Rujeolă pe toate ţevile

by - vineri, februarie 24, 2017


Propaganda über alles

Pe toate ţevile mass media vacaciniştii ne bombardează de luni întregi cu ştiri despre un dezastru atot-amenințător. În luna ianuarie deja au fost raportate [în Austria] 30 de cazuri de rujeolă. Se spune că ar fi la fel de multe ca în tot anul 2016. Cu un an înainte, au fost înregistrate de fapt numai 28 de cazuri. Dar chiar dacă până la sfârșitul acestui an vor mai fi raportate în fiecare lună încă pe atâtea cazuri, adică un total de 300 de cazuri, tot nu este un număr deosebit de mare (0,3 la mie). 

Din 2002, suspiciunea și diagnosticul de rujeolă trebuie obligatoriu raportate. În medie, în Austria, au existat între 12-143 de cazuri raportate anual. Doar în 2008 s-a înregistrat în Salzburg un număr relativ mare de cazuri de rujeolă. (445 conform Ministerului Sănătăţii Austriac). De asemenea, în 2015 a existat un focar crescut (309 cazuri raportate, dintre care 230 „confirmate” [în laboratorul de referinţă! - n.t.]). Distribuit pe cele 94 de districte austriece, 30 de cazuri înseamnă cam 1 caz de rujeolă pentru fiecare district. Ca atare, nici nu se poate discuta de vreun pericol acut de rujeolă.

Rujeola este atat de rară, încât majoritatea medicilor din generația mai tânără nici nu au văzut vreodată copii cu rujeolă. Prin urmare, există mult mai multe suspiciuni decât cazuri confirmate. [Ca să nu mai vorbim de situaţiile când există directive clare de la DSP-uri de a testa pentru rujeolă tot ce mişcă, adică toate cazurile cu tot felul de simptome care ajung în spitale, doar-doar s-o construi o „epidemie” cât mai mare, care să bage frica în părinţi şi să-i determine să-şi aducă de bunăvoie bebeluşii la otrăvit!! - n.t.]

[Despre România, cum pot fi falsificate statisticile, de citit AICI-LINK

 
Citat:

"Interesant, nu? Adică avem epidemie în 2016, iar MS condamnă campaniile antivaccinare. Păi, cum se face că în 2011-2012, când numărul de cazuri a fost de 8-12 de ori mai mare ca acum, adică apocalipsa prin rujeolă, MS n-a scos niciun sunet de bucium?"

O fi rujeola periculoasă și extrem de contagioasă?
 
Se afirmă permanent că rujeola ar fi o boală foarte periculoasă, că ar apărea de multe ori complicații și copiii ar putea muri. În Europa Centrală, nivelul sănătăţii copiilor s-a îmbunătățit într-o asemenea măsură, ca urmare a condițiilor de viață mai bune din ultimele decenii, încât „rujeola” a devenit de mult timp o boală absolut inofensivă, care durează câteva zile când nu se intervine chimic.


Numai pentru persoanele aflate într-o stare de sănătate precară, rujeola poate fi periculoasă [dar mai mult decât rujeola pot fi periculoase "tratamentele" chimice!!! - n.t.]. De exemplu, la copiii care au fost supuşi unei chimioterapii sau la copiii cu probleme cardiace grave etc., orice boală acută care în mod normal este inofensivă (gen diaree sau anghină) solicită o îngrijire deosebită. Cu excepţia unor astfel de cazuri, rujeola este într-adevăr o manifestare nedorită, dar în niciun caz nu este periculoasă ca regulă.


 


Vacciniştii afirmă permanent că rujeola ar fi extrem de contagioasă. Ce o fi atât de contagios când, în ultimii ani, a existat în fiecare district austriac doar câte un singur caz raportat? Unde sunt familiile întregi „doborâte” de rujeolă, dacă rujeola este atât de „contagioasă”?

Protejează vaccinul cu adevărat?

Din cazurile raportate, de multe ori nu reiese clar dacă pacienții au fost vaccinaţi anterior. Avem formulări precum „vaccinaţi numai o dată”, „vaccinați de două ori” sau „statut vaccinal necunoscut”. În plus, la statistici mai intră şi cazurile de „rujeolă postvaccinală”, adică acele cazuri care apar exact în urma vaccinării. Ca atare, nu avem cifre exacte care să confirme faptul că persoanele vaccinate sunt efectiv protejate. 

Nici nivelul de anticorpi nu reprezintă o dovadă de protecţie, fiind doar un parametru-surogat. Se cunosc multe cazuri de copii vaccinaţi care aveau zero anticorpi, de asemenea copii nevaccinaţi care brusc la analize aveau anticorpi grămadă. 


O mamă din Italia chiar a publicat rezultatele analizelor copilului ei, din care rezulta că acesta avea acea presupusă „protecţie” care ar veni doar în urma vaccinării, DAR copilul nu primise niciodată acele vaccinuri! Ups!

Copil nevaccinat, cu "anticorpi" la pneumococ si la haemophilus influenzae tip B


Astfel, „ştiinţa” ne datorează multe răspunsuri corecte şi nu le are. 

Ipoteza că vaccinarea antivariolică ar fi dus la eradicarea variolei a fost demult demontată de toate datele istorice. Această revendicare care nu are absolut nicio bază a devenit însă laitmotivul permanent al vacciniştilor.


Riscul vaccinării antirujeolice 

Însăşi vaccinarea antirujeolică este unul din factorii care duc lasimptome de rujeolă. Acest fapt este trecut complet sub tăcere atunci când se face apel ca toţi părinţii să-şi vaccineze copiii. Pe lângă cazurile ușoare până la severe de rujeolă postvaccinală, mai apar după vaccinare şi efectele secundare grave [de fapt, nici nu e vorba de efecte secundare, ci de efecte principale nedorite! - n.t.]. Acestea includ infecții ale căilor respiratorii superioare, trombocitopenie, artrita, boala Kawasaki, artrite, mielită, meningită, encefalită, sindrom Guillain-Barré etc. Majoritatea sunt menţionate dealtfel şi în prospectul vaccinurilor. 

Concluzie 

În Europa Centrală, în majoritatea cazurilor rujeola este o boală inofensivă, de scurtă durată, iar la oamenii foarte slăbiţi din cauza unei boli grave, orice altă boală acută poate fi foarte periculoasă, deci nu rujeola este cauza problemelor, ci starea precară de sănătate a oamenilor respectivi.

De asemenea, afirmația că rujeola ar fi extrem de contagioasă este infirmată în mod evident prin numărul foarte mic de pacienți comparativ cu densitatea mare a populației.


Vacciniştii ascund realitatea despre rujeola postvaccinală și despre efectele adverse deloc inofensive ale acestui vaccin. 

Preocuparea principală a vacciniştilor nu se adresează sănătăţii, ci este în mod evident din cauza ratelor de vaccinare care sunt în declin permanent.

Riscurile rujeolei sunt exagerate intenţionat în mass-media. Propaganda masivă pentru introducerea unei obligativităţi a vaccinării este, prin urmare, absolut nejustificată. 

-- Dr. Johann Loibner, Ligist, Austria --
13.02.2017

* * * * *

-- Dr. med. Klaus Bielau, Graz, Austria -- 

"Rujeola ---> iar vaccinul nu a oferit niciodată vreo protecţie, pentru nimic!

Periodic avem isterie (în presă) pentru diverse boli aşa-zis prevenibile prin vaccinare; ah, ce coincidenţă (??!). 

Rujeola a fost şi este o boală inofensivă, niciun copil nu moare de la rujeolă!  

Nu există complicaţii
DACĂ nu se administreaz
ă
antitermice
pentru a suprima simptomele!


„Protec
ţia” din vaccinuri este cel mult o ipoteză, promovată de toţi cei care fac câştig din asta şi care - folosindu-se de frică - o propagă în permanenţă.

Vaccina
ţi-vă cu cunoştinţe despre cum funcţionează lucrurile naturale, vaccinaţi-vă cu interes pentru subiectul „vaccinare” şi învăţaţi să vă asumaţi răspunderea! 


Interesaţi-vă şi informaţi-vă singuri despre acest subiect, citiţi cărţi şi materiale critice despre vaccinare, citiţi despre efectele adverse, citiţi despre riscurile la care vă supuneţi copiii atunci când îi duceţi la vaccinare.

Aveţi incredere în intuiţia voastră şi nu în megafoanele concernelor care ...... ce fac ele oare prin propagarea ignoranţei şi fricii???”

Dr. med. Klaus Bielau, Graz, Austria* * * * *

Inca un caz de MALPRAXIS musamalizat prin diagnostic de "rujeola"!!


1. Fetita avusese "dureri de stomac". Dupa aceea "febra mare si varsaturi". Pai asa se manifesta "rujeola"?
Astia chiar ne cred pe toti idioti??
2. "Mama se internase impreuna cu fetita" -- pai parca era "contagioasa"... Nici ei nu cred in "contagiozitate"!
3. "S-a spus ca are rujeola ... de aseara or inceput sa-i faca niste injectii" (???!!!), declara matusa fetitei.
4. CE injectii se fac la rujeola????
5. "Azi dimineata am inteles ca i s-o facut o injectie... Si de atunci a mica o murit in mana la doctori si la sora-mea la spital", declara matusa fetitei.
6. "Doamna asistenta care o venit i-o facut o injectie, a mica s-o invinetit la fata, a dat ochii peste cap si o murit... in brate la sora-mea!", declara matusa fetitei.
7. "Inainte de aia cea mica se juca, n-avea treaba, era totul ok!!"

Oameni buni, va suna a deces de la "rujeola"???

Oameni dragi, cat ne mai lasam prostiti pe fata????
* * * * *

Vă doresc din suflet multă sănătate şi decizii înţelepte!

You May Also Like

13 comments

 1. Buna Félicia, sunt o cititoare noua à blogului tau si proaspata mamica à unui gagalici adorabil si perfect sanatos ( si mulțumesc în fiecare zi pentru asa dar perfect).nu stiu unde sa scriu despre nelamurirea mea...daca exista déjà un topic despre asta îmi cer scuze pentru neatentie. Asadar, pe scurt,gagalicea mea se apropie de varsta " fatala" de 2 luni când obligat fortat statut francez, care considera probabil ça a trait destul deja,vrea sa mi- l injecteze cu 3 virusi( difterie, tetanos si polio), si pt ca din 2008 nu mai exista DTP vor sa ii mai bage inca 3 virusi ( chiar daca nu fac parte din vaccinurile obligatorii) ça de... doar nu au inventat haxavalentele degeaba ( Hexyon ). Care sunt demersurile pe care pot sa le fac ça sa refuz cat se poate de legal si argumentat vaccinarea gagalicii asteia nevinovate.Multumesc si felicitări pt curajul de a ti dezbraca asa sufletul în ochii oricarui cititor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna, sa-ti traiasca gagalicea si Doamne-ajuta sa scapati de otrava!!
   Vezi aici:
   https://www.infovaccinsfrance.org/comment-se-defendre/

   Ștergere
 2. Intr-adevar, cine isi foloseste creierul nu mai cade in capcana mass mediei. Multumim pentru atatea clarificari, draga Feli!
  Sim

  RăspundețiȘtergere
 3. Cautati pe net raportul dsp Giurgiu, un singur caz de rujeola, la un copil care fusese vaccinat cu o luna inainte! Deci putin probabil sa fi intrat in contact cu altii infectati, mai degraba a facut boala de la vaccin. Oare cati infectati din "marea epidemie" se datoreaza unui pacient zero care a facut boala de la vaccin?

  RăspundețiȘtergere
 4. Directorul executiv al DSP Giurgiu, Magdalena Mărcuț, a declarat, pentru AGERPRES, că în județ a fost înregistrat de la începutul acestui an un singur caz de rujeolă la un copil în vârstă de sub un an, care fusese vaccinat.

  "În județul Giurgiu nu putem vorbi de o epidemie de rujeolă, nu au fost înregistrate cazuri nici în lunile noiembrie și decembrie anul trecut, nici în luna ianuarie din acest an, în luna februarie acest an au fost înregistrate două cazuri de îmbolnăvire cu rujeolă dintre care un caz a fost infirmat, deci avem un singur caz de rujeolă în județ la un copil în vârstă de sub un an de zile din mediul rural care fusese vaccinat, dar la o lună de la vaccinare a făcut rujeolă", a precizay Magdalena Mărcuț.

  RăspundețiȘtergere
 5. http://www.alternativenews.ro/2017/04/fostul-presedinte-al-colegiului-medicilor-din-romania-demasca-dezinformarea-minciunile-lansate-ministerul-sanatatii-privinta-epidemiei-rujeola.html

  RăspundețiȘtergere
 6. Slava Domnului ca mi a fost dat sa va gasesc blogul si sa descopar o alta lume. Traiesc o stare de furie pe mine din cauza ignorantei si neinformarii.
  Am 3 copii, pe primii doi i-am vaccinat cu de toate :( iar pe ultimul care are 1 luna i-au facut antihepatita. E vina mea pentru ca puteam sa intervin, insa cu asa o incredere oarba in bunavointa medicilor am acceptat. Insa de acum vreau sa pun un mare STOP otravirii copilului.Mentionez ca am nascut in Spania si as vrea sa va intreb pe aceasta cale daca aveti cunostinte despre legislatia care sa ma sprijine in renuntarea la vaccinare fara sa ma trezesc ca imi vor lua copilul si sa ma acuze de lipsa grijii fata de bebe (pare film de groaza).Sa va rasplateasca Dumnezeu pentru ca ne scoateti la lumina.

  RăspundețiȘtergere
 7. Slava Domnului ca v-am gasit blogul si informatiile pretioase. Traiesc o stare de furie pe mine. Datorita ignorantei si neinformarii am introdus in copiii mei otrava. Mentionez ca am 3 copii, dintre care pe primii 2 i-am vaccinat cu de toate, iar pe cel mic de 1 luna doar antihepatic. Puteam sa iau atitudine insa eu credeam fiecare cuvant spus de medici si asa am simtit ca fac un lucru bun pentru puisor. Insa de acum vreau sa pun un mare STOP si sa iau atitudine si sa nu mai fac niciun vaccin. Pe cel mic l-am nascut in Spania si voiam sa va intreb daca cunoasteti legislatia care sa imi fie de ajutor in vederea exercitarii dreptului de a refuzara vaccinarea, fara sa ma trezesc ca imi vor lua copilul si ma vor acuza de neingrijirea lui.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Maria, in Spania nu exista vaccinuri obligatorii.
   Ajutor si sustinere gasesti aici:
   https://www.efvv.eu/spain-2/

   Ștergere
  2. In spania vaccinurile nu sunt obligatorii, doar recomandate. Intr-adevar se fac mari presiuni si aici si pediatrii insista si te bat la cap. Pe aici ce-e drept toti vaccibeaza. Eu una am renuntat sa mai merg la pediatra de la seguridad social (nici controalele periodice nu sunt obligatorii) si merg la un pediatru privat. E si asta pro vaccin dar respecta decizia si doar la prima intalnire am vorbit despre asta si a zis ca ne reaepcta decizia. Nu a mai deschis subiectul pana in ziua de azi. Nu m-a sunat nimeni de la seg soc sau altceva.

   Ștergere
 8. Fluierul.ro - vaccinuri, instanta vaccinul provoaca autism.

  RăspundețiȘtergere
 9. Feli, rujeola este de fapt asa zisul pojar sau nu? ca nu mai inteleg nimic... eu chiar am facut pojar ....si nu am murit :)

  RăspundețiȘtergere