Corronavyrusul care nu exista; si Dragonul Roz

by - marți, iunie 01, 2021

AUTOR: Jon Rappoport
SURSA: Aici-link

Încă mai primesc mailuri cu textul: “Cutare expert SPUNE că virusul a fost izolat și că există.

Pe o scară de la 1 la 10, unde 1 ar fi “și ce dacă?” si 10 ar fi “așa e, virusul e real”, faptul că cineva SPUNE că virusul există s-ar încadra la minus-12.

Și mai există și foarte popularul “DAR EVIDENT că virusul există”, care e menit să înlăture orice urmă de îndoială.

Mai jos voi reposta articolul în care Dr. Andrew Kaufman [1] a analizat, pas cu pas, un pasaj obișnuit dintr-un studiu publicat, care descrie cum SARS-CoV-2 a fost “izolat”. Dr. Kaufman a demontat complet acel pasaj.

De când am publicat acel articol, nu am primit nici măcar un singur mesaj care să încerce să combată analiza doctorului Kaufman.

Am primit 2 mailuri în care se afirma “Dr. Kaufman a făcut mai multe greșeli”, dar fără a specifica acele greșeli. In lumea tradiționalelor erori de logică, acel mesaj intră la “Generalizare vagă”. Elevii de clasa a 9-a o pot identifica foarte rapid.

Am văzut multe articole în care se afirmă că SARS-CoV-2 ar exista și ar avea diverse proprietați – articole bazate pe afirmații de la doctori sau alți așa-ziși experți în medicină. Nu se oferă NICIO DOVADĂ. Această eroare de logică se cheamă “Apelul la autoritate”: Doar pentru că o autoritate spune că ceva este adevarat, trebuie să fie adevărat.

[Completare Feli: Când ai nevoie să îți invoci vreun titlu academic într-o discuție, atunci ai nevoie de argumente mai bune.]

Asta e baza pe care presa îți spune tot ce ai nevoie să știi despre realitate.

O a 3-a eroare merită menționată. Avem următoarea afirmație: “Cercetătorii de la Institutul din Wuhan transformau virusul într-o armă, drept urmare, el există!” Această eroare se numește “Raționament circular”: Pornești fix de la premisa pe care încerci să o dovedești. Mulți oameni se lasă păcăliți de asta.

Oamenii de știință de la NASA leagă oamenii cu lanțuri de niște camioane Ford, pregătindu-se să-i lanseze în spațiu la o viteză mai mare decât viteza luminii; prin urmare, o viteză mai mare decât viteza luminii există.

Ceea ce cercetătorii susțin sau încearcă să facă într-un laborator nu este dovada că acel “ceva” la care lucrează ei chiar există. Cercetătorii POT CREDE că există, dar ceea ce CRED ei nu contează.

La fel de bine poți crede ca un dragon roz cu dinți de aur de pe Marte a răspândit o pandemie pe Pământ, dar, chiar dacă Fauci e de acord cu tine și a basculat 3 milioane de dolari („fonduri de cercetare”) în laboratorul tău, tu nu ai dovedit cu nimic existența demonului.

O variație a “apelului la autoritate” și a “generalizării vagi”: De mai bine de un secol, cercetătorii au făcut experimente cu virusuri; drept urmare, e ridicol să spui că SARS-CoV-2 nu există.

Ei bine, din punct de vedere istoric, toate grupările religioase au susținut că Dumnezeul lor este singurul Dumnezeu. Prin urmare… nimic.

Stai puțin. Toți acei virologi nu pot să mintă și să fie complici într-o conspirație atât de mare.

Nu, dar ei pot crede în mod real și pot promova o știință distorsionată fără să identifice propriile erori și convingeri greșite.

Și iată mai departe articolul despre analiza doctorului Kaufman a izolării virusului.



Dr. Andrew Kaufman combate afirmațiile cu privire la “izolarea” virusului SARS-CoV-2; face o analiză punctuală a unei afirmații tipice despre izolare; nu există nicio dovadă că virusul există.

Comunitatea medicală globală afirmă că “o pandemie este cauzată de un virus, SARS-CoV-2.”

Dar dacă virusul nu există?

“Izolare” ar trebui să însemne că virusul a fost separat de tot materialul înconjurător, ca cercetătorii să poată spune “Uite, îl avem. Prin urmare, există.

Am luat un pasaj tipic dintr-un studiu publicat, secțiunea “metode”, în care cercetătorii descriu cum au „izolat virusul”. I l-am trimis doctorului Andrew Kaufman [1], care ne-a furnizat analiza sa, în detaliu.

Am găsit multe studii care folosesc un limbaj foarte asemănător când explică “izolarea virusului SARS-CoV-2.” De exemplu, “Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2 from Patient with Coronavirus Disease, United States, (Emerging Infectious Diseases, Vol. 26, No. 6 — June 2020)” [“Sindromul respirator acut sever Coronavirus 2 de la un pacient cu boala Coronavirus, Statele Unite (Boli infecțioase noi, Vol. 26, Nr. 6 – Iunie 2020)”] [3].

În primul rând, vreau să aduc un pic de context pentru ca cititorul să înțeleagă despre ce este vorba în acel studiu.

Cercetătorii creeaza o „supă” în laborator, care conține un număr de componente. Cercetătorii presupun, fără dovezi , că “virusul” este în acea supă. Ei niciodată nu separă presupusul virus de materialul înconjurător din supă. Izolarea virusului nu are loc.

Tot ceea ce demonstrează ei este că celulele umane (sau de maimuță) pe care le-au pus în supă sunt pe moarte. ACEASTA ESTE LA EI “DOVADA”-CHEIE. Ei susțin că moartea celulelor este cauzată de “virus”. Cu toate acestea, după cum veți vedea, Dr. Kaufman demontează această afirmație.

Nu există niciun motiv pentru a crede că SARS-CoV-2 ar fi în supă sau că ar distruge acele celule.

La final, cercetătorii afirmă, fără dovezi sau vreo explicație rațională, că au putut descoperi secvența genetică a “virusului” pe care nu l-au izolat niciodată. “Nu l-am găsit, nu știm nimic despre el, dar l-am secvențiat.”

Iată afirmațiile din studiul care susține izolarea, analizate dr dr. Kaufman:

STUDIU: “Am folosit celule Vero CCL-81 pentru izolare și pasaj inițial [în supa din laborator]…”

KAUFMAN: “Celulele Vero sunt celule străine din rinichi de maimuțe și o sursă de contaminare. Particulele virale ar trebui să fie purificate direct din eșantioanele clinice pentru a dovedi că virusul chiar există. Izolare înseamnă separarea de orice altceva. Deci cum poți separa/izola un virus când îl adaugi peste altceva?“

STUDIU: “…Noi am cultivat celule Vero E6, Vero CCL-81, HUH 7.0, 293T, A549 si EFKB3 in mediu esențial minim Dulbecco (DMEM) suplimentat cu ser fetal bovin inactivat termic (5% sau 10%) ... ”

KAUFMAN: „De ce să folosim un mediu esențial minim, care asigură o nutriție incompletă [celulelor]? De asemenea, serul de fetus bovin este o sursă de material genetic străin și de vezicule extracelulare, care nu pot fi deosebite de virusuri. ”

STUDIU: „... Am folosit atât probe de tamponare NP cât și OP pentru izolarea virusului. Pentru izolare, limitarea diluării și pasajul 1 al virusului, am pipetat 50 μL de DMEM fără ser în coloanele 2-12 ale unei plăci de cultură tisulară cu 96 de godeuri, apoi am pipetat 100 μL de eșantioane clinice în coloana 1 și am diluat în serie pe placă... ”

KAUFMAN: „Încă o dată, se folosește greșit cuvântul izolare”.

STUDIU: „… apoi am tripsinizat și resuspendat celule Vero în DMEM conținând 10% ser fetal bovin, 2 × penicilină/streptomicină, 2 × antibiotice/antimicotice și 2 × amfotericină B la o concentrație de 2,5 × 105 celule/ml ... ”

KAUFMAN: „Tripsina este o enzimă pancreatică care digeră proteinele. Oare asta nu ar provoca deteriorarea celulelor și particulelor din cultură care au proteine pe suprafețele lor, inclusiv așa-numita proteină spike?”

KAUFMAN: „De ce se adaugă antibiotice? Tehnica sterilă este utilizată pentru cultură. Bacteriile pot fi ușor filtrate din eșantionul clinic prin filtre disponibile în comerț (GIBCO) [4]. În plus, bacteriile pot fi ușor văzute la microscop și ar fi ușor identificate dacă ar contamina proba. Antibioticele specifice utilizate, streptomicina și amfotericina (alias „amfo-teribil”), sunt toxice pentru rinichi și în acest experiment sunt folosite celule renale! Rețineți, de asemenea, că acestea sunt utilizate în concentrație dublă, deci cu siguranță vor vătăma celulele Vero.”

STUDIU: „... Am adăugat [nu am izolat] 100 μL de suspensie celulară direct peste diluțiile probelor clinice și am amestecat ușor prin pipetare. Apoi am crescut culturile inoculate într-un incubator umidificat la 37° C într-o atmosferă de 5% CO2 și am observat efectele citopatice (CPE) zilnic. Am folosit teste standard de placă pentru SARS-CoV-2, bazate pe protocoalele SARS-CoV și pe coronavirusul sindromului respirator din Orientul Mijlociu (MERS-CoV) ...”

STUDIU: „Când s-au observat efectele citopatice, am răzuit monostratele celulare cu partea din spate a unui vârf de pipetă ...”

KAUFMAN: „Nu a fost descris niciun experiment de control negativ. Experimentele de control sunt absolut necesare pentru o interpretare validă a rezultatelor. Fără asta, cum putem ști dacă un virus fantomă SAU supa toxică din antibiotice, nutriția minimă și țesutul muribund luat de la o persoană bolnavă au cauzat leziunile celulare? Un experiment de control adecvat ar consta în exact același experiment, dar în care specimenul clinic ar trebui să provină de la o persoană cu boli care nu au legătură cu covidul, de ex. cancerul, deoarece acesta nu ar conține un virus.”

STUDIU: „... Am folosit 50 μL de lizat viral pentru extracția totală a acidului nucleic pentru testul de confirmare și secvențiere. Am folosit, de asemenea, 50 μL de lizat viral pentru a inocula un godeu al unei plăci confluente de 90% cu 24 de godeuri.”

KAUFMAN: „Cum confirmi ceva care nu a fost niciodată demonstrat că există? Cu ce ai comparat secvențele genetice? De unde cunoști originea materialului genetic, când el provine dintr-o cultură celulară care conține material genetic uman și din microflora umană, plus de la fetus bovin și maimuțe? ”

—Finalul citatelor de studiu și analiza Kaufman—

Comentariile mele (Jon Rappoport): Dr. Kaufman arată că izolarea, în orice sens semnificativ al cuvântului, nu are loc.

Dr. Kaufman mai arată că cercetătorii folosesc deteriorarea și moartea celulelor ca dovadă că „virusul” se află în supa pe care o creează ei. Cu alte cuvinte, cercetătorii presupun că, dacă celulele mor, atunci virusul este cel care le distruge. Dar dr. Kaufman arată că există și alte motive evidente pentru deteriorarea și moartea celulelor, care nu au nicio legătură cu vreun virus. Prin urmare, nu există nicio dovadă că „virusul” este în acea supă sau că există.

În cele din urmă, dr. Kaufman explică faptul că afirmația secvențierii genetice a „virusului” este absurdă, deoarece nu există nicio dovadă că virusul este prezent. Cum secvențiezi ceva când nu ai arătat că există?

Cititorii care nu sunt familiarizați cu munca mea (peste 300 de articole pe tema „pandemiei” în ultimul an [5]) vor întreba: Atunci de ce mor oamenii? Dar numărul imens de cazuri și decese? Am răspuns la aceste întrebări și la alte întrebări în detaliu. Subiectul acestui articol este: au demonstrat cercetătorii că SARS-CoV-2 există?

Raspunsul este: NU.

Traducere: Claudiu Padiu si Feli Popescu
_______
Surse:

[1] https://andrewkaufmanmd.com/
[2] https://blog.nomorefakenews.com/2021/04/21/isolation-of-sars-cov-2-refuted-in-step-by-step-analysis-of-claim/
[3] https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/6/20-0516_article
[4] https://www.thermofisher.com/us/en/home.html
[5] https://blog.nomorefakenews.com/category/covid/

You May Also Like

8 comments

  1. Ai uitat de expresia inteligentă ”eu nu neg existența virusului, dar ...”.
    Nu ai dezbătut argumentul suprem, extrem și de netăgăduit: ”ai văzut ce multe cazuri și ce grave sunt și ce pline sunt reanimările și câți mor?”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact, asta cu "Eu nu neg existenta virusului, ca ia uite ce mai mor oamenii" este geniala ;-)
      Echivalata de "Oamenii verzi de pe luna exista, ca ia uite ce plutesc corabiile pe apa" :-)

      Ștergere
  2. Aproape toţi cei care contestă restricţiile anti-covid, nu au nicio îndoială cu privire la existenţa virusurilor... deoarece ei cred, necondiţionat, în veridicitatea Biologiei, Virologiei, Geneticii şi Medicinei Occidentale ca ştiinţe (deşi nu ştiu nimic despre ele), dar şi în competenţele biologilor, virologilor, geneticienilor şi ale medicilor care girează restricţiile. Dar, nu-i nimic de mirare ci, este de înţeles că pentru cineva fără niciun fel de pregătire în biologie, virologie, genetică şi medicină pare o nebunie să contrazică atâţia specialişti ale căror competenţe sunt dovedite prin diplomele primite. Însă, tocmai în chestia asta stă întreaga înşelătorie. Adică, în aşa zisa autoritate ştiinţifică: crede-mă, necondiţionat, pentru că eu sunt biolog, virolog, genetician sau medic fiindcă am diplome recunoscute de clasa politică. Însă dacă se ajunge acolo încât în ştiinţe să se solicite încrederea necondiţionată a populaţiei, doar pe baza invocatei autorităţi ştiinţifice, atunci este clar că ceva este putred, rău de tot, în respectivele ştiinţe. Că să nu mai pomenim despre faptul că de peste o sută de ani, biologia, virologia, genetica şi medicina modernă şi-a arătat, deplin, incapacitatea de a menţine oamenii sănătoşi şi de a-i vindeca. Aşa cum ironic remarca Aldous Huxley, cu zeci de ani în urmă: "Ştiinţa medicală a avansat atât de spectaculos încât rar mai găseşti un om sănătos".

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultima intrebare "Atunci de ce mor oamenii?" are un raspuns foarte simplu: documentul mincinos care instiga medicii la vasarsirea infractiunii de Fals intelectual numit definitie de caz Covid19 si Ordinul MS 570/2020 a lui nelu tataru care constituie savarsirea infractiunii de Favorizarea faptuitorului prin interzicerea autopsiei, singura dovada judiciara ca un om a murit de covid-19, Primul document se gaseste la https://www.cnscbt.ro/index.php/info-medical/2296-definitii-de-caz-si-recomandari-de-prioritizare-a-testarii-pentru-covid-19-actualizare-24-02-2021-1/file iar al doilea aici http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/224715. Toate guvernele care au adoptat falsa pandemie au emis aceste documente infractionale.

    RăspundețiȘtergere
  4. Wikypedia zice ca un virus are cativa nanomicroni. Deci are forma are dimensiune. Sunt foarte multi care zic, ca si electricitatea exista dar nu se vede. Nu nene, virusurile au forma au dimensiune conform wikypedia.
    Daca au forma, au dimensiune, de ce nu se vad la microscopul Titan, cel mai performant microscop la ora asta care vede la dimensiuni sub nanomicroni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua doamna Feli! Am gasit pe internet o recomandare la adresa dumneavoastră despre un tratament al psoriazisului la nivelul scalpului.M ati putea ajuta va rog? Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, ma gasiti pe Facebook, sunt singura Feli Popescu cu peste 13.000 de abonati. Putem vorbi acolo.

      Ștergere
  6. Îți mulțumesc pentru munca ta !

    RăspundețiȘtergere