NMG - Cunoasterea este putere

by - marți, iunie 02, 2020

Cineva spunea undeva ca "NMG il neaga pe Dumnezeu" ;-) 

Eu dintotdeauna am simtit ca, dimpotriva, NMG este un dar direct de la Dumnezeu, cel putin pentru cei care il pot primi cu inima deschisa, fara prejudecati si fara ego :-) 



Pentru inceput, haideti sa ne lamurim cu definitiile. 

CE este NMG? 

NMG (Noua Medicina Germanica, denumita asa de catre cel care a descoperit-o, medicul german Dr. Ryke Geerd Hamer) reprezinta sistemul de intelegere a legilor biologice ale naturii care ne guverneaza viata la nivel fizic, la nivel de supravietuire fizica si de adaptare a corpului nostru fizic la realitate, cel putin la cea pe care o percepem noi cu cele 5 simturi. 

CE sau CINE este Dumnezeu?
CE sau CINE este Creatorul?
CE sau CINE este Universul?

La ultima sesiune a Academiei Noua Viata (pe care o recomand calduros pentru un salt cuantic in dezvoltarea personala), Vladimir si Valeria Dubkovskyi ne-au dat de gandit despre CE este Universul, pornind de la aparenta contradictie dintre modul cum il defineste religia si modul cum il defineste stiinta. 

Asadar, in religie avem „universul” creat de Dumnezeu cu cateva mii de ani in urma, conform religiei el fiind infinit, omniscient, atotstiutor, fara inceput si fara sfarsit, iar oamenii sunt legati de Dumnezeu prin fire invizibile, fiind permanent in conexiune cu el. 

Stiinta, mai bine zis fizica cuantica, prezinta „universul” ca pe un camp informational infinit, in care totul este interconectat, totul este energie unita si totul in acest univers este conectat la campul de energie aflat dincolo de timpul si spatiul fizic; „universul” ar fi aparut (teoria bing-bang) dintr-o explozie a unui punct anume, acum 14 miliarde de ani. 

Apropo de aceasta teorie, scriitorul Isaac Asimov a comparat aceasta idee a aparitiei intamplatoare a vietii pe pamant cu un scenariu in care o maimuta s-ar juca cu o punga plina cu litere si la final ar iesi cartea „Razboi si pace”. 

Dupa cum se vede cu usurinta, diferenta de abordare a Universului este doar in termeni si in ce priveste vechimea lui. 

Niciuna din teorii, nici cea religioasa, nici cea stiintifica, nu raspunde insa pertinent la o intrebare cruciala: CE A FOST INAINTE?  

1. Din perspectiva stiintifica: CE a fost inainte de acel punct care a explodat, cum a aparut acel punct? Cine a creat acel punct si cine l-a detonat? ;-) 

2. Din perspectiva religioasa: CE a fost inainte de Dumnezeu, cum a aparut Dumnezeu, cine l-a creat pe Dumnezeu?



Stim doar ca „nimic nu vine pe gol”. 

In continuare, Vladimir Dubkovskyi a explicat legatura dintre om si Creator. 

Succesul nostru in viata si realizarea programului de viata cu care am venit in aceasta lume depind de increderea in noi insine, de acea credinta nestramutata ca TOTUL este posibil. Acea credinta o putem avea doar daca putem sa credem in noi ca si parte a Creatorului, ca parte din divinitate, cu exact aceleasi capacitati si posibilitati (asa cum o singura picatura din ocean reprezinta intregul univers al oceanului). 

Si noi suntem CREATORI! 

Asa cum Creatorul a creat Universul, noi cream viata noastra proprie. Credinta in CREATOR, inainte de toate, ca si premiza la care se alatura in plan secundar credinta in noi insine ca si Creatori, este cheia reusitei in viata, cheia implinirii tuturor dorintelor si visurilor si planurilor noastre. 

Atentie, vorbim aici de Creator asa cum a fost el descris de conceptele fizicii cuantice: Creatorul este un camp de constiinta infinita din care provine totul. 

SPER ca ati urmarit interviul magistral cu David Icke de la London Real, el a spus la un moment dat o fraza memorabila, demna de inramat si de citit zilnic: „Sunt un punct de constienta intr-un camp de constiinta infinita si traiesc o scurta identitate intr-o realitate minuscula numita David Icke” (in original: „I am a point of awareness within an infinite state of consciousness taking on a brief identity in a tiny reality called David Icke.”)



Din pacate, majoritatea oamenilor raman la nivelul de constienta care le permite perceptia si intelegerea lumii doar prin intermediul celor 5 simturi, la nivelul unor clisee si sabloane care servesc doar supravietuirii, nu si evolutiei. Astfel, acei oameni pierd contactul cu Creatorul, cu lumea, cu viziunea REALA asupra lumii, ei neputand experimenta cu adevarat lumea si viata in mod real, ci doar prin rularea repetitiva si automata a trairilor din trecut, care au fost stocate in subconstientul nostru sub forma de programe. Ori la adevar nu se ajunge prin ratiune, iar conceptiile care provin din teoria materialista asupra vietii blocheaza conectarea omului la campul de constiinta infinit. 

Conectarea cu Creatorul si trimiterea de semnale spre Univers pentru a ne schimba realitatea se realizeaza doar in conditii specifice si numai in acele conditii. 

Se spune „Dupa credinta voastra fie-va voua” – aici credinta nu in sens religios, ci in sensul de acea incredere deplina, profunda si nezdruncinata, acea credinta nestramutata si neconditionata care poate muta muntii din loc. Si totusi, doar credinta nu este de ajuns

Se spune si se stie ca gandurile noastre ne creeaza realitatea. Si totusi, gandurile nu sunt de ajuns

Se spune si se stie ca emotiile noastre ne creeaza realitatea. Si totusi, emotiile nu sunt de ajuns

Trebuie ca TOATE TREI criteriile sa fie indeplinite concomitent

Asadar, trebuie ca semnalul trimis de noi spre Univers pentru creearea unei noi realitati sa fie alcatuit concomitent din GANDURILE noastre (ca si potential electric al campului cuantic) si din EMOTIILE noastre (ca si potential magnetic al campului cuantic), la baza carora sa se afle in mod necesar CREDINTA profunda si de nezdruncinat ca noi avem capacitatea si puterea de a schimba acea realitate, acel proces fizic al vietii. 

Va intrebati acum desigur: unde este legatura cu NMG? 

Ei bine, NMG reprezinta sistemul de intelegere a legilor biologice ale naturii care ne guverneaza viata la nivel fizic, la nivel de supravietuire fizica. S-a impamantenit denumirea de „legile biologice ale naturii”, dar la fel de bine le putem numi si legi biologice universale, legi biologice ale Creatorului. 

Ceea ce este fascinant aici (si ii multumesc din inima lui Vladimir Dubkovskyi ca mi-a intermediat aceasta revelatie prin prezentarea lui extraordinara) este faptul ca NMG este sistemul de intelegere a conectarii si comunicarii si influentarii RECIPROCE dintre emotii si procesele fizice ale vietii. 

In Nectar pentru suflet, Dubkovskyi il citeaza pe marele clarvazator Edgar Cayce dupa cum urmeaza: „Lumea fizica este o sala de clasa in care sufletul invata sa traiasca dinamica libertatii de a alege, in lumina unei interdependente cauza-efect”. 

Iata, prin studiul NMG avem la modul cel mai palpabil ocazia sa constientizam interdependenta cauza-efect.



Gandurile, perceptiile, emotiile duc la modificarea realitatii fizice, ceea ce se oglindeste in mod vizibil si palpabil la nivel organic, in corpul nostru fizic. Dar si invers, procesele organice, fizice, modificarile la nivel celular, realitatea manifestata sub forma de simptome fizice gen dureri etc., toate acestea au impact asupra emotiilor noastre, pe care le influenteaza masiv. 

De asemenea, NMG explica atat conflictele biologice aparute in situatii in care supravietuirea noastra este amenintata REAL si nemijlocit, cat si conflictele biologice create de gandurile si emotiile noastre in situatii in care amenintarea este doar IMAGINARA. Observati diferenta? 

Primele sunt intr-adevar programe biologice cu sens, care ne-au fost date ca mecanism de supravietuire biologica. Celelalte sunt programe care vin din subconstientul nostru, din sistemul de credinte si vechile programari implementate in trecut, care ne determina sa ne traim viata pe pilot automat, fara sa constientizam realitatea cu adevarat; ele pleaca din vechile convingeri, din asocieri, fantezii ale mintii, dar nu sunt reale. 

NMG ne invata cum „greutatea” conflictului este transformata intr-o reactie de adaptare de urgenta, compensatorie, care se manifesta la nivel organic. Astfel, nevoia primara de autoconservare (vezi Maslow) este satisfacuta prin transferul traumei de la psihic asupra corpului fizic, pentru a castiga mai mult timp in scopul rezolvarii conflictului. Printr-o miscare fina a caleidoscopului, ni se reveleaza astfel un program extrem de inteligent al Creatorului, de ADAPTARE la realitate, creat special pentru a ne ajuta sa rezolvam acel conflict. 

Atunci cand realitatea intra in conflict cu sistemul de valori personale intervine criza de personalitate.” (Dubkovskyi)

Pe plan bio-emotional, atunci cand realitatea intra in conflict cu perceptiile noastre despre realitate, ne „intamplam” exact acele socuri emotionale care duc la conflictele biologice pe care le explica NMG. 

Repet: emotiile influenteaza corpul fizic, iar procesele din corpul fizic influenteaza emotiile. 

Este crucial de inteles aceasta determinare reciproca, pentru a ne putea vindeca si a ne recapata echilibrul bio-emotional: prin emotiile si perceptiile noastre se pot declansa conflictele biologice si procesele fizice care duc la ceea ce numim „boli”, iar prin procesele fizice pe care le numim „boli”, daca se activeaza vechea programare si vechiul sistem de convingeri, se pot naste noi emotii sau perceptii care pot duce la alte conflicte. 

In NMG se stie ca rareori un conflict decurge liniar, bifazic, avand posibilitatea sa se incheie fara complicatii. Stiind ca in cele mai multe conflicte faza de rezolvare vine cu simptome si dureri, majoritatea oamenilor au credinta (falsa) ca exact atunci ar fi de fapt „bolnavi”; acesta este vechiul program implementat timpuriu in subconstient, conform caruia cancer = moarte, dureri = boala etc. samd.; este vechiul sistem de convingeri care ne arunca in emotii puternice cum ar fi frica. Retineti ca frica este o stare emotionala negativa cauzata de un pericol real SAU imaginar! 

Ei bine, frica in mod evident va ingreuna vindecarea si va genera noi si noi conflicte, influentand astfel din nou corpul fizic; practic se intra intr-un carusel si intr-un cerc vicios din care este foarte greu de iesit fara intelegerea si constientizarea tuturor factorilor care au cauzat acel conflict initial. 

Fericirea, care este o stare a sufletului, nu este determinata de lucrurile care se intampla cu noi si in jurul nostru, ci de atitudinea noastra fata de cele intamplate.” (Dubkovskyi)

La fel ca si in drumul nostru de evolutie personala, si in NMG intelegerea si constientizarea reala a cauzei unor simptome, impreuna cu schimbarea atitudinii noastre fata de cauza si/sau macar fata de acele simptome, ne pot conecta la o cu totul noua realitate, cea in care STIM exact ceea ce se intampla cu noi si corpul nostru, cu o incredere si o credinta de nezdruncinat. Stim deja din fizica cuantica faptul ca atunci cand iesim din pata oarba si observam ceva cu adevarat, capatam deja capacitatea de a schimba rezultatul celor observate si astfel apare o noua realitate. 

Cand STII ceva, acea incredere totala si neconditionata in ceea ce STII este calea spre a te simti creatorul propriei tale realitati, in care cunoasterea reala nu lasa loc speculatiilor, fricilor, semnelor de intrebare, ezitarilor etc. Cand STII ceva, cand ai constientizat, integrat si practicat un sistem de informatii si el devine CUNOASTERE, atunci gandurile tale sunt aliniate cu emotiile tale si toate sunt in perfecta armonie prin liantul care este credinta de neclintit in ceea ce CUNOSTI

Experienta aceasta am trait-o cel mai intens cand copilul meu a trecut prin apendicita fara bisturiu. Eu eram calmul intruchipat. Imi aduc aminte insa cum sotul meu, caruia ii multumesc ca mi-a lasat mana libera si nu s-a amestecat deloc in cele 10 zile cat eu l-am insotit pe copil prin acest program biologic, ma intreba seara, timid, dupa primele 5-6 zile cu simptome: „Feli, sigur stii ce faci?” si eu ii raspundeam „Da, SIGUR stiu ce fac”. 

Despre aceasta CREDINTA de nezdruncinat va vorbesc, acea credinta care vine doar din CUNOASTERE. Doar nu riscam sanatatea copilului meu fara sa STIU exact ce fac ;-) Ca dovada ca dupa ce s-a incheiat totul, copilul meu, care avea atunci 10 ani, mi-a spus: „Mami, tot ce ai facut pentru mine in aceste zile m-a ajutat. Dar cel mai mult m-a ajutat faptul ca am simtit ca NICIO SECUNDA nu ti-a fost frica pentru mine. Atunci am STIUT si eu ca sunt in siguranta.” 

Cunoasterea este putere atunci cand este traita si experimentata practic si real, nu cand ramane la stadiul de teorie. Prin cunoastere ne putem schimba vechile programe ale subconstientului care duc la conflicte biologice, ne putem reprograma cu o noua viziune asupra sanatatii si vietii care sa ne ajute sa traim in armonie si in coerenta cu gandurile, emotiile si actiunile noastre. 

Nu-i asa ca este minunat? 

In concluzie, dragii mei, invatati NMG, ca sa acumulati voi insiva cunoastere integrand si constientizand informatiile care va vor oferi acea incredere de sine si credinta nestramutata ca VOI aveti puterea si capacitatea de a va crea propria realitate, in care sunteti sanatosi, fericiti si de asemenea aliniati la scopul maret pe care vi l-ati ales pentru aceasta viata. 

Cum incepeti studiul NMG? Aprofundati macar cele 2 linkuri de mai jos.



Sanatate si decizii intelepte va doresc, ca intotdeauna!

You May Also Like

8 comments

  1. Buna ziua! Imi puteti va rog spune cum explica NMG prezenta unori boli in proportie mult mai mare la femei sau la barbati, la tineri sau la batrani?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre ce fel de boli vorbim?
      Cine a intocmit statistica asta cu "proportia"?

      Ștergere
    2. De exemplu displazia fibromusculara care afecteaza arterele. 90% dintre cei ce sufera de aceasta problema sunt femei.

      Ștergere
    3. Ai analizat acest diagnostic din perspectiva corecta a NMG sau din perspectiva alopata? Ai inteles conflictul?

      Ștergere
  2. Din cate am inteles ar fi vorba despre un conflict de devalorizare intelectuala, data fiind localizarea, dar tot nu reusesc sa inteleg de ce mult mai multe femei au aceasta problema. Barbatii nu au acest gen de conflicte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai inteles gresit. Reia studiul, mai citeste materiale despre NMG.

      Ștergere
  3. Mulțumesc cu multă recunoștință Feli,pentru tot ce am reușit să cunosc prin prisma ta. Respect!

    RăspundețiȘtergere
  4. Unul din cele mai valoroase articole ale tale. Zguduitor de adevarat! Iti multumesc.
    Gina

    RăspundețiȘtergere