Marco Polio sau cronologia unei alte fraude vacciniste

by - joi, decembrie 14, 2017

Text preluat, adaptat, completat de pe pagina de Facebook Vaccination Information Network (VINE).

Marco.....Polio!!

Fara indoiala, cea mai efectiva fantoma pentru a baga frica in oameni este "polio".

Din intamplare, este vorba si de una din cele mai mari fraude medicale ale tuturor timpurilor.

Cauza principala a poliomielitei (otravirea cu pesticide) este documentata demult. Lecturati studiile de mai jos.



[1954]
Is Human Poliomyelitis Caused By An Exogenous Virus?
Ralph R. Scobey, M.D.
Archive Of Pediatrics (April/May,1954)

[1952]
The Poison Cause of Poliomyelitis And Obstructions To Its Investigation
Ralph R. Scobey, M.D.
Archive Of Pediatrics (April, 1952)

[1951]
Is The Public Health Law Responsible For The Poliomyelitis Mystery?
Ralph R. Scobey, M.D.
Archive Of Pediatrics (May, 1951)

[1950]
Statement On Clinical Intoxication From DDT And Other New Insecticides
Morton S. Biskind, M.D.
Journal Of Insurance Medicine (May, 1951)
 
[1949]
DDT Poisoning A New Syndrome With Neuropsychiatric Manifestations
Morton S. Biskind, M.D. and Irving Bieber, M.D.
American Journal Of Psychotherapy (1949) p261


Polio este "virusul invizibil".

1824: Muncitorii din industria metalurgica sufereau de secole intregi de o paralizie similara cu poliomielita, cauzata de plumb si arsenic in metalele cu care lucrau. Cercetatorul britanic John Cooke a remarcat: "Aburii de la acele metale sau ingerarea lor pe cale stomacala cauzeaza frecvent paralizii."

1890: Pesticidele pe baza de arseniat de plumb incep sa fie folosite in SUA in fiecare vara, pentru a distruge insectele care deranjau recoltele de mere.

1892: Incep "epidemiile" de polio in Vermont, o regiune foarte bogata in livezi de meri. In raportul sau, inspectorul guvernamental Dr. Charles Caverly noteaza relatarile parintilor, conform carora copiii dezvoltau simptomele dupa ce mancau fructe. Inspectorul relateaza ca "paralizia infantile apare de obicei in familiile cu mai multi copii si, intrucat nu se faceau eforturi pentru a izola bolnavii, este mai mult ca sigur ca boala nu este contagioasa" (in familiile numeroase doar un singur copil dezvolta boala!).

1900: Onuff raporteaza cazul unui pictor cu paralizie flasca a ambelor picioare, a carui autopsie a aratat leziuni caracteristice poliomielitei.

1902: Obsrastoff raporteaza un caz de poliomielita acuta rezultata din intoxicatia cu arsenic.

1903: Philippe si Gauthard raporteaza un caz de poliomielita in urma otravirii cu plumb.

1907: Arseniatul de calciu incepe sa fie utilizat, in principal pentru recoltele de bumbac.

1908: Intr-un oras din Massachusetts care avea trei mori de bumbac si mai multe livezi de meri, 69 de copii s-au imbolnavit de "paralizie infantila".

1908: Collins si Martland raporteaza un caz de poliomielita la un barbat de 38 de ani otravit cu cianura folosita pe post de solutie pentru curatarea tacamurilor de argint; boala incepuse cu diaree, apoi dureri de cap si dureri si paralizie a cefei. Opt zile mai tarziu era paralizat.

1909: Marea Britanie pune embargo pe importurile de mere din SUA din cauza reziduurilor de arseniat de plumb gasite pe acele mere.

1921: Franklin D. Roosevelt dezvolta "polio" [ulterior redefinita ca sindrom Guillain-Barre] dupa ce inotase in Bay of Fundy, New Brunswick. Toxicitatea apei s-ar fi putut datora scurgerilor si deversarilor de pesticide in apele din jurul livezilor sau fabricilor de bumbac.

1943: Este introdus DDT-ul, un pesticid neurotoxic care in cativa ani ajunge sa fie folosit in masa in majoritatea locuintelor americane. Familiile instarite puneau in camera copiilor tapete imbibate cu DDT (!!!).

1943: O epidemie de polio in orasul britanic Broadstairs, Kent, este legata epidemiologic de o fabrica de lactate unde vacile erau spalate cu DDT (!!!).

1944: Albert Sabin raporteaza ca una din cauzele majore ale imbolnavirii si decesului trupelor americane bazate in Filipine era poliomielita. Bazele militare americane erau stropite ZILNIC cu DDT pentru a distruge tantarii. Localitatile din apropiere ale filipinezilor nu au fost afectate de "polio" (!).

1944: Institutul National de Sanatate din SUA raporteaza ca DDT vatama exact aceiasi neuroni motori din cornul inferior care erau vatamati si la copiii care sufereau de "paralizie infantila".

1946: Gebhardt arata ca "polio" era o boala de sezon care aparea doar in perioada recoltelor de fructe.

1949: Endocrinologul Dr. Morton Biskind, cercetator si medic, a descoperit ca DDT cauzeaza "leziuni similare cu polio" in maduva spinarii.

1950: J.G. Townsend, directorul Institutului Public de Igiena Industriala american, noteaza similaritatea dintre otravirea cu Parathion (pesticid) si polio si este convins ca unele cazuri de polio sunt cauzate de consumul fructelor si legumelor cu reziduuri de Parathion.

1951: Dr. Biskind isi trateaza pacientii cu diagnostic de polio considerandu-i victime ale otravirii, eliminand toxinele din alimentatia si mediul inconjurator al acestora, in special laptele si untul contaminate cu DDT. Dr. Biskind scrie: "Desi animalele tinere sunt mult mai susceptibile la efectele DDT-ului decat cele adulte, in ce priveste literatura disponibila momentan, se pare ca efectele concentratiilor de pesticide de acest tip asupra bebelusilor si copiilor nici macar nu au fost studiate sau luate in considerare."

1949-1951: Alti doctori raporteaza ca au tratat cu succes poliomielita cu "antitoxine" folosite in tratamentul intoxicatiilor: dimercaprol si acid ascorbic. Exemplu: Dr. F. R. Klenner raporteaza: "In epidemia de polio din Carolina de Nord din 1948, 60 de cazuri au venit in ingrijirea noastra... Tratamentul a constat din doze masive de vitamina C la fiecare 2-4 ore. Copiii pana in 4 ani au primit injectiile cu vitamina C intramuscular... Toti pacientii isi revenisera dupa 72 de ore" (!!!).

1950: Dr. Biskind prezinta in fata Congresului american dovezi ca pesticidele erau cauza majora a epidemiilor de polio. I se alatura Dr. Ralph Scobey, care a raportat la randul sau ca gasise dovezi clare de otravire cand analizase sangele victimelor si gasise urmele chimicalelor respective. [Comentariu: Buba mare! Cum au indraznit ei sa puna sub semnul intrebarii teoria virala? Carierele tuturor "virologilor" si ale autoritatilor medicale erau amenintate!! De aceea descoperirile doctorilor Biskind si Scobey au fost ridiculizate - n.t.]

1953: Hainele puse in vanzare sunt spalate cu EQ-53, o solutie care continea DDT. Sa scapam de molii prin a ne otravi cu totii!

1953: Dr. Biskind scrie "Se stia deja in 1945 ca DDT persista in grasimea mamiferelor si aparea apoi in laptele acestora... dar nici vorba sa se admita legatura evidenta dintre DDT si polio, care in oricare alt domeniu al biologiei ar fi fost admisa imediat, ci dimpotriva, intreg aparatul de comunicare mass media, atat profesionistii cat si amatorii, s-au dedicat actiunii de negare, de musamalizare, de suprimare si de distorsionare a realitatii, incercand sa transforme dovezile evidente exact in contrariul lor. Discreditarea oamenilor de stiinta onesti, precum si boicotul economic nu au lipsit nici ele din aceasta campanie."

1954: In sfarsit, se modifica legislatia pentru a recunoaste pericolele pesticidelor care persistau in organismele vii, accelerandu-se eliminarea treptata a DDT-ului din SUA, odata cu transferul vanzarilor de DDT spre tarile din lumea a treia.
NOTA BENE: Eliminarea treptata a DDT-ului a inceput odata cu vaccinarea in masa antipolio. Astfel, cazurile de polio apar peste noapte in comunitatile care acceptasera vaccinul polio, intrucat vaccinul continea metale si alte toxine, deci cazurile de paralizie nu dispar. Pe masura ce vaccinarea antipolio creeaza si mai multe cazuri de polio, publicul dezinformat cere si mai multe vaccinuri, astfel incat spirala epidemiilor creste tot mai mult!

1955: Incidentul Cutter - 40.000 de cazuri de polio din 200.000 de copii vaccinati!

1956: Asociatia Medicala Americana interzice medicilor sa diagnosticheze polio ca fiind polio. Toate simptomele de polio incep sa fie redenumite in:
  • "sindrom Guillain-Barré",
  • "paralizie acuta flasca",
  • "paralizia lui Bell",
  • "paralizie cerebrala",
  • "ALS" (boala Lou Gehrig),
  • "scleroza multipla",
  • "mielita transversa",
  • "meningita virala"
  • "sindrom paralitic chinezesc"
  • "paralizie inhibitorie"
  • "meningita spinala"
  • "PAF" (paralizie acuta flasca)
  • "non-polio paralizie acuta flasca"
  • "nevrita traumatica"
  • "encefalopatie enterovirala"
  • "neuroviroza paralitica"
  • "sindrom Reye"


Deci credeti ca "poliomielita" a fost eradicata? Nici vorba. Doar din pix, dragilor!

Doctorul Douglas Kerr de la spitalul Johns Hopkins vede in continuare SUTE de bebelusi cu simptome de POLIO. Boala are alta eticheta, dar simptomele sunt ACELEASI!


    


Publicul trebuia desigur sa capete impresia ca vaccinul antipolio ar fi avut efect asupra reducerii cazurilor de polio. Publicul a inghitit momeala cu varf si indesat, astfel incat pana in ziua de azi argumentele pro vaccinare se bazeaza pe acele minciuni despre "eradicarea" poliomielitei prin vaccinare.

Iata cum se suprapun si epidemiile de "polio" cu productia de DDT! O coincidenta?



1962: Apare cartea "Primavara tacuta" scrisa de Rachel Carson.

1968: DDT este interzis in SUA.

2008: Cazurile de PAF (paralizie acuta flasca) sunt intalnite in continuare in numar mare peste tot in lume unde sunt folosite pesticide, iar DDT-ul este utilizat in continuare! Toate etichetele de boli create pentru a evita diagnosticul de polio descriu in fapt aceleasi simptome, asociate cu intoxicatiile cu metale grele si substante neurotoxice.

2008: OMS sustine pe site-ul sau "Nu exista vindecare pentru polio. Efectele bolii sunt ireversibile". [Comentariu: Am demonstrat la conferinta ca acest lucru nu este adevarat, vezi tratamentul si clinicile deschise de doamna Kenny!!]  

2011: India este declarata "libera de polio", DAR cazurile de paralizie infantila sunt in crestere!!

2013: Iata rezultatele unui studiu condus de dr. Jacob Puliyel,  seful Sectiei de pediatrie a spitalului St. Stephens din Delhi si membru al Grupului national consultativ tehnic pentru imunizare (NTAGI) al Guvernului Indiei:

"INTRODUCERE: Desi India este "polio-free" din 2011, numarul copiilor afectati de paralizii creste constant. [...] In 2005, OMS mentiona 2 cazuri de paralizii non-polio la 100.000 de copii. In 2013, rata in India ajunsese la 11,82 din 100.000 de copii - de 12 ori mai mare decat normele acceptate international.
METODE: Am examinat statisticile nationale despre cazurile de polio si non-polio, dozele de vaccine administrate, populatia, nivelul de pregatire si venitul per capita al tuturor statelor pe o perioada de 14 ani, intre 2000-2013. India are 28 state si 7 teritorii unionale, care au statistici diferite pentru factorii mentionati.
REZULTATE: Numarul dozelor de vaccin administrate a fost singurul factor care a aratat o corelatie pozitiva cu rata de paralizii non-polio. Cu fiecare doza de vaccin administrate, rata de paralizii non-polio a crescut cu 1,3 cazuri la 100.000 de copii. Restul de factori nu au aratat nicio asociatie."



WOW! Iata un studiu cu adevarat relevant, iar rezultatul este clar: cu cat se vaccineaza mai mult, cu atat CRESTE numarul cazurilor de paralizii!

* * * * *

Concluzie: Credinta moderna ca poliomielita ar fi cauzata de un virus [teorie infirmata cu dovezi stiintifice!] este o tragedie cumplita pentru copiii acestei lumi. Fonduri publice sunt irosite pentru vaccinuri inutile si periculoase. Este necesara o re-examinare a mitologiei vaccinarii, o investigatie completa a ceea ce se intampla cu adevarat in societate in prezent cu ajutorul "stiintei", al chimicalelor, al vaccinarii, al sectorului medical in general si al autoritatilor.

Va doresc, ca intotdeauna, sanatate si decizii intelepte!

You May Also Like

1 comments

  1. La capitolul ”cea mai mare fraudă medicală”, concurența este multă și acerbă!

    RăspundețiȘtergere