ARN-ul mesager din v@ccin poate modifica genomul uman!

by - luni, aprilie 05, 2021

Autor: Dr. Stefan Lanka, biolog

În mod evident, un ARN injectat în corp poate fi transformat în ADN! Acest fapt ar trebui să fie deja cunoscut de toată lumea, nu este în niciun caz un secret ... deși din surse oficiale se pretinde că nu ar fi așa!


Pentru a vă putea orienta mai bine în acest subiect:

Ce fel de vaccinuri găsim în prezent pe piață?

  1. Vaccinuri ARN (de exemplu, noul vaccin BioNTech)
  2. Vaccinuri ADN / (vaccinuri vectoriale) (de exemplu, noul vaccin AstraZeneca)
  3. Alte vaccinuri, de ex. vaccinuri vii "atenuate" (antirujeolic) sau "inactivate" (antidifteric etc.)

Ei bine, primele două tipuri de vaccinuri sunt substanțe modificate genetic. Mai clar: există un transfer prin acizi nucleici modificați genetic.

ARN-ul este o matriță a unui cod, iar ARNm acționează ca un mesager. Acest ARN modificat genetic, care este injectat prin noile vaccinuri, servește la transmiterea acestor informații, la crearea unui tipar de instrucțiuni genetice.

Vaccinurile pe bază de ARN acționează mult mai rapid decât vaccinurile pe bază de ADN, folosind metode de nanotehnologie (nanoparticulele sunt extrem de periculoase pentru bioorganism și cauzează vătămări ireparabile). ARN-ul străin este infiltrat direct în citoplasma noastră. Practic, se sare o etapă în comparație cu vaccinurile ADN.

Aceste vaccinuri pe bază de ARN, care interferează cu tiparul nostru genetic, cu ADN-ul nostru, sunt în realitate experimente genetice cu scopul de a interveni și a modifica genomul uman.

Nimeni nu este în măsură să estimeze ce va cauza această manipulare genetică în corpul nostru pe termen lung, deoarece studiile și cercetările au descoperit deja nenumărate consecințe și vătămări la care nimeni nu se aștepta.

Vaccinurile pe bază de ARN au cauzat modificări ale țesuturilor (simptome de boală) și reacții autoimune grave.

Toate structurile și funcțiile ființelor vii sunt în mod crucial determinate și controlate de proteine ​ și compuși proteici - producția lor țintită și strict controlată este, prin urmare, indispensabilă pentru orice formă de viață.

Tiparul exact, matrița precisă pentru sinteza proteinelor este codificată în „informația genetică” a fiecărei ființe vii (deși trebuie precizat că aprox. 90% din proteine ​​nu sunt create pe baza ADN-ului). Această "informație genetică" se află la oameni în așa-numitul ADN, care este componenta esențială a așa-numiților cromozomi din nucleul celulelor umane.

Pentru a transporta aceste tipare de sinteză a proteinelor în componentele celulare producătoare de proteine ​​(așa-numiții ribozomi), informațiile acestora sunt transferate către molecule de transport mult mai mici, așa-numitul ARN mesager (așa-numita transcripție). Aceste molecule de ARNm servesc apoi în ribozomi ca instrucțiuni directe pentru sinteza proteinelor foarte complexe (așa-numita translație); aceste proteine, conform funcției lor, fie rămân în celulă și sunt încorporate în membrana celulară, fie sunt expulzate și transportate mai departe în afara celulei.

Așadar, producția de proteine ​​în organism are loc astfel:

Informații genetice (ADN) --> substanță mesager (ARNm) --> proteină.

(Reamintim: pentru 90% din proteine nu există acest tipar!)

Conform „dogmei centrale a biosintezei proteinelor” (Crick F. 1970. Nature 227, 561-563 (1970)), această succesiune ar fi o stradă cu sens unic, ceea ce este crucial pentru o analiză a siguranței vaccinurilor pe bază de ADN și ARNm.

Așadar, și încă se argumentează astfel cu privire la siguranța vaccinurilor ARNm, părea imposibil ca informațiile genetice dintr-un ARN (cum ar fi cel din vaccin) să fie transcrise înapoi în ADN-ul (genomul) persoanei vaccinate.

Dar iată că există excepții de la această ordine, deoarece lucrurile funcționează și invers. Ca atare, ARN-ul poate foarte bine să modifice ADN-ul.

Încă de la HIV ["virus" care nu a fost niciodată dovedit științific], se știe că aceste ipoteze nu sunt corecte: numeroase structuri [interpretate greșit drept "virusuri"] conțin enzime care pot sintetiza foarte bine ADN-ul din ARN: așa-numitele transcriptaze inverse (RT).

Ba chiar mai mult, primele medicamente "anti-HIV", care au fost create să inhibe în mod specific aceste enzime, despre care se presupunea că există doar în virusuri, au avut efecte devastatoare tocmai din cauză că celulele umane conțin și ele transcriptaza inversă (vezi aici-link). 

Ca atare, nu putem exclude posibilitatea ca ARN-ul străin (injectat prin vaccin) să fie încorporat în ADN-ul persoanei vaccinate, ceea ce poate duce în mod clar la modificări ale genomului uman.

Un alt fapt științific: transcrierea ARN-ului în ADN (retrotranspozon)

Atenție ❗️ Următoarele virusuri nu au fost dovedite științific până în prezent și nici nu au fost izolate. Este vorba de o interpretare greșită a unor procese fizice normale. Deci, versiunea oficială:

"Transcriptaza inversă a fost descoperită pentru prima dată în așa-zisele retrovirusuri (de ex. HIV, HTLV, SIV). Aceste virusuri cu un genom de ARN folosesc transcriptaza inversă pentru a transcrie genomul lor în ADN. Transcriptaza inversă îndeplinește astfel o funcție crucială în multiplicarea virusului. În plus, anumite virusuri ADN, cum ar fi hepadnavirusurile (de exemplu, agentul patogen care cauzează hepatita B (VHB, proteina P) sau caulimovirusurile care apar în plante) conțin, de asemenea, o transcriptază inversă. Transpozonii de clasa I, numiți și elemente retro, derivă de asemenea din foste retrovirusuri mutante, care au nevoie de transcriptaza inversă pentru replicare. Aceasta este fie codificată de ele (LINEs autonome și retrotranspozoni LTR), fie trebuie pusă la dispoziție (de exemplu, cu SINEs)."


Mergem mai departe.

Dacă situația cu vaccinul vector este clară pentru toată lumea, din păcate în ce privește vaccinurile ARNm lucrurile stau altfel. Revista științifică Spektrum scrie pe bună dreptate că următoarele vaccinuri pot cauza o modificare a ADN-ului, dar aparent nu sunt nici ei conștienți de problemele vaccinurilor pe bază de ARN.

Vaccinul AstraZeneca, la fel ca și candidații de la Johnson & Johnson / Janssen și vaccinul rus Sputnik V, sunt vaccinuri vectoriale bazate pe "adenovirusuri" din care oamenii de știință au eliminat genele necesare reproducerii lor. AstraZeneca folosește un "agent patogen" care apare în mod natural la cimpanzei (numit Y25), iar vaccinul Johnson & Johnson folosește "adenovirusul" uman 26.

Vaccinurile cu "adenovirus" ajung în nucleul celular

„Asta mă cam neliniștește”, spune Christian Münz, profesor de imunobiologie virală la Universitatea din Zurich.

ADN-ul prezent în nucleul celular în afara cromozomilor poate fi încorporat în genom - un proces aleatoriu cunoscut sub numele de recombinare heterologă. „Din păcate, această integrare are loc mai des decât am spera noi”, spune Christian Münz.

„La cobai, unul dintr-un milion de "virusuri" injectate este integrat în ADN-ul gazdei - iar în vaccinul AstraZeneca sunt 25 până la 50 de miliarde de "virusuri", în funcție de doză.”

De aici rezultă un risc mai mare de vătămări pe termen lung comparativ cu vaccinul pe bază de ARN, de exemplu cancere diverse. „Pe vremuri au folosit retrovirusuri și lentivirusuri care se integrează mult mai frecvent”, spune Münz. „Cu adenovirusurile, riscul este mult mai mic.” 

Sursa: revista Spektrum - ADN-ul adenovirusului va fi încorporat în genomul uman?

Alte pericole ale vaccinurilor cu ARN

Instabilitatea naturală a ARNm este una din problemele în pregătirea și administrarea vaccinurilor ARNm. Pe de o parte pentru a preveni sau cel puțin a întârzia degradarea ARNm și, pe de altă parte, pentru a duce ARNm administrat (injectat) acolo unde se dorește (adică în celule, unde ribozomii efectuează apoi sinteza proteică dorită), se utilizează o mulțime de aditivi foarte complecși, dintre care doar pentru câțiva avem în prezent studii semnificative de siguranță (Roier S. 2019. Trillium Immunologie 3/2019. Accesat pe 3 mai 2020); cei mai frecvent folosiți aditivi vin din nanotehnologie (de exemplu, nanoparticulele lipidice), pentru care există doar experiențe foarte limitate și contradictorii cu privire la utilizarea lor la oameni.

Chiar mai evident decât la vaccinurile convenționale, transferabilitatea studiilor pe animale de laborator la oameni nu pare să fie posibilă cu vaccinurile ARNm. În două dintre cele mai recente studii de vaccinuri pe bază de ARNm (rabie și gripă), în ciuda unui răspuns imun excelent [în realitate otrăvirea corpului] la animalele testate (șoareci, dar și mamifere mai mari, cum ar fi maimuțele sau porcii) la subiecții umani s-au format anticorpi puțini sau deloc. (Pardi N. 2020. Current Opinion in Immunology. 65: 14–20 (PDF pagina 18/19))

Alte studii cu vaccinuri ARNm pe cobai umani au arătat, de asemenea, reacții locale sau sistemice (inflamatorii) severe, inclusiv procese inflamatorii autoimunologice (Pardi N. 2018. Nature Reviews Drug Discovery. 17 (4): 261-79)

În plus, la vaccinurile pe bază de ARN, ARN-ul mesager care există  și în exteriorul celulelor provoacă diverse reacții patologice, inclusiv o modificare a permeabilității membranei celulare (cu posibila consecință a retenției de apă / edemelor); de asemenea se provoacă și coagularea patologică a sângelui, cu riscul de tromboză. (Pardi N. 2018. Nature Reviews Drug Discovery. 17 (4): 261-79)

Nici din punctul de vedere al medicinei alopate vaccinurile ARNm nu au voie să fie administrate ❗️

  1. ARN-ul este transformat în ADN prin mai multe mecanisme și va afecta cromozomii.
  2. Sunt afectate propriile enzime ale organismului, care sunt interpretate greșit în medicina alopată ca fiind componente ale "virusului".

Strict vorbind, vaccinul BioNTech pe bază de ARN este mai periculos decât nanoparticulele în sine, deoarece ARN-ul străin din vaccin este împachetat în nanoparticule lipidice și găsim aici un amestec dublu reactiv care ajunge în primul rând în creier și va provoca narcolepsie mult mai frecvent decât s-a întâmplat la gripa porcină în 2009-2010.

Vaccinul din Mainz (ARNm) conține grăsimi sub formă de nanoparticule nedizolvabile și foarte reactive, inclusiv solventul alergen PEG (polietilenglicol). În plus, la un număr mare de oameni vaccinul va duce la ruperi ale lanțului de cromozomi și la o slăbire a energiei din organism, la infertilitate și la apariția unor copii handicapați, și anume atunci când ruperile lanțului de cromozomi se produc și în „linia germinală” a bărbaților și femeilor.

Aceasta este cea mai scurtă descriere posibilă a vătămărilor pe care le cauzează vaccinul ARNm; ele vor duce cu siguranță la un număr observabil de decese, care vor fi apoi evident atribuite tot "virusului" sau unor "afecțiuni secundare".

Tal Zaks, directorul medical al firmei Moderna, a confirmat încă din 2017: injecțiile cu ARNm modifică codul genetic.

Zaks îl numește „piratarea software-ului vieții”. În primul minut al unui videoclip, Zaks spune: "Am văzut această fenomenală revoluție științifică digitală și sunt aici astăzi pentru a vă spune că într-adevăr piratăm software-ul vieții și schimbăm modul în care gândim despre boli, prevenție și tratament."

El repetă chiar că ei (Moderna) văd ingineria genomului ca pe un sistem de operare, care se numește „Sistemul nostru de operare” pe site-ul Moderna.


Dacă cineva „schimbă” sau „introduce” o linie de cod (în raport cu ADN-ul), atunci „codul” sau ADN-ul este modificat, ceea ce înseamnă că individul sau „subiectul” și-a schimbat acum genomul conform cu codificarea „oamenilor de știință”.

[...]

Potrivit lui Tal Zaks de la Moderna, ARN-ul mesager poate modifica genomul uman. Indiferent dacă intenționat sau „neintenționat”, această tehnologie este utilizată pentru a face exact acest lucru. El vorbește de „terapie prin informație”, deși unii ar numi-o „știință dementă”.

Surse suplimentare: https://thewashingtonstandard.com/bombshell-moderna-chief-medical-officer-admits-mrna-alters-dna/

Sănătate și decizii înțelepte vă doresc!

You May Also Like

2 comments

  1. Exact astazi am citit articolul tradus de tine (multumesc!) si tot astazi am citit ceva ce confirma 100% articolul tau.
    https://www.activenews.ro/stiri/Populatia-varstnica-moare-brusc-din-motive-inexplicabile-iar-decesele-nu-mai-sunt-catalogate-ca-fiind-de-Covid-19.-Traducerea-Cititorului-166110

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar că NU există niciun ARM mesager, niciun ARN şi niciun ADN. Toate acestea (şi multe altele ca ele) sunt doar pure speculaţii pretins ştiinţifice dar... care n-au fost dovedite, vreodată, prin metode directe. Prin vaccinuri ne sunt injectate în organism doar amestecuri formate din energii nefireşti, inexistente în natură şi care au caracteristici induse artificial, ce sunt create prin supunerea de amestecuri artificiale, nefireşti, din minerale şi din metale, care sunt supuse la temperaturi şi la presiuni inexistente în natură... împreună cu energii de natură biologică ce nu au ce căuta injectate în ţesuturile noastre.

    RăspundețiȘtergere