Ilsedora Laker - CʘVID-19 din perspectiva NMG (partea I)

by - joi, aprilie 16, 2020

În ultima lună am primit nenumărate email-uri în care sunt întrebată ce este „pandemia” CʘVID-19 și m-am gândit că ar fi o idee bună să scriu un articol despre acest subiect în loc să răspund la fiecare email și să explic care este perspectiva NMG despre acest subiect.

Din fericire un prieten mi-a trimis câteva link-uri cu ce se întâmpla la începutul lui februarie în orașul Wuhan, care are o populație de peste 11 milioane de oameni, ceea ce m-a ajutat să înțeleg că situația politică din acea regiune poate fi responsabilă de o „frică de agresiune” [„frică de atac în teritoriu” - n.t.] care a afectat mii de oameni și care s-a rezolvat cam în aceeași perioadă de timp.


Pentru cei care au intrat recent în contact cu munca Dr. Hamer și știu că anumite boli apar în faza de vindecare a unui conflict, aceasta este manifestarea.



Conflictul



În primul rând, atunci când cineva se teme de o agresiune împotriva propriei persoane sau împotriva celor dragi, intră în stare de „maximă alertă” sau în starea de „luptă sau fugă”. La bărbați, numim asta conflictul de „frică în teritoriu” care implică o agresiune din exterior, iar la femei este legat mai mult de „cuibul” lor, ceea ce este considerat teritoriul interior. Dr. Hamer descrie această reacție în cazul bărbaților ca un răspuns de a încerca să-și apere teritoriul de forțele exterioare, în timp ce reacția feminină are mai mult de-a face cu a ne asigura că este protejat cuibul.


În timpul acestei situații de luptă sau fugă, exact mucoasa bronșică începe să se ulcereze. Acest lucru este semnificativ din punct de vedere biologic deoarece îi permite oxigenului să ajungă în plămâni în cantități mai mari prin intermediul acestui proces de lărgire ulcerativă a țesutului, pentru a facilita răspunsul necesar de luptă sau fugă.



Ce se întâmplă la nivel fizic?



Această „frică de agresiune” poate dura săptămâni sau luni, și în unele cazuri chiar ani, deci atunci când apare rezolvarea conflictului, țesutul bronșic ulcerat începe să se repare, creând inflamații la nivelul bronhiilor și atunci apar simptome asemănătoare cu cele ale gripei.


În cele mai multe cazuri vorbim despre febră, dar în acest caz febra nu apare din cauza activității microbiene, ci din cauză că bronhiile sunt „conectate” cu cortexul senzorial în cerebel, iar febra face parte din procesul de vindecare în majoritatea bolilor controlate de acea parte a creierului.


Odată cu febra apare oboseala, fiind și ea o parte din procesul de vindecare în majoritatea bolilor. De asemenea apar dureri generale și musculare pe care în NMG le atribuim răspunsului de luptă sau fugă, „trebuie să ieșim de aici ca să ne salvăm”, lucru pe care n-au fost capabili să îl facă în momentul șocului conflictual.


Cu alte cuvinte, durerile generale și musculare sunt rezultatul aspectului de „auto-devalorizare” din contextul conflictului. Apoi, bineînțeles, începe tusea, ceea ce înseamnă că faza de vindecare / reparație completă este în plină desfășurare la nivelul bronhiilor.


Prima săptămână a fazei de reparație este de obicei cea mai grea, dar în funcție de ce altceva mai experimentează persoana, se poate extinde în a doua săptămână, înainte ca febra și durerile generale și musculare să se reducă.



„Pneumonia”



Majoritatea acestor faze de vindecare respiratorie durează în mod normal între 3 și maximum 4 săptămâni înainte să dispară simptomele. Totuși, dacă avem un alt conflict în faza activă care afectează tubii colectori renali, conflict reprezentând un mecanism de supraviețuire care include retenția de lichide, atunci plămânii încep să se umple cu lichid în această fază de vindecare a bronhiilor care transportă oxigen în plămâni. Acest mecanism cauzează „pneumonia”.


Tubii colectori renali vor păstra lichidele în corp ca reacție la o „amenințare existențială”. Această reacție este un mecanism de supraviețuire, deoarece avem nevoie de apă pentru a supraviețui. Putem trăi fără mâncare pentru câteva săptămâni, dar fără apă ne deshidratăm foarte repede, deci într-o astfel de situație corpul conservă ceea ce există deja în interior.


În NMG tubii colectori renali reacționează la conflictele de abandon / izolare, conflicte de refugiat, conflicte existențiale, deci este întotdeauna important să descoperim conflictul rinichilor, pentru a preveni ca acest factor agravant să creeze o fază de vindecare mai dificilă.


Acest conflict poate să fie pre-existent sau poate începe exact în momentul diagnosticării cu o boală așa-zis „letală”, în cazul de față probabilitatea de a avea „coronavirus”.


Un semn că tubii colectori renali sunt pe „mod de supraviețuire” este gura uscată și nevoia de a bea cât mai multe lichide.


Problema la acest conflict este că în faza de vindecare/reparație apare lichid în exces exact în acea parte a corpului care tocmai trece prin vindecare. Într-o fază de vindecare respiratorie, plămânii se umplu cu mai mult lichid. Acest proces este numit „pneumonie”.


Realizez că ceea ce descriu poate părea complicat, dar de fapt este foarte simplu. Concluzia este că orice inflamație respiratorie care este însoțită de un conflict activ pe tubii colectori renali se va prezenta ca „pneumonie”.


Atunci când „pneumonia” apare la minimum 10 persoane în orice comunitate, medicina alopată va declara epidemie și va da vina pe un virus, despre care în alopatie se crede că ar fi cauza acestor manifestări respiratorii.


Atunci când simptomele apar la sute sau la mii de persoane, într-o țară sau la nivel global, atunci aceasta este declarată pandemie.





Cum este diagnosticat un virus?


Înainte să vorbim despre asta, trebuie să explic că virusurile nu au fost niciodată observate la un microscop electronic sau izolate și fotografiate.


De vreme ce acest „sistem de credințe” este foarte dificil de distrus și nu a fost niciodată pus la îndoială de nici o persoană care a studiat medicina, fie ea tradițională sau alternativă, trebuie să mă refer la descoperirile și publicațiile Dr. Stefan Lanka, virusolog și biolog german, care într-adevăr a descoperit primul și singurul virus care a fost vizualizat vreodată cu succes la microscop. Acest „virus” a fost văzut însă într-o algă de mare, nu într-un om sau într-un animal. Ceea ce este important este că a descoperit că alga de mare și virusul aveau o relație „sănătoasă” și că nu erau reacții distructive sau toxice între cele două entități. [În prezent, dr. Lanka spune că acel „virus” era de fapt un simplu simbiont al algei – n.t.]


Dr. Lanka a câștigat de asemenea un proces decisiv la Curtea Federală din Germania acum patru ani, în care judecătorul i-a dat câștig de cauză după ce au fost prezentate toate probele științifice care demonstrează că nu s-a dovedit niciodată existența virusului pojarului.


Ca om de știință, Dr. Lanka a fost atât de sigur că virusul pojarului nu există, încât a oferit 100.000 de euro oricărei persoane care poate demonstra contrariul. Ulterior a fost dat în judecată de un student la medicină care a pretins că Dr. Lanka nu are nicio dovadă pentru ceea ce susține și că îi datorează 100.000 de euro. Bineînțeles că Dr. Lanka a câștigat procesul la Curtea Superioară din Stuttgart [Recursul a avut loc în februarie 2016 – n.t.].


Astfel, ne punem întrebarea ce reprezintă acele imagini dacă nu sunt virusuri. Majoritatea imaginilor din cărțile medicale și de pe internet sunt IGC [Imagini Generate de Computer – n.t.], cu atât mai mult dacă sunt colorate. [...]


Aceste imagini sunt foarte convingătoare, mai ales dacă sunt etichetate ca hepatită, polio, pojar sau HIV etc., dar la o privire mai atentă nu a fost niciodată declarat că imaginile prezentate ar fi de fapt virusuri, dar sunt etichetate astfel pentru a ne face să credem că ele ar fi responsabile pentru o „boală” care ipotetic ar fi rezultatul unui virus.



Ce văd ei la un microscop electronic?


De vreme ce niciodată nu a fost văzut un virus la microscopul electronic, a fost necesară crearea unei metodologii pentru a „extrage” substanțe despre care se presupunea că apar ca rezultat al activității virale.


Să folosim exemplul polio, care se presupune a fi primul virus identificat și apoi fotografiat sub un microscop electronic. Ceea ce ni se arată sunt, de fapt, „particule artificiale” care implică un proces complex de aspirare a unei mase sau debri celular printr-un filtru foarte fin într-un vid, care apoi este fotografiat. Acolo nu este ceva ce se vede în mod real în sânge sau într-o probă de țesut viu!


Această formă de cercetare este extrem de „eronată” și cu toate astea este acceptată și publicată în comunitatea științifică. Întrebarea este de ce? Există oare un plan?


~~~ VA URMA ~~~

**************

You May Also Like

8 comments

  1. Bine documentat.
    Va rog spuneti-mi ce reprezintă anticorpii, de exemplu IgG anti VEB, în viziunea NMG? Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sa analizam concret. Ce reprezinta ei in viziunea alopata?

      Ștergere
    2. Anticorpii IgG pt EBV sunt compusi produși de leucocite, care au neutralizat virușii EBV, pe care nu am stiut ca -i am. Adică am fost purtator sănătos, nu am avut mononucleoza infectioasa. Totusi, unii au titruri foarte mari de anticorpi, alții au titruri mici, alții nu au deloc. Cum face trupul diferența pentru a secreta o anumita doza de anticorpi si cu ce, ținând cont că nu m am vaccinat impotriva Epstein Barr si ca virusul în realitate nu exista.
      Ma scuzati pt anonimat.
      Multumesc.

      Ștergere
    3. Se intelege mai bine pacaleala cu anticorpii citind acest articol:
      http://pro-decizii-informate.ro/dr-stefan-lanka-anticorpii-si-testele-de-anticorpi/

      Ștergere
  2. În viziunea alopata anticorpii sunt produși de limfocite, se leagă de antigenele virale si le neutralizeaza.
    Dacă virusul nu exista, si tind sa ma lămuresc ca asa este, cum de cresc titlurile de anticorpii IgG la virusul Ebstein Barr, de ex?
    Va rog indicatii o sursă de clarificare a problemei mele sau răspundeți dv. Va multumesc. Cu bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se intelege mai bine pacaleala cu anticorpii citind acest articol:
      http://pro-decizii-informate.ro/dr-stefan-lanka-anticorpii-si-testele-de-anticorpi/

      Ștergere
  3. Buna ziua,i.i puteti spune de ce apare febra la copii dupa intarcare?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista nicio legatura directa, altfel toti copiii dupa intarcare ar avea febra, ori nu este asa :-)
      Febra apare in principal in 2 situatii: conflict activ "vreau sa scap dintr-o situatie neplacuta" (cand febra este moderata si este menita sa activeze metabolismul) sau in faza de rezolvare a unor conflicte (febra mare, cu moleseala totala), menita sa determina omul sa se odihneasca si sa-si lase corpul sa se vindece.

      Ștergere