Amy Parker - chipul jalnic al propagandei pro vaccinare

by - marți, ianuarie 07, 2014

~~ Atentie: postare cu limbaj explicit, sensibilosii sa nu citeasca! ~~

Circula zilele astea pe net o frauda de articol de un penibil astronomic, preluat de pe site-ul Voices for Vaccines.

Acest site este un site de propaganda oficiala mascata prin vocile "parintilor" care isi vaccineaza copiii.
"Voices for Vaccines is an administrative project of the Task Force for Global Health, an Atlanta-based 501(c)(3) organization.""The Task Force for Global Health was founded as the Task Force for Child Survival in 1984. The Task Force was initially tapped to serve as a Secretariat for a consortium of global health organizations: UNICEF, WHO, The Rockefeller Foundation, The United Nations Development Programme, and the World Bank. These organizations sought Task Force support for a collaborative effort to improve child wellness and survival strategies. With the Task Force as Secretariat for the network, they resolved to work together to develop and implement a plan for global immunization efforts and measures to promote and maintain healthy children and families.

Cu alte cuvinte, toti bogatasii planetei (care se scalda in bani dar tot nu ii satura Dumnezeu!), plus cei care traiesc exclusiv din bolile cronice ale copiilor si "tratamentul" cu multe, multe, multe, multe medicamente s-au strans intr-un Task Force, complet dezinteresat evident, ca sa implementeze "imunizarea globala"! Iaca binefacere ;-)



Asa-zisii "sceptici" din plastilina ar trebui sa se jeneze putin de naivitatea cu care pun botul la o prosteala atat de stravezie pe un site sponsorizat de cei care au exclusiv interese financiare sa-si impinga "agenda".   




Pe pagina respectiva, "parintii" cu voci provaccinare au si un "Consiliu Stiintific" (hehe), din care nu mai e cazul sa vi-l prezint pe coruptul si criminalul de Paul Offitt (zis si Dr. Profit). 

Scientific Advisory Board
Voices for Vaccines relies on its Scientific Advisory Board to ensure the vaccine information on this site is accurate and up-to-date. The members of the Scientific Advisory Board are:
  • Alan R. Hinman, MD, MPH, Director for Programs, Center for Vaccine Equity at the Task Force for Global Health
  • Paul A. Offit, MD, Chief, Division of Infectious Diseases and Director, Vaccine Education Center, The Children’s Hospital of Philadelphia; Professor of Pediatrics and Maurice R. Hilleman Professor of Vaccinology, Perelman School of Medicine at the University of Pennsylvania
  • Stanley A. Plotkin, MD, Emeritus Professor of Pediatrics at the University of Pennsylvania; Emeritus Professor at Wistar Institute; Former Chief, Division of Infectious Diseases, The Children’s Hospital of Philadelphia
  • Deborah L. Wexler, MD, Founder and Executive Director, Immunization Action Coalition

In caz ca nu stiati, musiu Offitt asta e "expertul" multimilionar cu celebrul citat conform caruia un bebelus ar suporta bine si 100.000 de vaccinuri odata! Ei, da, asta om de stiinta, nu? Da' de ce nu ne demonstreaza pe pielea lui ipoteza asta?




Culmea este ca am gasit traducerea in romana a articolului pe pagina de Facebook BABY CARE SIBIU, o pagina care se vrea preocupata de ingrijirea bebelusilor prematuri!!!! Combinatia bebelusi prematuri si vaccinare mi se pare de un cinism infiorator! Rusine pentru atata dezinformare!

In articolul respectiv, o tanti prezentata ca Amy Parker -care a crescut nevaccinata si acum este la creier proaspat spalata (sau mai degraba corupta pana in maduva, daca nu e inventata)- ne povesteste din viata ei:




Sunt un copil al anilor 1970 al unor părinţi obsedaţi de sănătate. Şi nu am fost vaccinată. Am fost crescută cu o dietă incredibil de sănătoasă: nici un strop de zahăr până la 1 an, legume organice cultivate în grădina de acasă, lapte neprelucrat, fără glutamat, aditivi sau aspartam. Mama mea a folosit homeopatia, aromaterapia, osteopatia şi luam zilnic suplimente de vitamina C, echinacea şi ulei de ficat de cod.
Am avut un stil de viaţă sănătos, mult timp petrecut pe afară, am crescut în apropierea unei ferme, mergeam pretutindeni, am făcut sport şi dansam de două ori pe săptămână, am băut apă din plin. Nu am avut voie să mănânc nici măcar floricele de porumb, chiar şi sucul meu proaspăt de fructe era îndoit cu apă pentru a-mi proteja dinţii şi aş fi făcut moarte de om pentru o bucată de pâine albă şi biscuiţi de la magazin în gentuţa mea cu gustarea de prânz, măcar din când în când, în loc de fructe, la fel ca şi ceilalţi copii. Mâncam doar carne organică, locală, poate o dată sau de două ori pe săptămână iar mama şi tata găteau totul de la început iar chipsurile gătite în cuptor erau rezervate pentru acele seri în care mama şi tata aveau musafiri şi trebuia să avem „trataţie”.
„Cum am reuşit eu, cu idilica mea copilărie şi mâncarea mea uimitor de sănătoasă să fiu mereu bolnavă?”
Nu, intrebarea corecta este: pot fi eu atat de cretina incat sa prezint o asemenea "biografie" si sa astept ca cineva sa-mi creada elucubratiile? Ete na, hai ca la fraieri merge, le explic ca daca mama mi-ar fi dat jambon cu jumari de dimineata pana seara, zahar, glutamat si paine alba, DAR m-ar fi vaccinat, atunci nu as fi fost mereu "uimitor" de bolnava... si fraierii pun botul, sa vedeti!
Oricât de sănătos ar părea stilul meu de viaţă am făcut pojar, oreion, pojărel, un tip de meningită virală, scarlatină, tuse convulsivă, amigdalită în fiecare an, vărsat de vânt, unele din ele care ar fi putut fi prevenite prin vaccin. Când am avut vreo douăzeci de ani am făcut infecţie cu papiloma virus, o formă precanceroasă şi am petrecut 6 ani din viaţă gândind cum o să le spun celor doi copii ai mei că mami are cancer înainte ca să scap şi de asta.
Muica, la individa asta trageau bolile ca plosnitele! Cum iesea din casa: POC - o troznea pojarul cu maciuca dupa ceafa; cum sa bea si ea un suculet diluat cu apa: POC dadea si oreionul peste ea; cum se plimba ea nevinovata pe langa ferma: POC si pojarelul dupa colt s-o "infecteze"; cum incerca si ea sa danseze pe lacul lebedelor: POC si meningita virala cu tractorul peste ea; cum voia si ea sa se bucure de "idilica" ei copilarie: POC ia aici si-o scarlatina, ca prea e ma-ta obsedata de sanatate; cum punea botul la ugerul vacii sa bea "lapte neprelucrat": POC si-o amigdalita pul(t)acee; cum sa muste si ea dintr-un fruct sanatos: POC venea si tusea convulsiva intr-o vizita, ca auzise ca s-a deschis la Amy Parker tabara pentru toate bolile copilariei! Toate??? Ah, nu, nu toate, doar in cea mai mare parte alea pentru care existau vaccinuri, doar alea se vorbisera intre ele sa dea navala peste biata Bio-Amy... Ete-te ce coincidenta, tzatzo! Da' cu poliomierlita ce-ai avut de n-ai pus-o pe lista, fa? N-a avut rezervare in tabara? Si la ferma aia chiar vrei sa ne spui ca nu erau si cuie ruginite, n-ai facut un mic tetanos la anos? Ce-i discriminarea asta?

Ah, iar cu "forma precanceroasa" de "infectie cu papiloma virus" in anii '90, ne spui si noua cine a pus diagnosticul? Mama Omida?

Hai, mai rasfirati, baieti, mai rasfirati, ca sunteti lamentabil de transparenti! 
Deci a avea „imunitate naturală” nu a funcţionat pentru mine.
O imunitate naturala nu a functionat, of, of, of, saraca de ea, da' "imunitatea vaccinala" ar fi functionat, cum sa nu - hai, fraieri, puneti botul?
Cum am reuşit eu, cu idilica mea copilărie şi mâncarea mea uimitor de sănătoasă să fiu mereu bolnavă? Mama a fost una din cele mai preocupate de sănătate mame - îi certa pe toţi prietenii mei în legătură cu asta. Nu a fumat, nu consuma alcool, nu lua medicamente şi nu ne lăsa să ne uităm la televizor la orice, nu ne purta cu încălţăminte de plastic şi alte lucruri din astea. A trăit o viaţă alternativă sănătoasă. Şi ştiţi ce? Mă bucur că ne-a hrănit cu minunata ei dietă şi mă bucur că a avut grijă de noi în acest fel.
Dar asta nu a prevenit îmbolnăvirea mea cu bolile copilăriei.
Aoleu, drobule de sare, unde esti?? Pai dupa toate "nenorocirile" cu care ne tot ameninta provaccinalistii, Amy asta trebuia sa fie demult oale si ulcele de la atatea boli "grave" si "potential fatale"prin care a trecut... 

In alta ordine de idei, ceva dosare medicale ca dovada? Un interviu cu parintii aia obsedati de sanatate? Un pdf micut cu stampila doftorului, sa vedem si noi copilul ala alimentat si crescut perfect sanatos care a dezvoltat una dupa alta OPT boli ale copilariei??? Ah, no, nu servim asa ceva, noi tre' s-o credem pe cuvant pe ... hmhm ... "Amy"... ca ea e pe site-ul sponsorizat de Task Force for Global Health. Adica mamele care relateaza despre copiii lor autisti sunt "cazuri anecdotice", prea sentimentale, nu au credibilitate, dar o imbecila care nici macar nu stie unde sa se opreasca cu minciuna este mai credibila?
Cei doi copii ai mei, vaccinaţi, pe de altă parte, au fost rareori bolnavi, au primit antibiotice poate de două ori în viaţa lor (nu ca mine care am făcut atât de multe boli pentru care am avut nevoie de antibiotice atât de des că am dezvoltat rezistenţă la ele ceea ce m-a dus în spital cu un microb rezistent la penicilină la 21 de ani – acea amigdalită care a ucis-o pe regina Elisabeta şi de care am scăpat doar cu antibiotice).
Alt bull$hit cu coroana regala: o mama care era atat de "obsedata cu sanatatea" i-ar fi dat copilului des antibiotice? Auzi, Amy, da' niste ciuperci in cur nu-ti iesisera in copilaria ta idilica? Hai, du-te si te culca, nu vezi ca esti beata?

In plus, iata inca o palma peste ochii "scepticilor" care inghit asemenea baliverne fara sa le verifice: regina Elisabeta NU a murit de amigdalita, draga "Pharma-Amy":

"Regina Elisabeta I - Cauza decesului
Cauza mortii reginei Elisabeta nu a fost confirmata, neexistand autopsie. Se crede ca a murit de o septicemie generalizata care se poate sa fi fost cauzata de aplicarea acelui make-up numit "ceruse" (un amestec din plumb alb si otet, care in mod clar era otravitor). Alte posibile cauze sunt cancerul sau pur si simplu batranetea."


In plus, sa nu uitam ca regina mai avea si 70 de ani cand a murit, ceea ce pt. vremurile alea era o varsta extraordinara! Dar sa mergem mai departe cu analiza textului.
Copiii mei nu au avut altă boală a copilăriei în afară de vărsat de vânt pe care l-au făcut amândoi în perioada în care încă alăptam. Şi ei au crescut cu o dietă sănătoasă, cu alimente organice, de casă, etc. Nu chiar la fel ca mine pentru că eu nu am fost la fel de strictă ca mama, dar amândoi sunt mai sănătoşi ca mine şi decât am fost eu vreodată.
„Dacă crezi că sistemul imun al copilului tău e suficient de puternic ca să lupte împotriva bolilor care ar putea fi prevenite prin vaccin atunci cu siguranţă este suficient de puternic ca să lupte împotriva oricăror minime cantităţi de patogeni morţi sau slăbiţi care sunt prezenţi în vaccinuri.”
Unu la mana, nu exista patogeni. Slabita e cel mult inteligenta ta si a cititorilor tai care inghit acest bullshit, draga ... hm... "Amy"... Stiinta a ramas repetenta la dovada patogenitatii microorganismelor. Stai jos: nota patru la cunostinte, opt la dezinformare!

Doi la mana: nu exista nici sistem imunitar. Ai cazut deja de pe scaun, Amy?
Mă trezesc câteodată mirându-mă de afirmaţia că „complicaţiile bolilor copilăriei sunt extrem de rare dar cele ale vaccinurilor sunt agresive”. Dacă este aşa, încerc din greu să înţeleg de ce eu cunosc mult mai multe persoane care au suferit complicaţii ale bolilor care ar putea fi prevenite ale copilăriei şi nu cunosc pe nimeni care să fi suferit complicaţii din cauza vaccinurilor. Am prieteni care au surzit după pojar (rujeolă). Am o prietenă care este parţial oarbă după rubeolă (pojărel) contactat în uter. Fostul meu soţ a făcut pneumonie de la vărsatul de vânt. Fratele unui prieten a murit de meningită.
Da, si cumnata varului unui unchi de-al cincilea dinspre tatal vitreg a "contactat" prin muie un virus mutant si s-a cacat violet fosforescent 7 zile. Da, am inteles mesajul!
Dovezile anecdotice nu trebuie să fie baza deciziilor noastre. Părerile unora şi ştiinţa bazată pe dovezi insuficiente pentru a schimba opinii, astea le cunosc deja. În fond, calea urmată de cei care se opun vaccinurilor este una anecdotică, nesusţinută de dovezi.
Daca n-ai fi o vaca proasta si corupta, ai sti ca "dovezile" trebuie sa le aduca cei care vor sa impuna vaccinarea, nu cei care se opun acestui experiment de tip genocid.
Ei bine, v-am spus care este experienţa mea personală. Şi experienţa mea personală m-a făcut să mă grăbesc să îmi vaccinez copiii şi pe mine. Am făcut de curând gripă şi acum recuperez vaccinul pentru tuse convulsivă ca să îmi protejez copilul nenăscut încă. Imunitatea mea naturală dobândită după trecerea prin tusea convulsivă la vârsta de 5 ani nu va fi suficientă să îl protejez după naştere.
De fapt, draga Amy, chiar presupunand ca articolul ar fi adevarat si ca toate bolile alea "vaccinabile" te-ar fi lovit in copilaria ta idilica, chiar esti atat de imbecila incat nu realizezi ca oamenii care au discernamant vor vedea imediat ca TU insati esti dovada cea mai clara a faptului ca nu ai avut nevoie de vaccinuri si ca traiesti bine mersi? Eu nu am intalnit pana acum niciun om care sa fi trecut prin toate bolile pe care le-ai descris tu ca te-ar fi "lovit", asa ca uite cum devii dovada perfecta a inutilitatii vaccinurilor! Daca ai trecut fara sechele prin OPT boli ale copilariei si ai ajuns sa fii publicata pe site-uri sponsorizate de ditamai organizatiile de "sanatate", la ce te mai plangi?

Ti-e clar si ca ne e clar ca toate cazurile anecdotice pe care le prezinti sunt jenant de inventate, da? De ce ai facut gripa? Din moment ce esti fan atat de mare al vaccinurilor, nu cumva ti-ai facut si vaccinul antigripal, care se stie ca in cele mai multe cazuri declanseaza simptomele de gripa? Iaca, acum suporta consecintele. Ah, si sa ne pui si un video cum te-ai grabit la vaccinul pt. tuse convulsiva peste simptomele de gripa, sa postezi inregistrari ca sa ne tii la curent cu toate vaccinurile pe care le recuperezi. Sper ca stii ca trebuie sa-ti refaci toata schema de vaccinare pe care ai ratat-o in copilarie, da? Sa nu uiti!
Înţeleg, până la un punct, de unde vin părinţii care nu vor să îşi vaccineze copiii. În anii 1990, când eram o tânără şi îngrijorată mamă, înfricoşată de lumea în care urma să îmi nasc copilul,
Si noi intelegem ca toti cei care traiesc cu frica eterna de drobul de sare sunt victimele ideale ale spalarii de creieri marca big pharma. Vaai, erai mama ingrijorata? Ia aici un cocktail de aluminiu, mercur, antigel, creier de maimuta si aldehida formica (to name but a few) sa-l injectam in organismul bebelusului tau, poate iti mai trece frica. Vaaai, esti infricosata de lume? Stai ca-ti injectam bebelusul si cu niste ADN strain/animal combinat cu otravuri celulare, poate te linistesti.
studiam homeopatia, fitoterapia şi aromaterapia, credeam în îngeri, vrăjitoare, clar-văzători, cercuri în lanuri de grâu, extratereştri la Nazca, marinari uriaşi care îşi împărtăşeau cunoştinţele aztecilor, incaşilor şi egiptenilor şi credeam că eram o persoană binecuvântată de Spiritul Sfânt cu capacităţi vindecătoare.
Cand plm aveai timp sa studiezi toate astea, fa, daca erai tot timpul bolnava si pe antibiotice si prin spitale? Stii ceva, draga "Amy"? Chiar daca ar fi adevarat ce scrii, asta nu ar insemna decat ca tu de fapt ai ramas la fel de credula si imbecila, ti-ai schimbat doar "zeitatile" la care te inchini si in mana carora pui raspunderea pentru viata si sanatatea ta si a familiei tale.
Îmi studiam aura la jumătate de preţ şi filtram fluorul din apa de băut. Alesesem să fac regresiuni în trecut în loc să iau antidepresive.
Pai si de ce nu spui, fa, de la inceput, ca esti pe antidepresive? Ca s-a isterizat juma' de Facebook citind elucubratiile vomitate de Prozacul din tine! Aia care ti-au trimis cecul ca sa publici un asemenea articol atat de flagrant de handicapat stiau ca esti pe antidepresive? Sau esti bipolara si nu s-a prins nimeni? Si vezi ca nu e indicat sa amesteci antidepresivele cu alcoolul!


Primeam zilnic sfaturi de la cărţile de tarot.
Cum le primeai?  Ti le cacau porumbeii calatori in cap?
Îmi cultivam propriile mele legume şi îmi preparam propriile remedii din ierburi. Eram atât de scorţoasă încât m-am prăbuşit literalmente.
Draga "Amy", vezi ca spalatii pe creier care ti-au tradus elucubratiile in romana nu au stiut ca in engleza moderna cuvantul "crunchy" a capatat o conotatie ironica si se traduce prin "rontaitor de seminte". Scortosii poate ca s-or prabusi, dar cei care mananca seminte multe si o fac cu un dram de inteligenta nu se vor prabusi, garantat. 
Abia când am reuşit să preiau controlul tuturor acestor gânduri şi temeri paranoide despre lumea din jurul meu şi am devenit un om cu gândire critică obiectivă, abia atunci m-am făcut bine. Şi abia atunci când am încetat să iau pastile de zahăr pentru orice şi am început să merg la medici am început să prosper fizic şi mental.
Categoric, se vede ce mult ai prosperat: un om cu gandire critica obiectiva sare intotdeauna de la "luatul de pastile de zahar pentru orice" (semn ca erai oricum o ipohondra si o imbecila fara discernamant!) la mersul la medici si ridicatul manecutei pentru seringa cu otravuri celulare. Brava progres, felicitari! Vorba aia, unde oricum nu e creier, aluminiul din vaccinuri nici nu are ce ataca.
Dacă crezi că sistemul imun al copilului tău e suficient de puternic ca să lupte împotriva bolilor care ar putea fi prevenite prin vaccin atunci cu siguranţă este suficient de puternic ca să lupte împotriva oricăror minime cantităţi de patogeni morţi sau slăbiţi care sunt prezenţi în vaccinuri.
Viata e o lupta ... totul e razboi ... bla bla bla... natura ne ataca... natura ne distruge ... numai vaccinurile ne salveaza... bla bla bla...
Dar nu toţi din jurul tău sunt la fel de puternici, nu toată lumea are de ales, nu toată lumea poate lupta împotriva acelor boli şi nu toată lumea poate fi vaccinată. Dacă ai un copil sănătos, atunci copilul tău sănătos poate face faţă vaccinurilor şi poate proteja acei copii care nu sunt sănătoşi şi nu pot fi vaccinaţi.
Sigur, iar daca copilul nu "face fata" atunci face spate... nu conteaza... banul sa iasa!
Învaţă-l pe copilul tău compasiunea şi învaţă-ţi copilul despre responsabilitatea pentru cei din jurul lui.
Sigur, responsabilitatea majora nu este sa gandim cu propriul creier si sa deschidem ochii celor manipulati si folositi ca si cobai, ci doar sa punem botul la parolele goale de continut ale spalatorilor profesionisti de creiere, sa facem outsourcing cu mintea noastra, ca ne oboseste prea tare ganditul cu propriii neuroni.
Nu îţi învăţa copilul să fie egoist şi speriat de lumea în care trăieşte şi de oamenii din jurul lui.
Pai cine e speriat, fa, nu faceti tot voi valuri de isterie ca ai nostri copii nevaccinati va "infecteaza" odorul pe care l-ati umflat de substante neurotoxice care sa-l "protejeze"?
Şi învaţă-l să iubească oamenii cu autism sau cu alte disabilităţi importante dar să nu-i eticheteze ca fiind handicapaţi.
Oh, saracii copii autisti, ia uite cata compasiune fata de ei tocmai de la o pupincurista corporatista! Mars inapoi la troaca, scroafa imputita si corupta!
„Aceia dintre voi care nu aţi făcut bolile copilăriei deşi nu aţi fost vaccinaţi sunteţi norocoşi. Nu aţi fi reuşit asta fără noi, cei care suntem pentru vaccinuri.”
Cum, "Amy", ai fost atat de subtila incat sa ocolesti termenul pe care in secret il iubesti atat de mult - imunitatea turmei? Well, I've got another newsflash for you: nu exista nicio imunitate a turmei data de vaccinuri. Asa ca ia-ti compasiunea asta masluita si hai sictir in mortii ma-tii de troll penibil din big pharma!
Şi, în final, ceea ce este cel mai important pentru mine – expunerea conştientă a copilului tău la bolile copilăriei este o cruzime. Chiar şi în absenţa complicaţiilor aceste afecţiuni nu sunt plăcute. Nu ştiu tu, dar mie nu-mi place să văd copiii suferind fie şi de o răceală sau de o rană la genunchi.
Nici io nu stiu altii cum sunt, dar ce te faci ca mie nu-mi place sa vad copiii injectati cu substante neurotoxice. Mea culpa, sunt intr-adevar ceva mai "cruda" cu o rana la genunchi, dau cu scuipat si trece. Daca ai si tu vreo rana intre ochi, da-te mai incoace sa-ti trag si tie o flegma, sa-ti treaca...
Dacă nu ai avut niciodată aceste boli atunci nu ştii cât de urâte sunt dar eu ştiu. Durere, disconfort, incapacitatea de a respira, de a mânca sau de a înghiţi, febră, coşmaruri, mâncărimi pe tot corpul atât de mari că nu poţi suporta nici cerceaful, să slăbeşti aşa de mult încât să nu mai poţi nici merge bine, diaree care te lasă sleit de puteri pe podeaua băii, orele neplătite ale părinţilor care lipsesc de la lucru (şi eu lucrez acasă, deci rămâneam fără venituri), carantina, absenţele de la şcoală, absenţele de la petreceri, grijile, nopţile nedormite, transpiraţia, lacrimile şi sângele, vizitele la miezul nopţii la X şi Y, aşteptarea din camerele de aşteptare ale medicilor singură fiindcă nimeni nu vrea să stea lângă tine fiind înfricoşaţi de erupţia de pe toată faţa copilului tău ...
Mda, am avut si eu pojarel si varsat de vant si iata-ma, matura si sanatoasa. Guess what, stupid fuck? Ma abonez oricand la niste simptome care se incheie in 2 saptamani decat sa-mi introduc copilul in "clubul pacientilor pe viata".
Aceia dintre voi care nu aţi făcut bolile copilăriei deşi nu aţi fost vaccinaţi sunteţi norocoşi. Nu aţi fi reuşit asta fără noi, cei care suntem pentru vaccinuri. De îndată ce ratele de vaccinare încep să scadă cu atât mai puţin va putea imunitatea celorlaţi să apere şi pe copilul tău. Cu cât mai mulţi oameni vor dori să îşi vaccineze copilul cu atât vom fi mai norocoşi.
Dar mai bine imagineaza-ti tu, "Amy", ce norocosi vom fi cu totii daca vom iesi din paradigma fricii, din paradigma frauduloasa a teoriei "infectiei" si a "patogenitatii" microorganismelor, daca vom iesi din gandirea mecanicista si reductionista si din naivitatea de a pune botul la "binele cu forta" pe care ni-l vor vanzatorii si impingatorii de vaccinuri. Tare norocosi vom fi cu totii! Iar cu inca putin noroc, lumina adevarului se va revarsa candva si peste cartitele care inca prefera sa traiasca in intunericul ignorantei si chiar peste personajele de teapa ta, draga "Amy".
După Amy Parker, 2014, 3 ianuarie
Amy Parker este o mamă de 37 de ani care are doi copii adolescenţi şi este pe cale de a naşte al treilea copil în curând. A fost crescută într-un loc idilic din Lake District, England de părinţi foarte conştienţi. În prezent lucrează în Fylde Coast, England şi predă pian şi canto.

Pai cum avea "parinti foarte constienti" daca nu au vaccinat-o? Se poate, mai baieti, s-o dati in bara asa penibil pana si la ultimul paragraf?? In plus, o englezoaica care scrie cu ortografia americana?? Haideti, mai baieti, scoateti-o dracului de pe antidepresivele alea sau construiti-va cu mai multa atentie biografia personajelor fictive de "parinti" care preamaresc vaccinarea.

Da' nu-i nimic, Amy, tu baga mare cu contractiile alea, ca la al treilea copil vrem sa vedem pe viu toate vaccinarile, il cooptam si pe Offitt sa organizeze seringile cu care sa demonstreze ca un bebelus va suporta extraordinar de bine alea 10.000 de vaccinuri concomitent! Haide, Amy, e un pas mic pentru tine, dar un salt urias pentru omenire!! Hai, nu fii egoista, pune-ti nou-nascutul la bataie ca sa demonstrezi si prin fapte cat de mult crezi in vaccinuri, nu prin labareala sterila pe internet! Si daca tot predai canto, in timpul vaccinarii cu alea 10.000 de doze de vaccin nu uita sa faci si vocalize cu Nessun dorma...



In alte conditii, ti-as fi plans de mila tie si copiilor tai, draga "Amy", dar cand iesi la inaintare cu un asemenea articol in care ii descrii ca iresponsabili si "cruzi" pe parintii care nu vaccineaza si oferi "argumente" atat de jenante, trebuie sa-ti asumi si reactiile mai dure ale celor care vad dincolo de ceata propagandista a impingatorilor de seringi si care urasc manipularea ieftina. 

Iata ca si o comunitate de mame a facut o analiza pertinenta a acestui troll numit "Amy". Si am mai gasit un raspuns pe masura.

You May Also Like

18 comments

  1. Piersicuto, esti o acefala , mi-e mila de copiii tai.Sper sa mori,cat mai curand.Tu si Cristela de manuta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina Tacaciu, iti public comentariul ca sa vada toti cititorii mei ce hram poarta spalateii pe creier. You made my day :-)

      Ștergere
    2. Incredibil! Inca o dovada ca samaritenii astia care ne vor binele (injectat) cu forta au legaturi mentale stranse cu cimitirele.....

      Ștergere
    3. O persoana care din "mila" fata de copiii cuiva le doreste acestora sa le moara mama doar fiindca se opune vaccinarii... wow... Nu stiu cine o fi madam Tacaciu asta, dar vreau sa-i spun doar: mai tacaci din gura, ca nu mor caii cand vor catelele turbate!
      Feli, toata admiratia pentru munca ta neobosita! Si da, si eu m-am enervat cand am citit prima oara articolul, nu ma asteptam sa puna botul atatia naivi din Romania...
      Dora S.

      Ștergere
    4. Cristina tacaciu e peste tot cu propaganda pro vaccinare

      Ștergere
    5. Wow... urat mesaj. O cunosti cumva pe Felicia? I-ai cunoscut tu copiii sa iti poata fi mila de ei din vreun motiv? (Mie imi e clar ca habar nu ai cine e Felicia, nu stii nimic despre ea). Sunt multe postari ale Feliciei cu care nici eu nu sunt de acord, insa poti sa-ti exprimi in mod civilizat dezacordul sau poti sa te abtii... Eu o cunosc pe Feli de vreo 7 ani si desi nu rezonam in anumite aspecte eu am tot respectul ptr. munca ei si mai ales ptr. ea, ca persoana.
      Nadia B.

      Ștergere
    6. Tacaciu are 27 de ani, nu este mamica, nu este casatorita, nu are job, sta pe net si-si spala frustrarile.

      Ștergere
  2. Feli, mersi ca ai pus punctul pe i. Ma isterizasera deja doua "amice" cu acest articol, deci replica ta a venit la fix.

    RăspundețiȘtergere
  3. :))))))) Foarte tare ! N-apucam sa citesc bine citatele si sa ma crucesc , ca imediat veneau comentariile tale geniale...Apai sincer , cine pune botu la asa ceva ..isi merita soarta ..numai ca din pacate asta devine soarta propriilor copii, care nu au nicio vina, si pentru care ei , tampitii de parinti , sunt direct raspunzatori !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Haha, ma doare burta de ras... Feli, dac-ai sti ce viltoare ai produs in grupele alora cu neuronul mititel......
    Si eu am primit articolul (ca o mama cruda si iresponsabila cu 2 copii neintepati), m-am enervat pe moment, apoi mi-am spus exact ca Dan mai sus: apai cine-o pune botul si-o trage singur in genunchi... ca viata tot ne da lectii si ne lovim mereu de pragul de sus pina sa-l inregistram p-al de jos...
    oricum, multumesc, mi-am luat azi o portie mare de ris...
    Sim

    RăspundețiȘtergere
  5. Feli, bravo, mi-a placut articolul: demonteaza punctual si realist aberatiile lu tanti aia si inca o data, ai un umor teribil...
    amputatii care se dau "sceptici" cad in niste orgasme stelare la nu stiu ce imbecil care o discrediteaza pe Crina Veres cu expresii de genul "o fut in gura", dar aceiasi amputati se ofuscheaza la articolul tau ca panseluta cand vrea cainele sa se pise langa ea...

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo, Feli! Ma bucur ca ai scris acest articol. Sper ca cei care au citit articolul original sa citeasca si replica ta si sa GANDEASCA macar asa un pic si sa isi puna cateva intrebari daca singuri nu sunt in stare si cred orbeste in aberatii de genu'.

    RăspundețiȘtergere
  7. am incercat sa citesc articolul original.
    Stiti ce am inteles de acolo? ca Amy a avut o copilarie dominata de frica. Si inca e urmarita de asta. Si mama ei la fel.

    P.S. oare care a fost materialul ei genetic? Oare daca s enastea intr-o familie unde nu avea acces la suficienta alimentatie, facea parte din cei 50% din copii care supravietuiau sau nu? oare care era calitatea apei care o consuma?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie sincer mi se pare ca si Amy si tu, draga Piersicuto, exagerati! Sunteti la doua extreme. Eu sustin doar ceea ce declari tu sus si tare in disclaimer-ul tau: "Recomandarile mele legate de sanatate se bazeaza pe experienta personala si pe cercetarile aprofundate timp de 7 ani (din surse medicale). Va recomand cu caldura sa nu urmati orbeste indicatiile nimanui, ci sa va informati intotdeauna din cat mai multe surse independente inainte de a lua decizii importante legate de sanatatea voastra si mai ales a copiilor vostri ...". Si as mai zice asa: inainte de a hotari daca ne vaccinam copiii sau nu, sa cantarim cu atentie beneficiile si riscurile. Nu vreau sa fac propaganda pentru vaccinare, dar pe de alta parte cred ca ar fi bine sa nu uitam nici cati copii au murit datorita poliomielitei, sau pertussis-ului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand pui botul la statisticile falsificate, fara sa vrei si tot propaganda pt. vaccinare (si spalare pe creier) faci...

      Ștergere
  9. Tanti asta zice ca ea n-a facut vaccinuri si d'aia s-a imbolnavit.
    Eu unul, cu toate vaccinurile facute, am reusit sa fac toate bolile pt care ma intepasem in frageda pruncie. Iar ca sa fie treaba treaba, de fiecare data cand ma imbolnaveam de cate o boala a copilariei trebuia sa fac injectii. Batalion de tragere era fundu' meu. Ce mai stateam cu frunze de varza la fund ca sa-mi treaca durerile... :))
    Prin adolescenta m-am imbolnavit de astm si diverse alergii, astfel ca a trebuit sa reiau seria de intepaturi sub forma de diverse vaccinuri, dar si pastile si spray-uri de dat in gura. Din cauza unui spray d'asta sunt nevoit acum sa gazduiesc in gat o frumusete de stafilococ din cauza caruia "flegmez" de fiecare data cand mananc ceva dulce, ori beau lapte, si care ma obliga sa-mi dreg vocea 1 data la 2-3 minute. Degeaba l-am lovit cu solutii, pastile si injectii, ca stafilococu' e tot acolo. Bine naibii ca nu se ia, ca altfel eram condamnat la singuratate :))
    Parintii mei au intrebat-o pe doctora mea de astm cand o sa-mi treaca boala, iar ea le-a raspuns ca la pubertate. Acu' ma intreb eu, mai bine nu asteptam noi pubertatea (aveam 14 ani), eliminam cauzele alergiei (praful, mucegaiul, casa batraneasca de la tara) si cu banii cheltuiti pe medicamente si drumuri la doctori mergeam mai bine la munte sau la mare?! Sau mergeam la psiholog pt a verifica daca astmul e intr-adevar o boala psiho-somatica?!
    Pe la 18 ani, parca, am incheiat tratamentul, dar astmul mi-a trecut abia cand am schimbat regimul alimentar (de la mezeluri, prajeli si alimente procesate la legume si mancare preparata cat mai simplu) si m-am apucat serios de mers pe munte si plimbat cu bicicleta. Asta se intampla pe la 24 de ani. Daca la 18 ani nu puteam alerga 1000m fara sa am probleme cu respiratia, acum pot alerga aceeasi distanta fluierand sau pedala 250km pt a ma intretine apoi cu o fata :D

    Ca tot am deschis subiectul... Ca orice baiat am avut si eu cosuri, care cosuri ma enervau foarte tare. Cum nici un tratament nu daduse roade am zis sa-l incerc pe cel mai puternic. Nu mai stiu cum ii zice, dar pe lista de efecte adverse a acestui medicament era mentionata chiar si sinuciderea... LOL =)) Nu m-am sinucis, dar nici de cosuri n-am scapat. Abia dupa ce am redus foarte mult cantitatea de carbohidrati din dieta am obtinut efectul pt obtinerea caruia ma otravisem atata vreme. Iar efectul a fost deplin abia dupa ce mi-am castigat increderea de sine, ca si cosurile astea sunt influentate de starea emotionala.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iata care este alternativa. Bolile se transmit si empatic, dar si in absenta alimentatiei adecvate si a igienei. Transmitandu-se empatic, ajungem la latura magnetica a psihicului, cuantica , psihotronica etc. Daca dispar vaccinurile , societatea va trebui sa explice lucruri ascunse de cca o suta de ani, lucruri incadrate la paranormal. Nu radeti, actiunea meficamentelor este magnetica. Laturile ezoterice au fost ferite de ochii nostrii, dar cu ele se manipuleaza si se castiga razboaie, asa se produc si bolile.

    RăspundețiȘtergere