Cine promoveaza otravirea copiilor prin vaccinare?

by - marți, mai 02, 2017

Haideti sa vedem cine sunt "specialistii" care promoveaza cu atata "altruism" vaccinarea.

Cine sunt acesti oameni si ce interese au ei in realitate?

Dupa cum vedem, paginile de "formare medicala" sunt realizate cu "sprijinul" firmelor producatoare de vaccinuri.

Stati linistiti, totul e pe fata, fara nicio jena!






La fel, conferintele medicilor de familii sunt sponsorizate LA GREU de industria farma!

Tot pe fata, tot fara nicio jena.




Manualul "Recomandari de vaccinare in pediatrie" iar e sponsorizat pe fata. Fara nicio jena.




Cursurile de "vaccinologie" sunt sponsorizate de GSK - producatorul de vaccinuri! Tot pe fata!



* * * * *

Hai sa vedem si care sunt portavocile cele mai galagioase si mai prezente pe sticla cand vine vorba de pacalitul parintilor ca sa-si otraveasca bebelusii cu vaccinuri. 


1. Dr. Sandra Alexiu
- vicepresedinte al Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF) -


Sandra Alexiu este celebra prin mediile de socializare pentru afirmatiile absolut elucubrante cu privire la vaccinare.




Nota bene: "pot fi tolerate sute de mii de antigene o data!"

Oare dumneaei a facut testul personal sau doreste cumva sa-l faca? As veni si eu la acest spectacol!

Sandra Alexiu pare sa ignore faptul ca acele "antigene" reprezinta de fapt particule celulare straine cu care sunt fabricate vaccinurile (vezi printre altele vaccinul antirujeolic), care injectate in organismul bebelusilor duc la tot felul de boli autoimune! Desigur, epidemia REALA de boli autoimune este trecuta complet cu vederea in schema de propaganda.

Sandra Alexiu pare sa creada ca biologia functioneaza cum doreste propaganda farma, iar contaminarea genetica e doar ca atunci cand te ineci cu suc...

Sandra Alexiu este dispusa sa arunce in joc orice fel de argumente aberante, doar-doar o reusi sa-i linisteasca pe parinti ca vaccinurile sunt un fel de apa chioara protectoare, care nu dauneaza cu nimic!

Dar ce ne facem cu Sandra Alexiu si lunga ei lista de sponsorizari doar de la un SINGUR producator? Si cine stie cate sponsorizari or mai exista in portofelul doamnei doctor?

Observati cu cata siretenie sunt trecute pe lista mai multe "identitati" ale entitatii Sandra Alexiu, ca sa fie sponsorizarile mai rasfirate in tabel?

Avem:

1. Dr. Alexiu Sandra Adalgiza
2. DR. ALEXIU SANDRA ADALGIZA Cabinet Medical Medicina de Familie
3. Alexiu Sandra Adalgiza
4. CMI ALEXIU SANDRA ADALGIZA

Se mai puteau face niste permutari, daca-si dadeau baietii silinta, nu-i asa?







Observatorul Roman de Sanatate a relevat ca dna dr. Sandra Alexiu a fost si este sponsorizata masiv atat de Merck (unde lista a disparut in mod "misterios" - DE CE, baieti, daca nu aveti nimic de ascuns???) cat si de Pfizer! Si astea sunt doar sponsorizarile declarate!






2. Dr. Gindrovel Dumitra
-
coordonatorul Grupului National de Vaccinologie 

Gindrovel Dumitra pare a fi momentan ambasadorul cel mai dotat din punct de vedere al discursului propagandistic pentru promovarea otravurilor vaccinale.

Atentie! Gindrovel era sus de tot pe val la Societatea Nationala de Medicina a Familiei, la concurenta cu Sandra Alexiu pe "scarita sociala". De aceea s-au facut niste lucraturi in culise si Gindrovel a fost dat la o parte elegant, oferindu-i-se o felie mai putin zemoasa, in Comitetul de Vaccinologie, dar unde acum are parte de mai multa publicitate. Face cariera omul, nu gluma!

Gindrovel Dumitra pare un pic mai sincer si mai uman decat Sandra Alexiu. PARE! 

Dar ce ne facem, ca si el e sponsorizat pana-n albul ochilor de catre industria farmaceutica cea producatoare de vaccinuri??

Ca si la dr. Alexiu, si Gindrovel Dumitra se trece rasfirat la tabel, doar-doar nu s-or prinde fraierii:

1. CMI DUMITRA A. GHEORGHE GINDROVEL
2. DUMITRA A. GHEORGHE GINDROVEL
3. DUMITRA GHEORGHE GINDROVEL
4. GINDROVEL DUMITRA GHEORGHE
5. DUMITRA GINDROVEL PFA
 






Observatorul Roman de Sanatate a relevat ca si domnul doctor Gindrovel Dumitra este sponsorizat pana in albul ochilor, din nou cu DOUA identitati.



Iata sponsorizarea pentru identitatea 1 -  Dumitra Gindrovel.



Iata sponsorizarea pentru identitatea 2 - Dumitra Gheorghe Gindrovel.


Despre Gindrovel-Vaccinel, va recomand un articol foarte bun:

Vaccinul, viața și CRIMINALITATEA pharma. De ce refuzăm obligativitatea vaccinării (și administrarea, cu forța sau prin acord prezumat, a oricărui alt produs și serviciu medical) – PARTEA II



3. Dr. Valeria Herdea - medic pediatru, medic de familie, f. activa in propaganda pro vaccinare



Observatorul Roman de Sanatate a relevat ca si doamna doctor Valeria Herdea este sponsorizata pana in albul ochilor, cu PATRU identitati:

1. CAB MED. DE HERDEA VALERIA
2. HERDEA V. VALERIA
3. HERDEA VALERIA
4. PFA/HERDEA VALERIA



Iata banii incasati sub identitatea nr. 1 - Cab Med. DE Herdea Valeria.



Iata banii incasati sub identitatea nr. 2 - Herdea V. Valeria.



Iata banii incasati sub identitatea nr. 3 - Herdea Valeria.




Iata si banii incasati sub identitatea nr. 4 - PFA/Herdea Valeria.



3. Dr. Mihai Craiu - medic pediatru, f. activ in propaganda pro vaccinare pe Facebook si nu numai

Pentru cine inca nu il cunoaste, doctorul Mihai Craiu este unul dintre medicii in mainile caruia mor copiii din cauze necunoscute. Stim cu totii cum se musamalizeaza malpraxisul medical in spitale, cum mor copiii in urma administrarii de medicamente alopate si apoi se da vina pe cine stie ce boli "nedescoperite" sau pe niste "virusuri" fictive. Mai jos aveti doar un singur exemplu.


 "Răcită de câteva zile, fetiţa a fost plimbată pe la trei spitale de copii din lipsă de paturi libere sau de medici specialişti ORL. Potrivit ProTV, a fost internată sâmbătă la Alfred Rusescu, puţin după prânz, cu dureri în gât. I-a fost administrat un antibiotic pentru care medicii susţin că au facut testul de alergii. Spre seară, temperatura a sărit brusc la 39. Fetiţei i s-a administrat un antitermic prin venă."
"Unul dintre medicii care s-au ocupat de fetiță la Spitalul Alfred Rusescu, dr. Mihai Craiu, a declarat cu puțin timp în urmă că nu își poate explica evoluția fulgerătoare a stării de sănătate a fetiței. „A venit la noi cu amigdalită acută. Sub tratament a evoluat normal. Alergie la antibiotice nu a făcut pentru că i-am făcut testele de alergie, iar decesul a survenit la câteva ore după administrarea antibioticului. Nici semne de meningoenceflită nu avea. Nu ne putem explica evoluția bolii ei. Așteptăm raportul IML”, a declarat medicul."
Va las sa judecati cu propriul creier si sa treceti prin filtrul propriului discernamant aceste informatii. Fetita venise cu amigdalita si a sfarsit in sicriu!

Continuam cu lista sponsorizarilor frumoase de care se bucura dl. Craiu din partea industriei farma, pe care o slujeste cu atata dedicatie.







Dupa cum puteti vedea, domnul doctor Mihai Craiu este foarte bun prieten cu firmele care promoveaza otravirea prin vaccinare, dupa cum releva si Observatorul Roman de Sanatate.

Ca si medicii prezentati mai sus, si dl. Craiu primeste sponsorizari sub mai multe functii: Craiu Mihai si Craiu Mihai - Activitate Medicala - Pediatrie.







In plus, dl. Mihai Craiu a fost premiat cu locul 1 la nivel european balcanic pentru promovarea vaccinurilor in Romania! Este "campion al vaccinurilor" (Communication Challenge, editia a 7-a, 2018).

Acum ce sa zic...

Decideti si voi singuri daca puteti avea incredere ca asemenea oameni ar vrea in primul rand binele copiilor vostri.

Ce mai scrie pe site despre sponsorizari: 
se declara aproximativ un sfert (!!), 
restul de 75% NU SE DECLARA.

"Un număr semnificativ de medici și organizații care au beneficiat de finanţare din partea industriei farmaceutice nu au raportat finanţarea conform legii.
Valoarea totală a sumelor raportate de beneficiari pentru 2016 este de 4 ori mai mică decât valoarea totală a sumelor raportate de sponsori."

Textul de mai sus este la pg 3, dar eu recomand sa cititi intregul material.

* * * * *

Firma Merck a sponsorizat de asemenea cu ZECI DE MII de lei conferintele organizate de Societatea Romana de Microbiologie.



Conferinta RoVaccin este de asemenea sponsorizata la greu de multi giganti farma. Tot pe fata si tot fara jena!






Mai tovarasi, cam cat de prosti ii credeti pe parintii romani? Ah, lasati, e o intrebare retorica!


In final, am si eu o invitatie la gandire pentru voi - garantat fara sponsori :-)

Sanatate si decizii informate va doresc tuturor!

You May Also Like

10 comments

  1. Excelent articol! Sper sa aiba o buna difuzare. Poate se mai intreaba oamenii cat de etic este raportul intre industria farmaceutica si casta medicala si in ce masura ne priveste pe noi, "turma" acestor minunati "pastori".

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma intreb in 2018 oare ce o sa ne omoare pe toti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu omoratul pe toti e o alta chestiune. Important e sa devenim o cireada de animale letargice dupa bunul plac al celor ce conduc..Vaccinarea cel mai fara scrupule test facut pentru a urma si restul lumii.

      Ștergere
    2. Uite ca intre timp ai aflat ce ne "omoara", e "virusul" propagandei si al prostiei.

      Ștergere
  3. Toti au sangele copiilor pe maini si vor plati mai devreme sau mai tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi doresc atat de mult sa nu mai moara copiii din inconștiența părinților. Atât!

    RăspundețiȘtergere
  5. Incep oare sa se destepte romanii ? Sa se trezeasca din "somnul cel de moarte"? Se pare ca da. Si nu numai romanii, ci toata planeta. Incep oamenii sa realizeze ca trebuie sa lupte pentru a mai pastra o farama de libertate, pentru ca suntem atacati din toate partile, prin LGBTQGDSATHB sau cum s-or mai numi saptamana viitoare, prin invazia de refugiati musulmani si africani, prin vaccinuri aducatoare de moarte sau boli incurabile, prin alimente otravite, prin razboaie in diferite parti ale globului si cate si mai cate

    RăspundețiȘtergere
  6. In sfarsit dovezile!
    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  7. Extraordinar de valoros articolul! Multumim! Am dat si eu mai departe.
    Toate bune! Doru

    RăspundețiȘtergere
  8. Craiu Mihai este un criminal fara suflet. Ca toti ceilalti medici care au pe constiinta copii (mai nou si batrani) prin actele lor de injectare cu seruri de modificare genetica. Sunt platiti din greu ca sa distruga vieti fara sa clipeasca. Niste criminali! Bravo ca ii demascati!

    RăspundețiȘtergere