Dr. Stefan Lanka - Argintul (inclusiv cel coloidal) este periculos

by - marți, iulie 04, 2017

S-a constatat ca argintul, administrat in aceleasi concentratii in care ucide bacteriile, vatama grav si celulele tesutului conjunctiv, numite fibroblaste, care constituie cam 80% din greutatea totala a corpului!

Se utilizeaza argint in toate formele pentru a ucide bacteriile, iar aceste produse sunt promovate sub pretextul ca argintul ar fi un "antibiotic natural". Din moment ce toate celulele corpului nostru au aparut din bacterii, este evident ca acel argint va vatama si celulele. Se stie astazi inclusiv in teoria oficiala ca bacteriile sunt elemente esentiale ale vietii, din care s-au materializat toate structurile mai complexe, precum celulele.

O echipa de cercetatori onesti a demonstrat ca argintul cauzeaza leziuni grave in cele mai importante celule ale corpului. Rezultatele cercetatorilor au fost mai mult o descoperire intamplatoare, caci initial trebuia investigat daca materialele plastice in care sunt incorporate nanoparticule elibereaza ulterior nanoparticule de plastic periculoase. In cazul argintului s-a constatat ca argintul, administrat in aceleasi concentratii in care ucide bacteriile, deterioreaza grav si celulele tesutului conjunctiv, fibroblastele!

Aceste celule ale tesutului conjunctiv construiesc substanta in care toate celulele corpului nostru sunt incorporate si care hraneste aceste celule. Aceasta substanta, substanta fundamentala, reprezinta pana la 80% din intreaga noastra greutate corporala. Daca aceasta substanta nu este reinnoita permanent, metabolismul se incetineste tot mai mult, procesul de imbatranire se accelereaza, iar vindecarea este incetinita si impiedicata.


Intrucat tot mai multe produse medicale contin argint si tot mai multe materiale textile si sisteme de detergenti elimina argint, noi dorim sa va avertizam cu privire la utilizarea argintului, inclusiv a tacamurilor de argint.

Cel mai periclitat este creierul, intrucat nu exista nicio bariera hematoencefalica. In timp ce in organism avem un fibroblast care alimenteaza zece celule, in creier este invers: un singur neuron are nevoie de zece fibroblaste care sa-l alimenteze; aceste fibroblaste in creier se numesc celule gliale. Din acest motiv, argintul este cel mai periculos pentru neuroni si creier.

Consecintele acute pot fi infarctul, embolia pulmonara, atacul cerebral. Un alt risc este ca argintul coloidal scade nivelul de energie din organism de la care pot porni programele biologice care in faza de rezolvare vin cu simptome si sunt numite "boli".

Dr. Stefan Lanka, klein-klein-Verlag, 2012

* * * * *

Avand in vedere ca bacteriile NU cauzeaza nicio boala, ba chiar dimpotriva, ele au un rol fundamental in procesele biologice si sunt gunoierii nostri celulari, este logic ca nu e nevoie sa le distrugem. Toate bacteriile au functii importante in organism. Nu avem nevoie nici de antibiotice, nici de antibiotice "naturale". Anti bios = anti viata! Cine are nevoie sa-si introduca in organism substante care UCID tot ce este viu?

Dr. Lanka a mentionat mai sus ca argintul coloidal scade nivelul de energie din organism si deci favorizeaza pornirea programelor biologice bifazice, conform legilor biologice ale naturii. Exact aceste este motivul pentru care oamenii se iluzioneaza ca argintul coloidal i-ar fi vindecat: intrucat acest argint anihileaza toate bacteriile care tocmai isi faceau in organism datoria de a dezintoxica/detofixia si de a descompune tesuturile moarte sau vatamate. 

Acelasi efect il observam si la antibioticele normale: cand luam antibiotice, distrugem printre altele exact acele bacteriide care organismul are nevoie pentru detoxifiere, pentru eliminarea tesuturilor vatamate, pentru a nu se ajunge la sepsis! Sa luam de exemplu gripa, cu toate simptomele ei puternice de dezintoxicare. Evident ca la administrarea antibioticelor dispar simptomele, din moment ce este stopat procesul de dezintoxicare celulara. Omul se simte ceva mai bine si crede ca antibioticele l-ar fi ajutat. In realitate, toxinele care trebuiau eliminate cu ajutorul bacteriilor raman acum in organism, care (daca mai are putere) va trebui sa declanseze o noua gripa pentru a scapa de ele. Daca se iau din nou antibiotice, vor aparea in curand probleme la diverse organe, intrucat creste toxemia in organism. In plus, substantele extrem de toxice din antibiotice distrug structurile genetice din celule pe termen lung si pot duce inclusiv la infertilitate.

Sa ne amintim ce a afirmat domnul prof. dr. Teofil Lung in emisiunea "Intre bine si rau":

"Anemia la copii n-o rezolvam cu administrare de fier, domnul doctor de la OMS! Alo, m-auziti???? O rezolvam prin a face in asa fel incat sa nu mai dam antibiotice la nou-nascuti, caci apare asa-numita enterita medicamentoasa care produce tulburari de absorbtie la nivelul intestinului. Si toata lumea medicala stie ca intestinul subtire si intestinul gros detin 70% din potentialul imunologic al fiecarui individ. In felul asta apare anemia de aport si anemia feripriva, domnule doctor! Ca atare, nu asa se rezolva problemele, agravandu-le!!"
      
Va doresc multa sanatate si decizii intelepte!

You May Also Like

30 comments

  1. Bună seara!
    Eu suntvîn faza de cercetare, și am câteva nelămuriri. Prezint pe scurt situația mea: fetiță, 32 de luni, născută cu Spina bifida, vezică neurogenă, o sondăm la 3 ore de la 6 luni. Infecții urinare repetate, antibiotic, uleiuri esențiale, ceaiuri, etc. În final e colonizată cu Ecoli. Ultima infecție luna trecută, febră mare, nu cedează decât cu antibiotic. Deci aici în cazul acesta despre ce e vorba? Cum nu există bacterii, când ea e colonizată cu Ecoli ?!?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog sa-mi arati citatul exact unde spune in articol ca "nu exista bacterii".
      Mai oameni buni, voi nici sa cititi nu stiti?

      Ștergere
    2. Unknown, trebuia sa citesti macar asta: "Avand in vedere ca bacteriile NU cauzeaza nicio boala, ba chiar dimpotriva, ele au un rol fundamental in procesele biologice si sunt gunoierii nostri celulari, este logic ca nu e nevoie sa le distrugem."
      E mai sus putin!

      Ștergere
    3. Bună seara! Îmi pare rău pt. confuzia provocată. Cum am spus eu sunt încă în faza de cercetare, nu am experiență cu NMG, iar în disperarea mea de-a găsi un răspuns, și graba cu care am citit am făcut o mare confuzie. Recitind și între timp citind și alte articole, m-am mai dumirit. Totuși, am mai multe nelămuriri! O să expun câteva: strict în cazul fetiței mele, datorită sondatului intermitent, care provoacă Infecții urinare din când în când( de când am scris ultima dată nu a mai avut), cum explică NMG acest lucru, e vorba și aici de un conflict? În cazul infecțiilor urinare, care este" tratamentul"? Febra mare, mirosul și culoarea pipiului ne cam sperie. Am încercat să scad febra cu împachetări dar nu a funcționat. Nu mi-o luați în nume de rău, dar când ți se naște nu copil cu ademenea probleme, când tu de fapt aștepți unul sănătos, e dificil. Și asta e numai una dintre problemele ce le are. De fapt aș mai avea o întrebare: cum explică NMG nașterea unui copil cu asemenea probleme ( Spina bifida, mai exact mielomeningocel)? Vă mulțumesc pt. timpul acordat și-mi cer scuze dacă am părut arogantă.

      Ștergere
    4. Nu exista "infectii urinare".
      Simptomele la vezica sunt conflicte teritoriale.
      Vezi si aici:
      http://andrei.swissworld.com/scarface/NMG/pe%20tesuturi%20din%20carte/vezica_urinara.jpg
      Urmatorul text este din cartea terapeutului austriac Björn Eybl:
      Vezica – Programe speciale ale mucoasei superficiale (urocistita, carcinom urotelial, carcinom urotelial papilar etc.) din perspectiva NMG (Björn Eybl)
      CONFLICT: Conflict teritorial. Granitele propriului teritoriu nu sunt respectate, nu pot fi marcate, delimitate.
      EXPLICATIE: A nu se putea delimita, a nu-si putea delimita teritoriul. A nu sti unde este teritoriul (locul) propriu. In natura, lupii masculi isi marcheaza granitele exterioare, lupoaicele pe cele interioare.
      La barbati este vorba mai ales de teritoriul „extern” (loc de munca, masina, club sportiv etc.)
      La femei este vorba mai ales de teritoriul „intern” (partener, copii, prietene, locuinta etc.)
      Horst Köhler explica in „Lexiconul Noii Medicine” ca cel mai intim teritoriu al femeii este propriul corp. Controale ginecologice, acte sexuale nedorite sau „tolerate” sunt unul din motivele pentru care femeile dezvolta mai des simptome ale sistemului urinar.
      Partea dreapta (ureter drept) = partea „feminina” = conflict de a nu-si putea marca granitele interioare ale propriului teritoriu.
      Partea stanga (ureter stang) = partea „masculina” = conflict de a nu-si putea marca granitele exterioare ale propriului teritoriu.
      Tesut: mucoasa vezicii, celulele de tranzitie – ectoderm.
      FAZA DE CONFLICT ACTIVA: depletie celulara a mucoasei in vezica, uretere, respectiv uretra. Totul se petrece fara dureri, fara sangerari.
      SENS BIOLOGIC: prin reducerea masei celulare se mareste capacitatea de retinere de urina, respectiv sectiunea transversala a ureterelor si uretrei. > Se stocheaza mai multa urina, respectiv urina este eliminata printr-un jet mai puternic, pentru a marca mai bine teritoriul
      FAZA DE VINDECARE: reconstructia mucoasei = cistita (inflamarea vezicii), inflamarea ureterelor sau a uretrei = „cancer la vezica” (carcinom urotelial), inflamatie a mucoasei vezicii, dureri, usturimi la urinare, polachisurie (emisia repetata de urina in cantitati reduse), eventual sange in urina (hematurie) si uneori incontinenta.
      Prin inflamarea din faza de vindecare urinarea poate fi inhibata, mai ales in caz de „sindrom” (aparitia unui conflict secundar).
      EPICRIZA (CRIZA EPILEPTOIDA): dureri, sange in urina, crampe din cauza implicarii musculaturii vezicii, eventual frisoane sau usoare absente (absence).
      ENUREZIS NOCTURN: acelasi program biologic special cu participarea musculaturii vezicii – faza de vindecare. Situatii tipice de enurezis nocturn la copii: aparitia unui fratior sau a unei surioare, divortul parintilor, refuzul unei camere proprii etc.
      OBSERVATIE: 90% din tumorile vezicii sunt carcinoame uroteliale. Cistitele cronice = conflict recidivant > ingrosare cicatrizanta a mucoasei (metaplazie scuamoasa uroteliala) > „vezica iritabila”
      TERAPIE: Conflictul este rezolvat. Se insoteste vindecarea. Daca recidiveaza, trebuie aflat si rezolvat conflictul in mod real, daca se poate.
      GANDURI (la recidive): „Stiu ce vreau!”, „Teritoriul meu imi apartine mie!”, „Eu stabilesc granitele si ele sunt respectate!”

      REMEDII PENTRU VEZICA
      Ceaiuri: ceai de salvie, fenicul, bradisor, musetel, coada calului, paraluta, bobornic
      Bors.
      La inflamatii acute: consumat lichide multe, in special bere.
      Masaje la osul sacral, la sezut si la picioare.
      Reflexoterapie, masaj cu acupunctura.
      Bai fierbinti la picioare, picioarele sa fie mereu calde.
      Bai fierbinti pt. tot corpul, eventual cu ceaiurile de mai sus.
      La dureri de rinichi in caz de vindecare suspendata, se pot da antibiotice.
      Exercitii pentru zona pelviana, antrenament muscular pentru intarirea musculaturii vezicii si pentru imbunatatirea vitalitatii. Din punct de vedere energetic, aceasta zona este baza energiei vitale (chakra radacina).

      Ștergere
    5. Despre febra, aici:
      http://sanatate.findtalk.biz/t3436-febra-si-combaterea-ei

      Ștergere
    6. Mulțumesc mult.
      Aș mai avea o nelămurire: datorită refluxului vezico-ureteral ( prezent încă de la naștere), s-a făcut o intervenție minoră, dar care se pare că nu a dat rezultatul dorit, deoarece acum pipii coboară cu dificultate de la rinichi la vezică, și iar ureterul e dilatat. Pt. aceasta e programată la un reimplant de ureter. Eu și soțul suntem cam sceptici . Fiind o situație fi naștere, nu dobândită pe parcurs, NMG cum ar explica acest lucru.

      Ștergere
    7. Personal pun la indoiala TOATE diagnosticele alopate. Dar presupunand ca diagnosticul a fost corect, poate fi un conflict preluat in timpul sarcinii, de cele mai multe ori de la mama.

      Ștergere
    8. Bănuiesc că diagnosticul a fost corect, la început, fetița elimină pipii singră, dar nu-l elimină tot, lucru comprobat și de noi, iar în caz că vezica e plină și nu apucăm să o sondăm elimină cu presiune, deci poate presiunea crea un reflux. Problema e că a pierdut funcționarea rinichiului stâng cu 5 procente într-un an. Explicația lor fiind acest reflux plus așa zisele Infecții care au urcat la rinichi. Dacă conflictul a fost preluat de la mamă, ce se poate face în acest moment? Ce ar trebui să facă mama? Pe lângă aceasta fetița are și o valvă de drenaj la cap, deoarece când i-au închis defectul a început să manifeste hidrocefalie. Doamne mulțumim că merge( a început mai târziu), nu aleargă, urcă destul de greu scările, dacă sunt prea înalte nu poate, nu sare, Încă. Noi sperăm că o să fie mai bine cu timpul. Am vrea să știm cum putem ajuta în aceste condiții speciale? Iar în cazul sondatului( strict necesar, cel puțin deocamdată), cum să facem să nu fie o "invadare a teritoriului", ei? Noi îi tot explicăm ce și cum, avem răbdare, dar uneori e dificil, e încă micuță, nu înțelege ce și cum. Eu, într-adevăr sunt dpdv emoțional și psihic, cam prost. Deseori nu pot să mă împac cu ideea de a fii născut un copil cu probleme, de ce ??? Karma spun unii. Dacă e karma, atunci nu se poate schimba nimic, doar să suferi și să tragi până la final.
      Scuzați-mă, încep să deraiez de la subiect. Mulțumesc din suflet pt. răspuns. În situația dată, ce credeți Dvs. că ar trebui să facem?

      Ștergere
    9. Sunt foarte multe necunoscute in ecuatie si ma tem ca nu poti exclude un malpraxis medical sau mai multe conflicte concomitente, datorate interventiilor medicale.
      "Hidrocefalia" poate fi de la edemele de apa, daca anumite focare Hamer intra in rezolvare. Aici, din nou, nu stiu cum a influentat interventia medicala.
      Conflictele nu prea merg liniar si de unele singure, ca sa poti face o anamneza corecta si exacta.
      Orice interventie nenaturala asupra corpului risca sa declanseze noi si noi conflicte sau recidive.
      Nu stiu ce sa va sfatuiesc decat sa mergeti sa vorbiti cu oameni de specialitate care cunosc legile biologice ale naturii (Dr. Crina Veres in Cluj, Dr. Edith Kadar in Arad, Dr. Adrian Cacovean in Bucuresti).
      Toate bune va doresc!

      Ștergere
    10. Mulțumesc pt.răspuns.

      Ștergere
  2. Interesant articolul. Exista intr-adevar pareri impartite despre utilizarea argintului coloidal (mai ales intern). Eu am avut experiente pozitive la leziuni externe (arsuri sau taieturi, zgarieturi adannci etc). Intern foarte rar evtl.in loc de antibiotic clasic. Important e, cred, sa nu se piarda din vedere ca vorbim de un antibiotic si nu de ceva de ex. homeopatic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice doctor se simte in primejdie cand Dumnezeu ne arata calea tamaduitoare , isi din credibilitate , medicina adevarata a fost , acum sunt vanzatori de chimicale si otravuri ca sa-mi mai mareasca cu cateva camere , eventual isi scimba acoperisul ,dupa miscarea soarelui , escroci si mincinosi punct!

      Ștergere
  3. Nu pot exprima cât sunt de recunoscător pentru acest blog! Mulțumiri, sincere, Felicia Popescu! De asemenea, am o mare recunoștință pentru Stefan Lanka și pentru Ryke Geerd Hamer (RIP). Sunt profund recunoscător, tuturor celor care, din noblețe sufletească, împartășesc cu alții adevărurile pe care le-au înțeles, fără se se lase descurajați de reacția negativă a majorității sau de intimidări. Mulțumesc! Afirm că, cu certitudine, fără informațiile furnizate de cei sinceri și nobili la suflet, nu aș fi reușit să înțeleg ceea ce, deja, începusem să intuiesc. Am profesat ca asistent medical și începusem să tratez, nonconformist, pacienți disperați, care apelau la mine după ce eforturile medicilor se dovedeau lipsite de orice efect. Realizam că ceva nu bate deloc, în ceea ce însemna modul în care era percepută noțiunea de boală, metodele de diagnosticare și protocoalele de tratament. Vedeam rezultate benefice,nesperate prin modalități ”băbești” de tratament, la oamenii care își pierduseră încrederea în tratamentele chimice... și realizam automatizarea, complet lipsită de rațiune, a ceea ce se numește, generic, consultație medicală. Mulțumesc pentru că împărțiți cu noi asemenea nestemate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur din suflet si apreciez foarte mult cuvintele calde!
      Mai da-mi feedback si la alte articole sau, daca ai studii de caz interesante, te astept cu drag!

      Ștergere
  4. Buna ziua,

    si eu sunt foarte bucuroasa ca am gasit blogul dvs. Am obtinut informatii valoaroase despre evolutia vindecarii prin lupta organismului insusi cu cancerul de san. Mama mea are aceasta forma de cancer de 4 ani, hranindu-se raw vegan, fara sa fi apelat la operatie. Precum cunostinta dvs. cu diagnostic si vindecare in anii 2008-2011 si mama mea se confrunta cu o tumoare care a fost incapsulata, impinsa in exterior si acum sangereaza, sangerare care a inceput in ianuarie 2017. Va rog frumos daca se poate sa-mi spuneti cum as putea lua legatura cu dna care a trecut prin aceleasi etape si s-a vindecat pentru a apela la amabilitatea dansei de a-mi spune cum a procedat in acea perioada cu sangerari fiindca mama mea pierde cam mult sange si a slabit. Eu imi sustin mama sufleteste, dar as dori sa stiu cum o pot ajuta si pe parte de ingrijire fizica. Va multumesc, cu deosebita stima, C.Coros

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog, ai putea sa postezi comentariul la articolul respectiv? Multumesc.

      Ștergere
  5. Deci bacteriile ca streptococ,E coli,klebsiella etc dacă sunt puse pe un tesut sănătos nu l omoară?Adică sunt experimente care demonstrează că aceste bacterii nu fac rău?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta observase demult si Pasteur, ca doar de-aia a venit ulterior cu frauda de a postula el un "agent" si mai mic decat bacteriile, care e cam invizibil si vezi Doamne trecea prin filtrele lui de bacterii si facea ravagii si in tesutul sanatos ;-) Asa s-a ajuns la conceptul fictiv de "virus".
      Si Landsteiner&Popper (ASA-ZISII descoperitori ai virusului polio prin 1909, ahahahaha) scriau de un "virus invizibil".
      Si tot asa se perpetueaza frauda de atunci incoace.
      Vezi si aici documentele istorice:
      https://www.lionmentor.ro/poliomielita

      Ștergere
  6. Cand sunt recomandate antibioticele?Și de ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dr. Lanka recomanda pe vremuri strict penicilina (care nu distruge intregul tesut) doar in cazurile cand - in procesele biologice de vindecare si reparatie si eliminare de tesut masiv excedentar - corpul produce ffffff multe bacterii si atunci si simptomele sunt foarte puternice, riscand sa duca la conflicte suplimentare, frica de moarte etc. Ca atare, la fricosi le poti da penicilina cand au cate un program biologic unde tocmai se descompune o masa tisulara ffff mare, si asta vine cu simptome majore, pe care majoritatea nu le prea pot gestiona fara sa-si faca alte conflicte.

      Ștergere
  7. Dacă inghit o cantitate semnificativă de bacterii despre care se spune că sunt periculoase,pățesc ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A facut-o deja profesorul Max von Pettenkofer, s-a consemnat in istoria medicinei sub denumirea experimentum crucium ;-) A inghitit in fata studentilor sai o cultura cu bacili de holera si n-a avut nici pe dracu' ;-)

      Ștergere
    2. Multumesc din suflet ptr răspunsuri!Mai am o singură intrebare:participati și dv la marele proces?Participa si dr Stefan Lanka?Ma refer la procesul condus de Reiner Fuellmich!Va rog mult sa ne tineti la curent!

      Ștergere
    3. "Procesul" lui Füllmich este un "MOCK trial", adica un fel de piesa de teatru. Personal, nu rezonez cu o astfel de pierdere de vreme si cu siguranta nici Stefan nu se implica in asemenea actiuni sterile (ca sa nu zic mai mult).

      Ștergere
    4. Asta bănuiam și eu deoarece in"procesul"ce probabil va urma nu se pomeneste nimic de inexistența virusului SarsCov2!Dar am vrut să mă conving!Dar dr Stefan Lanka are cumva de gând să demonstreze printr-un proces inexistența virusului așa cum a făcut-o în Stuttgard?Are vreo șansă?

      Ștergere
    5. Ii poti scrie personal: Info@wplus-verlag.de

      Ștergere
  8. “terapeutul“ Byorn Eybl recomanda in cartea sa argintul coloidal in foarte multe afectiuni , sau "boli", in editia din 2022 chiar a rescris si capitolul despre cariile dentare (asa cum mentioneaza el insusi in carte ) dupa ce s-a "documentat" mai bine discutand cu diferiti medici stomatologi...acum intrebarea este : cine are dreptate , sau unde se afla adevarul?...Felicitari pentru blog !

    RăspundețiȘtergere