Epidemiile printre vaccinati si cum apar vaccinurile pe piata

by - marți, iulie 03, 2012

- Extras dintr-un interviu cu Dr. Russell Blaylock, neurochirurg si expert in excitotoxine -


Mike: Hai sa fiu avocatul diavolului, fiindca - dupa cum stim - exista atatea contraargumente ale industriei farmaceutice la acest aspect. Industria va spune ok, sa zicem ca unii copii vor muri sau vor ramane handicapati sau vor deveni autisti din cauza vaccinurilor, dar e totusi important sa avem o industrie a vaccinarii fiindca intr-o buna zi vom avea o mare pandemie si daca industria vaccinarii nu are aceasta masinarie si aceasta investitie in infrastructura ei nu va fi capabila sa produca tratamentul care ne salveaza pe toti de la moarte si distrugere. Ce raspunzi la asemenea argumente?

Dr. Blaylock: Pai in primul rand se pleaca de la premiza ca nu ar avea posibilitatea de a produce un vaccin decat daca li se permite sa faca sute de milioane de dolari profit, ceea ce cu siguranta nu este adevarat. Daca ne uitam la insasi doctrina procesului vaccinarii, devine evident ca modul cum se practica imunizarea, prin injectarea vaccinului in muschii bratului sau ai piciorului in realitate franeaza mult din sistemul imunitar, mai ales la copiii mici. Noi am descoperit ca de fapt vaccinarea provoaca sistemul imunitar sa treaca la ceea ce noi numim productia de citokine de tip TH2, care inhiba immunitatea. Iar protectia majora impotriva virusilor, in special a celor foarte virulenti si a bacteriilor, este imunitatea celulara. Ei, vaccinurile nu stimuleaza imunitatea celulara deloc; in realitate, chiar o suprima.

Health Ranger: Apar in mod frecvent reportaje in care se vorbeste de epidemii de pojar sau de pertussis, dar am observat ca niciodata nu se spune adevarul, si anume ca majoritatea celor implicati in epidemie fusesera vaccinati exact impotriva bolii de care s-au imbolnavit. Copiii vaccinati impotriva pojarului sunt cei care se imbolnavesc. Asta nu ti se mai spune oficial.

Dr. Blaylock: Sunt mai multe lucruri pe care nu ti le va spune nimeni. Unu, cand apar aceste asa-numite epidemii, se moare extrem de rar din asa ceva. Cei mai multi copii se imbolnavesc de pojar si se insanatosesc, la fel ca milioane de alti copii pe vremea cand eram noi tineri. Cand am crescut eu nu exista vaccinare impotriva pojarului, aproape toata lumea din clasa mea s-a imbolnavit si toti ne-am insanatosit, nu-mi amintesc ca cineva sa fi avut vreodata complicatii. Dar daca-i asculti in ziua de azi pe partizanii vaccinarii ai jura ca strazile sunt pline de cadavre ale copiilor morti de pojar. Este pur si simplu o aberatie. Doi, aproape toti am avut pojar si diferenta este ca noi am capatat prin asta imunitate pe viata. Te uiti pe site-ul CDC acum si ei sustin ca daca ai avut pojar inainte de 1960 nu ai nevoie de vaccinare. Dar daca te vaccinezi impotriva pojarului, oh, atunci trebuie sa te revaccinezi la fiecare 5 ani sau chiar la fiecare 2 ani, sa-ti tii sistemul imunitar activ. Dar protectie tot nu ai, de aceea orice epidemie va fi printre copiii care au fost vaccinati.

Cititi mai mult aici: http://www.naturalnews.com/035624_Russell_Blaylock_interview_vaccines.html#ixzz1zXtYXu96

* * * * *

Inca o bombonica pentru iubitorii de infipt seringa cu otravuri in propriii copii.

Institutul Paul Ehrlich a informat ca analiza risc-beneficiu face parte din procesul de admitere a vaccinurilor pe piata si ca atare constituie un secret industrial al firmelor farmaceutice. Asta inseamna in mod clar ca analiza risc-beneficiu este facuta chiar de firmele care produc vaccinurile (altfel nu ar fi secret industrial!). 

Ei, dar autoritatea care recomanda admiterea vaccinurilor pe piata se bazeaza pe ideea ca analiza risc-beneficiu este condusa de Institutul Paul Ehrlich (conform unei scrisori deschise a Dr. Rasch): "...pentru STIKO [Comisia permanenta de vaccinare] nu exista necesitatea de a conduce inca o data o astfel de analiza, pentru ca se porneste de la premiza ca autoritatile care permit admiterea vaccinurilor - in Germania Institutul Paul Ehrlich - au condus deja o astfel de analiza inainte de admiterea pe piata a vaccinurilor respective".

Iata ce frumos se invarte caruselul inselatoriei :-))

You May Also Like

4 comments

  1. Eu citisem undeva ca totusi in ziua de azi pojarul si alte boli ale copilariei au devenit mai grave tocmai din cauza vaccinarii, pentru ca se selecteaza tipurile mai agresive de virusi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu si eu, Elena, nu avem de unde sa stim secretele industriale ale producatorilor de vaccinuri :-(( Pot fi insa si alte cauze, de ex. faptul ca generatii intregi au fost atacate in sistemul imunitar prin introducerea in organism a adjuvantilor din vaccinuri (mercur, aluminiu si multe altele etc.), ceea ce in timp duce la o inrautatire constanta a starii generale de sanatate a oamenilor. La fel, medicamentele pentru inhibarea simptomelor dauneaza, organismul nefiind lasat sa parcurga intreg ciclul bolii respective.

    Ne-am obisnuit sa ne asteptam ca o gripa sa ne treaca in 3 zile, nu mai avem "timp" si "rabdare" sa acceptam boala, sa dam organismului timp sa se refaca in mod natural si sa invete mecanisme de aparare pentru data urmatoare, medicina clasica nu stie decat sa prescrie pastilute pt. disparitia simptomelor. Chiar citisem intr-o carte o metafora extrem de potrivita: organismul e ca o masina, imaginati-va ca la bord incepe sa clipeasca o luminita rosie; chemati mecanicul (medicul alopat) si el pur si simplu scoate beculetul - gata, nu va mai deranjeaza ca e ceva acolo care clipeste, DAR oare a fost inlaturata si cauza pt. care clipea beculetul? Nope :-((

    RăspundețiȘtergere
  3. Țin minte ca ultima gripa pe care am facut-o am lasat sa mă vindec de la sine. Tot procesul a durat cca o săptămână în care am consumat multe ceaiuri cu lamaie și miere, mâncam multe citrice și banane și de atunci nu am mai făcut gripa. Am făcut toate bolile copilăriei, și când aveam eu o boala o faceau și vecinii din bloc, și cei din blocul alăturat și cei de la școală etc și nimeni nu mai țipa ca e epidemie fiindcă vorba aia, mergeam cu turma înainte și toată lumea vaccina copii...acum ca sunt din ce în ce mai mulți care nu vaccinează e îngrijirea mare ca din cauza ăsta e epidemie și mor copiii :)) Ma pufnește rasul când îi aud! Eu chiar as vrea sa facă copii mei fiindcă și eu le-am făcut pe toate și nu am mai avut nimic. Primul copil al meu a făcut rujeola la 10 luni și a trecut f bine fără niciun vaccin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si la noi la fel: de cand am lasat o singura data sa-si incheie ciclul normal, fara a mai interveni chimic, nu ne-am mai imbolnavit nici eu, nici sotul... Na poftim de vezi "surpriza" :-)
      La cel mic avem acum maximum 2-3 zile de nas infundat pe an - cam asa se traieste cu un copil nevaccinat :-)
      Cat despre "ingrijorarea" lor legat de epidemie, este o FALSA ingrijorare pentru o epidemie la fel de FALSA.
      In 2016, la acoperire vaccinala de 85%, cica sunt 975 de cazuri de rujeola.
      In 1997, la acoperire vaccinala de 97% (!!!!!), au fost peste 20.000 de cazuri de rujeola (58% fiind vaccinati, evident).
      Abureala nationala, fiindca vor sa dea legea vaccinarii fara sa iasa lumea in strada!
      Numai ca se inseala daca cred ca ne vor prosti pe toti pe fata!
      Cititi si aici:
      https://radu-iliescu.blogspot.de/2016/10/statistici-si-vaccinuri.html?m=0

      Ștergere