!), iata ca strategia de marketing din spatele cortinei mass media si-a amintit ca ... de fapt EI vor ceva de la NOI :-)

Astfel, s-au decis sa incerce si o alta abordare: hai s-o luam mai finut, mai delicat, mai pe dupa plop, hai mai intai sa ne facem ca avem un pic de intelegere condescendenta fata de parintele care refuza vaccinarea, sa ii mangaiem putin ego-ul, sa-l periem putin pentru ca a citit si el acolo 10 site-uri "conspirationiste" despre vaccinare (mai bine zis sute de site-uri de MEDICI care nu sustin vaccinarea, dar asta nu mai mentionam, ca ne strica frumusete de articol!), dar sa-i comunicam la final ca - vaaaai!! - a citit degeaba, caci e doar o "victima a blogurilor si a internetului" si e prost ingramadit.

In realitate, trebuie sa fii prost ingramadit ca sa iei in serios un asemenea articol. Ma intreb daca chiar a scris Mixich articolul sau i-a fost livrat gata scris de un lobbyist farma, iar el a dat doar cu subsemnatul, se stie din cartea "Jurnalisti cumparati" a jurnalistului german Udo Ulfkotte ca:

"lucratori ai serviciilor secrete compun texte, care apoi sunt publicate sub semnatura unor jurnalisti consacrati. Stiti care jurnalisti de la care 'organe' de presa au fost mituiti pentru materialele lor de presa? Si aveti vreo idee despre cum se acorda cele mai reputate distinctii pentru jurnalism? Practic, aceasta se intampla precum odinioara, in cazul titlurilor de 'Erou al muncii socialiste' din fosta RDG – este premiata munca de propaganda. De la jurnalist la propagandist nu este o distanta prea mare. Daca veti citi aceasta carte, veti citi ziarele noastre cu alti ochi, veti inchide mai des televizorul si veti sti mai bine ce sa credeti din ceea ce auziti la radio: aproape nimic!"

In articolul domnului propagandist ni se mai da strategic, spre imblanzire, un citat din Eric Topol cum ca „În general, doctorilor nu le plac pacienţii deştepţi”, desi noi stim deja demult care sunt parintii cei mai iubiti de catre doctori: cei care nu pun intrebari, cei care dezbraca la comanda bebelusul si il paseaza (chiar si cand bebelusul e speriat de moarte si plange!!!) unui strain, pentru examinarea X si examinarea Y (caci de, au nevoie de analize si para-analize care sa le confirme ca au un bebelus sanatos, caci in ochii lor si in instinctul lor atrofiat nu mai stiu sa aiba incredere), vorbim de acei parinti care sunt atat de orbi incat nu numai ca asista impasibili la maltratarea bebelusilor prin vaccinuri, dar tin chiar ei cu forta picioarele bebelusilor pentru ca acestia sa fie injectati cu neurotoxine, vorbim de acei parinti care nu stiu mai multe despre vaccinare decat "i-am facut vaccinul de 4 lunite" sau "eu i le-am facut pe alea obligatorii" - pe acesti parinti, care bifeaza cu sfintenie vizitele la doctori si care nu au aflat nici macar ca vaccinurile nu sunt obligatorii, medicii ii iubesc ceeeel mai mult!



Parintii care se informeaza si refuza doar rapelurile sunt de cele mai multe ori sicanati, jigniti, alungati din cabinet si chiar amenintati, li se sugereaza ca ar fi parinti rai, iresponsabili, pentru ca s-au informat si si-au asumat dreptul de a se razgandi!! Din atitudinea doctorilor se pot trage de asemenea concluzii interesante: chiar sunt ei mai interesati de binele copilului decat parintii acestuia?? Haida-de!

Iar parintii care refuza din start vaccinurile sunt cei mai incomozi si ca atare trebuie discreditati masiv, caci se informeaza chipurile din surse "false". Ei bine, iata ca noi suntem recunoscatori internetului si surselor nenumarate de informatii despre vaccinare pentru primul aspect care sare in ochi unui parinte care incepe sa se informeze: da, ati ghicit, controversa. Faptul ca vaccinarea este un subiect controversat, cu o mare incarcatura emotionala (insasi dovada manipularii!), este primul semnal de alarma pentru parintii care se trezesc la realitate, cand incep sa constientizeze relatia incestuoasa dintre autoritatile medicale si cartelul farmaceutic.

DE CE exista o controversa in lumea medicala in privinta vaccinarii?
Oare nu toti doctorii au studiat dupa aceleasi manuale?
Oare nu toti doctorii au invatat aceeasi materie?
De ce sa avem incredere doar in doctorii care recomanda vaccinarea?
De ce sa nu avem incredere in medicii care critica vaccinarea?
 

In acel moment se aprinde beculetul rosu. Si nu se mai stinge, slava Domnului! :-) 

Este momentul cand parintele isi spune "Wow, deci exista in lumea medicala doua fete ale medaliei, exista doua puncte de vedere diametral opuse despre vaccinare! Wow!" - si incepe sa studieze si sa faca sapaturi pentru a afla mai multe si pentru a-si forma propria parere despre un subiect atat de controversat. Cu cat citeste mai mult, cu atat parintele realizeaza ca aceasta controversa este manevrata strategic mai ales prin intermediul presei, unde multe realitati despre efectele grave ale vaccinurilor sunt ascunse sub covor, iar accentul se pune mereu si mereu pe epidemiile de frica (alaltaieri polio, ieri pojarul, azi Ebola, maine iar pojarul etc.), intr-un perpetuum mobile extrem de convenabil.
Dar hai sa va sochez putin: pe langa ca parintii care refuza vaccinurile se informeaza din surse medicale online sau din biblioteci, din interactiunile mele pe multe grupuri de Facebook pot sa va spun ca f.f.f. multi parinti primesc DIRECT DE LA MEDICI sfaturile sa nu vaccineze! Sigur, aceste sfaturi sunt date uneori doar in familie, alteori prin intermediari din familie, alteori in soapta, alteori indirect (prin inmanarea prospectului cu o privire de anumita natura), dar cert este ca sunt extraordinar de fericita cand aflu ca tot mai multi medici romani incep sa aiba coloana vertebrala si sa dea dovada de onestitate!

Vorbesc de acei doctori cum este si aceasta mama, care a lasat un comentariu interesant la articolul domnului cu empatia:



Dar sa revenim la articolul plin de "compasiune" fata de parintele care refuza vaccinarea. Sigur, il "intelegem" si "empatizam" cu el (s-o creada ma-sa!), dar la final il numim indirect prost si dezinformat, cretin si imbecil, munca lui de informare fiind evident kaka-maka in ochii cartitelor jurnalistice platite sa colporteze despre epidemii inventate ca sa ridice in slava otrava celulara din vaccinuri pe post de sanatate infipta cu seringa. 

Unii din ciripitorii astia profesionisti sunt atat de dusi cu pluta incat poate isi imagineaza ca acest nivel pueril de manipulare va "mangaia" ego-ul acelui parinte si el isi va spune: "Vaaaai, ce fraier am fost ca am citit de la doctori pe internet despre pericolele vaccinarii, trebuia sa ma iau dupa jurnalistii platiti care imi trag cu empatie o flegma in obraz considerandu-ma un idiot si o victima! Vaaaai, cum nu mi-am dat seama ca sursele de incredere de unde trebuie sa ma informez sunt doar alea stabilite la ziar si de catre cei care traiesc din vanzarea de vaccinuri?? Vaaai, gata, m-am razgandit, ma duc maine cu copilul meu nevaccinat sa recuperez acum toate vaccinurile!".




Mai oameni buni, voi astia dastepti branza care pretindeti ca studiati "miscarea antivaccin" (care exista deja de un secol si jumatate fara permisiunea voastra, thank you very much!), chiar atat de lobotomizati sunteti incat credeti ca veti reusi sa clintiti macar un milimetru din deciziile informate ale parintilor care refuza vaccinarea? Sau credeti ca desconsiderand discernamantul unui parinte nesigur si tutelandu-l ca pe un adolescent ignorant veti reusi sa-l atrageti de partea voastra? Mai dragi bobocei si incepatori in ale dezbaterii antivaccin, credeti cumva ca ironiile voastre ieftine despre "doamne diafane" (carora nici la glezna nu le ajungeti ca valoare umana) vor reusi sa-i aduca inapoi in Matrix pe parintii care au iesit demult de acolo? Visati mai departe...

Despre bioetica si valoarea studiilor pro vaccinare

Domnul jurnalist cu abordarea empatica este atat de amator incat nici macar nu stie ca studiul danez pe care il flutura el ca dovada suprema ca vaccinurile nu cauzeaza autism are valoarea unui sul de hartie igienica, deoarece unul din autori este infractorul federal Poul Thorsen, pe care il cauta FBI-ul pentru delapidarea a doua milioane de dolari din resursele investite in cercetarea studiilor lui! Cum adica, acum si infractorii cautati de FBI au ajuns surse de incredere? Pe buneeee?

Domnul cu empatia repeta ca papagalul aberatiile despre 40 de "studii" care au ajuns la concluzia unanima ca "vaccinarea contra rujeolei, rubeolei şi oreionului la copii nu produce efecte adverse semnificative". Parintele informat care refuza vaccinarea stie insa ca aceste asa-zise "studii" sunt de fapt niste sondaje epidemiologice fara nicio valoare statistica reala. Atata timp cat nu se fac studii controlate dublu-orb cu grupa de control bazata pe placebo salin, nu ne conving "studiile" comandate de big pharma, in care se compara un vaccin cu alt vaccin! Parintele informat nu are nevoie de diploma de medicina ca sa stie ca astfel de studii nu sunt stiintifice, ci frauduloase!!


Cineva care a lucrat ani de zile in domeniul de marketing si a ajuns sa lucreze si in cateva proiecte pentru industria farma, a scris asa:
Banuiesc ca va spune ceva cuvantul bioetica. Industria farma a depasit de mult timp orice limita, asa cum spun chiar cei ce lucreaza in aceasta industrie. Puteti sa contraziceti pe oricine dar nu prea puteti sa-i contraziceti pe cei ce au lucrat sau lucreaza in aceasta industrie.

O carte interesanta (nu singura! Sunt multe, insa ai nostri doctori NU citesc, ci doar executa!) si numita sugestiv "
Deadly Medicines and Organised Crime: How Big Pharma Has Corrupted Healthcare" lamureste multe aspecte legat de practicile industriei, cum e cu studiile clinice si cum se manipuleaza date etc ....
Cartea este scrisa de Dr. Peter Gøtzsche, nimeni altul decat "seful" Nordic Cochrane Centre si unul dintre fondatorii Cochrane Collaboration, un centru independent de cercetare si informare cu obiective legate de evaluarea corecta a tratamentelor - procedurilor din medicina main-stream, in ce masura sunt sigure, eficiente, eficace si au urmarit fara abatere ideea de "medicina bazata pe dovezi" adica un tratament nu ar trebui aplicat daca nu exista dovezi clare ca functioneaza. Well ... Rapoartele Cochrane referitor la vaccinarea anti-gripala arata ca procedura nu se justifica. In carte veti gasi muuulte informatii despre cat de departe este industria farma de ceea ce afirma in publicitatea pe care o face, in ceea ce sustine despre produsele sale. In carte este citat Peter Rost, fost Global Vice-President de Marketing la Pfizer :

"Este inspaimantator cat de multe asemanari exista intre industria farma si mafie. Mafia castiga sume obscene de bani, la fel ca industria farma. Efectele secundare ale crimei organizate sunt ucideri si decese, la fel ca si in industria farma. Mafia mituieste politicieni si alte autoritati, la fel ca si industria medicamentelor. Diferenta este ca oamenii care lucreaza in industria farma (sau, sa zicem 99% dintre ei) se considera cetateni care respecta legile, nu cetateni care ar da o spargere la banca. Totusi, cand se aduna toti la nivel de conducere a corporatiilor farma, se intampla ceva. Se intampla ceva cu cetateni care in mod normal sunt buni, ceva se schimba cand ei fac parte dintr-o corporatie. Este asemanator cu atrocitatile din razboi: oamenii fac lucruri de care ei insisi nu se credeau capabili. Cand esti intr-un asemenea grup, faci lucruri pe care altfel nu le-ai face, dar le faci pentru ca grupul iti valideaza actiunile ca si cum ele ar fi ok"

Iata si cartea Dr. Peter Gøtzsche :
http://www.amazon.com/Deadly-Medicines-Organised-Crime-Healthcare/dp/1846198844/

Iata si un forum unde puteti urmari corespondenta mai veche intre cercetatori ref. la aberatiile din farma:
https://groups.google.com/forum/#!msg/pathtodatadisclosure/JdUtjiZ0CSQ/W9a_khkJ4HwJment

Din experienta mea personala: medic insarcinat cu urmarirea unui studiu clinic, anuntat telefonic ca unul dintre pacienti (o doamna) are niste reactii adverse serioase la medicamentul din trial: "Ce p.. mea s-a gasit si asta sa reactioneze asa si sa-mi strice mie socotelile? Sa-mi bag p... , nenorocita naibii, scoate-o naibii din grup, da-i aleia ce cere sa-i faca ... (un sir de investigatii) sa nu moara, proasta naibii!".

Iata si website-ul ex-ului de la Pfizer: http://peterrost.blogspot.dk/
Deci cine este parintele care refuza vaccinurile?

Vorbim aici de parintele informat care isi petrece nopti in sir citind cu atentie prospectele si specificatiile vaccinurilor, care isi petrece luni sau chiar ani de zile citind foarte mult despre vaccinuri din surse medicale, oficiale, analizand studii despre pericolele vaccinarii (da, inclusiv studii cumparate din banii proprii, caci pentru sanatatea copilului nu se fac economii!), vizionand documentare cu medici, discutand cu medici si specialisti din familie sau din cercul de prieteni (care soptesc cu mana la gura "nu stii de la mine, dar vaccinurile sunt o napasta, lasa-le pustiului!!"), vorbim pana la urma de parintele educat, cu studii superioare, care studiaza problematica vaccinarii asa cum a studiat si materiile din facultate (caci nici la alea nu s-a nascut invatat si a trebuit sa le asimileze, asa cum le asimileaza si studentul la medicina).

Iata aici o mica paranteza, tot un comentariu interesant la articolul mentionat mai sus.


Cand vorbim de parintele care refuza vaccinarea, vorbim de parintele care deja dupa 6 luni de studiat zilnic materiale medicale despre vaccinare stie mai multe decat un absolvent de facultate de medicina care nu a facut decat sa invete pe de rost materia din manuale si mii de denumiri in latina, fara insa sa-si puna intrebarea daca acea materie este intr-adevar bazata pe realitatea stiintifica sau doar o transmitere de ipoteze neverificate asa cum au fost foarte multe teorii medicale pana acum. Absolventul de Medicina (unde cu niste ani in urma se intra si cu media 4!!) habar nu are de statistica, nu stie cat de usor se falsifica statisticile epidemiologice, el inghite imbucatura pre-mestecata din manuale si apoi o regurgiteaza ca pe o mantra de fiecare data cand vine vorba de vaccinare.

Si nu, parintele informat nu "alearga la medic" dupa ce citeste pe internet despre vaccinuri, fiindca el stie deja (spre deosebire de medic!) ca nu s-au facut niciodata despre vaccinuri studii relevante, dublu-orb, cu grupa de control care sa primeasca doar un placebo autentic, stie ca nu s-au facut studii farmacocinetice si carcinogenice si mutagenice, vaccinurile fiind -spre deosebire de alte medicamente- scutite de asa ceva (!), parintele care refuza vaccinarea stie ca se admite oficial deja ca vaccinatii transmit bolile mai mult decat nevaccinatii (este versiunea oficiala, stabilita de studii, deci o redau asa cum este). Parintele informat nu "alearga la medic" fiindca medicul este de cele mai multe ori depasit, dupa cum puteti citi experientele interesante pe care mi le-au descris mamicile ca si comentarii la acest articol. Medicii stiu sa infiga seringa si apoi sa se spele pe maini de orice raspundere pentru consecinte!

Cine e mai competent: medicul sau pacientul?

A mai comentat cineva la fel de pertinent (e unul din multele cazuri pe care le cunosc), o tanara care a consultat ZECE medici pana cand a reusit sa-si rezolve SINGURA problema de sanatate, cautand ... evident, pe net :-)



Si sa va povestesc si eu o intamplare ca exemplu. Cand piticelul meu avea 2 ani, a cazut cu gura intr-o naveta de sticle. Am auzit mai intai tipatul de durere, sotul meu a fugit primul in camera si il vad cum iese cu David pe brate, iar David era deja cu gura plina de sange, ii picura si pe barbie, pe bluza, tot tacamul... Sotul, panicat, mi-l intinde mie (!). Eu ii zic: "Unde mi-l dai, ce sa fac cu el aici in sufragerie? Haide in baie si linisteste-te!!!" Cum s-a linistit el, s-a linistit si David :-)
L-am luat, l-am sters la gura, l-am mai linistit putin, dupa care a urmat surpriza: unul din dintii din fata era indoit palatinal rau de tot (pt. nespecialisti: era indoit spre inauntru). Fiind si duminica (nu-i asa?), ne urcam noi panicati in masina si fuga la Frankfurt, la Clinica Universitara (la "iexperti" care va sa zica).
Intre timp sangerarea se oprise, David era linistit, doar ca gura si nasul erau tumefiate, vai de sufletelul lui... Intram la consultatie, povestim ce si cum...
Doamnele asistente deja pregateau seringa cu anestezia ca sa i se scoata dintele copilului.
Eu am luat-o pe doctorita de serviciu la un tête-à-tête si -cu lacrimi in ochi dar hotarata pana in maduva!!- i-am spus ceva de genul: "Acest dinte nu se scoate!! Va rog, va implor, gasiti o solutie, dar acest dinte nu se scoate!!!". Se vede treaba ca am fost convingatoare, caci doctorita s-a dus putin in alt birou, de unde si-a sunat seful acasa. 
Ii multumesc lui Dzeu ca mi-a dat puterea si cuvintele necesare pentru a ajunge la inima ei si ca ea nu a avut un ego din ala tipic de "am halat alb, sunt infailibila". Sa-i dea Dumnezeu sanatate pentru asta!!
Vine inapoi si-mi spune: "M-am consultat la telefon cu seful meu si el a spus ca, daca dintele este indoit palatinal, NU se face nicio extractie, deoarece dupa NOILE descoperiri ale stiintei in peste 80% din cazuri are loc asa-numita eruptie spontana si dintele isi revine la pozitia initiala!!"
Asa se face ca am plecat acasa, cu sfatul sa urmarim evolutia dintelui si sa mai venim peste 5-6 saptamani in caz ca dintele nu-si revine. Ah, ne-au dat si nelipsita reteta pt. antibiotic (!), pe care am aruncat-o la gunoi.
Si... ce sa va spun? In 4 saptamani dintele isi revenise complet si este perfect pana astazi, la aproape 7 ani, cand asteptam sa-i cada si sa i-l dam Zanei Maseluta.
Pt. mine a fost o lectie nemaipomenita despre cum sa NU ne ducem ca oile la medici, despre cat de mult trebuie sa ne ascultam intuitia proprie, o lectie din care ma hranesc sufleteste si acum :-)

P.S. Daca nu ne-am fi pierdut cu firea in primul moment si am fi GUGALIT "accidente dentare la copii" (Zahnunfälle bei Kindern), am fi gasit FIX pe prima pagina informatiile despre eruptiile spontane la peste 80% din accidentele dentare la copii. Vedeti deci ca merita sa absolvim toti "Universitatea Google", iar cu ajutorul nostru a invatat si acea dentista ceva nou :-)

Deci cine este parintele care refuza vaccinurile?

Parintele informat care refuza vaccinarea stie ca pana si OMS admite ca vitamina A reduce cu 50% mortalitatea din cauza complicatiilor pojarului (s-au facut studii in Africa!), deci intuitiv isi da seama ca toata politica asta murdara de vaccinare cu forta in Africa nu are de-a face cu sanatatea copiilor africani, ci doar cu profitul!!

Parintele informat mai stie ca din 2001, pe langa sponsorizarile mascate, OMS este finantata deschis in proportie de 75% de industria farmaceutica (prin asa-numitele "Public Private Health Partnership") si ca atare toate recomandarile OMS care au in spate cifre de vanzari sunt patate de suspiciunea coruptiei.O organizatie mondiala sponsorizata de industria care profita de pe urma vaccinurilor nu se mai poate bucura de increderea nimanui.

In plus, parintele informat are mintea deschisa spre alte abordari ale sanatatii, nu are creierul imbacsit de dogmele alopate invatate pe de rost, precum absolventii de medicina, care sunt in marea majoritate simpli scriitori de retete si traficanti legali de droguri.    

In plus, in caz ca inca nu stiati, medicina nu este o stiinta fixa si universal valabila, dragilor, medicina este un domeniu de teorii si ipoteze aflate in continua revizie, se stie ca au existat multe teorii fanteziste care erau "valabile" o vreme, dupa care s-a admis pana si oficial ca erau gresite (= nu mai puteau fi musamalizate daunele produse de aceste teorii).

Va mai amintiti cum in copilaria noastra se facea la dentist tratamentul de canal cu arsenic?? Nu? Ei bine, eu am avut parte de un asemenea "tratament" si la cativa ani dupa aceea mi s-a rupt dintele in doua intr-o bucata de paine. Sigur, pe vremea aia SE CREDEA ca nu e nicio problema sa bagam otrava in organism. Macar dentistii s-au trezit la realitate si au mai schimbat macazul, desi arsenicul se pare ca inca se mai foloseste

Va mai amintiti de reclamele si studiile platite care proclamau Conterganul ca medicament sigur si eficient si va amintiti zecile de mii de bebelusi nascuti dupa aceea fara brate si fara picioare din cauza acestei otravi?




Da, multe medicamente au fost retrase, multe teorii au fost corectate, numai de dogma vaccinarii se agata toti oficialii (si cateii lor platiti din presa) de parca ar fi stiinta non plus ultra, pe care nu are voie nimeni s-o zgarie nici cu un pai din plastic. 

Parintele informat care refuza vaccinarea a studiat si materiale istorice si stie ca vaccinurile nu au eradicat nicio boala si ca intreaga istorie a vaccinarii este bazata pe frauda si minciuni, parintele informat stie ca exista deja sute de studii si lucrari despre bolile autoimune INDUSE de vaccinuri sau despre legatura din vaccinuri si autism, vezi aici, aici, aici. Sigur ca exista si multe studii (platite de cartelul farmaceutic) care sustin ca nu au gasit acea legatura (nu ca nu ar exista, dar ei nu au gasit-o!), dar daca exista si altele care sustin ca o legatura este probabila, eu ca parinte informat ma orientez dupa studiile independente, nu dupa cele facute la comanda. Iar acesti parinti cu copii autisti isi doresc mai mult decat orice sa fi citit niste studii independente, in loc sa accepte distrugerea vietii copiilor lor!!

In plus, exista si studii care demonstreaza matematic ca majoritatea studiilor medicale sunt false!!!  

Vaccinarea nu este stiinta

Argumentul de baza al unei atitudini critice fata de mitul vaccinarii este faptul ca vaccinarea nu este o procedura medicala bazata pe evidenta ("evidence-based medicine"). Bacteriile sau "virusurile" (bucati de proteine etc.) ar putea teoretic sa fie cauza unei boli, dar acest lucru nu este demonstrat stiintific. Sigur, la analizele unei persoane cu simptome de tuberculoza intalnim si micobacteriile respective, dar prezenta lor nu este neaparat si cauza bolii, fiindca ele pot fi gasite si la oameni care nu au niciun fel de simptome. Prezenta lor in numar mare poate fi si consecinta bolii. Nu este posibil de dovedit exact ce se intampla, deoarece nu putem urmari intreg procesul bolii. Prin probele de laborator putem doar pune degetul pe un scurt moment X al bolii, dar un moment nu este un proces intreg de boala.

Va reamintesc ce frumos a explicat prin 1926 medicul american Tilden NEPUTINTA medicinei alopate:
Valoarea simptomatologiei
Sir James MacKenzie (f. probabil cel mai mare medic al timpurilor sale) nu a reusit totusi sa iasa din superstitia medicala ca boala ar fi o entitate separata si ca singura modalitate de a gasi boala ar fi sa urmarim simptomele pana la sursa. Dar daca urmarim simptomul pana la sursa, ce facem acolo? O durere e urmarita pana la sursa si realizam ca vine de la cap. Capul nu cauzeaza durerea. Apoi gasim simptome de hiperemie (acumulare excesiva de sange in cap); presiunea de la surplusul de sange in cap cauzeaza durerea. Atunci, oare presiunea este boala? Nu. Atunci, hiperemia este boala? Nu. Hiperemia este si ea o cauza a durerilor, dar ce anume cauzeaza congestia? Durerea este doar un simptom. Presiunea cauzeaza durerea; presiunea este si ea tot un simptom. Hiperemia este tot un simptom. Durerea, presiunea, hiperemia sunt toate simptome. In timp, peretii vaselor de sange sunt slabiti si presiunea cauzeaza o ruptura a unui asemenea vas de sange. O astfel de hemoragie cauzeaza decesul prin apoplexie. Atunci, vasul rupt este boala? Nu, este doar un simptom. Este moartea prin hemoragie boala? Nu.
Daca hemoragia nu este suficient de severa ca sa cauzeze moartea, dar produce un fel de paralizie - si exista multe forme de paralizie - atunci paralizia este boala? Nu ne-am plimbat printr-o serie intreaga de simptome, de la durere de cap la paralizie? Nu am gasit nimic care sa fie indicat de catre aceste simptome ca si boala. [...] Aici avem un lant intreg de simptome, incepand cu durere, sfarsind cu hemoragie, paralizie sau moarte, care nu ne dau nici cea mai mica indicatie despre cauza bolii.[...]
Primul simptom pe care il avem, dintr-un lant de simptome, este disconfortul sau durerea. De fiecare data cand suntem deranjati la stomac, avem durere, agravata mai mult sau mai putin de mancare. Urmeaza (sau apare inca dinainte) un catar - sau ceea ce numim inflamatie sau gastrita. Gastrita continua, cu ingrosarea mucoasei stomacale. Apoi, cu timpul, apare ulceratia. Aceasta va fi etichetata ca boala, ca "ulcer stomacal"; de fapt, este doar continuarea primelor simptome de durere si catar. Ulcerul este "reparat", dar simptomele de durere si inflamatie continua, dupa care urmeaza alte ulcere. Se ajunge apoi la solidificarea/intarirea orificiului piloric. Cand se intampla acest lucru, apare si stenoza pilorica, iar -la o examinare atenta- este constatat cancerul.
Daca analizam simptomele de la prima durere si catarul din stomac, mergem pe lantul simptomelor. Primul simptom observabil este durerea. La examinare, iese la iveala inflamatia/gastrita, care la randul ei nu este boala, ci doar un alt simptom. Inflamatia continua, cu ulceratie, care de asemenea nu este boala, ci doar continuarea simptomelor. Toate simptomele continua pana la solidificarea orificiului piloric, dupa care se pune diagnosticul de cancer. Si cu toate acestea, de la inceput pana la sfarsit nu am descoperit decat simptome!
Daca se opereaza cancerul, nu s-a raspuns inca la intrebarea CARE ESTE BOALA. Cancerul fiind simptomul final, el nu poate fi cauza primului simptom!
Orice alta boala poate fi analizata la fel. Durerea si inflamatia sunt primele simptome, de regula, iar ele nu sunt boala. Cand este gasita cauza durerii, si aceasta va fi tot un simptom si nu boala. Asa se aplica regula pana la sfarsit...
Nu e de mirare deci ca diagnosticienii sunt complet depasiti in cautarea bolilor, din moment ce ei confunda simptomele cu boala. In realitate este imposibil sa arati cu degetul pe elementul final al lantului de simptome si sa spui "Asta e boala". [...]  

Dragilor, parintele informat care refuza vaccinarea STIE deja despre nevolnicia medicinei alopate, care confunda simptomele cu boala si contribuie la cronicizarea acestora prin administrarea de chimicale, deci puteti fi siguri ca acest parinte NU se va lasa manipulat nici de articole artificial empatice, nici de reclamele agresive ale raspandacilor anonimi de pe Facebook. Otrava ramane otrava, baieti, puteti voi sa va dati peste cap si sa mediatizati in fiecare zi cate o epidemie fictiva, ca tot nu ne supunem copiii la experimentele voastre genetice!

Cum ia deciziile un parinte informat?

O prietena de pe Facebook (o alta mama care a refuzat vaccinarea) comenta candva:
"eu cred ca activistii "nostri" pro-vaccinare sunt varianta moderna a tortionarilor din inchisorile comuniste. ... Doar nu crede cineva ca daca vaccinurile erau minunate, mai era nevoie sa se apeleze la serviciile acestor... indivizi. Daca erau eficiente, se batea lumea pe ele si fara investitii suplimentare in angajarea activistilor. E simplu!"

Bagati bine la cap, dragilor: parintele care a decis sa nu vaccineze a studiat cap-coada controversa vaccinarii. De ce? Pentru ca un parinte responsabil, care isi doreste un copil sanatos, isi va asuma intotdeauna raspunderea propriilor decizii. Vorbim despre acel parinte care nu se lasa tutelat si nici manipulat si care ALEGE in deplina cunostinta de cauza, iar alegerea lui ii aduce liniste sufleteasca - asta e inca un barometru pentru cei care au luat decizia buna: frica dispare! Atata timp cat stati cu frica, inseamna ca nu sunteti suficient de bine informati!

Un om puternic, matur emotional, responsabil, va intelege ca o decizie corecta se ia tocmai infruntand conflictele interioare si nu fugind de ele. De aceea acest parinte nu merge cu turma. Acest parinte nu (mai) este indoctrinat. Acest parinte este matur emotional. Acest parinte este chiar periculos, pentru ca inoata impotriva curentului. Acest parinte STIE exact in ce surse sa aiba incredere, cand in joc este viata copilului lui. De unde stie? Pentru ca dispune de un compas extraordinar: intuitia.

INTUÍTIE, intuitii, s. f. 1. Capacitatea constiintei de a descoperi, pe cale rationala (in mod spontan), esenta, sensul unei probleme, al unui obiect. ♦ [....] 2. Descoperire brusca, neasteptata, a unui adevar, a unei solutii etc. ♦ [......] ♦ Patrundere instinctiva in esenta unui lucru.

Intuitia este cel mai puternic instrument de decizie al unui parinte. De ce? Pentru ca intuitia este singura care ne arata unde sunt sursele de incredere, cu ce abordare rezonam in adancul fiintei si constiintei noastre. Prin intuitie suntem CAPABILI sa descoperim pe cale rationala (in mod spontan) ESENTA, ADEVARUL unei probleme. Tocmai de aceea parintii informati care isi asculta intuitia si instinctul atunci cand cerceteaza controversa vaccinarii vor ajunge inevitabil la o singura concluzie: vaccinurile nu protejeaza, vaccinurile vatameaza.




Ei bine, domnilor, nu, noi NU DORIM sa facem parte din lagarul de concentrare farmacologic!

Atata timp cat nu exista nicio dovada clara, directa, pentru beneficiile unui vaccin (dovada stiintifica a existentei "virusurilor", dovada stiintifica a transmiterii bolilor, analize risc-beneficiu etc.), vaccinarea ramane doar o dogma medicala, adica SE CREDE si se impune cu pumnul in masa CREDINTA ca vaccinurile ar proteja de boli si ar eradica bolile, dar fara a se fi dovedit vreodata stiintific acest lucru. Ei bine, parintele informat a cercetat si STIE, tocmai de aceea nu (mai) crede.

Citeam tot pe pagina cu articolul domnului cu empatia un comentariu pe care vreau sa-l redau aici fiindca pune punctul pe i si degetul pe rana:

"Ai citit vreun prospect de vaccin vreodata pana la capat? Efectele adverse?
De ce semnezi la vaccinare ca iti asumi integral riscul vaccinarii, ca doar nu esti tu doctorul? Nu cunosti medicina, deci de ce sa iti asumi tu responsabilitatea?!!!

Daca tu iti duci masina la service sa iti schimbe placutele de frana si apoi faci accident pentru ca franele nu au functionat, mecanicul si firma de service e responsabil pentru asta."

In schimb, producatorul de vaccinuri sau medicul care injecteaza NU pot fi trasi la raspundere! Chiar asa, domnilor activisti care ne tot indrumati sa mergem ca oile la cabinet si sa ascultam orbeste sfaturilor doctorilor degraba de seringa infigatori, DE CE -atunci cand vine vorba de raspundere- dintr-o data doar parintii trebuie sa-si asume toata responsabilitatea pentru otravurile injectate in bebelusii lor?? De fapt doctorii ar trebui sa-si asume integral si in scris raspunderea pentru actele comise, ca doar ei sunt "iexpertii", nu-i asa??

Vreau asadar sa vad un doctor care semneaza ACEASTA DECLARATIE :-)

Pana atunci, dragi agenti mascati de vanzari farma, stati voi linistiti si nu mai muriti de grija noastra, caci noi suntem bine mersi, noi preferam sa ramanem cu "inconstienta si conspirita" si cu un hohot de ras la adresa voastra, care veti ajunge someri pe motiv de incompetenta, ca deh, cifrele la vanzarile de vaccinuri continua sa scada si actionarii nu iarta :-)


**************************

Am mai gasit o luare de pozitie interesanta pe Facebook, am tradus-o si adaptat-o pentru romani:
"Indiferent daca esti pro vaccin, anti vaccin sau undeva la mijloc (?), trebuie sa-ti pui urmatoarea intrebare:

Vrei sa traiesti intr-o lume in care nu mai ai dreptul sa refuzi o procedura medicala cu risc de vatamari grave sau chiar de moarte? 

Nu ma refer la schema recomandata acum, desi si ea este f. periculoasa. Ea este in continua schimbare de multi ani, se tot adauga noi si noi vaccinuri, iar copiii din ziua de azi primesc deja 49 de doze in 14 vaccinuri pana ajung la 6 ani, ceea ce este de vreo 12 ori mai mult decat ceea ce primeau copiii in anii '40.

Deja exista peste 220 de noi vaccinuri in dezvoltare, pentru copii si pentru adulti ... iar sfarsitul acestei spirale nu se intrevede... deci intreaba-te: ESTI SIGUR ca rezonezi 100% cu toate vaccinurile care vor fi permanent adaugate in schema pe viitor? Daca raspunsul e da, ca rezonezi, atunci e clar ca
a) nu esti nici parinte, nici bunic;
b) nu trebuie sa-ti faci griji deoarece ai copii mari deja;
c) minti sau te minti.

Nicio persoana critica si cu discernamant propriu, nicio persoana onesta nu ar semna un cec in alb unei scheme de vaccinare din viitor, neverificata si nevazuta. 

Si totusi, exact asta faci atunci cand ii condamni pe oamenii care lupta pentru dreptul tau de a refuza. TU ai acest drept sa refuzi (daca vrei sa-l folosesti) tocmai pentru ca "antivaccinistii" pe care ii demonizezi acum au luptat dintotdeauna pentru noi toti.

Momentan, inca se bate moneda pe "imunitatea turmei" la copii, dar si asta se schimba. Producatorii de vaccinuri au ochit o piata inca neexploatata la maximum: vaccinarea adultilor! Deci in curand vor fi pe voi gramada! Ce veti face cand vi se va baga si voua pe gat un vaccin pe care nu-l doriti? Amintiti-va de escrocheria cu gripa porcina!! Ei, acolo ati inteles repede ca e o frauda si ca se urmarea doar profitul financiar, nu-i asa? Incercati sa realizati ca la vaccinurile pentru copii este exact acelasi lucru, numai ca a fost implementata schema demult si acum e rulata pe pilot automat, prea putini o mai pun sub semnul indoielii. 

Da, inca nu ti s-a intamplat sa fii obligat sa te vaccinezi, dar daca dreptul de a refuza va fi anulat, s-ar putea sa ti se intample mai curand decat crezi. La cine vei apela atunci? La oamenii politici care primesc donatii de la firmele farmaceutice? La CDC care are directori veniti de la firmele farmaceutice? La Comitetul de Vaccinologie din Romania, condus de un conferentiar care incaseaza pungi de bani pentru conferinte si propaganda in numele producatorilor de vaccinuri? De la cine vei cere ajutor daca vei dori sa refuzi? Nu va mai fi nimeni care sa te ajute.

Odata ce se intra pe panta alunecoasa a inlaturarii dreptului fundamental de a refuza proceduri medicale cu risc de vatamare si moarte, odata ce se da la o parte dreptul individual de a lua decizii pentru noi si familiile noastre, deschidem partia unei epoci noi si perfide, de obligativitate a multor proceduri medicale, de anulare a drepturilor noastre de pacienti informati!

Pe NPR s-a transmis de curand ca exista oameni care vor sa faca teste pentru un marker genetic care ar fi fost gasit in atentatori si in cei care comit atacuri-amoc armate, in speranta de a-i pune pe medicatie timpurie pe cei care au acea gena. Suna mirific, nu-i asa? Nu mai conteaza ca noi toti suntem purtatori de gene care nu vor fi niciodata exprimate. TU poti fi purtatorul acelei gene. Sau COPILUL TAU poate fi purtatorul acelei gene. Deci daca ne incolonam dupa mentalitatea "pentru binele tuturor" cum e ea propovaduita de vaccinare (sau cum era propovaduita de Germania nazista referitor la exterminarea populatiei bolnave), atunci vom fi de acord si cu administrarea fortata de antipsihotice unor oameni absolut sanatosi, care cel mai probabil nu vor avea niciodata vreo manifestare de sociopatie. 

Exact asta face si vaccinarea fortata. Copiii sunt fortati sa accepte injectarea unor substante in organismul lor, pentru a preveni ceva despre care nu se stie niciodata daca se va intampla. Asta facea si Hitler cu politica lui de exterminare si de selectie genetica: ii steriliza pe oamenii care erau suspecti ca ar putea transmite vreo boala "genetica". Vaccinarea obligatorie este o violare a drepturilor omului. Cand exista (in mai multe tari, dar nu si Romania!!!) un sistem oficial deschis de raportare a vatamarilor produse de vaccinuri si cand se judeca procese si oamenii primesc despagubiri enorme dupa ce copiii lor au devenit autisti sau au murit in urma unor vaccinuri, este absolut lipsit de etica, daca nu chiar usor sociopat, sa sustinem ca vaccinarea ar trebui sa fie obligatorie.

Din punct de vedere etic, oamenii au nevoie de dreptul de a refuza. Doctorii si industria farmaceutica (avand bugete de marketing mai mari decat produsul brut al anumitor tari!) nu au decat sa se agite in continuare sa ii convinga pe parinti ca vaccinurile ar fi sigure. Un inceput bun de atitudine responsabila ar fi sa se anuleze legea care le garanteaza producatorilor de vaccinuri imunitate totala fata de orice fel de procese legate de vatamari postvaccinale. Fiindca momentan nu ai dreptul sa dai in judecata un producator de vaccinuri daca pe copilul tau l-a vatamat sau chiar l-a ucis un vaccin, chiar in cazul cand s-ar fi putut produce un vaccin mai "inofensiv" sau cand nu a fost retras la timp un lot contaminat etc. etc. etc. 

Nu stiai inca despre legile care ii protejeaza pe producatorii de vaccinuri de a fi dati in judecata pt. daunele produse de vaccinurile lor?? Scrie in lege ca vaccinurile sunt "in mod inevitabil nesigure" (unavoidably unsafe) (!!!!) si ca atare li s-a acordat producatorilor de vaccinuri imunitate de la orice fel de procese de daune. Industria farmaceutica plateste daune DOAR pt. fraudele cu patente sau cu studii manipulate sau cu chestii de genul asta, dar nu pentru copiii vatamati prin vaccinare.

Gandeste-te putin la asta: nu poti sa dai in judecata producatorii de vaccinuri. Aceasta imunitate juridica este unul din factorii care zdruncina increderea oricarui parinte informat."

Autor: Magnolia Crawford

*******************
Si inca un comentariu foarte relevant:

Pentru vaccinistii care sustin ca vaccinurile ar trebui sa fie obligatorii, ca medicii care nu recomanda vaccinarea ar trebui sa-si piarda licenta, iar parintii care refuza vaccinarea ar trebui dati in judecata sau bagati la puscarie, am cateva intrebari pentru voi:

1. In documente oficiale (spitalul Johns Hopkins, St. Jude's, prospectul vaccinului Merck) se recomanda ca parintii copiilor recent vaccinati sa-si tina copiii departe de nou-nascuti si persoane imunocompromise. Asta pentru ca da, ati ghicit, copiii vaccinati sunt considerati in mod oficial focare de infectie pentru persoanele imunocompromise!! Sunteti de acord sa-i bagam la puscarie pe parintii care nu-si pastreaza in carantina copiii proaspat vaccinati?

   
2. Conform stadiului actual al stiintei, administrarea repetata de antibiotice si produse antibacteriene cauzeaza bacterii tot mai rezistente la antibiotice. Sunteti de acord sa-i dam in judecata pe parintii care folosesc prea multe antibiotice sau produse antibacteriene?

3. Bolile non-infectioase ocupa un loc mult mai important in mortalitatea mondiala decat asa-zisele boli infectioase. Conform stadiului actual al stiintei, exista multe dovezi stiintifice ca una din cauzele cancerului si ale altor boli ale civilizatiei moderne este alimentatia gresita, care duce la grave carente nutritive. Bun, sunteti atunci de acord sa-i bagam la puscarie pe toti parintii care isi hranesc copiii cu junk food (McDonald's etc.)?

4. Conform stadiului actual al stiintei, exista multe dovezi stiintifice ca un stil de viata sedentar poate duce la cancer, boli cardiovasculare, dizabilitati si deces. Sunteti de acord cu un program guvernamental obligatoriu de exercitii fizice pentru fiecare familie, cu amenzi mari in cazul nerespectarii regulilor?

5. Exista nenumarate dovezi stiintifice ca alaptarea prelungita ar putea salva anual zeci de mii de vieti si milioane de dolari in intreaga lume. Conform stadiului actual al stiintei, constructia microbiomului uman si dezvoltarea mult-cantatului "sistem imunitar" prin alaptare sunt imperative in protectia impotriva tuturor bolilor. Sunteti de acord ca mamele care refuza sa alapteze sa fie penalizate prin lege?

Si tot asa...........

Daca tot sunteti atat de profund preocupati de sanatatea publica si bunastarea copiilor si vi se pare normal sa anulati dreptul parintilor de a lua decizii medicale informate pentru familiile lor, unde va veti opri? Cat de departe vreti sa mergeti in numele "sanatatii"??

Autor: Terri Lewis

You May Also Like

88 comments

  1. Buna ziua. Am ramas socata. Sunt mama si am un baietel de doi anisori iam facut aproape toate vaccinurilor pentru ca il iubescenorm de mult si nu as putea suporta sa il pierd. Despre efectele secundare nu mai acum am auzit de la dvs si sunt socata. Doarece am avut inctedere in doctorita lui care spunea ca e pentru binele lui si care spunea ca si ea a facut la copiii ei. In mod sigur nu o sa ma mai duc la ea. Sper ca intr-o zii sa plateasca toti pentru faptele lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara. Nu sunteti nici prima, nici ultima mama care a fost pacalita de medici in ce priveste vaccinarea. E bine ca macar acum aveti posibilitatea sa va informati din surse neutre. Blogul meu contine multe articole medicale, scrise de doctori, biologi si traduse de mine. Cautati si alte informatii independente, exista o sumedenie de medici si experti medicali care spun adevarul despre aceste otravuri numite vaccinuri.
      Spor la informare si toate cele bune!

      P.S. Raspuns readaugat in noiembrie 2016, deoarece prin redirectarea blogului la alta adresa s-au pierdut FOARTE MULTE comentarii!!

      Ștergere
  2. Buna seara, sunt mamica unei fetite de 3 ani si nu am vaccinat-o. Le are doar pe cele doua din maternitate pe care i le-au facut fara sa ma intrebe nimeni. De atunci, spre supararea medicului de familie, nu i-am facut nici unul. M-a intrebat doamna doctor sarcastic daca am studii superioare caci vorba ei, exista un trend printre mamicile cu studii superioare de a nu-si vaccina copiii. Si ca nu tot ce citesc pe net este adevarat.

    Am o fetita sanatoasa, nu am mers pe medicina alopata deloc. Raceste maxim de 2 ori pe an si ne facem bine cu ridiche neagra, repaus la pat si ceai plus alte "medicamente" ale naturii. Am citit mult dinainte si dupa nastere. Am pierdut nopti la rand spre a fi sigura ca iau decizia corecta la vremea respectiva. Nu am avut nici familia care sa rezoneze cu alegerea mea si totusi, instinctul de mama si documentarea feroce m-au facut sa zic nu vaccinarii.

    Acum, vazand diferenta dintre copiii vaccinati si cei nevaccinati, nu mai am niciun dubiu ca am ales corect.

    Singura mea problema in momentul de fata este inscrierea la gradinita de stat. A frecventat deja 2 pana acum, la prima o cunoasteam pe directoare si a primit-o fara sa o inscrie, lucru pe care l-am aflat abia dupa ce am retras-o caci educatoarele s-au gandit sa-i dea ceva sa fie mai linistita. Am luat-o intr-o zi efectiv drogata si a dormit 2 zile aproape non stop. Spunea incontinuu ca e obosita...Cearcanele erau de culoare roz-violet...Nu a mancat si a baut doar lapte in perioada respectiva. Am mers atunci pe omega 3 la recomandarea medicului homeopat. Avem, de cand avea 2 luni, un medic homeopat care se ocupa de ea. A pus-o pe picioare...

    La a doua, am facut rost de o adeverinta cu vaccinuri falsa care nu prea a mers. Am retras-o si de acolo caci nu au inteles de ce nu o las urland si tipand in conditiile in care ele erau de comitet si veneau 3-4 s-o tina ca eu sa pot pleca. Am vazut des asta la gradinita si sincer ma intreb oare ele nu au auzit de perioada de acomodare? Astea sunt traume care nu se vad acum.

    Vrem sa mergem la alta, dar pur si simplu nu o primesc fara vaccinurile la zi. Nu ne permitem o gradinita particulara si sunt in pozitia ingrata de a cauta la nesfarsit o gradinita de stat care sa o primeasca fara vaccinuri. Nu mai stiu cum sa gestionez problema...

    Am inteles ca si la scoala sunt aceleasi probleme. Va scriu in speranta ca poate aveti idee cum pot rezolva aceasta problema.

    Cred cu tarie ca alimentatia e cea mai importanta caci si experienta mi-a dovedit-o. Am fost plecati la mare, la munte si la tara si am expus-o fara sa fie nicio problema. La 6 luni mergea de-a busilea prin curte si manca iarba. A gustat si pamant si nisip, mica fiind.

    Alimentatia corecta si expunere la mediu inconjurator ca sa-si faca sistemul imunitar. Astea au fost alegerile noastre.

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai, Doamne, ce a mai patit micuta :-(
      Magdalena, vaccinurile nu sunt obligatorii. Personalul de la gradinitele de stat te sicaneaza fara vreo baza legala.
      Vezi aici: http://romaniacurata.ro/wp-content/uploads/2014/10/Raspuns-ISMB-28-oct-2014.pdf
      Consulta un avocat si ameninta-i ca ii dai in judecata pt. ca nu respecta legea, sa vezi cum isi schimba atitudinea.
      Multa bafta!!

      Ștergere
    2. Magdalena, ameninta-i cu judecata.
      Daca ai timp, poti face reclamatie la inspectorat.
      Chiar si ministra invatamantului a zis in toamna ca nu sunt obligatorii vaccinurile la inscriere.

      Ștergere
    3. Magdalena, care sunt gradinitele la care ai reusit sa o duci fara vaccin?

      Ștergere
  3. Sunt de acord ca e bine sa ne limitam la tratamente naturiste cand e vorba despre o raceala usoara, muci, etc. Eu sunt impotriva medicamentelor alopate, nu mi-am vaccinat copilul si am incredere in imunitatea lui. Totusi uneori sunt confuza... cand de ex dupa o raceala care nu mai trece incepe sa-l doara urechiusa si plange de durere sau mucozitatile lui din nasuc devin vascoase si purulente... Incep sa ma panichez si merg la doctor. Pana acum in 3 ani i-am dat de 2 ori antibiotic la distanta de 1 an. Raceste foarte foarte foarte des, cam o data la 2 saptamani. De obicei nu e grav, dar cand devine grav deja simt ca tactica mea naturista imi scapa de sub control. Help! Ce ar trebui sa fac in cazuri grave? La ce doctori sa merg? M-am saturat sa aud de recomandari de genul: aerosol cu ACC+dexametazona si antibiotic... zau parca altceva nu cunosc pediatrii... ajutati-ma cu sfaturi pt raceli mai grave.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.who.int/vaccine_safety/initiative/detection/immunization_misconceptions/en/index6.html

      De pe site-ul World Health Organization. Ah, stai ca si astia fac parte din oculta mondiala si sunt mana in mana cu masonii si reptilienii si conspira sa ne ucida copiii. Sper ca aveti si tichii de staniol, sa nu va poata citi americanii gandurile.

      Ștergere
    2. Pacat ca e in germana si nu prea inteleg nimic :( daca avea si el o subtitrare in engleza ce bine era...sau franceza..sau spaniola!

      Ștergere
    3. Of, da, mi-am propus demult sa fac subtitrare si pentru asta, dar nu-mi ajunge timpul pentru toate proiectele mele :-)
      Urmeaza in curand!

      Ștergere
    4. Ah, macar de-ar citi oamenii si articolul si ar da click si pe sursele din el inainte de a lasa comentarii oligofrene :-)

      Am scris in articol ca pe langa sponsorizarile mascate, OMS este finantata deschis in proportie de 75% de industria farmaceutica (prin asa-numitele "Public Private Health Partnership") si ca atare toate recomandarile OMS care au in spate cifre de vanzari sunt PATATE de suspiciunea coruptiei.

      Urmariti un fragment dintr-o emisiune de la televiziunea de stat germana, in care vorbeste un membru al Transparency International:
      https://terraherz.wordpress.com/2014/10/23/who-haushaltsplan-pharmaindustrie-finanziert-weltgesundheitsorganisation-wer-zahlt-befiehlt/

      Emisiunea se cheama "Bugetul OMS - Industria farma finanteaza OMS. Cine plateste da ordine!"

      E ca si cum mi s-ar cere sa am incredere intr-o organizatie finantata de Monsanto ca ar fi preocupata de sanatatea mea. Get real!

      P.S. Raspuns adaugat in noiembrie 2016, deoarece prin redirectarea blogului la alta adresa s-au pierdut FOARTE MULTE comentarii!!

      Ștergere
  4. http://metropotam.ro/La-zi/olivia-steer-si-a-inchis-pagina-oficiala-de-facebook-in-urma-informatiilor-de-pe-pagina-stop-olivia--art0345173351/

    Ce se intampla daca iti afirmi public pozitia anti-vaccin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt foarte curios daca mamicile cu copii nevaccinati ar fi dispuse sa isi duca odraslele intr-un mediu cu copii bolnavi (si contagiosi) de rubeola, difterie, rujeola sau oreon ca sa arate ca, desi nevaccinati, copiii lor nu fac boala.. S-ar risca? Nu prea cred....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dar cine a zis ca un copil nevaccinat nu face boala?faza tare e ca...si cei vaccinati fac acele boli.deci unde e protectia vaccinului? Si m.am saturat de raspunsul : Da, dar fac o forma mai usoara :)

      Ștergere
    2. Categoric nu as avea nicio problema. Nu am nicio frica de ceva care nu exista (ma refer la contagiozitate).

      Ideea este ca TOCMAI odraslele proaspat vaccinate reprezinta un pericol mai mare de "contagiozitate" din punct de vedere al teoriei dvs., din moment ce apartinatorii de bolnavi imunocompromisi din spitalele oncologice sunt sfatuiti sa EVITE contactul cu copii proaspat vaccinati. Oops!!

      "Avoid live virus vaccines and people who have received one
      Some vaccines are made from live viruses. Currently, these include oral polio, smallpox, MMR (measles, mumps, and rubella), and nasal flu vaccines.
      These vaccines may pose a threat to your child’s health. Any person with a weakened immune system, including patients with cancer or HIV infection should not receive live virus vaccines.
      Do not allow people to visit your child if:
      They have received oral polio or smallpox vaccines within 4 weeks;
      They have received the nasal flu vaccine within one (1) week; or
      They have rashes after receiving the chickenpox (varicella) vaccine or MMR (measles, mumps, rubella) vaccine."

      Sursa: http://www.stjude.org/stjude/v/index.jsp?vgnextoid=20206f9523e70110VgnVCM1000001e0215acRCRD

      P.S. Sa ma anuntati daca se sterge si linkul asta cum l-au sters si pe cel al spitalului Johns Hopkins din aceleasi motive ;-) Am facut screenshot oricum :-)

      Sanatate!

      P.S. Raspuns adaugat in noiembrie 2016, deoarece prin redirectarea blogului la alta adresa s-au pierdut FOARTE MULTE comentarii!!

      Ștergere
    3. Bolile mentionate de dvs. nu au nicio legatura cu vaccinurile si NU exista in realitate notiunea de boala contagioasa. Studiati Noua medicina Germana si veti intelege. Rujeola, varsat de vant si alte bau-bau-uri cu eruptii pe piele sunt urmare a unor conflicte de separare, nu sunt generate de virusi, bacterii si alte animaluri periculoase care ne misuna prin corp si abia asteapta sa ne atace. Daca apar la mai multi copii simultan, inseamna ca toti au suferit acelasi tip de conflict. De regula la grdinite copiii traiesc multe traume, mai ales daca sunt dusi la varsta la cere nu sunt pregatiti sa fie "abandonati" acolo. Eu una nu m-as teme deloc de asemenea "focare" periculoase. Copilul meu are un amic. A fost racit, cu tuse, muci si febra saptamani in sir de nu mai stia maica-sa ce sa-i dea - in final a renuntat la toate pentru ca il umpluse atata de chimicale incat copilul nici nu mai manca, era galbejit si apatic. A stat al meu in preajma celuilalt zile in sir, mergeam la el la joaca, ii mai scoteam pe afara pe el si pe maica-sa sa mai prinda copilul pofta de mancare. Al meu nu a avut absolut nimic. Asta pentru ca nu erau conflictle lui ci ale celuilalt. Studiati Noua medicina germana si veti intelege.

      Ștergere
  6. Un articol foarte bun! Va multumesc pentru munca pe care o faceti si de pe urma careia beneficiem cu totii! Tineti-o tot asa! Mamica de copil nevaccinat :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi se pare mie sau in ultima vreme se face o propaganda tot mai feroce pt vaccinare? Nu prea intru eu pe Fb dar in ultimele 2 saptamani mereu cand am intrat am vazut linkuri postate , care mai de care...
    Aseara am vazut la niste prieteni medici linkul co Olivia Steer(nici nu stiam cine e tipa) dar ce m-a surprins a fost bucuria cu care se manifestau ca o "activista anti vaccinare" a fost redusa la tacere....
    Chiar asa spalati pe creier sunt doctorii nostri?Ca ma gandesc ca nu toti sunt corupti.
    Mai nou am ramas surprins sa aflu ca pojarul si varicela sunt boli mortale si necesita vaccinare. Cat de prost sa fii sa crezi asa ceva...si sa ai 9 ani de studii in medicina.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tipul de pe hotnews face spume. Vad ca primeste articole pe banda (in serie) ca sa "demascheze" miscarea anti-vaccin din Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. My thoughts exactly - s-a ambalat haznaua de propaganda :-)

      Update noiembrie 2016 - si iata cum "tipul de pe hotnews" care facea spume a ajuns acum vicepresedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului! Tare, nu?
      El se jura ca n-are conflicte de interes si acum l-am prins cu dolareii in gura!

      Ștergere
  9. As fi curioasa, daca imi permiteti sa va intreb, daca urmati un anumit regim alimentar cu baietelul dumneavostra. Cred ca exista o legatura stransa intre sanatate si protectia in fata bolilor si nutritie. Mi-ar placea sa citesc un articol scris de dumneavoastra pe aceasta tema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu si sotul suntem vegetarieni si adeptii conceptelor nutritive dezvoltate de medicul german dr. Max-Otto Bruker (nutritionist cu 40 de ani de experienta clinica in vindecarea REALA a pacientilor).
      La baietel e mai greu, fiindca la after-school nu am controlul si nici nu am energie sa-mi pun in cap toata scoala :-) Dar la noi in casa se mananca sanatos.
      Despre dr. Bruker, cititi mai multe aici: https://home.greens.org.nz/misc-documents/health-through-right-food
      Eu momentan fac un curs de 3-4 ani de health coach la scoala fondata de dr. Bruker in Lahnstein, SINGURA scoala de sanatate si nutritie din Germania care este 100% independenta de industria alimentara si farmaceutica :-)
      Toate cele bune va doresc!

      Ștergere
    2. P.S.Am uitat sa precizez ce ochi au facut doamnele de la after-school cand le-am spus ca David e vegetarian si m-am intrebat "atunci ce mananca?"; le-am spus "mai mult din celelalte chestii pe care le dati acolo pe langa carne, in zilele cu carne"; ele tot nu intelegeau "mananca tofu, seitan?"; le-am spus "nu, nu mananca nici surogate de carne, ci pur si simplu mai multi cartofi, mai mult orez, mai multe paste, mai multe legume" :-)
      La finalul discutiei mi-au marturisit ca al meu e singurul vegetarian de acolo.
      Trist.

      Ștergere
    3. Va multumesc pentru raspuns si pentru link, orice informatie este de ajutor (mie, si poate si altora). Astept cu interes si alte articole!

      Ștergere
  10. confirm si eu acelasi lucru ca si autoarea.

    am un baietel de 3 ani jumatate, nevaccinat, nici in maternitate caci l-am pazit inca din sala de travaliu si am dat declaratia de refuz vaccin ce o aveam pregatita de acasa.

    la capitolul sanatate, e ca un tanc. invincibil. a mancat pamant, nisip, pietre, sapun, etc., a stat in vant, frig, crivat, etc. nici o problema. a stat printre copii raciti, bolnavi etc, iarasi nici o problema.
    orice mic neajuns al sanatatii trece fulger in cateva zile fara complicatii.

    la gradinita nu am avut probleme. si in orice caz, eu stiu sa terorizez personalul mai mult si mai bine decat o fac superiorii lor.
    le-am dat nr.de tel sa ma sune daca apar vaccinatorii.

    daca cineva insista sa se apropie cu seringa de copilul meu, un cap in gura asistentei/asistentului si i-am scos din circuit.
    in rest toata nadejdea la Bunul Dumnezeu.

    sunt din ce in ce mai multi parinti care nu si vaccineaza copiii. nici prietenii mei nu si-au vaccinat copiii. toti sunt ca niste tanculete.
    sunt din ce in ce mai multi copii nevaccinati si au o sanatate superba. sunt invincibili.

    Dumnezeu si-a pus de-oparte bucatica ce va dospi toata framantatura si va reinoi neamul romanesc.

    am intrat si pe site-uri americane si aceleasi lucruri le-am citit si despre copiii nevaccinati de acolo, sunt invincibili. natura umana este grozava. avem nevoie de atat de putin ca sa traim intr-o conditie fizica perfecta, numai sa nu fim otraviti.

    am intrat si pe site-urile pentru mamici. m-am ingrozit prin ce traume trec copilasii vaccinati.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu inteleg de ce (sau de cand) sunt privite bolile copilariei ca un fel de bau-bau? Nu e normal/necesar sa le faca un copil? Eu am facut tuse convulsiva la 3 ani, am avut si rujeola si oreion (deci vaccinurile mi le-au facut degeaba) si am trecut cu bine peste toate. Chiar in perioada in care am avut oreion parintii nu erau acasa, ne-am imbolnavit pe rand toti fratii si am trecut singuri prin boala! In afara de faptul ca am lipsit cateva zile de la scoala si ca radeam de fetele noastre hidoase, nu s-a intamplat nimic rau.
    Imi scuzati ignoranta, eu abia am incept sa ma informez despre vaccinuri si nu inteleg de ce ati scris mai sus ca nu va temeti sa va duceti copilul intr-un mediu bolnav pentru ca nu exista contagiozitate? Este posibil ca un copil cu un sistem imunitar robust sa nu faca aceste boli chiar daca este expus? Sau nu va temeti poate tocmai pentru ca aceste boli sunt inofensive?
    Multa sanatate va doresc!
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu o intrebare, pe vremea lui Ceausescu ce vaccinuri se faceau obligatorii? Eu sunt nascut in 76 si imi amintesc de un vaccin facut la scoala, am si acum urma de la el.
      Legat de bolile copilariei e clar ca sunt sperietoare...eu unu am facut si pojar si varicela dar niciodata oreion desi am stat in mediu cu oameni bolnavi de oreion(la scoala in mod special). Deci un om cu sistem imunitar sanatos nu cred ca va face acele boli "contagioase".

      Ștergere
    2. Nu stiu sa-ti zic exact, Viorel, eu sunt nascuta in 1967 si deci am facut mult mai putine.

      Ștergere
    3. Pentru Viorel Vio: se facea anti TBC la nastere, la 7 ani, si la 14 ani, radiografie la 18 ani. Semnele de pe umar cu cicatrice unde pielea e arsa = TBC.
      Semnele floricica de pe umar sunt de la Rubeola/rujeola.
      In picior se facea la 10/14 ani cred, gama-globulina, si durea al naibii. Asta era ceva cu hepatitele, cred.

      Si eu cred ca bolile copilariei sunt boli care e bine de facut in copilarie.

      Ștergere
    4. Bun venit pe blogul meu!
      La categoriile Teoria germenilor si Virusuri patogene am postat multe articole si materiale (scrise de doctori, biologi, profesori) care demonteaza nu numai conceptul de vaccinare ca fiind o frauda totala, dar care merg la radacina si demonstreaza ca intreaga teorie a germenilor (ideea de contagiozitate) este o aberatie.
      Aceasta se stia dealtfel inca de pe vremea lui Pasteur, cand contemporanul acestuia, profesorul Antoine Béchamp, il combatea pe chimistul-vaccinist in teoriile lui cum ca omul ar fi un organism aseptic, steril (!!) si ar veni niste microorganisme din afara sa-l atace... Azi in sfarsit se admite ca avem mult mai multe bacterii in corp decat celule proprii, ca microbiomul uman este esential pt. sanatatea noastra, insa pe vremea lui Béchamp (care spunea exact acelasi lucru) s-a impus in final Pasteur, deoarece teoria lui cu agentii patogeni (alta escrocherie) si cu infectiile si cu transmiterea bolilor si evident cu vaccinarea ca "protectie" era mult mai profitabila.
      Lectura placuta si lasati-mi comentarii cand gasiti ceva care va place :-)

      P.S. Raspuns adaugat in noiembrie 2016, deoarece prin redirectarea blogului la alta adresa s-au pierdut FOARTE MULTE comentarii!!

      Ștergere
  12. Pentru anonimul care a redactat un comentariu aprobator, dar a strecurat link la un alt blog al unui raspandac anonim care face propaganda pentru vaccinuri: regret, dar nu pot face trafic la asemenea mizerii de bloguri. Daca doriti sa repostati doar comentariul, il voi aproba. Multumesc pentru intelegere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu baiatului meu iam facut toate vaccinurile si tot a facut unele boli.. deci nu cred ca daca ai vaccin nu faci boala daca e sa o faci tot o faci.. si fetita nu are decat tbcul si nu are voie sa faca din cauza unor prob de sanatate .. e se intimpla nu mi-o ia la gradinita? daca nu are vaccinurile??

      Ștergere
    2. Ar fi ilegal, inscrierea la gradinita NU depinde de statutul vaccinal:
      http://www.activenews.ro/prima-pagina/Ministerul-Educatiei-Vaccinurile-NU-sunt-obligatorii-pentru-inscrierea-copiilor-la-scoli-si-gradinite.-VEZI-documentul-4915

      Ștergere
  13. si inca o parere personala.
    In timpul sarcinii am avut cateva analize medicale la diferite boli. Aveam la toate anticorpi! Am discutat cu mama si mi-a spus doar de varicela (aia imi aduc aminte) si de oreion ( si de aia imi aduc aminte) si ca singurele alte probleme ce le-am avut au fost herpes si amigdalite (nimic sa sugereze alte boli ale copilariei), si din cand in cand bube dar atat. Dar de celelalte nu stiu cand le-am facut, banui ca le-am facut mute (fara simptome) sau cu simptome vagi ( de ex. la citomegalovirus am avut doar o stare de oboseala cateva sapt. si a iesit boala activa la o analiza pe care ..medicul de familie mi-a recomandat-o datorita incidentei crescute in perioada aia).

    Mai exista un factor pe care multi il ignora: alaptatul aduce anticorpi de la mama, iar la unele boli corpul copilului dezvolta astfel anticorpi pentru tot restul vietii.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua,Felicia,am urmarit aseara la stiri,despre o idemie de pojar in Germania,si autoritatile vor sa impuna vaccinarea obligatorie!!
    Asta e un real pericol,pentru ca de aici nu va fi decat un pas pana la raspandirea obligativitatii vaccinarii in intreaga Europa,este inadmisibil,cum sa spui ca ai epidemie de pojar si sa incepi sa vaccinezi in masa???obligatoriu?astia-s tampiti?
    Ce suntem in Evul mediu,suntem niste grobieni fara creier?
    Atat le-ar trebui sa se apropie de copilul meu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se testeaza reactia populatiei. Nicio grija, in Germania chestiile "obligatorii" nu se vor impune atat de usor, avand in vedere istoria lor cu alte "chestii" obligatorii (alea cusute pe maneca, de pilda).
      Este o epidemie orchestrata prin presa si prin DSP-urile germane. Urmeaza sa scriu si eu ceva pe tema asta, keep cool :-)

      Ștergere
  15. Doamnă, v-am citit fugitiv câteva articole și vă spun cu mâna pe inimă că sunt absolut îngrozită. Dvs chiar vorbiți serios? Credeți tot ce spuneți? Mi se pare ireal ca un om care trăiește în acest secol să aibă astfel de concepții.

    Vă spun povestesc pe scurt câteva lucruri despre mine.

    Tânără, absolventă de studii postuniversitare, nefumătoare și cu un regim alimentar echilibrat. În urmă cu doi ani aflu că sufăr de tuberculoză stare avansată (boala era contactată cu cel puțin 9 luni în urmă). Medicii mi-au zis că nu mai trăiam 3 luni dacă nu aflam atunci și nu începeam tratamentul. Am urmat tratamentul timp de 9 luni - luni trăite în chin și amar.

    Doamnă, nu aș vrea să fiți în situația asta niciodată. Să nu fiți nevoită să auziți aceste lucruri! Imaginți-vă ce lovitură a fost pentru mine. O tânără la început de carieră, cu toată viața înainte.
    Gândiți-vă un pic, boala m-a măcinat luni întregi. Ajunsesem la 45 de kg de la 68 de kg în mai puțin de 6 luni. Nu avem capacitatea de a face nimic din niciun punct de vedere.
    Boala am contactat-o de la o colegă de facultate. Am fost singurele care trecut prin asta.

    Și acum, un citat dintr-un articol de-al dvs: ”Este vorba de conceptia complet gresita ca ar exista vreo actiune exterioara sau vreo substanta exterioara care ar putea activa vreo vindecare in interiorul organismului”.

    Spuneti-mi, vă rog, cum ar fi trebuit să procedez în situația în care eram? Cum? Să fac ce? Să nu iau tratamentul? Ce ați fi recomandat dvs în aceasta situație? Sunt extrem de curioasă!
    Ce ”plante miraculoase” mi-ați fi recomandat? Ce regim alimentar absurd?

    Cred că ar trebui să vă gândiți serios la ce impact puteți avea asupra unor persoane care vă citesc. Nu puteți îndoctrina principiile pe care le urmați unor persoane în situații disperate.
    Încă ceva, e păcat că în goana după trafic postați astfel de aberații care pot influența sau chiar schimba viețile unor oameni. Gândiți-vă un pic la asta.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnisoara, de ce va speriati atat de tare, cand in mod normal ar trebui sa ne bucuram toti sa aflam ca teoria infectiei este falsa :-)

      Sa va povestesc si eu cateva lucruri despre dvs.
      Tuberculoza este simptom al fazei de vindecare dupa un conflict de frica de moarte. Aveati cu siguranta deja noduli la plamani, pe care acele micobacterii tocmai ii descompuneau, pentru a completa programul biologic pornit de conflictul avut; daca acea colega de facultate a avut aceleasi simptome, a fost un conflict perceput de amandoua la fel.

      Tratamentul agresiv care distruge micobacteriile faulteaza grav organismul, deoarece acele micobacterii se inmultesc exclusiv la comanda creierului, avand rolul biologic de a descompune tesuturi care nu mai sunt necesare dupa rezolvarea unui conflict.

      Nu boala v-a tinut in chin si amar, ci TRATAMENTUL, ati scris corect mai sus.

      Faptul ca ati ajuns la 45 de kg. se datoreaza casexiei pe fondul unui ALT conflict activ (tot de frica de moarte), declansat de diagnosticul de tuberculoza. Ati fost intr-o frica de moarte atat de puternica, incat organismul dvs. nu mai reusea sa se regenereze. De aici si pierderea masiva in greutate. Sa fiti "recunoscatoare" doctorilor care v-au dat sentinta!
      Este caruselul prin care oamenii sunt tinuti permanent bolnavi si cu frica.

      Si acum, cateva surse din care sa va informati iesind din Matrix, daca doriti, bineinteles:
      Doamna doctor Crina Veres (medic, biolog, psiholog, terapeut) are multe emisiuni despre adevarata origine a cancerului (si a tuturor bolilor, cu exceptia accidentelor, a otravirilor si a lipsurilor nutritive), doamna doctor Crina Veres a fost de doua ori diagnosticata cu cancer in faza terminala si iata ca astazi este mai sanatoasa ca oricand, fara cea mai mica pilula.
      Va ofer un dar minunat, uitati-va si invatati (printre altele explica si cum apare tuberculoza):
      https://www.youtube.com/watch?v=sYJBUHp2-ZA
      https://www.youtube.com/watch?v=-Cd7BKqeG3w

      De asemenea, aici aveti un documentar de 4 ore despre legile biologice ale naturii, adevarata stiinta despre sanatate si boli:
      http://videomega.tv/?ref=cbQXFFFFBHHBFFFFXQbc

      Last but not least, un capitol despre Noua Medicina Germanica, dintr-o carte scrisa de un medic german: http://feli-popescu.blogspot.de/2015/01/johannes-jurgenson-noua-medicina.html

      Toate bune si aveti grija mai mare de sanatatea dvs. pe viitor!

      P.S. Raspuns readaugat in noiembrie 2016, deoarece prin redirectarea blogului la alta adresa s-au pierdut FOARTE MULTE comentarii!!

      Ștergere
  16. Vin cu o completare.
    Precizez înainte de toate ca este o experienta trăita personal,din care am învățat ca organismul uman este atât de perfect construit încât nu avem nevoie sa il bombardam cu substanțe chimice din exterior,el își face treaba mai bine cărat credem noi.
    Acum o săptămână,m_am simtit extraordinar de rău,puseuri de tuse,febra,slăbiciune,dureri in tot corpul.Medicul de familie disperat îmi recomanda o lista întreaga de medicamente printre care si antibiotice,eu neputand sa ma deplasez caci abia ma tineam pe picioare si abia vorbeam,am refuzat orice medicament,nu voiam decat sa dorm,sa zac,si sa beau multe lichide,ceea ce am si făcut,singurul medicament naturist pe care l_am luat a fost tinctură de propolis,doua zile nu m_am mișcat din pat cu excepția faptului când aveam necesități fiziologice si când beam lichide,ceaiuri si apa cu lămâie,si cu toate astea,după doua zile de zăcut ca un mort,dormit aproape non stop,a treia zi eram ca noua,fara febra,fara pastile,aveam doar nasul puțin înfundat si am urmat o cura cu inhalații din plante,așadar se poate!acum doi ani când am avut ceva asemănător si m_am îndopat cu zeci de pastile,îmi era si mai rău iar simptomele au durat 5 săptămâni,,ceea ce însemna clar ca nu este in regula sa ne agresam organismul cu chimicale,el își face treaba lent si bine.

    RăspundețiȘtergere
  17. Scrieti ca baietelul Dv. nu a luat niciodata medicamente alopate....dar cand a avut otita? Parca Dv. scriati (pe fb un grup) ca a luat antibiotice doar la otita. Deci ce sa mai cred? Imi amintesc bine sau nu? In multe privinte sunt de acord cu Dv., dar in mai multe nu. Problema este ca sunt atat de multi oameni care pot fi indusi in eroare si manipulati foarte usor. Sunt multe pareri false pe net, e mai bine sa citati surse cat mai veridice in tot ce declarati (un sfat). Apoi va intreb personal copilul a fost la cresa sau numai la gradinita de la 3 ani? A fost la gradinita privata, nu cele comune catolice, evanghelice sau de stat? Ati locuit in orasel mic sau mare? Nu cumva copilul nu a fost bolnav pentru ca l-ati protejat si nu a fost in colectiv. Va spun ca mamicile din germania ii trimit chiar foarte bolnavi la cresa si toti sunt bolnavi continuu...Sunt curioasa ce faceti in caz de invectie la ochi care este foarte frecventa in comunitati? Multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga dna Anonim, ati retinut gresit. Baietelul meu nu a avut niciodata otita si nu a luat niciodata medicamente alopate, cu atat mai putin antibiotice.
      Recititi: http://piersicuta.blogspot.de/2012/02/copilul-bolnav-si-doctorul-modern-ca.html

      Da, sunt multe pareri false pe net si eu citez surse veridice. Ce inseamna insa "veridic"? DEX-ul ne spune asa: "Care este (sau pare că este) conform cu adevărul; adevărat, real. ♦ Care spune adevărul"
      Astfel, daca de ex. pentru dvs. OMS este sursa veridica, pentru mine -cand stiu ca OMS este finantata 75% de industria farma, OMS nu mai este sursa veridica. Intelegeti? ;-)
      Copilul meu a fost in diverse grupe de joaca organizata inainte de a merge la gradinita, a fost apoi la gradinita de stat unde in fiecare an erau cate 3-4 valuri de scarlatina si asa-zisa "gripa stomacala" in grupa lui si el nu avea niciodata nimic :-) In schimb, multi dintre acei copii din grupa lui, vaccinati si rasvaccinati, aveau tot felul de alergii, iar un baietel de 4 ani avea chiar diabet si umbla cu cateter in burta!! Vi se pare normal in ziua de azi? Generatia mea nici nu auzise de asa ceva, de atatea boli autoimune :-(
      Nu, chiar daca v-ar place sa credeti asta, nu l-am tinut in glob de sticla, ba chiar in ultimii ani noi, parintii, am mai trecut prin diferite boli (gripe cu frisoane, febra, laringita, tuse masiva, puroi in gat etc., ce ne-au tinut cate 2-3 saptamani), iar copilul nu a avut absolut nimic :-) Pentru ca el stie deja ca nu exista contagiozitate, boala mea este boala mea, conflictul meu :-)
      Ce-i drept, cand el mai avea cate o raceala minora sau o tuse normala, si eu il trimiteam la gradinita, aici in Germania este absolut normal, nu se cere exsudat, nu suntem trimisi cu forta dupa adeverinte :-) Ce va spune asta? Ca aici manipularea cu frica si ignoranta populatiei nu este chiar atat de excesiva precum in Romania. Din fericire.

      Ah, da, a avut si un mic conflict de separare (cititi NMG ca sa intelegeti) si a facut dupa aceea o usoara conjunctivita. Am sters ochiul cu servetel cu apa, i-am explicat ca ochiul se curata si de aceea curge putin puroi, iar in 2 zile copilul nu mai avea absolut nimic.
      Vedeti deci ca panica dvs. este total nejustificata.
      Va doresc sa ajungeti si dvs. la linistea sufleteasca pe care o am eu cand stiu ce copil sanatos am, tocmai fiindca nu am acceptat sa-l otravesc cu vaccinuri.
      Multa sanatate si dvs.!

      P.S. Raspuns readaugat in noiembrie 2016, deoarece prin redirectarea blogului la alta adresa s-au pierdut FOARTE MULTE comentarii!!

      Ștergere
  18. Cum e si cu semnele astea, pt cine știe sa le interpreteze.. Sunt o viitoare mămica, pana de curând disperata neștiind încotro sa înclin balanța , si ce decizie sa iau la naștere. Si am descoperit blogul Dvs :). Deși intuiția mea imi spunea clar ca nu trebuie sa vaccinez, încă nu eram sigura pe cine sa cred, ce sa citesc, unde sa ma informez, ce e adevărat, ce e minciuna... Menționez ca sunt o persoana cu încredere scăzută in medici si mai ales in sistemul medical românesc. Si eu sunt vegetariană, ma bazez pe Nutriție, fug de medicamente (alopate) cat ma tin picioarele, si chiar si de doctori :)) ( ultima data cand am mers pe mana unui Dr era sa mor in soc anafilactic de la un antibiotic) ... Dar in sarcina nu am putut sta acasa așteptând sa nasc ... Si m am prezentat la Dr cu analizele perfecte, fiind primul meu contact cu un cadru medical după muuuuult timp :)) totul a decurs ft bine pana acum, pana am început sa ma confrunt cu decizia vaccinului, si am devenit ft speriata si paranoica pt ca nu știam ce sa fac( hormonii sarcinii nu m au ajutat prea mult aici;). Am descoperit blogul Dvs, cu atâtea studii , fapte , declarații , cercetări concrete si răspunsuri la toate nelămuririle pe care le aveam, iar pt asta va multumesc din suflet! Cu o întrebare va deranjez , dacă imi puteți spune va rog, care sunt procedurile pt refuzul vaccinarii in maternitate? O zi superba va doresc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag! Ma bucur ca esti un om deschis la o perspectiva ceva mai departe de mass media care ne spala creierii pe toate canalele ;-)

      Asa este, draga Renata, acum vreo cativa ani m-a mai "gasit" tot asa, in miez de noapte, o tanara mamica speriata, care urma a doua zi sa se prezinte cu bebelusul ei la vaccinare si pe care intuitia o manase sa caute argumente impotriva vaccinarii :-)
      Am sfatuit-o sa amane vaccinarea si sa se informeze pana cand se va simti sigura pe decizia ei :-)

      Vino si tu pe grupul de Facebook VACCINURI PRO SI CONTRA, acolo vei gasi multe mamici care au descoperit si ele ce frauda este vaccinarea :-)
      Despre refuzul vaccinarii in maternitate, uite aici o declaratie pe care o poti completa si preda personalului medical:
      https://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/05/24/cum-se-poate-refuza-vaccinarea-copiilor-baza-legala/

      P.S. Ai mare grija si nu scapa copilul din ochi nicio clipa, cunosc o mamica draga mie care a refuzat toate vaccinurile si TOTUSI la renumitul spital Regina Maria bietul bebelus a primit in stil nazist vaccinul BCG. Mamica este acum in proces cu spitalul :-(

      Ștergere
    2. Buna Feli, Am incetcat sa gasesc grupul de facebook vaccinuri pro si contra dar nu il gasesc. Este scris la fel ? Multumesc

      Ștergere
    3. Acum ii zice Vaccinuri? - Nu, multumim! :-))))

      Ștergere
  19. din descrierea baiatului dvs imi dau seama ca-i ca fi-mea.

    diferenta e ca fi-mea are vaccinurile facute. si ar mai fi una: in 6 ani fi-mea a racit de 2 ori. si si-a revenit dupa o zi de raceala, de ambele dati.

    sigur, eu nu fug de doctori si nici de medicamente.

    RăspundețiȘtergere
  20. Dar de ce mergeti la doctori si dati medicamente daca fiica este chiar atat de sanatoasa? Cam cusuta cu ata alba povestea :-)
    Mergeti si relatati-o la ziare sau pe grupurile pro vaccinare, poate acolo veti fi crezuta :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiti, in lumea mea lucrurile se intampla asa:
      copil cu o problema de sanatate -> sunat pediatru -> notat tratamentul -> administrat tratamentul -> sunat pediatrul pentru a-i raporta rezultatele.

      deci, nu-mi dau seama unde-i ata alba. poate-mi explicati dvs, ca pareti genul desteapta.

      Ștergere
    2. Ata alba se vede cand afirmati ca fiica dvs. si-ar reveni dupa o singura zi de raceala (mai sa fie!), dar apoi spuneti ca ii dati medicamente, ceea ce chiar ati confirmat din nou :-)
      Vedeti-va de treaba, nu pot acorda spatiu pe blogul meu chiar tuturor oilor spalate pe creier :-)

      Ștergere
    3. Sunat pediatrul????notat tratamentul??pai se face diagnostic pe cale virtuala?!?Felicitari Feli pentru toata munca depusa pentru informarea publicului ,citesc cu mare interes si sunt intru totul de acord.Unii din pacate prefera sa traiasca precum strutul...

      Ștergere
    4. Hai ca m-a amuzat tare faza cu sunat pediatrul, notat tratamentul. :)))). De cand se pune un diagnostic la telefon?
      Maine poimaine o sa sune cam asa: i-am dat add pe facebook doctorului sa ii cer sa imi trateze fiica virtual, mi-a scris tratamentul, apoi i-am dat "like" si "pup". Mare ti-e gradina, Doamne...

      Ștergere
    5. Maine poimaine o sa raspunda la telefon un robot, parintele spune simptomele, iar robotul ii da direct numele medicamentelor si de la ce farmacie sa le ia. Medicii vor deveni inutili. Si-asa majoritatea sunt doar intermediari de chimicale.

      Ștergere
  21. Buna seara tuturor,

    Am citit si eu tot articolul despre vaccinuri si m-am regasit de multe ori in situatia de a lua o decizie pentru copilul meu.
    In prezent ma felicit ca am refuzat administrarea oricarui vaccin inca din maternitate pentru copilul meu. Acum are 1 an si 6 luni si este perfect sanatos. A racit o singura data, a stat doar 1 zi la pat, si l-am repus repede pe picioare fara medicamente.
    Despre mine, desi am avut toate vaccinarile efectuate in cei peste 40 de ani din viata, am avut 1 episod neplacut. La 37 de ani am facut rujeola, desi avusesem boala in copilarie. Si mai fusesem si vaccinat. Tin minte ca anterior faceam vaccinul antigripal si tot apucam sa tin patul in brate cate 2 zile. Dupa ce am renuntat orice fel de vaccinare nu am mai racit.
    Acum, dupa studii personale de aproximativ 2 ani, am ajuns la concluzia ca organismul uman este autovindecabil, daca este intretinut de miscare fizica regulata si o alimentatie sanatoasa (mananc orice in cantitati echilibrate si fara excese de anumite produse alimentare).
    Problema este cu pustiul mic care trebuie sa-l inscriu la cresa; dar directoarea mi-a raspuns in scris ca nu il poate inscrie invocand un articol dintr-o lege de acum 20 de ani in care se conditioneaza inscrierea de vaccinarea obligatorie.
    Stiind ca nu sunt primul in aceasta situatie voi merge mai departe, pe caile legale, si voi castiga DREPTUL LA EDUCATIE al copilului meu.
    Si DA sunt dispus sa imi asum responsabilitatea in cazul in care se dovedeste ca baiatul meu este sursa primara a unei epidemii intr-o colectivitate, daca si producatorii vaccinurilor, respectiv medicii care administreaza vaccinurile, isi asuma responsabilitatea pentru posibilele efecte secundare.
    Ma semnez ca anonim deoarece sunt persoana publica si doresc sa evit anumite speculatii.

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna,am si eu o intrebare,Traiesc in Germania,am o fetita de 4 ani nascuta aici,nevaccinata ptr ca l-a noi in familie am avut un caz:sora sotului meu cu vreo 35 de ani in urma s-a nascut in Romania si in urma unui vaccin ,l-a trei zile de la vaccinare a primit ferbra si a murit.
    Am citit mult despre efectele adverse ale vaccinului,am schimbet pana acuma trei Dr Pediatri ptr ca de fiecare data cand refuzam vaccinul,ne considerau parinti iresponsabili.Am gasit un Dr Roman care ne accepta decizia,dar nu este de aceeasi parere cu noi.
    Fata mea pana l-a varsta asta patru ani nu a fost bolnava,dar in ultima vreme de fiecare data cand o duc la Gradinita se inbolnaveste de ceva,Magen darm Grippe ,Sarlach,ultima a fost Gripa recenta si toate astea l-a intervale foarte scurte ,cum o duc l-a Gradinita cum se inbolnaveste.In ultima vreme i-mi este si frica sa o mai duc am impresia ca o duc l-a rau nu la bine.
    Recent la Gradinita ,locuim langa München,in data de 3.03 fratele unui baietel de l-a gradinita a facut Marsen,baietelulu a ramas si el acasa,s-a inbolnavit si el,am fost informata ca fata mea a avut contact cu acel baietel,Priobabil ca Educatoarele sunt obligate sa informeze parinti ptr ca copilul meu nu este vaccinat.Am tinut-o acas o saptamana de frica sa nu faca boala,am dus-o din nou l-a gradinita ,informandu-ma mai intai ca nu a mai aparun nici un caz nou,in data de 16,17 si 18 03.ca sa fiu sunata de catre gradinita ca a mai aparut un caz nou si acum oficial au Marsen in gradinita,am luat-o si acum o tin acasa nu o mai duc pana dupa Paste,stau cu frica sa nu faca si ea ptr ca perioada de incubare este de 10 zile,sigur va fi epidemie l-a Gradinita in curand.
    Interabarea mea este :am citit l-a copii nevaccinati poti face Gehirnenzündung,daca te vaccinezi ca efecte adverse a-le vaccinului deasemenea poti sa faci,a-ti auzit vreun caz de copil vaccinat care a facut Gehirnenzündung?
    Ma tot gandesc pe viitor de fiecare data cand apare o boala ,sa o scot da l-a Gradinita ,o feresc cat pot sa nu se inbolnaveasca,dar asta nu este o rezolvare pe viitor,Ei ai lipsesteGradinita se simte foarte bine acolo.Daca aveti o parere ,sau dumneavoastra cum a-ti procedat cand au fost epidemi,sau boli l-a Gradinita,ptr ca l-a mine in fiecare saptamane este o noua boala,este asta normal intr-o gradinita.?Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident ca Gehirnentzündung poate aparea de la vaccinuri.
      Noi l-am dat pe baietelul nostru la gradinita la 3 ani si jumatate (cu perioada de acomodare f. lunga si prelungita), astfel ca nu a avut conflicte de separare. In grupa lui erau an de an cate 3-4 valuri de scarlatina, el niciodata nu a avut nimic. Inca o dovada ca teoria infectiei este bullshit!
      Daca stai in Germania, precis stii germana bine, asa ca iti recomand documentarul "Die fünf biologischen Naturgesetze" - il gasesti pe youtube.
      Rezolva conflictele copilului si se rezolva si simptomele!
      Multa bafta si sanatate!

      Ștergere
  23. Buna ziua. Aveti idee de un tratament impotriva poliatritei reumatoide, de la reumatolog am primit metotrexat, am inteles ca are efecte secundare. VA multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, pentru raspuns si invitatie.Toate bune si frumoase, sunt deschisa la "nou", dar atat mama cat si doua surori au acelasi diagnostic.Mama stadiu 4.Poate fi ereditar ?

      Ștergere
    2. nu exista boli ereditare, exista conflicte familiale, exista tipare de comportament comune, care evident in conditii similare vor duce la simptome similare. daca cititi despre simptome si cauzele lor si faceti anamneza corecta si completa, ar trebui ca fiecare din persoanele afectate sa-si poata identifica propriul ei soc conflictual care a declansat acest program biologic special legat de devalorizarea de sine.

      Ștergere
  24. http://www.naturalnews.com/049219_shaken_baby_syndrome_scientific_fraud_vaccine_damage.html

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna .Am si eu o intrebare am doi copii , fetita de 4 si baietel de 2 ani fetita e vaccinata pana la un an fara mom baietelu e nevaccinat. Momentan traim in ger si chiar astazi am fost la medicu de fam si iam spus ca refuz vaccinarea in viitor raspunsul lui fiind va rog sa va cautati alt doctor , era oarte deranjat si nelinistit.A spus ca , copii mei ar fi un pericol pt copii mici din cabinetul dansului. Intrebarea mea este o sa am probleme la inscrierea la scoala si la gradi la cel mic. Ce legi sunt in ger?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna si felicitari pentru trezire :-)
      In Germania vaccinurile sunt doar recomandate, la fel ca si in Romania.
      Nu am avut probleme nici la inscrierea la gradinita, nici la inscrierea la scoala.
      Un medic care va refuza ca pacienti incalca legea. Ii poti cere sa-ti dea in scris ca refuza sa-ti accepte copiii la cabinet din cauza ca nu vrei vaccinurile si apoi poti sa-l reclami.
      Dar sincer, eu la un asemenea doctor nu m-as mai duce.
      Vino pe Facebook pe grupurile nemtesti antivaccinare, suntem acolo zeci de mii care refuzam vaccinurile si poti gasi cu siguranta prin recomandare un medic care sa-ti respecte deciziile.
      Impfen? - Nein danke!
      Gegen Impfen - Impformier dich!
      Wir impfen nicht!

      Ștergere
  26. Buna ziua ...am 2 copii unul de 10 si celalat de 9 ani , baieti amândoi. I-am născut in Italia si au crescut akolo pana la 7respectiv 8 ani. Nici unul dintre ei nu au vaccinuriile făcute. Sunt sanatosi ...racecesc 3 ori pe an si nu le dau nici un de de medicament. Prefer leacuriile babesti : Otet,ceaiuri . Pe mn m-a informat si cu ocazia asta ii multumesc o doctorita din Italia ,vecina cu mn care avea 6 copii toti nevaccinati. Treziti-va nu mai ascultati toate prostiile de la tv.

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu fac parte sau mai bine zis făceam parte din grupul.ask a moom ca după ce am avut voința sa citesc acest articol bun voi renunța la acel grup pentruca conține pleava pentru capul meu.în schimb voi adera la grupul,, vaccinuri? Nu mersi!,, eu la fel sunt mămică de copil nevaccinat și ma simteam un pic discriminata. mersi

    RăspundețiȘtergere
  28. Cred ca este cel mai complex articol de acest gen pe care l-am citit vreodata referitor la subiectul vaccinarii. In primul rand vreau sa va multumesc pentru timpul, energia, efortul si curajul depuse pentru a va sustine teoria. Povestea mea de viata este, din pacate, un alt exemplu pentru a va da seama cat de nocive sunt vaccinurile.
    M-am nascut sanatoasa, la o greutate normala. Parintii mei, niste oameni simpli de la tara, au crezut cu tarie toata viata lor in ce le spuneau medicii. Pentru ei erau un fel de zei, deci nu s-au opus vaccinarii. Le-am facut pe toate. Nu am avut reactii adverse pana pe la vreo 2 ani, iar starea mea de sanatate era excelenta. Atunci mi s-a administrat un vaccin la insistentele pediatrului (ai mei nu isi amintesc ce vaccin era, pentru ca nici nu i-a interesat, atata timp cat era "obligatoriu"). De atunci starea mea de sanatate a devenit subreda. Dintr-un copil sanatos si energic, devenisem foarte bolnavicioasa, raceam de 3-4 ori pe an, iar aici vorbesc de raceli puternice: viroze respiratorii, bronsite asmatiforme, pneumonie, frisoane si febra. De 3-4 ori pe an!!! Mi se intampla in special cand mergeam la tara, unde aerul era mai rece. Au consultat ai mei o gramada de doctori, atat din Bacau, Iasi, cat si din Bucuresti. TOTI imi prescriau o lista de medicamente + nelipsitele antibiotice. Nu cred ca va imaginati cate antibiotice am putut lua in viata asta!!! Mergeau ai mei cu sacosa de medicamente dupa ei. Povestea se repeta de aproape 22 de ani. Le-as invita pe toate oile manipulate care cred cu tarie in aceste vaccinuri, sa isi imagineze cum ar fi ca odraslele lor sa fie in situatia mea. Sau cum ar fi sa fie ele in situatia parintilor mei, care nu mai stiau la ce doctor sa se mai duca si ce tratamente sa mai incerce pentru a ma trata!!! Nu isi explicau cum niste doctori destepti si studiati nu puteau sa puna capat acestui lung sir de imbolnaviri repetate. Care a inceput imediat dupa administrarea unui vaccin! Inainte sa luati peste picior sau sa jigniti oamenii care se opun vaccinarilor, puneti-va in situatia celor care au avut de suferit de pe urma lor!!! Da, sunt oameni care nu au avut reactii adverse. Insa copiii vostri s-ar putea sa nu fie la fel de norocosi. Chiar se merita sa ii puneti cobai corporatiilor Pharma?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adriana draga, te inteleg. Si eu in copilarie am fost burdusita de vaccinuri, antibiotice injectabile si eram mai mereu bolnava (inclusiv TBC).
      Al meu copil face in vara 8 ani, e nevaccinat si nici acum nu stie ce e ala medicament alopat.
      Ce-i drept, nu suntem clientii ideali ai cabinetelor pediatrice si ai farmaciilor, poate si de asta oamenii ca noi deranjeaza sistemul de profit.
      Te felicit ca ai iesit din bezna ignorantei si realizezi ce se intampla!
      Multumesc pentru aprecieri!

      Ștergere
    2. Comentariile sunt de prisos... o singura intrebare cum asiguri necesarul de vitamina B puiul tau?

      Ștergere
    3. Din cereale integrale (adica macinate proaspat de mine, din bobul intreg), din legume, seminte etc.
      In niciun caz prin pastile sintetice.
      Nu servim nimic creat in laborator atata vreme cat natura ne ofera tot ce avem nevoie, iar organismul este o masina de sanatate care stie sa si transforme ceea ce primeste in ceea ce are nevoie.

      Stiai ca TU iti poti transforma apa in apa vie?
      Ia sa te uiti aici:
      https://www.youtube.com/watch?v=HtYEoiGZE5E

      Iata si aici un pic de inspiratie:
      http://autovindecarea.blogspot.de/2015/01/crina-tu-ce-si-cum-mananci.html

      P.S. Raspuns readaugat in noiembrie 2016, deoarece prin redirectarea blogului la alta adresa s-au pierdut FOARTE MULTE comentarii!!

      Ștergere
  29. O să fie un post lung, din 3-4 mesaje consecutive...

    Am 3copii: 2 super bombardați cu vaccinuri și foarte bolnaviciosi. La al 3-lea copil însă, inca din momentul sarcinii, de abia atunci m-am desteptat și nu l-am mai vaccinat și e sănătos tun.
    O singură excepție de fapt a fost cu el: deși m-am prezentat cu refuzul de anti-vacc printat și semnat de noi 2, când mi-au adus copilul în rezervă după 2zile era înțepat cu Bcg. Am făcut mare scandal, dar până la urma, după 3 ore de rugăminți ale pediatrului ca să nu întreprindem vreo acțiune în instanță, ca nu a fost atentă asistență să vadă refuzul pus la pătuț. Ba încă asistență, luată la întrebări zise ca nu I s-a spus... În fine, mi s-a facut lehamite și până la urma, la insistențele soțului ca nu ne permitem un proces la tribunal, am cedat. Și nu i-am mai dat în judecată. Și acum fiebe sângele în venele-mi, de nervi, când îmi amintesc înțepătură vazuta de-mi venea să sar la jugulară pediatrului care asistase cezariană. Îi repetasem de 10 ori ca am în buzunarul halatului al 3-lea exemplar din refuzul de vaccinare și dacă cumva nu informează personalul de refuz eu mor cu ei de gât pt ca am deja 2 copii cu probleme de sanatate.
    Dar să revin la ideea principală.
    Primului copil, din totală neștiință și nebănuire a complotului vaccinurilor, i-au fost adminustate toate vacc. Ba, la insist unui de., m-a convins să cumpăr cu 200eur pe atunci, în 2008, 2 doze de Rotarix. Totul decursese normal cu dezvoltarea lui. După acest Rotarix am observat o permanentă stare de agitație, plangea des. Din pacate nu am făcut legătură. Nu mai are rost să va confirm ca acest copil, după 6luni, a fost bolnav efectiv din 2 în 2 sapt. La insistență tatălui sau, îndoctrinat, de fiecare dată, pastile alopate, antibiotice. Culminează bronsitele repetate cu un astm. Tusea noaptea bietul de el, de la 2ani juma, minute în șir, doar spray-urile specifice astmaticilor îl potoleau. An făcut prostia, în disperare de cauza să îi dau și Singulare, ca nah, zicea alergologul ca fără el așa o să rămână toată viață. Și acum îl aud tușind în vis, deși au trecut ani... Pana la urma am refuzat orice tratament, am plecat din capitală poluata și m-am mutat im alt oras, viata la tara, la curte, aproape de-o stațiune balneo-climaterica și la câțiva km de Salină naturală. În 6luni l-au vindecat complet de astm sedintele de Salină și curele de ape minerale (la îndrumarea unui medic de stațiune), atât baute, apele, după un program strict și un anume gramaj. Cât și injecții cu apă unui izvor. Stațiunea minune e Băile Olănești și izvorul 7 l-a ajutat enorm în combinație cu 5. Mai tot timpul am văzut la el o stare de agitație permanenenta care, abia la școală, văzând ca nu se poate concentra mai mult de juma de oră la lecții, s-a diagnosticat în Adhd. Uitandu-ma in urma, sunt convinsa ca de la Rotarix e efectul secundar.
    El a fost mai "norocos"... Trist e ca recent am aflat ca alte 2 mămici care si-au vaccinat copiii cu același lot de Rotarix, una o față, alfa băiat, ambii au autism... Plecând din oraș am pierdut legătură cu ele și abia recent am aflat asta. A naibii coincidență, nu?! Vaccinați toți în aceeași săptămână, la alți pediatrii, ce-i drept, dar clar a fost același lot...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ramona, multumesc mult pentru feedbackul si relatarea ta, care este foarte trista (si SPER ca multi parinti sa invete din greselile tale), dar este si foarte optimista in acelasi timp, semn ca parintii SE POT TREZI, SE POT INFORMA si isi pot schimba deciziile!!
      Pot sa te rog sa postezi un comentariu legat de Singulair etc. si aici?
      http://feli-popescu.blogspot.de/2013/09/vaccinuri-alergii-astm-recrutarea.html

      Ștergere
  30. Doamna Felicia, felicitari inca o data pentru rabdarea de care dati dovada! Asa cum va spuneam intr-un comentariu si ieri, avem un baietel nevaccinat de 5 luni. As vrea sa va povestesc ca doctorita noastra de familie, care de altfel este un medic foarte bun, era foarte pornita la inceput sa il vaccinam. Dar foarte foarte hotarata. Mi-a facut indoctriarea obisnuita la care am reactionat neutru. Apoi nu am mai calcat pe la cabinet pana la 4 luni, cand m-a sunat asistenta sa-mi spuna sa ma duc sa semnez in fisa daca refuz vaccinarea, cu o amabilitate suspecta pentru mine deoarece si dumneaei era foarte inversunata cu 4 luni in urma. Am fost si am semnat in fisa ca nu sunt de acord. Nu mi-a adresat nici macar o singura intrebare. Fapt care, repet, mi s-a parut suspect. Ba din contra, a fost foarte amabila. Schimbarea acasta totala de atitudine a insemnat pentru mine 3 posibile lucruri: 1. S-au saturat sa explice la toata lumea, s-au saturat sa se certe cu lumea care pune intrebari si nu au argument destul de bune, 2. au inceput sa puna la indoiala eficacitatea lor 3. s-a intamplat vro dubiosenie intre timp si nu mai doresc sa isi asume raspunderea pentru nimeni. Eu am iesi cu o piatra de pe inima luata, pentru ca traiam cu frica in san ca voi fi hulita imediat ce imi voi asuma pozitia antivaccinare. Eu din toti copiii mici pana intr-un an pe care ii stiu, foarte putini sunt vaccinati. Si toti sunt oameni cu scaun la cap si cu studii, care s-au documentat f bin inainte. Discutia decisiva am purtat-o insa cu o prietena pediatra care e in rezidentiat la Iasi. Mi-a spus ca apar f multe alergii in urma vaccinarii si chiar paralizie (in acel moment avea un caz in atentie). Ce va mai pot spune e ca medicii au incercat in toate felurile posibile sa nege conexiune intre vccinuri si efectele aparute. Inchid aceasta postare cu rugamintea de a ma adauga in grupul d-voastra de fb pentru ca m-as bucura sa fim cat mai multi si sa putem astfel schimba ceva. Mai ales in conditiile in care e posibil sa nu ne primeasca copiii la scoala din aceasta cauza. Trebuie sa ne sprijinim reciproc. ( Andreea Elena e numele meu si am facut o cerere de accept) . Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  31. apropo, ar fi păcat să nu strângi toate cazurile cu complicații într-o bază de date pe care eventual s-o aduci în atenția opiniei publice, merci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentarii.
      Daca poti aprofunda noua medicina germanica (cele 5 legi biologice ale naturii), ai sa descoperi si cauzele diabetului.
      Vaccinul este unul din factorii de vatamare, da.
      Am strans deja sute de printscreen-uri cu vatamari postvaccinale, vor aparea in curand toate la un loc.
      Cele bune tie si familiei!

      Ștergere
  32. Buna si felicitari pentru decizia inteleapta!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Părerea mea este că dacă mamele continuă alăptarea transferul de anticorpi va proteja copilul, așa se prezintă situația în studii, probleme cred că pot apărea acolo unde mamele renunță la asta din comoditate sau din lipsă de timp cu serviciul și preferă laptele praf care nu este o hrană vie plină de enzime benefice și anticorpi, în cazul ăsta s-ar putea ca vaccinul să ofere o oarecare formă de protecție cu forma atenuată unde e normal să fie o reacție, însă costurile pe termen lung cam depășesc beneficiile, dacă este un loc cu riscuri mari de infectare acela este chiar spitalul, infecțiile intraspitalicești sunt o problemă a întregii lumi nu doar a României, pacienții plini de antibiotice au virusuri rezistente pe care le răspândesc peste tot, 30% e o rată de infecție generală, ceea ce e foarte foarte mult dar e privită ca normală, asta e situația...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In realitate, nu exista nici "virusurile" si nici "anticorpi" care sa ofere vreo protectie. Daca orice boala ar fi cauzata de otrava si noi am avea capacitatea de a deveni "imuni" contracarand "corpii" de otrava cu niste "anticorpi", atunci teoria s-ar aplica. Insa realitatea este cu totul altfel. Biologia nu functioneaza mecanic, cum cred vaccinistii.
      Vezi ca am si un articol special despre anticorpi (la categoria respectiva).
      Am si articol scris de un biolog german, care explica foarte frumos faptul ca virusurile patogene nu au fost niciodata izolate si demonstrate stiintific:
      http://feli-popescu.blogspot.de/2013/08/minciunile-profitabile-ale-stiintei.html

      Ștergere
  34. Buna Feli,

    Ma bucur mult ca am dat peste blog-ul tau! Am un baietel de aproape 6 luni (noi locuim in Franta momentan) si pediatra de aici ma tot preseaza sa il vaccinez :( din pacate aici se pare ca e obligatoriu. Insa noi nu intentionam sa-l dam in FR la scoala, asa ca am decis (dupa multe intrebari si stres, si citit in toate partile) ca NU VREM VACCINURI!
    Insa nu acesta este motivul pentru ca iti scriu. Vroiam intai sa iti multumesc pentru articolul bine documentat !!! In ziua de azi prea ni se baga pe gat orice porcarie sub egida ca ar fi safe si chiar necesar!
    Doresc sa te intreb daca ai ceva informatii despre radiografii de bazin la bebe. Mi-a recomandat sa ii fac o radio desi NU e suspect sa aibe vreo problema. Asa se face in FR radio de rutina la 4-5 luni :( E ok oare? Se poate sa fi omis ceva la examinarea fizica? ma cam ingrozeste idea de raze X in zona genitala la bebelusi...
    HEEELP !
    Merci anticipat de raspuns si numai bine intregii familii :)

    Anamaria

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare o iradiere complet nejustificată la un copil, mai ales dacă nu sunt prezente simptome sau asimetrii evidente. Sunt medic.
      Numai bine
      Mihai

      Ștergere
    2. Eu nu sunt medic, dar ca mama nu as accepta NICIODATA sa mi se iradieze copilul!
      Sincer, astia au luat-o razna complet!
      Felicitari pentru refuzul vaccinurilor!

      Ștergere
    3. Multumesc mult Feli si Mihai de raspunsurile prompte !
      Feli, as putea intra in contact cu tine pe mail?

      Merci anticipat,
      Anamaria

      Ștergere
    4. Ma gasesti pe Facebook - Feli Popescu -- poza cu VAXXED la profil :-)

      Ștergere
  35. Excelent blog! Foarte bine informat!

    RăspundețiȘtergere
  36. http://media.tvrnews.ro/video_local/201504/microcip--untitled-project-1-setari-16-x-9-86158100_86158100.mp4
    acest chip a intrat in testare pe scara larga, prin vaccinare. se doreste vaccinarea fortata a intregilor populatii, la nivel global, pana in 2020. Programul se numeste "healthy people" si chiar nu are nimic de-a face cu sanatatea, ci cu vaccinarea fortata: copii, femei, batrani, adulti, TOTI! nanochipul se poate fixa in creieri, iar persoana va deveni controlabila prin tehnologie. gandurile omului nu vor mai fi ale lui, desi el nu va mai stii suntem finite bio-electrice. creierii nostril functioneaza pe impulsuri electice in diferite benzi de frecventa, in functie de starile emotionale. Aceste stari vor putea fi induse. dar si inima noastra este bioelectrica. ni se va putea da shut-down daca nu suntem "cooperanti". acum mijlocul folosit este tehnologia. majoritaea oamenilor (pardon zombilor) detine smart-chestii. din alea de merg cu ele lipite de mana non-stop, din alea de ii fac sa isi neglijeze copii, partenerii, viata in general. ele sunt triggerul impulsurilor trimise catre nanochipuri. bineinteles informatia trebuie sa "circule" priviti orasele. sunt pline de antene "de date". pe blocuri, la intersectii (de tip rotund), pe stalpi, langa sau pe spitale. nimeni nu scapa unde exista asa ceva. oamenii nu vor mai fi umani. vor fi zombie controlati, masa perfecta de manevra. acum si partea cea mai tare. stiati sa I se pot transmite creierului BOLI sub forma de informatie? suna SF?! ce ziceti de o pandemie creata electric si transmisa prin telefoane, televizoare orice este smart si functioneaza prin unde? acesta este prezentul! intrebati-va ce este de facut pentru a nu intrra in marea supa a zombilor. alegeti viata. si Adevarul!

    RăspundețiȘtergere
  37. Buna ziua,
    In situatia actuala cu pandemia si inceperea cursurilor pe 14 sept, copii nevaccinati vor merge la scoala?
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, pai de ce nu ar merge? Asta daca vor parintii... Eu personal recomand homeschooling sau si mai bine unschooling :-)

      Ștergere
  38. Buna seara,ce putem face sa evitam în Germania vaccinarea împotriva Rujeolei? La grădiniță și la școală ne cer Impfbescheinungung.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. La gradinita, pt. copiii care mergeau deja acolo inainte de 1 martie 2020, legea spune ca aveti timp pana pe 31 iulie 2021 sa faceti dovada vaccinarii. As mentiona textul legii si i-as ruga ca pana atunci sa nu ma mai intrebe nimic. Intre timp, la Curtea Constitutionala deja ruleaza niste procese, vom vedea ce urmeaza. Cu ajutorul lui Dumnezeu si al unor avocati buni si onesti, vom scapa si de aceasta urgie.
      Pt. copiii care abia urmeaza sa fie dati la gradinita, solutia e simpla: sa fie tinuti acasa. Asta e oricum cel mai bun lucru pentru un copil. Sub nicio forma nu as accepta sa imi otravesc copilul ca sa am "privilegiul" de a-l abandona apoi la gradinita.
      2. Scoala este obligatorie in Germania, deci legea NU le permite sa refuze acceptarea copiilor nevaccinati; aveti grija sa nu va lasati manipulati cu minciuni! Si aici, strategia momentana este de asteptare: sa vedem rezultatele proceselor de la Curtea Constitutionala, sa vedem reactia fiecarui Land, reactia fiecarui Gesundheitsamt etc. Pana atunci, REFUZ TOTAL al oricaror vaccinuri si - cum zice neamtul - wir lassen es darauf ankommen.
      Oameni buni, NU va lasati pacaliti, sicanati, santajati! Refuzati politicos si ferm. La nevoie luati legatura cu Hans Tolzin, cu asociatia Libertas & Sanitas. Doamne-ajuta!

      Ștergere