Mame pentru Mame sau MAME pentru FARMA?

by - joi, octombrie 19, 2017

A fost odata ca niciodata un vis frumos al unui grup de mame inimoase, de a infiinta un ONG pentru a sustine alte mame sau viitoare mame sa-si apere DREPTURILE si OPTIUNILE PERSONALE. Retineti aceasta idee!

Obiectivele si statutul Asociatiei MAME PENTRU MAME

Asociatia MAME PENTRU MAME, ca realizare a acestui vis, avusese ca membri fondatori pe Ditta Depner si Cristela Georgescu si fusese fondata initial cu obiectivele de mai jos, din care evidentiem in mod special:

dreptul gravidei la informare
si la respectarea optiunilor personale





Presedinta Asociatiei MAME PENTRU MAME

Actuala presedinta a asociatiei este Ana Măiță.

Inainte de orice altceva, Ana Măiță este cunoscuta in mediul online pentru faptul ca a avut o grija frenetica sa fie mediatizat ad nauseam faptul ca ea a nascut acasa. De doua ori.



Foto: unica.ro

Ana Măiță NU are incredere in sistemul medical

Ana Măiță a fost prezenta ca invitata la Teo Show, in care a declarat textual cu privire la decizia ei de a naste pe gresia din baie: "Avem femei care mor in spitale la nastere" si "Mi-am asumat sa mor si eu si copiii mei" (??!!), apoi a insistat ca "o persoana trebuie sa se ridice din anonimat si sa lupte pentru ca drepturile ei sa fie respectate", ca nu e bine sa plecam capul si sa inghitim abuzurile din spitale!!

Retineti acest paradox interesant: Ana Măiță nu are incredere in sistemul medical, in spitale, in medicii din spitale, in cezariene, nu are incredere in conditiile din maternitati, deci naste pe gresia din baia proprie, apoi publica peste tot fotografiile cu continut semi-pornografic de la nasterea copiilor ei (fotografiile cele mai socante au disparut brusc de pe internet!!), apoi promoveaza peste tot drepturile femeii/gravidei la alegeri personale cu privire la nasterea acasa, indiferent cat ar fi acestea de riscante.

Ana Măiță cere vehement vaccinarea cu forta!

DAAAAR ....., cand vine vorba de vaccinare, brusc si inexplicabil pentru Ana Măiță sistemul medical devine ca prin miracol un unicorn nepatat, cinstea si onestitatea intruchipate, paradisul pe pamant, sanatatea din seringa, sine qua non in materie de incredere, ba mai mult, aici nu mai conteaza dreptul la alegeri personale, ci aceasta procedura medicala profilactica trebuie sa devina OBLIGATORIE din perspectiva Anei Măiță!

Ei bine, da, in ciuda statutului asociatiei MAME PENTRU MAME, care prevede implicarea asociatiei in favoarea respectarii drepturilor si optiunilor personale ale gravidelor si mamelor, in acest video de mai jos puteti urmari discursul halucinant al presedintei asociatiei, Ana Măiță, care in mai 2017 cerea imperios legea vaccinarii cu forta si ii ameninta cu procese pe acei parinti care vor indrazni sa-si exercite DREPTUL si OPTIUNEA PERSONALA de a refuza vaccinarea pentru copiii lor!!!



"Domnilor doctori, domnilor profesori, domnilor decidenți, este decizia dumneavoastră ca responsabili pentru sănătatea publică în România, să faceți alegerile corecte pentru copiii noștri. Nu lăsați acest trend anti-științific care face ravagii în toată lumea și, din păcate, și în România să distrugă sănătatea publică. Sprijiniți această lege. Responsabilizați instituția Ministerului Sănătății și dați instrumentele să facă stocurile multianuale pentru că în momentul de față, problema cu vaccinarea în România nu sunt dânșii, cei din sală. Sunt puțini, sunt vocali și foarte hotărâți, dar nu ei sunt problema."

Ana Măiță ameninta parintii care vor sa li se respecte drepturile!
 
Ana Măiță, cea care a nascut in baie sustinand ca nu a fost asistata medical, se auto-include printre părinții responsabili si se dezlantuie de-a dreptul la dezbaterea publica, amenintand parintii care vor sa le fie respectate drepturile:
"Legea vaccinării trebuie votată pentru că rezolvă adevărata problemă. Lăsați-ne pe noi, părinții responsabili, să îi dăm în judecată când copiii noștri vor muri din cauza lor. Lăsați-ne pe noi să îi rezolvăm. Vă vom da în judecată pentru copiii care mor în România din cauza unor boli prevenibile. Vă știm, vă cunoaștem și vă vom urmări în instanță. Votați legea și lăsați-ne să îi dăm în judecată".

Ana Măiță incalca statutul asociatiei MAME PENTRU MAME

In mod evident Ana Măiță INCALCA statutul asociatiei MAME PENTRU MAME. Se sesizeaza cineva? Sau peste noapte va modifica statutul in speranta ca prostii nu se prind?

Oare ce consecinte legale se impun pentru interventiile repetate ale Anei Măiță in favoarea introducerii vaccinarii fortate, interventii care contravin statutului asociatiei in numele careia vorbeste?

Ana Măiță si iesirile publice de toata jena

De asemenea, doar asa cu titlu informativ si pentru completarea unui portret relevant, trebuie sa stiti ca Ana Măiță a mai fost implicata foarte activ in diverse actiuni impotriva cainilor. Ana Măiță a proferat alte amenintari, mai grave, si intr-o emisiune TV din 2013. Privite din aceasta perspectiva, amenintarile cu datul in judecata par o joaca de copii, nu-i asa?
De asemenea, asigurandu-ne ferm ca ea nu cauta senzationalul si tabloidizarea" (hehehehe!), Ana Măiță a mai facut niste cascadorii pentru care este cam faimoasa pe net, cum ar fi faptul ca a declansat candva un adevarat scandal la o expozitie, unde - fara a plati un stand pentru ONG-ul ei - Ana Măiță impartea flyere si cu cealalta mana isi tinea copilul la alaptat. AICI-LINK puteti citi atat scrisoarea publica scrisa de Ana Măiță, precum si delicioasele comentarii, din care le redau pe cele mai relevante:
"Ideea este ca s-a folosit de copil si de alaptatul in public, ca sa-si promoveze firma. Planul nu a decurs cum se astepta adica sa imparta pliante, filmulete pe plasma gratuite ..normal trebuia sa plateasca spatiul de expunere... cand nu s-a mai putut promova gratis a bagat scandalul cu alaptatul in public, cand pur si simplu cineva a indrumat-o sa alapteze intr-un spatiu special amenajat ..
A 2a zi a venit cu televiziunea..sa faca mare scandal si tam tam ..
"
"De ce nu intelegeti .. Ana s-a enervat pt ca trebuia sa-si plateasca standul de prezentare... ea vroia sa stea 4 zile la targ ca si expozant fara sa plateasca nimic organizatorilor... ASTA A FOST DERANJUL... apoi s-a folosit de copil!!!
Incercati sa vedeti si aceasta parte a scandalului .. nimeni nu i-a interzis sa alapteze in public!!!
"

Se vede treaba ca reflexul asta cu datul in judecata este boala veche a susnumitei persoane atat de avide de publicitate sub orice forma.

Ana Măiță deturneaza obiectivele Asociatiei MAME PENTRU MAME

Dar sa mergem mai departe cu neconcordantele, deoarece in privinta vaccinarii atitudinea Anei Măiță pare a se fi schimbat in mod "misterios" la 180° in doar cativa ani!

In 2011, Asociatia MAME PENTRU MAME prin presedinta Ana Măiță intervenea la Curtea de Apel Bucuresti in favoarea Federatiei PRO VITA intr-un proces legat, culmea, de ... o hotarare de guvern absolut abuziva, in care - la Art. 55 lit. b) se introdusese soparla complet ILEGALA:
"Constituie contravenții și se sancționează cu amendă de la 1.000 lei la 2.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice următoarele fapte: 
[...] b) primirea în unitățile pentru protecția, educarea și instruirea copiilor și tinerilor fără dovada efectuării imunizărilor profilactice obligatorii și fără documentele medicale eliberate de medicul de familie care atestă starea de sănătate a copiilor și tinerilor"

Aceasta in conditiile in care NU AU EXISTAT ATUNCI SI NU EXISTA NICI ACUM in legislatia actuala niciun fel de "imunizari profilactice obligatorii"!

Aceasta hotarare de guvern HG 857/2011 a fost si inca este baza pentru foarte multe sicane facute parintilor de catre crese, gradinite, dar mai ales de catre mafia DSP-urilor din tara, care profita de ignoranta parintilor despre drepturile lor legale si incearca sa-i intimideze cu prevederi legale de rang inferior!

Iata si interventia de atunci a Asociatiei MAME PENTRU MAME.



Cititi cu mare atentie ce urmeaza!!




RECAPITULARE

2012: Asociatia MAME PENTRU MAME, cu presedinta Ana Măiță, milita public pentru drepturile parintilor de a refuza vaccinarea (cu argumente foarte clare!) si pentru consimtamantul informat privind toate procedurile medicale!

2017: Ana Măiță in numele Asociatiei MAME PENTRU MAME se pronunta foarte vehement pentru exact CONTRARIUL a ceea ce sta scris in statutul asociatiei si a interventiilor din trecut in favoarea libertatii de alegere a parintilor!

Ce s-o fi intamplat oare intre timp care sa fi determinat-o pe Ana Măiță sa schimbe macazul atat de radical?

Unul din motive este explicat prin setea nepotolita si aproape patologica de publicitate a Anei Măiță, cuplata cu un exhibitionism prin esenta narcisist care pare sa indice dupa parerea unor psihologi o posibila tulburare de personalitate histrionica. Foamea de a fi permanent vazuta public nu (mai) poate fi potolita de niste artificii de nisa, de aceea se cerea imperios urcatul pe valul mainstream, care ofera o platforma infinit mai mare decat niste tevaturi mici si nesemnificative.

Un alt motiv este insa sigur: BANII.

Asociatia MAME PENTRU MAME este masiv sponsorizata de producatorii de vaccinuri.





Cateva intrebari de final

Considerati ca Ana Măiță este o persoana in care merita sa (mai) aveti incredere? Oare din punct de vedere legal ea mai este indreptatita sa fie presedinta unei asociatii al carei statut l-a incalcat de atatea ori?

Astept cu interes niste initiative ale membrilor acestei asociatii. Daca aveti informatii care pana acum nu au fost facute publice, rog lasati mesaj cu o adresa de mail unde puteti fi contactati.

O mare parte a informatiilor din acest articol au fost prezentate si de Cristela Georgescu (fost membru fondator al Asociatiei MAME PENTRU MAME) la conferinta de presa organizata de Asociatia Pro Decizii Informate cu privire la proiectul de lege a vaccinarii.

Va invit sa urmariti si inregistrarea video completa cu privire la modul in care presedinta asociatiei Mame pentru Mame incalca in mod grav statutul asociatiei pe care pretinde ca o reprezinta.

 


Ca intotdeauna, sanatate si decizii intelepte va doresc! Mare grija in cine aveti incredere!

You May Also Like

3 comments

  1. Din pacate stim de foarte mult timp cei mai multi ca tot ce face, face pentru bani. Daca aveam o protectie a copilului reala in Romania, care isi facea treaba cu adevarat, nu papa bani degeaba, individa asta era la puscarie pentru ca a pus viata copiilor ei in pericol. Si ea si sotul ei. Apropos de sotul ei. Probabil stiti ca are firma la alta asociatie a ei Crucea Alba, nu? Parerea mea este de foarte mult timp ca extrem de multe ONG-uri fie spala bani pentru unii si altii, fie au ONG-uri pentru a se imbogati ei, incapabili fiind sa munceasca sa castige un ban cinstit din munca cinstita. Interesant e ca multi oameni cu cap s-au asociat cu ea, desi se vede clar ca e isterica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceasta miriabila persoana, care a nascut pe gresia din baie si flutura drepturile omului, pentru a se disculpa a mai facut si alte trasnai. Cand a fost hingheriada in 2013 tot ea flutura cu "cainii sunt cele mai feroce animale si trebuie ucisi". Nu mai spun ce afaceri murdare erau in spatele acestei hingheriade...si nu vorbesc din buzunar sau din ziar. Eu chiar am fost acolo si am vazut ce se intampla. E mai rau decat oricine de pe strada si-ar imagina. Am fost atentionata sa-mi tin gura. Nu ai voie sa spui cum stau lucrurile, practic in democratie libertatea e inexistenta.
    Cred ca la fel e si cu legea asta a vaccinarii. Daca ar vedea Pasteur cred ca s-ar rasuci in mormant...ar zice "Voi ce ati facut mai cu inventia mea, ati transformat-o in bomba biologica?" Sper ca multi si-au dat seama ca epidemia asta de rujeola e artificial creata pentru a atinge un scop anume. E foarte greu sa spui lucrul asta. Nimeni nu vorbeste de varicela, scarlatina, de copii morti de cancer, leucemie, SIDA...salmonella. Daca nu renteaza activitatea nu se mediatizeaza. Nu stim noi tot ce se invarte prin spate.

    RăspundețiȘtergere