Din categoria ”mafia pojarului”: doctorul Pușcașu are dreptate – morții de rujeolă nu au avut rujeolă!

by - sâmbătă, iulie 29, 2017




Doctorul Cristian Mircea Puşcaşu a ajuns vedetă în România!

El este acuzat de mai marii din sănătate că a îndrăznit să critice Legea vaccinării. Dar Pușcașu a spus, în fapt, altceva: morții de rujeolă nu au avut rujeolă! Și are dreptate, prezentăm aici dovada. Și atunci: cum explică Ministerul Sănătății informațiile isterizante despre o epidemie de rujeolă la nivel național, bazate pe o minciună?


 

Paul Ghițiu, 25 iulie, Evenimentul Zilei:

”În Franţa, noul guvern a anunţat, prin ministrul sănătăţii, Agnes Buzyn, introducerea a 11 vaccinuri obligatorii în loc de 3, câte sunt acum, provocând o dezbatere „turbată” şi acuzaţii îndreptăţite de legiferare a intereselor sectorului farmaceutic, „Big Pharma”, cu atât mai mult cu cât, au dispărut brusc de pe piaţă dozele ieftine ale vaccinurilor neobligatorii (acum anunţate ca obligatorii) de care putea dispune populaţia după bunul plac (…) Este refuzată cu obstinaţie, cu rea intenţie chiar, o dezbatere reală, o analiză minuţioasă şi obiectivă a acestor produse, a efectelor lor bune şi rele reale şi a echilibrului dintre aceste efecte. Cum ar fi, de exemplu, dacă salvează o viaţă şi pune în pericol alte cinci. (…) În presa nomenclaturistă de pretutindeni sunt incriminaţi public cei care se opun vaccinurilor, degetul acuzator îi demască ca duşmani ai (sănătăţii) poporului, ca focare de boală şi moarte, dar acelaşi deget nu scoate o vorbă despre fundamentul ştiinţific pe care aceştia se bazează în refuzul lor şi despre lipsa unei clarificări publice, dincolo de orice îndoială. Fundament ştiinţific constituit din sute, poate mii de studii independente, care demască problemele grave ale vaccinurilor, de la introducerea lor până astăzi”.

Mesajul lui Ghițiu este clar!


Și acum, medicul Pușcașu: el a spus că morții de rujeolă de pe listele Ministerului Sănătății nu au murit de rujeolă. Nu a comentat nimeni în nici un fel această informație, dar Pușcașu a fost acuzat că se opune vaccinarii și, în acest context, trebuie pedepsit exemplar prin suspendarea dreptului de practică medicală – și cu asta basta! Linșaj public!

Doar că dr. Pușcașu are dreptate! În România s-au declarat oficial 32 de decese cauzate de rujeolă. Conform unui document oficial pe care îl deținem, în peste 20 de cazuri cei decedați ”de rujeolă” nu au avut nici o legătură cu rujeola. De asemenea, în patru din cazuri pojarul a fost doar factor agravant, nu cauză a decesului. Lista a fost emisă de Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, în luna mai!

Ministerul Sănătății a refuzat să comenteze datele acestei liste.

Rămâne întrebarea: de ce se clamează rujeola acolo unde ea nu există și se forțează obligativitatea vaccinării? Ce este cu acest „Big Pharma”?

SURSA: aici-link

You May Also Like

8 comments

  1. Atunci cum se explica comentariul cuiva care spunea ca toate acestea sunt complicatii ale rujeolei?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum facem cu copiii nostri daca se da legea obligativitatii vaccinarii??? In Italia s-a dat ☹

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din fericire in romania legile raman la nivel de ..."legi". nu sta nimeni sa controleze cine s-a vaccinat si cine nu. mai dai o spaga si te rezolvi cu un carnet de vaccinuri stampilat la zi :). sau cu o adeverinta ca nu se poate vaccina copilul ;).

      Ștergere
  3. Buna Feli, iti scriu aici si am o intrebare.
    Locuiesc in Frankfurt si azi am fost la medic sa iau attestul pt inceperea gradinitei celui mic. ok daaaaar mi a dat si un impfbescheinigung! Ca asa e legea acum si imi trebuie pt inscrierea la gradi (da, si la gradi mi au zis de Attest si impfbescheinigung). Si in el e bifat ca nu e imunizat cu niciun vaccin si la sfarsit apare textul frumos: Ich wurde von meiner Ärztin/meinem Arzt informiert, dass die öffentlich empfohlenen Impfungen gegen die oben erwähnten Krankheiten fehlen oder unvollständig sind. Ich möchte nicht, dass diese Impfungen nachgeholt werden. Ich wurde sowohl über Risiken bei Erkrankungen infolge fehlender Impfungen sowie über Impfrisiken aufgeklärt. Meine Ärztin / mein Arzt hat mich über die Möglichkeit aufgeklärt, dass mein Kind nach § 34 Impfschutzgesetz aus der Gemeinschaftseinrichtung ausgeschlossen werden kann. Datum und Unterschrift des / der Erziehungsberechtigten ...

    Si asta ma nelinisteste...inseamna ca gradinita are obligatia sa "ma parasca" imediat la Gesundheitsamt care imi tine un discrurs si gata? Sau imi da amenda? Sau ce?
    Sau chiar refuza sa-mi primeasca copilul la gradi? Sau doar in caz ca face copilul una din bolile care puteau fi prevenite prin vaccin, atunci mi -l pot exclude din gradi? Nu mi-e clar paragraful asta 34.
    Ca sa nu zic ca impfbescheningul asta are si un cod cumva pe el...
    Ai vreo idee ce se poate face in caz ca nu mi primesc copilul la gradi? Sau apar alte complicatii cu gesundheitsamtul, amenda, etc?

    Asa ma enerveaza toate astea...tot mai multe iti cer.
    Cu pediatra n am avut niciodata probleme: pe primul l-am vaccinat pana la 1 an si pe ceilalti doi deloc. nu a comentat nimic, nu m-a intrebat de ce, nici macar nu azis ca e bine sau f rau. Doar a bifat in U-Untersuchungsheft ca nu e vaccinat. Atat.

    Daca-mi poti da un raspuns, o faci aici sau sa-ti trimit in alt comentariu ( pe care te rog sa nu-l publici, evident) adresa mea de email?
    Oricum, multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, este ILEGAL ce a facut medicul!
      Pe acea Impfbescheinigung NU ARE VOIE SA FIE TRECUT STATUTUL VACCINAL!
      NU DUCE acea Impfbescheinigung!
      Te rog cauta-ma pe Facebook si da-mi mesaj ca sa stiu cine esti. Putem vorbi si la telefon si te ajut!
      https://www.facebook.com/feli.popescu.799

      Ștergere
  4. Totul este o mare manarie propagandistica. Jurnalistii sunt COMPLICI la crima!!

    RăspundețiȘtergere