Relaxarile detentiei si noua (dez)ordine mondiala

by - vineri, februarie 18, 2022

Autor: Wolfgang Jeschke

Sursa: https://krisenfrei.com/hafterleichterung-neue-welt-ordnung/

Procesul trecerii la Noua Ordine Mondială se desfășoară conform planului. Îmbunătățirea condițiilor de detenție face parte din strategie.

În ciuda aparențelor, a opune rezistență nu este chiar o plimbare în parc. Nu există coincidențe, iar răul nu doarme niciodată. "Relaxările" urmează o strategie: să crească presiunea din cazan cât mai mult posibil. Apoi, chiar înainte de explozie, se deschide supapa. Nu-ți torturezi sclavii până la moarte, ci îi torturezi pentru a-i face să se supună și îi înveți lecție după lecție.

A se citi întotdeauna cu atenție: În ziua xy, "aproape toate" măsurile C vor fi ridicate (Germania / Austria / Elveția [România - n.t.]). Deci până la urmă nu se termină? Sau avem plandemie în standby? "Pașaportul electronic de vaccinare", implementat din punct de vedere tehnologic la nivel mondial, va fi suspendat în multe țări, dar el continuă să existe și va fi disponibil în orice moment ca instrument central pentru controlul populației, inclusiv monitorizarea financiară digitală individuală. OMS a implementat de mult timp sistemul informatic de control global dezvoltat de Gates și de alți infractori pseudo-filantropi. Instrucțiunile de folosire sunt pe site-ul OMS. Majoritatea țărilor le-au pus deja în aplicare. Tot ce mai lipsește acum este un motiv înscenat pentru a activa tehnologia de control, așa cum fac deja prietenii globaliștilor în China.



Relaxări există doar în detenție

Corona a fost prima fază a războiului global, planificat de mult timp, pentru împuternicirea câtorva potentați împotriva populației. Este vorba de o fază importantă a condiționării. Ce era de învățat? Comportamentul antisocial, distanța, denunțarea, dezbinarea, supunerea și, mai presus de toate, trebuie să pricepem de ce avem nevoie de o Nouă Ordine Mondială: vezi Doamne, ar exista tot mai multe probleme pe care o națiune nu le mai poate rezolva singură; ar exista boli incredibil de periculoase care nu ar putea fi "combătute" decât prin măsuri restrictive, distructive, care îmbolnăvesc și ucid oameni. Totul trebuie, vezi Doamne, coordonat la nivel global. Oamenii trebuie să se supună experimentelor medicale în mod repetat, chiar dacă substanțele nu ajută, ci dăunează. Bun este cel care participă. Răi sunt cei care insistă asupra drepturilor lor inalienabile și care cer o investigație independentă. Și mai sunt și oponenții, fanfaronii, naziștii ăia, dom'le, care sunt mai întâi ostracizați, apoi patologizați, apoi criminalizați, pentru ca în cele din urmă să fie ostracizați fizic și, la un moment dat, să fie distruși fizic sau cel puțin închiși. Modul cum vor fi tratați este, de asemenea, planificat și pregătit (printre altele: Event #201).

Globalizarea dominației mondiale

Abrogarea parțială a măsurilor C complet ilegale și neconstituționale nu este un succes. Face parte din dramaturgie. Se dezvoltă noi scenarii de groază și cele vechi sunt readuse în prim-plan [vezi reîncălzirea minciunii cu "HIV", virusul fictiv- n.t.]. Mass-media sistemului răspândește deja noile povești panicarde pentru măsurile viitorului: falsa catastrofă climatică - de asemenea, fiind globală - nu poate fi combătută decât cu o Nouă Ordine Mondială. Falsa agresiune a lui Putin împotriva Ucrainei - și aici trebuie musai create alianțe, astfel încât armele și resursele să treacă de la oameni la industrie... și puterea trebuie distribuită altfel: de la națiuni autonome la instituții autocrate, nelegitime, active la nivel mondial și controlate de organizații private precum ONU și OMS.

Poate vine deja pregătita febră hemoragică, virusul Marburg sau chiar un întreg pachet de infecții și boli care să lovească populația capsată și să devină un fenomen epidemic în masă... Cancere, inflamații, boli galopante, tulburări neurologice, boli de inimă - deja asistăm la o creștere explozivă a bolilor ca urmare a injecțiilor cu serurile experimentale pe care ni se spune să le numim "vaccinuri". Tolba globaliștilor este plină de produse ale haosului pentru următoarea destabilizare - boli, război, dezastre ecologice. Să așteptăm cu nerăbdare următorul act al piesei.

Războaie, noi epidemii, catastrofe climatice - ce vor mai inventa?

Pentru a scoate națiunile și mai mult din joc în viitor și pentru a le răpi ultimele urme jalnice de suveranitate, se lucrează la reglementări supranaționale. La 1 martie se reunește organizația privată OMS, ca să elaboreze reglementări pentru viitoare catastrofe epidemice, în care comunitatea mondială, ocolind constituțiile naționale și deciziile suverane ale popoarelor, să "rezolve" la nivel supranațional problemele înscenate. Centralizarea puterii globale avansează.




Scenariul este cunoscut de mult timp: Unități internaționale ale UE și ONU vor gestiona "conflictele" și "catastrofele" și vor implementa măsurile necesare. Rezistența este inutilă. Cei care se opun vor fi asimilați sau eliminați. Statele care refuză vor fi puse sub presiune de către FMI, UE, FED & Co. și vor fi amenințate la nevoie cu sancțiuni (acest lucru se întâmplă deja astăzi). Un stat care nu participă va fi tratat ca un stat "nevaccinat": exclus, insultat, sancționat. Mass media plătită de sistem va furniza din nou un bombardament de dezinformare și manipulare.

Puterea trebuie luată de la națiuni și privatizată

Narcisiștii instruiți de "Tinerii lideri globali" (Young Global Leaders) și trimiși în guverne de către Klaus Schwab, răufăcătorul șef al WEF, asigură consensul necesar pentru anularea puterii națiunilor. Guvernele marionetă ale celor care se conformează cântă cu supunere după partiturile primite și sunt recompensate cu funcții, bani sau protecție împotriva urmăririi penale pentru propriul comportament criminal.

Va triumfa răul?

Va triumfa răul? Probabil că nu. Nu pentru că ne-ar ajuta spiritele bune, pentru că ar (re)veni Trump, pentru că ar veni un Q, un S sau pentru că cineva vrea să cumpere un A la roata norocului. Și nici pentru că răul în sine are un motiv negativ. Nu vor câștiga pentru că, în cele din urmă, ei nu pot face oamenilor o ofertă atractivă.

Care este oferta lor?

Ei bine, ei ne oferă o viață în sclavie, în frică, sub control și exploatare. Omul poate suporta asta câțiva ani. Dar pe termen lung spiritul de libertate nu poate fi învins. Libertatea este pur și simplu o ofertă mult mai bună decât o supraviețuire pretins "sigură" când de fapt te afli în custodia celui care te violează repetat.



You May Also Like

3 comments

  1. Nici nu se mai feresc, ne zic in fata cum va fi viitorul nostru:
    "Nu veti mai detine nimic si veti fi fericiti", deci doar noi,nu ei(ei o sa detina totul).

    RăspundețiȘtergere
  2. "răul" e motorul, întotdeauna va exista și va fi ținut sub control

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite, si TU poti deveni acea voce publica - cine te impiedica? :-)
    Eu personal am continuat munca mea de informare cu mult mai multi oameni (expunere exponentiala si incluzand trezirea pe mult mai multe aspecte), insa a disparut polemica de pe social media, poate de aceea ai ramas cu impresia ca eu as fi pus batista pe tambal ;-)
    Deci nici vorba de asta.
    Pe de alta parte, e bine sa mai apara si alte voci, sa se mai trezeasca si alti oameni care sa devina influenceri. ORICINE poate, inclusiv tu :-)

    RăspundețiȘtergere