Vacanta, timp offline si evolutie

by - miercuri, august 19, 2020

Dragilor, pentru prima oara din 2010, de cand am intrat pe Facebook, iata mi-am permis si eu sa-mi iau o vacanta de la lumea virtuala. Istoricul elvetian Daniele Ganser sustine ca acest tip de vacanta "off time" este cel mai pretios si valoros.

Decizia a fost spontana, in urma unei dispute inutile cu oameni dragi, in care s-a risipit prea multa energie din neintelegeri, lipsa de comunicare adecvata, din ego si orgolii, iar eu am simtit ca ar fi mai bine sa ma indrept acum spre o zona mai plina de iubire si pace sufleteasca :-)  Recunostinta profunda acelui trigger! Nimic nu vine pe gol, stim doar.

Astfel, am constientizat in acelasi timp ca in ultima perioada ma lasasem manipulata de energii joase, cu tenta de dezbinare, ma lasasem molipsita sa judec oamenii tot mai mult pornind de la presupuneri in loc de comunicare cu inima deschisa si cu empatie... si imi pare tare rau, am nedreptatit cateva persoane si voi repara situatiile, asa cum o face orice om cu caracter.

Finally, am realizat ca de fapt sunt mai putin importanta decat ma credeam, am decis sa am incredere ca oamenii pe care i-am imputernicit pana acum se vor descurca si fara mine cateva zile si iata, m-am retras un pic in mine insami pentru olecuta de introspectie plina de iubire :-)

Sunt deja de 3 zile offline, fara Facebook, fara Messenger si fara Whatsapp, si ce sa va spun, ma simt exceptional!



Suntem in vacanta in Bulgaria, intr-o zona cu un aer de mare formidabil, intr-un hotel civilizat si extrem de curat, unde numai personalul si cateva oite ratacite poarta masca. In rest, este LIBERTATE si mai ales NORMALITATE!

In prima seara, am stat pe un sezlong la malul marii o ora, ne-am bucurat de briza si de aerul sarat... iar eu personal am plans de fericire dupa ce am realizat ca am ajuns intr-un loc unde inca ne putem simti liberi, unde viata inca si-a pastrat cea mai mare parte din cursul normal...

Marea este superba, plaja la fel, nu e aglomeratie, totul este ingrijit si curat, mancarea este de calitate, magazinele sunt deschise si nu ti se cere sa te imbotnitezi, se pare ca vecinii nostri din Bulgaria au inteles mai bine ca, dincolo de frauda si propaganda cu coronita, se vrea ruinarea economiei pe toate planurile, iar ei in aceasta zona pur si simplu au decis sa nu faca jocul celor care ne vor imbotnitati si traind in frica. Bravo lor!

Simt cum imi creste vibratia si sunt tot mai ZEN, difuzez si aplic zilnic uleiuri esentiale si ma bucur de viata cum nu am mai facut-o de multa vreme. De asemenea, de cand am ajuns in acest loc minunat, citesc cu o sete uriasa si SIMT saltul cuantic cum se petrece in interiorul meu :-)  Este o senzatie minunata, sa fii conectat la natura si sa primesti INFORMATII de la sursa, pe care sa simti ca le poti integra in totalitate! 

Dealtfel motivul acestui scurt semn de viata pentru cititorii blogului meu este ca sa va recomand o carte extraordinara, scrisa de un autor pe care eu pana in primavara acestui an l-am evitat consecvent, refuzand sa aprofundez cercetarile lui, deoarece (am inteles de curand) ma agatam de fapt cu dintii de o ultima iluzie a unei lumi "normale" (dupa motto-ul "Macar asta sa nu fie adevarat"). 

Ei bine, odata cu coronita si mascarada cu guvidul au cazut si mai multe masti si iluzii si mi s-a revelat inca o bucata mare de tot din puzzle-ul vietii.

Iata si titlul cartii:

DAVID ICKE
Eul fantoma
(si cum sa iti descoperi adevaratul eu)

In aceasta carte veti gasi raspunsurile la foarte multe dileme si intrebari sau (pentru cei care abia acum descopera aceste subiecte) veti gasi macar impulsuri de a aprofunda materialul.

Ca sa intelegeti mai bine ce se intampla pe Pamant in aceasta perioada, cautati pe Facebook un video al Elenei Cimpoesu cu titlul "Esenta jocului pe Pamant" - nu va pot pune link de pe FB din offline :-)

Apoi, urmariti interviurile cu David Icke de pe www.londonreal.com - respectiv Freedom Platform.org - sunt 5 parti (I-V) si trebuie vizionate TOATE, in ordine, tot pentru a intelege si mai bine ceea ce se intampla.

Si inchei cu un citat redat de David Icke in cartea "Eul fantoma". 

Este un pasaj din cartea lui Carlos Castaneda "Latura activa a infinitatii", care il citeaza pe samanul mexican don Juan Matus:

"Exista un pradator care a venit din adancimile Cosmosului si a preluat controlul asupra vietilor noastre. Fiintele umane sunt prizonierii lui. Pradatorul este domnul si stapanul nostru. El ne-a facut docili, neajutorati. Daca vrem sa protestam, el ne inabusa protestele, daca vrem sa actionam independent, ne impune sa nu o facem... intr-adevar suntem tinuti prizonieri!

Ei ne-au preluat pentru ca suntem hrana lor, si ne storc fara mila pentru ca suntem mijlocul lor de subzistenta. Asa cum noi crestem pui in cotet, pradatorii ne cresc pe noi in cotete umane, humaneros. Si astfel au mereu mancare la dispozitie. 

Gandeste-te putin si spune-mi cum ai explica tu contradictia intre inteligenta inginereasca a omului si stupiditatea sistemelor lui de credinte sau stupiditatea comportamentului lui contradictoriu. Vrajitorii cred ca pradatorii ne-au dat sistemele lor de credinte, notiunile de bine si rau; moravurile noastre sociale. Ei sunt cei care ne-au inoculat visele de succes sau esec. Ei ne-au dat avaritia, lacomia si lasitatea. Pradatorul este cel care ne face satisfacuti de noi insine, banali, egocentrici. 

Ca sa ne pastreze ascultatori si slabi, pradatorii au recurs la o strategie extraordinara - bineinteles, extraordinara din punctul de vedere al unui strateg militar; dar o strategie cumplita din punctul de vedere al celor care sufera de pe urma ei. Ei ne-au dat mintea lor. Mintea pradatorilor este baroca, contradictorie, posaca, plina de teama de a nu fi descoperiti in orice moment."

NOTA BENE: "Hrana" pradatorilor reprezinta energia umana manipulata in stari de vibratie joasa: frica si subdiviziunile ei precum ura, furia, razbunarea, conflictele, depresia, stresul, nelinistea, resentimentele, competitia... TOATE aceste emotii de vibratie joasa se nasc datorita "sistemului de credinte" inoculat de pradatori  pentru a ne manipula si a ne programa perceptia prin intermediul Eului Fantoma. Toate aceste emotii hranesc acele entitati care vor ca noi sa ramanem in Eul fantoma in loc sa ne conectam la realitatea infinita, care este caracterizata de iubire, armonie, bucurie, empatie si bunatate. 

Va multumesc ca sunteti si haideti sa fim cat mai multi oameni treziti in iubire si empatie!

You May Also Like

4 comments

  1. da, senzatia de libertate in Bulgaria e evidenta. Am fost si noi. Oamenilor nu le e frica sa-si dea mana, nu poarta masti, stau unii langa altii (chiar mici concerte in aer liber la unele terase) iar politia nu are treaba cu ei. la terase mesele sunt pline si nedistantate. Alta lume. Ii invidiez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am intalnit o multime de romani aici. Din pacate, inca multi imbotnitati si care isi imbotniteaza si copilasii... Of... Mai avem mult de munca, sa-i trezim si pe ei candva...

      Ștergere
  2. Nu pote fi recompensat ce faceti. Multumim.

    RăspundețiȘtergere