Nu există prǿteine "spike", nici exozomi, nici celule

by - marți, decembrie 28, 2021

Dr. Stefan Lanka şi Corona_Fakten: Nu există prǿteina "spike"

În anul 2000 a fost descoperită enzima "ACE-2", care în căile respiratorii nu este prezent practic niciodată. În 2003 s-a susţinut ad-hoc, fără nicio dovadă experimentală, că aceasta enzimă ar fi receptorul din plămâni pentru "coronavirusuri".

Substratul acestei enzime este o proteină pe care corpul o produce în număr foarte mare atunci când este fecundat ovulul şi se formează placenta, ca atare această proteină joacă un rol important în organism, dar în niciun caz nu este vorba de vreo "proteină spike" de natură virală. Cu toate acestea, exact această proteină a fost integrată anterior în modelul teoretic "coronavirusuri" şi denumită "proteina spike" [proteina cu ţepi, deja denumirea este de un ridicol complet - n.t.]. Cu alte cuvinte: ACE-2 ar fi în teoria alopată receptorul la care se leagă "proteina spike". În 2003, când a apărut afirmaţia nedemonstrată ştiinţific despre "coronavirusuri", proteina descoperită în contextul ACE-2 a fost denumită în mod eronat "proteină spike", în ciuda faptului că ea nu fusese niciodată găsită la nivelul plămânilor.

Este vorba doar de un model teoretic, care - la fel ca toate celelalte modele teoretice imunologice - nu are nicio bază reală, fiind complet demontat împreună cu teoria celulară, fără excepţie

NOTA BENE: proteina existentă în organism şi care este prezentată drept "proteină virală" a fost modificată în secvenţiere de către "virologi" pentru a o vinde pe post de "proteină virală", ea însă nu există în realitatea biologică, ceea ce ni se arată este doar un construct, un concept teoretic ipotetic.

SURSE 
1. Dr. S. R. Tipnis - A human homolog of angiotensin-converting enzyme. Cloning and functional expression as a captopril-insensitive carboxypeptidase, J Biol Chem 2000 Oct 27;275(43):33238-43. doi: 10.1074/jbc.M002615200
2. https://telegra.ph/Alle-Publikationen-auf-einem-Blick---Warum-diese-Arbeiten-kein-pathogenes-Virus-nachweisen-02-08
3. Corona_Fakten - Die Zeitzeugen - Band 1.0, 2021 (comanda la: https://wplus-verlag.ch/de_DE/p/buy/die-zeitzeugen-band-1-0)
4. Dr. Stefan Lanka - Fehldeutung Virus – wie durch die Genomanalyse fiktive Viren erschaffen werden

* * * * *

Dr. Stefan Lanka şi Corona_Fakten: Nu există exozomi

Teoria exozomilor este doar o ipoteză auxiliară.
 
În cadrul teoriei celulare (care a fost deja demontată), atât descompunerea unor particule de ţesut interpretate ca şi celule, cât şi eliminarea altor particule ale ţesutului conjunctiv sunt interpretate ca fiind "exozomi". 

Această teorie induce în eroare, oamenii care cred în "exozomi" cred de asemenea că virologii ar fi descoperit ceva "specific" care ar indica altceva (boală, detoxifiere, 5G sau alţi cai verzi pe pereţi). Astfel, în mod neintenţionat, se distrage atenţia de la faptul că experţii NU au detectat şi demonstrat NICIUN FEL de ARN specific sau molecule specifice, ci doar le-au asamblat ca la LEGO, teoretic şi speculativ, pentru a crea în mod artificial un "genom" (aşa cum au învăţat ei după modelul  teoriei bacteriofagilor din 1952). 

Aceste structuri NU sunt "exozomi" şi cu atât mai puţin "virusuri". ADN-ul şi ARN-ul [în măsura în care şi acestea ar fi fost demonstrate - n.t.] sunt particule celulare care se află în modificare continuă. Construcţia fictivă a "genomului" prin procesul tehnic numit alignment (adică asamblarea unor secvenţe de ARN în număr foarte mare) nu reflectă absolut deloc realitatea biologică. 

*****

Prof. Harold Hillman şi dr. Gilbert N. Ling - Artefactele micrografiilor electronice şi anularea teoriei celulare


Deşi deja cu decenii în urmă acest lucru a fost observat la muşchiul inimii şi, datorită tehnicilor imagistice tot mai bune, ţesutul care urmează a fi analizat nu mai are nevoie să fie preparat şi manipulat în laborator atât de mult, abia acum începe să le devină clar tuturor celor implicaţi că acele densităţi tisulare care atâta timp au fost interpretate ca fiind celule sunt ÎN REALITATE atât de profund conectate între ele de substanţa cu consistenţă de gel care le alcătuieşte, încât numai dacă uiţi complet de orice logică le mai poţi numi celule.




Din anul 1978, un grup de cercetători împreună cu neurologul Harold Hillman au cercetat şi publicat în mod continuu rezultatele muncii lor în reviste de specialitate, le-au prezentat la congrese şi în cărţi, mai concret fiind vorba despre faptul că modificările unui ţesut muribund preparat mecanic, fixat chimic şi colorat pentru a-l fotografia sub microscopul electronic induc în eroare despre consistenţa de gel a acelui ţesut, prepararea în laborator producând de fapt artefacte de laborator, care au dus la concluzia eronată că acel ţesut ar fi organizat în unităţi separabile, definibile, denumite "celule".

Mai mult decât atât, prof. Harold Hillman  şi colegii lui au identificat, demonstrat şi publicat în reviste ştiinţifice faptul că teoria celulară postulată de Rudolf Virchow este complet greşită, iar tehnica microscopiei electronice a contribuit în mod decisiv la împământenirea acestei teorii eronate. 

Câteva concluzii din cartea deosebit de importantă a prof. Harold Hillman, The Living Cell

  • Locația ADN-ului în celule este îndoielnică
  • „Corpul Golgi” nu există
  • Peretele celular ca structură dublă este o greșeală
  • „Reticulul endoplasmatic” este un mit
  • „Reticulul endosplasmatic rugos” (unde se presupune că sunt produse proteinele, pe „ribozomi”) este un mit
  • „Pompa” de sodiu și potasiu și alte „pompe” din pereții celulari sunt inexistente
  • Ideea că „receptorii” ar exista în pereții celulelor este greșită; întreaga bază a imunologiei este greșită și, de exemplu, „beta-blocantele” sunt o greșeală




Alte concluzii din lucrarea Biologia celulară este la strâmtoare (Biology in Dire Straits)

A. Majoritatea procedurilor utilizate în cercetarea în domeniul biologiei celulare au ignorat a doua lege a termodinamicii (Atkins, 1994);
B. Experimentele de control pentru efectele reactivilor și ale manevrelor asupra rezultatelor experimentelor au fost extrem de inadecvate;
C. Specialiștii în microscopie electronică au ignorat dictatele geometriei euclidiene, iar majoritatea aşa-ziselor structuri pe care le-au detectat sunt artefacte ale procedurilor lor de preparare (Hillman and Sartory, 1980).  Specialiştii în microscopie electronică selecţionează cu grijă imaginile obţinute, în loc să le arate pe cele tipice. Ei preferă rezultatele provenite din imagini la microscopul electronic ale straturilor de metale, în defavoarea rezultatelor obținute din fotografierea celulelor vii nefixate.
D. Nucleele, conținând nucleoli și mitocondrii, sunt singurele organite prezente în citoplasmă (Hillman and Sartory, 1980).
E. Unele structuri care se văd cu microscopul optic în țesutul nefixat au fost ignorate doar pentru că nu sunt văzute și la examinarea prin microscopul electronic.
F. Se impun noi tehnici de microscopice optică de înaltă rezoluție pentru a examina structurile observate prin microscopie electronică.

Microscopie


Când un țesut este preparat pentru teste de histologie, histochimie, microscopie electronică sau imunocitochimie, se procedează astfel: se ucide un animal; țesutul se excizează, se fixează sau se congelează; apoi, este încastrat, secționat, rehidratat, colorat, montat, radiat cu lumină sau bombardat cu fascicule de electroni. Țesutul viu nu ar putea supraviețui deshidratării, presiunii scăzute, iradierii cu raze x și bombardării cu electroni, care au loc în microscopul electronic. Astfel, pe ţesuturile fixate se depozitează săruri de metale grele de osmiu, wolfram, mangan, uraniu sau plumb, și aceste depozite se examinează când se crede că ar fi examinate ţesuturile. Când studiem țesuturi nefixate în medii fiziologice, ne uităm la celule care fac schimburi aproximativ în mod normal cu mediul lor. În secțiunile histologice se analizează însă țesutul plus reactivii utilizați în preparat, minus constituenții tisulari (inclusiv apa), dizolvaţi în sau extraşi de reactivii utilizați. Specialiștii în microscopie electronică se uită de fapt la nişte săruri de metale grele, plus alți reactivi utilizați la preparare, minus substanțele extrase de reactivi. Practic nu se vede nimic dacă  nu se folosesc săruri de metale grele pentru colorare, așa cum a arătat Weakley într-o ilustrație elegantă din cartea ei, intitulată „Manual pentru începătorii din domeniul microscopiei electronice” (1972). În plus, nu se vede nici vreo structură celulară care nu reacționează sau nu se dizolvă în reactivi, inclusiv etanol și acetonă.

Microscopia electronică are o rezoluție de până la 25 de ori mai mare decât microscopia optică, iar  descoperirile noi, făcute la introducerea acestui procedeu, sunt următoarele:

(a)    Membranele din jurul celulelor, nucleelor și mitocondriilor au apărut duble – dark-light-dark - și J.D.Robertson (1959) a dat acestui aspect „trilaminar”  denumirea de  „membrană de ansamblu” sau „membrană trilaminară”. Este foarte des ilustrată în manuale;

(b)    În citoplasmă s-a observat o rețea, „reticulul endoplasmatic”;

(c)     Existența „corpului Golgi”, descris de Golgi în 1898, a fost „confirmată” prin microscopie electronică;

(d)    Alte rețele de actină, tubulină, spectrină, vimentină au fost observate prin microscopie fluorescentă, precum și prin microscopie electronică;

(e)     Fiziologii au postulat că membrana celulară este traversată de „canale ionice”. S-a presupus că acestea se deschid pentru a permite trecerea fluxului de ioni, cum ar fi K+, Na+, Ca2 +, Cl-, în funcție de specia, tensiunea, dimensiunea, forma și sarcina ionului, uneori după un defazaj. Nu au fost văzuţi pori membranari la microscopul electronic, dar unul singur, canalul de acetilcolină de sodiu, a fost modelat de Kistler et al (1982). Unde sunt toate zecile de canale? De ce membrana celulară apare la microscopul electronic la fel de netedă ca obrazul unui copil?

(f)     S-a constatat că teaca de mielină este alcătuită din lamele;

(g)    S-a susținut că au fost văzute în citoplasmă două corpuri noi, inițial găsite în fracțiuni subcelulare; s-a crezut că acești „lizozomi” și „peroxizomi” ar conține fiecare propriile portofolii de activități enzimatice;

(h)    S-a observat că membrana nucleară este penetrată de pori sau canale de pori:

(i)      Pliurile observate în matricea mitocondrială au primit denumirea de „cristae” (subcompartimente ale membranelor interioare ale mitocondriilor);

(j)      Discurile A ale mușchiului (definite ca „anizotrope, birefringente”) au fost descrise ca fiind compuse din filamente „groase”, iar discurile I (descrise ca „izotrope, monorefringente”) ar fi compuse din filamente „subțiri”. S-au observat mici „punți încrucișate” în spațiile dintre filamentele groase și cele subțiri;

(k)    Particulele văzute prin microscopie electronică fie în secțiuni, fie în fracțiuni subcelulare au fost denumite „ribozomi, molecule transmembranare, receptori membranari, motoare moleculare, sinapse și vezicule sinaptice”.


Împreună cu diverși coautori, am explicat pe larg de ce toate aceste structuri [de la punctele (a) - (k)] trebuie să fie în realitate artefacte (Hillman și Sartory: The Unit Membrane, the Endoplasmic Reticulum, and the Nuclear Pores are Artefacts, SAGE Journals, 1.12.1977; Hillman: The Living Cell, a re-examination of its fine structure, 1980; Hillman: The Cellular Structure of the Mammalian Nervous System – a re-examination and some consequences for neurobiology, 1986; Hillman: Evidence-Based Cell Biology with Some Implications for Clinical  Research, Shaker Publ. 2008).

[artefáct1 sn [At: DEX2 / Pl: ~e / E: fr artefact] 1 Structură de origine artificială sau accidentală apărută în timpul observării sau experimentării asupra unui fenomen natural. 2 (His) Modificare produsă în structura naturală a celulelor și țesuturilor de reactivi și procedeele folosite.]


SURSE:
1. Harold Hillman - Evidence-Based Cell Biology, With Some Implications for Clinical Research, ISBN 978-90-423-0335-5 
2. How much modern biology is a fraud? - The revolutionary work of Harold Hillman MB, BSc, MRCS, PhD, and others
4. http://pro-decizii-informate.ro/wp-content/uploads/2015/07/Prof-Harold-Hillman-Cell-biology-at-the-beginning-of-the-21st-century-is-in-dire-straits-2011.pdf


CONCLUZII


Concluzii despre micrografiile realizate cu microscopul electronic: ele arată doar artefacte de laborator. Cheia se află în următorii factori:

  1. Imaginile provin doar din culturi celulare, deci ţesut muribund din eprubetă, nicidecum din corpul unui om viu.

  2. Aceste structuri nu au fost niciodată caracterizate biochimic.

  3. Din aceste structuri nu au fost niciodată izolaţi acizii nucleici despre care se afirmă că ar aparţine "virusului".

O fotografie în vid a unui ţesut muribund din eprubetă nu are cum să prezinte un proces biologic vital. Ceea ce examinează cercetătorii la microscopul electronic nu are absolut nimic de-a face cu ceea ce se întâmplă într-un organism viu. Niciun rezultat al vreunui test de laborator nu are cum să produca o concluzie despre procesele din cadrul unui organism viu. 

SURSE:
On the Back of a Tiger: Episode One, Gilbert Ling: https://www.youtube.com/watch?v=fVIbcg3La_E
http://gilbertling.org/theories-and-publications.html

* * * * *

Ca întotdeauna, vă doresc sănătate şi decizii înţelepte!

You May Also Like

14 comments

  1. Ați citit basmul "Hainele noi ale împăratului", scris de Hans Christian Andersen? Acolo, este vorba despre niște țesători-croitori escroci, care au pretins că ei țes, croiesc și cos niște haine atât de minunate... încât doar proștii nu le pot vedea. Și, pentru că nimeni nu dorea să pară prost... împăratul și sfetnicii lui s-au prefăcut că văd hainele invizibile și le-au lăudat ca fiind minunate. Așa că la parada pe care a organizat-o pentru a-și etala, public, hainele invizibile... împăratul a apărut în curul gol. Și, ca să nu fie considerați proști... toți curtenii și toți oamenii din popor au lăudat hainele invizibile ale împăratului. Doar un copil inocent, aflat pe umerii tatălui său, a strigat în gura mare: "Împăratul este gol!" Bine spus "gol"... și nu dezbrăcat. Fiindcă împăratul chiar era un cap sec, preocupat de orice altceva decât de adevăr. Și, la fel precum împăratul... la fel de capete seci s-au dovedit și sfetnicii lui, și curtenii dar și oamenii din popor.
    Acum, extrapolând povestea despre hainele invizibile ale împăratului la domeniul $tiințific din zilele noastre... putem spune următoarele:
    Nu există nici măcar o singură dovadă, directă și neinterpretabilă, a existenței atomilor și moleculelor. Atomii și moleculele sunt pure speculații teoretice. Toate așa zisele dovezi ale existenței atomilor și moleculelor... sunt indirecte și interpretabile.
    Cercetați ca să găsiți dovezile, directe și neinterpretabile, ale existenței ipoteticele structuri moleculare formate din ipotetici atomi, despre care se pretinde că formează așa zisele proteine și așa zisele nucleotide... și, veți vedea că nu există niciun fel de dovezi, directe și neinterpretabile, în acest sens. Pur și simplu, așa zisele structuri biologice sub-microscopice sunt pure speculații ale așa-zișilor biologi moleculari.
    P. S.
    Firește că energia se structurează inteligent și dincolo de domeniul vizibilității. Doar că nu stă în putere omului... să cunoască cum anume se organizează energia dincolo de domeniul vizibilității. De fapt, pentru a înțelege suficient viața la nivelul de care avem noi trebuință pentru a fi fericiți... nu există niciun fel de necesitate pentru a cunoaște cum se organizează energia dincolo de ceea ce putem vedea prin intermediul celor mai performante microscoape optice. În plus, microscopia optică în domeniul biologiei folosește doar țesuturi moarte, aflate în procesul descompunerii, pe care le alterează, dramatic, prin diverse proceduri fizico-chimice... motiv pentru care este o ignoranță, o stupiditate și o escrocherie să pretinzi că observațiile făcute pe țesuturi moarte, aflate în procesul descompunerii și alterate prin proceduri fizico-chimice pot fi extinse și asupra țesuturilor vii ale ființei vii. În realitate, $tiința actuală nu deține niciun fel de capacitate prin intermediul căreia să poată vedea, în direct și pe viu, ceea ce există și ceea ce se petrece în țesuturile unei ființe vii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Electroforeza în gel poate fi considerată dovada existenței proteinelor și nucleotidelor? Pe bune?

    RăspundețiȘtergere
  3. 99,(9)% dintre oameni cred, necondiționat, în toate afirmațiile "cercetătorilor" Sistemului

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce au în comun Big Bang-ul și atomii? Păi... faptul că sunt doar niște teorii...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ştiinţa este drumul cel mai sigur către a rata esenţialul.
    - Brad Florescu

    RăspundețiȘtergere
  6. "Oamenii nu-și dau seama că moleculele, în sine, sunt ceva ipotetic și că interacțiunile lor sunt chiar mai mult, iar reacțiile biologice sunt cu atât mai mult."
    – Kary Mullis
    ------------------------------------
    „În toate cercetările mele nu am întâlnit, niciodată, materie. Pentru mine, termenul „materie” implică un flux de energie a cărui manifestare este impusă de un Spirit Inteligent.”
    – Max Planck
    -------------------------------------
    "În ceea ce privește materia, ne-am înșelat cu toții. Ceea ce numim a fi materie, este doar energie a cărei vibrație este atât de scăzută încât devine perceptibilă pentru simțuri. Nu există nicio materie".
    – Albert Einstein
    --------------------------------------
    "Lumea vizibilă este organizarea invizibilă a energiei".
    – Heinz Pagels

    RăspundețiȘtergere
  7. Țesuturile supuse "observației" prin intermediul așa zisei microscopii electronice sunt deconectate de la energia vitală a organismului viu și se află în procesul inevitabil al descompunerii.
    În plus, condițiile din afara corpului la care este supusă mostra de materie biologică recoltată (temperatură, presiune, lumină, umiditate, radiație electromagnetică) sunt diferite de cele din corpul viu și accelerează descompunerea .
    Apoi, pentru a putea fi examinată cu ajutorul așa zisului microscop electronic... materia biologică extrasă din corpul viu și care deja și-a început procesul de descompunere este supusă la tot felul de proceduri fizico-chimice extrem de vătămătoare pentru a putea fi, apoi, "scanată" cu un flux de plasmă (Harold Hillman explică pe înțelesul tuturor la ce proceduri cumplit de vătămătoare este supus materialul biologic înainte de a fi examinat la "microscopul electronic").
    Se obțin, astfel, o serie de micrografii care nu sunt, nicidecum, dovezi DIRECTE și NEINTERPRETABILE ale structurilor biologice existente în corpul viu ci doar niște artefacte (fragmente de materie organică) rezultate în urma supunerii materiei biologice la proceduri de desicare, siderare, colorare, congelare, rehidratare, încastrare în rășină, vidare, etc. (am enumerat aleatoriu câteva dintre proceduri).
    Într-un final, așa cum a recunoscut un celebru "specialist" în microscopie electronică... micrografiile obținute necesită o atentă INTERPRETARE... din cauza a ceea ce se obține în urma preparării mostrelor și supunerii lor la fluxul de plasmă: niște structuri atât de denaturate din punct de vedere biologic prin supunerea lor la tot felul de proceduri fizico-chimice și electromagnetice... încât n-au nicio legătură cu realitatea vie.
    Aceasta este, pe scurt, examinarea cu "microscopul electronic"... în urma căreia așa zișii virologi prezintă publicului niște imagini... pretinzând că reprezintă virusuri reale.
    Nimeni NU a adus, vreodată, dovezi DIRECTE și NEINTERPRETABILE ale existenței ipoteticelor structuri virale izolate și purificate. De asemenea, nimeni NU a adus, vreodată, dovezi DIRECTE și NEINTERPRETABILE că anumite așa zise structuri virale sunt generatoare de stări de boală.
    Se pretinde că ipoteticele virusuri sunt atât de mici încât microscopul optic este inutil în punerea în evidență a existenței lor.
    Însă așa zisul microscop electronic este COMPLET impropriu pentru lucrul cu structuri biologice de dimensiuni atât de mici încât se pretinde că penetrează inclusiv filtrele ceramice .
    De asemenea, nimeni nu a reușit vreodată să dovedească faptul că vreo așa zisă structură virală a îndeplinit postulatele lui Koch sau cele modificate de River.
    Țineți cont de faptul că toate așa zisele virusuri de un anumit tip (spre exemplu SARS CoV 2) trebuie să fie identice din toate punctele de vedere (părți componente, structură, formă, mărime, densitate, greutate).
    Cât privește așa zisul test RT-PCR... acesta este doar o procedură de laborator fără niciun fel de relevanță pentru nimic. Așa zisul test RT-PCR este doar o scamatorie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bio-chimiştii pretind că deţin tehnologiile necesare prin intermediul cărora pot sintetiza proteine şi pot edita fragmente de acizi nucleici... deşi nu există niciun fel de dovezi directe ale existenţei proteinelor şi nucleotidelor. Nimeni nu a izolat, purificat şi vizualizat, vreodată, o proteină sau o nucleotidă. Toate imaginile care prezintă proteine şi nucleotide sunt, în cel mai fericit caz, obţinute prin editare electronică (imagini obţinute pe calculator). Chiar biologii moleculari recunosc că aşa zisele dovezi ale existenţei aşa ziselor proteine şi nucleotide sunt doar indirecte şi constau din nişte aşa zise reacţii bio-chimice care sunt interpretate ca fiind proteine şi nucleotide... folosindu-se nişte aşa zise formule matematice pretins a fi foarte complexe.
    Aşa zişii oameni de ştiinţă nu deţin niciun fel de tehnologie optică sau de orice alt tip, care să fie capabilă să vadă pe viu în ţesuturile corpului uman, în timp ce acestea sunt animate de forţa de viaţă şi de suflet. Aşa cum explică biologul Harold Hillman, chiar şi la microscopul optic vedem doar fragmente de ţesut care, deoarece au fost desprinse din corpul viu, sunt deconectate de la energia vitală şi de la suflet şi sunt expuse la condiţii de lumină, aer (aether), presiune, temperatură, electromagnetism şi toxicitate care sunt diferite şi improprii. Deci, în realitate, ce anume vedem noi chiar şi la microscopul optic şi care să ne arate ce se întâmplă, cu adevărat, în organism?
    ------------------------------
    „2/3 din munca științifică în biologie începând cu 1945 este fraudă, condusă de secretism, necinste, foamea de bani / faimă, lipsa echipamentului adecvat și compartimentarea în știință”.
    - Harold Hillman medic şi biochimist
    -------------------------------
    "Nu vă imaginați că oamenii noștri de știință moderni ar avea instrumente, „foarfece” sau „pensete” capabile să efectueze, mecanic, aceste manipulări la această scară! Este strict imposibil."
    - Alain Scohy, doctor în medicină şi cercetător

    RăspundețiȘtergere
  9. Nimeni nu pune la indoială existenţa aşa zişilor cromozomi... cu toate că, nici până în clipa de faţă, NU există nicio tehnologie prin care noi, oamenii, să fim capabili să vedem, pe viu şi în timp real, ceea ce există şi ce anume se întâmplă în ţesuturile corpului viu. Pur şi simplu, aşa zişii savanţi, din pretinsa biologie moleculară, susţin că, citez: "Cromozomul (din limba greacă chromo - „culoare” şi soma - „corp”) este o structură celulară ce poate fi observată în cursul diviziunilor celulare (mitoză şi meioză) în etapa numită metafază şi care reprezintă forma condensată a cromatinei interfazice, structură nucleoproteică formată din asocierea unei molecule de ADN cu proteine. Cromozomii au rol în păstrarea şi transmiterea corectă a informaţiei ereditare la celulele fiice în cursul diviziunilor celulare mitotice sau meiotice."
    Sursa citatului: https://ro.wikipedia.org/wiki/Cromozom
    Însă, cu toate că aşa zişii oameni de ştiinţă pretind că "Cromozomul... este o structură celulară ce poate fi observată în cursul diviziunilor celulare (mitoză şi meioză) în etapa numită metafază... "... iată că cercetătorul francez Alain Scohy, susţine că mitoza şi meioza sunt "artefacte" ce apar ca urmare a faptului că biologii fac observații pe țesuturi moarte, care au fost supuse unui protocol halucinant de pregătire.
    Citez:
    "Presupusa noastră cunoaștere a ființelor vii de astăzi, la scară microscopică, se bazează pe observații făcute pe țesuturi moarte, care au fost supuse unui protocol halucinant de pregătire, ce explică cu ușurință artefactele interpretate ca mitoză sau meioză."
    - Alain Scohy, doctor în medicină
    Sursa: pagina 13, subtitlul Annexe – l’histologie moderne, din documentul https://www.neosante.eu/livre-pdf/COURS%20GLOBAL%20MICROZYMAS.pdf?fbclid=IwAR2x2xd8Dt37x5Sx5oN39DmhKRL7rXMbFR6TfWZ6gF3S6j0pLp3XnlZCFr0

    Aşadar, ţinând cont de afirmaţiile medicului, cercetător în biologie, Alain Scohy precum că mitoza şi meioza sunt doar nişta artefacte rezultate din faptul că observaţiile la microscop se fac doar pe țesuturi moarte, care au fost supuse unui protocol halucinant de pregătire... atunci... cât de reali sunt cromozomii despre care ni se spune că pot fi văzuţi doar în timpul unor presupuse diviziuni ale unor aşa zise celule ce s-ar afla în mostre de ţesuturi recoltate de la fiinţe moarte sau prin biopsie ("celule" ale unor ţesuturi care se află, deja, în faza de descompunere)?
    Ce tehnici de vizualizare prin microscopie au folosit aşa zişii cercetători, astfel încât au putut să fotografieze sau să filmeze presupusele diviziuni celulare numite mitoză şi meioză... ţinând cont că Alain Scohy susţine că observaţiile la microscop se fac doar pe țesuturi moarte, care au fost supuse unui protocol halucinant de pregătire?
    Dacă cromozomii chiar există în organismul viu şi dacă există o abundenţă de dovezi directe şi neinterpretabile ale existenţei lor... de ce lucrările pretins ştiinţifice nu abundă de dovezi directe şi neintepretabile ale existenţei lor?
    De ce metodologia de laborator prin care se pretinde că s-a dovedit existenţa cromozomilor nu se află la dispoziţia oricui... şi... de ce nu există o abundenţă de experimente de control, date publicităţii, care să dovedească, fără niciun fel de îndoială, că cromozomii chiar există în pretinsele celule ale ţesuturilor aflate în organismele vii?
    Dacă aşa zisa diviziune celulară (pretinsa mitoză şi pretinsa meioză) chiar a fost observată doar în pretinse celule ale eşantioanelor de ţesuturi recoltate de la cadavre sau prin biopsie (şi, deci, deconectate de la energia vieţii şi aflate în procesul de decompunere)... care sunt dovezile, directe şi neinterpretabile, că aşa zisa diviziune celulară (pretinsa mitoză şi pretinsa meioză) există şi se desfăşoară, în mod identic, în ţesuturile fiinţelor vii?

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu există celule. Există doar tipuri de țesut. Microscopia vizualizează doar țesuturi care au fost deconectate de la energia vieți și care se află în procesul dezintegrării. Acesta este principalul motiv pentru care la microscop pot fi văzute doar fragmente ce formează mostrele de țesut aflate în procesul descompunerii... fragmente care sunt catalogate drept celule. În plus, la fragmentarea țesuturilor deconectate de la energia vieți, care au fost obținute de la ființe moarte sau care au fost obținute prin intermediul biopsiei... contribuie și procedurile de laborator (fizice, chimice și iradiative) extrem de vătămătoare, prin care mostrele de țesut sunt pregătite pentru examinare la microscop. Cu alte cuvinte, așa zisele structuri biologice declarate a fi celule, nu sunt altceva decât rezultatul fragmentării mostrelor de țesut supuse vizualizării la microscop... ca urmare a descompunerii generată de deconectarea țesutului de la energia vitală dar și din cauza supunerii lui la numeroase proceduri vătămătoare, în procesul pregătirii pentru examinare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Crezi că există electroni, neutroni, protoni, atomi, molecule, aminoacizi, proteine, heterocicluri, baze aromatice, pentoze, grupări fosfat, nucleotide, acizi nucleici, virusuri şi alte asemenea bazaconii închipuite? Bullshit!!! Nimeni nu poate pretinde că ştie, din dovezi directe şi neinterpretabile, că dincolo de spectrul vizibil există energie cu vibraţie joasă ce se structurează ca "materie"... devreme ce nimeni nu poate vedea, cu ochii lui, ipoteticii electroni, neutroni, protoni, atomi şi ipoteticele combinaţii atomice numite molecule. Niciun om şi nicio organizaţie nu deţine capacitatea ştiinţifică şi tehnologică pentru a putea să ştie dacă şi cum se structurează energia dincolo de domeniul vizibilului. Nici măcar aşa zisul microscop electronic nu poate vedea chestiile astea. Atunci, de ce cred în înşelătoria asta medicii farma-chimici, adepţii naturopatiei şi ceilalţi oameni?
    Nu doar că virusurile nu există, dar... în realitate, NU există nici electronii, protonii, neutronii, atomii, moleculele, aminoacizii, glucidele, lipidele, proteinele, nucleotidele, ADN-ul, ARN-ul, microARN-ul, primerii şi niciuna dintre toate celelalte chestii pretins a exista, deşi nu pot fi văzute nici măcar la microscopul lui Royal Raymond Rife. Însă, după o viaţă în care cu toţii am fost învăţaţi că toate astea chiar există... oamenii nu pot crede că toate acestea sunt doar structuri IPOTETICE, pentru care NU există niciun fel de dovezi DIRECTE şi NEINTERPRETABILE. Adevărul este că niciun om nu ştie cum se structurează energia dincolo de spectrul vizibil şi, că toate structurile ipotetice enumerate mai sus au doar rolul de a ne convinge că totul este rodul evoluţiei întâmplătoare a aşa zisei materii. NU EXISTĂ MATERIE... TOTUL ESTE ENERGIE... Şi, niciun om NU ŞTIE ce anume este ENERGIA...

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu există nici măcar o singură modalitate tehnică prin intermediul căreia biologii să poată efectua experimente de control care să confirme că în țesuturile vreunei ființe vii se găseşte vreuna dintre structurile puse în evidență prin examinarea cu ajutorul diferitelor tehnici de microscopie optică și electronică a mostrelor de țesut aflate în procesul descompunerii, deoarece sunt moarte ca urmare a deconectării de la energia vitală a fiinţei de la care au fost colectate prin biopsie dar şi din cauza faptului că sunt și extrem de vătămate (degradate) de procedurile fizico-chimice prin care sunt pregătite pentru examinare la microscop.

    Repet:
    Nu există nici măcar o singură modalitate prin care biologii să poată confirma că vreuna dintre structurile puse în evidență prin diferitele tehnici de microscopie optică și electronică... se găsesc, ca atare, în țesuturile vreunei ființe vii.

    În plus, toate pretinsele structuri sub-microscopice biologice (sub-microscopice = care nu pot fi văzute prin intermediul niciunei forme de microscopie: de exemplu... proteinele, nucleotidele, aminoacizii, bazele azotate, etc.)... sunt pure speculații (PRESUPUNERI teoretice) care nu au ca bază niciun fel de dovezi reale (DIRECTE și NEINTERPRETABILE).

    Tot ceea ce fac așa zișii oameni de știință, este să folosească diverse tehnici de microscopie optică și electronică pentru a examina țesuturi moarte și aflate în descompunere, care mai sunt şi degradate de tot felul de proceduri fizico-chimice extrem de vătămătoare.
    Cât privește așa zisele tehnici de microscopie electronică, se declară că, într-un mediu vid, acestea "scanează", cu un flux de plasmă de mii de volți putere, țesuturile biologice aflate în descopunere din cauza deconectării de la energia vitală și a vătămărilor generate de procedurile pregătitoare.

    Repet:
    Ţesuturile examinate prin intermediul microscopiei electronice sunt deconectate de la energia vitală a fiinţei de la care au fost recoltate prin biopsie, fapt ce le face să intre în descompunerea firească... timp în care, pentru a putea fi cercetate, mai sunt supuse şi la diferite proceduri fizico-chimice vătămătoare. Plus că, în timpul examinării prin tehnicile de microscopie electronică... țesuturile sunt supuse unui mediu vid în care intră în contact cu un flux de plasmă de mii de volți putere. După care, așa zișii oameni de știință pretind că n-au niciun fel îndoială că în corpul viu se află acele "structuri" pe care ei le interpretează ca existând doar privind la formele date de umbrele şi de luminile de pe imaginile fotografice, în alb-negru, obținute (imagini numite micrografii). Iar noi, ceilalţi oameni (cu sau fără studii medicale), trebuie să credem, orbeşte, în ceea ce pretind aşa zişii oameni de ştiinţă ai Sistemului, deoarece aceia care n-au studii medicale riscă să fie ridiculizaţi... iar cei cu studii medicale îşi mai riscă şi locul de muncă, funcţia, poziţia socială şi bunăstarea materială.

    RăspundețiȘtergere
  13. Medicina Adevărată s-a practicat înainte de apariția microscopiei, a metodelor de imagistică, a analizelor de laborator, a chirurgiei "moderne" și a chimicalelor de sinteză farmaceutică.
    Biologia "moleculară" este un domeniu rezervat doar Divinității.
    Genetica și Virologia sunt doar niște escrocherii pseudo-științifice.
    Nu există materie. TOTUL este energie care vibrează. Caracteristicile vibrațiilor imprimă specificul energiei... adică, inclusiv modul în care o percepem noi.
    Omul a reușit să vadă câte ceva din lumea microscopică... însă, a înțeles extrem, extrem, extrem de puțin din infimul văzut de el, acolo.
    Omul nu are nevoie de a pătrunde în "micro-cosmos". În realitate... nici măcar nu poate. Privirea lui în lumea micro este limitată la puterea microscopului optic... așa cum privirea lui în lumea macro este limitată la puterea telescopului optic. Orice alte tipuri de microscop sau de telescop decât de natură optică... sunt lipsite de orice relevanță.
    Știința Sistemului funcționează pe principiul hainelor cele noi şi invizibile ale împăratului, din povestea lui Hans Christian Andersen.
    Așa zișii oameni de știință pretind că pot face... ceea ce nu pot face. Cum ar fi... editarea genomului uman. Adică... a acelui genom... pe care nu l-a văzut nimeni, niciodată.
    Atomi, electroni, protoni, neutroni, particule subatomice, fotoni, molecule anorganice, molecule organice, acizi nucleici, proteine, chimie, fizică, biologie... bullshit... Teorii, ipoteze, speculații, deducții... nimic dovedit...
    Știința Sistemului funcționează doar pe principiul hainelor cele noi şi invizibile ale împăratului din povestea lui Hans Christian Andersen.
    --------------------------------
    Un medic al Sistemului este o persoană care, în cel mai onest caz (adică, atunci când nu-şi cumpără examenele cu bani, influenţă sau sex), a absolvit o "Facultate de Medicină Occidentală" memorând materia în mod mecanic (ghilimelele îşi au rostul lor, deoarece în "Facultăţile de Medicină Occidentală" nu se face niciun fel de instruire superioară... pentru că acolo nu există niciun fel de medicină reală). După care, absolventul de "studii medicale" memorează mecanic (atât cât poate memora) şi aplică, tot mecanic (atât cât poate aplica), nişte "protocoale medicale" create de doar câţiva medici farma-chimici consideraţi, de clasa politică (fără niciun fundament medical, fiindcă politicienii nu ştiu medicină), a fi specialişti de top... clasă politică de la care (tot fără niciun fel de bază medicală, fiindcă politicienii nu ştiu medicină) au primit dreptul de a crea protocoale medicale şi de a le modifica sau înlocui ori de câte ori cred ei de cuviinţă... însă, fără ca nici cei care creează protocoalele şi nici cei care le aplică să poarte vreun fel de răspundere în faţa Legii, atunci când, din cauza protocoalelor greşite, oamenii nu se vindecă de boli acute, oamenii capătă boli cronice, oamenii sunt mutilaţi şi oamenii mor.
    ----------------------------------
    "Singura diferenţă dintre medici şi avocaţi este că avocaţii doar te jefuiesc, pe când medicii te jefuiesc şi te mai şi omoară."
    - Anton Cehov
    ----------------------------------
    "Preoţii şi medicii fac moartea dureroasă."
    - Napoleon Bonaparte

    RăspundețiȘtergere