Una din cele mai minunate zile ale vietii mele

by - marți, aprilie 05, 2011

Aseara, asteptandu-l pe Daviduc sa adoarma, il vad ca se ridica in patru labe, vine spre mine, ma priveste fix in ochi si imi spune din senin: "Ich liebe dich, Mama!"

Cascada Niagara a iubirii si a fericirii s-a revarsat in sufletul meu!

Doamne, iti multumesc inca o data pentru acest copil si pentru ca mi-ai dat sansa de a auzi asemenea cuvinte de la el!

You May Also Like

4 comments

  1. Ma bucur mult pentru tine, Felicia, e foarte emotionant :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa-ti trebuie!Dragoste oferi, dragoste primesti!Sunt atat de calde aceste momente, atat de pline.....

    Eu vreau sa-ti spun despre un moment in care am fost ingrozitoare:intr-o zi l-am certat pe Gabriel si...sigur m-am incruntat.El se uita la mine si-mi spune "mami,inchide ochii", "de ce?" intreb eu "pentru ca sunt URATI"............

    Va doresc zile frumoase,
    Lizi

    RăspundețiȘtergere
  3. Saru'mana, fetele!
    Lizi, nu ochii tai erau urati, ci mesajul (furia) care ajungea la el! Stiu ca mai intai si intai avem tendinta sa ne simtim criticati si s-o luam personal, dar un copil spune exact ce simte si e imbucurator daca avem sansa sa ne putem privi si prin ochii lui si astfel sa ne schimbam comportamentul si sa devenim mai iubitori!! Copiii sunt cea mai buna oglinda a sufletului nostru, fiindca ei nu denatureaza nimic si nu se lasa nici pacaliti de ceea ce credem noi ca le oferim, ei simt exact ce le oferim si ar fi ideal sa inregistram acest feedback fara prejudecati, el ne va ajuta mult sa devenim parintii care ne dorim sa fim!!

    RăspundețiȘtergere