Panica in Lesotho ca urmare a vaccinarii ROR

by - miercuri, septembrie 13, 2017

Sechaba Mokheti, 23 martie 2017


In Lesotho, o campanie de vaccinare ROR din martie 2017 a devenit catastrofa nationala. SUTE de copii vaccinati au dezvoltat efecte secundare extreme si simptome de rujeola, fiind necesara spitalizarea lor.



Se pretinde ca vaccinul ROR ar proteja contra rujeolei, oreionului si rubeolei. Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) recomanda doua doze de ROR. Prima se administreaza intre 12-15 luni; a doua doza se administreaza intre 4-6 ani.

Intr-un comunicat scurt, publicat dupa catastrofa vaccinala, OMS a declarat ca autoritatile erau constiente de existenta mai multor cazuri de vatamare postvaccinala care se prezentasera la diverse spitale, iar parintii relatasera fara exceptie ca simptomele erau direct legate de vaccinarea ROR.




Ministerul Sanatatii a declarat ca daca s-ar adeveri ca efectele nefaste se datorau vaccinarii, intregul sistem ar fi examinat si se vor lua masuri. (Evident, faptul ca SUTE de copii cu efecte secundare extreme nu parea inca a fi suficient... Cand masinile Volkswagen s-au dovedit a avea defectiuni, vanzarile s-au oprit IMEDIAT si masinile au fost inlocuite. Insa SUTE de copii vatamati de vaccinul ROR... ah, nu conteaza asa mult).

"Ministerul ia in serios chestiunea, OMS a fost informata, la fel si alte asociatii internationale", declara comunicatul.

(Asa? Si ce masuri s-au luat??)

"Echipele de supraveghere sunt deja la fata locului pentru a urmari cazurile raportate."

(Deci doar supraveghere ... cum se procedeaza la experimentele pe oameni!)

Ministerul a declarat ca in campania de vaccinare cu probleme, copiii primisera si pastile impotriva eczemelor, vitamina A plus vaccinul ROR, ceea ce indica faptul ca aceste produse provin in esenta de la producatorii evaluati in mod critic de OMS.


Panique au Lesotho avec les effets secondaires du vaccin ROR

Au admis totusi ca acele cazuri semnalate si fotografiile copiilor sugerau prezenta unor viermi intestinali si ca "... un studiu recent aratase ca peste 50% din copiii din acea regiune aveau viermi."

(Ah, acum nu mai era inghetata, erau "viermii"... dar ce paradox, acei "viermi" nu imbolnavisera pe nimeni INAINTE DE VACCINARE!)

In capitala Maseru, mass media a fost inundata de apelurile parintilor ingrijorati, care cereau sfaturi cu privire la "epidemia" de vatamari postvaccinale, in timp ce cifra cazurilor continua sa creasca.

Ziarul African Independent a anuntat ca unii copii prezentau o forma de rujeola - inclusiv eruptiile cutanate, temperatura ridicata, pierderea apetitului si stare generala proasta, de asemenea dureri ale articulatiilor.

Sursa : Africanindy.com

You May Also Like

0 comments