Cancer de san - moartea prin alopatie sau autovindecarea prin intelegerea NMG

by - sâmbătă, martie 07, 2015

AVERTISMENT !!!!!
ACEST ARTICOL CONTINE
IMAGINI CARE VA POT SOCA!!


Dragii mei cititori care ati iesit deja din Matrix si v-ati familiarizat cu stiinta numita NOUA MEDICINA GERMANICA (NMG), azi vreau sa va prezint trei studii de caz despre cancerul de san.

Sper ca deja ati citit si retinut esentialul din articolul meu precedent despre Noua Medicina Germanica si adevaratele cauze ale simptomelor pe care le numim in mod eronat "boli".
Citez pentru aducere aminte:

"„Regula de fier a cancerului” este prima dintre cele cinci legi biologice identificate de dr. Hamer. În esenţă, această lege spune că fiecare tip de cancer este declanşat de către psihic, şi anume printr-un „şoc conflictual“ care îl prinde pe om pe „picior greşit“. Nu orice conflict declanşează automat un cancer (altfel am avea toţi cancer), ci numai -după cum îl denumeşte Hamer- un „şoc conflictual brusc, foarte puternic, grav, acut-dramatic şi trăit în izolare“. Un astfel de „şoc conflictual“ a fost numit de către dr. Hamer sindromul DHS (Dirk-Hamer-Syndrom, în amintirea fiului său). Pentru o altă persoană, evenimentul declanşator poate să nu fie ceva din cale afară de grav, dar important este doar cum percepe şi trăieşte pacientul acel eveniment, iar aceasta depinde de caracterul persoanei, fiind la fiecare om altfel.
   Cancerul se declanşează aşadar concomitent cu „şocul conflictual“, pe trei planuri: psihicul, creierul şi organul corespondent (care aparţine zonei din creier implicate în conflict). Evoluţia ulterioară a bolii are loc de asemenea conform unor legi clare, paralel şi concomitent pe cele trei planuri. Natura şocului conflictului (conţinutul său psihologic) decide care parte din creier este afectată şi care organ sau ţesut se va îmbolnăvi."


Conform stiintei medicinei germanice, sanul este afectat de mai multe programe biologice speciale.

Termenul alopat "cancer de san" este insa mult prea vag si imprecis, sanul este format din tesuturi care provin din toate cele 3 foite embrionare, ca atare poate dezvolta 3 tipuri diferite de conflicte.

Voi cita in continuare pasaje adaptate dintr-un articol al medicului Crina Veres.

1. Conflict care afecteaza glandele mamare (conflict de suparare/grija):

"Dacă sunt afectaţi acinii, glandele producătoare de lapte, atunci în faza activă a conflictului va creşte o masă celulară care prin plusul de celule şi funcţia de secreţie crescută ar trebui să ajute femeia să dea mai mult lapte pentru a îşi hrăni copilul. Ca şi conflict, avem de a face cu grija şi frica pentru o fiinţă bolnavă, accidentată, în situaţii de criză, sau pentru propria sănătate şi a dori cu adevărat să poată face ceva. Aceste conflicte sunt menite să asigure supravieţuirea animalelor în natură pentru un timp limitat; conflictul animalului din habitat natural este cu totul altceva în percepţia omului, însă cu acelaşi sens biologic. Conflictul definit de dr. Hamer afectează sânul stâng când conflictul este legat de mamă/copil şi sânul drept când conflictul este legat de partener/părinţi/colegi/prieteni etc. [...] Dermul este dezvoltat din aceeaşi foiţă embrionară cu glandele mamare şi de aceea prin derm îşi croieşte drum chistul/nodulul şi în faza de vindecare cu inflamaţie fistulizează prin structurile dermice, care ajung în epiderm, fire de păr, glande sebacee pentru a drena conţinutul nodulului; conflict de creier vechi (endoderm)"


Despre acest tip de crestere celulara, terapeutul Björn Eybl, care lucreaza de multi ani cu Noua Medicina Germanica, explica in cartea sa "Cauzele emotionale ale cancerului" astfel:

Fibroadenom/Adenofibrom din perspectiva NMG
Conflict: la femei dreptace apare la sanul stang datorita unui conflict de suparare sau grija ref. la mama/copil, iar la sanul drept in urma unui conflict legat de partener, de viata sociala etc. 
Faza activa de conflict: proliferare celulara in tesutul mamar; crestere nodulara; cu cat conflictul este mai lung si mai intens, cu atat nodulii vor fi mai mari.
Daca se face biopsie in timpul cresterii nodulare, medicina alopata diagnosticheaza ceva "malign"; daca la microscop nu este gasita o rata de multiplicare peste medie (= conflict rezolvat), se diagnosticheaza "benign".
Sens biologic: cu tesut mamar crescut se poate produce mai mult lapte; biologic, prin excesul de lapte matern copilul se poate insanatosi
Faza de vindecare: deconstructie branzos-tuberculoasa (daca mai sunt prezente in organism micobacteriile tuberculoase si nu au fost distruse de vaccinari). Resturile celulare vor fi transportate prin sistemul limfatic. In caz ca nu mai exista micobacterii, nodulul se incapsuleaza in final si este decuplat de la metabolism, ramane fara sa deranjeze mai departe. Desi nodulii nu mai cresc, exista o usoara inflamare la inceputul fazei de vindecare, datorita metabolismului crescut, daca intra la lucru micobacteriile: vascularizare, transpiratii noaptea, eventual usoare dureri sau febra etc. Abia in urmatoarea faza nodulul scade semnificativ. Daca conflictul a fost f.f.f. puternic sau a avut mai multe recidive, inflamatia poate fi mai serioasa. 
Atentie: Fara panica!! Panica poate declansa noi conflicte!... (chiar distrugatoare si real ucigatoare !!!)
Faza epileptoida: Dureri ceva mai puternice/acute, frisoane etc.
TERAPIE:
Rezolvarea reala a conflictului, rezolvarea problemei care a declansat conflictul
Exercitii mentale, tehnici de eliberare emotionala: “Nu-ti face griji, traieste!”, “Grijile mele nu folosesc nimanui”, “Nu mai incerc sa controlez pe nimeni; natura stie ce e mai bine”.
Pt. sustinerea vindecarii:
Picaturi Bach: Red Chestnut, Chicory, Willow
Comprese cu ceai de fenicul, galbenele, musetel
Foi de varza “batute” bine ca sa fie mai moi, aplicate pe san
Sare Schüssler: nr. 3, 11, 12
Drenaj limfatic, masaje blande

2. Conflict care afecteaza ductele galactofore (conflict de pierdere a cuiva drag):

"sunt afectate ductele galactofore, unde apare ulceraţie în faza activă a conflictului, pentru a face mai mult loc de scurgere a laptelui, care altfel stagnează în sânul animalului care şi-a pierdut puiul. Aici e vorba în special despre femeia care refuză să îşi mai alăpteze (simbolic cu atenţie şi afecţiune) partenerii: soţ, şef, copii, părinţi... sau nu mai poate să o facă fiindcă a divorţat, e văduvă, a plecat copilul în altă ţară sau s-a căsătorit, i-a murit tatăl etc.; conflict de creier nou, cortex cerebral (ectoderm). [...]  O femelă din lumea animală suferă un astfel de conflict atunci când puiul ei se pierde sau este ucis (conflict de tip "mi-a fost smuls puiul de la sân"). Ca un reflex natural la acest conflict-şoc, ţesutul canalelor de lactaţie incepe să ulcerezeScopul biologic al acestei reacţii este mărirea diametrului canalelor de lactaţie, astfel încât laptele nefolosit să se poată drena mai uşor şi să nu se coaguleze în interiorul sânului. Creierul fiecărei femei este programat cu acest gen de reacţie-răspuns biologic. Din moment ce sânul femeii este asociat, biologic vorbind, cu grija şi hrănirea, femeile suferă un conflict-şoc cauzat de separarea bruscă de o persoana iubită. Pe durata fazei active a conflictului nu există practic niciun simptom, cu excepţia unor ocazionale puseuri uşoare în interiorul sânului. Apoi, la rezolvarea conflictului ţesutul se reface, cu simptome de inflamaţii."

3. Conflict care afecteaza tesutul interstitial, musculatura ductelor si musculatura de sub san (conflict de devalorizare de sine):

"când la nivelul sânului este afectat tesutul interstiţial, musculatura ductelor şi musculatura de sub sân cu ligamentele vasele limfatice, conflictul are primul impact in creier la nivelul mezodermului nou - substanţa albă şi de aici va afecta structurile menţionate. Tipul de conflict care atrage afectarea sânului în aceste structuri este cel de devalorizare de sine în raport cu imaginea sânului. 
Acesta poate fi conflictul primar, atunci când femeii nu îi place forma sânilor, mărimea, consistenţa (fie cu de la sine imaginaţie, fie la remarca cuiva binevoitor sau prin comparaţie cu fetele din reclame). Devalorizarea uşoară afectează structurile vasculare limfatice, ganglionii axilari - de sub braţ, părţile mai cărnoase: muşchi şi ligamente şi abia la final se ajunge la coastele de sub sân ca şi devalorizare gravă care apare secundar, atunci când fie un nodul ulcerează în faza de vindecare sau rămâne pietrificat (când femeia a fost vaccinată antiTBC, anti tuberculos cu vaccin BCG, deci nu mai are micobacterii în organism, care să descompună nodulul); dacă nodulul este din endoderm şi atinge glanda mamară se elimină prin pielea inflamată ca să poată fistuliza, să poată evacua în exterior conţinutul purulent, necrozat prin acţiunea "mic-robilor" veniţi la nivelul sânului la comanda creierului odată cu rezolvarea, cu încetarea conflictului."


Cititi si sfaturile doamnei dr. Crina Veres despre cele 10 greseli care duc la "imprastierea" si recidivarea cancerului.

Inca un lucru e clar: citostaticele sunt curata otrava celulara!!

Acum, ca stim CE este de fapt cancerul la san si ca atat diagnosticul cat si "tratamentele" oferite de medicina alopata ucid mai rapid decat cancerul, vreau sa va expun trei cazuri mai mult decat edificatoare.

Moartea prin alopatie - 1

Primul caz pe care il voi prezenta este cazul tragic al unei bune prietene, care din nefericire a parasit aceasta lume in luna ianuarie 2015, la nici 10 zile dupa ziua ei. S-o numim Ydor.

Ydor a avut un soc conflictual puternic cand a murit brusc tatal ei. Conflictul a fost de tip 2 (pierderea neasteptata a cuiva drag), afectand ductele galactofore. Evident, acest tip de socuri afecteaza sanul drept (cf. lateralitatii biologice, partea dreapta este cea a conflictelor cu partener, cu persoane egale, cu serviciul etc., in timp ce partea stanga se refera la conflicte de tip mama/copil).

In februarie 2012, Ydor constatase un tegument usor inrosit si o usoara retragere a mamelonului la sanul drept (cauzata evident de necroza ductelor galactofore), astfel incat ... ca orice femeie neinformata ... ajunsese urgent la doctor! Acolo i se inoculase mai intai o frica masiva, apoi i se recomandasera alte si alte analize, inclusiv celebra biopsie.

Daca aveti deja idee despre NMG, stiti deja ce consecinte devastatoare poate avea un diagnostic alopat! Diagnosticul este de o mie de ori mai periculos decat simptomele cu care se duce omul la medic. Diagnosticul poate cauza cancere secundare prin declansarea unor noi conflicte, in functie de tesutul si de organul afectat.

Ei bine, mai jos puteti vedea rezultatele analizelor primite de Ydor.




Eu ma oferisem sa-i traduc aceste analize in germana, in ideea de a solicita o a doua parere la Viena, o a treia parere in alta parte etc. Ei bine, pana am fost eu gata cu traducerea ea fusese si la biopsie si primise si rezultatul: "Aveti cancer, celulele sunt maligne, haideti repede-repede la citostatice!" -  era graba mare - repede, pana nu va treziti din lovitura pe care v-am dat-o cu diagnosticul, repede, cat sunteti inca paralizata de frica, repede la bagat otrava pe vene!!

Imi vine si acum greu sa scriu cat am suferit cand am citit mailul in care imi scria "maine am prima sedinta de citostatice". Parca ma lovise trenul. M-am luptat mult cu mine, inainte de a-i trimite o lista lunga cu linkuri si informatii despre cat de inutile si periculoase sunt citostaticele, am ezitat fiindca nu voiam sa creada ca o tutelez (oricum, ea tot asta a crezut, fiindca asa a avut nevoie pe moment), dar m-am gandit si m-am intrebat CUM mi-as dori eu ca o prietena a mea sa reactioneze daca as fi fost eu in locul ei? Sa ma sustina intr-o decizie despre care ea stie ca e gresita sau sa-mi spuna adevarul si sa incerce sa ma ajute? In fine, nu stiu daca a fost decizia perfecta, dar asa am decis eu. Poate daca eram in Romania, langa ea, decideam altfel. Sau poate o convingeam sa nu mearga ca oaia la moarte.

Ulterior, Ydor (care era prietena mea de cand aveam 14 ani) s-a distantat de mine si nu-mi mai scria decat cateva randuri banale de aniversari si de Craciun. Eu ii trimiteam des linkuri si informatii si o intrebam ce face, cum se simte, o rugam sa aiba grija de ea. Intr-unul din ultimele schimburi de cuvinte cu ea pe FB, mi-a scris ca este bine, chiar aproape de foarte bine. Paralel, o alta prietena a mea se intalnise cu ea si imi spunea ca Ydor arata groaznic, buhaita, vanata la fata, imbatranita enorm. Deci ce conversatie sincera si deschisa as fi putut sa mai port cu cineva care se minte pe ea insasi in asemenea masura? Am schimbat doar banalitati.

Sigur ca uneori imi doresc sa fi fost in stare s-o accept si s-o validez in ciuda deciziei ei gresite, dar se pare ca si eu mai am multe lectii grele de invatat in viata asta. O prietena de-a ei, careia ii povestisem despre aceasta situatie, mi-a trimis dupa moartea lui Ydor un articol care m-a ajutat mult si pe care l-am salvat, ca sa-l recitesc daca vreodata voi mai ajunge intr-o asemenea situatie.
"The problem is that when someone like your friend is vibrating in a low, unhappy, sickly place (like a 3 on a scale of 1-100) and you’re bouncing around on a happy, shiny 85, SHE. CAN’T. HEAR. YOU. Your Level-85 words are on a frequency that her Level-3 ears can’t hear. It’s like you’re speaking Japanese to an Italian dude. You can talk all you want and you can scream louder and louder, it won’t help. He’s not going to understand a word you say. And neither is your friend."
Asa mi-a spus si Crina: "Feli, ea era la parter, ca sa se vindece ar fi trebuit sa fie la etajul cinci, iar tu esti la etajul zece; evident, nu avea cum sa te auda" :-(

Ydor s-a dus deci cuminte si ascultatoare si cu frica in suflet cat pepenele la sedintele de citostatice. Am aflat abia dupa moartea ei ca dupa prima runda de citostatice fusese manipulata sa-si faca si operatie, iar dupa operatie -nu-i asa?- o noua runda de citostatice. Era inginera, salariu f. bun, asigurari medicale beton, a platit saracuta bani grei ca sa simta cum i se plimba moartea pe vene :-(

Dr. Crina Veres:
Interventia chirurgicala la san nu este necesara in nici o situatie fiindca nu pune in pericol viata oricat ar creste si oricat de mult timp ar puroia aici o tumoare. Ceea ce pune viata in pericol la tumorile de san este devalorizarea de sine in raport cu aspectul sanului.
Daca valoarea personala scade din cauza imaginilor negative despre sanul aparent cu un continut periculos, din cauza senzatiilor neplacute: supuratii, miros de carne "imputita", estetica alterata de un mamelon retractat ... atunci poate aparea un alt conflict, o alta problema, secundara, pentru care femeia chiar poate muri, gen "metastazele" osoase, pulmonare, de ficat... dar la san NU este necesara nici o interventie.
Ei bine, prietena mea Ydor a urmat cu sfintenie intreg protocolul oncologic prevazut femeilor diagnosticate cu "cancer la san". In final, evident ca nu a mai intrat in statistica pe post de pacienta cu cancer (ucisa de citostatice)! Nu, operatia a declansat un conflict de atac asupra plamanilor, iar Ydor a facut apa la plamani si a murit sufocata. Avea 46 de ani.

Dzeu sa te odihneasca in pace, draga mea prietena! Fie ca exemplul tau trist sa ajute macar pe alte femei sa ia decizia corecta si sa se salveze!

Moartea prin alopatie - 2

Va rog sa cititi inca o poveste tragica, a unei femei frumoase si sanatoase care ajunsese ca un cadavru ambulant si a fost bagata in mormant de "tratamentul" cu chimioterapie dupa o tortura inimaginabila si al carei sot s-a lasat in asa hal spalat pe creier de minciunile marca big pharma incat a fondat chiar o organizatie non-profit, cu intentia buna de a ajuta femeile in lupta lor cu cancerul, dar cu rezultatul sinistru ca banii stransi in acest mod ajung sa intre tot in buzunarele firmelor producatoare de aceste OTRAVURI numite chimio"terapie", cu care majoritatea celor diagnosticati cu cancer sunt pur si simplu ucisi cu buna stiinta!!

Imaginile vorbesc de la sine.


by Angelo Merendino
by Angelo Merendino
by Angelo Merendino
by Angelo Merendino

 by Angelo Merendino

  by Angelo Merendino
by Angelo Merendino
by Angelo Merendino
Intipariti-va bine in minte transformarea acestei femei frumoase din om in neant prin otrava citostaticelor! Este atat de trist sa documentezi prin imagini atat de CLARE faptul ca citostaticele au dus-o in mormant si totusi sa nu realizezi ce se intampla cu adevarat.

* * * * *

Pentru a accentua mai bine efectul citostaticelor, iata alte cateva fotografii sugestive, de data aceasta ale actritei Shannen Doherty, diagnosticata si ea de curand cu "cancer la san" si otravita conform protocoalelor oncologice.

SANATOASA



DUPA CHIMIOTERAPIE




* * * * *

Autovindecarea cu ajutorul intelegerii NMG

Va prezint acum un caz din cartea austriacului Björn Eybl: Cauzele sufletesti ale bolilor.

"Cancer al glandelor mamare

Conflict – vara anului 2006

Pacienta tocmai a iesit dintr-un divort si pleaca impreuna cu prietenele pentru o saptamana in vacanta in Turcia.

Fiica ei, in varsta de 12 ani, si fiul mai mare raman in acest timp cu tatal, lucru care ii bucura. In prima zi de sedere cu tatal, fiica face un atac epileptic mai puternic ca niciodata.
Fostul sot suna imediat in Turcia si isi improasca sotia cu acuzatii.

= soc conflictual cu conflict de grija de tip „mama-copil”; partea afectata: sanul stang.

Pacienta vrea evident sa se intoarca imediat acasa, nu are insa nici un zbor de intoarcere si astfel e fortata sa ramana o saptamana intreaga in Turcia, in stare acut-conflictiva.

De la acel concediu, pacienta este permanent pe „sina”, fiindca nu stie niciodata cand va fi urmatoarea criza epileptica a fiicei (faza de conflict activ).

Ii creste o tumoare la sanul stang, aproximativ de marimea unei mingi de tenis.

Observatie:

Sensul biologic al acestui program biologic special este proliferarea celulara a glandelor mamare, pentru ca acel copil pentru care mama este ingrijorata sa poata fi alimentat mai bine cu lapte, ca sa-si revina mai repede. Natura porneste acest program biologic special nu numai la mamele care alapteaza, ci si atunci cand o persoana sufera un conflict de grija/cearta (foarte posibil si la barbati). 
La animale si la popoarele „primitive”, perioadele de alaptare dureaza oricum mult mai mult decat la noi, „civilizatii”.

Pe mama natura n-o intereseaza cat suntem noi de „civilizati”, de aceea noi avem o problema in a intelege sensul acestei reactii.

Urmatoarea imagine prezinta tumoarea in plina faza activa de conflict, in mai 2008. Conflictul initial avusese loc cu doi ani in urma.

Pacienta sta mereu cu teama ca fiica ei va face oricand urmatoarea criza epileptica – de aceea conflictul este in continuare usor activ. Tumoarea nu mai creste, dar nici nu da semne ca s-ar micsora.




Dupa multe experiente neplacute, pacienta nu mai are incredere in medicina alopata.

Ea cauta alternative si astfel gaseste Noua Medicina Germanica.

Rezolvarea conflictului

Dupa acea prima criza epileptica, fiica pacientei primeste medicatie antiepileptica si nu mai are crize.

Pacienta are deja preocupari profund spirituale, lucreaza pentru a se reconcilia cu propriul trecut, face diverse terapii etc. Totusi, doi ani de zile ramane cu acele temeri.

Intr-o buna zi pricepe si subconstientul ei ca nu mai exista nici un pericol pentru fata ei. 

Intr-un sfarsit, intra in faza de vindecare. 




Faza de vindecare


Urmatoarele luni sunt un adevarat carusel emotional pentru pacienta. Pe de o parte, evident se bucura enorm fiindca tumoarea este descompusa, pe de alta parte se confrunta cu rana deschisa pe piept, care miroase si supureaza.

Evident, pacienta nu se asteptase ca descompunerea tumorii sa dureze peste doi ani si ea sa stea cu acea rana deschisa la piept. [a durat exact atat cat durase si faza activa, deci cat durase acumularea de masa conflictuala - n.m.]

In plina faza de vindecare, pacienta cunoaste un barbat care ii devine partener de viata, deci ne putem imagina ca aceasta a complicat si mai mult situatia.

Timp de doi ani, aceasta femeie foarte activa nu a mai putut sa inoate, sa mearga la sauna, sa faca sport.




Ceea ce a ajutat-o sa depaseasca aceasta perioada grea au fost un optimism extraordinar, de invidiat, cunostintele despre Noua Medicina Germanica si credinta ei nestramutata in Dumnezeu si in autovindecare.




Concluzii


Fiecare caz este altfel, fiecare om este altfel. Acest studiu de caz este absolut unic si sunt foarte recunoscator ca am cunoscut-o pe aceasta femeie.

Pacienta a trecut cu bine prin aceste procese, desi nu cunostea cele cinci legi biologice ale naturii inainte de a se fi imbolnavit. Aceasta este o situatie exceptionala.

Aceasta femeie a trecut prin faza de vindecare a conflictului initial fara a face conflicte secundare, desi faza de vindecare nu a decurs chiar in mod optim. Si aceasta este o situatie exceptionala.

In mod normal, tumorile la san sunt descompuse spre interior. O descompunere la exterior este din punct de vedere biologic la fel de normala ca si cea in interior, insa gestionarea situatiei este cu totul alta. –Exista acolo potential mare de conflicte secundare, de exemplu „Sanul meu nu mai valoreaza nimic” = conflict de devalorizare care poate duce in caz extrem la ceea ce medicina alopata numeste „metastaze osoase”.

Destinul a fost deosebit de generos cu aceasta femeie: familia ei, partenerul, terapeutul holistic, precum si o doctorita de incredere au sustinut-o in totalitate. Toti au incercat sa priveasca sanul cu rana deschisa la fel de relaxati precum o vedeau pe pacienta insasi.

Desigur ca au existat si momente de resemnare in acesti ani:
De exemplu in 2010, cand rana deschisa atinsese dimensiunea maxima, pacienta aproape ca se decisese sa se opereze. Cand doamna chirurg a anuntat-o ca operatia va dura mai multe ore, ca ii vor fi transplantate pe piept tesuturi si muschi de pe spate si ca inainte de operatie trebuia sa faca si „o mica chimioterapie”, aceasta femeie desteapta s-a razgandit imediat.

Un mare MULTUMESC acestei paciente exceptionale, pentru ca ne-a facut partasi la povestea ei minunata."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dragilor, acest studiu de caz este pentru mine din nou una din cele mai clare dovezi ca Noua Medicina Germanica este adevarata stiinta a imbolnavirii si a insanatosirii, iar legile biologice ale naturii sunt cea mai minunata descoperire din istoria omenirii! Evident, pentru cei capabili sa-si deschida mintea si sufletul si sa inteleaga aceste legi!

Dragilor, SPER ca acest articol si povestea acestei femei inteligente vor reusi sa va deschida ochii si mai mult, sa va ia odata pentru totdeauna teama de cancer si sa va ajute sa intelegeti si mai bine faptul ca e vorba doar de procese biologice, naturale, menite sa ne faca mai adaptabili la realitate, procese care se desfasoara intotdeauna in conformitate cu cele 5 legi biologice ale naturii. Fara nicio exceptie! Ca atare: rezolvati-va conflictele in mod real, schimbati in viata voastra ceea ce va face nefericiti, traiti in armonie cu voi insiva si nu mai trebuie sa va temeti de nimic!

Si nu mai dati pe la medici pentru analize "preventive", caci acolo nu se face preventie, ci doar racolare timpurie de pacienti!! Aveti mare grija, chiar si cei care nu cunosc Noua Medicina Germanica avertizeaza ca mamografiile sunt periculoase si inutile, iar voi riscati niste conflicte foarte grave din cauza diagnosticelor! Majoritatea medicilor sunt spalati pe creier si antrenati sa va creeze frica, doar ca sa fiti prinsi in sistemul citostaticelor :-(

Cum scria cineva pe FB zilele astea: 
"NMG ia painea de la gura medicinii alopate. Nu convine nici unui doctor ca dupa atatia ani de studiu sa-i spui ca boala omului dispare daca-si rezolva conflictul emotional. Pai asa dau faliment si concernele farmaceutice, lumea nu va mai intra in lantul chimicalelor care necesita alte chimicale...care au nevoie de contrachimicale... care au reactii adverse si trebuie altele...etc. Un om vindecat prin puterea proprie a organismului va fi un om "aerisit", care va judeca si nu va mai inghiti aberatiile TV ale scumpilor politicieni. Iarasi nu convine nici din punctul asta de vedere! Haideti sa ne informam si sa ne "destupam", dragilor!!!"
"Stiati ca o fiola pentru chimioterapie costa 10.000 lei?! Stiati ca medicii trebuie sa-si facă targetul ca sa-si pastreze jobul?! Stiati ca daca-l depasesc sunt recompensati cu bani, concedii exotice, etc?! Cui credeti ca-i pasa de bolnav?! Doar NOUA, apartinatorilor. Sa recunoastem valoarea medicinii alopate acolo unde e cazul, dar sa-i luam suprematia unde-si bate joc de noi!"
Pentru aprofundare sau daca doriti sa revedeti, va recomand cu mult drag:


Documentar (4 ore) - Cele cinci legi biologice ale naturii

Dr. Crina Veres - Cancerul mamar- diagnostic, tratament, prevenire intr-o altă abordare

Dr. Crina Veres - Analiza documentarului de 4 ore (in 9 episoade)

Dr. Crina Veres - Prezentare Noua Medicina Germanica

Dr. Crina Veres - Originea cancerului

Dr. Crina Veres - Pilula sau perceptie

Dr. Crina Veres - Cancerul la copii

Louise L. Hay - Poti sa-ti vindeci viata

Ca de obicei, va doresc multa sanatate si intelepciune! Aveti grija de voi!

You May Also Like

25 comments

  1. Draga Feli,acest articol m-a întristat cumplit,pozele cu acea tânără in plin proces de citostatice,mi-au adus aminte de o colega draga de serviciu care a murit anul trecut,subit,după o cura cu citostatice,cancer cerebral si la măduva osoasa,după doua luni cu citostatice a murit cumplit,tânără,38 ani,a lăsat in urma un copil minor...
    Pe atunci nu cunoșteam toate cele scrise de tine,insa ar fi bine ca toți sa ne dam seama de pericolul ce il reprezintă otrăvurile numite citostatice.
    Tot o colega de serviciu,a carei fiica a fost diagnosticata cu sindrom Hodkinsi care a urmat cura completa cu citostatice,la 17 ani,acum are 24 de ani,ei spun ca este bine,insa deja este îmbuibata cu otrăvuri cei și vor spune cuvântul mai devreme sau mai târziu
    Eu ma întreb oare li se spune ceea ce li se introduce in organism?li se aduce la cunoștință ce conțin acele citostatice?
    Sa va apere Dumnezeu de boala si tot ceea ce este rău si daunator!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu o intrebare: ce fel de conflicte declanseaza CANCERUL DE MAXILAR? Ca am avut mai demult un deces in familie datorita acestei forme de cancer, chiar daca respectivul a facut radioterapie si chimioterapie, plus ca a incercat o gama variata de remedii (multe sarlatanii). Din pacate pentru el nu a auzit de Noua Medicina Germanica inainte de a deceda. Acum vreau sa descopar ce fel de conflict i-a cauzat boala, sunt tare curios. Am deja o idee despre care conflict a fost cauzator de cancer (trecuse prin mai multe conflicte inainte sa descopere boala), dar vreau sa aud si parerea cuiva care a studiat mai mult NMG. Multumesc anticipat!

    Teodor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau de pierderea suferita.
      Deces "chiar daca a facut radioterapie si chimioterapie" sau TOCMAI FIINDCA "a facut radioterapie si chimioterapie"??
      Iata opinia reputatului dr. Teofil Lung, chirurg maxilo-facial:
      http://ampress.ro/sanatate/medic-doctorii-sa-nu-mai-prescrie-chimioterapie-tumorile-se-extind-efectele-sunt-catastrofale-citostaticele-sunt-medicamente-din-care-se-castiga-foarte-mult/
      Diagnosticul de "cancer la maxilar" este o eticheta generala pe borcan, nu spune mai nimic. Pentru o explicatie corecta, despre tesuturile afectate si cauza conflictului, te invit pe grupul de Facebook Noua Medicina Germana, unde poti posta intrebarile si vei primi raspunsuri pertinente.
      Toate cele bune!

      Ștergere
    2. Clar, ma inscriu in grup!
      Sa stii ca ai dreptate. La inceput nu a luat cine stie ce tratament si a trait ca lumea. Practic a trait bune mersi in jur de zece ani fara chimioterapie, pana cand medicii s-au gandit sa il sperie ca nu mai are nici o sansa fara. S-a apucat de chimioterapie si la scurt timp a murit.
      Sunt hotarat sa aflu ce conflict a cauzat boala si cum se putea rezolva, sper sa ii pot ajuta pe cei care se vor mai afla in asemenea situatii sa nu mai faca greselile pe care el le-a facut.

      Ștergere
  3. Ohhh, cum ajunge omul la sinucidere cu incredere in "specialisti". :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucar ca am reusit sa gasesc acest articol minunat.
    Acum 3 ani mi-a aparut un nodul la san si inpinsa de familie si prieteni am dat fuga la medic. Au urmat ecografii peste ecografii...controle iar varianta finala a doctorului a fost ca trebuie sa scoata nodulul(care era benign). Operatoe cu care nu am fost de acord. M-a indopat in schimb cu hormani...iar dupa 2 ani de la incetarea tratamentului tenul meu arata groaznic. Recomandarea doctorului - hormoni. Bineinteles ca nu am vrut sa aud de asa ceva...acum ma tratez natural...ceai de cretisoara, extract de mladita de zmeu, ceai de urzici, propolis, ulei de cimbru...
    Ce bine era daca te gaseam acum 2 ani....

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc lui Dumnezeu ca traiesc sa vad aceste marturii...care imi confirma ca Dumnezeu m-a tinut departe de moarte intr-o vreme cand nici nu auzisem de NMG.Am experimentat si eu faza de vindecare, la scara mai mica, a iesit prin bratul stang,interior...cativa ani inainte de a fi diagn.cancer la sanul stang-martie 2008 ! Stiu ca au fost multe evenimente atunci ,inainte de 2008 probabil cel mai tare m-au afectat cele legate de copii,normal.Am avut ceva noroc, medicul oncolog nu mi-a prescris citostatice,doar radioterapie si tamoxifen...Acum, privind in urma inteleg mai bine ,da, cancerul m-a apropiat de Dumnezeu de acel Dumnezeu care a fost langa mine mereu dar eu nici nu stiam....Slava este a LUI!
    Dragele mele, nu lasati frica,mania si nici un alt duh de cearta,vorbire de rau sau amaraciune,tristete,dezamagire sa va acapareze,Dumnezeu ne spune sa nu apuna soarele peste mania noastra, adica sa le rezolvam repede cerandu-ne iertare, chiar daca noi credem ca nu noi am gresit.....Pacea sa fie in inima voastra ,bucurati-va astazi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am o întrebare și va rog sa mă corectați dacă greșesc: dacă aceasta doamna își impartasea emotiile nu mai pornea programul biologic special de supraviețuiere, respectiv cancerul de san?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intre timp, am mai pus cap la cap niste bucati de puzzle si cred ca au fost mai multe socuri conflictuale acolo, care au macinat-o foarte foarte mult. Ea locuise niste ani de zile cu fratele ei (ca sa-i faca pe plac mamei!), fratele era un fel de "parazit", pana cand s-a incumetat ea sa "scape" de el - dar nu dandu-l afara (caci n-a lasat-o inima), ci facand un imprumut ca sa-i cumpere si lui o garsoniera (din munca ei!). Cine stie cate s-au mai intamplat acolo, pe care ea nu le-a povestit nimanui. cert este ca ea era o persoana foarte discreta, retinuta, introvertita, sunt convinsa ca pur si simplu nu s-a destainuit nimanui, dar cu siguranta i s-au facut reprosuri din partea familiei "iubitoare" cum ca isi lasa fratele pe drumuri etc. (conflict de grija!).
      Sunt convinsa ca daca nu ar fi trait aceste conflicte in mod izolativ, nu s-ar fi ajuns la deznodamantul tragic.

      Ștergere
    2. Buna ziua,

      si eu sunt foarte bucuroasa ca am gasit blogul dvs. Am obtinut informatii valoaroase despre evolutia vindecarii prin lupta organismului insusi cu cancerul de san. Mama mea are aceasta forma de cancer de 4 ani, hranindu-se raw vegan, fara sa fi apelat la operatie. Precum cunostinta dvs. cu diagnostic si vindecare in anii 2008-2011 si mama mea se confrunta cu o tumoare care a fost incapsulata, impinsa in exterior si acum sangereaza, sangerare care a inceput in ianuarie 2017. Va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti cum as putea lua legatura cu dna care a trecut prin aceleasi etape si s-a vindecat pentru a apela la amabilitatea dansei de a-mi spune cum a procedat in acea perioada cu sangerari fiindca mama mea pierde cam mult sange si a slabit. Eu imi sustin mama sufleteste, dar as dori sa stiu cum o pot ajuta si pe parte de ingrijire fizica. Va multumesc, cu deosebita stima, C.Coros

      Ștergere
    3. Buna, Cora.
      Cateva ganduri:
      - NU EXISTA nicio lupta cu cancerul. Te rog reciteste articolul.
      - NU NE CONFRUNTAM cu tumori, deoarece nu exista nicio confruntare.
      - In articol NU este vorba de cunostinta mea, ci de un caz prezentat de Björn Eybl in cartea sa, am precizat si in articol.
      - Nu stiu nici eu mai multe detalii decat ce am tradus din carte.
      - Recomand consultarea unui medic competent in legile biologice ale naturii, Noua Medicina Germanica.
      - De asemenea recomand RECITIREA articolului pana la constientizarea TOTALA a cauzelor conflictului.
      Toate bune!

      Ștergere
    4. @coranapoca: mama ta sa nu se vada in oglinda si sa nu se focuseze pe zona cu sangerari; sa fie linistita si impacata; sa fie recunoscatoare; sa faca bai cu bicarbonat de sodiu, cat mai frecvente; bai cu apa care sa aiba aceeasi compozitie ca apa marii; sa ia plasma Quinton Hypertonic 4-5 fiole pe zi pentru o regenerare celulara mai rapida; plus proteine bioasimilabile; plus vizualizari in lumina albastra, vindecatoare; mai presus de toate, sa se simta iubita, ingrijita, sa vrea in primul rand ea sa supravietuiasca (dar nu din cuvinte si nu pe cliseele cu "ganditul pozitiv", ci ea sa simta ca viata ei are un sens). Autovindecarea va merge inainte. Doamne-ajuta!
      Olga

      Ștergere
    5. Va multumesc dna Feli Popescu si dna Olga pentru sfaturile primite. Va doresc toate cele bune ! Cu stima, C.Coros

      Ștergere
  7. Sunt multe persoane care fug repede la doctor,analize,ecografii,biopsie,Si eu ma innumar printre acele persoane am tumoare la sânul drept,de când o am mi s-a schimbat viata complet,doar atat am facut o singura ecografie mamara si o singura biopsie si atat ceva in sufletul meu imi spunea sa nu ma mai duc la doctor am peste un an si jumatate de cand nu am fost,datorita partenerului meu de viata care am sa-i multumesc inzecit el cu otimismul lui m-a facut in asa fel sa uit ca am tumoare sau mai bine zis ca sunt bolnava,doar atât când ma spal imi aduc aminte si poi uit imediat ca o am,mi-am pus in gând sa nu ma mai duc la doctor,ce o vrea Domnul!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acestei femei, tumoarea a apărut vizibil sub sân dar celor care nu se văd,care sunt bine ascunse,cum se face vindecarea?Eu mi-am pierdut prietena cu cancer la sân (un an de chimio și radio terapie, după un an apar metastaze la plămâni și creier.Moare in două luni.Are două săptămâni de când nu mai e.Eu nu am crezut niciodată în terapiile chimice am fost și rămân adepta naturii,dar oamenii speră și cred in minciunile celor care fură sănătate pentru bani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau pentru durerea ta.
      Vindecarea se face la fel, corpul descompune masa celulara excedentara exact la fel si spre interior, nu numai spre exterior, ba chiar exteriorul este un caz extrem de rar. Cand conflictul se rezolva, corpul elimina tesutul suplimentar, de care nu mai este nevoie.
      Chimio si radio nu sunt terapie, sunt ca o bomba atomica pentru organism, distrug cam tot. "Metastaze" nu exista, este vorba de un cancer secundar (la plamani = frica de moarte), iar la creier edeme. Care a fost cauza concreta a decesului, stabilita de medici?

      Ștergere
  9. cu respect, mama mea are 84 de ani si de 2 ani a fost descoperita cu cancer la san. A facut un tratament hormonal cu tamoxifen si de 2 saptamani rana a inceput sa supureze si sa aiba un miros. Ce ma sfatuiti sa fac? Mentionez ca sufera de dementa alzheimer si nu constientizeaza ce are?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand, recomand sa citesti cu atentie prospectul medicamentului Tamoxifen.
      https://www.anm.ro/_/_PRO/pro_2715_13.08.10.pdf

      Ștergere
  10. In primul rand multumesc pentru articol.
    Gandeam, vorbeam cu mine.
    Se fac operatii prin care organismul este taiat amputat eviscetat macelarit ars 50%,,si individul traieste in 99,95% din cazuri iar dintrun nodul mititel mor tot 99,95%.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Culmea, nu moare nimeni de la nodul, ci moare de la interventiile alopate.

      Ștergere
  11. toti care sunt indopati de chimio-vrajeala mor. Rata de deces e uluitor de mare, si cu toate astea se tot incurajeaza vrajeala asta.
    Ba se aduna bani pe site-uri de caritate pentru copii, ca sa fie omorati

    RăspundețiȘtergere
  12. rata de deces de la chimio-vrajealatopie este peste 90 procente. PEntru ce se mai administreaza atunci? bani, interese, si moarte.

    RăspundețiȘtergere
  13. ce parere iti lasa Leonard Coldwell, si de ce nu va faceti o alianta medicala internationala?

    RăspundețiȘtergere



  14. Vreau sa ti marturisesc ca blogurile tale ,au fost unul dintre sursele mele de informare,mi am salvat mama de la acest sistem medical care de fapt este impotriva noastra si care manipuleaza in masa viata atator oameni in mod tragic.nu a urmat sfaturile celor 10 medici de a face chimioterapie pentru tumoara maligna la san,totul e ok si multumesc Divinitatii ca mi a deschis ochii si am putut vedea informatii care mi au schimbat viata si temerile vizavi de boli.
    De vreo 7 ani ma documentez si sunt atenta la detalii,precum un detectiv.Sunt atenta la parcursul oamenilor care imbratiseaza medicina alopata si mi sunt cunostinte,ce fac ei de fapt...ori sunt si mai bolnavi,ori sunt morti,ori mutilati dar nu vindecati
    Ii avertizezi pe cei din jur sa fuga de tratamente alopate.sa se informeze ,sa aiba o viata echilibrata ,atat nutritional cat si psihica.
    Feli ,sper ca blogul tau sa l vada cat mai multa lume si sa ramana "in picioare".Eu iti multumesc mult pentru ca existi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult si iti multumesc pt. cuvintele frumoase.

      P.S. O mica observatie: nu exista tumori maligne! Vezi in NMG, vizioneaza documentarul, caci este crucial: https://www.youtube.com/watch?v=24c5XWtxiKM

      Ștergere