Prof. Florian Colceag despre proiectul legii vaccinarii: "Mai ganditi-va!"

by - luni, aprilie 24, 2017


Profesorul Florian Colceag despre proiectul legii vaccinarii:



Apropo de proiectul de lege pus in dezbatere, legea vaccinurilor…

Am intalnit pana in momentul de fata foarte multe persoane care aveau copii cu probleme mari din cauza unor vaccinuri. Persoane ai caror copii au avut autism, degenerare a unei jumatati de creier, paralizie partiala dupa niste vaccinuri.

Realitatea este ca avem niste probleme uriase si sfatuiesc ca guvernul sa nu se arunce intr-o astfel de aventura, pentru ca isi stirbeste atat de tare credibilitatea ca nu stiu pe unde mai scoate camasa.
Sunt multi martori si se stie bine ca in toata lumea campaniile farmaceutice sunt cele mai bogate, vanzand medicamente, creand dependente si fortand mana clientului, in urma unei amenintari, sa cumpere respectivele medicamente. Nu mai e o banuiala, e o certitudine ca aceste companii reusesc in toata lumea ce-si propun prin frauda si coruptie la nivel inalt.

Ar fi mare pacat sa irosim ultima noastra sansa de ridicare, daramand guvern dupa guvern, pentru ca unii din ministri sau din personalul inalt administrativ au fost implicati in acte de coruptie la nivel inalt generate de marile companii multinationale care vor sa cucereasca. Nu mai trebuie sa se vada cu lupa, pentru ca se vede cu ochiul liber. Mergetipe orice sosea, in orice oras, si uitati-va la parter: avem banca, banca, farmacie, farmacie… Aceasta densitate de institutii straine arata
ca s-a cucerit teritoriul.

Iar, acum, ce se incearca e ultima cucerire a biruitorului in lupta impotriva poporului, pentru binele propriu… […]

Va dau un sfat. E un sfat bun. N-avem nevoie sa avem criza guvernamentala, avem nevoie de stabilitate ca sa ne ridicam. Curatiti-va in propria ograda, scoateti gunoaiele din ograda.

Daca aveti ministri corupti, iar sectorul sanatatii are atatea bube cat nu se pot numara, legate de mafia medicamentelor, de traficul de influenta, de o gramada, scoteti-l afara, pentru ca altfel puteti starni o furtuna care curata tot.

Nu mai rabda oamenii, si acum ati facut o greseala uriasa: toata populatia se vaccineaza, inclusiv adultii. La copii mai era un pic de traditie, dar daca vreti sa vaccinati cu toate vaccinurile cu putinta
si, daca apar probe ca vaccinurile nu s-au testat, nu s-au verificat efectele secundare, si apar probe ca utilizarea unor vaccinuri a creat probleme, nu le-a rezolvat, eu nu va vad bine.

Ar fi bine sa renuntati inainte sa se petreaca lucruri grave.

Iar, pe cei care or n-au destula minte, or n-au destula expertiza, or au intins mana ca sa-si ia partea la un proiect antinational, ii sfatuiesc sa plece in Maldive, sa isi ia frumos biletul de avion, sa nu stea aici, ca vor fi urmariti. Nu de DNA. Cu DNA-ul va mai impacati. Nu de SRI. Si cu SRI-ul va mai impacati. De fiecare om in parte. Si n-o sa fie bine. Mai ganditi-va."

VIDEO: link-aici

You May Also Like

0 comments