Nu exista nicio rezistenta la antibiotice

by - miercuri, august 29, 2018

~~ Autor: Tristan Wells ~~

Pentru cei care doresc să se țină cu dinții de ideea că vaccinurile nu sunt sigure, dar în rest tot ceea ce le-au spus medicii este adevărul dat de Dumnezeu: v-aș încuraja să ignorați acest articol.

Pentru cei care doresc să facă un pas în afara dogmei și să o evalueze în mod obiectiv, acest articol este pentru voi.

O voi spune direct și vă va șoca pe mulți:

Nu există nicio "rezistență la antibiotice"




Hai, aveți un pic de răbdare cu mine, nu am de gând să vă spun că medicina modernă este un miracol - ci exact contrariul.
Iată un articol publicat de niște microbiologi care NU sunt Stefan Lanka (adică sunt niște ignoranți) despre un fenomen (real) pe care ei pur și simplu nu sunt în stare să-l priceapă.

https://www.mdedge.com/pediatricnews/article/38175/amoxicillin-failure-strep-throat

Avem aceste două citate cruciale:
"Eșecul penicilinei în eradicarea faringitelor streptococice a fost documentat tot mai frecvent începând cu anii 1980, cazurile de eșec crescând de la doar 5% în anii 1950 la aproximativ 35% în prezent."
Și apoi: 
"Rezistența tradițională la antibiotice nu pare a fi motivul. De fapt, nu există absolut nicio rezistență in vitro a streptococilor din grupa A (GAS) la penicilină sau amoxicilină (sau cefalosporine)."
Wow, ați citit corect: "absolut nicio rezistență in vitro". Aceasta înseamnă că aceste antibiotice distrug în continuare acei germeni cultivați de la pacienții la care antibioticele nu aduc nicio îmbunătățire a simptomelor.

Ei, dar fiindcă autorii sunt microbiologi sadea din sistemul alopat și nu sunt Stefan Lanka, singura lor explicație este "hopa, o fi magie", așa că vom ignora părerea lor.

Vedeți voi, nimic din ceea ce descriu băieții ăștia nu are sens din perspectiva teoriei germenilor. La urma urmei, perspectiva teoriei germenilor este:
  1. "antibioticele distrug microbii", 
  2. "simptomele dispar", 
  3. "dispar simptomele *deoarece* se distruge cauza bolii", deci
  4. "cauza principala a bolii sunt microbii"
Nu este un silogism rău, este chiar foarte robust, dar evident intră cu capul fix în zid pentru acei pacienți la care nu se constată îmbunătățirea simptomelor după administrarea de antibiotice. Deci, ce faci în acest caz dacă totuși ții să te agăți mai departe cu dinții de teoria germenilor? Ei bine, atunci afirmi "ah, pai e clar că antibioticele nu au reușit să ucidă acești germeni deoarece ei au devenit "rezistenți"".

Atunci totul se potrivește.

Doar că nu se potrivește.

Antibioticele tot distrug acei germeni, deci germenii NU au devenit rezistenți.

Aceasta, doamnelor și domnilor, este esența dogmei: realitatea este că pentru marea majoritate a oamenilor - chiar și pentru nevacciniști - este imposibil să iasă din dogmă și să o evalueze ca și cum ar fi auzit-o pentru prima dată. Așadar, acești cercetători au venit cu explicația "hopa, o fi magie" tocmai pentru că niciodată mintea lor îndoctrinată nu ar fi putut realiza că îns
ăși observația lor era de fapt dovada definitivă a faptului că întreaga teorie a germenilor este fie o teorie greșită, fie o minciună abjectă.

Faptul că antibioticele încă distrug germeni în organismul oamenilor ale căror simptome nu se ameliorează după antibiotice ne spune că antibioticele nu ne vindecă niciodată. Cu siguranță, ele *pot* cauza reducerea simptomelor, dar aceasta nu se întâmplă deoarece ar anula cauza profundă a bolii (3).

Mai avem o dovadă suplimentară că rezistența la antibiotice este o aberație - de exemplu, infecțiile recurente la persoanele care iau antibiotice sau faptul că deja la scurt timp după invenția antibioticelor a apărut și teoria "rezistenței la antibiotice" și totuși le folosim cu spor și astăzi (în 80 de ani toți germenii aveau timp să devină rezistenți, nu credeți?).

Observația făcută și publicată de cercetătorii noștri este însă mai mult decât suficientă.

Nu există nicio rezistență la antibiotice.

Silogismul nostru inițial pur și simplu nu este corect - intră cu capul în zid la punctul (3) și prin urmare (4) nu este o concluzie valabilă.

Antibioticele reduc adesea simptomele, dar nu pentru că ar rezolva cauza profundă. Corpul nostru efectiv intră într-o altă stare de luptă atunci când se confruntă cu acest atac chimic, iar în această stare de luptă, datorată otrăvirii celulare prin antibiotice, simptomele de moment sunt adesea atenuate (pe termen scurt), deoarece organismul trebuie să-și concentreze toată energia pentru a respinge atacul chimic. Acest lucru are sens în totalitate atunci când înțelegeți legile biologice ale naturii (Noua Medicină Germanică), care explică prin bifazicitatea bolilor faptul că cele mai multe dintre simptomele alea "rele" apar exact atunci când suntem în faza de vindecare. Niciodată nu te simți bolnav și letargic atunci când te confrunți cu un pericol, ci dimpotrivă, atunci ești încordat și în alertă și stres continuu; începi să te simți rău abia *după* ce ai depășit pericolul!!



Așadar, să spunem lucrurilor pe nume. Faptul că nu există rezistență la antibiotice nu înseamnă că antibioticele ar fi o idee bună. *Dimpotrivă*. Faptul că nu există rezistență la antibiotice arată că acestea sunt chiar mult mai periculoase decât ne-am imaginat.

Apropo, demonstrația merge și în sens invers.

Adică avem antibiotice care nu distrug germeni, dar reușesc să suprime simptomele! Hopa, o fi tot magie :-)
Concluzie: Teoria germenilor este o tâmpenie de la început până la sfârșit.

~~ Autor: Tristan Wells ~~

* * * * *

Alte articole utile pentru trezire:






You May Also Like

21 comments

  1. Pentru ca studentii invata empirisme iar noi ne tratam dupa o medicina de acum 200 de ani. Sunt metode noi, cercetari noi dar nu vor vedea lumina zilei pentru ca farma are criteriile ei de afaceri care nu concorda cu realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar microorganismele, însele, prin activitatea lor de scavangeri - hoitari, gunoieri, sanitari, debarasatori, curățitori - generează simptome neplăcute. Faptul că nu există rezistență la antibiotice și că microorganismele sunt distruse de fiecare dată cu ajutorul otrăvurilor chimice, duce la sistarea temporară a acelor simptome generate de activitatea specifică a microorganismelor. Dar, asta până când organismul, la comanda creierului, generează alte microorganisme... cu condiția să mai aibă suficientă energie vitală și resurse nutritive, pentru a face asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Problema este că, din ce în ce mai mult în ultimul timp, există situații în care simptomele nu se mai diminuează nici pentru că organismul intră în starea de luptă, declanșată de otrăvirea celulară cu antibiotice și nici pentru că microorganismele sunt distruse și nu mai generează simptome neplăcute. Asta arată cât de mare este degenerarea... cumulată cu lipsa de vitalitate și de resurse nutritive, necesare în procesul auto-vindecării.

    RăspundețiȘtergere
  4. Folosirea, generații la rând, a antibioticelor și a tuturor celorlalte medicamente de natură chimică, a marcat dramatic, integritatea, vitalitatea și genomul populațiilor. Se nasc generații de copii care moștenesc, genetic, amprenta distructivă a energiilor chimice artificiale. Rata randamentului procesului de autovindecare, a scăzut dramatic. Energiile chimice, electromagnetice și ionizante au impresionat negativ genomul uman, cu consecințe devastatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Norocul nostru este ca organismele folosesc adn-ul primordial ca si comparatie ,pentru ca nu exista genom, (genetica alt fals) , organismul compara tot timpul de la ce a plecat si exclude modificari neconstructive, uneori nu poate daca cantitatea chimica este tintita si manipulata, atunci survine moartea. Nu ne-am adaptat la chimice ci pur si simplu le eliminam, organismul nu se abate de la propriile reguli .

      Ștergere
  5. Cu starea de otrăvire, organismul lupta prin simptome prin care încearcă să scuipe otrăvurile. Adică, vărsături, diaree, transpiratii, erupții cutanate, hemoragii tisulare, edeme. In cazurile grave apar și hipotensiunea si blocajul renal febra și hemoragiile extinse (febrele hemoragice pentru care se da vina pe virusuri patogene). Ficatul se mărește și are un rol important în detoxificare. S.a.m.d. Starea de "luptă" cu toxicitatea se manifestă prin simptome mai mult sau mai puțin intense.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă nu există nicio rezistență la antibiotice, care distrug de fiecare dată microorganismele... si, dacă otrăvirea celulară cu antibiotice induce starea de luptă a organismului (simpaticotonie) care este explicația că în unele cazuri simptomele dispar iar în alte cazuri simptomele nu dispar? Asta nu poate arata decât că, în funcție de gravitatea afectarii, organismul manifestă anumite simptome, indiferent de prezenta sau absența microorganismelor și de starea de simpaticotonie indusă de otrăvirea celulară. Sau, poate că otrăvirea celulară nu induce o simpaticotonie ca în cazul unui conflict biologic, adică fără simptome. Și, poate că cercetătorii s-au înșelat iar microorganismele, în vivo, chiar se adaptează la antibiotice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe de alta "avem antibiotice care nu distrug germeni, dar reușesc să suprime simptomele" - ai citit si acolo?
      Mda, e "magie" sau nu? Aceasta este intrebarea :-)
      Sunt multe de speculat aici, dar cert este ca ipoteza cu rezistenta la antibiotice este doar o ipoteza si nu sta in picioare.

      Ștergere
    2. Sau - ținând cont că fără microorganisme nu poate avea loc vindecarea - ar mai fi varianta în care un antibiotic distruge o anumită clasă de microorganisme... facanf, astfel, necesară producerea de către organism a unei clase superioare de microorganisme, care nu este afectată de acel antibiotic. Este adevărat că antibiograma este un test in afara corpului și că nu este obligatoriu ca in vivo lucrurile să stea la fel. Cert este că fără actiunea microorganismelor, nu poate avea loc vindecarea. Doar un microbiolog onest, care are posibilitatea de a face experimente, ne poate lămuri. Cert este că, indiferent dacă există sau nu există rezistență la antibiotice, cumva microorganismele reușesc să se perpetueze și să ajute organismul uman să se vindece.

      Ștergere
  7. E ceva ce nu pușcă, aici. Dacă vindecarea nu poate avea loc fără acțiunea microorganismelor... iar microorganismele sunt distruse, de fiecare dată, de antibiotice - deoarece n-au nicun fel de capacitate de adaptare... atunci, cum mai are loc vindecarea? Și, dacă nu există adaptare la antibiotice a microorganismelor, cum se explică ”succesul” inițial al antibioticelor în îmbunătățitea simptomelor, ca urmare a distrugerii microorganismelor... comparativ cu eșecul ulterior, ce intervine după o perioadă de folosire intensivă, deși ele distrug, în continuare, microorganismele... cu aceeași eficiență ca la început?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe de alta "avem antibiotice care nu distrug germeni, dar reușesc să suprime simptomele" - deci NU, nu sunt distruse de fiecare data, dar nu din cauza unei ipotetice rezistente, aceasta este doar o speculatie pornita din neputinta de a gasi alta explicatie.
      Restul de intrebari sunt interesante si ar merita studiate in context clinic indelung si fara partinire, dar ma tem ca nu vom gasi cercetatori onesti care s-o faca.

      Ștergere
    2. Păi dacă sunt antibiotice care NU distrug germenii... atunci acelea NU au fost, niciodată, antibiotice. Iar dacă mai și suprimă simptomele... atunci sunt antiinflamatoare sau anestezice.

      Ștergere
    3. Nu pricep cum este posibil ca, in vitro, un antibiotic să nu ucidă un microb despre care se spune că nu are rezistență la el. Dacă este același antibiotic și același microb, iar experimentul este controlat, în vitro, efectul trebuie să fie identic. Altfel, înseamnă că microzimele din care este format microbul se rearanjează, dând naștere la structuri microbiene imune la antibiotic. În schimb, dacă pacientului i-a fost admininistrat un antibiotic și, după administrare, au încetat simptomele - deși exudatul faringian a ieșit pozitiv - asta nu înseamnă, nicidecum, că simptomele au fost suprimate, obligatoriu, de antibioticul admninistrat. Ori simptomele au încetat ca urmare a auto-vindecării realizate cu ajutorul germenilor care n-au fost afectați de antibiotic, în pofida faptului că pacientului i-a fost sabotată vindecarea cu acel antibiotic... ori antibioticul respectiv a fost un fel de antiinflamator sau anestezic... ori antibioticul a jucat un rol placebo, pentru mintea și sufletul pacientului, eliminând simptomele pe căi psihi-somatice... Ceva trebuie să fie...

      Ștergere
  8. Există așa numita antibiogramă. Este un test In Vitro, care arată ce antibiotice distrug microorganismul testat. Dacă n-ar exista rezistență la antibiotice, această analiză ar deveni complet inutilă. Dacă aceast test chiar este real, el dovedește că microorganismele chiar au capacitatea de a se modifica pentru a deveni imune la otrăvuri. Teoretic, chiar și microorganismele din așa zisele infecții nosocomiale (intraspitalicești) sunt considerate microorganisme rezistente la antibiotice. Atâta timp cât microscopul este la oamenii Sistemului, noi, ceilalți, nu putem decât să folosim puterea rațiunii. Mie, rațiunea îmi spune că dacă microorganismele n-ar căpăta rezistență la antibiotice, acum nu cred că mai erau prea muli oameni pe Pământ... mai ales dacă ținem cont de puternica otrăvire chimică și electromagnetică la care suntem supuși. Cred că biologul Stefan Lanka este unul dintre cei care pot face lumină în acest caz.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu testele in vitro sunt extrem de sceptica. Lanka explica demult faptul ca DOAR in laborator, unde conditiile sunt definite strict si "specific", se pot obtine rezultate "specifice", in mediu strict controlat. Restul sunt speculatii, caci in vivo lucrurile stau mereu altfel si sunt mereu in schimbare.

      Ștergere
  9. Există antibiotice care Nu distrug germenii de fiecare dată... dar care de fiecare dată reușesc să suprime simptomele? Iar atunci când nu reușesc să distrugă germenii... nu este din cauză că germenii se adaptează? În afară de adaptarea germenilor prin căpătarea de rezistență... din ce cauză un antibiotic n-ar mai putea ucide germenii? Să fie fiindcă, uneori, ar putea fi posibil ca rata producerii, de către organism, a germenilor... să fie mai mare decât puterea de exterminare a lor, de către dozele de antibiotic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Termenul de "rezistenta" este un concept fictiv, inventat de aceleasi creiere care "gandesc" biologia in termeni de razboi: ne confruntam cu, m-a lovit o boala, m-am infectat, cancerul este malign, bacteriile ne ataca, sa invingem cancerul etc. Natura nu functioneaza asa, natura nu cunoaste "bine" sau "rau", ucidere, distrugere de dragul uciderii si al distrugerii etc. E de regandit intreaga paradigma.

      Ștergere
  10. Experimentele în urma cărora acei câțiva medici au pretins că microorganismele cercetate de ei nu prezintă niciun fel de rezistență la antibiotice, au fost făcute în afara organismului. Cine poate dovedi că la fel stau lucrurile și cu microorganismele supuse acțiunii antibioticelor, în timp ce se află în organismul uman? Însă, indiferent dacă 1) microorganismele dezvoltă rezistență sau 2) sunt create de organism la o rată mai mare decât rata de distrugere sau 3) sunt înlocuite cu alt gen de microorganisme, ce nu pot fi ucise de antibioticul admninistrat... cert este că microorganismele supraviețuiesc, cumva. Fără microorganisme, supraviețuirea noastră ar fi imposibilă, ele fiind vitale în procesele vieții, inclusiv în procesele de auto-regenerare. Consider că nu există suficiente dovezi pentru a pretinde că microorganismele nu au capacitatea de adaptare pentru a supraviețui. Nici nu consider că n-ar putea fi posibil. Poate că altele sunt mecanismele prin care organismul reface rezerva de microorganisme vitale vieții și auto-vindecării. Poate aveți posibilitatea să-l consultați, în această privință, pe biologul Stefan Lanka. Poate că subiectul discutat aici, va face obiectul cercetărilor viitoare ale domniei sale.

    RăspundețiȘtergere
  11. Este evident că activitatea microorganismelor generează simptome. Însă reacția organismului la otrăviri, arată că simptomele nu sunt generate doar de către activitatea microorganismelor. Așa că, chiar dacă un tip de microorganisme sunt omorâte, simptomele pot continua drept consecință a faptului că alte microorganisme, de alt tip, n-au fost afectate de antibiotic... dar și ca simptome generate de către organism, independent de activitatea microorganismelor. Pentru a nu se înțelege greșit ceea ce afirm... se știe că toate microorganismele sunt simbionte și au asupra corpului nostru, doar efecte benefice, chiar dacă simptomele generate de ele sunt neplăcute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e de studiat in profunzime si nu putem sti cu siguranta ce se intampla in tesutul viu decat daca studiem tesutul viu. Dar cine s-o faca? Sunt interese? Nu. sunt fonduri? Nu. Pentru ca, altfel, cum sa mai bagam frica in oameni si sa le vindem otrava celulara ca fiind "benefica"?

      Ștergere