Noutati din cloaca de agresori sexuali de la Steyr

by - sâmbătă, iunie 15, 2013

Inca nu va vine sa credeti tot ce cititi despre cazul Sophie?

Se pare ca in localitatea Steyr, zona de bastina a bunicului Sophiei G., rasar si infloresc agresorii sexuali si tatii incestuosi ca ciupercile dupa ploaie, dupa zeci de ani de conspiratie a tacerii!!

Un articol din aprilie 2013 spune asa:

Incest cu fiica: Sase ani inchisoare

Un austriac de 59 de ani, care se pare ca si-a abuzat ani de zile fiica inca de pe cand aceasta (acum adulta) era eleva de scoala primara, a fost condamnat miercuri de catre tribunalul din Steyr la 6 ani de inchisoare.
Victimei presupuse i-a fost acordata o despagubire de 5.000 de euro. Verdictul nu a fost inca validat: paratul a facut contestatie si a cerut anularea verdictului, procuratura nu a dat inca nicio declaratie.

O facea docila cu alcool

Se pare ca martiriul a inceput in 1987 si a durat pana in 2011. Cand copilul se marise, tatal o facea docila cu alcool si astfel a violat-o ani de zile. Cazul a fost facut public cand femeia, care a fost diagnosticata cu sindrom posttraumatic, s-a razbunat pe tatal ei impreuna cu prietenul ei. Amandoi l-au confruntat pe tatal femeii, l-au legat si l-au batut. Au fost condamnati pentru act grav de violenta la 3 luni de inchisoare conditionata.
Barbatul din regiunea Steyr risca sa fie condamnat la 5 pana la 15 ani de inchisoare. El neaga acuzatiile si a admis doar ca o singura data a pipait-o pe alta din fiicele lui.

Acuzatul este de origine din aceeasi localitate din comunitatea Steyr ca si barbatul de 66 de ani care cu doua saptamani inainte de acest verdict fusese condamnat la 13 ani de inchisoare pentru abuzuri sexuale care s-au intins peste decenii.

Articolul despre acest al doilea pedofil spune asa:

Pedofil condamnat la 13 ani de inchisoare

Un pensionar de 66 de ani din comunitatea Steyr a fost condamnat de tribunalul din Steyr la 13 ani de inchisoare, dupa ce procuratura l-a acuzat de multiple atacuri sexuale in familie si in afara familiei timp de mai multe decenii. 
In plus, s-a dat si verdictul internarii acuzatului intr-o institutie pentru criminalii bolnavi mintal. Atat acuzatul cat si procuratura au renuntat la apel, astfel incat verdictul este definitiv.     

Lunga lista de crime
In rechizitoriul sau, pe care pentru a menaja victimele procurorul nu l-a citit in intregime, a declarat ca nu mai intalnise asa ceva in lunga lui cariera. Pensionarul pedofil a fost printre altele acuzat de viol, abuz de minori si copii, incest, tortura de minori, copii si oameni fara aparare, acte de violenta precum si abuz de autoritate.

Faradelegile au inceput in 1972
Acuzatul se pare ca a abuzat de sotia sa, de copiii biologici, de nepoti, de copilul adoptiv al uneia din fiicele lui precum si de o nepoata. Abuzul pare sa fi durat din 1972 pana anul trecut, cand toata povestea a iesit la iveala cand una din victime a ajuns la spital din cauza tulburarilor psihice grave cauzate de abuzul sexual.  
Avocatul acuzatului a declarat la tribunal ca clientul lui a facut marturisiri partiale. Tribunalul a judecat cazul in cea mai mare parte cu usile inchise, in special pentru a proteja victimele.

Victimele au primit despagubiri
Tribunalul din Steyr a relatat intr-o declaratie de presa imediat dupa anuntarea verdictului ca acuzatul (condamnatul) va fi obligat sa suporte cheltuielile de judecata si ca victimele vor primi diverse sume pe post de despagubiri financiare. O reprezentanta legala a membrilor familiei declarase in timpul procesului ca acele crime nu au cum sa fie reparate cu bani, de aceea ceruse doar sume simbolice, de 500 sau 1000 de euro.

* * * * *

Ganditi-va ca acestea sunt DOUA cazuri iesite la suprafata in DOUA luni in ACEEASI comunitate. Va pune pe ganduri?? Daca da, atunci e bine!

Va urma...

Intre timp, continuati sa faceti cunoscuta povestea micutei Sophie!!

You May Also Like

4 comments

  1. Se pare ca tribunalul respectiv e specializat in procese cu pedofili...Oricat ai fi de ateu, pentru nemernicii astia speri sa existe un iad si niste focuri vesnice care sa-i chinuie pentru eternitate...Nemernicii incestuosi! :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine ma mira altceva. Un nenorocit se DOVEDESTE a fi pedofil, chinuindu-si ani intregi fiica si primeste doar 6 ani de inchisoare si 5000 euro despagubiri pentru victima?? Pai inseamna ca Romania e depaaarte!! Chiar si noi avem pedepse mai grave!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca ala este un catun unde sunt multi pedofili si toti sunt prieteni intre ei. Fetita va avea traume si din pacate sunt sigura ca este in continuare agresata.

    RăspundețiȘtergere
  4. S-ar putea ca acolo sa fie un intreg lant de pedofili!

    RăspundețiȘtergere