Complexul 'Sanatatea'

by - miercuri, aprilie 29, 2009

Toti am fost „vaccinati“ obsesiv cu o imagine monocauzala a bolilor, care este atat de fascinant de comoda intrucat ne ia noua orice responsabilitate si o arunca in carca microbilor, sugerand ca tot ce trebuie sa facem este doar sa bagam suficienti bani in buzunarele concernelor farmaceutice si bum, ei ne livreaza protectia totala impotriva tuturor soiurilor de boli.

Teoria originara a microbilor ca "dusmani" ii apartine evident "prietenului" meu Louis Pasteur, un chimist mediocru, un plagiator cu un ego mult peste posibilitatile lui intelectuale, care - dupa cum a descoperit istoricul american Geison studiind timp de 20 de ani carnetele personale ale lui Pasteur - a falsificat multe experimente pentru a publica rezultatele dorite.

Surpriza, chiar un contemporan al lui Pasteur pe nume Bechamp (doctor in stiinta si in medicina, profesor de chimie si farmacie) dezvoltase teoria celulara, o teorie mult mai de bun simt decat a concurentului lui, dar din pacate teoria lui nu aducea nici un fel de profit nimanui si deci nu a putut fi sprijinita de nimeni (desi nici pana astazi nu a fost invalidata!), in timp ce Pasteur facea deja milioane cu vaccinurile lui care se vindeau ca painea calda...

Va las sa judecati singuri cu ce teorie vreti sa va identificati.


-->
Pasteur: Bolile provin de la microorganisme din afara corpului.
Bechamp: Bolile provin de la microorganisme din interiorul celulelor umane.
Pasteur: In general, trebuie sa ne pazim de microorganisme.
Bechamp: Aceste microorganisme intracelulare functioneaza in mod normal pentru a construi si a sustine procesele metabolice ale corpului.
Pasteur: Functia microorganismelor este constanta.
Bechamp: Functia microorganismelor se schimba pentru a ajuta la procesele catabolice (de dezintegrare) ale organismului-gazda atunci cand acel organism moare sau e vatamat, ceea ce poate fi un proces chimic sau unul mecanic.
Pasteur: Formele si culorile microorganismelor sunt constante.
Bechamp: Microorganismele isi schimba formele si culorile pentru a reflecta mediul.
Pasteur: Fiecare boala este asociata cu un anumit microorganism.
Bechamp: Fiecare boala este asociata cu o anumita stare generala a corpului.
Pasteur: Microorganismele sunt agenti cauzali primari.
Bechamp: Microorganismele devin patogene atunci cand sanatatea organismului-gazda se deterioreaza. Astfel, starea organismului-gazda este agentul cauzal primar.
Pasteur: Boala poate „lovi“ pe oricine.
Bechamp: Boala este creata de conditii nesanatoase.
Pasteur: Pentru a preveni bolile, trebuie "sa construim scuturi de aparare".
Bechamp: Pentru a preveni bolile, trebuie sa cream sanatate.

Pana si despre Pasteur se spune ca pe patul de moarte ar fi admis in sfarsit: "Microbul nu e nimic, mediul este totul!". Din pacate, mult prea tarziu, dupa consecintele care pot fi vazute azi.

* * * * *

Fiindca tot se fac paralele acum intre "gripa porcina" de azi si "gripa spaniola" din 1918, va invit sa cititi experienta unei autoare care a supravietuit acelei perioade. Ciudat ca familia ei nu era printre cei vaccinati si au supravietuit toti, desi parintii ei mergeau constant la cei bolnavi ca sa ajute si nu a luat nici unul din ei "virusul"...

Iata si alte informatii interesante despre "gripa spaniola":

- majoritatea medicilor implicati nu au vorbit si nu au publicat niciodata experienta lor cu "virusul", ceea ce face plauzibila ipoteza ca in realitate epidemia a fost cauzata de vaccinarile in masa si de tratamentele agresive aplicate bolnavilor cu sistem imunitar slabit;
- epidemia de "gripa spaniola" nu a izbucnit intr-un singur loc, ca sa se raspandeasca apoi in lume, ci a izbucnit concomitent in mai multe locuri, ba chiar pe continente diferite;
- simptomele "gripei spaniole", sangerari in plamani, sunt cunoscute ca posibile efecte ale vaccinarii;
- s-au facut mai multe incercari de contaminare cu zeci de persoane (marinari incarcerati carora li se promisese eliberarea), care au stat in permanent contact cu bolnavii si carora bolnavii le tuseau cate 5 minute in fata - fara ca macar una din persoane sa se imbolnaveasca, ceea ce dovedeste clar ca boala nu era contagioasa;
- abia simularea unui vaccin - injectarea de lichide prelucrate din corpul bolnavilor - a reusit sa duca la imbolnavirea persoanelor-cobai.

Uite ca nici nemtii nu dorm: tagesschau.de (programul de stiri al televiziunii nationale) scrie un articolas despre cei care au de profitat din panica gripei. Apoi, un profesor de virusologie neamt declara si argumenteaza, foarte pertinent dupa parerea mea, ca orice epidemie de gripa normala este mai periculoasa decat "gripa asta porcina" (care oricum nu e porcina deoarece e vorba despre un virus uman).

Si ultima bombonica, de data asta din surse oficiale: conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii nu s-au inregistrat pana acum decat 7 (sapte!!) decese probabile din cauza "gripei porcine" (toate in Mexic si nici alea 7 nu sunt 100% dovedite, caci unul din decedati suferea de tuberculoza, altul avea 288 de kilograme), si 79 de cazuri de imbolnavire...

Vaaai, asta da tragedie, pai si cum mai scapam, dom'le, de rezervele alea vechi de Tamiflu care au termen de valabilitate de doar 5 ani? Tocmai acum, cand firma Roche a anuntat marirea productiei? Pai daca ne trezim cu o epidemie de sinucideri la nivel de management?

In final, ca sa redevenim seriosi, indiferent ce credeti si de care parte a baricadei sunteti, aveti grija de sanatatea voastra!

* * * * *

Azi transmitem LA MULTI ANI cu mult drag pentru Patrick, mugurasul cel mai grabit al odiseei, sa-i fie zilele senine, cu sanatate, bucurii, cu dragoste si fericire in suflet! De asemeni, azi trimitem pupici speciali pentru Nicole (ai dreptate, I'm only a click away si va citesc zilnic!), chinabulina (sanatate gogosicai!), Ylari (pupam sa treaca depresia), Magdone, Iulia si MsBB (am terminat postarea asta de 3 ore, dar am tot asteptat vestile dupa vizita la doctor, of, multa bafta la urmatorul control!)! O incurajare pentru Iustinelul care va merge la cresa, fie sa se adapteze fara probleme, daca nu se mai poate sa stea cu mami a lui acasa, cum ar fi ideal (dar ce e ideal pe lumea asta?). Am vazut ca s-au facut cateva propuneri de a pune pe prima pagina un link spre blogul meu, eu nu am absolut nimic impotriva, oricum ma voi simti in continuare tot aproape de voi!

Pentru fetele interesate sa le dea mai mult fier copiilor, va recomand calduros
cerealele din mei. Aici aveti un tabel cu continutul in fier al diverselor alimente, iar meiul este, cu 9mg de fier la 100g, pe locul trei dupa ficat (de porc/vitel) si tarâtze. Eu am inceput sa-i bag cate o lingura de mei si in piureul de pranz, nu strica.

You May Also Like

1 comments