Macaronavirus si secventierea genetica a fraudei

by - marți, august 25, 2020

 „Nu este nevoie să izolăm noul virus, avem secvența sa genetică”. Serios?

Izolat” înseamnă: „Iată-l, vedem dovezi DIRECTE, nu este atașat de nimic altceva, nu este ascuns într-o ciorbă de material celular, nu este doar o bucată de țesut în descompunere, nu este o bucățică întâmplătoare de ADN sau ARN, nu este un "Poate" plutind într-o supă de celule într-o eprubetă, nu este o presupunere bazată pe ceea ce suntem predispuși să găsim ...

Au secvența genetică a virusului? De unde au luat-o? De la omul din lună? O bancnotă de 10.000 de dolari din portofelul lui Bill Gates?

Aveți nevoie din start de un exemplar pur al virusului, băieți, dacă doriți să fiți siguri că extrageți secvența genetică specifică.

A începe din prima cu o bucată de ARN dintr-o ciorbă de material genetic nu ține.

Să presupunem că, în loc de un virus purificat și izolat, separat de tot materialul din jur, vorbim despre o armă folosită într-o crimă. La proces, avem mărturia unui tehnician de laborator din laboratorul FBI.

Avocatul Apărării: Deci sunteți sigur că arma a fost recuperată din mașina clientului meu?

Specialistul FBI: Absolut.

Avocatul Apărării: Vă rugăm să explicați cum ați localizat arma.

Specialistul FBI: Era în cimitirul de mașini.

Avocatul Apărării: Poftim??

Tehnologia FBI: Păi, vedeți, mașina inculpatului se afla în cimitirul de mașini, împreună cu o mie de alte mașini. Mașina lui fusese deja demontată, distrusă. Și apoi, mai era și câinele.

Avocatul Apărării: Câinele?

Specialistul FBI: Câinele de veghe. Se plimbă prin tot cimitirul de mașini, apucă obiecte în gură și aleargă cu ele. I-am găsit saliva pe pistol.

Avocatul Apărării: Arma folosită în infracțiune?

Specialistul FBI: Presupunem. Arma era destul de distrusă. Se pare că era într-un automobil care fusese concasat complet.

Avocatul Apărării: Înțeleg. Dar ați descoperit ADN de la clientul meu pe pistol?

Specialistul FBI: Da. Adică am găsit ADN uman pe pistol. Eșantionul a fost amestecat cu alt ADN dintr-o sursă necunoscută. A fost dificil să separăm cele două probe una de alta.

Avocatul Apărării: Cât de dificil?

Specialistul FBI: Izolarea nu a fost posibilă. Nu am putut face o identificare pozitivă. Dar am găsit pe pistol o mică bucată de ață roșie. Am stabilit că vine de la o cămașă.

Avocatul Apărării: Clientul meu nu deține o cămașă roșie.

Specialistul FBI: Poate a aruncat-o. Iar cămăși are. In general vorbind.

În acest moment, judecătorul se apleacă și îl întreabă pe specialistul FBI: "Ești beat?"

Specialistul FBI: În niciun caz, d-le. Poate doar câteva pahare la masa de prânz, cum fac uneori.

Cam asta ar fi cu izolarea armei.

Sau a virusului.


Cercetătorii inteligenți vorbesc despre izolarea unui nou virus și purificarea lui din tot materialul genetic din jur. Și dacă înțeleg ce înseamnă acești doi termeni, ei știu cât de important este acest proces. IZOLARE și PURIFICARE.

Este diferența dintre a spune că avem DOVADA DIRECTĂ A VIRUSULUI și  AVEM UN MATERIAL CARE POATE CONȚINE UN VIRUS DACĂ AVEM NOROC.

Ah, nu e nimic important aici, cu excepția viitorului imediat al rasei umane --- din moment ce liderii politici (mai bine zis păpușarii din spatele lor) au decis să distrugă un număr imens de vieți, locuri de muncă, firme, afaceri etc., totul pe baza unei povești despre un nou virus pandemic.

În schimb, vezi Doamne ei nu trebuie să izoleze virusul deoarece au găsit deja secvența sa genetică. What? Asta înseamnă să pui carul înaintea boilor.

În cursurile de logica elementară, elevii sunt învățați că o concluzie provine din premise anterioare și regulile simple. Dacă ștergi acele premise și reguli, nu mai ai nimic. Ai concluzii a căror bază lipsește.

Afirmația „Avem secvența genetică” este menită să hipnotizeze pe cei neinformați, care au fost instruiți să se închine la orice afirmație "magică" despre genetică.

De exemplu, într-un timp cercetătorii au încercat să transmită ideea „o boală = o genă ca și cauza”. În cele din urmă, au fost forțați să admită că se înșelaseră. S-au retras apoi și au copt o ipoteză diferită: orice boală ar fi cauzată de un grup de gene, care acționează împreună. Această afirmație ciorbistă avea avantajul de a fi ceva vag; era ca o țintă mișcătoare. Dacă un grup de gene nu le ieșea (și, inevitabil, nu le ieșea), atunci cercetătorii puteau spune că de vină era alt grup de gene.

Știință de tomberon de gunoi.

„Credem că am găsit ceva care seamănă cu o armă, lângă o bucată de fier din ceea ce a fost cândva mașina cuiva, într-un cimitir cu zeci de mii de bucăți de mașini. Și mai era acolo un câine.”

Precizie sclipitoate.

"Ne apropiem de identificarea criminalului, șefule. Există șanse de 12 % ca el să fi fost la New York joia trecută."

"Câți oameni erau la New York joia trecută?"

„Cam șapte milioane”.

"Continuați. Sunteți pe drumul cel bun."

~~~~~~~~~~~~~~~~

Preluat si adaptat de la Jon Rapopport: https://blog.nomorefakenews.com/2020/08/25/no-need-to-isolate-new-virus-we-have-its-genetic-sequence/

You May Also Like

1 comments

  1. O sumedenie de probleme s-ar rezolva în întreaga lume și în cel mai scurt timp, dacă s-ar înțelege FAPTUL că...
    NU VIRUȘII PROVOACĂ BOLI,
    CI BOLILE PRODUC VIRUȘI!
    Ar cădea instantaneu întregul eșafodaj al 'pandemiilor' - trecute, prezente dar și viitoare!!! Ar dispărea, astfel, însăși fundamentul DICTATURII MEDICALE, care se dovedește a fi cea mai cruntă și cel mai ușor de implementat, comparativ cu alte forme experimentate de-a lungul secolelor.
    Amănunte aici:
    https://www.facebook.com/wiltis.wiltis/posts/pfbid033ynR1gp4aK6yTPb94rHNLxJ34r34ZUVvyAHY2XRWsywekhieRbFmn1RvXmtvsp1yl

    RăspundețiȘtergere