Comunicat OMS

by - miercuri, ianuarie 06, 2010

Comunicat OMS

Potrivit expertilor OMS, in viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree si de gonoreea furnico-ariceasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este amenintarea proliferarii tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului si de hemoroizi de tipul “mama Kangaroo”. Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este de departe cel al impotentei caprine, care, desi nu e o boala mortala, in mod fatal ameninta omenirea cu disparitia. 

Ca urmare a gripei aviare si porcine, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gandacului de bucatarie, guturaiul pisicesc, scolioza canina si diareea cetaceica. De asemenea, amenintarea sifilisului de popandau este mai puternica decat oricand.

You May Also Like

2 comments

  1. Cred ca ai simtit ca m-am gandit intens la tine zilele astea:-) Am vb. cu o "prietena" vaccinata antiporcin:) care mi-a spus ca tre sa fiu "really, really stupid" sa nu fac vaccinul. Si ca medicii germani de asemenea sunt idioti ca nu-l recomanda:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ia de citeste p-acilea si da-i si prietenei sa citeasca: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=newsHighlights&newsId=46

    Poate-i mai vine mintea la cap sau se muta pe alta planeta, sa nu mai traiasca intre atatia idioti stupizi ;-))

    RăspundețiȘtergere