Vaccinurile pot declansa autismul - Iata ce se stie deja!

by - sâmbătă, iulie 13, 2013



~~ Articol scris de Christina England, 4 iulie 2013 ~~

De multi ani de zile
, parintii cu copii autisti au convingerea ca vaccinurile multiple au determinat declansarea autismului la copiii lor. Cu toate acestea, guvernele din intreaga lume au negat categoric aceasta posibilitate. Oficialii continua sa-si bage capul in nisip si sa ignore ceea ce se intampla, refuza sa efectueze studii relevante si nu raspund la nicio intrebare care ar putea scoate la iveala adevarul despre vaccinuri.

Actiunile lor (de musamalizare) sunt clar demonstrate intr-un filmulet intitulat AutismOne and Generation Rescue 2013 Conference Congressional Panel, care ii arata pe congresmanul Burton (R-IN), congresmanul Weldon, MD (R-FL) si congresmanul Bill Posey (R-FL), publicat pe 11 mai 2013.

Acest video scoate in evidenta ce s-a intamplat in spatele usilor inchise de-a lungul anilor si ofera parintilor posibilitatea rara de a asista la prima mana la minciunile afirmate si enormitatea incredibila a inselaciunii vaccinarii.[1]

 

Vaccinuri, minciuni si video

 

Video-ul incepe cu o inregistrare facuta in anul 2000.
Membrul Camerei Reprezentantilor Dan Burton, presedinte al Comitetului de reforma guvernamentala din 2000 pe autism si vaccinuri ale copilariei, a deschis conferinta afirmand ca autismul, odinioara considerat o tulburare rara, a devenit aproape o epidemie. El a spus ca este o prioritate sa se efectueze cat mai multa munca de cercetare despre legatura potentiala intre vaccinuri si autism. Burton a terminat introducerea catre Congres afirmand ca trebuie sa ne oprim din a baga capul in nisip si a ignora aceasta posibilitate.

Intorcandu-se catre Dr. Coleen Boyle, Director al Centrului National pentru defecte congenitale si handicapuri de dezvoltare de la Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC), Burton a întrebat:
 

"Am verificat toate dosarele financiare ale FDA, HHS, CDC, credeti ca orice persoana care primeste fonduri de la Merck sau de la oricare dintre celelalte companii farmaceutice ar trebui sa fie membru in comisiile de consiliere care dau decizii despre produsele farmaceutice care provin de la acele companii sau credeti ca acolo este un conflict de interese?"

Acum, pentru multi dintre noi aceasta intrebare pare a fi relativ usoara pentru cineva de calibrul Dr. Boyle. Cu toate acestea, nu a fost deloc usor pentru dr. Boyle, care a parut sa ramana fara cuvinte, inainte de a afirma:
"Cred ca este o intrebare la care este greu de raspuns." (!!)

Congresmanul Burton se intoarce apoi catre Dr. Paul Offit si spune:
"Vorbiti despre colaborare, presupun ca e vorba de compania farmaceutica Merck?"
La care Offit se balbaie:
"Da, eu, um, asa cum am, um, prezentat in raportul meu scris, am fost incepand din 1992 in colaborare cu Merck and Company pentru dezvoltarea vaccinului rotavirus."
La care Congresmanul Burton raspunde simplu:
"Ei produc vaccinul ROR, nu-i asa?"

Uitandu-se din nou la Dr. Boyle, Burton a intrebat-o de ce CDC-ul nu a inclus, ca una din potentialele cauze investigate, posibilitatea ca unele dintre aceste vaccinuri sa fi cauzat cresterea autismului, cerandu-i sa verifice aceasta problema. In ciuda raspunsului ei ca va face acest lucru, se pare ca inca o data aceasta sarcina relativ simpla a fost prea dificila pentru Dr. Boyle, deoarece iata, treisprezece ani mai tarziu inca asteptam raspunsul ei.

Dupa ce a mai discutat cu alti membri ai Congresului, congresmanul Burton s-a intors catre Dr. Doyle si a afirmat foarte ferm:
"Dr. Boyle, pentru informarea dumneavoastra, la o intalnire publica in Township Brick in ianuarie 1997, si ar trebui sa stiti acest lucru, cu CDC-ul si altii prezenti acolo, mai multi membrii din audienta au intrebat despre vaccinuri si posibila lor legatura cu autismul si au cerut sa se verifice acest aspect."
Burton a continuat:
"Si afirm aici ca poate, doar poate, datorita faptului ca firma farmaceutica care produce vaccinul a avut o influenta asupra oamenilor prezenti la acea intalnire, au spus 'Hei, nu vrem sa ne bagam in asta', iar daca intr-adevar asa a fost, atunci asta este aproape de-a dreptul criminal."
 



In incheierea inregistrarii din 2000, consider ca Dr. Bernard Rimland a dat raspunsul cel mai onest al zilei, atunci cand a raspuns la intrebarea lui Dan Burton daca, dupa ce a ascultat comentariile facute in cadrul acelei intalniri si si-a desfasurat propria activitate de cercetare stiintifica, exista posibilitatea ca vaccinurile sa contribuie la cresterea ratei autismului.
Dr. Rimland a raspuns:
"Nu exista numai posibilitatea, ci exista chiar o foarte mare probabilitate, judecand dupa toate dovezile disponibile."
Acestea sunt cuvinte puternice, deci de ce a fost ignorat Dr. Rimland?

 

Autoritatile guvernamentale continua sa ignore pledoariile pentru interventie

 

Ajungand in 2002, se parea ca nimic nu se schimbase prea mult. Congresmanul Dan Burton poate fi vazut din nou prezidand sedinta, deschisa cu un video extrem de dureros si miscator dintr-un film cu un copil care sufera de autism sever, pentru a demonstra cu ce se lupta parintii zi de zi. Aceasta inregistrare a miscat pana la lacrimi audienta, iar congresmanul Burton a comentat ca nepotul sau, ca si mii de alti copii din intreaga tara, fusesera perfect normali pana cand au primit vaccinurile multiple si a continuat adaugand aceasta declaratie extrem de puternica:
"Deci, nu putem lasa industria farmaceutica si guvernul sa musamalizeze astazi mizeria asta, pentru ca nu o sa dispara si-i va costa pe contribuabili miliarde mai mult daca vom continua sa asteptam fara sa facem nimic, ca FDA-ul, HHS-ul si agentiile de sanatate sa continue sa se ascunda in spatele acestei fatade, cum ca au existat studii care dovedesc concludent altceva, este pur si simplu o nedreptate!"

De fapt, intregul video de la inceput pana la sfarsit arata in mod clar dovezi ca aceasta dezbatere aprinsa s-a desfasurat timp de mai mult de un deceniu. In fiecare an, aceleasi probleme si aceleasi chestiuni par a fi discutate, si totusi comisia ajunge la aceeasi concluzie ca nu se efectueaza studii pentru a investiga legatura dintre vaccinuri si autism.
Deci, de ce se intampla acest lucru si de ce nu se face nimic?


Congresmanul Dan Burton chiar spune la un moment dat "Veniti aici saptamana de saptamana, an de an, sustineti ca mercurul nu cauzeaza autism, iar rapoartele voastre spun cu totul altceva, nu spun nimic concludent!" 

 

Cercetatorul si investigatorul guvernamental = infractor fugitiv! 

 

In 2012, il vedem pe congresmanul Bill Posey preluand sarcina de a incerca s-o interogheze pe evaziva si de-acum oarecum incaruntita Dr. Boyle de la CDC cu privire la vaccinari si autism.
Congresmanul Posey intreaba:
"Dr. Boyle, predecesorul meu congresmanul Welder a fost un medic foarte respectat, competent si de la el am preluat cu destula certitudine convingerea lui ca thimerosalul din vaccinuri a fost categoric un factor care a contribuit la autism si ma intreb daca CDC-ul a efectuat sau a facilitat deja un studiu care sa compare copiii vaccinati cu copiii nevaccinati? Ati facut asta?"

Cum era de asteptat, in loc sa raspunde la intrebarea adresata, dr. Boyle evita intrebarea complet si "raspunde" prin a afirma:
"Am facut o serie de studii cu privire la relatia dintre vaccinuri cu thimerosal si autism si alte handicapuri de dezvoltare."
Fara a renunta, congresmanul Posey reformuleaza intrebarea in speranta de a primi un raspuns direct:
"Deci, in mod clar, cu siguranta, fara echivoc, ati studiat copiii vaccinati comparandu-i cu cei nevaccinati?"
La care ea raspunde:
"Nu i-am studiat pe vaccinati contra nevaccinati."
Si in clipa cand a incercat sa continue cu si mai multa abureala, congresmanul Posey o opreste, zicand:
"Lasati, acesta a fost sensul intrebarii mele, mi-ati irosit doua minute din timpul meu."

Apoi a intrebat-o:
"Ce masuri a luat CDC-ul ca se asigure de integritatea muncii de cercetare efectuata de dr. Thorsen, care - dupa cum stiti - a fost condamnat pentru infractiune in alocarea resurselor financiare?"[3]
Inca o data se poate vedea cum dna dr. Boyle evita intrebarea. In loc sa raspunda direct congresmanului Posey, ea incearca sa-l fenteze cu informatii incorecte, afirmand ca dr. Thorsen a fost co-autorul a doar doua din studiile facute. Posey a pus-o la punct imediat, intreband daca i se permite sa depuna la dosar informatii care dovedesc ca dr. Thorsen a fost implicat de fapt in 21 din cele 24 de studii facute.
Dr. Boyle nu a raspuns pe tot parcursul interviului nicio intrebare fara a incerca sa se eschiveze de la subiect, chiar si cand Posey a intrebat-o:
"Ati reluat diferitele studii la care a participat Thorsen pentru a le revalida? Adica stiti ca acest individ este un ticalos fara scrupule, unul din cei mai cautati indivizi pe planeta asta, dar v-ati bazat pe el sa va furnizeze informatii despre efectele negative ale timerosalului?"
In loc sa admita greselile comise de dr. Thorsen, dr. Boyle a sarit imediat in apararea lui Thorsen, desi acesta este pe primele locuri in lista de oameni cautati la nivel federal pentru 22 de capete de acuzatie de frauda si spalare de bani, cu o perspectiva de 260 de ani de puscarie pentru infractiunile comise. [2]

 

Concluzie


Este evident pentru oricine urmareste inregistrarea video ca, din toate persoanele interogate de congresmanul Burton sau de comisia respectiva, nimeni nu avea vreo dovada concludenta ca vaccinurile nu cauzeaza autism. In schimb, personaje importante au oferit informatii false si s-au eschivat sa dea raspunsuri la intrebari. Multi erau prinsi in conflicte de interes cu industria farmaceutica producatoare de vaccinuri si nu vedeau in asta nicio problema.

Membrii CDC-ului, ai FDA-ului si ai altor organizatii care controleaza si supravegheaza problema vaccinarii ar trebui sa fie independenti. Daca, precum Paul Offit, ei detin patente pentru vaccinuri sau colaboreaza cu firmele producatoare de vaccinuri, ei nu sunt independenti si deci nu sunt impartiali.

Parintii care incredinteaza viata copiilor lor unor asemenea persoane merita ceva mai mult decat atat. E momentul sa se produca o schimbare. Cei care le cer parintilor sa aiba incredere in programele de vaccinare trebuie sa ofere si dovezi concrete ca vaccinurile sunt sigure [hehe, asta se va intampla cand o zbura porcu' - nota mea]. [...] Video-ul acesta demonstreaza clar ca acest lucru nu se intampla!
*********************************
Referinte:

1.http://www.youtube.com/watch?v=3wwDPcNdxJQ

2. http://www.sciencebasedmedicine.org/the-curious-case-of-poul-thorsen-fraud-and-embezzlement-and-the-danish-studies/

3. http://www.bolenreport.com/Mark%20Geier/poulson.htm


You May Also Like

1 comments

  1. O completare, daca mai e necesara completarea la asa ceva....puteti intra in biblioteca U.S. National Institutes of Health's National Library of Medicine din cadrul National Center for Biotechnology Information si puteti citi un studiu despre corelarea dintre cererea mai mare a unor tari in privinta vaccinurilor si rata mortalitatii infantile :

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3170075/

    RăspundețiȘtergere