Ciuma neagra si gripa spaniola

by - joi, septembrie 13, 2018

Autor: Tristan Wells

Istoria medicinei ne spune că ciuma neagră (ciuma bubonică) și gripa spaniolă au ucis zeci de milioane de oameni, nu-i așa?

Ei bine, au murit atunci mulți oameni - avem date multe despre asta (chiar din Evul Mediu). Dar din ce cauze au murit în realitate este mult mai greu de constatat.

Doctorii dau vina pentru orice și întotdeauna pe germeni - când ești ciocan, totul arată ca un cui. Cu siguranță medicii nu dau niciodată vina pe ei înșiși. Ei sunt cei mai deștepți oameni și nimic nu e niciodată vina lor.



În timpul ciumei negre, tratamentele administrate persoanelor suspectate de a fi "infectate" erau următoarele: să mănânce sticlă (nu glumesc), să fie arși, să fie biciuiți, să-și dea cu fecale peste răni, să fie izolat și înfometați, și diverse alte "tratamente".

Cei norocoși au primit aromaterapie - un tratament fără îndoială eficace, pentru că, spre deosebire de celelalte tratamente, acesta nu ucidea.

Unul dintre tratamentele pe care le enumeram mai sus a fost să li se dea oamenilor smaralde pisate să mănânce. Deci se mânca sticlă. Imaginați-vă pacientul cu o hemoragie internă și medicul spunând "vai, ce boală oribilă a avut bietul pacient, nici măcar tratamentul cel mai bun și cel mai costisitor nu l-a putut ajuta". Țineți minte asta când medicii de astăzi doresc să vă pună pe un "tratament" cu citostatice care ar costa sute de mii de dolari.

La gripa spaniolă, cei care au murit (în marea majoritate) nu erau cei foarte bătrâni sau cei foarte tineri, așa cum ne-am aștepta teoretic de la gripă. Iar simptomele au fost deseori descrise ca o furtună de citokine - adică un răspuns autoimun masiv.

Oare ce anume ar putea provoca un asemenea răspuns autoimun masiv? Vaccinurile? Ei bine, da. Vaccinurile.

Exact în 1918, după încheierea războiului mondial I, soldații (și acei oameni care au avut contact cu ei) au fost injectați cu o multitudine de vaccinuri pentru a fi "protejați" de potențialele boli aduse cu ei de pe front, din teritoriile străine. Vaccinuri antivariolă, vaccinuri împotriva tifosului, împotriva febrei galbene și multe altele au fost administrate în special adulților tineri. Exact acești adulți tineri au fost cei care au decedat apoi și moartea lor a fost pusă în cârca fictivei gripe spaniole. 

Ce gripă izbucnește concomitent în cazărmi militare, pe continente diferite și ucide doar oameni tineri și în putere?
În realitate, vaccinurile - și apoi tratamentele alopate ulterioare date bolnavilor - au fost responsabile de zeci de milioane de decese.

Virusul gripei? Nici măcar nu există. Nimeni nu a demonstrat cum o structură proteică ar putea ucide oamenii în așa-zise "infecții naturale" (deși sunt sigur că, dacă injectăm suficientă proteină străină în corpul oamenilor, îi putem otrăvi exact cum se face cu vaccinurile).


Au murit oameni mușcați de șobolani (sau purici sau altceva) în timpul ciumei? Tot ce se poate. Nu mai mult decât în oricare altă epocă. Simptomele ciumei au fost aceleași ca la lepră, care exista dintotdeauna, dar care a fost prezentată ca fiind o nouă boală contagioasă din cauza strategiilor militare; existau în acea vreme tribunale de sănătate care îi declarau "ciumați" pe toți cei de care voia biserica să scape; astfel, aceștia erau tatuați și expulzați din orice comunitate, devenind niște proscriși. Acei strategi mai insuflau permanent frica în dușmanii lor aruncând cadavre asupra lor

Este istoria războiului biologic din secolul XX. Nu se transmite nicio boală - în schimb, dacă bagi spaima și panica în populație poți cauza decese în masă din cauza traumelor sufletești și a "tratamentelor" medicale ulterioare.

Strategia a funcționat. Au insuflat multă teamă. Din păcate, ei au uitat să le spună și oamenilor lor că totul fusese o înșelăciune. Așa că întreaga Europă a fost cuprinsă în această isterie de moarte.

Boala "contagioasă" nu a omorât pe nimeni. Teama de boli contagioase a ucis în schimb sute de milioane.

Autor: Tristan Wells

* * * * *

Pentru informare suplimentara:
Documentar despre vaccinarea antigripala

You May Also Like

2 comments

  1. Pe lângă cauzele enumerate în acest articol, și otrăvirea accidentală sau voită a maselor de oameni a fost unul din factorii care au condus la îmbolnăviri în masă. Foamete și subnutriție, traume emoționale cumplite ca urmare a tot ceea ce a însemnat întotdeauna războiul, tratamentele alopate catastrofale, epuizare fizică, moartea celor dragi, otrăvirea cu ape uzate industriale și din canalizări, începuse și epoca pesticidelor, vaccinurile, iatrogenia, metalele grele, etc... nicidecum microorganismele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este suficient să cercetezi contextul politic, militar, economic şi social în care au apărut "epidemiile" de-a lungul mileniilor... ca să pricepi că ele au fost generate prin otrăvire în masă. Când se dorea supunerea unor populaţii incomode, în timp de revolte, de război civil sau de război cu armate străine... se recurgea la deja verificata metodă a otrăvirii surselor de apă. Otrăvirea surselor de apă, ca modalitate de generare a îmbolnăvirilor în masă... se practică şi astăzi, după milenii. Spre exemplu... prin otrăvirea intenţionată, din cauze economice sau militare, sau prin otrăvirea industrială ori agricolă accidentală a surselor de apă... sunt generate epidemiile de febre hemoragice din Africa.

    RăspundețiȘtergere