Micuta completare despre doamna Sperietoare

by - sâmbătă, februarie 27, 2010

In general acesti oameni (= narcisistii patologici) nu vor sa priceapa niciodata cand cineva nu mai doreste sa aiba de-a face cu ei, dar de data aceasta se pare ca am gasit limbajul prin care sa ne facem intelesi.

In decembrie 2009, cumnata Sperietoare a lasat pe robot doua mesaje lacrimogene, in care - pe o voce de oaie dusa la taiere, cu tremolo de Madame Bovary in glas - ii reamintea lui Bogdan ca are o sora care inca mai sufera dupa "ruptura dintre noi", care spera "sa ne impacam si sa ne revedem", mai ales "acum, ca avem amandoi familie" (gata, se si vede cu o noua carte de vizita!) etc. Evident era inocenta personificata cand vorbea la plural referitor la "iertare" (!?), la "uitarea trecutului" (specialitatea ei: "Hai sa uitam trecutul, sa stergem totul cu buretele si s-o luam de la capat" - haha ;-(((). Ne-a fost clar ca aceasta individa nu s-a schimbat si nu se va schimba niciodata. La final mentiona (capcana plina de maiestrie) "Am strans o parte din banii pe care ti-i datorez si as vrea sa ti-i dau inapoi, stii ca cei din familia noastra isi achita intotdeauna datoriile"...

Bogdan a zis "Hai s-o testam" si i-a trimis un mail cu datele lui de cont bancar, in fond daca fata voia sa se achite de datorii trebuia sa-i oferim ocazia, nu? Reactia ei: zero.

Pe 27 ianuarie, de ziua lui Bogdan, un alt mesaj, pe o voce mai controlata si usor aroganta: "E ziua ta si te-am sunat sa-ti spun la multi ani si ma rog ca Dumnezeu sa te faca mai intelept si mai bun si sa mai renunti la rautatea aia din tine... [?!?...] Dar ok, e ziua ta... sa fii fericit si poate daca-ti amintesti ca ai o familie, o mama si o sora, ai fi si mai fericit [?!?...] Nu vrea nimeni nimic de la tine, ba chiar dimpotriva... Cand vrei sa-ti iei banii, suna-ma".

La asta Bogdan i-a trimis un alt mail, cu textul "Daca vrei sa dovedesti ca te-ai schimbat, renunta la santaje de genul Suna-ma daca vrei sa-ti iei banii, achita-ti datoria si despagubeste-ma pentru pierderile financiare pe care le-am suferit datorita tie (ma refer la apartament)" si i-a dat din nou datele de cont. Ea raspunde (si intuitiv a pus punctul pe i) "Stiu ca sufleteste nu a mai ramas mai nimic" (deci STIE adevarul!!), dar ea inca sufera, bla-bla-bla, ea vrea impacare dar la o adica sa-si ceara si el iertare (hahaha!!), ca doar nu are aripi de inger dintr-o data, bla-bla-bla, iar in final "eu de banca asta cu nume din litere si cifre nu am auzit, poate imi dai totusi date corecte" (asta a fost cireasa pe tort!!).

Cand Bogdan i-a raspuns scurt "Imi pare bine sa vad ca nu te-ai schimbat deloc si ca am avut dreptate sa pastrez distanta", individa (usurata ca i s-a oferit pretextul sa nu-si mai achite nici un fel de "datorii" - oricum nu avea de gand s-o faca, dar ea voia sa creada asta, ca sa se simta mai "nobila"!) ii scrie "Pt. o impacare trebuie sa fie ambele parti de acord, dar vad ca tu cauti pretexte care sa te tina departe de mine si sa-ti mentina ura neatinsa. Atunci o sa ne intalnim la judecata de apoi in fata lui Dumnezeu si a lui tata" - asta a fost chiar perla perlelor, de la o ticaloasa care manca pufuleti in fata tatalui ei si refuza sa-i dea si lui numai fiindca erau luati din banii ei (!!), o ticaloasa care fugea pe la discoteci cand tatal ei era pe moarte si numai Bogdan avea grija de el, o ticaloasa care nu stie decat sa profite de toata lumea, sa manipuleze, sa santajeze emotional, sa se foloseasca de toata lumea, o ticaloasa fara morala si caracter, fara coloana vertebrala si constiinta...

Speranta mea cea mare este ca macar de data asta sa fi scapat definitiv de ea. Doamne-ajuta!

You May Also Like

0 comments