Gardasil, HasPeVe si PeNeVe

by - marți, mai 19, 2009


-->

Dragilor care inca mai vreti sa credeti ca sunt eu nebuna...
In caz ca erati curiosi cum decurg o testare si niste studii clinice pentru eficacitatea si admiterea pe piata a unui vaccin, iata niste informatii interesante, direct de pe site-ul Institutului Paul Ehrlich (Oficiul Federal German pentru Vaccinare, o autoritate din cadrul Ministerului Sanatatii – deci sursa mai oficiala ca asta nu exista).
Sa va traduc (textul original in germana este AICI):
Afirmatia 3, Placebo
Compozitia placebo-ului nu este adecvata pentru analiza efectelor secundare.

Declaratia Institutului Paul Ehrlich:
Un placebo este un pretins medicament, asemanator cu un medicament autentic. Se foloseste de pilda ca mijloc de control in studii clinice, pentru a face diferenta intre efectul autentic si efectul psihic al unei medicatii la pacienti. Intr-un studiu clinic dublu orb despre vaccinuri exista doua posibilitati de folosire a placebo-ului:
1) O grupa de subiecti primeste vaccinul testat, grupa cealalta primind un „asa-zis vaccin“, caruia ii lipseste antigenul (substanta activa), dar care are in rest exact aceeasi compozitie ca si vaccinul testat. Aceasta inseamna printre altele utilizarea adjuvantilor cum ar fi hidroxidul de aluminiu, daca acesta intra in compozitia vaccinului. Asa a fost cazul la Gardasil. SAU
2) O grupa de subiecti primeste vaccinul testat, cealalta un alt vaccin deja aflat pe piata, care contine un alt antigen. Aceasta varianta prezinta avantajul ca si grupa de placebo are de castigat de pe urma participarii la studiul respectiv.

Ambele metode permit determinarea gradului de efecte secundare provocate de antigen, intrucat antigenul este singura deosebire dintre vaccinul testat si placebo.


PLACEBO????????? Hellllooooo??????? Deci un vaccin poate fi declarat ca fiind placebo???? Adica dupa mintea lor adrenalinizata de perspectiva $$$$$$$$$ si aburita de lipsa oricarei etici, un „placebo“ este ori acelasi cocktail de otravuri, mai putin antigenul (cand acesta este cel mai inofensiv in toata treaba!), ori un alt cocktail de otravuri, dar cu alt antigen (ca sa aiba toti de castigat??????). Pai orice prost stie ca un placebo nu are voie sa contina substante active. Ori "placebo"-urile folosite de nemernicii astia contin o multime de substante active, deci ar trebui sa se numeasca verum, in nici un caz placebo!! Ceea ce fac criminalii astia se cheama inselatorie pe fata.
Javrele astea nenorocite se joaca in felul asta de zeci de ani cu sanatatea noastra, inseala si falsifica si fac profituri de miliarde pe spinarea noastra, zau ca nu-mi mai arde nici de sarcasme. Exact asa se musamalizeaza efectele secundare ale vaccinurilor! Cu alte cuvinte, cand hidroxidul de aluminiu cauzeaza probleme, este clar ca ambele grupe (grupa vaccinatilor si asa zisa grupa de placebo) vor putea manifesta efecte secundare, acestea nu vor fi luate in considerare, manifestandu-se in ambele grupe!! O nebunie de test, nu? Si sunt convinsa ca asa s-au testat si multe alte vaccinuri, actualmente bine vandute...

Ah, in alta ordine de idei, am mai descoperit o alta neconcordanta in gandirea limitata a celor pro-vaccin, citind o postare mai veche a duamnei doctorite in garda permanenta pe DC (pe pagina asta). Neconcordanta e urmatoarea. Cei pro-vaccin se uita cu dispret la cei anti-vaccin "Haha, prostilor si ignorantilor, voi credeti in teoria conspiratiei si de aia refuzati vaccinarea... Haha, ca si cum ar avea cineva interes sa stea sa comploteze cum sa extermine populatia..." Cu placa asta incearca ei sa le inchida gura celor care pun sub semnul intrebarii dogma vaccinarii. Total anti-logica (sa fie si ea anti-ceva), duamna in chestiune mentioneaza in schimb "interesul unor asociatii de a limita vaccinarile si motivatia pentru aceasta campanie anti-vaccinare"...
Pauza de ras in hohote.
Deci pana la urma tot cei pro-vaccinare sunt cei care cred intr-un plan ocult si malefic de exterminare a omenirii de catre cei care sunt impotriva vaccinarii, ho-ho-ho... De fapt ce ma mai mir, ca doar si pe mine ma intrebase o proasta pe forum ce interese am (!) de sustin asa vehement ca vaccinurile fac mai mult rau decat bine. I rest my case.
Pro-vaccinalisti din toate tarile, mai ganditi-va!

* * * * *

Azi am avut musafiri: mamici (Tini, Claudi, Marilena) cu bebici (Felix, Christoph, Alexandra). S-a socializat, dar s-a si plans la greu (cate 2, cate 3). Felix l-a agresat putin pe David la inceput, are miscari foarte bruste si este foarte agil, se misca rapid (nu merge in patru labe, ci se taraste pe burta, dar apoi se ridica in picioare singur, e mortal!!), in timp ce David e mai linistit... Felix i-ar fi tras cateva peste cap lui David daca nu intervenea Tini, in schimb David s-a apropiat putin mai tarziu foarte bland de Felix ca sa-l atinga pe par... Iar Christoph este si mai linistit, dovada ca statea intins pe burta, cuminte, in timp ce David s-a incumetat sa-i ia suzeta din gura ca sa se joace cu ea... apoi Christoph a inceput sa planga, David a inceput si el sa planga cand i-am luat suzeta ca sa i-o inapoiez lui Christoph... si uite-asa... Mamicile care se intalnesc intre ele cu bebeii stiu cu siguranta despre ce vorbesc ;-)

Fetele de la odisee care ma mai cititi, va recomand - inainte de a le face copiilor Priorix-ul - sa cititi cu atentie PROSPECTUL, lista de efecte adverse si secundare, precautiile speciale pentru pastrare, natura si continutul ambalajului, rugati pediatrul inainte de vaccinare sa va arate flaconul si prospectul, asigurati-va ca totul e asa cum trebuie sa fie. Si multa bafta!
Pe cine intereseaza sa manance produse din flori, nu e o idee rea deloc, tocmai am citit ca preparatele din soc pot combate obezitatea.

You May Also Like

5 comments

  1. @mihaelam: Eu sunt putin altfel, ma tem ca daca ma duc spre credinta in D-zeu asta ar insemna sa las jos armele si sa raman doar cu credinta si speranta, ori eu sunt Scorpion din ala pursange, pe mine nu ma caracterizeaza asteptarea si rugaciunile, nu-mi sunt de ajuns.

    @arakelian: Asa, asa, rasfata-te si tu putin, tu aia obeza ;-))) Rushinica! Ma duc in oras si-mi cumpar si eu socata, nah!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit ieri pe net despre Priorix, si...nu-l mai fac Juliei. Ca cica nu-i asigura protectie decat pt 7 ani, si pana la maxim 21 de ani.Adica sa risc sa faca rujeola de la 28 de ani? No way....
    Eu am facut toate bolilele copilariei (mai putin scarlatina) la timpul lor si is bine merci.
    Si cica Priorixul asta e suspect ca ar provoca autism. Asta nu stiu daca e adevarata sau nu, dar nu vreau sa risc.
    Asa ca, marti cand vom merge la vaccin, doctorita va avea o surpriza, ii voi face doar rapelul pt poliomelita, hepatita sau ce-o mai fi. Nu mai is convinsa nici de asta, dar...le fac.
    Imi pare rau ca i-am facut Rotarixul (asta nu o mai pot da inapoi), dar nu-i voi face Prevenar.

    Merci mult Feli ca mi-ai deschis ochii, desi eu eram pro-vaccinare :) (bine, nu sa-i faci copilului cate-un vaccin in fiecare saptamana, dar eram convinsa ca vaccinurile asa-zis obligatorii protejeaza copiii).

    RăspundețiȘtergere
  3. apropos de asta, ii povesteam prietenei mele medic despre analizele puiului lui MsBB, si ca mi-e frica de cate boli pot aparea.
    Nu mi-a promovat vaccinuri, tratamente, sau alte preventii mai mult sau mai putin invazive, ci mi-a zis "cu rugaciune si credinta in Dumnezeu" sa mergem

    RăspundețiȘtergere
  4. @lilly: Felicitari pentru trezire!!! Ma bucur mult de tot pentru tine si mai ales pentru piticuta ta! Mai citeste, mai informeaza-te, poate renunti si la rapeluri... Eu o sa revin cu o postare (sper sa am timp inainte de plecarea in concediu) despre vaccinurile "obligatorii" si minciuna cum ca acestea ar fi eradicat vreo boala... Mergi pe instinctul tau!

    @arakelian: eu nu sunt credincioasa dupa biserica, dar voi avea grija cu sfintenie de sistemul imunitar al lui David.

    RăspundețiȘtergere