Din surse oficiale: Epidemiile de pojar se datoreaza vaccinatilor!!

by - joi, martie 05, 2015

Suntem permanent intoxicati cu aberatiile vaccinistilor cum ca toate "epidemiile" de pojar ar porni de la persoane nevaccinate.

Ei bine, autoritatile medicale au alta parere.

Spitalul Johns Hopkins recomanda in mod expres pacientilor "imunocompromisi" urmatoarele:

  • EVITATI persoanele vaccinate recent cu vaccinuri pt. varicela, pojar, rubeola, antigripale (nazal), polio sau variola.
  • EVITATI copiii care au fost vaccinati recent.

Ce vreti mai clar de atat???

Persoanele imunocompromise sunt puse in pericol de catre persoanele vaccinate!!!

Ca atare, acum este oficial: epidemiile pleaca de la vaccinati, care in opinia autoritatilor medicale sunt adevaratele focare de infectie!!

Sursa era aici, dar au sters pagina!!
Sursa: http://m.hopkinsmedicine.org/kimmel_cancer_center/_downloads/patient_info/chemo/care%20at%20home%20of%20immunocompromised%20patient%204.pdf


Eu am facut insa un screenshot:







Acelasi lucru si la spitalul St. Jude:





QED, dragii mei :-)

You May Also Like

3 comments

  1. Interesant. Imi place faptul ca ai pus si sursele pe baza carora faci astfel de informatii. Sper ca toata lumea sa citeasca cu ateti si sa inteleaga ce este scris in aceste articole.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Eu pun surse la toate articolele, dar omul trebuie sa si gandeasca putin cu propriul lui cap, caci nu toate sursele "oficiale" si "autorizate" ne spun adevarul.

      Ștergere
  2. Nuuu, serios???? Adica, dupa ce vaccinez tre sa-mi tin copchilul in casa??? Dar nu e protejat de minunea de vaccin???? Poftim cultura. Fraier sa fii sa mai crezi ce-ti baga in cap medicii.... de fapt, nici ei nu stiu adevarul, sunt invatati ce sa zica si, atat timp cat nu stii adevarul, esti convins ca in cei 6 ani de facultate ai invatat "ce trebuie", "ce e corect" si "ce e real"...

    RăspundețiȘtergere