Ilsedora Laker - CʘVID-19 din perspectiva NMG (partea a V-a)

by - duminică, mai 31, 2020

COVID-19 Partea a V-a – Planul

Aprilie 2020

Trebuie să spun că nu am fost niciodată adepta teoriei conspirației înainte să intru în lumea NMG. Cunoscându-l personal pe Dr. Hamer și auzindu-i relatările despre tot ce a fost nevoit să îndure ca medic „eretic și dizident”, ca să nu mai menționez toate atentatele la viața lui, am înțeles că acolo trebuie să fie ceva adevărat.


Cercetând teoria virusurilor și citind tot ce se putea citi din publicațiile Dr. Lanka, a trebuit să iau foarte serios în considerare posibilitatea unei fraude virale comise de știința medicală și de companiile farmaceutice.

Acum întrebarea nu este dacă a fost sau nu vreo fraudă, ci mai degrabă de ce în acest moment din istoria noastră această fraudă este practicată la nivel mondial, fără ca nimeni, din nici un domeniu, cu atât mai puțin mass media, să încerce să păstreze calmul populației. Din contră, în fiecare moment se pun paie pe foc, intensificând nebunia și frica. 

Când merg la cumpărături, văd teroarea de pe fețele unor oameni, care se uită unii la alții de parcă și-ar spune „ești purtător?”, apoi normal că văd și privirile celor care au sarcina să dezinfecteze și să curețe tot ce este atins de cumpărători.

Când isteria se va dezumfla, acești oameni sunt exact cei care vor dezvolta simptome gen gripă în „al doilea val”, ceea ce deja s-a anunțat că se va întâmpla înainte de venirea toamnei. 

În ultimele săptămâni am dat peste câteva date foarte surprinzătoare, dar în ultimele 24 de ore [articolul original datează din aprilie – n.t.] am fost șocată personal de descoperirile altor oameni de încredere despre o teorie a conspirației care nu este legată în niciun fel de dr. Hamer sau de dr. Lanka.

Mă refer la știrile financiare din mass media mainstream și în special despre un expert, Martin Armstrong, cunoscut sub numele de „Prezicătorul”. În acest link i se adresează președintelui Trump și îl îndeamnă să analizeze sugestiile consilierilor săi financiari și să permită scăderea ratei dobânzii către zero.

Apoi, această postare ne arată numărul real de oameni afectați în comparație cu toată „nebunia” asta.

Acest ultim link este despre ideea de bază și agenda finală.

Știați că în 2010 președintele Obama a încercat să treacă un proiect de lege despre implantarea de cipuri pentru Obamacare? A fost deja propus și se află în faza sa experimentală, folosind personal militar. Se pare că urmează restul populației.

A fost deja propus, trebuie doar să fie aprobat de senatul american și atunci când o „urgență națională” va fi declarată ca urmare a așa-numitei pandemii, ei pot aproba și implementa această lege peste noapte.

Pentru a ne face să ne conformăm, mai întâi este creată o pandemie, apoi se adoptă o lege privind vaccinarea obligatorie, care trebuie apoi pusă în practică „altfel......”. 

Vaccinurile vor fi utilizate pentru injectarea de nanoparticule care sunt urmărite ușor prin tehnologia actuală, la fel cum sunt urmărite telefoanele, ceea ce a fost cu adevărat primul pas spre înrobirea noastră.

Unul dintre creatorii acestei tehnologii este Bill Gates, care este de asemenea un mare suporter al implementării acesteia. Aparent Gates a renunțat la poziția sa de CEO (n.t. președinte) la Microsoft în această perioadă. Întrebarea este de ce? Este vorba despre implementarea ID2020? Urmăriți video-urile și căutați planul ascuns și CUM urmează să afecteze acesta fiecare om de pe planetă. 

Apoi, există metoda actuală de testare pentru a determina dacă un individ „are” virusul corona, care constă de fapt în luarea unei probe de mucus cu ajutorul unui tampon din nazo-faringele superior.

Am amintit deja că actuala metodă de testare pentru așa-zisul virus implică o secvențiere de ADN, deci trebuie să vedem ce înseamnă asta cu adevărat. Este praf în ochi pentru a ne culege ADN-ul și a ne îndosaria? Până la urmă, persoana își dă consimțământul. 

Ceea ce „pute” în toată metodologia, joc de cuvinte intenționat, este că din moment ce este IMPOSIBIL ca un virus real să fi fost izolat VREODATĂ, atunci de unde iau ei ADN-ul de coronavirus pentru a face un vaccin, ca să nu mai vorbim de un test?

În primul articol despre acest subiect, am menționat că kit-urile de testare erau pregătite pentru utilizare din vara lui 2019, cu 6 luni înainte de epidemia din China. Cum este posibil să ai atâtea mii de kit-uri de testare disponibile și pregătite pentru utilizare fără a izola un virus care încă nu a apărut nici acum? 

Pe măsură ce scriu acest articol, au intrat în căsuța mea de email ultimele comentarii ale lui Martin Armstrong despre fals pozitivi. Vă rog să rețineți că el nu știe nimic despre NMG. https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/why-we-should-not-test-everyone/

Sunt sigură că vă întrebați cu toții, acum că v-am prezentat toate aceste informații: „înspre ce ne îndreptăm și chiar există o conspirație pentru a controla populația la nivel mondial?” 

Personal, eu consider că da. Dovezile se înmulțesc și devin copleșitoare, nu doar prin intermediul site-urilor web „alternative”, ci și prin intermediul mass-media mainstream. 

Cred că măsurile luate pentru a „controla pandemia” sunt atât de iraționale și excesive, încât până și oamenii de rând care nu au crezut niciodată în teoria conspirației vor începe să se trezească din somn. Eu sper să continue, pentru că în joc este toată viața noastră normală.

Sper că oamenii își vor scoate capetele din dispozitivele electronice pentru câteva momente în fiecare zi și vor observa ce se întâmplă cu adevărat în lumea reală. Dacă înțelegem că actuala tehnologie este primul pas înspre sclavie, vom avea o șansă. 

Deja suntem urmăriți prin intermediul telefoanelor și dispozitivelor noastre, dar le putem închide. 

Cip-ul nano va fi pe viață.


~~~ VA URMA ~~~
**************

Partea I aici-link  
Partea a II-a aici-link
Partea a III-a aici-link
Partea a IV-a aici-link

You May Also Like

0 comments