Parlamentul european nu se (mai) tamifluzeaza ;-)

by - vineri, ianuarie 08, 2010

Conform sursei de AICI, cica domnu' parlament european se cam trezeste la realitate si ar porni o ancheta asupra influentei concernelor farmaceutice in campania mondiala a gripei porcine, concentrandu-se in mod special asupra amplitudinii acestei influente asupra OMS-ului. A fost adoptata o rezolutie care solicita o ancheta, initiativa asteptata demult pt. a asigura transparenta publica asupra "triunghiului de aur" al coruptiei terapeutice dintre OMS, industria farmaceutica si cercetatorii universitari, care au compromis definitiv viata a milioane de oameni si au cauzat pana si moartea unora.

Motiunea a fost pornita de Dr. Wolfgang Wodarg (nu e prosti nemtii astia, totusi), presedintele Comitetului de Sanatate al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei. Wolfgang Wodarg este de profesie medic si epidemiolog (hopa, da' asta chiar a chiulit la cursurile intensive frecventate de duamna aia celebra de pe DC care-si duce dorul singura la ineptiile pe care le produce???) si el considera campania actuala de "pan(ic)demie porcina" a OMS-ului ca fiind cu adevarat "unul din cele mai mari scandaluri ale secolului".

In rezolutie se spune printre altele "In scopul promovarii medicamentelor si vaccinurilor brevetate impotriva gripei, companiile farmaceutice au influentat atat lumea stiintifica, dar si organismele oficiale responsabile pentru normele de sanatate publica, cu intentia de a alarma guvernele din intreaga lume care sa-si epuizeze bugetele de sanatate in strategii de vaccinare ineficace si de a expune inutil milioane de oameni sanatosi la riscul unui numar necunoscut de efecte secundare ale unor vaccinuri testate insuficient. Campania gripei aviare din 2005-2006 combinata cu campania gripei porcine par sa fi provocat foarte multe daune, nu numai asupra multora din pacientii vaccinati si a bugetelor de sanatate publica, dar si in ce priveste credibilitatea si responsabilitatea celor mai importante organisme internationale pentru sanatate."

Ancheta parlamentara se va ocupa de chestiunea "falsei pandemii" (oh, ce blasfemie, se rasuceste creierul lui xenocid cel putrezit demult in mormantul grandiozitatii ;-))) declarate in iulie 2009 de OMS in urma recomandarilor grupului sau de experti universitari (SAGE), grup din care este dovedit ca numerosi membri au legaturi financiare serioase cu GlaxoSmithKline, Roche, Novartis, aceeasi giganti farmaceutici care profita de productia de medicamente si vaccinuri netestate impotriva H1N1.*

Sa vedem ce iese si din asta, ca s-a cam facut doispe fara cinci si in curand ne suna dracu' ceasul la toti, in timp ce toti prostii si inconstientii se inghesuie sa-si suflece maneca la un brat pentru vaccinari si sa vanture cu celalalt brat bâta cu care sa le dea in cap acelora care inca isi mai folosesc propriul creier ca sa gandeasca.

_________________________
* Textul original complet aici: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16667


You May Also Like

1 comments

  1. Pai, da, sunt tot mai multe vocile acelora care refuza sa se mai lase prostiti si folositi ca si cobai pentru profiturile domnilor din industria farmaceutica. Mersi pt. link!!

    RăspundețiȘtergere