Dezbaterea proiectului legii vaccinării obligatorii, prin prisma unei mame din provincie

by - luni, mai 15, 2017

=== GUEST POST ===
Autor: Alina Jarnea


Plecăm cu povestea de la drumul către București. 

Acușica se fac 30 de ani de libertate, în care nu am fost în stare să construim o amărâtă de autostradă, care să lege vestul de capitală și de centrul țării. Opriri nenumărate pe Valea Oltului, pentru că veșnic se lucrează, iar în alte locuri șoseaua era obturată din cauza mormanelor de pietre și noroi prăvălite din munte. În locurile în care au lărgit șoseaua, te trezești că-ți apare o linie continuă în față și ti se termină banda… în șanț. Serpentinele, nu mai au marcaje în curbe, habar nu ai care ți-e banda. De autostradă nu mai vorbim, că se știe. Am ajuns în București înainte de 8 dimineața, plecați la 4.15 de acasă! Am făcut mai bine de o oră până în parcarea de lângă stația de metrou Eroilor, practic ne-am târât câțiva km.


De acolo am mers pe jos până la Institutul Național de Sănătate Publică, adică aproximativ 700 m, în care distanță am întâlnit 2 oameni vorbind singuri pe stradă, DOI! Mulțumim ”științei” medicale și ”conducătorilor iubiți”...

Ajungând la destinație, după multă cafea, evident că am căutat baia. Am înțeles că nu au capace pe vasele de toaletă, am înțeles că au faianță, calorifere și alte dotări de acum 30 de ani, dar să nu ai hârtie igienică și săpun și să vorbești de sănătate publică… hmmm, aș zice INACCEPTABIL! Ditamai Institutul, dintr-o capitală, europeană lipsit de consumabilele utilizate în igiena primară. Mergeți să vedeți Casele de Asigurări de Sănătate, poate luați exemplu. N-aveți bani? Luați-i înapoi de la hoți!

Ne-am inghesuit în niște șiruri de scaune de cinema, într-o sală prea mică să încapă și atâția cameramani cu trepiede.




In fine, începe dezbaterea, primul la dat cu părerea - un puștiulică propagandist, cică "președinte al Societății Raționaliste din România", un domn O.C. Cred că se ocupă cu rațiile de vaccinuri, fiindcă discursul lui n-a fost nici rațional, nici inteligibil.

Au început să vorbească strict și la obiect, pe articole de lege, mămicile care au copii mai mult sau mai puțin grav afectați de vaccinuri, cerând scoaterea din lege a cuvântului "obligatoriu". Mesajul a fost unul foarte limpede, l-a înțeles și domnul Rafila, noi mămicile nu avem nimic împotriva vaccinării sau a celor ce aleg să vaccineze, dar să nu ne oblige nimeni să vaccinăm, pentru că fiind pățite, nu mai vrem să vaccinăm.

Ministrul actual al sănătății n-a stat mai mult de 10 minute, pentru că avea alte interese față de cele ale noastre, legate de sănătatea copiilor țării. Toate televiziunile au sărit așadar să-i asculte părerea la plecare, înainte ca el s-o asculte pe a noastră. L-ați auzit cu toții ce prostii a declarat.

Prof. Dr. Streinu Cercel a fost de asemenea prezent.



O doamnă medic de familie ne-a informat prin discursul ei că nu avem de ce să ne îngrijorăm pentru copiii alergici, potențial alergici la componentele toxice din vaccinuri, fiindcă ei au pregătite lângă copil injecțiile cu adrenalină, în caz că dă copilul ortu' popii de la vaccin, să-l reanimeze urgent!!! 

Asta e gândirea medicală de azi. Foarte trist. Șocantă anafilactic, aș putea spune, declarația doamnei cu adrenalina pregătită. Da știu, habar n-am ce înseamnă șoc anafilactic fiindcă nu m-am dus la doctor să pună diagnostic atunci când de la jumătate de pastilă de algocalmin a început să mi se umfle limba și zona laringelui și am simțit că nu mai pot respira. Niște senzații tari și … foarte ”plăcute”, ce să mai zic?

Apoi n-am reținut dacă tot dumneai sau alta ne-a explicat că trebuie să respectăm regulile, așa cum există reguli de trafic, așa și vaccinarea trebuie reglementată, adică forțată. Un părinte i-a spus că vaccinarea este singura practică medicală căreia i se acordă atât de mare atenție încât să fie legiferată. Niciun alt medicament sau intervenție sau procedură medicală nu mai are atribuită o asemenea "valoare". Eu spun că mai întâi să se uite puțin la traficul din București cu atenție, să-mi spună și mie în ce procent se respectă regulile în haosul lor? Eu una am circulat cu inima în gât la venire și n-am crezut că scap cu mașina întreagă de îmbulzeala nebună de acolo, în care diverși șoferi îți taie calea, fără nici un clic de semnalizare!

Domnului Rafila i s-au adresat întrebări la care n-a putut răspunde. A încercat să paseze problema vânzătorilor de medicamente și reprezentantului OMS, care la rândul lui n-a fost capabil să răspundă. Au schimbat rapid subiectul, să nu ne prindem că sunt răuvoitori și neinformați.

La întrebarea daca se știe că vaccinurile conțin celule de fetuși avortați, domnul Rafila ne-a liniștit. Că anumite vietăți cresc foarte bine pe un țesut cât mai apropiat de cel uman, este o practică binecunoscută, dar că celulele respective, nu se regăsesc in vaccin, ne putem injecta liniștiți. Lăsând la o parte aspectul etic și pe cel religios, al cultivării de microorganime pe țesutul mort, al unei ființe omorâte, întreb unde este certitudinea că nu se strecoară așa ceva în vreun vaccin și cum îmi poate garanta cineva că bacteria care a păpat avortoni nu mai are resturi in stomac? 

Ce vreau să spun este că problema asta este trată simplist și doar din anumite puncte de vedere, foarte înguste. Aspectul transferului de energie informată nu este deloc luat în calcul. Dar eu, cel care gândesc ceva mai mult și-mi pun întrebări, indiferent cine e acel eu, la rândul meu pun întrebarea: de ce mi-aș injecta așa ceva în sânge??? 

Nici gând, sub nici o formă,
nici cu pistolul la tâmple,
eu nu mă voi mai lăsa vaccinată
pe mine sau pe careva din familia mea!!!

Pentru că vaccinarea, nu numai că nu produce imunizare, așa cum se întâmplă în natură (există studii pe tema asta) dar nici măcar statistic un funcționează. A recunoscut și domnul Rafila că la anumite vaccinuri teoria asta cu imunizarea funcționează în procent de 95%. Zic să mai studieze statisticile, să vadă cum abia 60-70% din cei vaccinați dezvoltă anticorpi. (La oamenii sănătoși are grijă sistemul de apărare/eliminare din corp să scoată afară mizeria din vaccinuri imediat ce intră, fără să producă tulburări).

Au mai recunoscut că știu foarte bine că există efecte adverse grave, până la deces și că simt compasiune pentru mamele care s-au prezentat acolo ca să povestească cum copiii lor au murit imediat după vaccin sau cum ani de zile au cheltuit zeci de mii de euro pentru investigații si tratamente făcute micuților lor, inclusiv în afara țării, după ce aceștia au fost grav afectați în urma vaccinării.

Cu toate astea, au fost și voci care au încercat să ne explice cum legea asta abuzivă este bună, este în folosul oamenilor și cum eu ca părinte, nu prea pot să am toate drepturile, deci dreptul de a decide pentru corpul meu sau al copilului meu, ar cam trebui să-mi fie luat, așa spre binele comunității, dar neavând de fapt nicio bază științifică cum că vaccinarea obligatorie ar aduce vreun beneficiu societății. Dacă te apleci cu logică asupra teoriei imunității de turmă, îți dai seama ce bullshit mare e.

La un moment dat a sărit binecunoscuta isterică A. M., de la Asociația Mame pentru Mame (nu comentăm care mame pentru care) să ne spună urlând că am fost prea vocale, am vociferat ca niște prost crescute pe un ton înalt, apoi ne-a amenințat că dacă copilul ei pățește ceva (indiferent ce, n-a precizat) ea ne va da pe toate în judecată, că are toate numele noastre, ne știe pe fiecare!!! Eu am înțeles din asta că ea, persoană publică, mă urmărește pe mine, nimeni, să mă dea în judecată, pentru ceva ce nu există. Ești aberantă, doamnă!!! Cum să demonstrezi că dacă i se întâmplă copilului tău ceva este din vina mea??? Fie și dacă ne referim strict la vaccinare. Nu are nimeni cum să demonstreze științific, în ciuda aberațiilor spuse în propaganda de la TV, că eu, nevaccinatul, pot să-ți dăunez ție în vreun fel, indiferent că ești vaccinat sau nu.

De ce tot vorbesc de baza științifică? Pentru că alt aberant, Val Vâlcu, de la care n-am citit nici un articol bine documentat și cu cap, îmi explică mie, mamă pățită bine de tot cu ”știința” lor, cum trebuie să mă bazez pe ea. Nu degeaba ai fost, nenea, huiduit ieri!

Tot fără bază științifică au venit unii cu idei și mai aberante: să ne vaccinăm cu toții ca să scadă consumul de antibiotice!!!!!!!!!!!

Dumnezeu să mă ierte, că nu pot gândi frumos când cineva scoate pe gură așa tâmpenie.
De fapt cu asta au început dezbaterea, apelând la mila noastră, cu vizita actualului ministru la un copil canceros care nu poate fi imunizat. Mi se rupe inima…

A încercat si un pediatru oncolog să ne explice cum de fapt ei nu sunt niște criminali care se joacă cu viețile copiilor făcând experimente pe ei. N-a reușit. Pentru că părinții inteligenți, informați și pățiți nu vă mai ascultă inepțiile.

În schimb, am avut printre noi, la dezbatere, niște domni care pe mine m-au impresionat profund cu curajul domniilor lor de a spune cu tărie adevărul în față, uitându-se în ochii foștilor miniștri ai sănătății și ai tuturor reprezentanților Ministerului Sănătății. Este vorba despre domnul Bălan, domnul Stanciu de la APC Romania și domnul Stoian, al căror discurs de câte 3 minute vă îndemn să îl vedeți. Voci de bărbați adevărați! Chapeau bas! Au mai fost și alții, doar că n-au fost lăsați să vorbească...

Pe mamele care au vorbit le iubesc din tot sufletul: Alexandra, Andreea, Adriana, Cosmina, Iuliana și toate cele care au vociferat, era în dreapta mea o doamnă medic de familie, n-o cunosc, cu care am comentat la unison. Ați fost minunate!!!

Reprezentanții Ministerului Sănătații au încercat să ne spună că noi părinții suntem needucați în știința medicală, ca urmare n-ar trebuii să ne dăm cu părerea. 

Răspunsul meu este că nu toți medicii au absolvit aceeași facultate de medicină (pare-se) pentru că sunt din ce în ce mai mulți care au păreri contrare medicinei clasice, cu privire la vaccinare, tratarea cancerului și alte subiecte. Medicii aceștia nu se bazează doar pe știința actuala incompletă, care funcționează în mare parte pe bază de teorii, ci pe CUNOAȘTERE. Sint profesioniști inteligenți, care au logică, au studiat mai mult decât li se vâră pe gât la școala medicală, au cap să judece și să-și pună întrebări, iar interesul lor este să ajute pacienții, să-i îndrume spre vindecare, nicidecum să se îmbogățească din vânzarea de medicamente, vaccinuri, tratamente, intervenții, aducătoare de profit lor și de boală sau moarte clienților lor, pentru că în cazul din urmă nu mai putem vorbi de pacienți.

Ei bine, noi, părinții informați, îi vom căuta tot mai mult pe primii și lor le vom cere părerea, deși sunt amenințați, inclusiv prin proiectul de lege a vaccinării obligatorii, că vor avea de suferit dacă deschid gura să se împotrivească.

În final, la ora 13 ne-au scos afară, pe motiv că trebuie să se vadă cu Juncker, deși nu vorbiseră nici jumătate din cei înscriși, dar cu promisiunea că vor mai fi și alte dezbateri.
O doamnă, cred ca era „jurnalistă”, pe un ton scârbos ne-a admonestat că vociferăm. Păi madame, ai idee ce cheltuială presupune mersul la București pentru un provincial cu copii de crescut acasă, (dintre care mulți cu tratamente, cu copii mici nedeplasabili) și ce înseamnă pentru cei cu servicii la patron de la care nu te poți învoi?

Am observat că cei din capitală nu pricep cum nu poate trăi o mamă cu 1, 2, 3 copii sau mai mulți din salariul minim pe economie?!

Puneți mâna și calculați, câți km, cât consum de combustibil, cât venit și vedeți ce rezultă. Cam câți părinți își permit vizite la capitală când vor mușchii lor? Sau noi cei din provincie chiar nu mai contăm pentru înălțimile voastre? Bleah!

Cum zicea Ditta, vrem să rămânem în România, nu ne dați afară cu legi nedrepte, neconstituționale, care ne restrâng drepturile și atentează la sănătatea noastră.

Vrem să trăim liberi și să avem un trai decent! Și pe motivul ăsta, părinții au cerut ca despăgubirile pentru nenorocirile cauzate de vaccinuri să cadă în cârca producătorului și nu a noastră, a contribuabililor.

Să ne înțelegem, nu are nimeni nimic cu medicina, cu medicina de urgență (putem comenta că acupunctura, homeopatía și alte terapii ajutătoare ar duce-o la alte nivele de eficiență), cu medicina aplicată cu cap și suflet în situațiile cu adevărat necesare. Avem o problemă cu aberațiile, cu tratamentele bazate pe o cunoaștere incompletă, uneori eronată, pe teorii invalide și pe interese financiare. Lăsați-ne să alegem!


NU VACCINĂRII OBLIGATORII!

You May Also Like

3 comments

  1. Atatea gunoaie si incultura au oamenii in ochi ca nu sunt in stare sa vada un fenomen atat de evident.....nu inteleg cum nu inteleg...cred ca e manipularea de vina, cea care ne tot ¨educa¨ de ani buni prin TV si mass media...

    RăspundețiȘtergere
  2. Iaca si un studiu clinic:
    https://worldmercuryproject.org/news/unvaccinated-children-much-lower-rates-chronic-illness-jackson-state-study-finds/

    RăspundețiȘtergere