"Beneficiile" vaccinarii in Africa

by - duminică, iunie 11, 2017

Sute de copii cu varste cuprinse intre 1 si 14 ani au fost internati in spitalele din Lesotho dupa ce o vaccinare la nivel national pentru rujeola si rubeola (RR) a dus la eruptii cutanate oribile, febra si dureri musculare.

Vaccinarile au fost efectuate in luna februarie sub autoritatea ministerului de sanatate din Lesotho, condus de Dr. Molotsi Monyamane, in colaborare cu Organizatia Mondiala a Sanatatii si UNICEF.

La o conferinta de presa, Dr. Monyamane nu a recunoscut pe deplin ca vaccinurile RR care fusesera administrate in camine, scoli si clinici fusesera principala cauza a efectelor negative asupra a sute de copii si a decesului a cel putin unui copil.

Unul din copiii din Lesotho vatamati vaccinal



In schimb, ministrul a bagatelizat efectele vaccinarii sustinand ca acei copiii care capatasera eruptii cutanate si alte boli ar fi eventual subnutriti, ceea ce ar explica reactia lor la vaccin. [In acest context, cand un copil subnutrit in Romania face rujeola si moare, se sustine ca rujeola l-ar fi ucis, dar daca murea de la vaccin s-ar fi sustinut ca a murit de subnutritie - n.m.]

„Nu avem dovezi ca imaginile postate pe social media sunt cu adevarat copiii care au dezvoltat astfel de efecte secundare de la vaccinare“, a declarat Dr. Monyamane. [Evident, pentru "epidemiile" fabricate de rujeola nu mai trebuie dovezi, acolo ii credem pe ei pe cuvant - n.m.]

El a adaugat: „Nu ne aduceti fotografii, aduceti acei copii aici, avem un specialist aici. Parintii ar trebui sa aduca dovezi documentate de la cadrele medicale care dovedesc ca boala copiilor este rezultatul vaccinului. Duceti copiii la institutiile de sanatate; nu stiu de ce sufera acei copii. Haideti sa investigam ce cauzeaza aceasta epidemie de simptome. Nu putem atribui fiecare boala din tara unui vaccin.“ [Evident, cand ucigasii sunt solicitati sa certifice ca ei au ucis si au schilodit copiii, acei ucigasi se vor inghesui sa dea imediat cu subsemnatul, nu? - n.m.]

Atitudinea plina de dispret a Dr. Monyamane a ofensat zeci de parinti, unii dintre ei au in vedere o actiune in justitie impotriva lui si a Ministerului Sanatatii.

O mama care a dorit sa ramana anonima a relatat revistei Team Buntu Africa faptul ca fiul ei, era perfect sanatos si s-a imbolnavit imediat dupa vaccinarea cu vaccinul rubeolic-rujeolic.

„Fiul meu este bolnav de aproape trei saptamani“, a spus ea. „In mod normal, el este un copil foarte jucaus si vesel. Din dupa-amiaza zilei de vaccinare, este intotdeauna obosit. Rareori se mai joaca si in schimb tuseste permanent. Ii curge nasul si are o eruptie oribila pe coapse. Face de asemenea febra foarte mare si are pete pe cap, pe stomac si picioare."

„L-am dus de urgenta la un spital local, imediat cand au inceput toate aceste semne și simptome. Doctorii i-au dat paracetamol si allergex, dar nimic nu ajuta. Ma simt neajutorata si nu stiu ce sa mai fac“, a adaugat mama.

Potrivit CDC din SUA, vaccinul rubeolic-rujeolic este perfect sigur si foarte eficient in prevenirea rujeolei, oreionului si rubeolei (!).

Cu toate acestea, informatiile postate pe site-ul lor admit ca, la fel ca oricare alte vaccinuri, si vaccinul RR are efecte secundare, de ex. bratul inflamat dupa vaccin, febra, eruptii cutanate usoare si rigiditate temporara in articulatii.

„Extrem de rar, o persoana poate avea reactii alergice grave la vaccinul MMR", noteaza articolul de pe site.

Expertii medicali spun ca exista persoane carora, din punct de vedere medical, ar trebui sa nu li se administreze acest vaccin RR; de ex., cei care sunt bolnavi la momentul vaccinarii, persoanele cu diagnostic de HIV/SIDA sau care au alte boli care afecteaza sistemul imunitar, persoanele care iau medicamente care afecteaz sistemul imunitar, cele care au cancer, care au avut vreodata tulburari de coagulare, care au primit un alt vaccin in ultimele 4 saptamani si cei ce au primit recent transfuzii de sange.

Lesotho nu este singura tara in care se administreaza acest vaccin. Namibia, Kenia, Tanzania, India si Botswana sunt printre multele tari care au primit vaccinul RR. Namibia, Botswana si Kenia au primit vaccinul RR in 2016, Tanzania in 2014, India in februarie 2017.

In Namibia s-a raportat ca au murit 21 de copii de la vaccinarea rubeolica-rujeolica. In consecinta, sase familii au dat in judecata ministerul sanatatii din Namibia.

In Lesotho, de asemenea, zeci de parinti dau interviuri la posturi de radio si cauta modalitati pentru a lua masuri legale.

* * * * *

Alti copii morti după ce au fost vaccinati impotriva rujeolei in Sudanul de Sud

Guvernul da vina pe "eroarea umana". Evident, ca intotdeauna, oficialii sustin ca "a fost eroare umana", "a fost un lot defect", "a fost un lot contaminat" etc. NICIODATA nu este de vina VACCINAREA ca atare si nu se admite ca TOATE vaccinurile sunt otravuri celulare!

Cel putin 15 copii au murit acum ca urmare a unei campanii de vaccinare rujeolice, in Sudanul de Sud.


Toti copiii decedati aveau sub cinci ani, a declarat Ministerul Sanatatii din aceasta tara, sustinand ca moartea lor s-a datorat erorii umane.


Potrivit acestuia, o singura seringa ar fi fost utilizata la toti copiii, timp de patru zile, iar vaccinul nu a fost depozitat corespunzator.

Organizatia Natiunilor Unite a declarat ca toti cei 15 copii au murit de "sepsis sever" si "toxicitate" din cauza vaccinului contaminat.


O campanie de vaccinare impotriva rujeolei a fost demarata pentru cei peste doua milioane de copii din Sudanul de Sud, cea mai tanara tara din lume si una dintre cele mai sarace. Evident, in loc sa le dam alimente si apa curata, ii otravim cu vaccinuri.

Decesele au avut loc in orasul Kapoeta din sud-estul Sudanului de Sud, unde aproximativ 300 de copiii ar fi trebuit vaccinati.

You May Also Like

2 comments

  1. Felicia, citeste articolul de mai jos. Cred ca tu esti cea mai in masura sa ne spui adevarul:

    https://www.aparatorul.md/curtea-suprema-din-germania-a-dat-verdictul-virusul-rujeolei-nu-exista/

    E adevarata stirea?

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am relatat pe larg despre proces.
      Vezi la categoria Stefan Lanka.

      Ștergere