Cazul Sophie la postul TV national austriac ORF2 in seara asta!

by - luni, iulie 15, 2013

*** CAZUL SOPHIE LA TV NATIONAL IN AUSTRIA ***

Postul TV national austriac ORF 2
prezinta in seara aceasta
CAZUL SOPHIE!!!!!

Cred ca nu va spun nimic nou daca va spun ca nimic nu urasc pedofilii mai mult decat publicitatea si atentia publica! Stiu ei de ce.

Ei bine, in seara asta jumatate din Austria va vedea la televizor detalii despre tragedia pe care o traieste Sophie.

Cateva nume au fost modificate (Sophie a devenit Julia, iar Christoph a devenit Christian), dar Ruxanda a ramas Ruxanda, iar mama ei a ramas Minerva Roanghesi.

Va doresc vizionare placuta!



http://www.ots.at/presseaussendung/OTS_20130712_OTS0129/thema-am-15-juli-besondere-paare-liebe-ueber-jahrzehnte

Iata traducerea textului care anunta subiectele emisiunii:

Christoph Feurstein prezinta in emisiunea "Thema" astazi, 15 iulie 2013, la ora 21.10 Uhr pe programul national austriac ORF 2, impreuna cu serialul de vara „Cupluri deosebite, Iubire de-a lungul deceniilor“ si urmatorul reportaj:

Tragedia Juliei

In noiembrie 2011, Ruxanda G. scrie in jurnal: „dupa un sfarsit de saptamana cu o atmosfera glaciala intre noi, Christian a spus ca ne va omora si pe mine, si pe mama, pentru ca nu mai vede alta solutie“.

Un an mai tarziu, managera de 36 de ani moare – ucisa de propriul sot. In camera de alaturi se afla fetita cuplului, in varsta de 6 ani.
Jurnalul Ruxandei G. scoate la iveala o tragedie care dura de trei ani de zile. Ruxanda G. si mama ei, Minerva Roanghesi, il acuzasera pe tatal fetitei ca ar abuza sexual de aceasta. Christian G. negase intotdeauna, facuse teste cu detectorul de minciuni si mersese la terapie cu sotia. Cu toate acestea, Ruxanda G. vrea sa divorteze si il ameninta pe sot ca va face publice acuzatiile aduse lui pentru pedofilie. In noaptea dinspre 25 noiembrie 2012, managerul isi injunghie mortal sotia. O duce apoi pe Julia la parintii sai in Austria Superioara si se preda acolo la politie. Asa incepe o lupta apriga pentru custodia Juliei intre parintii faptasului si mama victimei: Acum Minerva Roanghesi il acuza si pe tatal lui Christian G. de abuz sexual asupra fetitei. Christoph Feurstein si Johannes Schubert au cercetat aceste acuzatii.

Emisiunea "Thema" poate fi downloadata ca Video-on-Demand 7 zile dupa transmitere si poate fi vizionata si ca Live-Stream aici: http://TVthek.ORF.at/

You May Also Like

0 comments