Tabără de autovindecare prin Noua Medicină Germană: 21-28 iulie, Poiana Braşov

by - joi, iunie 15, 2017


Dragilor, va las mai jos detaliile pentru tabara de autovindecare prin NMG si va pot spune ca, daca veti merge in aceasta tabara, intr-una din zile am sa fiu si eu prezenta ca sa va vorbesc despre vaccinare :-)

Deci: ne vedem la Poiana Brasov?


* * * * *


Ultimele locuri în tabăra de autovindecare prin Noua Medicină Germanică:
21-28 iulie, Poiana Bra
şov


Cu ce se ocupă, de fapt, Noua Medicină Germanică?


Aceasta ştiinţă a naturii are la baza următoarea teorie:


orice afecţiune cu care te confrunţi (de la o simplă răceală la o boală acută)
este declan
şată de un conflict biologic.


Altfel spus, corpul tău este cel mai bun "canal de legatură" între emoţiile tale şi organele corpului tău. Tocmai de aceea, este foarte important să conştientizezi ce mesaje sunt ascunse în spatele bolilor cu care te confrunţi


Pentru a intelege mai bine, iţi voi da cateva exemple: 


S-a întâmplat vreodată să răceşti pentru că "ai băut apă rece", însa altădată ai băut apă rece, insă nu ai avut absolut nimic?

S-a întamplat să ai dureri de spate crezând că ai cărat prea multe într-o zi, însă într-o altă ocazie nu te-a durut nimic deşi ai mers cu un ghiozdan greu zile întregi?

S-a întâmplat vreodată ca mulţi oameni din jurul tău să aibă o boală infecţioasă, însa pe tine "nu te-a atins nimic"?


Toate aceste exemple pot părea minore, însă consider că sunt extrem de relevante pentru a concluziona că în spatele unei afecţiuni se ascund mai multi factori cum ar fi: emoţiile recurente pe care le-ai trăit în ultima perioadă, contextul psihologic în care te afli (eşti împăcat(ă) cu ceea ce ţi se întâmplă/ te opui?), etc. 


Dacă nu ai participat până acum la o tabără de Noua Medicină Germanică, iată câteva dintre întrebările la care îti va răspunde acesta:

 • de ce unul dintre organele mele este mai sensibil decât altele şi e mai predispus să se îmbolnăvească (de exemplu: ficatul)?
 • care este legătura dintre emoţiile mele (furie, tristeţe, neputinţă, vinovăţie, bucurie, entuziasm, nerăbdare) pe care le simt cel mai des şi organele mele?
 • cum descopăr şocurile emoţionale ale bolilor pe care le-am avut până acum şi cum pot preveni apariţia altor conflicte emoţionale?
 • cum pot să accesez capacitatea de autovindecare a corpului meu fără sa apelez la doctori sau medicamente?
 • cum pot folosi Noua Medicina Germanică pentru a ajuta o persoană dragă mie care sufera de o anumită afecţiune?
 • cum a reuşit dr. Crina Vereş sa se vindece de boli aparent "incurabile" precum cancerul la colon şi leucemia?

  

Cum ai certitudinea că merită să-ti rezervi un loc în tabără?


 • simţi că răspunsurile medicinii clasice nu sunt suficiente pentru întrebările pe care le ai faţă de propriul organism
 • ai observat că te îmbolnăveşti din cauza stresului şi a emoţiilor tale şi vrei să înveţi care este legătura exactă între anumite organe şi emoţiile tale
 • deşi te duci la doctor şi îţi spune că "nu ai nimic", simţi un disconfort în ceea ce priveşte un anumit organ, însă nu ştii să-ţi explici care este cauza acestuia
 • vrei să descoperi metode concrete prin care poţi activa capacitatea de autovindecare a propriului corp
 • medicul ţi-a spus că afectiunea pe care o ai nu poate fi tratată sau că o vei avea întreaga viaţă, însă convingerea ta este că te poţi vindeca şi vrei să vezi cum te poate ajuta Noua Medicina Germanică în acest sens
 • o persoana dragă ţie suferă de o boală şi vrei să afli cum o poţi sprijini emoţional şi psihic prin intermediul acestei metode

Până în acest moment s-au ocupat jumătate din locurile disponibile, aşa că te invit să te înscrii de pe acum atât pentru a beneficia de preţul promoţional care expiră pe 19 iunie, cât şi pentru a te asigura că vei avea efectiv un loc asigurat în tabară.

Dacă nu ţi-ai planificat concediul, incă mai ai timp să faci toate demersurile pentru a fi alături de noi în tabără. Nu te vei bucura doar de câteva zile de relaxare aşa cum ai obiceiul în general în vacanţă, ci vei învăţa cum să previi cele mai frecvente boli cauzate de stres şi conflicte emoţionale.

Iţi mai las înca o data link-ul evenimentului mai jos pentru a citi toate informaţiile de care ai nevoie, de la ce spun cei care au participat la ediţiile anterioare în tabără până la filmuleţele cu povestea de viaţă a Crinei Veres pe care mulţi o consideră "miraculoasă":În această vară, alege ceva pentru tine şi pentru sufletul tău!
Zi binecuvântată!
Alina
Fondatoarea  Evoluam  Impreuna
www.evoluamimpreuna.ro

You May Also Like

0 comments