Ilsedora Laker - CʘVID-19 din perspectiva NMG (partea a II-a)

by - luni, aprilie 20, 2020

Partea a II-a - Testul pentru un virus

Bineînțeles că știind aceste lucruri înainte de „epidemia” cu așa-zisul coronavirus, am studiat metodele de testare folosite pentru a confirma că o persoană ar avea cu adevărat virusul. Nu am fost surprinsă să aflu că deja există kit-uri de testare pentru acest așa-zis virus de la mijlocul lui 2019, disponibile prin FDA în Statele Unite. 

Hmmm, să fi fost această „epidemie” una anticipată? Seamănă cu aceeași teorie a conspirației din anii '80 când cu epidemia de SIDA, HIV-ul fiind un alt așa-zis virus imposibil de identificat la microscopul electronic... dar asta este pentru un alt articol. 

Se înțelege de la sine: China nu se aștepta la asta și nu a avut nimic pregătit pentru a „diagnostica” ce a cauzat această criză de sănătate masivă. Dar, de vreme ce FDA avea deja kit-uri de testare pentru astfel de situații, ei au devenit furnizorul acestor kituri pentru China. 

Din nou, din moment ce niciun fel de virus nu a fost niciodată izolat, au fost nevoiți să inventeze diferite forme de testare care, în acest caz, implică folosirea secvenței de ADN din probele de sânge sau salivă recoltate de la persoanele afectate. 

Întrebarea mea este: dacă nu au identificat niciodată niciun fel de virus la microscop electronic, oare de unde au secvența lui de ADN? 

Ce arată testul cu adevărat? În esență, ceea ce spun ei că sunt capabili să determine sunt „markeri”, dar ar trebui să ne întrebăm „markeri pentru ce?”, atâta timp cât nimic nu a fost izolat ca fiind un virus. 

Din nou suntem puși în fața unei ipoteze care nu ajută persoana bolnavă, dar până la urmă sunt convinsă că vor inventa ei un vaccin împotriva a ceva ce nu au fost capabili să izoleze. 

Testare neconcludentă 

În ce privește metoda de testare folosită, s-a dovedit că este total neconcludentă. Au fost multe teste fals pozitive. Ca rezultat au fost nevoiți să adopte un alt mod de a diagnostica coronavirus la orice persoană cu simptome asemănătoare cu cele de gripă sau care doar tușește, așa că au revenit la metodele tradiționale – radiografie pulmonară și CT. 

În principiu, toți cei care aveau lichid la plămâni au fost considerați ca fiind suspecți că ar avea virusul și au fost imediat băgați în carantină. 

Tot atunci, numărul de persoane „afectate” a crescut dramatic în doar câteva zile. Întrebarea este: oare toate aceste persoane aveau așa-zisul virus sau unele dintre aceste persoane sufereau de „pneumonie” bacteriană sau insuficiență cardiacă, de vreme ce aceste boli implică, de asemenea, fluid în plămâni? 

Rata mortalității 

De vreme ce sunt din Toronto și am locuit aici cea mai mare parte din viața mea, am fost martora unei alte epidemii de un alt tip de așa-zis coronavirus, care a fost descris ca SARS. Acesta era un alt presupus virus originar din China și a început cu un avion plin de oameni care se întorceau din China în Canada prin Toronto. 

Cunoscând NMG deja de 10 ani, am început atunci să fiu atentă la ce s-a spus, la cum a reacționat publicul larg, cum a gestionat presa știrile despre această situație și apoi am început să citesc statisticile cu privire la rata mortalității. Nici atunci nu fusese izolat coronavirus-ul care era, aparent, responsabil pentru SARS. 

Apropo, s-a afirmat că aşa-zisul coronavirus ar fi provenit dintr-un „virus de pisică”, altă ipoteză care nu a fost niciodată demonstrată. 

În orice caz, nu am fost surprinsă să aflu că rata mortalității nu era mai mare decât în cazul oricărei gripe sezoniere. Când am făcut calculele, rata mortalității era de 2,1% dintre cei care fuseseră diagnosticați cu SARS și acest procent era egal cu cel din cazul gripei sezoniere din oricare alt an. 

Nu mai este nevoie să spunem că exact asta a fost rata mortalității şi în momentul „exploziei” CʘVID-19. Însă de îndată ce a fost implementată metoda de testare „nouă și îmbunătățită”, prin folosirea scanărilor toracice cu CT, a crescut și rata mortalității, deoarece nu mai era vorba doar despre persoanele cu gripă, ci includea și alte boli care erau „suspectate” că ar fi legate de un virus. 

Chiar și așa, cei care decedează de așa-zisul virus sau mai degrabă cei care sunt predispuși să decedeze la orice simptome de gripă sunt persoanele în vârstă, cele care sunt slăbite din cauza altor predispoziții, cum ar fi bolile de inimă, de rinichi sau persoanele care trăiesc în condiții precare, de malnutriţie. De asemenea, este un fapt bine cunoscut că persoanele care iau opioide pentru durerea cronică prezintă riscul unei insuficiențe respiratorii, din cauză că opioidele suprimă sistemul respirator. 

Ce grup nu a fost afectat? 

Când am citit despre asta trebuie să spun că nu am fost surprinsă. Știrile din China de săptămâna trecută anunțau că singurii care nu s-au îmbolnăvit de la acest așa-zis virus au fost copiii. Cum este posibil așa ceva, ținând cont de faptul că nimeni nu era „imun” la acest virus care s-a transmis la nivel global? 

În NMG nu este surprinzător, deoarece copiii sunt protejați de către părinți de toate problemele „politice”, așa că este normal ca ei să nu aibă același tip de frici teritoriale. 

Conflictul în Wuhan 

Având în vedere că Wuhan este o zonă atât de imensă, ea este greu de identificat pe hartă, iar în plus orice știre din China este controlată. Informațiile pe care le-am primit au fost dificil de obținut. Până la urmă, chinezii sunt foarte atenți la tipul de știri pe care le difuzează în exterior. 

Acestea fiind spuse, când mi s-au prezentat diverse articole, totul a început să aibă un sens. 



Următoarele date au fost luate din „Bloomberg Report”, din 23 ianuarie 2020. 

Când premierul Li Keqiang a declarat în anul 2014 un „război împotriva poluării”, câteva sute de locuitori ai orașului Wuhan din China centrală au luat această declarație ca pe o directivă. 

Au tipărit cuvintele lui Li pe un banner de șase metri și au protestat în fața unui crematoriu care elimina noxe urât mirositoare și care îi făcea să se teamă că va îmbolnăvi comunitatea. Încurajați de convingerea că prin acțiunile lor răspundeau apelului liderului, locuitorii au fost în schimb hărțuiți de autoritățile locale, care au dat jos bannerul, l-au sfâșiat și l-au călcat în picioare. 

„Am fost îngrijorați și furioși când ne-am dat seama ce anume provoca duhoarea și ne îmbolnăvea copiii”, a spus Zhang Xijiao, 44 de ani, care a fost reținut pentru o săptămână pentru că făcuse acel banner. „Dar suntem ca furnicile, administrația locală ne poate zdrobi după bunul plac.” 

Episodul a declanșat o luptă de șase ani în care Zhang a fost hărțuit și monitorizat de autoritățile locale, fără nici un semn că guvernul ar intenționa să relocheze crematoriul, în ciuda petițiilor repetate și a postărilor din social media despre poluare. 

Faptul că această problemă este susținută de cel mai puternic lider chinez de la Mao încoace face ca toată situația să fie şi mai delicată, determinând autoritățile locale să încerce să reducă la tăcere activiștii care ar putea scoate la suprafață degradarea mediului care are loc sub ochii lor. 

Anul trecut în septembrie, un grup de cinci locuitori ai zonei a pornit spre Beijing pentru a depune o petiție oficială – doar ca să afle că erau deja așteptați. Au fost preluați la gară de aproximativ o duzină de tineri îmbrăcați în negru, care le-au spus că au aranjat pentru ei o întâlnire cu câțiva oficiali pentru a discuta problema și i-au urcat în trei mașini. În loc să îi ducă într-o clădire guvernamentală din capitală, mașinile i-au dus înapoi în Wuhan, o călătorie de mai bine de 10 ore. 

Locuitorii din Wuhan au aflat pe propria piele că acțiunile împotriva autorităților sunt o chestiune foarte serioasă. De curând au schimbat tactica și încearcă să atragă atenția autorităților centrale asupra situației în care sunt ei. Dar conform spuselor lui Zhang, autoritățile din Wuhan au blocat încercările lor de a ajunge la Beijing, monitorizând rezervările de bilete spre capitală. 

Zhang – care a vorbit înainte de actuala epidemie a unui virus irelevant în Wuhan – își menține disprețul față de autoritățile locale și ceea ce consideră ea ca fiind lipsă de dorință în protejarea sănătății oamenilor. „Răpirea neașteptată m-a făcut să îmi pierd din nou încrederea în autoritățile locale și să văd cât de absurde pot fi acestea” a spus ea. 

Soluționarea 

Populația de 1,4 miliarde de oameni din China produce munți de gunoi în continuă creștere, cu care trebuie făcut ceva. Conform Ministerului Locuințelor și al Dezvoltării Urban-Rurale, volumul gunoaielor domestice în ariile urbane a ajuns la 215 milioane de tone în 2017. Presa de stat citează adesea o cifră de aproape 1 miliard de tone de deșeuri anuale, conform Asociației pentru Mediul Urban și Salubritate. 

Un program pilot de reciclare a intrat în vigoare în luna iulie în Shanghai și se va extinde în 46 de metropole până la sfârșitul lui 2020. Rezultatul a fost însă neclar, deoarece legea sortării pe patru tipuri de deșeuri, cu coduri de culoare, i-a încurcat pe locuitori. Până când reciclarea va începe cu adevărat, singurele alternative rămân depozitele de deșeuri și crematoriile. 

Până în decembrie, zona pe care urma să se construiască un crematoriu era năpădită de buruieni și pământul roșu era în mare parte pustiu. Un muncitor a adunat puținele materiale rămase, declarând că i s-a spus să le pună de-o parte până când se va lua o decizie cu privire la continuarea proiectului. 

El a spus că se bucurase de veștile despre suspendarea construirii crematoriului, adăugând că nu ar fi trebuit să fie construit niciodată atât de aproape de zonele locuite. 

Concluzie 

Se ştie că în China populația este controlată cu o mână de fier (dictatură). După cum puteți citi aici, acest control se aplică nu numai în domeniul politic, cât și în problemele ecologice și de mediu. 

În acest caz particular oamenii s-au temut pentru viața lor din cauza protestelor lor împotriva unui crematoriu existent care îngrijora grav populaţia. Pe deasupra, la sfârșitul lui iunie 2019 s-a aflat că un alt crematoriu urma să fie construit pe un teren care fusese promis ca și parc pentru populația din zona respectivă. 

Aceste tipuri de uzine emit cantități impresionabile de dioxid de carbon, dioxid de azot și dioxid de sulf care nu afectează doar Wuhan-ul, ci pot să ajungă, prin intermediul curenților de aer din Pacific, până în SUA. 

Frica inițială poate să fi fost legată de toxicitatea uzinelor de incinerare a gunoiului, dar s-a transformat în frica de represalii de o natură mai fizică, atunci când oamenii au început efectiv să protesteze la finalul lui iunie 2019. 

Soluționarea a venit cu închiderea unui astfel de șantier, „până la alte notificări” în regiunea Wuhan. Nu mai este nevoie să spun că locuitorii au răsuflat ușurați. 

Pandemie globală 

Trebuie să spun că de-a lungul anilor am devenit destul de cinică în legătură cu acest tip de evenimente și mă uit întotdeauna la planul din spatele lor. OMS [Organizația Mondială a Sănătății – n.t.] se pare că este în buzunarul industriei farmaceutice și este responsabilă pentru o mare parte din frica indusă, iar marea majoritate a oamenilor cade în capcană. 

Dacă oamenii și-ar scoate odată nasul din telefoane și gadget-uri și s-ar uita din când în când la ce se petrece cu adevărat în lume, ar putea să înceapă să vadă lucrurile mai clar. 

Cei mai mulți sunt într-o stare hipnotică indusă de gadget-urile lor și atunci când sunt în mod constant în acea stare, nu mai sunt capabili să gândească pentru ei înșiși sau să își pună întrebări despre ce se întâmplă în lume. Pur și simplu sunt de acord cu ce li se spune: „Dacă este pe internet, atunci trebuie să fie adevărat.” 

Pentru mine a devenit evident că societatea științifică închide ochii și nu pune sub semnul întrebării metodologia care este folosită pentru a determina cauza așa-ziselor boli infecțioase. 

Dacă pun întrebări, sunt calificați ca șarlatani și disidenți și încearcă discreditarea lor prin distrugerea reputației. Desigur că dragul nostru dr. Hamer a fost o victimă a comunității științifice pentru mai mult de 35 de ani, deoarece a pus sub semnul întrebării actuala paradigmă medicală. 

Îmi este limpede că suntem manipulați de „puterile care sunt” și că acestea au propriul lor plan de a controla populația, într-un fel sau în altul. Aceasta este pandemia reală și este timpul ca oamenii să își pună întrebări cu privire la tot ce se întâmplă.

You May Also Like

1 comments