Dr. Ryke Geerd Hamer despre INEXISTENTA virusurilor

by - vineri, aprilie 23, 2021

"Asa-numitele virusuri au fost postulate acum 150 de ani. Pe atunci microscoapele aveau o rezolutie optica redusa. Stiinta era mandra ca reusise in sfarsit sa vada bacteriile, care se presupune ca sunt de 10.000 de ori mai mari decat un ipotetic virus. Nu s-ar fi putut demonstra atunci nici existenta vreunui virus ipotetic si nici modul lui de multiplicare. Existenta postulata a virusurilor inca nu a fost demonstrata in practica, desi dispunem astazi de microscoape electronice. Existenta unui virus ramane deci o ipoteza nedovedita. Se mai poate spune simplu: nu au existat virusuri niciodata si nu exista nici astazi.

Si ipotezele prin care se presupunea ca virusurile ar cauza boli sunt gresite. „Virusurile” ar putea cel mult sa ajute la vindecare, dar nici asta nu a fost demonstrat pana acum.

Ca atare, virusurile nu ar fi putut fi nici macar organisme autonome precum bacteriile, ci cel mult molecule proteice complexe produse de organism, care sa apara doar in faza de reparatie a unui conflict, ca sa ajute de exemplu la vindecarea epidermei anterior ulcerate sau a mucoaselor.
Dupa ultimele mele descoperiri nu exista virusuri, pe care noi ni le imaginam ca un fel de bacterii mai mici, despre care credeam ca s-ar inmulti prin divizare si ar fi dusmanii nostri malefici care ar incerca sa ne distruga. Astfel de virusuri nu exista! Aceasta teorie a fost o mare prostie! Si, intrucat nu exista virusuri, nu avem nici cum sa vaccinam impotriva lor.

Totul, totul este doar o prostie!

Exista insa doua tipuri de reactii proteice, substante sau molecule proteice.

1. Acei „markeri tumorali” autentici, care apar in faza activa de conflict in ficat la comanda creierului vechi, care afecteaza organele coordonate de creierul vechi. Cel mai bun exemplu: PSA („antigenul” prostatic, produs in ficat si nu in prostata).

Aceste molecule provin inca din perioada istorica de dezvoltare a creierului uman, atunci cand creierul vechi (alcatuit din trunchiul cerebral si cerebel) nu era dezvoltat complet.

Nu se stie inca de ce acesti „veritabili markeri tumorali“ au fost pastrati in ciuda dezvoltarii creierului vechi; noi ii mai numim si transmitteri, ei au avut si au rolul de a comunica spre celelalte organe despre programul special biologic cu sens (SBS) care ruleaza la nivelul prostatei.

Pe acesti „veritabili markeri tumorali“ cum este PSA ii descoperim imediat dupa socul conflictual, in faza conflictului activ, acestia ramanand in corp pana la descompunerea tuberculoasa a tumorii in faza de rezolvare a conflictului.

2. Asa-zisii „anticorpi“, care apar in faza de reparatie si se sustine ca s-ar lega la asa-zisii „antigeni externi“ sau alergeni si indeplinesc o cu totul alta functie decat markerii tumorali (adica acei "transmitteri").

Anticorpii apar sub forma de sina impreuna cu un soc conflictual care porneste un conflict al cortexului, servind ca avertisment fata de posibile recidive. In timpul fazei active de conflict, cand pacientul oricum se gandeste zi si noapte la conflictul lui, aparitia anticorpilor ar fi lipsita de sens. Rolul lor este sa atentioneze la un pericol ce vine din afara, de exemplu smegma unui rival. Din aceasta cauza detectam aceste molecule de alarma (=anticorpii) doar la inceputul fazei de rezolvare a conflictului.

Ele au rolul ca in cazul unei reluari ale unei sine (=”antigen” sau „alergen”) sa transpuna organismul in stare de alarma, adica sa reactiveze sina.

Nu stim inca exact de ce nu este de ajuns doar semnalul cerebral sau central si din ce cauza trebuie totusi activata de siguranta si „alarma organica”, prin anticorpi.

Alergologii nostri exploateaza acest mecanism, lipind pe pielea oamenilor tot felul de plasturi cu alergeni (de exemplu smegma, rosii, portocale…), si daca dupa cateva zile (in faza de reparatie) se formeaza un cerc rosiatic in jurul plasturelui, se concluzioneaza: pacientul are alergie la rosii.

Bineinteles ca in principiu se pot produce artificial asemenea reactii „antigeni – anticorpi” in tot corpul (sau in serul obtinut din sange, ca la testul HIV), dar doar in faza de rezolvare a conflictului. Pentru aceasta se testeaza cu „antigeni”, de exemplu la HIV, cu smegma intr-o concentratie corespunzatoare. [...] mecanismul real de testare este tinut secret si astfel oamenii sunt pacaliti sa creada in existenta virusului."

_________________
Preluat si tradus din cartea "Cancerul de san - cel mai frecvent cancer la femei? (Programele biologice speciale cu sens ale sanilor feminini)"



You May Also Like

4 comments

  1. Am căutat, luni de zile, dovezi DIRECTE ale existenţei aşa ziselor proteine şi ale existenţei aşa zişilor acizi nucleici. Aşa ceva NU există. Toate pretinsele doveziale existenţei aşa ziselor proteine şi ale existenţei aşa zişilor acizi nucleici sunt doar presupuneri, deducţii şi speculaţii despre care se pretinde că sunt obţinute prin analize de matematică despre care se pretinde că este atât de avansată încât ar fi accesibilă decât "geniilor" din cercetarea ultraspecializată care se ocupă cu aşa ceva. În rest... nimeni n-a văzut, niciodată, cu ochiul... ceea ce "experţii şi specialiştii" pretind că "văd" doar la escrocheria numită "microscop electronic". După cum se poate remarca din articolul https://www.histology.ro/Histology/Biologie_celulara_MG_an_I_files/04_Microscopia%20electronica%CC%86_site.pdf?fbclid=IwAR3bi41ar6d7boLRspRIY6iM4Cy-lwuOfFJ4u0CtT-ruIzlpgXQvmCCHK6I ... chiar producătorii aşa zisului microscop electronic declară că dispozitivul foloseşte electroni acceleraţi prin aplicarea unei tensiuni de accelerare de ordinul sutelor de mii de volți, care penetrează probele de material biologic ce sunt feliate în secţiuni de 0,04 – 0,1 µm (ultramicroni). Acestea au fost, mai întâi, extrase şi fixate cu săruri de metale grele sau cu alte substanţe chimice şi, apoi, încorporate în răşină epoxidică, în timp ce sunt deshidratate. După care “proba biologică” este feliată şi colorată cu alte metale grele şi, apoi, este expusă acţiunii fluxului de electroni ce sunt acceleraţi cu sute de mii de volţi. După care se trece la INTERPRETAREA imaginilor obţinute prin supunerea “probelor biologice” la fluxul de electroni… deoarece SE PRESUPUNE că moleculele care leagă mulți nuclei grei (de osmiu, uraniu, plumb, fier ș.a.) vor produce dispersia e- – zone electronodense (întunecate) şi că moleculele care nu leagă nuclei grei vor permite trecerea e- – zone electronoclare.
    -------------------------------
    Deci, ca să concluzionez: materialul biologic este otrăvit chimic şi vătămat fizic într-un mod de-a dreptul şocant… după care… este penetrat de o plasmă de electroni propulsată cu sute de mii de volţi putere. Iar aşa zisele imagini… sunt doar nişte presupuneri care trebuie interpretate…
    Aşa obţin savanţii, cercetătorii, oamenii de ştiinţă, experţii şi specialiştii rezultate biologice şi medicale certe, folosind “microscopul electronic”…

    RăspundețiȘtergere
  2. Aşa zisul "microscop electronic" este complet impropriu folosirii pe structuri biologice, iar electroforeza în gel NU este, nicidecum, o dovadă indirectă, credibilă, a existenţei aşa ziselor proteine sau a existenţei aşa zişilor acizi nucleici. Nu mai vorbesc despre dovezile DIRECTE ale existenţei aşa ziselor pentoze, ale existenţei acidului fosforic, denumit şi grup fosfat şi a aşa ziselor baze azotate despre care se susţine că formează aşa zisele nucleotide ce, la rândul lor, se pretinde că formează lanţul de aşa zis ADN. Toate acestea sunt pure aberaţii speculative în care oamenii trebuie să creadă, orbeşte, dacă nu vor să fie ridiculizaţi. La fel stau lucrurile şi cu aşa zişii atomi, electroni, neutroni, protoni, kakaoni şi aşa mai departe. NU există nicio dovadă, directă, a existenţei acestora. În realitate... NU există materie ci doar o formă a existenţei pe care o definim, generic, ca fiind "energie" şi care se manifestă în aşa fel încât fie n-o percepem deloc... fie o simţim ca pe ceva invizibil dar perceptibil(căldura), fie o percepem ca pe ceva vizibil dar intangibil (lumina) fie o percepem ca pe ceva vizibil şi tangibil(ceea ce opune rezistenţă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Antigeni... anticorpi... markeri tumorali... gogoşi vândute pe post de ştiinţă medicală. Analizele de laborator şi "genetice"... sunt doar nişte alte escrocherii... dintre nenumăratele escrocherii ale Medicinei Occidentale...

    RăspundețiȘtergere
  4. Feli,eşti extraordinară,la fel ca în fotografie !!!

    RăspundețiȘtergere