Dr. Mike Yeadon - Virologia este o pseudostiinta fara experimentele de control necesare

by - vineri, august 30, 2024

Mai jos aveti traducerea unei postari a medicului Dr. Mike Yeadon (fost vicepresedinte la Pfizer!) in care explica foarte clar faptul ca "virologia" este o pseudostiinta si o mare frauda. 

"În esență, toate pretențiile de a cultiva virusuri în culturi de celule și a observa efectele toxice ale acestor presupuse virusuri asupra celulelor din cultură se bazează pe ceva care este atât de contrar metodei științifice încât, atunci când mi-a fost descris pentru prima dată, pur și simplu nu i-am crezut pe acei oameni.

Piesa lipsă? Experimentele de control 

Toate lucrările de virologie care pretind "izolarea" unui anumit virus implică adăugarea peste celulele din cultură a unui eșantion clinic despre care cercetătorii au presupus că ar conține respectivul virus. 

Câteva zile mai târziu, celulele încep să moară și diverse fragmente celulare apar în lichidul în care se află celulele. Aceste fragmente sunt vizualizate cu ajutorul microscopiei electronice [aici trebuie adăugat că procedura de pregătire pentru microscopia electronică denaturează acele fragmente, prin deshidratare, incluzionarea în răşini epoxidice, ultrasecționarea, contrastarea sectiunilor ultrafine pe grile - ceea ce rezultă sunt doar artefacte de laborator!! - n.t.].

Apoi, se scot pe hârtie cele mai "bune" imagini, cu săgeți care îndrumă privirea cititorului către structurile minuscule, susținând că acestea ar fi "un virus". 




Dar în nicio lucrare nu veți găsi celule cultivate în mod identic, la care NU se adaugă proba clinică. De ce? Doar pentru a vedea ce se întâmplă dacă nu se adaugă nicio probă clinică. 

Ați avea dreptate să credeți, ca și mine, că un experiment care nu include această comparație, numită control negativ, este un experiment nevalid, care nu respectă nici măcar cele mai elementare reguli din ceea ce se numește "metoda științifică". 

Dar astfel de controale negative lipsesc ÎNTOTDEAUNA în virologie, unde culturile de celule sunt folosite pentru a declara "izolarea unui virus". 

Iată că s-au strâns fonduri pentru a efectua controalele negative. Mai multe controale, mai exact. [Nota bene: PRIMELE experimente de control au fost facute deja acum cativa ani de Dr. Stefan Lanka - n.t.]

Celulele mor de la "tratamentul" din laborator

Este crucial de înțeles ce s-a constatat la aceste experimente de control. Ei bine, celulele, prelucrate exact așa cum este descris în literatura de specialitate din virologie și cum este detaliat de către autoritatea centrală care furnizează celulele de referință utilizate în acest tip de studii (denumite "linii celulare"), s-au comportat identic ca în studiile de virologie publicate. Au început să moară, să se dezintegreze. Aceste fragmente celulare, atunci când sunt transpuse in imagini cu ajutorul microscopiei electronice [artefacte de laborator, vezi mai sus!!!], produc anumite structuri minuscule care arată identic cu cele despre care se afirmă în literatura de specialitate că ar fi "virusuri". 

Cultura celulară FARA sputum de la vreun om



Cu alte cuvinte, chiar procesele pe care trebuie să le urmezi (conform regulilor acestei pretinse discipline științifice) duc exact la aceleași rezultate (moartea celulelor și apariția unor structuri subcelulare asemănătoare "virusurilor") chiar dacă nu adaugi nicio probă clinică despre care se pretinde că ar conține virusuri. 

Același efect citopatic (moartea celulelor) are loc și fără a pune NIMIC peste cultura de celule!

Este în mod evident o fraudă. Niciuna dintre aceste lucrări nu ar trebui să treacă de "peer review". Am publicat eu însumi și am fost recenzent al manuscriselor trimise de alții. Vă asigur că nimic din ceea ce am prezentat sau am revizuit nu ar fi fost publicat în absența unor controale relevante. 

Experimentele de control nu sunt opționale. Dacă nu efectuezi controalele corespunzătoare, nu poți pretinde NIMIC din celelalte experimente

Evident, nu am verificat secțiunea de metode din fiecare lucrare virologică în care se pretinde vreo "izolare", pentru a confirma că nu includ NICIODATĂ controalele negative necesare "fără virus adăugat". Mi s-a spus de către cei care au verificat sute de astfel de lucrări unde controalele negative nu sunt niciodată incluse. 

Pe baza acestui fapt, toate aceste afirmații de "izolare a virusului" sunt nule și neavenite și, din moment ce e o practică în mod clar intenționată, vorbim aici de o fraudă deliberată.

Niciun virus nu a fost vreodată izolat. 

Rețineți că cei care au conceput aceste studii nu le-au realizat ei înșiși. Ei au apelat la niște laboratoare de cercetare contractuale (LCC), care au efectuat studiile pe culturi celulare așa cum sunt descrise, apoi alte laboratoare de cercetare contractuale specializate au efectuat microscopia electronică.

Orice "pandemie" este o fraudă

Nu a existat niciodată nicio "pandemie", iar acolo unde s-a pretins că ar fi existat, este vorba de fraudă. 

În anii recenți, a fost fraudă de teste + minciuni.

În trecut, de exemplu în 1918 (cu pretinsa "gripă spaniolă") a fost otrăvire în masă + minciuni.

NICIUN VIRUS NU A FOST DEMONSTRAT

Toate publicațiile care pretind vreo "izolare" conțin metode invalide științific, fără experimente de control! Faptul că ele sunt publicate în jurnale medicale cunoscute ne arată că inclusiv editorii sunt complici la fraudă și că întreg procesul "peer-review" este o mascaradă, deoarece trecerea cu vederea a faptului că nu există experimente de control este tot o fraudă. 

Observați aici tema care se tot repetă?

TOTUL ESTE O FRAUDĂ. 

Nu există nici vreo "gripă aviară", aka "chicken influenza". Vor doar sa bage iar frica în noi. Să nu le permitem!!"

* * * * * 

SPER ca ati inteles ce a vrut sa transmita Dr. Mike Yeadon prin textul de mai sus!

Mai departe, va recomand sa urmariti o discutie intre oamenii implicati in experimentele de control negativ care au demonstrat ca virologia este o FRAUDA, ca toate publicatiile 

In esenta, ce au facut ei: 
  • au pus la "dospit" 90 (nouazeci!!!) de culturi de celule si au folosit cea mai robusta linie celulara (celule embrionale HEK293T), precum si cele mai slabe antibiotice (penicilina si streptomicina) in loc de amfotericina si gentamicina
  • apoi au redus nutrientii (serul fetal bovin!) la 1-2%, prin acest lucru infometand deja cultura de celule asa cum se procedeaza in mod tipic in virologie.
  • o proba cu un presupus "virus" nu a fost adaugata peste cultura de celule. 
  • si totusi, cultura a murit. 
  • acest experiment a fost repetat de 12 ori!! cu aceleasi rezultate!!

Va intrebati de ce moare de fiecare data cultura de celule? 

Din cauza conditiilor de laborator. 

Virologia este o pseudostiinta si o frauda!

Recomand cu drag si articolul de pe activenews pe aceeasi tema. 

You May Also Like

0 comments