Coalitia parintilor informati

by - duminică, mai 03, 2015

Dragi parinti, dragi prieteni preocupati de sanatatea copiilor vostri, de-a lungul celor 6 ani de cand fac munca de informare pe blog despre vaccinuri, am primit de la voi sute de mesaje de multumire, comentarii incurajatoare, feedback pozitiv, fotografii de copii nevaccinati si sanatosi. Va multumesc si eu din suflet pentru toate aceste mesaje!

Azi vreau sa va arat o minuscula selectie din mesajele voastre, ca raspuns la intrebarea care mi se pune frecvent: "Mai rezisti, Feli?" ;-)

Raspunsul este simplu: DA, rezist, fiindca e vorba la urma urmei de a salva cat mai multi copii.

Cum spunea alta mamica implicata: one child at a time; for as long as it takes!

Pentru mesajele de mai jos, pentru restul de sute de mesaje de pe Facebook si de pe blog, pentru toate gandurile bune, va multumesc si va asigur ca voi continua, chiar mai asiduu decat pana acum.

 















































Iar pentru vaccinisti, am astazi un singur mesaj: da, voi aveti resursele si banii (oferiti de mafia farmaceutica!!) pentru a organiza simpozioane pro vaccinare si pentru a manevra ministere care sa modifice legile dupa placul producatorilor de vaccinuri. Noi insa avem de partea noastra adevarul. Si ne aparam copiii. Si suntem tot mai multi.

Sanatate si intelepciune va doresc tuturor!

You May Also Like

13 comments

  1. Puteti va rog sa verificati situatia prezentata aici: http://latino.foxnews.com/latino/lifestyle/2015/05/10/2-babies-die-37-others-sickened-by-vaccines-in-southern-mexico/
    Bineinteles ca agentiile de stiri "serioase" nu s-au grabit sa verifice si sa anunte publicul despre catastrofa din Mexic iar foxnews nu e chiar "serioasa". Stirea e reala sau e o intoxicare?
    Ingrijorarea mea e cu atat mai mare cu cat se face o campanie feroce pentru vaccinari obligatorii facute cu militia. In Franta s-a hotarat ca vaccinarile obligatorii sunt constitutionale si incurand este posibil sa vedem situatia din Mexic replicata in Romania la o scara mai mare. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate degeaba suntem informati. In Romania se lucreaza la un proiect de lege sa faca vaccinarile obligatorii....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In primul rand, hai sa lasam drobul de sare acolo unde e :-)
      In al doilea rand, presupunand prin absurd ca vor introduce o lege care incalca grav Constitutie: ce-o sa faceti? Plecati capul si mergeti ca oile la injectat?

      Ștergere
  3. Sint o romanca care locuiesc in spania am o fetita de 6 ani si iam pus vaccinul ca asa mi se cere si a doua cind sa trezit ma priveste cu ochiul sing intr-o parte iar cind se uita drept ma vede dublu doctorul a zis ca e de la difterie ce contine vaccinul mia dat prednison si e la fel nu stiu ce sa fac daca imi dati un sfat va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, primul lucru pe care l-as face ar fi sa obtin de la doctor confirmare scrisa pentru vatamarea cauzata de vaccin.
      Prednison este cortizon, are efecte adverse multiple si nu vindeca nimic, ba chiar creeaza probleme suplimentare. Este dat pentru a masca simptomele, dar pe termen lung vatameaza.
      Eu as merge la un control neurologic serios, cu mentiunea ca este vorba de o vatamare postvaccinala.
      Trebuie sa faceti tot posibilul ca aceasta vatamare postvaccinala sa fie recunoscuta, sa fie trecuta in fisa fetitei, pentru ca numai cunoscand cauza reala a simptomelor se poate face ceva pentru a o ajuta. Dar nu cu chimicale care fac si mai rau!
      Mult noroc si curaj si multa sanatate pentru fetita!
      P.S. Nu mai acceptati alte vaccinuri, sunt otrava curata!

      Ștergere
  4. Sunt o mamica care nu si/a vaccinat copilul si vreau sa spun ca ma cam ingrijoreaza noua lege

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna, eu nu sunt anti vaccin...consider ca in cazurile de epidemii vaccinurile chiar au ajutat. Acum insa in prezent ma chinui din rasputeri sa aflu daca mai exista vreun monovalent de la Cantacuzino sau de pe meleagurile noastre si nimeni nu ma ajuta. Asadar am fost nevoita sa renunt la vaccinare cand am vazut ca singurele disponibile sunt GSK si Sanofi si cand mi-am dat seama de ce ticalosii sunt in stare.
      Sincer nu pot sa-i fac asa ceva copilului meu. Simt ca orice decizie as lua e una dureroasa pentru ca pe orice carare as lua-o e ca si cum as arunca cu zarul. Asadar inclin sa imi asum riscul de a nu face mai mult decat riscul de a face.
      Apropos de care lege? Vor sa dea lege sa-i bage in puscarie pe parintii care nu vaccineaza. Legea e o leapsa. Vor baga in puscarie inclusiv parintii ai caror copii vor avea vatamari postvaccinale grave...ii vor acuza ca si-au maltratat copiii. Pentru cei care vor ramane cu handicap sever nu vor plati despagubiri, tot parintii se vor chinui cu ei. Nu vor recunoaste in ciuda dovezilor evidente, iar la noi in tara nu vor face nimic...nu vor imbunatati sistemul medical, ci doar isi vor imparti comisioane. Asta in timp ce vor ramane familii intregi in suferinta.

      Ștergere
  5. Doamne, citind trairile altora, imi amintesc cu groaza de momentele noastre de orbire si porstie :( Felicia, te admir si iti multumesc din suflet pentru tot ceea ce faci! Te rog, nu te opri, orice s-ar intampla si oricate piedici ai avea! Avem nevoie de oameni ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim pentru munca depusa pentru a ne face cunoscut adevarul cu privire la vaccinare! In Romania incepe pe 1 Iunie, o campanie media, agresiva, pro vaccinare,initiata de Radio Romania Actualitati,intitulata "Vaccin pentru viata".Ei isi propun informarea "corecta" a parintilor asupra vaccinarii si "responsabilizarea" lor in sustinerea viitoarei generatii.De fapt,vazand ca pierd teren,vor spalarea creierelor parintilor,denigrand orice informatie anti vaccinare.Acum este momentul unei contra campanii,pentru ca parintii sa fie pusi in fata ambelor pareri(pro si contra) si sa aleaga in cunostinta de cauza.Ajutati-ne sa ne coagulam fortele si se demascam genocidul prin vaccinare.Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mor caii cand vrea farma! Avem si noi metodele noastre, dar nu cu lupta, ci cu informare reala, independenta, inclusiv aspectele juridice. Fara panica!

      Ștergere
  7. Minunate mesaje de la oameni minunati!! Ma alatur si eu coalitiei! Copil de 6 luni, vaccine free :-)
    Salutari si la cat mai multe articole! Diana

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari tuturor oamenilor care s-au trezit din somnul cel de moarte al asupririi farma!! Nepotica mea NU va mai fi niciodata vaccinata dupa ce am citit cateva zile acest blog! Va multumesc din inima!! Geta

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu cu sotul meu te citim de vreo 4 ani, Feli! Ne-ai ajutat asa cum nici nu iti vei putea da seama vreodata, cand vad copii bolnavi pe langa al meu imi aduc aminte de cum m-ai ajutat fara sa stii sa iau decizia buna ca sa nu-l vaccinez si sa nu-l otravesc, iar acum il vad cat de sanatos este si nu mai pot de bucurie si de fericire! Multumiri si de la noi! Minunat blogul tau!
    Andreea si Paul cu juniorul Andrei

    RăspundețiȘtergere