Tuberculoza - Un proces natural de vindecare a cancerului

by - luni, septembrie 21, 2015

~~ Autor: Christian Joswig ~~ 

Pentru articolul original in limba germana, link-aici!

     Microbii nu sunt „agenti patogeni”, nu ei sunt cauza bolilor. In organismul nostru, microbii precum ciupercile si bacteriile sunt echipele de salubritate si reparatii, care dupa „boala” readuc corpul in starea de normotonie si sanatate de dinainte. Astfel, formele de tuberculoza nu sunt boli, ci tuberculoza este intotdeauna un proces de vindecare.


      Printr-un soc conflictual de frica de moarte, un om dezvolta un „cancer pulmonar”. Asa ceva se intampla de exemplu cu oamenii dintr-o regiune in care incepe un razboi. Pentru aceia (si numai aceia!) care sunt socati de inceputul razboiului, incepe sa creasca din secunda socului o „tumoare” pulmonara [masa conflictuala - n.t.]. Dupa aproximativ doua saptamani, masa conflictuala poate fi deja vazuta pe radiografie. Celulele in crestere sunt din punct de vedere biologic ceva bun. Sunt celule alveolare cu performanta marita, care sustin plamanii, pentru a permite oamenilor sa respire mult mai eficient in actiunea de „evadare” din fata pericolului. Concomitent cu cresterea celulelor tumorale, prolifereaza exact in acelasi ritm si micobacteriile tuberculoase, daca avem noroc si ele inca sunt prezente in corp. Cand razboiul se termina, apare pentru cei afectati si solutia reala a acestui conflict de frica de moarte. Din aceasta secunda „celulele tumorale” excedentare mor, iar micobacteriile incep sa le descompuna, intr-un proces de dezintegrare tuberculos-cazeoasa, cu tuse de eliminare. Aceasta este tuberculoza pulmonara. Asa-zisii epidemiologi vorbesc aici despre o „epidemie”. Ei nu stiu nimic despre adevaratele contexte cauzale. La toti oamenii care nu mai au micobacterii tuberculoase in organism, un astfel de proces de vindecare nu mai poate avea loc in acest mod. La acesti oameni tesuturile „tumorale” moarte nu mai sunt eliminate, ci numai incapsulate. Astfel de „tumori” incapsulate pot fi vazute pana la sfarsitul vietii pe radiografii la fiecare om care a trecut in viata lui printr-o spaima de moarte; aceste "tumori" sunt absolut inofensive. 



http://andrei.swissworld.com/scarface/NMG/pe%20tesuturi%20din%20carte/plamani_alveole.jpg

      Daca vreun fost combatant in razboi are azi ghinionul ca, la un screening „preventiv”, sa i se descopere o astfel de tumoare veche incapsulata, el risca sa faca o recidiva a conflictului de frica de moarte doar prin socul diagnosticului („Aveti cancer la plamani!”), daca permite ca diagnosticul sa-i declanseze frica de moarte de la asa-zisul „cancer” la plamani.
      Un alt exemplu este „cancerul de san” la femei. Unul dintre programele biologice arhaice la o femeie este programul pentru alaptat. Dupa acest program, un copil este alaptat exclusiv, cel putin doi pana la trei ani. Abia dupa aceea copilul incepe sa isi caute propria hrana, dar nu este complet intarcat, ci poate primi in continuare ca „gustare” laptele matern pana la varsta de cinci sau sase ani. In cazul in care un astfel de copil (pui) mai in varsta nu-si mai poate procura hrana din cauza unui accident sau ranire, mama trebuie sa fie capabila sa-l hraneasca din nou prin alaptare. (Acest lucru este valabil si pentru partenerul de cuplu). Pentru a avea inca o data mai mult lapte, se declanseaza un program special: la o femeie dreptace prolifereaza in sanul stang tesutul glandelor mamare. Astfel, in timp foarte scurt copilul poate primi o cantitate de lapte pana la de trei ori mai mare. (Pentru parteneri, la o femeie dreptace aceasta se intampla la sanul drept, analog la stangaci va fi totul invers).
 
     Acest program special biologic cu sens are ca si continut conflictual conflictul de „grija mama-copil” sau „grija pentru partener”. Scopul este evident: copilul (sau partenerul) sa nu moara de foame si/sau sa se insanatoseasca rapid. Cand se intampla acest lucru, deci cand conflictul se rezolva prin recuperarea reala a copilului sau partenerului, celulele suplimentare din glandele mamare nu mai sunt necesare. Ele mor si sunt si aici descompuse biologic de micobacteriile tuberculoase. Femeia are apoi o tuberculoza mamara, in timpul careia si laptele este „tuberculos”. Prin urmare, micobacteriile tuberculoase nu sunt cauza tuberculozei, ele sunt bisturiul naturii. Cand organismul femeii insa nu mai dispune de micobacterii tuberculoase, care sa poata dezintegra celulele excedentare, tesutul respectiv va fi incapsulat si cicatrizat, la fel ca la „tumora” pulmonara. Si aici raman cicatricile absolut inofensive in san pana la sfarsitul vietii [cu conditia ca acel conflict sa nu recidiveze - n.t.]. Aceste "tumori" sunt exact acei noduli inofensivi care mai sunt descoperiti la mamografie si care uneori chiar duc la conflictul secundar de frica de moarte, cu „cancer pulmonar”, din cauza socului provocat de diagnosticul „cancer de san”. 

      Din acest exemplu puteti vedea deja ca un „cancer de san” nu reprezinta niciun pericol de moarte pentru viata unei femei! Acest program special („mai mult lapte!”) se deruleaza la fiecare femeie care are un soc conflictual de tip „grija pentru copil sau partener”. Aici mai exista si cazul special in care o femeie poate avea un soc si conflict de tip „grija pentru propria mama”. Acest lucru i se poate intampla de exemplu unei femei de 60 ani a carei mama de 85 de ani ajunge intr-un camin de batrani. Ce sa fie aici periculos sau fatal? Nu exista absolut niciun motiv pentru a raspandi panica si frica de moarte.
 
     Ceea ce medicina conventionala numeste metastaze sunt in realitate „cancere” secundare care apar in urma socului produs de diagnosticul „aveti cancer!”. Toate aceste socuri cu frica de moarte din cauza „cancerului” diagnosticat, cu frica de interventii chirurgicale si de mutilare (de ex. mastectomie), toate aceste socuri sunt atat de inutile si pot fi evitate. Un om care cunoaste legaturile si legile biologice pe baza carora apar programele speciale nu mai are nici o teama de „cancer” si de „metastaze”. El stie ca un „cancer” apare intotdeauna numai la organul determinat de continutul conflictual. Astfel, conflictul poate fi cautat cu precizie, gasit si rezolvat. Nu au fost niciodata observate celule canceroase care sa rataceasca incontrolabil prin organism, sa se „depuna” in alta parte si acolo sa creeze alta „tumoare”, intr-un cu totul alt tip de tesut! Nu exista nici macar un studiu serios si corect stiintific care sa poata dovedi aceasta ipoteza complet speculativa. Ipoteza metastazelor este o fictiune periculoasa, care arunca oamenii in conflicte de moarte!!! Orice oncolog alopat cu experienta stie ca asa-zisele „metastaze” dupa diagnosticul „cancer de colon” apar in cele mai multe cazuri la ficat. Aceasta se intampla pur si simplu deoarece continutul conflictual al cancerului de ficat este un conflict de infometare, iar diagnosticul de „cancer colorectal” declanseaza un soc conflictual biologic de frica de infometare din cauza "cancerului de colon".
 
     Evident ca in cazul aparitiei simptomelor de tuberculoza, organismul are nevoie de o nutritie adecvata, din moment ce sunt necesare foarte multe proteine. Oamenii au murit si mor nu din cauza tuberculozei propriu-zise, ci din cauza deficitului de proteine din organism ​​in timpul tuberculozei. Dupa razboaie, cand agricultura este la pamant, sau in zone de foamete cum ar fi in Africa, oamenii mor evident in numar mult mai mare, din cauza malnutritiei si subnutritiei. In istoria „epidemiilor” de tuberculoza se mentioneaza dealtfel ca tuberculoza a disparut dupa ce au fost imbunatatite conditiile de nutritie, cele sanitare si sociale. Acesta a fost insa doar motivul pentru care au scazut cazurile de decese legate de tuberculoza. Tuberculoza ca incidenta a scazut insa doar acolo unde au fost eradicate micobacteriile tuberculoase. In rest, peste tot in lume si in orice moment al istoriei au existat cazuri de tuberculoza cand oamenii au dezvoltat masa conflictuala („tumori”), cand conflictele respective au fost rezolvate si acei oameni mai aveau inca micobacterii tuberculoase in organism care descompuneau tumorile. Conditiile sociale imbunatatite au dus de asemenea si la o scadere a numarului de conflicte care cauzeaza aparitia „tumorilor”. Iar daca tot se mai intampla uneori, atunci situatia alimentara devenise suficient de buna in faza de vindecare pentru ca oamenii sa depaseasca simptomele fara urmari grave.
 
     Per total, tuberculoza nu este in sensul traditional o „boala rea si urata”, cauzata de „agenti patogeni” si care trebuie „tratata”. Ea insasi este de fapt o vindecare. O tuberculoza trebuie sa fie monitorizata si sprijinita in mod adecvat. Un medic tanar deja nu mai este capabil sa faca acest lucru daca a urmat cursuri de medicina in ultimele 3 decenii in medicina conventionala ortodoxa, pentru ca el nu stie nimic despre toate aceste lucruri. Dintre doctorii mai in varsta, multi stiu ca pe vremuri nu murea aproape nimeni de tuberculoza. Pacientii veneau in sanatorii, erau bine hraniti, ingrijiti cu afectiune si rasfatati, iar cand micobacteriile tuberculoase terminau de descompus tumorile (ceea ce medicii pe vremea aceea evident ca nu stiau), oamenii isi recapatau sanatatea complet si se bucurau de viata inca multi ani.
 
     La tuberculoza este nevoie de multa ingrijire, deoarece se transpira foarte mult, mai ales noaptea. Adesea este nevoie de schimburi noi de pijamale si asternuturi de cateva ori pe noapte, uneori timp de cateva saptamani. Cand masa conflictuala a fost foarte mare, o tuberculoza poate dura pana la noua luni. Intrucat exista aproximativ 40 de tipuri diferite de „cancer”, deci proliferare de tesut adenoidian in faza de conflict activ, exista de asemenea 40 de forme diferite de tuberculoza. Aceste programe biologice cu proliferare celulara in faza de conflict activ tin de foita embrionara interioara, numita endoderm.
 
     Un vaccin care ar avea cu adevarat sens aici ar fi cel care ar introduce micobacteriile tuberculoase in organismul unui om care nu le mai are. Dar asta ar fi evident o infractiune pentru un medic, care si-ar risca licenta profesionala daca ar actiona responsabil, tinand cont de legile biologice ale naturii. Un pacient care cunoaste Noua Medicina Germanica este insa un pacient inteligent si se poate ajuta singur, pentru ca el stie de unde poate obtine micobacteriile necesare si astfel va merge undeva unde sa „degusteze” cateva zile sau cateva saptamani niste lapte crud si branza din lapte crud. Prin aceasta, are sanse mari sa-si refaca flora de micobacterii tuberculoase. Daca un astfel de vaccin autonom oral, administrat nu impotriva, ci pentru obtinereamicobacteriilor tuberculoase, a avut succes, asta va vedea pacientul abia atunci cand isi rezolva un conflict legat de o „tumoare canceroasa”, dupa care va dezvolta simptome de tuberculoza si va transpira noaptea galeti intregi. 

     Pacientul care cunoaste Noua Medicina Germanica se va bucura de orice forma de tuberculoza, deoarece stie s-o aprecieze ca o faza de vindecare necesara. Cat despre tuberculoza ca „boala mortala”, asociata cu panica si carantina, cine cunoaste Noua Medicina Germanica nu poate decat sa rada de aceasta ipoteza aberanta a medicinei alopate.

* * * * *

Nota mea:
Am lasat articolul cu titlul original, dar pentru a ne elibera de cuvinte gresite si incarcate cu semnificatii negative ("cancer", "boli", "vindecare"), ar fi bine sa intelegem ca in termenii legilor biologice (NMG) tuberculoza este faza exsudativa postconflictuala dupa un conflict de frica de moarte, in cadrul unui program biologic special.

Daca vreti sa aprofundati aceste aspecte despre tuberculoza ca sa le intelegeti mai bine, vizionati macar primele 6 minute din documentarul "Cele 5 legi biologice ale naturii".

_________________________
L I T E R A T U R A
Dr. med. Ryke Geerd Hamer:Vermächtnis einer NEUEN MEDIZIN – Die fünf Biologischen Naturgesetze – Grundlage der gesamten Medizin2 volume; 1240 pagini; a 7-a editie 1999
Kurzfassung der NEUEN MEDIZIN (Stand 2000) – Zur Vorlage im Habilitationsverfahren von 1981 an der Universität Tübingen
Celler Dokumentation
Ausführliche Dokumentation von acht Krankengeschichten – Ein Blick in die Werkstatt der NEUEN MEDIZIN
Toncassette ~ 70 Min. (auch als Audio-CD):Krebs und krebsähnliche Erkrankungen – Einführung in die NEUE MEDIZIN


You May Also Like

14 comments

  1. BigPharma ascunde vindecarea cancerului de ani de zile, altfel cum ar mai vinde ea chimio(tortura). Și tratamentul era sub nasul nostru!! Nu-mi vine să cred!! Deși citeam pe zeci de situri despre cum ascund de ani de zile acest „tratament”, abia acum realizez cum au făcut-o: au inventat un vaccin nenorocit împotriva tuberculozei. Dacă nu era acest vaccin, nepotul meu ar fi avut șansa la procesul de vindecare prin tuberculoză și leucemia n-ar mai fi făcut un îngeraș din el. De-am fi știut cu toții, nu l-am mai fi vaccinat la naștere.

    Cu drag, Maria..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare tare rau sa citesc despre tragedia nepotului dvs., insa trebuie sa stiti ca la "leucemie" este implicat un alt program biologic special, nu cel la care ajuta tuberculoza.
      "Leucemia" este ea insasi un proces de vindecare dupa rezolvarea unui conflict masiv de devalorizare (la copii mici, acest conflict este preluat de la mama).

      Aici puteti citi mai multe despre ce inseamna cu adevarat leucemia, cauzele ei si de ce nu trebuie "tratata" si cu atat mai putin cu chimio(tortura), cum bine ati numit-o dvs.
      http://dei-matei.blogspot.de/2013/07/leucemia-nu-e-boala.html

      Ștergere
    2. Am crezut că leucemia e unul din cele 40 de cancere.
      Știam eu că mama e de vină, niciodată nu m-am înțeles cu ea. Abia aștept să-i dau blogul dvs. să-l citească.

      Ștergere
    3. Nu, leucemia este cu totul altceva. Medicina alopata din pacate nu a inteles asta.
      Si nu as vorbi aici de "vina", fiindca nicio mama nu poate fi considerata vinovata de asa ceva... E o tragedie...

      Ștergere
    4. Vă contrazic.
      Eu i-am fiului meu să nu se căsătorească cu ea pentru că e o femeie care vrea să fie mereu adulată. Ori după ce a născut nu s-a mai simțit atât de frumoasă, iar dvs îmi confirmați că a apărut și acest conflict de devalorizare pe care copilul l-a preluat de la ea.

      Sper acum să se lămurească și el.

      Ștergere
    5. DACA o fi fost vorba de un conflict de devalorizare (retineti, vorbim aici de conflicte BIOLOGICE, nu psihologice), atunci leucemia apare in faza de rezolvare a conflictului.
      In orice caz, nu e bine sa amestecam biologicul cu caracterul sau cu ce credem noi despre alti oameni.
      De dragul fiului dvs. eu as incerca sa-i respect deciziile.

      Ștergere
    6. Am un nepotel bolnav de leucemie, a fost diagnosticat zilele trecute, urmeaza sa i se administreze tratament, din ce spuneti Dvs inteleg ca leucemia ar putea fi chiar rezolvarea problemei. Oare e bine sa inceapa tratament cu cine stie ce chestii? Oare organismul nu s-ar vindeca singur?

      Ștergere
    7. Am explicat deja mai sus:
      "Leucemia" este ea insasi un proces de vindecare dupa rezolvarea unui conflict masiv de devalorizare (la copii foarte mici, acest conflict este de cele mai multe ori preluat de la mama).

      Aici puteti citi mai multe despre ce inseamna cu adevarat leucemia, cauzele ei si de ce nu trebuie "tratata" si cu atat mai putin cu chimio(tortura):
      http://dei-matei.blogspot.de/2013/07/leucemia-nu-e-boala.html

      Va doresc numai bine pentru nepotel, fie ca parintii sa fie deschisi la informatie si sa nu cada prada fricii, care paralizeaza ratiunea.

      Ștergere
  2. Buna ziua

    Va citesc cu interes blogul intrucat consider ca sunteti bine documentata si foarte bine intentionata.
    Doresc sa va adresez o intrebare: unde as putea gasi cartea originala Noua medicina germanica? intrucat s-a descoperit recent la o persoana din familie , cancer la colon cu metastaza ficat(din prima).
    Dorim sa descoperim cauza conflictului si sa il rezolvam.
    Cine ne poate ajuta din Romania, din perspectiva NMG?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La care carte va referiti?
      Metastaze nu exista, va rog sa cititi mai multe despre NMG aici:
      http://piersicuta.blogspot.de/2015/01/johannes-jurgenson-noua-medicina.html

      Si aici, sfaturile unui medic pentru persoanele diagnosticate cu cancer:
      http://piersicuta.blogspot.de/2014/06/dr-crina-veres-cele-10-greseli-ce-duc.html

      Toate bune si nu uitati ca FRICA este cel mai mare dusman al sanatatii!

      Ștergere
  3. Buna seara, Va rog frumos sa ma indrumati intr-o problema. Am tot citit in ultima perioada despre tuberculoza, dar nu am cunostintele necesare pentru a lua cea mai buna decizie in privinta caii pe care o am de urmat. Acum o luna, in urma unor raceli repetate, am facut o radiografie pulmonara, rezultatul fiind "opacitati nodulare si micronodulare bine conturate proiectate in jumatatea superioara stanga, cu aspect predominant vechi". Doctorul a spus ca poate fi vorba despre urmele unei raceli foarte vechi sau poate fi vorba despre o forma necontagioasa de tuberculoza pulmonara, drept pentru care devine necesar sa imi intaresc sistemul imunitar. Pentru mai multa siguranta mi-a recomandat sa fac o analiza numita "quantiferon" care indica prezenta sau absenta bacilului koch in organism, urmand ca, in cazul in care analiza va iesi pozitiva, sa ma prezint pentru examenul de sputa in urma caruia se va hotari daca e cazul sau nu sa fac un tratament medicamentos de 6 luni. Analiza quantiferon a iesit pozitiva. Precizez faptul ca sangele a fost refrigerat si transportat la Bucuresti, lucru care nu este admis in cazul acestei analize, asa cum am citit pe site-ul unui laborator de analize medicale din Bucuresti. Tot aici am citit ca acest test poate iesi fals pozitiv in cazul prezentei in organism a micobacteriilor non-tuberculoase (despre acestea in momentul de fata nu stiu nimic) si ca aceasta analiza - quantiferon nu este suficienta pentru stabilirea diagnosticului de tuberculoza, fiind necesara si efectuarea altor investigatii. Daca inteleg bine articolul dvs., in cazul meu ar fi vorba despre o incapsulare a unor tumori pulmonare cauzate de anumite frici (este adevarat faptul ca sunt o persoana asupra careia stresul a avut un efect devastator in viata si inca mai are), care tumori ar fi inofensive. Problema mea acum este daca sa ma mai duc sau nu la medic pentru alte investigatii (sputa, etc.). Imi este frica de faptul ca as putea fi obligata sa fac un tratament medicamentos de 6 luni (medicamentele sunt multe si foarte puternice) care ar putea lasa urmari si efecte secundare grave in corpul meu (de ex.daca as vrea sa fac un copil, nu ar exista riscul ca acesta sa nu iasa sanatos in urma unui astfel de tratament suferit de mama?). Medicul meu m-a incurajat si a spus ca boala aceasta se poate trata si vindeca in 6 luni, dar sunt ingrozita de frica de a merge mai departe cu investigatiile. Precizez faptul ca mi-am mai facut si investigatii pentru alergii si indicele alergic a iesit dublu fata de nivelul normal, drept pentru care intentionez sa urmez un tratament naturist pentru vindecarea alergiilor. Prin urmare problema mea (tuse seaca frecventa, oboseala generala, transpiratii nocturne ocazionale, stari usor depresive) inteleg ca se poate datora efectului separat sau cumulat al tbc/alergiei. Intrebarea mea este ce sa fac? Sa ma lupt pentru intarirea sistemului imunitar sau sa merg mai departe cu analizele si sa accept parerea medicului, oricare ar fi acesta, inclusiv potentialul tratament alopat de 6 luni? Din ce am citit pe net, o data intrat in hora, nu mai poti iesi. Esti luat in evidente (chiar si ca purtator latent de tbc - fapt indicat de quantiferonul pozitiv) si urmarit toata viata de acest cosmar. Precizez ca deja am trecut pe o alimentatie mai naturala, dar, cunoscandu-ma, nu pot garanta nimic in ceea ce priveste o mai buna gestionare a fricilor, a conflictelor interioare existente. Si daca nu elimin starea conflictuala inteleg ca nu ma pot autovindeca. Dar poate fi tuberculoza autovindecabila? Va rog sa ma ajutati cu o indrumare pentru a ma lumina asupra a ceea ce este mai bine de facut! Va multumesc mult de tot!

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari daca ati reusit sa va treziti din hipnoza de masa si sa va opriti cu vaccinarea.
    La ce fel de ciuperci va referiti? Cum arata?
    Unde anume apar?
    Cand apar?
    Cum se manifesta simptomele?
    Despre ce persoana este vorba?

    RăspundețiȘtergere
  5. Bună ziua!Din acest articol nu am inteles daca tuberculoza este contagioasă...vă rog să mă lamuriți dacă aveti timpul necesar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anume CE sa fie contagios? Un proces de VINDECARE? Poate e cazul sa recitesti articolul.

      Ștergere