Detractorii NMG nu au habar ce este NMG

by - miercuri, februarie 28, 2018


De curand am avut o disputa cu un domn care nu serveste NMG, nu intelege NMG, nu se incalzeste cu NMG, nici nu stie ce este NMG, dar se impiedica de NMG si il deranjeaza ca NMG are explicatii stiintifice, fara exceptii, la toate patologiile, iar acele explicatii, iaca surpriza, nu se prea pupa cu consumul de suplimente, probiotice si alte interventii strict pe plan nutritiv care sugereaza ca simptomele ar avea cauze legate de nutritie. Ca si cum intestinul ar dicta creierului si nu invers.

Pe domnul respectiv nu il "incalzeste" NMG, ca si cum NMG ar fi un panaceu universal sau o solutie universala. NMG nu are cum sa incalzeasca pe nimeni, dragilor, caci este doar stiinta legilor biologice, este un instrument stiintific de intelegere a proceselor biologice care au loc in corp. Nu e metoda terapeutica, nu e medicament universal, nu e despre cum sa ne rezolve altii problemele. Nu trebuie sa ne suparam pe NMG daca nu ne putem gestiona propriile emotii, de exemplu :-)

Domnul cu pricina se ofuscheaza ca NMG ar fi "garantat 100%", dar nu are nicio problema sa vehiculeze el insusi citate gen "Produsul Q nu vindeca, dar nimic nu se vindeca fara produsul Q" - hai nu, pe buneee? ;-)

Acum domnul cu pricina, care nu este un prost si chiar stie foarte multe si are intentii laudabile, publica si un articol foaaaarte ofuscat, in care se ia de piept cu ceea ce CREDE el ca ar fi NMG :-)

Ce sa raspundem la acel articol? 

Cateva comentarii la celebrul articol al domnului despre NMG, prin care domnul demonstreaza inca o data ca nu a inteles nimic din NMG.

1. NU se cheama Noua Medicina Germana, ci Noua Medicina Germanica (ati auzit de popoarele germanice?).

2. NU este o terapie, este un sistem de intelegere a legilor biologice.

3. NMG, dragii mei, NU este despre psihologie si nici despre "psihosomatica", deoarece in psihosomatica se presupune ca psihicul ar fi cauza simptomelor care se manifesta prin corp. Ori NMG explica foarte clar ca psihicul este doar unul din aspectele afectate de socul conflictual, concomitent cu creierul si organul respectiv, dupa cum reiese in definitia primei legi biologice.

Ati inteles ce inseamna CONCOMITENT? Adica niciunul din aceste nivele NU il determina pe celalalt, de sus in jos, ci TOATE sunt afectate conflictual CONCOMITENT, in urma socului care detoneaza asupra sufletului!


4. Cancerul nu trebuie "invins", caci nu este un inamic care ne ataca din exterior pe noi, bietele victimute :-) Cancerul suntem noi, este un program biologic pornit chiar de catre noi insine, de perceptiile si asteptarile noastre gresite. Asta e, bad luck, ca atare nici vindecare nu poate veni din exterior, oricate probiotice am bascula zilnic si oricate vitaminute am inghiti. Sanatatea nu vine din exterior, de la produse de laborator vandute cu eticheta de "naturale" :-)

5. NMG nu spune ca nu putem interveni terapeutic pentru ameliorarea simptomelor, atunci cand un program biologic afecteaza organismul intr-un mod puternic si omul risca sa-si creeze noi conflicte strict din cauza durerilor etc. Cine afirma altceva este pur si simplu rau intentionat si nici nu a priceput nimic din functionarea legilor biologice.

6. Dr. Hamer a absolvit Facultatea de Teologie si stia prea bine ca sufletul este la pupitrul de comanda. Intotdeauna :-) A afirma altceva despre el inseamna a manca rahat cu polonicul :-)

7. NU exista "terapeuti" NMG, e ca si cum ar exista "terapeuti" anatomie sau "terapeuti" matematica. Domnul porneste de la presupuneri (gresite) despre ceea ce a priceput el din NMG si evident ca apoi jongleaza cu notiunile ca sa le potriveasca peste imaginea lui gresita. Nimic nou sub soare. 

8. Domnul ii da cu Creatorul, daaar - dupa cum i-am si replicat in mod direct - dupa aia tot cu probioticele vrea sa-l rezolve si pe Creator in intestine :-) A actiona asupra sufletului, pt. a rezolva socul si conflictul la sursa, nu se pupa cu recomandarile de "naturiste", probiotice, suplimente si alte produse, produse, produse :-) In plus, copiii preiau la greu conflictele parintilor, deci copiii sunt practic simptomele, iar cauza este la parinti. Si acolo tot cu probiotice??

9. Domnul habar nu are despre tragedia doctorului Hamer, el a citit DESPRE Hamer, in loc sa mearga la sursa. Nu-i nimic, voi puteti citi aici-link relatarile directe ale doctorului Hamer, ca sa nu mai puneti botul la telefonul fara fir :-)

10. Domnul face afirmatii pe banda rulanta din care se vede clar ca nu a priceput absolut nimic din NMG. Cica Dr. Hamer nu a putut s-o vindece pe sotia lui desi descoperise NMG. Wow! Sotia lui Hamer a murit in urma unui infarct. Acum, nu stiu altii cum sunt, dar doar un cretin poate crede ca cineva se poate "vindeca" de un infarct, iar domnul cu pricina nu este cretin :-) E ca si cum ai spune "Desi X stia anatomie/filozofie/chimie, a murit de infarct". Repet: NMG este doar un sistem de descriere si intelegere a mecanismelor proceselor biologice. NU este despre cum sa te vindeci. A sti NMG nu garanteaza nici lipsa imbolnavirilor, nici nemurirea, nici lipsa constipatiei si nici cum sa slabesti 20 de kilograme fara efort :-)

11. NMG nu are niciun fel de produse de vandut, caci omul nu e o masina care trebuie "reparata" cu produse din exterior, NMG nu mizeaza pe frica oamenilor, ci dimpotriva, ii imputerniceste sa preia controlul asupra propriei vieti. Ei, ce ziceti, nu e mai usor sa iei o lingurita de supliment sau sa sorbi un alt supliment sau sa inghiti un probiotic in loc sa iti REZOLVI problemele din viata reala? Dr. Crina Veres era vegana cand a dezvoltat de doua ori cancer. Vaaai, cuuum, si nu au ajutat-o probioticele, vitaminutele si veganismul? Ptiu, piei satana! :-)

12. NMG explica foarte clar ca ORICE ai face, daca esti in faza de rezolvare a conflictului sau daca schimbi ceva REAL la modul tau de viata, atunci vei crede ca actiunea ta a dus la vindecare (deci poti manca si rahat bio pe bat sau poti bea probiotice fix la ora 14:37 zilnic si sa crezi ca asta te-a ajutat). Cu alte cuvinte, CREDINTA TA te vindeca, dar nu credinta religioasa, ci CEEA CE CREZI. Cu alte cuvinte, ceea ce crezi despre tine si sanatatea ta, FIX ASTA ti se va intampla. Sufletul nu face distinctia intre realitate si ceea ce percepi tu despre realitate. Invatati asta si veti rezolva mult mai rapid conflictele!

13. NMG nu este doar Hamer. El a descoperit legile biologice, a cartografiat creierul in functie de apartenenta organelor la cele 3 foite embrionare (vezi Robert Remak si embriologia), dar stiinta descoperita de el este perfectionata de zeci de ani, inclusiv de Hamer insusi. A te lega de afirmatiile lui Hamer din 1985, necunoscandu-le pe cele din 2015, de exemplu, da dovada doar de rea-vointa si saracie intelectuala. Omul a citit mii de CT-uri si a gasit TOATE conflictele, fara exceptie, pe CT-urile fara substanta de contrast. Care e probabilitatea ca Hamer sa vada DOAR pe un CT la ce organ se manifesta simptomele? Si Hamer a avut rata de 100% in identificarea conflictelor conform CT-urilor. 100%. Fiindca este stiinta si nu are exceptii, de-aia!

14. Ah, da, Hamer nu da surse. Am uitat ca pentru o descoperire epocala, fiind primul care reuseste sa arate lumii legaturile dintre conflictele biologice si boli, ai nevoie de linkuri :-) Dar ce te faci cand nu iti finanteaza nimeni studii din cauza ca nu se pot face cu NMG bani frumosi asa cum se fac cu probioticele si suplimentele si PRODUSELE de vanzare? :-) In plus, solicitarea asta papagaliceasca de linkuri si surse este cam ca aia cu prostul modern: ii ploua cu galeata in cap, dar lui ii trebuie dovezi stiintifice ca afara ploua, el nu se prinde singur :-)

15. Produse, produse, produse... Nu merg produsele? Ia alte produse, ia mai multe produse!

16. Cumparati produse... ca sanatatea vine din exterior :-)))))))

17. Nu va smiorcaiti, nu va lamentati, ci produse cumparati :-) 


Gata, m-am plictisit sa combat aberatii. 

Mai bine ia sa public conversatia avuta cu domnul si, ca intotdeauna, sa-i las pe oameni sa gandeasca singuri si sa-si faca propria parere citind. Las si greselile domnului, pt. ca subliniaza starea acuta de excitare nervoasa in care se afla cand a scris. Asta apropo de cine "tremura", o sa vedeti mai jos :-)

Domnul AV
Feli, hai sa nu ne expunem public, dar am sa te rog sa-ti moderezi elanul NMG la fiecare postarea a mea:
"Ce se intampla in intestin este CONSECINTA conflictului. Cauza este sufleteasca"
Asta este o afirmatie deja ridicola
Incearca sa vezi la 360 grade. ...
Pe langa factorii psihologici mai exista si  factori endocrinologici, de flor intestinala, de dezechilibru alimentar...Tu o tii inainte ca Tancul  NMG, NMG, NMG. Cam reductionista viziunea. Din respect, am sa te rog sa postezi mai la obiect

Feli
Asculta la Edith Kadar si mai vorbim.

Domnul AV
Asculta Feli...eu nu vreau sa convinga pe nimeni si nici nu am timp. Politicos te rog: mai  relaxeaza-ma cu NMG-ul
Sunt muzician si-mi plac simfoniile: discursurile acestea pe  o singura voce...nu ma incalzesc.
Putem fi de acord in unele lucruri fara sa  fim de acord in toate
Poate ceva literatura franceza te-ar mai scoate din marsul asta monocadentat nemtesc: http://www.congressortirdelautisme.com/presentations/

Feli
Tu nu citesti sursele mele :-)
Pe mine ma deranjeaza toate postarile care duc spre "cumpara produse, cumpara produse".

Domnul AV
No commment.  Mai studiaza: http://www.probiotixx.info/en/home-en/ . Si o sa vezi rezultate datorita imbunatatirii microbiomului.
Cat despre " cumpara produse, cumpara produse..uite rezultate:
Si am sute...
Ia sa ma suni matale cand ai timp ca replicilile astea sterile nu duc nicaieri. Ptr mine e simplu: consider ca NMG-ul claustreaza si acapareaza pe nedrept problema in spatiul psihologic. Aceasi tentdinta o au 99% din terapiile cu copii autisti ABBA, Boniem, etc....
Am rezultate extraordinare pe partea nutritionala, iar NMG-ul ptr mine se face la spovedanie si prin Taina. De fapt NMG-ul se cuprinde TOT in aceste 2 sfaturi:
- sa nu tina mania ta dincolo de apusul soarelui
- sa nu faci altuia ceea ce tie nu-ti place.
Societatea aceasta des-crestinizata crede ca NMG -ul a reinventat roata. Nimic nou soare...
Vreau sa avem o intretinere video, fata in fata. Stabileste tu ora si eu ma pliez. Intrucat nimeni nu detine adevarul absolut, eu ma abtin sa postez despre carentele NMG-ULUI (nici n-am timp) iar tu abține-te de la comentarii monocauzale.
Astept  data.

Feli
Stai ca am ajuns abia la imbunatatirea microbiomului.
Se stie ca autismul e constelatie de 2 conflicte dintre care unul implica intestinul. Cand actionezi strict pe organ si imbunatatesti acolo simptomele, in multe cazuri se dizolva constelatia si brusc autismul dispare.
Pe mine ma deranjeaza sa vad cum oamenii confunda simptomul cu cauza.
NU simptomele intestinale sunt cauza, ele sunt doar consecinta. Daca ai putea face aceasta delimitare, ai intelege ca NMG este doar un sistem stiintific care explica exact si precis modul cum apar simptomele.
Abordarile terapeutice pot fi multiple apoi. Dar nu poti sa afirmi ca alergiile si intolerantele ar fi cauzate de nu stiu ce in intestin. Intestinul doar manifesta PRIN alergii si intolerante consecintele conflictelor. E o diferenta. [Dr. Edith Kadar despre alergii]

Domnul AV
Adica nu contează ce bagi in gura? Feli, permite-mi sa am o cu totul alta părere. Si întrucât nu vreau sa dau satisfacție vaccinistilor care ne urmaresc propun sa fim manierati....
Eu am rezultate foarte bune cu conceptul V si P, care implica si o parte psihologica. Cei care nu au rezultate, ii trimit la voi...

Feli
Repet. Cauza este alta. Atat. Ce faci in rest e bine.

Domnul AV
Repet. Cauza poate fi una sau alta sau ambele. De la caz la caz. Nu poti aplica un sablon.  Ar fi prea usor.

Feli
Repet. Legile biologice nu au exceptii.
Gabriel Margarit scrie: "toate vitaminele sunt niste minciuni, toxine, substante izolate, prostii....mai ales vitamina C care impiedica actiunea oxigenului in sange si D care este de fapt un hormon...deja cuvantul 'vitamina' e o minciuna, asa ceva nu exista... adica o substanta izolata din ceva de care stie numai medicina si de care corpul sa aiba neaparat nevoie si sa nu o produca singur..."

Domnul AV
Alt fenomen...Un mic iz de sectarism ...
Mai aveti putin si treceti la Respirianism
Dar Cristian al tau vinde la greu suplimente: http://www.cristianmargarit.ro/cristian-margarit/
Daca e vorb.a de aceasi persoana...e culmea ipocriziei ! Colegul e blindat de Marketing
Feli, ai dedublare de personalitate?  Eu am adus doua produse care impreuna au 150 de ani de testare si asta vine cu americanismele astea ieftine?

Feli
Nu, iubire, il cheama Gabriel Margarit si nu are PRODUSE de vandut

Domnul AV
da-mi linkul paginei lui
Iubire...:-)
Inca nu mi-ai raspuns la intrebarea: De ce piticii astia nu au cancer si nici diabet si nici, etc https://www.youtube.com/watch?v=GYe8MJeVWxA
Nu au stres ?

Feli
Poi daca tu confunzi stresul cu conflictele biologice si vorbesti de NMG ca fiind ceva psihologic, mi-e clar ca nu ai inteles. Din pacate :-(

Domnul AV
Orb pe orb la groapa duce. Ma intreb oare, daca nu aparea Profetul Hammer, mai scapam vreunul?
2g de VIt C pe zi si a salvat mii de copii. Noroc ca nu a mai stat sa faca sedinte NMG cu parintii, ca murea pe capete...
http://vitalitatesiprotectie.ro/osteogeneza-imperfecta/
Da-i sa citeasca lui Margarit NoVitamin.
Pana mai deschizi putin orizontul , mai usor cu reclama la NMG pe grupul meu. Sa nu strigi ca te cenzurez. Este un grup privat pentru care imi asum o responsabilitate...
Time out pe NMG Feli...Sau cel putin diversifica.
Devine agasant.

Feli
Eu fac reclama? Hai, nu, pe bune?????
Priveste-ti ditamai barna din ochi, care te impiedica sa vezi si altceva decat suplimente si probiotice, mai frate, mai :-)

Domnul AV
oK Feli, : tI-AM DAT APEL VIDEO, DAR CAM EVITI.
hAI SA FIU FRANC: Daca nu tremurai ca o varga acolo la CONFERINTA ta de la Bucuresti....mai credeam ceva despre NMG. dAR VOI SUNTETI LA PAMANT CU PSIHICUL SI DATI LECTII LA ALTII !
De ce ma zgandari tu? Vrei sa dam apa la moara altora. In ultima vreme postzi mai mult pe grupul meu decat eu insumi, ce doamne iarta-ma, sunt sugar ?
Da apel video ca ma streazaz sa butonez ca un soarece

Feli
Sunt cu familia, nu pot sa fac video-uri.
Tremuram de EMOTIE, din cauza ca stiam IMPACTUL pe care il va avea conferinta, nu fiindca as avea probleme psihice, dragul meu, sau pentru ca nu as sti ceea ce STIU.
Bogdan il asculta pe David la lectii, nu pot acum altfel decat pe tastatura.
Nu te zgandar mai mult decat ma zgandari tu.
DE CE te deranjeaza ca atrag atentia asupra CAUZELOR simptomelor?

Domnul AV
Nu ma deranjeaza...cand o faci in banca ta!

Feli
Ei, hai na, iti stric afacerile? ;-)
Ca mie cam asta imi miroase... si ma intristeaza :-(

Domnul AV
Dar odata ce nu cosnider ca-s informatii pertinente, nu le voi accepta ca adevaruri absolute. Punct
Nu poti sa strici nimic..
Nu le-am facut cu ajutorul tau.
Dr poti sa strici altceva: coeziunea celor care se lupta ptr o dicatura medicala
Eu am lasat afacerile la Paris, si am venit cu 3 copii acasa...nu stau ascunsa in birouri de avocat

Feli
Tu nici acum nu intelegi ca pe mine nu ma deranjeaza abordarea TERAPEUTICA diferita - tu poti sa recomanzi si sa-si bage betigase aprinse in cur, nu ma deranjeaza, cine o face isi asuma.
DAR sa raspandesti explicatii gresite despre CAUZELE simptomelor, asta nu este in ordine - indiferent daca tu esti boss pe grup sau nu.
Cauzele sunt intotdeauna conflictele biologice. Cum le abordeaza fiecare, asta e altceva.
Dar tu o tii langa cu probioticele si suplimentele, ca si cum simptomele ar fi aparut din cauza lipsei probioticelor si suplimentelor :-)

Domnul AV
Mai am inca ani buni sa castig ce am castiga si nu trebuie sa ma justific nici tie , nici la nimeni.

Feli
Nu ma ataca pe mine ca persoana, Adrian, eu nu ma cobor la acel nivel. Eu raman la subiect.

Domnul AV
Da, e parerea mea si ma priveste.
Feli, am treaba. Tu ai  si n ai stofa. Byde guru
Pierd timpul si eu si tu.

Feli
Eu vreau sa nu oferi informatii gresite.
Deja mi-a ajuns ca primesc reclamatii ca te sustin cu plasma si oamenii se plang ca dau o caruta de bani si nu observa nicio imbunatatire a starii lor...

Domnul AV
Nu ma mai sustine.

Feli
Pana si pe grupul de uleiuri esentiale se subliniaza MAI INTAI cauzele conform NMG si apoi se recomanda uleiurile esentiale ca SUSTINERE in autovindecare, cu conditia sa se rezolve si conflictele.

Domnul AV
Am deja o haita pe cap, organizata, cu soldaa

Feli
Si eu. Asa, si?

Domnul AV
Si eu consider ca sunt cauze, dar CRESTINESTE
Sunteti la 10000000 de ani lumina de apofatismul crestin, care se intrezareste clar in fizica cuntica . Mai largiti-va orizontul: https://bibliotecapemobil.ro/content/scoala/pdf/basarab_nicolescu-ce_este_realitatea.pdf
Eu nu sunt calculaor sa ma restetez, ci dialoghez cu o Persoana, care ma creat si stie ccare mi-s slabiciunile. De aceea NMG-ul ma lasa rece.

Feli
Bai, e culmea, dar toti care faceti bani din chestiile cu nutritia (tu, Cristela, Dumitru Balan) sariti in tavan cand auziti de NMG :-)
Uite, sa-ti zic de David al meu.
Mananca ORICE vrea (cu oarece limite), adica basculeaza si ciocolata, si cornuri, si croissanturi, si covrigi, si toate prostiile posibile, pe langa alimentele sanatoase.
Rezultatul: maximum 2 raceli pe an, care-l tin fix 3 zile.
Iar asta de multi ani de zile, ca mai are putin si face 10 ani :-)
EL insusi stie si isi identifica acum conflictele de adulmecare care duc la raceli, isi stie acum si conflictul teritorial care duce la anumit disconfort in zona anusului cand [sta prea mult intr-un loc unde nu-i place sau cand] schimba locul si deci incearca sa rezolve cauza conflictului, iar in rest nu are absolut nimic, desi baga in el ceea ce altii ar considera apocalipsa dpdv nutritional.
Stii, obsesia cu mancatul corect da mai multe conflicte decat orice fel de conflicte :-) :-) :-)

Domnul AV
Petre Tute, Nicolae Steindhart mi-s modele, nu Bruce Lipton si Hammer.

Feli
Hamer - dragul meu, invata-i macar numele corect :-)

Domnul AV
Hamster, hammer..tot una

Feli
Mai, mai, mai, dar ce emotional reactionezi... am atins un nerv, se vede treaba.

Domnul AV
Ce penibili suntem...

Feli
Pai eu sunt la subiect si tu ori ma ataci personal, ori faci jocuri de cuvinte ca sa deturnezi subiectul.

Domnul AV
Da, am si eu slabiciunile mele; am alergie la Guru. Cand osa faceti diferenta dintre Real si Realitate...mai aveti cale

Feli
Cauzele raman tot conflictele biologice, oricat o dai la intors.

Domnul AV
Pa Feli. Esti obsesiva si obositoare. Eu merg la somn, ca trebuie sa dorm. Tu oricum recuperezi tot dintr-o clipire.

Feli
NMG este STIINTA legilor biologice ale naturii.
Nu e nimic ezoteric, nu are nevoie de guru.
Hai, noapte buna.

Domnul AV
Si sa stii ca sterg conversatiile de genul asta. Au iz  urat

Feli
Pt. mine sunt revelatoare.
Eu nu iau personal.
Eu raman la subiect.
Pacat ca nu poti s-o faci si tu.

Domnul AV
Parttt

Feli
cu parfum de probiotice sau fara? :-)

Domnul AV
cu  pargum de NuMai Guru
Cu parfum de caca mai bine zis: Microbiota Transfer Therapy alters gut ecosystem and improves gastrointestinal and autism symptoms: an open-label study
Uite Feli stofa de transdisciplinaritatte: http://www.congressortirdelautisme.com/presentations/
10 unghiuri diferite de abordare. NMG-ul este doar o rotita, dar ca orice orgoliosi, va credeti buricul pamantului.  Mai iesiti din autosuficienta voastra si studiati
Am fost la prezenarea lui Crina la Brasov:  Nu m-a miscat deloc. Macar am incercat....Dar acum, nu-mi impune idolii tai, asa cum eu nu tii impun parerile mele. Am scis abcul.sanatatii anonim 4 ani. Am FB de doi ani, nevoit de conjunctura. Sper sa ies in curand, sa nu devin si eu GURU...

Feli
Mda, transplantul de fecale e baza :-)
Bre, trebuia sa-mi spui de la bun inceput ca nici de la Crina nu ai priceput nimic. Ca nu ma mai oboseam 🙂
Hai, vezi-ti de afacerile si probioticele tale :-)

Domnul AV
Iti vorbesc de transplan de materii fecale, pentru ca Biologia muzicala te depaseste: https://www.youtube.com/watch?v=PJy8hyKtbCQ
Si daca as fi iresponsabil , ti-as pune tie sa asculti un receptor dopaminic in inhibare si devii leguma pe viata. Atunci ai vedea ca creierul este doar un hard disk, ca sufletul este softul si ca deasupra tuturora sta Creatorul, care mentine armonia tuturor lucrurilor.
Spui ca esti obiectiva, dar de fiecare data cand iti dau un exemplu concret, in loc sa raspunzi, imi spui ca eu nu am inteles nu stiu ce lege biologica. Ti-am dat un exemplu: Transplant MATERII FECALE:. Citeste studiul: 80% nivel de recuperare. Ai raspuns cumva? Nu...Orice deranjeaza dogma NMG tu respingi ca un arici.
Eu am inteles asta de mult, dar nu ma deranjeaza deloc opiniile diferite, atat timp cat nu vine cineva neinvitat sa mi le impuna mie si prietenilor mei. Fii modesta Feli.
Definitia sectarismului: Ori esti de acord cu mine 100% ori nu suntem de acord de tot. Pai nici cu nevasta-mea nu-s de acord 100%,, pe ce lume traiesti Feli?

Feli
Pai cine spune altceva, omule??? E clar ca sufletul da comanda si porneste programele biologice la nivel de psihic, creier si organ. Evident ca creierul este doar hardul prin care se aplica programele biologice. Tu ce credeai ca este NMG? Vezi cum contrazici ceva fara sa cunosti?
In suflet detoneaza socurile conflictuale si sufletul se afla la pupitrul de comanda numit creier. NMG nu spune altceva. Ca doar creierul nu se comanda singur, el este doar un instrument de comanda pt. suflet.
Sorry, credeam ca stii ca NMG nu spune altceva. Te superi pe ceva ce nu ai aprofundat.
Si acum te intreb: daca problema e la suflet, o vindeci cu probiotice sau mai bine cu rezolvare pe plan sufletesc?
Asta e tot ce spun eu :-)
NMG ca stiinta este superioara tuturor celorlalte teorii despre boli si sanatate, ea explica totul fara exceptii, iar tipul de conflict individual este intotdeauna decis de perceptia omului despre viata, deci de impactul socului asupra sufletului.
Cuvintele ucid.
Tu mai sus ai aruncat din frustrare niste cuvinte grele, ai incercat sa ma ataci si sa ma jignesti personal in timp ce discutam doar idei.
Este trist ca nu iti vezi propria motivatie care te limiteaza sa constientizezi ca intelegerea NMG este un castig foarte mare pt. orice om.
Repet, ca sa realizezi tu cat de absurd este sa te tii cu dintii de a nu accepta NMG: esti de acord ca sufletul coordoneaza tot ce se intampla in corp, dar sustii ca exclusiv interventiile de natura nutritionala duc la rezolvarea problemelor.
Te bati cu propriile argumente :-)

Domnul AV
Le sterg fara sa le citesc. Nu te mai obosi
Pregatesc un articol despre NMG si basta

Feli
Te bat cu propriile argumente :-)

* * * * *

Sanatate si decizii intelepte va doresc, dragilor! 

Iar cocosatilor care isi iubesc cocoasele si nu vor sa renunte la ele le doresc bani multi, multi, sa-si cumpere tonaje de "naturiste" cu care sa spere la sanatatea aia care ar veni din afara :-)

You May Also Like

12 comments

  1. Intrati in teoria paranormalului, da nu-i rau, e doar un inceput. Un cumul de la mama de la tata , poate influenta in rau copilul, sau are propriile conflicre si nu interfereaza?. Organismul este un intreg care merge pe n criterii nu doar pe unul, dar, poti crede in unul singur in asa fel incat sa acoperi tot. Acel crede si nu cerceta este un singur punct in creier care poate rasturna muntii. Cine cerceteaza si dezvolta ada ceva, va face un mare bine omenirii pentru ca vom rezolva toate problemele fara nutritie fara religie fara medicina alopata getmanica alternativa etc. Sper ca m-am facut inteles Crede este sinonim cu Dumnezeu , numai el decide la modul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este evident ca un copil preia si conflictele parintilor. NMG nu spune altceva. Sufletul nu deosebeste intre realitate si perceptie, mai bine zis perceptia este deja realitate. Sufletul copilului percepe si preia conflictele parintilor ca si cum ar fi ale lui.
      NMG doar explica ceva care exista. Nu a inventat nimic si nu e nevoie de "crede si nu cerceta", ba chiar dimpotriva, daca cercetezi si verifici pe pielea ta iti vei confirma singur valabilitatea legilor biologice.

      Ștergere
  2. Dacă faci o sinteză a observațiilor consemnate de-a lungul timpului despre starea de regenerare capitală numită, generic, ”boală” și despre contextul psihologic și material în care apare aceasta, realizezi că, până la apariția și dezvoltarea modernismului științific (cu toate creațiile, lui, chimice, medicamentoase și cu toate energiile, lui, artificiale) cauzele degenerărilor care conduceau la starea de boală/reparație erau doar câteva și țineau, concomitent, de zbuciumul și suferințele sufletului, de sentimentele întunecate ale inimii, de alimentația și apa insuficiente sau/și stricate-otrăvite, de suprasolicitările fizice (efort, condiții climatice), de otrăvirile voluntare, involuntare sau criminale (arsenic, plante toxice, veninuri), de un anumit grad de poluare toxică, specific unor profesii (miner, alchimist, fierar, cosmetician, vraci) sau unor preocupări ce țineau de folosirea de cosmetice cu plumb, de tacâmuri de aliaj cositor-plumb sau de ingestia unor leacuri toxice. Nu luăm în calcul traumatismele. Începând cu Revoluția Industrială, la cauzele bolilor s-au adăugat cele peste 100 de mii de chimicale create, sintetic, de om, medicamentele chimice/de sinteză, vaccinurile, antibioticele, apa care colectează toate chimicalele toxice, aerul extrem de poluat, pesticidele omniprezente, plasticul, organismele modificate genetic, alimentele procesate și chimizate, precum și cumplitele energii artificiale în care Omenirea este scăldată, în clipa de față. În acest context devine ușor de înțeles că starea de boală - ca stare, specială, de regenerare capitală – devine o necesitate ce trebuie ca, obligatoriu, să facă parte din viața noastră, viață marcată, simultan, de toți factorii degenerativi enumerați mai sus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de ce tot nu se intelege CLAR ca NMG (legile biologice ale naturii) NU se refera la intoxicatii/otraviri si nici nu neaga efectele acestor otraviri :-)
      Rog a nu se mai insista cu lucruri stiute. Mai bine asimileaza ceea ce ti se explica NOU de catre NMG.

      Ștergere
    2. Firește că am înțeles CLAR, că ”NMG (legile biologice ale naturii) NU se refera la intoxicatii/otraviri si nici nu neaga efectele acestor otraviri”. Am ținut să punctez aspectele de mai sus pentru lămurirea contestatarului NMG, pe nume AV, care, EVIDENT, n-a priceput aceste lucruri, insistând să susțină că NMG are pretenția să confiște totul, în ceea ce preivește cauzele bolilor.

      Ștergere
  3. Și, da... informația vindecării nu vine, nicodată, din afară. Sufletul este persoana. Sufletul ordonă. Creierul deține informația vindecării. Din afară se furnizează materie și energie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu i-as intreba pe astia care vand suplimente si alte produse care intaresc imunitatea (sic) , cum se face ca doamna Jasmuheen si alte milioane de oameni din lumea asta , traiesc fara sa manance nimic ?? Adica nu vitamine, nu proteine , nimic !! Cu ce si-o intaresc ei ??

    RăspundețiȘtergere
  5. Feli,multumesc pt clarificari. Mi-a ramas o nedumerire legata de ce spui aici:" Se stie ca autismul e constelatie de 2 conflicte dintre care unul implica intestinul. Cand actionezi strict pe organ si imbunatatesti acolo simptomele, in multe cazuri se dizolva constelatia si brusc autismul dispare. ". Intrebarea este: se poate actiona "invers"? Adica actionam la organ si vindecam in creier focarul? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cauza constelatiei autiste este reprezentata de cele DOUA conflicte care trebuie sa fie active concomitent.
      Explicatiile complete sunt in articolul biologului Dr. Stefan Lanka:
      https://feli-popescu.blogspot.com/2017/05/dr-stefan-lanka-autism-prin-vaccinare.html
      "Constelatia autismului apare atunci cand releul 3 din zona dreapta (masculina) si releul 1 din zona stanga (feminina) sunt active simultan. Dr. Hamer a denumit factorul declansator si activitatea neuro-psiho-somatica in releul 3 „suparare teritoriala”. Din punct de vedere biologic, ceea ce se intampla aici este ca din „combustibilul” biologic primit nu mai poate fi extrasa energia si acest „combustibil” nu mai poate fi digerat si eliminat, deoarece in propriul teritoriu (in zona cea mai intima si sigura) a intervenit o amenintare existentiala neasteptata permanenta. [...]
      Daca releul 1 din zona teritoriala stanga este activ, are loc depletia celulara a straturilor de contact feminine aferente laringelui, respectiv mucoaselor laringiene. Dr. Hamer a denumit declansatorul si activitatea acestui releu 1 din stanga ca si ”soc de spaima”. Deoarece aici din punct de vedere biologic vorbim de furnizarea energiei fundamentale a vietii, respiratia plina de energie (la indieni Prana), propun pentru o mai buna intelegere termenul de „frica pentru propria persoana” in loc de „soc de spaima”. In orice caz, este clar ca vorbim aici de o amenintare absolut existentiala care pune in pericol alimentarea cu energie, ceva care te sufoca, ceva care iti taie respiratia sau cand cineva realizeaza ca un eveniment neasteptat si coplesitor ii pericliteaza sursa de energie vitala."
      Tu intrebi "adica actionam la organ si vindecam in creier focarul?"
      Conflictele biologice sunt socuri existentiale care detoneaza mai intai IN SUFLET si abia apoi se rasfrang la TREI nivele concomitent: psihic, creier si organ. Toate nivelele sunt afectate in mod egal, niciunul nu este cauza celuilalt.
      Ca atare, indiferent pe care nivel din cele trei actionezi, daca obtii rezultate bune atunci se dizolva intregul conflict, deoarece niciunul din cele 3 niveluri nu este cauza, ci doar locul de manifestare a conflictului.
      Raspunsul la intrebarea ta este: actionam la organ si rezolvam conflictul, moment in care si releul/focarul din creier intra concomitent in faza de vindecare comuna tuturor celor 3 niveluri. Focarul nu se "vindeca" fiindca el nu este cauza ("boala"), el este doar una din consecintele detonarii conflictului, alaturi de simptomele la psihic si la organ.
      Sper ca m-am facut inteleasa, ca sa prinzi nuanta exacta.

      Ștergere
  6. am inteles asa: rezolvarea conflictului dupa momentul producerii lui -sau dupa mult timp, prin constientizare- duce la vindecarea celor trei creier-psihic-organ. Putem vindeca real la nivel organic -prin diferite metode - numai dupa ce am identificat conflictul si suntem ok fata de el. Acum am ajuns insa la altceva: daca vaccinul ne defecteaza organic -si poate ca produce si FH, nu stiu - atunci cum se face ca lipseste conflictul? Sau el este "mascat", ca atunci cand recidivam si nu stim de el, si nu il simtim constient? Multumesc foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa zicem asa: putem interveni la nivel organic pentru a remedia simptomele, moment in care apar modificari pozitive si la celelalte nivele. De multe ori nici nu e nevoie sa identificam conflictul.
      Despre cum vatama vaccinurile pe multiple planuri a explicat biologul Stefan Lanka, vezi aici:
      https://feli-popescu.blogspot.de/2017/05/dr-stefan-lanka-autism-prin-vaccinare.html

      Ștergere
  7. acum merg sa citesc. Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere