Ebola - epidemie inscenata cu un virus fictiv pt. propagarea de vaccinuri genetice

by - sâmbătă, noiembrie 08, 2014

Inainte ca medicul brazilian dr. Mark Sircus sa aiba curajul si verticalitatea de a publica pe situl lui articolul meu despre frauda cu Ebola, ii trimisesem si respectabilului ziarist Jon Rappoport articolul, intrebandu-l daca ar dori sa-l publice. Nu l-a publicat, dar a preluat niste informatii si macar mi-a mentionat numele, multumindu-mi pentru munca facuta :-)

In continuare am sa preiau informatii din trei articole extrem de interesante ale lui Rappoport.



Testele de Ebola sunt frauduloase

Testele pt. Ebola sunt un factor esential al fraudei.

Iata un exemplu de ce testele pt. Ebola sunt o aberatie: in studiul High Prevalence of Both Humoral and Cellular Immunity to Zaire ebolavirus among Rural Populations in Gabon, peste 19% din oamenii care traiau in padurile din Gabon au iesit pozitiv la testul de Ebola, pe baza unui sondaj arbitrar, iar in alte parti din Gabon au iesit cu procente mai mari. Gabon a avut o mana de cazuri de Ebola, dar evident acestia au fost cei mai sanatosi oameni din studiul respectiv, iar cercetatorii au tras concluzia ca "virusul Ebola nu e foarte patogen" (!!??)... adica sunt toti atat de spalati pe creier, incat nici macar nu le-a trecut prin cap ca testul lor este un mare rahat!!

Image Credits: niaid, Flickr

Pentru orice pacient cu diagnostic de "Ebola" nu exista nicio verificare. Nicio confirmare. Niciuna. Zero.
A sustine ca un pacient are "Ebola" este o pura aberatie, nu exista dovezi concrete.
Odata ce se scoate "virusul Ebola" din ecuatie, tot ce ramane sunt SIMPTOMELE.

Cauzele simptomelor de "Ebola"

Despre cauzele simptomelor prezentate ca Ebola, Rappoport a precizat, conform cu ce am mai scris si eu atat pe blog cat si pe Facebook, ca "in Africa un numar f. mare de oameni mor din motive care au nu au nimic de-a face cu germenii: 
  • malnutritie severa, 
  • subnutritie, 
  • razboaie, 
  • saracie lucie, 
  • lipsa celor mai simple instalatii sanitare, 
  • canalizari deschise, 
  • apa contaminata,
  • suprapopulatie, 
  • pesticide extrem de toxice pe baza de organofosfati atat pe campuri cat si in cladiri (sprayurile impotriva tantarilor, folosite excesiv in Africa, contin si ele aceste pesticide care cauzeaza sangerari interne), 
  • toxine sprayate pe post de "dezinfectant" (vezi fenol etc.)
  • supradoze de antibiotice (care "dizolva" sistemul digestiv si cauzeaza hemoragii interne), 
  • alte medicamente toxice netinute la frigider, 
  • poluare industriala si 
  • campanii agresive de vaccinare (la loc de cinste printre efectele adverse: voma)."

Va intrebati care-i treaba cu antibioticele? Iata un citat dintr-un studiu din 1986: "Potential de hemoragii cu noile antibiotice beta-lactam" (Ann Intern Med December 1986; 105(6):924-31):
"Mai multe antibiotice noi beta-lactam impiedica hemostaza normala [adica procesele care opresc hemoragiile]... Aceste antibiotice adesea cauzeaza prelungirea mediei timpului de hemoragie (cu peste 20 de minute)... hemoragii periculoase datorate unei agregari defectuoase a trombocitelor necesita tratament cu concentrate de trombocite."
Iata si un sumar de pe MedlinePlus:
"Bacteriile Clostridium difficile traiesc in mod normal in intestinele noastre. Prin administrarea de antibiotice, ele se pot inmulti excesiv, ceea ce duce la eliberarea de toxine puternice [toxinele = produse metabolice, "excremente" ale bacteriilor - n.m.], care cauzeaza inflamari si hemoragii in peretii intestinului ... Orice antibiotic poate cauza aceste simptome. Medicamentele responsabile aproape mereu pentru aceasta problema sunt ampicilina, clindamicina, fluoroquinolone si cephalosporins" [atentie!! aceste antibiotice sunt prescrise pe banda rulanta in Romania la suspiciuni de pneumonie!! - n.m.]

In Africa, administrarea antibioticelor se face pe banda rulanta ... antibiotice care cauzeaza hemoragii.
Unde? In tractul digestiv.
Sa citim si un pasaj din articolul "Ce inseamna cand vomiti sange?", publicat pe healthgrades.com.
"Cand vomiti sange, aceasta indica prezenta unei hemoragii in tractul digestiv...
Cand vomiti sange, aceasta poate avea diverse cauze, iar gravitatea acestora variaza individual. Voma poate fi rosie aprins sau poate fi inchisa la culoare precum cafeaua...
"
Da, se pare ca orice factor de hemoragie interna a tractului digestiv -cum ar fi excesul de antibiotice- poate determina ca o persoana sa vomite sange.
Ca atare, afirmatia ca doar la Ebola s-ar vomita sange este un basm.

Epidemia pusa in carca virusului Ebola a coincis si cu campaniile masive de vaccinare meningococica in tarile din Africa. In articol se precizeaza ca "simptomele de septicemie meningococica acuta fulminanta, o forma virulenta de meningita bacteriana (manifestata prin voma, hemoragii in special la ochi si gura, invinetiri grave cu innegriri ale pielii la maini si picioare) seamana extrem de mult cu simptomele observate la victimele de asa-zisa Ebola. De ce ar fi explodat pandemia de Ebola exact in regiunea africana denumita "Cureaua Meningococica"?? Simplu: fiindca atat OMS cat si CDC incearca din nou sa-si acopere urmele pline de sange in urma campaniilor de vaccinare si testare a vaccinurilor genetice".


Bacteriile se inmultesc intr-un efort al organismului de a elimina tesuturi vatamate, se stie ca bacteriile elimina toxine doar in tesut mort, complet lipsit de oxigen. Deci nu bacteriile sunt vinovate de aceste simptome, ele apar abia la sfarsitul si nu la inceputul simptomelor bolii, adica ele intervin exclusiv la ordinul creierului, pentru a face curatenie la nivel celular. Ori la oamenii subnutriti si intoxicati grav cu otravurile din vaccinuri, septicemia apare cand sistemul limfatic este la pamant, iar organismul este superintoxicat si nu mai pridideste cu eliminarea toxinelor! 

Pe langa acesti factori, mai avem si infractiunile comise de oameni platiti, cu scopul de a declansa la cat mai multi africani simptome care sa fie declarate "Ebola". Ziarul liberian Daily Observer a publicat pe 14 octombrie articolul: "Formaldehida in apa poate cauza simptome de tip Ebola":
"Un barbat a fost arestat in Schieffelin, Margibi County, pt. tentativa de a pune formaldehida intr-un put de apa folosit de intreaga comunitate. A fost prins de mai multi oameni cu praful intr-o sticla, a marturisit ca fusese platit sa toarne formaldehida in putul de apa si ca au mai fost si altii care au primit bani pentru asa ceva."
A fost raportat ca cel putin 10 oameni din comunitati apropiate decedasera dupa ce bausera apa din puturi otravite.

Iata deci inca o cauza a hemoragiilor interne: otravirea cu formaldehida!

Nu exista nicio epidemie virala

Cartelul medical impreuna cu lacheii guvernamentali propaga frica pentru a-si umple buzunarele exact ca si la farsa cu gripa porcina si pentru a netezi drumul introducerii vaccinurilor genetice in Africa, precum si a medicamentelor care sa modifice structura genetica a africanilor, sa reduca la tacere anumite gene.

Ei, se pare ca articolul meu l-a pus pe ganduri bine de tot pe Jon Rappoport, caci omul a mai facut ceva investigatii si a publicat acum si el ca nu exista nicio dovada stiintifica despre izolarea "virusului" Ebola de la vreun om.

Articolul este f. interesant si pentru cei doi biologi romani cu care m-am contrazis nu demult pe Facebook despre "virusul" Ebola. Este interesant si pentru raspandacii si cartitele cu profiluri anonime de pe Facebook care au vociferat de curand ca biologul Stefan Lanka ar fi singurul care spune lucrurilor pe nume referitor la frauda cu izolarea virusurilor. Iata ca nu mai e singurul :-)

"Virusul Ebola" nu a fost izolat niciodata

Sa-i dam cuvantul jurnalistului Jon Rappoport:


De curand am avut o corespondenta pe email cu biologul David Rasnick. Rasnick a absolvit Chimia si Biologia la Georgia Institute of Technology si a lucrat peste 20 de ani cu proteaze (o categorie de enzime) si inhibitori de proteaze. El este de asemenea autorul cartii "Teoria dezechilibrului cromozomial in cancer" (The Chromosomal Imbalance Theory of Cancer) si a fost membru in Comitetul Consultativ despre AIDS al presedintelui Africii de Sud.

Subiectul conversatiei noastre a fost izolarea virusului Ebola de la subiecti umani. A fost realizata vreodata? Izolarea directa este cu mult diferita de testele diagnostice de tip PCR sau de anticorpi, care sunt doar metode indirecte. In articolele mele precedente, am acoperit deja faptul ca aceste doua teste sunt absolut irelevante si reprezinta o frauda stiintifica.

Orice discutie despre virusul Ebola trebuie sa inceapa cu intrebarea despre izolarea directa. Intreaga prezumtie despre epidemia de Ebola se bazeaza pe aceasta chestiune. Intrebarea este deci: a fost vreodata izolat si purificat virusul Ebola dintr-un subiect uman?

Iata raspunsul biologului David Rasnick, dupa ce a analizat literatura publicata pe acest subiect:
"Am examinat in detaliu literatura stiintifica despre izolarea virusurilor Marburg si Ebola precum si a fotografiilor facute cu microscopul electronic. Nu am gasit nicio dovada convingatoare ca virusul Ebola (si nici virusul Marburg) ar fi fost vreodata izolat(e) din organismul uman. Nu exista absolut nicio dovada care sa confirme izolarea din organismul uman.
Am cautat pe situl CDC si nu am gasit nimic.
CDC-ul pretinde ca 7728 de cazuri de Ebola au fost "confirmate in laborator".

Am scris la CDC si am intrebat ce constituie izolarea virusului Ebola din probe de sange uman.
Niciun raspuns.
Am intrebat unde este protocolul izolarii virusului Ebola.
Niciun raspuns.
Tot ce se stie si s-a facut cu aceste virusuri este pe animale si in culturi celulare.
"     
Fig. 1. "Virusul" Ebola - specimen de diagnostic nefixat
de la prima filtrare de celule vero, aratand forma elongata de particule,
dar nicio coada interna. Sodium phosphotungstate; marita de 90.000 ori
(Pag. 58. “Ebola Virus Haemorrhagic Fever: Proceedings of an International Colloquium on
Ebola Virus Infection and Other Haemorrhagic Fevers held in Antwerp, Belgium, 6-8.12.1977.”)

Biologul Rasnik continua:
"Se prea poate ca Ebola si Marburg sa reprezinta artefacte de laborator. Eu inclin sa cred asta. [...] Si totusi...  virusurile care ar provoca reactii patologice reale ar trebui sa fie prezente din abundenta in tesuturile bolnave si sa fie vazute in tesutul primar la microscopul electronic. Nu e nevoie sa amplificam acel virus in culturi celulare. [traducere adaptata -n.m.]. Eu sunt intotdeauna suspicios cand o cultura de celule este singurul mod de a observa un "virus" sub microscopul electronic."
Analiza lui Rasnick este inca o contestatie directa a intregii "epidemii" de Ebola.
"Daca virusul Ebola nu a fost niciodata izolat dintr-un organism uman, aceasta asa-zisa epidemie este absolut fictiva. Este socant? Putin spus. Cand autoritatile medicale si guvernele pretind ca avem o epidemie, povara dovezilor este la ei. Ca atare, in acest moment, inainte de orice altceva, ei trebuie sa demonstreze ca cineva undeva a izolat in mod corect si direct si irefutabil virusul Ebola intr-un organism uman. Aratati-ne dovezile. Acum!"
Cerere oficiala pt. dovada izolarii "virusului Ebola"

Dupa aceea Jon Rappoport a facut inca un pas inainte pe urmele lui Stefan Lanka si zguduie si mai tare dogma alopata a "virusurilor patogene": a trimis o cerere oficiala la CDC, in conformitate cu Legea de liber acces la informare, solicitand:
"Prin prezenta se solicita informatii publice, date, studii, fotografii la microscopul electronic, notite si corespondenta interna cu privire la si descriind in detaliu izolarea directa a virusului Ebola din oameni.
Nota bene: cererea mea NU se refera la informatii pe aceasta tema obtinute prin teste de anticorpi, teste PCR sau virusuri cultivate si crescute in afara corpului uman. Cererea mea NU solicita nici fotografii la microscopul electronic care sunt in realitate simulari sau rezultatul unor modele pe computer. Solicit in schimb fotografii la microscopul electronic luate din tesut uman bolnav."

Suntem cu totii foarte nerabdatori sa vedem "dovezile". OK, admit, eu nu sunt nerabdatoare, fiindca stiu deja raspunsul.

* * *

Wow, inca o zi si Jon Rappoport merge si mai departe si scrie despre inventia "realitatii virusului"!! Wow!

Sa va traduc.

"Zeii si virusurile si alte chestii-trestii invizibile; acestea sunt caramizile preferate ale zidarilor realitatii."
(Notite pentru Matrix revealed, Jon Rappoport)

Dragi cititori, ne miscam in ape adanci acum. Nu mai e vorba doar de Ebola. Acum e vorba de intreaga structura a realitatii medicale falsificate. Iar acea realitate incepe prin afirmatia aroganta ca tot ceea ce ucide un numar mare de oameni poate fi pus in carca unui virus.

Expertii se prezinta in front unit. Ei afirma ca testele lor pentru aceste "virusuri" sunt corecte, pure si f. utile.
Sigur, testele sunt utile cartelului farmaceutic, acesta produce atat medicamentele care pretind ca ar ucide "virusul" cat si vaccinurile care pretind ca ar da imunitate fata de "virus".
Aceste teste (teste de anticorpi, teste PCR) sunt departe de a fi ceva exact. Ba mai mult, ele sunt complet irelevante.
Aceste teste musamalizeaza faptul ca izolarea concreta a virusului din corpul uman nu a fost facuta.
Mai multi cititori au intrebat ce inseamna "izolarea unui virus". Cel mai evident raspuns este: stii ca ai in fata ochilor un virus si nu altceva.
De pilda, cand se extrage o bucata de tesut bolnav de la un om, iar din acesta se separa probabilul "virus" de orice alt fel de material non-viral, apoi se fac fotografii cu microscopul electronic ale "probabilului" si te uiti la acele fotografii si vezi multe exemplare din acelasi "virus". Nu ceea ce ar putea fi un virus, ci ceea ce ESTE un virus.
Asta se numeste izolare directa. Asa ar fi un virus izolat dintr-un om.  Nu teste indirecte care sunt complet eronate si irelevante si false din multe puncte de vedere. Izolarea este primul pas necesar pentru a incepe sa spui ca un virus ar putea cauza o boala.

[Completare de la biologul german Stefan Lanka:
   "
Toate articolele şi studiile din jurnalele ştiinţifice asupra virusurilor patogene se bazează pe metode de identificare indirecte, de exemplu pe relevarea unei anumite proteine sau a unui fragment de ADN (ARN) care se „presupune” că ar proveni de la virusul „X” sau „Y”, fapt care este considerat a fi, prin consens, „izolarea” virusului. Dar dovezi cum că aceste proteine şi fragmente sunt într-adevăr părţi componente ale unui anumit virus NU EXISTĂ.
   Virusurile sunt definite ca particule (corpuri) foarte mici, care sunt produse în celule, care pot părăsi celula şi organismul şi pot pătrunde din nou într-o altă celulă, în care se înmulţesc din nou. Particula (corpul) unui virus constă din membrană (formată din proteine) care conţine o bucată de acid nucleic. Acizii nucleici ai virusurilor care într-adevăr există constau din două lanţuri ADN care se închid circular. În cazul virusurilor care într-adevăr există nu s-a observat niciodată o patogenitate a acestora. Dimpotrivă.
"
   "În cazurile virusurilor de Influenza, Ebola, herpes şi gripă deseori este prezentată doar o “bucăţică” din presupusul virus, despre care nimeni nu susţine că ar fi o particulă izolată. Aceste particule sunt componente celulare, respectiv artefacte, deci structuri apărute spontan în urma operaţiilor de extragere, fixare şi uscare a probelor în vederea studierii acestora cu microscopul electronic. [...] Imaginile luate cu microscopul electronic, care „chipurile” arată virusuri, ne prezintă în realitate fie părţi componente din celule special preparate în eprubetă (tratate cu diferite substanţe, care provoacă stress fiziologic celulelor, astfel încât acestea elimină anumite particule) sau particule care fac parte din procesul de import şi export (transport intercelular) dintre celule."
]
* * *

Dupa cum vedeti, facem ce facem si tot la demonstratiile lui Lanka ajungem :-)

Sper ca v-ati lamurit, dragilor, ca lumea incepe sa se trezeasca la realitate: virusul Ebola este la fel de fictiv ca si celelalte asa-zise "virusuri patogene" care nu exista. Reale sunt doar medicamentele toxice si vaccinurile genetice cu care vor continua experimentele si un nou val de genocid in Africa.

Hai, treziti-va cu totii! Iesiti din bezna dogmei si nu mai puneti botul la propaganda mincinoasa!

In final, un sfat util pentru toata lumea :-)


You May Also Like

6 comments

  1. Da, m-am gindit azi la articol vazind asta: http://sante.lefigaro.fr/actualite/2014/11/27/23100-ebola-premiers-essais-prometteurs-dun-vaccin-chez-lhomme
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu cateva saptamani in urma, poate chiar mai mult, am incercat sa pun acest link de mai multe ori pe „Gandul”, dar tot de atatea ori mi s-a sters.

    Aici sunt sigura ca nu se va intampla.

    Nu stiu daca ai scris, Felicia, ca acum citesc tot articolul, dar stiai ca Ebola e patentat?

    http://www.google.com/patents/CA2741523A1?cl=en

    https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=ebola%2C+patent

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca va dati seama ce inseamna acest patent: ca este un virus artificial creat in laborator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce au patentat ei, dar o lucrare stiintifica in care sa fie descrise etapele izolarii, purificarii si caracterizarii biochimice ale presupusului virus nu a fost publicata nicaieri. Tot ce au patentat ei sunt fragmente proteice cultivate artificial in laborator. In aceste conditii, normal ca trebuia patentat, doar e un artefact creat de ei :-)

      Ștergere
  4. Un fals grosolan. Poza aia mov cu virusul (da' numai virus nu e) ca un siret a mai fost folosita mai inainte in timpul asa ziselor epidemii din Malaysia pt a speria oamenii ca este virusul Nipah!! Se pot vedea aici poze cu ebola si Nipah:http://doar-adevarul.blogspot.ro/2015/01/megafonul-panicii-este-sau-nu-ebola-o.html . E exact aceeasi poza dar intoarsa cu susul in jos! Astia cred ca noi suntem prosti!

    RăspundețiȘtergere